Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.06 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

Ezt a topikot azért nyitottam, hogy a Samsung LCD és LED TV-k technikai kérdéseit megbeszélhessük. Itt elsősorban kicsit "elvontabb" használat során felmerülő problémákat szeretnék megtárgyalni, mint pl. a TimeShifting (megállítható, visszatekerhető adás), az AllShare (hálózati eszköz, telefon stb. kapcsolódása a TV-hez WiFi-n vagy hálózaton keresztül), AnyNet stb.

De természetesen jöhet bármilyen kérdés, 3D tévézés, bármi.

 

Ami a topikot magát elindította: nekem sokáig nem működött a TimeShifting funkció. Kipróbáltam soksok pendrive-ot, volt köztük 4GB-os, 16GB-os és 512MB-os is, ez utóbbival azért nem működött, mert a 2GB minimum kell neki. Sorra írta ki, hogy nem megfelelő... Ennek nagyrészt az eszközök nem megfelelő sebessége volt az oka. Utána kipróbáltam egy 2GB-os (!) merevlemezzel (USB HDD), azzal sem működött, jelenleg egy 20GB-os Maxtor HDD-vel tökéletesen működik.

 

Remélem, hogy a későbbiekben megszűnik az a feltétel, hogy csak digitális adásoknál működik a TimeShift. Ez roppant bosszantó ugyanis, mivel gyakorlatilag lehetetlenné teszi ennek a funkciónak a használatát pl. T-Home TV előfizetés mellett nem HDMI kapcsolat esetén.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!