Keresés

Részletes keresés

macko1000 Creative Commons License 2013.11.18 0 0 973

Szia Be is szűkült?? Akkor ezek szerint először részlegest csináltA doki majd 2.3 év múlva teljeset??

Előzmény: be1234 (970)
Csi_cso_li_nem Creative Commons License 2013.11.16 0 1 972

A részleges körülmetélés nem mindig oké az orvosoknak. Akinek a fityma belső fele látványosan rossz, gyulladt, repedt, heges, sebes, a beteg cukorbetegségre hajlamos, illetve - ez a leggyakoribb - az orvos ismeri SAJÁT MAGÁT és tudja, hogy nem tud tisztességesen megcsinálni egy részleges körülmetélést, csak egy teljes körülmetélést, talán, mert életében nem csinált mást, az egyértelműen azt fogja mondani, hogy nem érdemes részlegeset csinálni.

Ezzel együtt pl az én esetemben részleges bőven jó lett volna és nem azt csinálták, amivel viszont nekem csináltak nagy bajt, a teljes körülmetéléssel. Így, hogy már nem maradt anyag, amiből másol korrigálni, dolgozni tudnának, sajnos nincs lehetőség semmire. Max arra, hogy elmondjam mindenkinek, aki még nem járt pórul hozzám hasonlóan, hogy vigyázzon és ne higgyen senkinek. Ha ugyanis arról van szó, hogy XY SZTK-hentes a saját hozzá nem értése miatt beszél le valakit arról, hogy kevesebbet csonkoltasson, akkor bizony érdemes átmenni másik orvoshoz, aki talán megoldja. Mégiscsak 2013 van.

Előzmény: be1234 (970)
be1234 Creative Commons License 2013.11.15 0 0 971

:)  Lógasd bele kamillateába, utána tetrán hintőpor. Leggyorsabb gyógyulás.

Előzmény: macko1000 (963)
be1234 Creative Commons License 2013.11.15 0 0 970

Szia! Jó ez a fórum. Kibeszéljük a témát mint az öregassszonyok az sztk-ban.

Kérdeztem az orvost a részleges körülmetélésről. Nem ajánlotta.

Szerinte beszűkűlhet, sőtt be is szűkűl 2-3 év múlva.

Nekem így teljest csináltak, 2hete. Kezd az érzékenység megszűnni. Lassan harckész.

Előzmény: macko1000 (969)
macko1000 Creative Commons License 2013.11.08 0 0 969

Szia Én szept 16. csináltattam meg nekem is részleges volt!!  A problémád valóban 1-2 héten belül  már megoldódik. Én most estem át ezen ez egészen és közeli az élmény!! Attol ,, hogy kihulanak a varratok attol még nem fog rögtön kisímulni a makk alati bőr erre egy picit még várni kell de ez is eljön!!! Az érzékenység az sajnos hosszab dolog .Tulalydon képen nekem is borzasztóan az igazi akcióra még nem használható!!! De lassu javulás már észrevehető pedig 40 éves vagyok!!! Ne halgas semilyen rossz dumákra. Meg fogsz gyógyulni!! Nekem sokat segítet itt a forumokon Geogabcsi néven futó társunk!! Javaslom fordulj hozzá nekem rengeteget segített !! Sok sikert!!!

Előzmény: apaf3j (966)
apaf3j Creative Commons License 2013.11.07 0 0 968

Köszönöm a választ! (Nekem szükség volt rá, mert az évek során egyre szűkebb lett a bőr, és néhány hónapja már folyton berepedezett, meg persze lehúzni sem lehetett.)

Előzmény: Csi_cso_li_nem (967)
Csi_cso_li_nem Creative Commons License 2013.11.07 0 1 967

Szia! Az egy hét meg két hét, négy hét.... ezek mind hülyeségek. Azért találták itt ki páran, hogy próbálják rávenni az embereket a beavatkozásra akkor is, ha nincs is szükségük rá, ahogy pl neked. Nyilván nem négy hét, sokkal több, mire valóban lehet tisztességesen használni, nem csak pisilésre. Az az érzékeny rész később is érzékeny lesz, de nem ennyire. Ha úgy érzed, hogy nem oké, szerintem mutasd meg az orvosodnak, itt nem sok használható választ fogsz kapni, ez a tapasztalat.

Előzmény: apaf3j (966)
apaf3j Creative Commons License 2013.11.07 0 0 966

Sziasztok! Én két és fél hete estem át egy részleges körülmetélésen fitymaszűkület miatt. A műtéttől, mint azt sokan leírták már, abszolút nem kell tartani. Én leginkább az injekcióktól féltem, de azt kell mondjam, hogy a fogorvosi injekciók százszor kellemetlenebbek. Szintén sokan írták, hogy egyáltalán nem volt szükség fájdalomcsillapítóra. Eleinte elég riasztóan nézett ki az eredmény, de most már kezd megnyugtatóbb külseje lenni. No persze még messze nem kiállítási darab...

 

Egyetlen kérdésem/problémám van csak: mivel a körülmetélés részleges volt, a bőr részben visszacsúszik a makkra, ahogy ilyenkor lennie is kell. Most már le tudom húzni a makk aljáról is, de csak addig, hogy alatta egy kis rés maradjon, ugyanis a varratok vonalában még elég keményen megvastagodott a bőr (amit nyilván nem látok, mert "belül" van), és ez a rész elég érzékeny is. Emiatt ugye tisztálkodáskor és merevedéskor nem tud kifordulni az alaphelyzetben a makkot fedő bőr. Ez a megvastagodott gyűrű meglehetősen érzékeny is. Sokan írták, hogy kb. 4 hét után már bevethető a szerszám, de ez nekem egyelőre elég valószínűtlennek tűnik. Tehát arra lennék kíváncsi, hogy ez így normális-e, és ha igen, akkor várhatóan mennyi iodő után szűnik meg az áldatlan állapot.

 

Előre is köszönöm a válaszokat!

be1234 Creative Commons License 2013.11.05 0 0 965

Olvasom, hogy sokan készülnek műtétre. Én is most estem át rajta. A kérdés nem az hogy kell-e, hanem, hogy mikor. Minél hamarabb, ha baj van.

Korház meg orvos választás sem egy egyszerű dolog.

Nekem Berényi Pál csinálta. Ha bogarásztok a neten megtaláljátok az elérhetőségét.

A műtét helyi érzéstelenítéssel fájdalommentes volt.

Végtelenűl korrekt orvos. 1 órás műtét, kis megfigyelés és már mehetsz is haza.

Nem OEP, de itt legalább a beteg az első. Egyébként a többihez mérve megfizethető árak vannak.

 

macko1000 Creative Commons License 2013.10.02 0 0 963

Sziasztok!
Laci vagyok, 40 éves múltam. Világ életemben teljes fitymaszűkületem volt, magyarúl, soha nem láttam a makkomat!

Hogy miért, az mindegy. Mostanra vettem rá magam, hogy megoperáltassam...

Túl vagyok a műtéten, 16. napja, ezzel kapcsolatban volna néhány kérdésem, hátha tudtok segíteni!

Nem teljesen világos, hogy a varratok mikor szívódnak fel és hogy igazából könnyebben fog-e működni minden ha eltünnek a varratok??

16. nap után is van minimális gennyesedés az alsónadrágomon. Ez természetes? Aggódom a makk érzékenység miatt is, hogy mikor és mennyi idő alatt enyhűl, mert most borzasztóan érzékeny!!!Az is érdekelne ha van ilyen tapasztalatotok, hogy a varrat felszívódásnál éreztetek-e valamit, vagy volt-e kellemetlen érzés?

Előre is köszönöm a válaszotokat, melyet nagyon várok!!!!

 

Pennysta Creative Commons License 2013.09.21 -1 0 962

Nekem sajnos nem kell bemutatni a fájdalmat. 24 éves voltam és szűz egy (mint később kiderült) brutális fitymaszűkülettel. Ebben az vol a legrosszabb, hogy fogalmam sem volt róla, hogy baj van. Sohasem húztam hátra és kész. A makkomat nem is láttam, csak a  húgycsövemet. Aztán össze hozott az élet egy csajjal, aki le akart velem feküdni, de sokáig ellenálltam, végül elmondtam, hogy miért. A csaj azt mondta, hogy azért van, mert szűz vagyok és ő megoldja, csak bízzam rá a dolgot. Iszonyatosan szégyellős voltam,de belementem a dologba nagy nehezen. Összebújtunk, én először élveztem a női testet,  a csaj meg kényeztetett folyamatosan. Aztán rátért a dologra. Azt mondta, hogy ne féljek, mert hátra fogja húzni. Kértem, hogy ne tegye, mert félek. Azt mondta bízzam rá nyugodtan. A helyzet hevében rábólintottam és abba is belementem, hogy megkötözzön. Jól indult a dolog, nem volt gyanús semmi. Aztán egyszercsak húzni kezdte, nagyon fájt, kértem, hogy hagyja abba, így ment ez egy darabig. Aztán azt mondta, hogy ha akarok valamit, akkor engedjem, hogy hátrahúzza, kitakarítsa a fehér gennyet (a szmegmára gondol)  és akkor szeretkezhetünk végre. Én persze feltüzelve, majd szétrobbanva beleegygeztem. Dehát szüzen bármibe... Ráült a combomra és elkezdte hátrahúzni, nagyon fájt, a végén már ordítottam és sírtam a fájdalomtól. Kért, hogy tartsak ki, de már nagyon szenvedtem. Nagy nehezen, iszonyatos feszüléssel hátrajött. Végre megláttam a makkomat, ahol nem volt vastagon szmegmás, ott vérvörös volt és gyulladt. És baromira érzékeny! Ez a csaj meg fogott egy zsebkendőt és határozottan nekilátott ledörzsölni a szmegmát a makkomról. A szó legszorosabb értelmében behugyoztam a  fájdalomtól, ordítottam, sírtam. Az ujjával is dörzsölt rajta, de akkor már majdnem elájultam, üvöltöttem vele, hogy takarodjon innen. Elment én pedig nem bírtam előrehúzni a fitymámat, felöltözni sem tudtam, mert a makkom irtózatosan érzékeny volt és alapból is sajgott nagyon. Amikor már a makkom elkezdett sötétlilás színt ölteni, akkor kínomban felhívtam a mentőket, ahogy elmondtam a dolgot egyből kijöttek ( a csajt persze kihagytam, azt mondtam én rántottam hátra) és bevittek a kórházba. Teljes körülmetélést végeztek rajtam. Állítólag a makkom meg kellett volna, hogy szokja a külső hatásokat, másfél éve csomagolom a makkomat és így is brutálisan érzékeny. Szexre gondolni sem merek és az önkielégítés is tabu lett. Gyakorlatilag tönkretette az életemet a dolog. Az, hogy a varratok szépek lettek semmin sem változtat.

Hátha elgondolkodik egy pár teljes körülmetélést ok nélkül csináltató ember a másik végleten is és nem ugrik bele felelőtlenül a "jóba", ahopgy azt itt sokan állítják.

A vicc az egészben az, hogy ki lehetett volna tágítani a fitymámat, vagy ha nem, akkor bemetszést, avyg részleges körülmetélést is lehetett volna csináltatni és minden oké lenne. Ha nem a sürgősségin csinálják úgy, hogy félálomban vagyok a fájdalmaktól, akkor biztosan nem megyek bele ebbe.

DeXTeR323i Creative Commons License 2013.09.18 0 0 961

Sziasztok! Nekem 1 hete volt a műtétem, teljes körülmetélés. Kicsit kezdek aggódni a varratok miatt: Ugye a húgycsőnyílásomtól indulnak a "függőleges" varratok, a makkom pereme alatt körben mennek a "vízszintes" varratok, és ahol a kettőnek találkoznia kellene a péniszem alsó felén ott szerintem nincs rendesen összevarrva, óvatosan széthúzva egy mélyedés van azon a részen. Tegnap voltam dokinál egyhetes kontroll-on. Úgy összességében az egészre azt mondta úgy néz ki, mint ahogy ki kell néznie, de erre a részre nem kérdeztem rá konkrétan mert ma tűnt fel.

 

Meglehetősen aggódok a péniszem gyógyulása utáni szépsége miatt. Előfordulhat hogy itt egy marha ocsmány mélyedés lesz a bőrön, vagy a szervezet megoldja a megfelelő hegedést?

Csi_cso_li_nem Creative Commons License 2013.09.11 0 1 960

Felnőttként ez nem jó, hogy előjön, meg kéne mutatni az orvosnak. Ha előtte nem volt szűk, akkor ott valami gond lehet, ami nem urológiai (esetleg cukor?).

Előzmény: kutyakoma (959)
kutyakoma Creative Commons License 2013.09.09 0 0 959

Hello,

 

Nekem egy olyan problémám lenne, hogy a fitymám hátramegy erektált állapotban is, de kicsit fájdalmas, és a makk alatt vékony fehéres (fél)gyűrűk látszanak, és ott látszik, hogy elszorítja a barlangos testet is , de csak erektált állapotában.

A probléma néhány hóanpja kezdődött, akkor fájdalmas volt a fityma tapintásra is, de ez elmúlt, és maradt a fenti állapot.

Ezzel mit lehet tenni, mert félek ha még jobban beszűkül akkor már az a használhatóság rovására megy.

Csi_cso_li_nem Creative Commons License 2013.08.12 0 1 958

Nektek miért lesz ez a műtét? 

Ator88 Creative Commons License 2013.08.10 0 0 957

Hello "jól hangzik" plasztikai sebész vagy körzetihez mentél aki berendelt urulógiára? Mert én még nem jutottam el az orvosig erőt kell vegyek magamon amúgy BP-n lesz a műtét vagy nem csak érdeklődök mielőtt én is belevágok.Köszi a választ.

Előzmény: Törölt nick (956)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.10 0 0 956

Jó hogy van ez a topic! Én aug.28-án fogok átesni ezen a műtéten! Elmondta az orvos,hogy helyi érzéstelenítést kapok ami annyit jelent,hogy a farkam tövébe fogom az injekciót kapni majd a fitymát körbevágják  végül a maradékot bevarrják.

Csi_cso_li_nem Creative Commons License 2013.07.18 0 1 955

Ez tényleg szűkület, nem hangzik jól, de szerintem annyira nem vészes. Egy biztos: a teljes előbőrt nincs miért levágni, szóval emiatt ne aggódj. Az aktus fájdalmas lehet, amíg nem oldod meg a problémát. Tágítással nem hiszem, hogy komoly sikereket érnél el, vigyázz is, hogy ne erőltesd, ne repedezzen be a belső érzékeny bőre a fitymának.

Keress fel magánorvost. Olyat, akinek megmutatod és elvállalja valamilyen civilizált módszerrel, aminek nem kell teljes körülmetélésnek lennie, de elképzelhető, hogy erőlteti, ilyenkor keress másik orvost. Sok esetet hallottam már, amikor el kellett menni - a tiédnél erősebb szűkülettel - a negyedik magánorvoshoz is, aki egy igényes, részleges metéléssel megoldotta úgy, hogy alig látszik az, hogy egyáltalán késsel ott babráltak bármikor is. Szóval, fel a fejjel és kezdj körülnézni a piacon. SZTK-s orvosokat kerüld el szerintem nagy ívben. Meg azokat is, akik győzködnek, hogy az egész előbőrt vágasd le...

Előzmény: Ator88 (954)
Ator88 Creative Commons License 2013.07.18 0 0 954

25 éves vagyok és valószínűleg fitymaszűkületem van. A fitymám túl lóg a makkomon.Ernyedt állapotban hátra tudom húzni simán.
Viszont amikor merev akkor körülbelül a makk feléig tudom csak és utána nagyon feszül már és nem merem erőltetni.Ez nem most alakult ki
csak idáig szégyelltem ezzel orvoshoz menni ,de 25 éves vagyok és ez visszavet a párkapcsolatok terén is mert nem merek kezdeményezni mert félek ,hogy felsülök az aktusnál.Ha elkerülhető lenne a teljes metélés az egy fokkal jobb lenne , tudom ezt látni kell hogy többet lehessen mondani, de azért
megköszönném ,ha kapnék egy kis tanácsot segítséget útmutatást.

Előzmény: Csi_cso_li_nem (953)
Csi_cso_li_nem Creative Commons License 2013.07.17 0 1 953

Mennyire erős a szűkület? Mi a gond? Orvos látta már korábban? 

Előzmény: Ator88 (952)
Ator88 Creative Commons License 2013.07.15 0 0 952

Hello!

 

Szintén ilyen problémával küzdök én is 25 éves vagyok és szintén szűz emiatt mert félek attól hogy felsülök ,ha esetleg találtál valami megoldást vagy iránymutatást akkor megköszönném ha továbbítanád ide.Előre is köszönöm.

Előzmény: mr.iksz (950)
Csi_cso_li_nem Creative Commons License 2013.06.17 0 1 951

Durva szűkületnek tűnik elsőre, de nem hiszem, hogy reménytelen. Leírásból nehezebb, szerintem jobb plasztikai sebészeknek megmutathatnád, élőben már könnyebben megállapítható ez, hogy hol és mennyire szűk, mi a gond. 30 körül már nehéz bízni abban, hogy krémmel tágítva jó ereményt lehet elérni. Jól teszed, hogy óvatos vagy, valamint, hogy vigyázol magadra.

 

Jól teszed, hogy nem vagy elérhető mail-ben, mert egy ilyen beírás után most biztosan kapnál "segítő" leveleket azoktól, akik levágni szeretnek mindenkiről, amit csak lehet.

De a megoldás természetesen nem ez. A plasztikák, tágítás 30 körül már necces, azt javaslom, hogy menj el több szakemberhez is, hogy ők mit mondanak.

Ha bemetszéssel, esetleg egy részleges metéléssel megoldható, akkor azt bátran választhatod, nem veszítesz vele olyan sokat, ha pl a fék megmarad. Mivel a fékről nem írtál semmi rosszat, így akár az meg is maradhat. Az pedig nagyon nem hátrány, mivel rengeteg ideget tartalmaz. Ha nem rövid a fék, akkor az sok jót adhat a tulajdonosának.

 

A legfontosabb, hogy eddig egyben voltál, igyekezz minél inkább egyben maradni és ne dönts felelőtlen emberek, barbárok tanácsára gyorsan úgy, hogy később megbánhatod.  Dönts inkább lassabban, körültekintően. Nézd végig a lehetőségeket, kik mennyiért mit ajánlanak.

Egy teljes körülmetélés után szakembereket sorra végigjárni megoldásért már nagyjából teljesen késő - szóval én erről lebeszélnélek, ezt ismerem... inkább most tölts el ezzel több hónapot és inkább fizess vizsgálatokért többezer Ft-ot, mert neked még van értelme kiadni ezeket a pénzeket.

Sok szerencsét és kitartást! Ha bármi van, mesélj itt a fórumon és vigyázz azokkal, akik a nyílt fórumról el akarnak téríteni privát, senki által nem látott és ellenőrzött közegbe. Félelmetes figurák használják itt ki sokak egészségügyi bajait, egészen elképesztő módszereik vannak.

 

Előzmény: mr.iksz (950)
mr.iksz Creative Commons License 2013.06.13 0 0 950

Üdv!

 

Tanácsot szeretnék kérni a hozzáértőktől.

 

30 vagyok és fitymaszűkületem van. A fitymám túl lóg a makkomon és a vége enyhén fodros. Ernyedt állapotban úgy 3/4 -ig tudom hátrahúzni, de szerintem menne tovább is csak félek hogy ha túlhúzom a makkon akkor beragad mögé és fájni fog vagy nem fogom tudni visszahúzni. Merev állapotban úgy kb 1/3 -ig megy csak, onnantól már kellemetlen és feszül a fitymám, különösebb fájdalmat nem érzek. Ha tovább húznám merev állapotban akkor több mint valószínű, hogy fájna is már, de nem nagyon merem erőltetni mert félek a berepedéstől és hogy jobban összeszűkül. Önkielégítésnél nem zavar a dolog, már megtanultam úgy csinálni, hogy jó legyen. Igazából elég "laza" a fitymám ahhoz képest, hogy be van szűkülve, de szeretnék tenni ellene, így nem maradhat. Sajnos szex közben még nem tudtam kipróbálni, hogy hogyan muzsikálna. (a rosszmájú lenéző kommenteket inkább ne pls, segítségért jöttem... igenis van olyan, hogy valaki még 30 évesen szűz :) reménykedem, hogy már nem sokáig, ezért is kell valamit kezdenem a szűkülettel). Az is lehet, hogy tudnék vele így szexelni de nem akarok felsülni, hogy "bocs de nem tudom betolni".

 

Érdeklődnék, hogy van e bármiféle alternatív módszer fityma tágításra mielőtt szike alá feküdnék? Vagy a fent leírtakből mindenképpen metélni kell? Teljes körülmetélést nem akarok semmiképpen. Olvasgattam a témában elég sokat, és láttam, hogy vannak ilyen bemetszések amivel enyhébb szűkületen lehet segíteni. Szerintetek ez nálam beválhatna?

 

Köszönöm a segítséget előre is!

Csi_cso_li_nem Creative Commons License 2013.04.30 0 1 946

Másra összpontosítanak. Másik fórumokon nyomulnak, hihetetlen erővel. Nem kímélnek senkit, semmit. Ennél agresszívabb társaságot...   :(

Csak hát itt egészségügyi témákról van szó, normális esetben a féligazságokat terjesztő társaságokat innen ki kellene tiltani. Az egészség nem játék   :(

Előzmény: Törölt nick (945)
Csi_cso_li_nem Creative Commons License 2013.03.16 0 1 944

Nyilvános a mailcímed, így könnyen megtalálnak ezek a bizniszükkel... ne csodálkozz   :(

Előzmény: Törölt nick (943)
Csi_cso_li_nem Creative Commons License 2013.02.27 0 1 941

Szia!

 

Írtam neked a másik topicban!

Előzmény: Törölt nick (939)
Csi_cso_li_nem Creative Commons License 2013.02.27 0 1 940

Szia!

Szerintem csak annyit szabad levágatni az előbőrből, amennyi valóban problémát okoz, csak a beszűkült részt. A többinek hagyni kell, hogy funkcionáljon.

Előzmény: 18-as (938)
18-as Creative Commons License 2013.02.17 0 0 938

Nekem enyhe fitymaszukuletem van, meteltetnem, szerintetek erdemes?

Körülmetélés.HU Creative Commons License 2013.01.08 -4 0 937

Üdv a klubban. Igen, belefér a dolog. Ha kell, megnézem képen, küldd ide: jovagasufiu@gmail.com!

Előzmény: Tzwst (936)
Tzwst Creative Commons License 2013.01.07 0 0 936

Szia! Túlestem a műtéten kb 1 és negyed hónapja végül teljes körülmetélést választottam, az lenne a kérdésem,hogy az normális hogy az egyik oldalán ok a másik felén piros kidudorodó huplik vannak?

(Merevedés után jobban pirosodik,és duzzadt.)

 

Előzmény: Ipodstdi (935)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!