Keresés

Részletes keresés

dawid154 Creative Commons License 2012.02.23 0 0 5538

Ez télleg vicces:D

Lehet már nem voltak szomjasak ha egy ekkora kört levágtak az ugvarban!

A másik az hogy a kutyákat nem jo dolognak tartom ilyenkor a közelbe engedni legalábbi nállunk mindig megkötjük vagy becsukjuk a házba...De hát ez mindenki magadönti el:D

Előzmény: Tor I. (5532)
arnys Creative Commons License 2012.02.23 0 0 5537

II. Asszad már meg is süti az ellene tüntetőket?

(bocsánatot kérek).

Előzmény: gamesz4 (5536)
gamesz4 Creative Commons License 2012.02.23 0 0 5536

A szírsütéssel kapcsolatba köszönöm a tippeket.

Esetleg a kolbásszal kapcsolatba valaki?

oldci Creative Commons License 2012.02.23 0 0 5535

 Na hát azért tisztázzuk mekorára vág juk. Mert ha csíkozuk nem kell annak 3 óra!!!

Előzmény: zsoltheni (5534)
zsoltheni Creative Commons License 2012.02.23 0 0 5534

helo tegyel ala 2.3 kg zsirt  es 2 max 3 ora alat ka tudod sutni mer elejetol keydve tudsz rendesen tuzelni

Előzmény: gamesz4 (5529)
oldci Creative Commons License 2012.02.23 0 0 5533

Ez a  kedvenc videóm! Ha nevetni van kedvem megnézem. Ilyet , hogy arcal a ganéba bocsánat a dudvába essen a segéd??? 

K... Jóóóóó   

 

Előzmény: Tor I. (5532)
Tor I. Creative Commons License 2012.02.23 0 0 5532

                                     Nehéz idők,nehéz napok!!!!!!

 

              

gamesz4 Creative Commons License 2012.02.23 0 0 5531

Köszönöm a tömör választ. Nincs valami tipped mit lehetne csinálni, mert a húst már megrendeltem és nem tudom visszamondani.

Előzmény: kispiás (5530)
kispiás Creative Commons License 2012.02.23 0 0 5530

Nem, kb 3-4 óra, 1/2 liter.

(sacc!)

 

Előzmény: gamesz4 (5529)
gamesz4 Creative Commons License 2012.02.23 0 0 5529

Sziasztok!

2 hete kérdeztem, hogy eláll e a kolbász füstölés nélkül ha szombaton csinálom meg és csak csütörtökön tudnak nekiállni füstölni. Akkor még nem nagyon ment a nappali hőmérséklet 2-3 fok fölé, de sajnos most már 10 fok körül jár csúcsidőben. Szerintetek be merjem vállalni a dolgot? Mit tanácsoltok hova tegyem az elkészült terméket, hogy ne romoljon meg? Illetve az lenne még a kérdésem, hogy körülbelül mennyi idő alatt lehet kisütni 10kg zsírszalonnát és mennyi vizet kell alátenni az elején? Előre is köszönöm a választ.

degamma12 Creative Commons License 2012.02.23 0 0 5528

Sziasztok!

 

Igen az enyémben 1.5 -ös fúvóka van, ha jól emlékszem.

Andor megszámoltam a szürke JAT patronokat a kicsiből 65 db bordó festékes, a nagyból 39 db sárga festékes van.

Majd értekezünk a érdekel?

kispiás Creative Commons License 2012.02.23 0 0 5527

ÜGYES!

Előzmény: Andor0006 (5525)
attika672 Creative Commons License 2012.02.22 0 0 5526

Szia Andor!

A konzervdoboz lezáró működéséről írhatnál néhány szót.

Hol lehet beszerezni az üres dobozt?

Előzmény: Andor0006 (5525)
Andor0006 Creative Commons License 2012.02.22 0 0 5525

Szia !

 

Az autolsó képen egy konzervdoboz lezáró gép van. Szoktam eltenni pástétomot, főtt húst, kolbászt, és disznósajtot, hurkát kozervdobozba. Két órát abálom, és utána két évig fogyasztható. Nincs sem ízfokouó, sem tartósító szer benne, úgyhogy ez az igazi konzerv.

 

 

Előzmény: kispiás (5524)
kispiás Creative Commons License 2012.02.22 0 0 5524

Szia!

Komoly a rénfád.

Az utolsó képen lévő szerkezettel mit szoktál csinálni?

Előzmény: Andor0006 (5513)
Tor I. Creative Commons License 2012.02.22 0 0 5523

                              Andor hentes felszerelései!!!!!

 

https://picasaweb.google.com/106357118719602053006/HENTESFELSZERELESEK#5711730046747618690

Zernovics Creative Commons License 2012.02.21 0 0 5522

Hali !

 

Írtam az e-mailodra !

Előzmény: kisszati (5515)
oldci Creative Commons License 2012.02.21 0 0 5521

Amivel a képeken pörzsölsz , abban 1,5 van?

Előzmény: degamma12 (5520)
degamma12 Creative Commons License 2012.02.21 0 0 5520

Szevasztok!

 

A k911 -hez szólnék hozzá, az a baj hogy ezt eredetileg földgáz üzeműre készült aminek a nyomás értéke lényegesen kevesebb mint a PB ért. földgáz nyomása max 2 bár ez az ipari. A lakossági viszont 0.5 bár. A PB palackban eltérő nyomás uralkodik ez nagyban függ a próbán hányadtól plusz mi még meleg vizzes fürdővel emeljük a nyomást.

Itt jegyezném meg PRIMAGÁZ palackjánál találkoztam már nyomás csökkentős szeleppel el látott gázpalackkal egy isten verése ezzel való próbálkozás.

Tapasztalatom szerint 1.5 es fúvóka tökéletes a lelángolóhoz.

kisszati Creative Commons License 2012.02.21 0 0 5519

Üdv!!

Van egy Dick Finecutom, eddig ezzel nyomultam (le a kalappal előte hogy eddig bírta), de most jött el az a pillanat, hogy a flexi késemet pl (szerencsére csak 1 van mert útálom mint a s..art) nem viszi. A fél flexit és a többit azt még viszi mint állat.  Ezért keresek egy olyan acélt amit elég sokáig lehetne megint használni. A Multiról mi a véleményed?

oldci Creative Commons License 2012.02.21 0 0 5518

Kicseréltem benne én is a fúvókát 2mm re de nem sokat javult . Ha a kart félig húzom szép kék lángal ég de ha rányitom leljesen, át megy sárgába. Nem kap elég levegőt!?

Előzmény: Andor0006 (5514)
lángölő Creative Commons License 2012.02.21 0 0 5517

Szia Andor,

 

Hol lehet majd megnézni őket?

Előzmény: Andor0006 (5513)
Andor0006 Creative Commons License 2012.02.21 0 0 5516

Szia Kisszati !

 

Attól függ, mire szeretnéd az acélt. Általános acélbnak a piros dickoron-t venném. A dick egyébként úgy ajánlja, hogy piros dickoron+ kék polish.  Ha frissen köszörült a késed, a polír acélt használod, ha már nem hozza vissza az élét, akkor meg a dickoronnal fened a kést. Utána jön ismét a köszörülés,  vagy még lehet Dick titan, Dick diamant, vagy Isler PX88-at használni. Ezek a botot is élesre fenik, de a köszörülést nem lehet helyettesíteni velük egy idő után már.

 

A jelenlegi setupom Dick combi hygienic + Isler PX88 (köszi Bobo77) , egy álom velük a munka. :)

Előzmény: kisszati (5515)
kisszati Creative Commons License 2012.02.21 0 0 5515

Üdv mindenkinek!!!

Lécci segítsetek!!

Szeretnék venni egy új fenőacélt, a piros Dickoron valamint a Multicut között vacillálok. Ti melyiket ajánlanátok (tudom a Multit)? Melyiknek mi az előnye, hátránya? Megnéztem a dick katalógust is de ott nem ír semmit a Dickoron ról. A Multiról meg csak azt hogy 7 az 1 ben. Vagy ha a Dickoron helyett tud valaki valami másik  ,,jó húzású,, dick acélt szívesen veszem a véleményét!!!

 

Andor0006 Creative Commons License 2012.02.21 0 0 5514

Folyamatban van a k911 átalakítása is, ha elkészül, és valóban úgy fog perzselni, ahogy elképzeltem, akkor megosztom veletek a megoldást.

Andor0006 Creative Commons License 2012.02.21 0 0 5513

Sziasztok !

 

Küldtem képeket TOR.I.-nak a csörlős rénvasamról, az elektromos hasító fűrészemről és az elektromos konzerváló gépemről. Felteszi a mappámba.

 

 

Kihívó Creative Commons License 2012.02.21 0 0 5512

Sztem itt aki fogta a lábát mázlija volt!Szerencsén múlhatott,hogy nem szúrta meg a srác!

Ekkora Pancsereket!

Istenem!

 

kékszemű Creative Commons License 2012.02.20 0 0 5511

Csúnya ez a kopasztott disznó. Voltam disznóvágáson Szabadkán is, meg Rozsnyón is, mindkét helyen így csinálták, szóval nem szlovák szokás ez.

 

Anyósómék viszont 5 km-re laknak a szlovák határtól délre, náluk már a perzselés megy.

 

A láncos emelő viszont zseniális, ilyet még nem láttam. Anyósoméknál pont azért lett mindig a leemelt kamra ajtón fektetve feldolgozva a disznó, mert nem tudtuk rendesen felemelni. Pedig csináltunk olyan hinta-állványt, ami alul csapozva volt azért, hogy lefektethető legyen, hogy a disznó hátsó lábait rászúrva egy-egy kampóra, felállítható legyen. Csak éppen 4 markos ember kellett a felállításhoz, az meg általában nem volt.

 

Anyósomnak 2 lánya van, anyósom testvérének szintén 2 lánya, szóval kaparó lányokból volt elég, csak az állvány visszaállításhoz nem volt ember :-((

Előzmény: Redbull... (5505)
Inkman Creative Commons License 2012.02.20 0 0 5510

Jo estet!

 

Velemenyeket kernek az alabbi masinarol. 5 literes, allo kivitelu tolto, 24 kg az egesz szerkezet. Sajnos hianyoznak hozza a csorok, illetve a csavar, amivel azokat a toltohoz lehetne fogatni. A henger sargarezbol van az elado allitasa szerint. Nem maszek gyartmany, nemet gyari cucc. Megerne ez 30-40 ezrest?

 

Vagy ennyiert kapok jobbat is??? A toltocsorok es a hozzajuk valo csavar legyartasa nem egy negy ugy vagy rosszul gondolom???

 

Elore is kosz. Szep napot, sikeres vagast mindenkinek.

 

 

 

 

oldci Creative Commons License 2012.02.19 0 0 5509

Úgy három éve, egy kocsmába latvány vágást csináltam. Alapjába véve fiatalok voltak, lányok fiúk vegyesen. Az egyik srác kóstolgatott folyamatosan. Hogy ők az apjával ezt így azt meg úgy szokták csinálni.

Egyszer megkérdeztem tőle: Miért nállatok ki csinálja a disznót?  Bekapta és rávágta én ,meg apám!

Mondom erre : Nálunk a kan! Az összes csaj hahotázva nevetett.

Előzmény: Redbull... (5508)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!