Keresés

Részletes keresés

apacuka2 Creative Commons License 2006.10.11 0 0 2042

Szia Cika! Tudomásom szerint a 31 milliárd tőkebefizetés, pénztárba berakott csörgő forint. Marhára nem érdekes, hogy a bagázs mérlegeikben mit csaltak, hazudtak összevissza. A mérlegbeszámolóik, az űzletrész-zsonglőrködések az emberek befizetésein semmit nem változtatnak. Remélem nem az a személy vagy akinek egy fillér követelése sincs a bagázzsal szemben, de esetleg van egyéni sérelme.

 

Kedves BauKeményMag! A nagydarab K.I. kijelentéseit, még ha közzéteszi a sajtóban (a saját újságjában) akkor is kellő kritikával fogadnám. Neki úgyszintén nincs a bagázzsal szemben követelése, de vannak hosszabbtávú politikai céljai. (Mint ahogy a tisztelt képviselőknek is, választások előtt). A cikkjeiben üres szólamokat pufogtat és ha megfigyelted minden cikk végén a következtetés: miért kapják vissza a pénzüket? Mert a lopott holmi visszajár. Sovány érv a minden hájjal és kis szakmával is megkent bagázs ellen. De az kell hogy a tűntetők kövessék a politikai céljai eléréséhez. Felháborít amikor kevéssé tájékozott, elkeseredett  embereket felhasználnak egyéni célok miatt.

Előzmény: cika1 (2036)
Kutuzov1 Creative Commons License 2006.10.11 0 0 2041
Kedves Cika. A magam részéről - mint azt korábban is jeleztem - az általad javasolt módon állok a kérdéshez 2004 novembere óta. Tudomásom szerint a befektetők 10%-a döntött hasonlóan. Szerintem ennyien kezdtek komolyan gondolkodni, főként a legújabb szöv. tv. X fejezet ismeretében. BL legutóbbi nyilatkozatában azt mondta, hogy a közgyűlésnek kell majd a vagyon sorsáról dönteni. Ez egyértelmű. Annak nem lennék híve, hogy új "menedzsment" jöjjön létre, mert nincs át-, és rálátása a dolgokra, arról nem is beszélve, hogy egy új csapat utólagos felelőssége nehezen lenne megállapítható.
Előzmény: cika1 (2040)
cika1 Creative Commons License 2006.10.10 0 0 2040
Ej Generálisom!
Az életbe nem gondoltam volna, hogy a Te malmodra hajtom a vizet (erkölcsileg nem egyetértve).
Egyszer az életben így nyíltan válaszolnál a kérdésemre:
Itt mindenki tudta, hogy a fele sem igaz???
Ha igen, akkor mi a büdös fenéért nem vettétek birtokba a tulajdonotokat? A szövetkezeti kolhozjogok elég jogtiszta lehetőséget adnak erre.
Most már elég nehéz visszavonulót fújni a száraz tények ismeretében.
Nagy valószínűséggel a közönséges Al Capone féléknek marad a maradék vagyon. (Jelen esetben nem 3.14 mummusaira gondoltam).
Előzmény: Kutuzov1 (2039)
Kutuzov1 Creative Commons License 2006.10.10 0 0 2039
Csak annak aki nem akarja érteni. Ha tényleg érdekel olvasd végig a topicot A-tól Z-ig. Én a magam részéről csak arra lettem volna kíváncsi milyen megoldási javaslatok vannak. El is mondtam a saját álláspontomat. Nem érdekelt senkit. Tudomásul vettem.
Előzmény: Jack Lucas (2038)
Jack Lucas Creative Commons License 2006.10.09 0 0 2038
Rébuszok...
Előzmény: Kutuzov1 (2037)
Kutuzov1 Creative Commons License 2006.10.08 0 0 2037
Kibicnek (gíbic) semmi sem drága.
cika1 Creative Commons License 2006.10.07 0 0 2036
Nos amennyiben provokatívnek tűntem az nem véletlen.
Ami megdöbbentő: a mérhetetlen felháborodásotok azügyben, hogy nektek bizony 31 milliárddal és nem a felével tartoznak.

Te holmi kiragadott példákkal védekezel, én meg az égbe kiáltó számokkal. (Javaslom a nagy számok mezejét.)

Ha már előjöttél a Jaksity irodalommal, akkor engedelmeddel megeresztenék egy fantázia történetet a casinó és a tözsde világából.

Mit tenne Mr. Al Capone a mai korban, a mai technikával, a Mo.-i környezetben az említett két területen?

1. Casino
Venne 10 kicsi nigéria néger rabszolgát, akik a helyében kiváltanák a zsetont a pénztárnál, majd meghagyva nekik egy-két zsetont a dolog végeztével Mr. Al Capone beváltja a fogyatkozott zsetonjait mint nyereményt. Amennyiben a krupiét is be kell avatni akkor ő is kap belőle.
2. Tőzsde
Az alaptézist tekintve, "amikor valaki nyer, akkor veszíteni kell másnak", a természetes gazdasági növekedést kizárva, mesterségesen is előállítható.
Nos, Al Capone barátunk nyilván az örök veszteseket keresné meg némi apró pénzért. A tőzsde remek táptalaja ennek, hiszen az anoním gyűjtőszámlával bármit meg lehet tenni. Például a határidős piacon az ún "kettős null derivatív ügyleteket".
Volt is a Kulcsár időben elég kríling ezügyben. Természetesen jelen esetben a krupié a bróker. Azóta mintha valamit szigorított volna a PSZÁF ezen a szabadprédán, mert mostanság nem prüszkölnek a brókerek a felfüggesztés miatt.


Remélem most kellően diplomatikus voltam.:-))

Előzmény: BAUkeményMAG (2035)
BAUkeményMAG Creative Commons License 2006.10.07 0 0 2035

Tisztelt Cika1! Ne haragudj, de a jelenlegi feszült, kiélezett, vádaskodásokkal teletüzdelt politikai helyzetben érzékenyen érintett az általad provokatív és arrogáns hangnemű válasz, melyben te keverted a válaszodat, és azoknak a legszélsőségesebb embereknek címezted, akik talán a Baumag ügyről nem is tudnak, nem is érintettek és nem is foglalkoznak vele. Fontosnak tartom ezt korrigálni és elutasítani az általad vádlón említett megoldást, amit a számba akartál rágni, és akikkel azonosítani szerettél volna. Ezen a fórumon ennek sem értelme, sem helye nincs és szeretném kérni, hogy ne is legyen. Fontos kihangsúlyoznom, hogy a diplomáciai megoldásokat kedvelem, egy csöppet még bízom a bírósági tárgyalások sikerében is. Tisztelettel. Tudod mit, én is szívesebben maradok az elemi matekos példáknál, ezért így gondolkodom: a befektetők három nagy csoportra oszthatók:

1. Akik 2003. október 9.-e előtt fel tudták venni az ígért kamatokkal együtt a megtakarításukat. Ők nem számítanak károsultaknak, ők a szerencsések vagy kivételezettek.

2. Akik kivették a pénzük egy részét vagy csak a hozamokat, és látva, hogy a rendszer működik ( 2003. okt.9-ig, de ekkor még erről a dátumról még sejtésünk sem volt ) folyamatosan be is fizettek, ill. szerződéseiket kamatokkal együtt továbbvitték.

3. Akik folyamatosan mindig csak befizettek, soha nem vettek ki semmit, vagyis itt gyűjtötték minden megtakarított fillérüket. Ők jártak a legrosszabbul.

Tehát az igazság az lehetne, ha mindenki, aki pénz vett fel, azt visszafizetné, ebből le kéne vonni a hozamokat, és így lehetne az eredeti állapotot visszaállítani, akár az 1995. március 1-ei alakulási kezdőidőpontot,  és így lehetne pontosan meghatározni, hogy készpénzben ki mennyi tőkét vitt be és milyen időpontban. Így lehetne kivétel nélkül mindenkinek visszaadni legalább a betett tőkét. Figyelmedbe ajánlom a következő című könyvet: Jaksity György: " A pénz könnyelmű természete ", melyből idézem: "...kis csúsztatással azt mondhatnánk, hogy a kaszinóban a krupié nyúlja le a pénzünket, a tőzsdén viszont a másik befektető, vagyis a recept egyszerű: mindig a másik oldalon kell állni. " Egy másik idézet pedig ugyanebből a könyvből: "...a legjobb, ami történhet, hogy visszaadják a pénzét. " 

Előzmény: cika1 (2034)
cika1 Creative Commons License 2006.10.05 0 0 2034
Húha! Kasza-kapa meg koporsószeg-hegyezés a Kossuth téren. Ja meg az akasztófa a baumag tolvajoknak. Az már ne is zavarjon, hogy ártatlan emberek kerülnek az akasztófátokra. A lényeg: folyjon a vér!
Az se igazán zavarjon senkit ugye, hogy olyan pénzt keressen ami nem is hiányzik?

Egy kicsit elővettem az elemi szöveges matekos feladatmegoldó képességemet, és azt kell mondanom, hogy még az is lehet, hogy a "Juszt Laci" féle 13 milliárdos követelés az igaz. Nem kell semmi mást tenni, mint szép sorban leírni a számokat.

A Baulek oldalon szereplő ig.ügyi szakértők úgy nagyvonalúan egybe vonták a 2001-2003 év közötti üzletrész forgalmat, csak elfelejtették kiemelni, hogy ez csak a genda üzletrészekre vonatkozik. Igen...ami hibázik, hogy ugyanezen idő alatt visszavásároltak 16 976 036 048 ft értékű BISZ üzletrészt a 2001 előtti időszakból.
Ehhez a visszavásárláshoz 9 834 189 234 2000.dec 31. állapotú üzletrésztőke követelés tartozik. Akik figyelték az eseményeket, azok tudják, hogy ez az összeg mint követelés szintén papírtőkésedett a BVSZ (genda) szindikátusi szerződés keretében.

Szóval még azt is túlzásnak tartom, hogy az utóbbi tőkekövetelést 70% kamattal vásárolták vissza, nem beszélve arról, hogy időközben már történtek visszafizetések.

Nos ezek után újra megkérdezem:
Amennyiben tisztában vagytok ezen (z)űr mibenlétében, akkor mi a fenéért nem veszitek birtokba a meglévő tulajdonotokat?
Ja kérem akasztani akartok? Én meg jogosan ragaszkodni fogok ezen elemi matek-képlet megoldásához.


Előzmény: BAUkeményMAG (2033)
BAUkeményMAG Creative Commons License 2006.10.05 0 0 2033

A Magyar Világ 2006. szeptember 24-i cikkének néhány tényközlésére reagálnék:

1. "...a választmány elnök közölte, hogy ő tudja itt a károsultaknak egy fillér káruk meg nem fog térülni. " A választmány minden tagjának hinnie kell munkája sikerében. Képviseletünkben nem a részvétel, hanem a győzelem a fontos. A választmány mottója legyen: " Mindenki visszakapja befizetett tőkéjét, mégpedig késedelmi kamatokkal együtt. " Jelenleg olyan csekély vagyonelemek értékesítésére kell rábólintaniuk, amelyekből mi úgy sem részesedhetnénk, azt feléli a felszámolás.

Ha majd a bíróság jogerősen elrendeli ( reméljük, hogy el is rendeli! ) az átmentett és zárolt vagyon mögött álló cégek felszámolását a felelős személyek vagyonának ( végrehajtók ) felszámoló általi értékesítését, akkor kezdődik majd igazán a választmány felelős munkája. Nekik kell majd kiharcolniuk a felszámolóval szemben, hogy a meglévő vagyonelemek a lehető legmagasabb áron kerüljenek értékesítésre.

A jelenlegi helyzet csupán arra jó, hogy a választmány gyakorlatot szerezzen és felnőjön a majdani feladatokhoz.

2. " Ugyanis az internetet jelenleg az ellenfelek használják. "

Én és akiket ismerek az internetező károsultak közül, nem vagyunk ellenfelek, csupán életünk megtakarítását szeretnénk mielőbb visszakapni.

3. "...egy könyvet csak akkor szabad megírni, ha az segít, valamint kész megoldási javaslatot tár az áldozatok elé. Ma ugyanis leleplezni néhány tolvajt nem nehéz, mert belőlük áll a közélet és a rendőr őket vigyázza. "

A Böszörményi úti összejöveteleken a Baumag ügy hátterét feltáró könyv megjelenését a felelősök megjelölésével július elejére ígérték. Nem volt szabad megírni? Mégis nehéz a tolvajokat leleplezni?

De azért látjuk, hogy a cikkeknek és a tüntetéseknek jelentős szerepe van abban, hogy a média foglalkozik velünk, és így kifosztóink nem tudják az ügyet elaltatni.

Megoldás lenne az is, ha a PSZÁF végre beismerné felelősségét és így ( jogegységi döntés alapján ) az állam kártalanítana bennünket: így cserébe a zárolt és fellelt vagyon állami kézbe kerülhetne. Nekünk mindegy, hogy ki fizet ( AGENDA, felszámoló, állam ) csak ez mielőbb történjen meg.

Sasvári Creative Commons License 2006.10.05 0 0 2032
cika1 Creative Commons License 2006.10.01 0 0 2031
Kösz.. észrevettem... letároltam.
Nagyon remélem, ha feláll a serverük, elfogadható magyarázatot adnak az igencsak ellentmondó tényekre, és nem marad az az állapot, hogy "vesszen mindenki a saját érdekemben".
Előzmény: kulacsos (2030)
kulacsos Creative Commons License 2006.10.01 0 0 2030

Az idézett "szemelvények" most (gondolom átmenetileg)  megtalálható, ha agendát a baumag.hu behívásával vezeted agenda-h.hu-ra. ( Tájékoztatók/régebbi tájékoztatók - valamennyi eddig megjelent fent van....??, talán)

Feltöltés és frissítés után remélem felkerül a " takonygerinc" beírért (napkelte 08.07) hiteles magyarázata az Őket ért méltánytalan vádemelés törvénysértő eljárásáról.

Előzmény: cika1 (2016)
Kutuzov1 Creative Commons License 2006.09.29 0 0 2029
Az!
Előzmény: kroezus (2028)
kroezus Creative Commons License 2006.09.28 0 0 2028

Ez nagyon ciki.

Előzmény: Sasvári (2027)
Sasvári Creative Commons License 2006.09.28 0 0 2027

No lám !!!

Mindent a maga helyére.

Gyanítom, hogy a Magyarok Háza II. emeletén volt egy ember, aki kitalálta azt a Kossuth téri koporsót is, mint anno az imitált pénzkötegek eltemetését a szebb napokat is látott tér eme zugában.

Hát szó-mi-szó, láttam a TV ( HIR-TV ) képernyőján KI forradalmárunkat eltorzult arccal kézi kikiabálón irányítani a hezitáló tömeget. De amilyen böszme nagydarab ember, nem látszott ki mellőle az a kicsi emberke. ( pedig ott volt ) 

Előzmény: Baulek (2026)
Baulek Creative Commons License 2006.09.28 0 0 2026

:-)

Baumagosok szállják meg a Kossuth teret 09.28. 09:54

Ma és holnap is tüntetni készülnek a Baumag és Dunaprofit károsultak. Csütörtökön koradélután a Kossuth térre fújtak gyülekezőt, ahonnan előbb a felszámoló, majd pedig az Országos Igazságszolgáltatási Tanács elé vonulnak, míg pénteken reggeltől délutánig a Parlament bejárati sorompójánál demonstrálnak transzparensekkel, így fogadják a hazai, és az EU-ból az Országházban tartandó igazságszolgáltatással kapcsolatos előadásra érkezőket. (HavariaPress)

http://index.hu/politika/belfold/tuntet0917/
Előzmény: kroezus (2025)
kroezus Creative Commons License 2006.09.27 0 0 2025
Telefonáltam az irodába, ahol azt a felvilágosítást adták, hogy totál elszállt a gépük, de lehetőségeik szerint a jövő hét elejére rendbehozzák. Nem tudom jól láttam-e a Kosssuth téren a HOL PÉNZÜNK c. a korábbi képekről ismert táblát. Remélem nem keveredtek bele ebbe is a nagy demonstátorok. Az már tényleg ciki lenne.  
Előzmény: Baulek (2024)
Baulek Creative Commons License 2006.09.27 0 0 2024
A genda lapja napok óta a:
Technikai okok miatt az oldal átmenetileg nem elérhetõ.
szöveget produkálja.

Tud valaki többet a dologról?
Kutuzov1 Creative Commons License 2006.09.20 0 0 2023
Sziasztok! Juszt Laci szerint befektetői szempontból tök mindegy a büntetőeljárás végkimenetele. A Dobrosi ügyvéd  megerősítette korábbi véleményemet amikor azt mondta, hogy az ő kérésükre jelentős nagy értékű ingatlanokat vettek zár alá, ami fedezetet jelent a befektetésekre.  Nem akarom, hogy a vagyonzárlat feloldása után a felszámoló az ügyvéd úr, vagy a mindenféle egyesülések, "befektető képviselők" akarjanak ezzel a vagyonnal rendelkezni.
BAUkeményMAG Creative Commons License 2006.09.18 0 0 2022

Adalék a mai műsorhoz: A Gyurcsány által beismert "száz trükk" egyike az ingatlanszövetkezetek általi lenyúlások voltak. Reméljük, hogy Juszt Laci megszelidült, és nem minket hibáztat mint a legutóbbi műsorában.

Előzmény: Sasvári (2019)
BAUkeményMAG Creative Commons License 2006.09.17 0 0 2021

A kérdésre a válasz az idézet előző mondatában van: " A  károsultaknak ugyanis nincsenek erőszakszervezetei, nincsenek behajtó bandái, mint a politikusoknak és az uzsorásoknak. " Szombaton elsétáltam a meghirdetett demonstrációra. Százegynéhányan voltunk, a hangulat forradalmi volt. Elhangzott, hogy törvényes megoldás nincs. Egyik 81 éves társunk, egy hölgy, tettekre buzdított, de konkrét cselekvési programmal nem állt elő. Patyi mindenki saját belátására bízta, hogy azt

cselekedjük, ami hatékony a pénzünk visszaszerzése érdekében. Ezt követően

Kőrősi úr is megjelent a TV Székháza elött, aki szintén tettekre, útlezárásokra  próbált megnyerni minket. Búcsúzóul mámorittasan mondta:"a hatalmat már a jövő héten átvesszük!" Visszatérve az idézetre: milyen erőt vagyunk képesek mutatni? Törvénytisztelő kisnyugdíjasok vagyunk. Anyagi eszközeink nincsenek, azt aljas módon állami segédlettel elrabolták tőlünk. Ezt tudják kifosztóink is, ezért nem is tartanak tőlünk. Erőt mutatni is csak az tud, akinek jelentős anyagi és agitáló eszközök vannak a kezében. A terroristák azért tudják kidolgozni és következetesen végre is hajtani a robbantások, túszejtések és kivégzések programjait, mert az olajpolitita (olajmaffia és a vallási fanatizmus) mögöttük áll, ők könnyen megtehetik, hogy bármennyi öngyilkos merénylőt kiképezzenek vagy importáljanak. És azt is pontosan tudják, kik a célszemélyek és cél-létesítmények, akiket és amelyeket meg kell semmisíteniük. Ezért a mi "hatékony fellépésünkhöz" is (amelyek természetesen nem hasonlíthatóak terrorcselekményekhez) legalább annyi pénzre volna szükség, mint amennyit összeségében elraboltak tőlünk. 

Előzmény: Sasvári (2020)
Sasvári Creative Commons License 2006.09.16 0 0 2020

A tényfeltáró cikksorozat  újabb figyelemfelkeltő megállapításai között olvasom:

 

"....arra a kérdésre, hogy hajlandóak-e a Baumagosok részt venni a félpályás útlezárásokkal kezdődő demonstrációkban, még választ egy helyről sem kaptunk. Ha majd képesek lesznek erőt mutatni, hisz vannak sok-sok ezren, akkor más károsulti körökkel együtt visszakaphatják vagyonukat."

http://www.lakatospal.hu/index.php?page=articles&id=1472

Nem is lesz ezzel semmi gond, hiszen Patyi Úr demonstráció szervezésben profi.

A nyugdíjasok forradalmát is majdnem sikerült neki kirobbantani.

Sasvári Creative Commons License 2006.09.15 0 0 2019

Hétfőn, 18 -án az M1 TV műsoron 20.05 órakor a

 

TV ügyvédje ( Juszt L. műsora) -ban ismét napirendre kerülünk.

 

Állítólag BL nem akar résztvenni, vagy éppen külföldi elfoglaltságai miatt nem áll módjában.

cika1 Creative Commons License 2006.09.15 0 0 2018
Örülök, hogy ennyire optimista vagy. A személyemet illetően már sokkal korábban kifejtettem, hogy nem élek genda kábítószeren.

A tárgyi tévedéseid azért kijavítanám:

Az az 500 millka nem kölcsöntőkének tekinthető, mert a megalakulást tekintve az 500 egynéhány ember a jóval nagyobb adóvisszaigénylés okán végérvényesen hagyta ott a 10%-ot. Itt csókoltatom K.I. forradalmárunkat is az "ittapirosholapiros" elméletével, bízva abban, hogy revidiálja azt.
Az egy más kérdés, hogy már akkor az az 500 is nagy részben fiktív volt. Azóta tudvalevő, hogy sok-sok fiktív milliárd került tőketartartalékba, ami amennyiben törvényes és valós, bármikor lehet belőle törzstőke a társaság elhatározása alapján.
Az a vizsgálat és annak lezárása (2003 tavaszán) sokkal többről szólt, ami most visszaköszönni látszik.
Előzmény: apacuka2 (2017)
apacuka2 Creative Commons License 2006.09.14 0 0 2017
Szia Cika! Gyanítom, hogy amiről írsz azt a nyomozás megszűntető határozatot egy korábban indult eljárásban hozta a nyomozóhatóság. Azt az eljárást a cégbíró asszony kérte, mivel több mint 500 milka befizetést, ami kölcsönként került a stratégia jogelődjébe befektetőktől a mester tőkésíteni óhajtott. Mivel ez a cégjog és a szöv. törv. szerint sem lehetséges törvényszerűen ezért indult az eljárás és villámgyorsan 2003 után lezárták(1997-ben indult) elévülés és bűncselekmény hiányában. A most folyó bűntetőeljárás nem azonos tárgyban indult, és szó sincs az eljárás megszűntetéséről. Még csalás tárgyában sem, hiszen a bűntetőbíróság saját belátása szerint fog vádpontokat megállapítani. Kár, hogy a bagázs-féle szövegek szerint tájékozódol. Az elkövetők nem a valóságot tárják fel előtted, és ahogy eddig félrevezettek, ezután is azt fogják tenni. Ez alapvető érdekük. A bűntetőeljárás folyamatban van, még a rendőrségi szakban is vannak befejezetlen részek.
Előzmény: cika1 (2016)
cika1 Creative Commons License 2006.09.14 0 0 2016
Persze, bocsánat.
Az gondolom érzékelhető, hogy a lényegi bűncselekményről, a pénzmosásról senki sem szeretne beszélni. A vádhatóság leválasztotta, aztán majd szépen elfelejtődik.
Valamit azért össze kellett hozni, mert a botrány dagad, sőt politikai célok érdekében még szándékosan is dagasztják.
Az ügyészség a látványos több taligányi irat mellett, gondolom azóta szét nézett a saját irattárában is.

A Baulek oldalon már csak címszavat találtam (a link elveszett), de az is sokat
mondó:
SZEMELVÉNYEK A PESTMEGYEI FÕÜGYÉSZSÉG Nf. 2720/1997/53 SZÁMÚ,
A NYOMOZÁST MEGSZÜNTETÕ HATÁROZATÁBÓL (2004. szeptember 28.)

No akkor hogy is van ez?
Előzmény: apacuka2 (2015)
apacuka2 Creative Commons License 2006.09.14 0 0 2015

Az itélőtábla végzésén kívül neked még milyen bizonyíték kellene?  Mutassa meg neked a pénzt? PI minden befektetők képviselője az őt támogatóknak folyamatosan hazudik. Felénk az ilyet becstelen embernek hívják. Ez az az eset amikor egy semmihez sem értő kókler többnek akar látszani mint ami. Évek óta egy munkahelyet nem tud felmutatni és még meg is írja nyílvánosan hogy a tűntetők visznek neki ennivalót, időnként pedig különféle pénzeket szed be tőlük Ez meg ostobaságát bizonyítja és azt hogy akiket ő képvisel azokat rendesen kihasználja.                 CIKA! Jó lenne ha írsz valamit azt világosan és érthetően tennéd. Mi a francot észleltél az ügyészség kardjával kapcsolatban?

Tudtok valamit a szept. 4.i tűntetésről? Voltatok? Keresem gőzerővel a Kőrösi féle tájékoztatást az interneten. Május közepén azt hirdette a Böszörményi úton: "mindent tudunk az ügyről és mindent közzéteszünk az interneten." Majd azt: minden benne lesz a baumagról szóló könyvben. Az már néhány ezerért vehető meg ha már megjelent. Ezekről tudtok valamit?

Előzmény: BAUkeményMAG (2011)
Jack Lucas Creative Commons License 2006.09.13 0 0 2014
Hej, ha érteném, mire gondolsz...
Előzmény: cika1 (2013)
cika1 Creative Commons License 2006.09.13 0 0 2013
Hogy mitől furcsa?
Nem szeretném nyitva hagyni ezt a kérdést, mert szerintem egészen tömören, az ügyészség a saját kardjába dőlt.
Előzmény: cika1 (2012)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!