Keresés

Részletes keresés

Bicskei Tihamér Creative Commons License 2019.04.29 0 0 9455

 

T. restitúció!

 

Örülök a sok értelmes hozzászólásnak, de azért nem árt, még tisztábban látni!

Ön szerint, mi generálja, generálhatja az üzletrészek nyereségét! 

  

Vajon mi lehet az a nyomós ok?

Nagy szamárság lenne emellett tovahaladnunk, ugyanis, minden jogügyletnek ez a kiindulópontja!   

 

 

 

 

 

 

 

 

Bicskei Tihamér Creative Commons License 2019.04.28 0 0 9454

 

Kedves bevétel, baumagnélküli!

 

Ha már szóba hozták az üzletrészek forrásadóját, megtudják azt mondani, hogy az üzletrészek nyeresége, egyáltalán miből képződhet!  

 

Viszont EGY NYOMÓS OK MIATT teljesen felesleges bárkinek is a pénzügyi fogalmak tárházában tapogatózni, azokat üzletrészekre, célrész-jegyekre, kötvényekre vonatkoztatni!

 

Tudják, hogy mi az?

 

   

BAUmagnélküli Creative Commons License 2019.04.28 0 0 9453

helyesen: nem kamatadó volt, hanem árfolyam-nyereség adó= forrásadó (a többi úgy volt ahogy leírtam).

Előzmény: bevétel (9449)
BAUmagnélküli Creative Commons License 2019.04.28 0 0 9452

 MI KELL AHHOZ??? : kormányzati szándék, készség, akarat, jog-(igazság)-szolgáltatás, hozzáértés...TÖRVÉNY...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Bicskei Tihamér (9451)
Bicskei Tihamér Creative Commons License 2019.04.28 0 0 9451

 

T.valaki!

 

Jól értelmezi, a kártalanítás a tőke befizetésének napjától számított késedelmi kamattal együtt jár!

Mégpedig azért, mert a "FIKTÍV" üzletrészek, a célrészjegyek, a kötvények vételárának megfizetésekor a TÉNYLEGES KÁR (a tudomásszerzéstől függetlenül) AZONNAL BEKÖVETKEZETT!      

Mivel a jogügyletekben vállalt szolgáltatás, üzletrész, célrészjegy, kötvény átruházás(a) lehetetlen célra irányult, minden jogügylet semmissé vált!

Az érvénytelenség jogkövetkezménye az eredeti állapot visszaállítása, vagyis a befektetőnek az igazoltan BEFIZETETT pénzösszegek (vételár) visszajárnak (Ptk.237.§(1)bek.), természetesen késedelmi kamattal! 

Nincs olyan, hogy ha, minden befektetőt szándékosan, tudatosan fosztott ki az MSZP, és a FIDESZ!

 

MI KELL AHHOZ, hogy a deviza, a QUAESTOR, az ingatlanszövetkezeti károsultak kártalanítására végre érdemi intézkedés történjen???            

 

 

 

                                                                                  MI KELL AHHOZ???  

Liliomfi Adorján Creative Commons License 2019.04.27 0 0 9450

Rablópártok - A TELJES FILM

 

https://www.youtube.com/watch?v=ymXH4mODDfk

bevétel Creative Commons License 2019.04.27 0 0 9449

Tisztelt Baumagnélküli

 

A hirdetésekben netto éves hozamokról volt szó, és nem kamatról, valamint forrásadót fizettünk be a hozamok után és nem kamatadót.

Nem a befektetők tiszte kiművelni magukat pénzügyből, hiszen az ellenőrzésre megvannak a hivatott állami szervek. Csak nagyon jól hangzik a "felelőtlen" befektetőkre tolni a felelősséget, addig sem beszél senki arról hogy mi is történt, ki is hibázott valójában?

Minden esetben az áldozathibáztatás a lényeg a kommunikációban, az állam soha nem ismer el semmilyen hibát a saját részéről, ld. Quaestor, devizahitelezés, a parlamenti pártok pedig állandóan csak egymásra mutogatnak nem csak baumag ügyben.

Ahhoz, hogy bemenjek egy élelmiszerboltba vásárolni, nem kell élelmiszeripari végzettséggel rendelkeznem, pedig a élelmiszer is un. bizalmi cikk, csakúgy mint egy pénzügyi termék. Ez még nem jutott eszébe senkinek?

Előzmény: BAUmagnélküli (9446)
BAUmagnélküli Creative Commons License 2019.04.27 0 0 9448

A volt PSZÁF felügyeleti szerve, ma az MNB és maga az állam törvényesítve csak úgy teheti jóvá ökörhibáját, ha mielőbb kártalanít bennünket, mégpedig a tőkéink befizetésének napjától számított késedelmi kamatokkal együtt! Ha pedig szándékosan raboltak ki bennünket, akkor ne csodálkozzanak, hogy több tízezer károsultban (és leszármazottaikban) keltenek az 1995 (a BAUMAG létrehozása) utáni hatalmon lévőkkel szemben terrorista hajlamokat...   

Előzmény: Bicskei Tihamér (9447)
Bicskei Tihamér Creative Commons License 2019.04.27 0 0 9447

 

T. restitúció!

 

 

Ha a későbbiekben még valahol is felhozná ezeket a csaló ingatlanbefektetési szövetkezeteket, akkor nem árt a következőkről is tudnia!  

 

A szövetkezeti üzletrész adásvételi szerződés semmis, ha az eladó (Baumag szövetkezet) nem rendelkezik jogszerűen képzett üzletrész tőkével, emiatt a szerződésben vállalt szolgáltatás, az üzletrész átruházása "LEHETETLEN" célra irányul!  

A többi szövetkezet esetében pedig, ha az eladó nem rendelkezik "ÉRTÉKESÍTHETŐ" célrészjeggyel, és emiatt a megállapodásban vállalt szolgáltatás, a célrészjegy átruházása "LEHETETLEN" célra irányul!  

 

A részemre elküldött dokumentumok tanúsága szerint ezekről a vérlázító csalásokról, a Varga Mihálynak elnevezett velejéig korrupt pénz(ügyes) miniszternek, valamint a fidesz bérenc, talpnyaló, közgazdásznak csúfolt, szarházi Szász Károlynak is mindvégig tudomása volt, ennek ellenére, ahelyett, hogy hivatalból megakadályozták volna a csalások további folytatását, inkább basztak az alkotmányra!   

 

De már idáig sem tudunk eljutni, ugyanis a "CÉGTÖRVÉNY" egyértelműen és világosan fogalmaz, miszerint a cég "ELNEVEZÉSÉNEK" a cég "ALAPVETŐ TEVÉKENYSÉGÉT" és "TÉNYLEGES FORMÁJÁT" kell tükröznie és nem kelthet olyan látszatot, amely ezekkel ellentétes!  

Mi is az alapvető tevékenység, hát az ingatlanbefektetés, mi is a tényleges forma, hát maga a szövetkezet!  

 

 

A korábban megemlített tőkepiaci törvényből (Épt, Tpt) kiindulva, ezért nem lehetett ingatlanbefektetési elnevezéssel szövetkezetet alapítani, ennek ellenére, mégis több ilyen elnevezésű szövetkezet került, kerülhetett jogsértően cégnyilvántartásba! 

 

A cégbíróság a bejegyzési kérelmekkel kapcsolatban azt vizsgálja, hogy a kérelem és az annak alapjául szolgáló okiratok megfelelnek-e a jogszabályoknak.

 

Mivel ezen okiratok egyik szövetkezet esetében sem feleltek meg a jogszabályi előírásoknak, ezért a cégbíróságnak a céget életrehívó létesítő okirat, valamint az alakuló közgyűlési határozat érvénytelenségét kellett volna észlelnie, ami a "törvény értelmében" a bejegyzési kérelem teljes terjedelmű elutasítását vonta volna maga után!

 

Ezt szándékosan mindvégig figyelmen kívül hagyták, ezért váltak a cégbejegyzést ellátó bírók a TÖRVÉNY(EK) GYILKOSAIVÁ! 

 

BAUmagnélküli Creative Commons License 2019.04.27 0 0 9446

Jól látod. Amikor először találkoztam a BAUMAG hirdetményeivel, a befektetést a fix futamidő és fix kamat miatt betétnek gondoltam. Amikor pedig hozamot, árfolyamot (árfolyamnyereséget=20% kamatadót) is takartak az üzletrész dokumentumai, akkor olyan értékpapírra asszociáltam, amely pontosan úgy működött mint ma egy határozott időre kötött állampapír. Két dolgot nem vettem komolyan: 1. felügyeli-e a BAUMAG pénzügyi tevékenységét az akkori PSZÁF, 2.Fizetésképtelenség esetén vonatkozik-e az üzletrészre is az államilag garantált befektetésvédelem (OBA, BEVA). Beértem az ügyintézőknek avval a válaszával, hogy folyamatos és többszörös ingatlanfedezet miatt fizetésképtelenség garantáltan nem fordulhat elő. Így most már a 

  http://okosanapenzzel.hu/ ismeretében (amelyeket már 2003 októbere óta részleteiben is ismerek) el kell döntsem, hogy mi a jobb? Több tízmillió forinttal a zsebemben tájékozatlannak lenni, vagy most üres zsebbel tökéletesen tisztába lenni a pénzügyekkel?...

     

Előzmény: Bicskei Tihamér (9441)
Liliomfi Adorján Creative Commons License 2019.04.27 0 0 9445
Liliomfi Adorján Creative Commons License 2019.04.25 0 0 9444
nyakfogom Creative Commons License 2019.04.24 0 0 9443

Ezt csak akkor láthattuk,tapasztalhattuk volna meg,ha csak egyetlen esetben megmutattuk,és demonstráltuk volna volna a baumagosok tömegerejét.

 

A mostani , dupla nulla,inaktív helyzetben,sokan még csak elképzelni sem tudják,hogy összefogással vissza is szerezhettük volna a pénzünket.

 

Összefogásunk estén pedig,a tömeg ereje ,felülírt volna mindenféle irka-firkászást. 

Előzmény: eesooc (9438)
Liliomfi Adorján Creative Commons License 2019.04.24 0 0 9442
Bicskei Tihamér Creative Commons License 2019.04.24 0 0 9441

 

T. restitúció!

 

 

A korábbi remek beírásához, egy pár gondolatot fűznék!  

 

Először is menjünk vissza a kályhához!

Az ingatlanbefektetés, mint befektetési alapkezelési tevékenység, a Tpt. vonatkozó rendelkezései értelmében kizárólag részvénytársasági formában folytatható tevékenység!

A jogalkotó már csak ezért sem ismeri szövetkezeti formában az ingatlanbefektetési elnevezést!

Ha meg nem ismeri az ingatlanbefektetési elnevezést, akkor maguk a jogalkalmazók, hogyan tudtak vele AZONOSULNI!!! 

Minden egyes ingatlanszövetkezetet bejegyző cégbíró azzal, hogy aljas szándékkal mindvégig szembe ment a jogalkotó akaratával, ők maguk lettek a "TÖRVÉNYEK GYILKOSAI"!!!

 

Ha már szóba hozta a szövetkezeti célrészjegyet, akkor nem árt tudnia!

Zártkörűen kibocsátott hitelviszonyt megtestesítő értékpapírt (szövetkezeti célrészjegyet) alanyi jogon, ÁFÉSZ, valamint, hitel és takarékszövetkezet értékesíthetett tagjainak!

Ezt más típusú, fajtájú szövetkezet már csak azért sem tehette meg, mert a törvény értelmében ezen "értékpapírt" ki sem bocsáthatta!       

BAUmagnélküli Creative Commons License 2019.04.24 0 0 9440
Liliomfi Adorján Creative Commons License 2019.04.24 0 0 9439

eesooc, a női nem nagy tisztelője

 

ha ittléted alatt ennyi a következtetés, amit le tudtál vonni baumagilag, múlasd az időt a kedvenc oldaladon tovább, ott több hasznodat veszik. Jó szórakozást!

 

Szőrös punci                                          eesooc

                                                          2018.10.28      3

Előzmény: eesooc (9438)
eesooc Creative Commons License 2019.04.24 0 0 9438

Nyakfogom és az összes károsult!

 

Nem tudjátok megérteni, hgy a Baumag ügy törvény szerint elévült! Mit lehet tenni ez ellen? A jog egy lehetőséget ismer el, ez az elévülés megszüntetése. Ehhez magas szintű határozat szükséges de ehhez országgyűlési, vagy legfelsőbb birósági döntésre van szükség.

Előzmény: nyakfogom (9437)
nyakfogom Creative Commons License 2019.04.23 0 0 9437

A baumag  károsultak igazi  kérdése:

nem az,hogy mikor,

hanem az,hogy MIÉRT PONT MOST ÉBREDT FEL ISMÉTELTEN ITT AZ INDEXEN LOPCSIK?

 

Az igazi károsultak legalább 5 éve azt is tudják , hogy már az első alkalommal , a papíron történt aláírásgyűjtés gondolatának felvetésekor,ellenakcióba lépett itt az indexen, a károsultak első számú ellensége:

 

LOPCSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍK.

 

Most visszakérdezek:hosszú hallgatása után, miért pont most aktivizálta magát újra a  Lopcsííík??????????

 

Válasz:azért ,mert mostanában vetettem fel azt a gondolatot,hogy itt az indexen gyülekezzünk.

 

Ugyanis köztudott az,hogy : 

 

 A BAUMAGOSK EREJE AZ EGYSÉGBEN VAN.

 

 

EZT AZ EGYSÉGET ITT AZ INDEXEN:

 

-KÖNNYŰ SZERREL,

 

-GYORSAN, 

 

-ANYAGI BEFEKTETÉS NÉLKÜL ,

 

-DEMONSTRÁLNI  LEHETNE.

 

-AZAZ MEG LEHETNE VALÓSÍTANI.

 

LOPCSÍK ENNEK LÁTTÁN:

HIRTELEN ISMÉT FELÉBREDT,ÉS FELLÉPETT A BAUMAG KÁROSULTAK ÉRDEKE ELLEN.

 

AZONNAL FELISMERTE,HOGY A MEGBÍZÓIRA,ÉS SAJÁT MAGÁRA NÉZVE, A BAUMAGOSOKNAK EZ AZ ÚJABB GYÜLEKEZÉSE VESZÉLYES.

 

LOPCSÍK  EZÉRT MOST, MINDEN EREJÉVEL IGYEKSZIK A BAUMAGOSOK EZEN, LEGÚJABB FELTÁMADÁSÁT MEGAKADÁLYOZNI. 

 

Külünben csak el kell olvasni Lopcsik korábbi írásait az itt indexen,és minden világossá válik annak,aki nem érti a jelenlegi helyzetet.

 

Van olyan,akit ma is át tud verni ,de engemet már nem hat meg Lopcsíííík,az álnok,NEKI HASZNOT HAJTÓ írásaival.

 

 

Persze igaz az is,hogy  "egy újszülöttnek,mint Ön, minden vicc új".

Előzmény: eesooc (9435)
nyakfogom Creative Commons License 2019.04.22 0 0 9436

Az  károsultak igazi  kérdése:

nem az,hogy mikor,

hanem az,hogy MIÉRT PONT MOST ÉBREDT FEL ISMÉTELTEN ITT AZ INDEXEN LOPCSIK?

 

Az igazi károsultak legalább 5 éve azt is tudják , hogy már az első alkalommal , a papíron történt aláírásgyűjtés gondolatának felvetésekor,ellenakcióba lépett itt az indexen, a károsultak első számú ellensége:

 

LOPCSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍK.

 

Most visszakérdezek:hosszú hallgatása után, miért pont most aktivizálta magát újra a  Lopcsííík??????????

 

Válasz:azért ,mert mostanában felvetettem azt a gondolatot,hogy itt az indexen gyülekezzünk.

 

Ugyanis köztudott az,hogy : 

 

 A BAUMAGOSK EREJE AZ EGYSÉGBEN VAN.

 

EZT AZ EGYSÉGET ITT AZ INDEXEN:

 

-KÖNNYŰ SZERREL,

 

-GYORSAN, 

 

-ANYAGI BEFEKTETÉS NÉLKÜL ,

 

-DEMONSTRÁLNI  LEHETNE.

 

-AZAZ MEG LEHETNE VALÓSÍTANI.

 

LOPCSÍK ENNEK LÁTTÁN:

HIRTELEN ISMÉT FELÉBREDT,ÉS FELLÉPETT A BAUMAG KÁROSULTAK ÉRDEKE ELLEN.

 

AZONNAL FELISMERTE,HOGY A MEGBÍZÓIRA,ÉS SAJÁT MAGÁRA NÉZVE, A BAUMAGOSOK ÚJABB GYÜLEKEZÉSE VESZÉLYES.

 

LOPCSÍK  EZÉRT MOST, MINDEN EREJÉVEL IGYEKSZIK A BAUMAGOSOK EZEN, LEGÚJABB FELTÁMADÁSÁT MEGAKADÁLYOZNI. 

 

Külünben csak el kell olvasni Lopcsik korábbi írásait az itt indexen,és minden világossá válik annak,aki nem érti a jelenlegi helyzetet.

 

Van olyan,akit ma is át tud verni ,de engemet már nem hat meg Lopcsíííík,az álnok írásaival.

 

 

Persze igaz az is,hogy  "egy újszülöttnek,mint Ön, minden vicc új".

 

 

Előzmény: eesooc (9435)
eesooc Creative Commons License 2019.04.22 0 0 9435

mikor bizonyosodott be?

Előzmény: nyakfogom (9411)
nyakfogom Creative Commons License 2019.04.19 0 0 9434

Kedves Schreiner Ernő!

 

Azért mardossa egymást,mert  az egyik egy igaz ember,a másik meg egy beépített gazember.

 

Korábban Lopcsik megfejte már:

 

1.Az  első aláírásgyűjtés során,az egyesületeknél megnövekedett tagdíjakat.

 A budaörsi egyesületből eközben pedig  átköltözött a pesti egyesületbe. 

2.És a baumagosok pénzének rablóitól is milliókat vágott zsebre.

 

Ebből a két forrásból az eredeti 10 milliós kárának többszörösét seperte be már magának, ez az enyveskezű tolvaj,a Lopcsík.

 

Ő már akkor is, vastagon pénzénél volt .

 

Ezután itt az indexen bejelentette azt ,hogy lemond a baumaggal kapcsolatos káráról,és eltávozik erről az index oldalról is. Most miért van itt megint? 

 

Most pedig azért jelent meg újra itt a Lopcsík , mert  vészesnek tartják a gazdái , a baumagosok indexen történő újabb szervezkedését.

 

 

Vajon miért mond le valaki a 10 millió baumagos veszteségéről?

 

Mindenkinek világos  :

 

-Lopcsik ügyesen megfejte a károsultakat (tagdíjak lenyúlása),

 

-meg a baumagosok kirablóitól is felvette a milliókat.

 

Lopcsíknak ráadásul csak annyi esze volt,hogy a fentieket, itt az indexen be is jelentette.

 

Lopcsik miatt szűnt meg a baumagosok első aláírásgyűjtési kísérlete .

 

Ezután a a siker után,a Lopcsík megbízói  tejeltek neki ezért a cselekedetéért.

 

De  Lopcsik fáradhatatlan.

 

Most Lopcsik, az indexen történő,ingyenes "aláírásgyűjtést" is meg akarja akadályozni.

 

Láthatóan félnek a baumagosok pénzének elrablói, ennek az új,indexen történő szerveződésnek a sikerétől is.

 

Ezért Lipcsiknek -a régi ügynöküknek- új megbízatást adtak arra,hogy akadályozza meg a

 

baumagosok tömegerejének itt,az indexen történő megszervezését.

 

 

 

Csak Lopcsiknak van 18 nickneve,másoknak csak 10 lehet.

 

A plusz 8 nicknevet drága pénzért vette.

 

Neki erre is tellett,mert Lopcsík megbízóinak a milliárdjai-amely valaha a 12000 baumag károsult

 

tulajdona volt-erre a +8 nicknév megvételére is biztos fedezetet nyújt L O P C S Í K N A K.

 

 

Előzmény: összeomlás (9433)
összeomlás Creative Commons License 2019.04.19 0 0 9433

 

T. Lipcsik úr!

 

Örülök az őszinteségének, én is a nyíltság híve vagyok, de a nejem kérésére, egyenlőre még kerülném a család e-mail címének megadását!

De ez még nem jelenti azt, hogy visszautasítanék bármilyen okos kezdeményezést is!

Részemről, nincs akadálya egy személyes találkozásnak!

De ez értendő Sényi úrra is!

Nem is értem, hogy a károsultaknak, két ilyen értékes ember, miért mardossa folyamatosan egymást!

Miért nem lehet, végre megbékélni!

Tud rá ésszerű magyarázatot adni? 

Én nem szeretném a pénzemet elveszíteni, gondolom önök sem!

Ahogy mindenkinek, legyen önöknek is intő példa, a QUAESTOR károsultak összefogása! 

Le a kalappal előttük!

Biztos vagyok abban, hogy ők ki fogják brusztolni a teljes összeget!

  

 

Az igazság nem arra való, hogy asztalfiókban tároljuk! 

 

 

Schreiner Ernő

Márton Lipcsik Creative Commons License 2019.04.19 0 0 9432

Tisztelt Schreiner Ernő Úr, és a fórumos inkognitó feloldását igénylő károsultak!

 

Tisztábban fognak látni, hogy a fórumozók -néhány kivételtől eltekintve- miért nem vállalják fel saját nevüket, ha az alábbi észrevételemet értelmezik:

 

A Schreiner Úrnak címzett és személyesen vállalt véleményemben megfogalmazottakból egyedül akaratosi (aki véletlenül azonos Sényi Miklóssal) olvasta ki azt, hogy szerintem csak azok csatlakozhatnak az aláírásgyíűjtéshez, akik nem csak irogatnak, firkálnak, intrikálnak, akik nem baumag károsultak, vagy akik nem felbérelt és megfizetett ellenségei a károsultaknak.

 

Írta mindezt Sényi Miklós (akartosi), hogy aztán Sényi Miklós immár nyakfogom nick néven ugyanazon ülő helyében azt is írhassa minden ezt alátámasztó bizonyíték nélkül, hogy

 

- minden eddigi kezdeményezést tönkre tettem,

- nem vagyok károsult,

- fizetett ügynök vagyok,

- a legnagyobb szarkeverő vagyok ebben az országban,

- lemondtam a 10 milliós káromról is,

- egy velejéig romlott hazudozó vagyok.

 

Nos Sényi Urat nem kívánom tovább méltatni, aki tudomásom szerint eddig 18 nick név alatti nyilatkozataival és a saját maga által megsemmisített 270 aláírással és az elnöknél lévő további 5000 aláírás megfelelő helyre való juttatásának követelése elmaradásával szerinte a legtöbbet tette a baumagosok érdekében. 

 

Az ilyen -intrikától" és személyeskedésektől "messze eső" nyakfogom-félék miatt nem merik a valós lényüket feltárni a fórumozók, mert Sényi Miklós Úr ugyanabból a rókalyuból minimum 18 álnéven tud előbújni, és önmaga képtelen állításait tömegvéleményként feltüntetve bárkin és bármikor átgázolni, ha a más véleményen lévők ellenkező bizonyítékok hiányában kitartanak a saját álláspontjuk mellett. 

 

Amit leginkább meglepőnek tartok, hogy még a józanul gondolkodó, és kellő megfontoltsággal nyilatkozó fórumozók közül sem kíséreltre meg még senki, hogy Sényi Miklóst nagyobb visszafogottságra késztessék, ösztönözzék. 

 

Inkább hallgatnak. 

 

Tisztelt Schreiner Úr!

 

Ha Ön valóban az, akinek mondja magát, akkor az itt újra megadott e-mail címemen személyesen vegye fel velem a kapcsolatot: lipcsikmarci@t-online.hu  Ezzel bizonyíthatná, hogy valóban a nyíltság híve.

 

Ugyanúgyí örömmel várom az eddigi nick nevekhez kötött személyek személyes jelentkezését, akik valóban azt szeretnék, ha a fantomizált személyek háttérbe szorulnának. 

 

Liopcsik Márton 

 

nyakfogom Creative Commons License 2019.04.18 0 0 9431

Menetrend szerűen ismét kidugta a fejét a rókalyukból,a baumagosok első szánú ellensége Lipcsik .

 

Lipcsiknek eddig,a baumagosok érdekében indított, minden ép eszű kezdeményezést sikerült  tönkretennie.

 

Lipcsik nem károsult.

 

Lipcsik egy fizetett ügynök.

 

Lipcsík itt a legnagyobb szarkeverő ebben az országban.

 

Lipcsik már többször bejelentette,hogy nem keveri tovább itt a szart,és lelép innen.

 

Lipcsik már lemondott a 10 milliós baumagos káráról is.

 

Lipcsik egy velejéig romlott hazudozó.

 

LIPCSIK

A BAUMAG KÁROSULTAK ELSŐ SZÁMÚ ELLENSÉGE !!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Márton Lipcsik (9429)
akaratosi Creative Commons License 2019.04.18 0 0 9430

Amint írod csatlakoPzni nem lehet azoknak:

-akik itt csak firkálnak, írogatnak,intrikálnak,

-nem baumag károsultak,

-és a baumagosok felbérelt,megfizetett ellenseggei ,itt az ndexen.

 

Te mind a háromba beletartozol?

Előzmény: 1/2VÉR (9427)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2019.04.18 0 0 9429

Tisztelt Schreiner Ernő Úr!

 

1/2 vér név alatt én publikáltam eddig. Ezzel a nick névvel a továbbiakban már nem fog találkozni. 

 

Ennek a fórumnak lényegében megszünt az eredeti célja, de a több tízezer áldozathoz képest eddig is elenyésző volt az itt véleményt formáló, vagy kérdéseket feltevő, illetve megoldásokat kereső károsult, vagy szinpatizáns megnyilatkozása.

 

Ezt én kezdettől fogva a BAUMAG-osok fásultságára, érdektelenségére vezettem vissza, melyet nyakfogom aláírásgyűjtő akciója is csak látszólag és csak átmenetileg mozdított ki az apátiából.

 

azigazmondo/Red John2 színre lépése sokaknak tartalmazhatott újdonságot, az általa beharangozott megoldás késése, sőt a jelek szerint végleges elmaradása az eredményezte, hogy a korábbi "törzsnyilatkozók" is hallgatásba merültek.

 

Az érdektelenséget mi sem bizonyítja jobban, hogy már nyakfogom sem "észlelte", hogy száz1 visszavonulása után tömegével születtek az elsősorban a quaestorosokhoz kapcsolódó szebbnél-szebb nick nevek alatt publikálók, kiknek nyilatkozatai túlnyomórészt azigazmondo/RED JOHN2 "bizonyítékait" helyezték a középpontba.

 

Azt is borítékolom, hogy nyakfogom újbóli lelkes ötlete ugyanolyan sorsra jut, mint a korábbi elképzelése, és abban  is biztos vagyok, hogy nyakfogom engem és még néhány reálisabban gondolkodó károsultat fog emiatt a fiaskó miatt is bűnbaknak kikiáltani. 

 

Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ettől a Kormánytól épeszű ember -különösen ha BAUMAG-os- még álmában sem remélhet semmilyen empátiát, nem hogy több milliárdos kártérítést. 

 

Természetesen ne legyen igazam! Én szurkolok a mégis reménykedőknek, de ahhoz megfontoltabban kellene hozzáállni.

 

Lipcsik Márton   

összeomlás Creative Commons License 2019.04.18 0 0 9428

 

T.Sényi úr! 

 

Sajnos én tizenhárom millával vagyok kijjebb, az aláírásommal mindenképpen támogatom.

Ön tudja, hogy ki ez a 1/2 félvér?

Lehet, hogy név nélkül született!

   

 

 

Schreiner Ernő  

1/2VÉR Creative Commons License 2019.04.18 0 0 9427

Figyelem!

 

akaratosi-t nem nem Nagy Gábornak, hanem Sényi Miklósnak hívják. Vagy Sényi mind a 18 nick nevén csatlakopzni kíván?

akaratosi Creative Commons License 2019.04.17 0 0 9426

Nagy Gábor (akaratosi) az 5 milliót veszített baumag károsult jelentkezem a listába,meg az összefogást is támogatom.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!