Keresés

Részletes keresés

Xenon1123 Creative Commons License 2017.11.17 0 0 1849

Az is megfordult már a fejemben hogy az milyen lenne, ha én is elmennék oda egy nővel és kivennénk a mellettük lévő bungalót, majd amikor jönnek kifelé akkor mi is kicsapnánk az ajtót, megigazgatnánk a ruházatot aztán néznénk nagy kerek szemekkel rájuk, majd megkérdeznénk hogy mi járatban. Ha már így összefutottunk megismerkedhetnénk ...

Ez egy szép megoldás lenne :D

Xenon1123 Creative Commons License 2017.11.17 0 0 1848

Ez a végszó : "Nem kell elfelejteni, csak el kell engedni a büntetést és az igazságszolgáltatást."

Ez nekem menne, de nyilván ehhez kell a másik is és itt a kérdőjel. Neki menne e hogy túllép rajta?

Arra is gondoltam hogy ez egy kapuzárási pánik nála, még jó nőnek szeretné magát érezni, szeretné ha ezt nem csak én erősíteném meg, hanem több irányból is meg lenne erősítve, és hát tényleg jó nő, csak hiába, talán én kevés vagyok ezt demonstráni. 

Előzmény: olegnagy (1847)
olegnagy Creative Commons License 2017.11.17 0 0 1847
Előzmény: Xenon1123 (1845)


Xenon1123 Creative Commons License 2017.11.17 0 0 1846

Jaj ne viccelj, szerintem simán belefért, valószínűleg én is megkérdeztem volna, bár én is tudom hogy nem ide tartozik. 

Az a vicc hogy nyilván én is tehetek a megcsalásról,tudom, hogy valami hiányzik neki,de nem tudom hogy mi. Így pedig nehéz ezen segíteni, nagyon nehéz. Kérdés hogy hogyan tudnám kipuhatolni hogy mi ez, és hogy utólag lehet-e ezen segíteni?

Előzmény: kabóca 1.12 (1844)
Xenon1123 Creative Commons License 2017.11.17 0 0 1845

Igen ezt kéne tennem tudom, de papírkutya vagyok. Ha elkezdem az olyan végleges, ha mégis elmegy. Szeretem, ezért fáj a dolog. Ha nem szeretném, akkor még örülnék is egy ilyen szitunak.

"Nem kell senkinek sem tudni,hogy megcsalt a nejed." 

Ez engem nem zavar, ez nem az én szégyenem, nekem nincs miért lehajtani a fejem. Pont az tart vissza a barátnőjével beszélgetéstől, hogy a feleségemet kímélném megint, bár ez micsoda hülye magyarázat részemről, hiszen Ő sem kímélt meg, bár próbálkozott, de nem vlt elég körültekintő.

Néhány hónapja a kocsiban beszélgettem vele ilyesmiről, és pont én mondtam neki, hogy nem az a baj ha valakit megcsalnak, hanem az ha kiderül. Lehet hogy ezt használta ki, úgy gondolta van annyira okos hogy jól kivitelezze. Akkor úgy gondoltam, hogy ezt a téma nem azért van mert erre készül, hanem csak beszélgetünk kötetlenül ahogy szoktunk. 

Előzmény: kabóca 1.12 (1839)
kabóca 1.12 Creative Commons License 2017.11.17 0 0 1844

Kicsit személyeskedtem,bocsánat érte. Látatlanban nem kéne, tudom.

 

Simán elhiszem,hogy nem csaltad meg. Miért ne hinném? Sőt,még irigylem is a nejed a fenékmarkolászásért ;)

 

 

Előzmény: Xenon1123 (1842)
Xenon1123 Creative Commons License 2017.11.17 0 0 1843

Ha nem borítom a bilit akkor nem borul, de engem felemészt ez a bizonytalanság. 

Előzmény: olegnagy (1841)
Xenon1123 Creative Commons License 2017.11.17 0 0 1842

Ó,egy nő,aki nem dolgozik,az nem fogja elhagyni a jól fizető férjét. 

Nehéz belegondolnom magam a helyébe- én belehalnék a semmittevésbe,nem elégítené ki az agyam,ha csak annyi lenne a gondom,hogy előbb a szoliba,vagy a kondiba menjek. Talán már ezt ő is unja és más szórakozás után nézett. 

 

Mindenesetre a dühödből ítélve jobb lenne minél hamarabb tisztázni vele,hogy mit csinál és miért. Ne csak neked legyenek rossz napjaid. 

 

"28 év nagy idő....te egyszer sem csaltad meg?"

Nem ez most a téma, ha azt mondom hogy nem akkor mi van? Elhiszed? Volt 1X egy gyenge próbálkozásom de mielőtt bármi lett volna már le is buktam:) Még csak email formájában volt. Persze nem lett belőle semmi és szerintem ha találkozó lett volna akkor sem csaltam volna meg, csak izgalmas volt az elképzelés. Aztán kb 2 éve volt egy nálam kb 15 évvel fiatalabb lány aki rám mozdult, de ott már tudtam hogy én ezt nem akarom, fontosabb volt a feleségem és a család, mint egy kaland bár most így visszagondolva lehet hogy butaság volt nem élni a helyzettel, de akkor még biztos vltam benne hogy a másik oldalon is ugyanez a helyzet. Ö mindig elmondta hogy ki tett neki ajánlatot, és hát legjobb barátok is voltak benne, de én ezen csak nevettem mindig, mert 100%-ig megbíztam benne. Kár volt. 

Szoliban nem jár, már kondiba is csak az alibi miatt :D

Amikor én lebuktam -bár nem csináltam semmi visszafordíthatatlant- nagyon rosszul esett a kb 5 nap kínos csend, aztán hitt nekem és jól tette.

"Ó,egy nő,aki nem dolgozik,az nem fogja elhagyni a jól fizető férjét. "

A fele vagyonom az övé, együtt szereztük, noha kb 95%-ban én hoztam össze, ezért vállás után nem lennének gondjai, legalábbis néhány évig, mivel azt pont nem tudja hogyan lehet pénzt keresni, csak azt hiszi.

Előzmény: kabóca 1.12 (1838)
olegnagy Creative Commons License 2017.11.17 0 0 1841

"Ja, de nincs erőm ehhez. Biztos hogy nagyon leakadna hogy rájöttem, pedig Ö nem volt elég óvatos."

Ez bizony nem egyszerű beszélgetés, de most kell férfinak lenned és beleállni a dologba. Előbb-utóbb borulni fog a bili és jó lenne "biztonságos" körülmények között, előre felkészülve túlesni rajta - az sokkal rosszabb lenne, ha mondjuk autóvezetés közben bukik le a feleséged, mert 90-es sebességnél nem biztos, hogy jó ordítozni.

Előzmény: Xenon1123 (1835)
olegnagy Creative Commons License 2017.11.17 0 0 1840

Hallottam olyanról, hogy az asszony egyszerűen azért ment félre, mert nagyon megkívánt egy pasit. Esze ágában sem volt otthagyni a férjét, nem is volt otthon semmi baj, csak bele akart harapni annak a pasinak a kívánatos fenekébe. Aztán lett belőle szeretői kapcsolat, ami lassan kifutott, abbamaradt, és azóta is boldogan van együtt a (tudatlan) férjével. Egyszerűen vannak olyan nők, akiknek több pasi belefér egyszerre (nem csak fizikailag :-). Még érzelmileg is. Olyat is hallottam, hogy az asszony azt mondta, hogy 20 év házasság után a férje olyan, mint a testvére - és a testvérekkel szemben más az érzelmi viszony, mint egy szerelemben. Szóval csak azt akarom kihozni az egészből, hogy az, hogy mással lefekszik, nem jelenti automatikusan azt, hogy ne szeretne téged és ne akarna veled élni. De ugyanakkor van egy olyan lehetséges olvasata is a dolognak, hogy te vagy az ökör, aki eltartod, ő meg jó dolgában és unalmában kedvére kavar másokkal (nem biztos, hogy ez az első félrelépés).

 

Viszont te már tudsz az esetről, úgyhogy ez nem segít. Neked nem fér bele, hogy félremenjen a feleséged, szóval ez nem sok jóval kecsegtet a jövőre nézve :-(

Előzmény: Xenon1123 (1834)
kabóca 1.12 Creative Commons License 2017.11.17 0 0 1839

Légy férfi és neki mondd el,ne egy harmadik személynek! Nem kell senkinek sem tudni,hogy megcsalt a nejed.

 

Jobb túllenni hamar az ilyen beszélgetésen - bizonyítékod már van,te vagy nyeregben,használd ki.

Előzmény: Xenon1123 (1837)
kabóca 1.12 Creative Commons License 2017.11.17 0 0 1838

Ó,egy nő,aki nem dolgozik,az nem fogja elhagyni a jól fizető férjét. 

Nehéz belegondolnom magam a helyébe- én belehalnék a semmittevésbe,nem elégítené ki az agyam,ha csak annyi lenne a gondom,hogy előbb a szoliba,vagy a kondiba menjek. Talán már ezt ő is unja és más szórakozás után nézett. 

 

Mindenesetre a dühödből ítélve jobb lenne minél hamarabb tisztázni vele,hogy mit csinál és miért. Ne csak neked legyenek rossz napjaid. 

 

28 év nagy idő....te egyszer sem csaltad meg?

Előzmény: Xenon1123 (1834)
Xenon1123 Creative Commons License 2017.11.17 0 0 1837

Egy olyan megoldáson töprengtem az elmúlt félórában, hogy mi lenne, ha a feleségem legjobb barátnőjének szólok, hogy hasson már a feleségemre, mert Ő meg ráadásul nagyon utálja a feleségem exét. Csak ki tudja az hogy jön ki, lehet hogy még rosszabb lesz.

Vagy hogy írok egy emailt az exnek hogy szálljon le róla mert különben mondjuk lebuktatom a feleségemet.

Ez jó ötletnek tűnik? Nem tudom. Lehet hogy csak annyit érnék el vele hogy jobban titkolóznának?

Bár a feleségem nem nagyon tud titkolózni mert idáig napi átlag 20 órát töltöttünk együtt és nagyn ritkán mentünk külön valahová.Ez persze nem azért volt mert féltékeny lettem volna, hanem azért mert őszinén szeretek vele lenni, és eddig úgy vettem észre hogy Ő is velem. Mondjuk ebben már vannak kétségeim. Most már minden gyanús. Ha egyedűl megy el és fél óránál tovább marad. Tegnap pl bedobta, hogy milyen jó is karácsony előtt nézelődni a boltokban és el fog menni nélkülem nézelődni, persze én mondtam hogy én is mennék, ami ellen nagyon tiltakozott :D

Tudni kell hogy az ilyesmit, eddig mindig együtt csináltuk.

Persze nem nehéz belátni, hogy miért is.

Előzmény: olegnagy (1830)
Xenon1123 Creative Commons License 2017.11.17 0 0 1836

"C megoldás, hogy megpróbálod otthon annyit dugni, annyira kielégíteni a feleségedet, hogy ne legyen ereje/kedve máshol is egy farokhoz :-)"

Ez sajna nem így megy.Van hogy 4-5 napig is leráz valami kamu indokkal, de miután az exe ráment aznap simán engem is bevállalt másfél órára :) Persze akkor még nem voltam 100%ig biztos a történtekben, mert csak másnap hallgattam meg a felvételt tüzetesen, mivel az 5 és fél óra volt.

Előzmény: olegnagy (1830)
Xenon1123 Creative Commons License 2017.11.17 0 0 1835

"Szerintem először a kölcsönös őszinteséget kell helyreállítani a kapcsolat megmentése érdekében. Ez egy nagyon nehéz beszélgetés lesz, mert úgy kell lebuktatnod, hogy közben ne váljon nagyon védekezővé, dühössé rád, ne kapja fel a vizet úgy, hogy hirtelen felindulásból olyat tegyen, amit később megbán (pl. elhagy). Valahogy úgy kell kezdeni ezt a beszélgetést, hogy biztosítod a párodat arról, hogy szereted, együtt akarod vele leélni az életed, bármit elmondhat neked."

Ja, de nincs erőm ehhez. Biztos hogy nagyon leakadna hogy rájöttem, pedig Ö nem volt elég óvatos.

 

"B megoldás, hogy viseled a szarvaidat és kivárod, amíg vége lesz, hiszen te sokkal jobb parti vagy a párodnak, mint az a fickó, lehet, hogy csak nosztalgiából, izgalomvágyból ment bele."

Az anyagiak soha nem érdekelték ilyen szempontból. Valószínűleg a hiúságát legyezgeti az exe, a fiatalsága, a nosztalgia és mennyivel egyszerűbb az exnek, hogy nekik nincsenek közös problémáik, tőle csak a "jót" kapja.

Viszont engem felőröl az a bizonytalanság. Szerintem most is neki ír a telefonján, itt mellettem. Teljesen kész vagyok ettől.

Előzmény: olegnagy (1830)
Xenon1123 Creative Commons License 2017.11.17 0 0 1834

"És ha már beszélgetnek,azt sem ártana tisztázni,miért lép félre a nő - mert oka van,az biztos. Nem kap elég figyelmet otthon, belefásult a háziasszony szerepbe és megint nőnek akarja magát érezni, esetleg a férj nem elég szenvedélyes,stb. 28 év alatt már annyira megszokják egymást a párok,hogy szüksége lehet újra némi pezsgésre,változatosságra. "

Biztos van oka, de akkor menjen ha már úgy érzi nem működik. Ráadásul azt nyomatta idáig hogy ha nincs már meg a vonzalom akkor abba kell hagyni, el kell vállni. Ezek mind az Ö gondolatmenetét tükrözik, nem a sunnyogás, az idáig nem az Ö műfaja volt.

Nem hiszem hogy mellettem nem tartja magát nőnek. Most voltunk néhány hete egy egyhetes nyaraláson a mediterráneumban kettesben. Járunk moziba, étterembe, bringázni, stb. Megvan neki mindene anyagilag, nem kell dolgoznia, otthon vagyok vele napközben is. Elvileg a szex is rendben, mert 28 év alatt tudom hogy mit szeret, hogyan jó neki, és nem egy megjátszós nő. Ma is mondta hogy jövőre elmehetnénk Thaiföldre nyaralni. De valahogy megtört bennem valami. Ma megkérdezte, hogy olyan szomorú vagyok, mi történt? Bazz mégis mi? Ott látom az exét rajta lihegni, az B+. És úgy rizsázik hogy azt hittem ez neki nem megy,de hát megy...

Előzmény: kabóca 1.12 (1831)
Xenon1123 Creative Commons License 2017.11.17 0 0 1833

"Ha bevallaná a félrelépést,te adnál neki engedélyt arra,hogy folytassa a liezonját az exével?"

Nem, miért adnék? Ha az exe kell akkor menjen hozzá, engem meg hagyjon lógva, a döbbenet az, hogy reggel a konyhában összeölelkeztünk, megfogtam a fenekét, stb és tökre olyan volt mintha minden rendben lenne. Gondolom kompenzál vagy ilyesmi. Ma hívta az exe, és rossz gombot nyomhatot, mert kihangosította a telefonját, volt nagy ijedség amikor beleszólt az exe, hogy hallóhalló. Én úgy tettem mintha észre sem vettem volna. Amikor elment a telefonjától akkor pedig megnéztem és már kitörölte a számát :)

kabóca 1.12 Creative Commons License 2017.11.17 0 0 1832

Ha bevallaná a félrelépést,te adnál neki engedélyt arra,hogy folytassa a liezonját az exével?

Előzmény: Xenon1123 (1829)
kabóca 1.12 Creative Commons License 2017.11.17 0 0 1831

És ha már beszélgetnek,azt sem ártana tisztázni,miért lép félre a nő - mert oka van,az biztos. Nem kap elég figyelmet otthon, belefásult a háziasszony szerepbe és megint nőnek akarja magát érezni, esetleg a férj nem elég szenvedélyes,stb. 28 év alatt már annyira megszokják egymást a párok,hogy szüksége lehet újra némi pezsgésre,változatosságra. 

A C megoldás tetszik, de a dugás mellett az udvarlást,odafigyelést,intimitást is mindenképpen építse bele ;)

Előzmény: olegnagy (1830)
olegnagy Creative Commons License 2017.11.16 0 0 1830

1, Az, hogy mással is lefekszik, nem kell automatikusan váláshoz vezetnie.

2, Az, hogy a hátad mögött, titokban, tudtod nélkül csinálja, az viszont őszintetlenség, nagyon nem jó egy kapcsolatban...

 

Ha jól értelmezem, az nem fenyeget, hogy a feleséged ténylegesen elhagy, mert a másik pénztelen lúzer. Szintén ha jól értelmezem, otthon kapsz elég szexet, ebből a szempontból nem "ér kár".

 

Szerintem először a kölcsönös őszinteséget kell helyreállítani a kapcsolat megmentése érdekében. Ez egy nagyon nehéz beszélgetés lesz, mert úgy kell lebuktatnod, hogy közben ne váljon nagyon védekezővé, dühössé rád, ne kapja fel a vizet úgy, hogy hirtelen felindulásból olyat tegyen, amit később megbán (pl. elhagy). Valahogy úgy kell kezdeni ezt a beszélgetést, hogy biztosítod a párodat arról, hogy szereted, együtt akarod vele leélni az életed, bármit elmondhat neked.

 

B megoldás, hogy viseled a szarvaidat és kivárod, amíg vége lesz, hiszen te sokkal jobb parti vagy a párodnak, mint az a fickó, lehet, hogy csak nosztalgiából, izgalomvágyból ment bele.

 

C megoldás, hogy megpróbálod otthon annyit dugni, annyira kielégíteni a feleségedet, hogy ne legyen ereje/kedve máshol is egy farokhoz :-)

Előzmény: Xenon1123 (1829)
Xenon1123 Creative Commons License 2017.11.16 0 0 1829

Az én feleségem gyanús lett hogy reggel fürdik, hajat most, puncit borotvál, azzal a felkiáltással, hogy megy a kondiba. Kérdés? Előtte miért csinálja? Meglepően kiöltözött Én elindultam utána 1 órával dolgozni, de valami a kocsijában maradt. Mivel nem tudtam telefonon felhívni (kikapcsolta) ezért vittem a tarcsi kulcsot, hogy a parkolóban majd kiveszem a kocsijából ami kell, de a kocsi nem volt ott, ami kicsit gyanús lett. Legközelebb ugyanaz a szitu, akkor már nagyon gyanus lett. A következő módszerrel kaptam el:

Dugj el a táskájában, kocsijában stb. egy kisméretű okosmobilt, amin beállítod a google helyadatokat, valamint vegye állandóan a környezetet (mintha diktafonra vennéd), az én feleségem így bukott le  egy nap alatt, igaz Ő még nem tudja :) Most már csak azt kellene eldönteni hogy mi legyen vele? Az a baj hogy szeretem, 28 éve vagyunk együtt. A 30 évvel ezelőtti pasijával jött össze, aki egy igazi loser 50 évesen nincs két egyforma forintja, ráadásul gyülölködő, fasiszta szemléleteket vall, ami a feleségemnek nagyon nem jön be. És mégis bejön, nagyon is. Komolyan azt hittem hogy mi már életünk végéig együtt leszünk. Nagyon fáj hogy ennyire palira vett,nem tudom mit csináljak? Vannak kiskamasz gyerekeink is. Lehet hazugságban élni sokáig?

A felvételen még az is rajta van hogy milyen könnyű lenne lebuktatnom, hogy csak meg kéne nézni hogy ott van-e a gymnél a kocsija:) -persze én sem vagyok teljesen hülye ezért pont ezen bukott le. Ahová mentek -kempingféle- ott nincs befűtve és hogy van-e tüzelő? Két órát töltöttek ott. Nyilván nem kártyáztak, mert akkor nem lenne titkolódzás meg nem merül fel hogylebukhatnak, és nyilván az nem tart hónapok óta.

Most várom a következő alkalmat, általában szerdánként megy délelőtt:D

A vicc, hogy a szex ugyanolyan jó mint volt vele.

Norbi38 Creative Commons License 2017.08.12 0 0 1828

Kulff hozzam

a baratnodet :))

Előzmény: diamond58 (1824)
magosaron Creative Commons License 2017.02.21 0 1 1827

"Ha nem tudom nem fáj, hogy más is felpróbál"... (I.H.M.)

Dzsedi_IT Creative Commons License 2016.09.22 0 0 1826

Mi a párommal ezzel követjük egymást : https://hello.inetrack.hu/t/inetracker-alkalmazas/68

 

Így aztán nincsenek kérdőjelek.

 

Ha nem parázik az asszonyka egy ilyen feltelepítésére, akkor nem jár tilosban (hacsak nem otthon :S)

kabóca 1.12 Creative Commons License 2016.08.23 0 0 1825

Szia.

 

Tudd meg a barátnődtől,hogy ő mit gondol,ilyen esetben tudni szeretné-e az igazságot,vagy sem.

Mondd el a sztorit általa ismeretlen emberekkel,és kérdezd meg, ő mit tenne a helyedben. Persze az évek számát is módosítsd :)

Az is lehet,hogy valahogyan szóba hozod a dolgot,pl olvastál egy cikket, és elmondod,te bizony szeretnéd tudni,ha megcsalnak - hátha ő is nyilatkozik ez ügyben.

 

Jobb ötletem nincs. 

Előzmény: diamond58 (1824)
diamond58 Creative Commons License 2016.08.23 0 0 1824

Sziasztok

 

Látom nem túl aktív a topik.... de lenne egy kérdésem.

Igazából tanácsra van szükségem.

Van egy barátnőm, akinek lassan 10 éve van barátja.

1 éve volt az eljegyzésük. Nagyon szeretik egymást.

Azonban ..... jártamban keltemben, egyik héten megláttam a srácot egy másik nővel.

Teljes mértékben megbizonyosodtam róla, hogy mi van közöttük.

 

Szeretném ha a barátnőm nem tudna róla, hogy megcsalják.

Viszont azt sem szeretném, ha a pasija hülyének nézné......

Ti mit csinálnátok a helyemben?

LTvedtél? Creative Commons License 2016.01.01 0 1 1823

Szerintem nem szgépes program és telefon "ellenőr" kell, hanem egy kis figyelem.

Ha a párod szokásai megváltoznak, akkor már gyanús. Pl. hajviselet, hajszín, smink, kozmetikus, ruhaviselet tekintetében vagy egészen más a kedélyállapota a korábbinál. Több időt tölt a tükör előtt, hirtelen külön elfoglaltságok, eltérő életritmus (mert mindenhez idő kell).

Én pl. arra lettem figyelmes, h elhanyagolta a szobanövényeket (is) sőt a gyerekekkel is kevesebb időt töltött.

Utána már egy kis ellenőrzés a munkahelyen a munkaidő letelte után vagy az általa bejelentett program helyszínén.. stb. és megbizonyosodhatsz.

 

mdanyel Creative Commons License 2016.01.01 0 0 1822

Szia automatic call a program neve amit keresel. Felveszi mit csevegnek 100 hivast tud tárolni. Kodolni is lehet hogy ne ferjen hozzá sőt a program láthatatlan! 

Előzmény: Aisha Katalin K (1821)
Aisha Katalin K Creative Commons License 2013.05.10 0 1 1821

Sziasztok, valaki adjon nekem olyan progrmot amivel visza tudom hozni a hivasokat a VoipSoftClient-re. Olyan program is kellene ami menti a hivasokat es a beszelgeteseket es le lehet kodolni hogy ne lehessen torolni.  koladeko-kaisha@hotmail.com

koszike

bolygohollandi Creative Commons License 2012.04.12 0 0 1820

Így van, ha felmerült a gyanu, csak idő kérdése a lebukás, ha a gyanakvó elkezd utánajárni a gyanunak

Bár nagyon ritkán akad, aki nem bukik le, de ehhez sajátos időbeosztás és sajátos meló kell

Előzmény: Törőlt_nick (1817)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!