Keresés

Részletes keresés

Butch Cassidy Creative Commons License 2004.09.27 0 0 303
Konkrétan milyen grafikai szoftverre gondoltál? Nekem van itthon Freehand illetve CorelDraw. Utóbbival dolgoztam is 3 évig, aztán jól elfelejtettem, de ez is biztos olyan, mint a biciklizás, hamar előjönnek az emlékek :))
Előzmény: pROF (296)
Butch Cassidy Creative Commons License 2004.09.27 0 0 302
Tényleg lehet.

De készülj fel, hogy rá foglak beszélni a div/css2 technikára a mostani táblás helyett. Ebben az a szép, hogy én is most tanulom, úgyhogy állandó felfedezés nekem is :)
Előzmény: kollina (263)
kollina Creative Commons License 2004.09.27 0 0 301
Miért a leghátsóban? Spinningen legalább vezethetnénk mi. :)
Előzmény: zfazek (298)
kollina Creative Commons License 2004.09.27 0 0 300
Te, mint szakmabeli, mit szólnál egy beszámolóhoz? Persze, ha nincs kedved, meg időd, akkor remélem lesz még jelentkező.
Előzmény: Kanga M. (297)
zfazek Creative Commons License 2004.09.27 0 0 299
Én továbbra is gruppet-topic néven látom a kedvencek között. Ti nem?
zfazek Creative Commons License 2004.09.27 0 0 298
És a leghátsó sorban gyakoroljuk a bolyozást
Előzmény: kollina (293)
Kanga M. Creative Commons License 2004.09.27 0 0 297

ja. spinning. de várjuk meg kivit, mit mond.

 

sztem lehetene kicsit dizájnosabb a mez.

Előzmény: pROF (296)
pROF Creative Commons License 2004.09.27 0 0 296
Azt tudom, hogy te mire gondolsz, de azt nem, hogy az Elastic konkrétan milyen formában kéri... :) Nincs erről valami leírásuk?
A berger által tervezett mez az én ízlésemnek "kicsit" egyszerű. Ha jól értelmeztem a korábban elhangzottakat, a mez ára a minták/színek bonyolultságától nem, csak a mezenkénti fehértől eltérű színű felület nagyáságától függ, úgyhogy én jobban örülnék, ha kicsit artisztikusabb :) külsejű dolgot találnánk ki, vagyis ne csa a színösszeállítás miatt legyen egyedi.
Ha komolyan akar valaki mezt tervezni, akkor a paint kevéssé alkalmas, valamilyen vektorgrafikus proggit érdemes beszerezni, megtanulni. Ha nem kapkodunk, akkor még a legamatőrebb emberünket is meg tudom tanítani egy ilyen kezelésére, hogy legyen lehetősége a kibontakozásra :) De amúgy papíron is lehet tervezni, aztán szken vagy fotó, és berak ide. Aztán ha tetszést arat, akkor egy hozzáértőbb újrarajzolja majd gépen is...
Előzmény: kollina (294)
pROF Creative Commons License 2004.09.27 0 0 295
Időt kérek! Ha rám bízzátok a honlap ügyeit, akkor ahogy említettem, érdemben is csak kb valamikor 2 héten belül tudok egyáltalán elkezdeni foglalkozni vele. Ez azt is jelenti, hogy valóban működő dolog leghamarabb 1 hónapon belül várható, feltételezve hogy 2 héten belül már konkrét tárhelyünk is van, ahol lehet kísérletezni!
Előzmény: kollina (293)
kollina Creative Commons License 2004.09.27 0 0 294
Portálrendszerhez nem értek, azt majd pROF menedzseli, de a honlap frissítést, új dolgok feltöltését szívesen vállalom. Legalább ezt is megtanulom és majd a saját honlapomnál tudom hasznosítani. :) Egyébként most sem bonyolult ez (HTML-hez vannak jó leírások, azokból sok dolgot meg lehet tudni, viszont klassz programokat - pl.: belépés jelszóval, rendelés felvétel/összesítő - nem tudok írni), csak a freewebbel nincs mindenki megelégedve.

Legyen olyan mez, mint amit berger mutatott. Ja és legyen rajta nemzeti szín, mondjuk a galléron. Mire a logo kész lesz, pROF megcsinálja a rendelés összesítőt. Ugye?

Egyébként ha az Elasticnál adjuk le a rendelést, ott nagyon részletesen kérnek mindent file-ban. A logot is úgy kell átadni nekik, hogy azt egy az egyben fel tudják használni. Pl. arra gondolok, hogy úgy kell megrajzolni, hogy ne legyen kockás a határoló vonal, mert akkor úgy fogják rányomni a mezre. Tudja vki, hogy mire gondolok? Ők ugyanis nem módosítanak rajta, úgy csinálnak róla lenyomatot, ahogy megkapják.
Előzmény: mike99.hu (292)
kollina Creative Commons License 2004.09.27 0 0 293
Akkor ezennel megnyerted e nemes feladatot. Ha kész vagy a rendelés összesítővel, akkor feltesszük majd a honlapra.

A spinning lehetőségeket meg én megkeresem és felteszem. És milyen szépen mutatnánk a teremben Gruppettos mezben.
Előzmény: pROF (290)
mike99.hu Creative Commons License 2004.09.27 0 0 292

Nem nem :) Nem szabad mindent külön lapra rakni :) A legújabb néhány (javaslatom szerint 5) frissítés látszódjon a főoldalon, könnyen látható helyen! A maradék (az 5-nél régebbiek) legyenek külön lapon. Egyszerűen? Kézzel :) Kényelmesen pedig programozással. De ahhoz akkor eleve meg kéne oldani a bejelentkezést, meg ilyenek. Mint javasoltam, érdemes lenne egy elképzeléseinknek leginkább megfelelő ingyenes portálrendszert beüzemelni. Jól értelmezem a nagy csendből, hogy erre nincs a hozzáértőbb közönség részéről sem javaslat? Mert akkor megpróbálok valamikor én időt szakítani erre, de ez leghamarabb 2 hetes időtávban reális.
Tárhely ügyben sincs további konkrét javaslat? Ebben az esetben felkérem az ötletgazdát (ejtsd: elnök :) hogy határozzon, várunk-e még, vagy intézkedjek saját hatáskörömben? :)

 

Ahogy látom itt web ügyben te vagy a legprofibb (nekem ez valahogy teljesen kimaradt, így azt se igazán értem miket mondasz :-))

 

Szerintem az lenne a legszerencsésebb, ha pROF segitségével be lenne üzemelve egy ilyen portálrendszer vagy micsoda és utána annak a frissitgetését uj dolgokkal feltöltését már a mostaninál lényegesen egyszerübben el tudná látni Kollina.

Érintettek mit szolnak hozza?


Ugyanezt a kérdés mez ügyben is feltenném. Vagyis (tekintve hogy az idei szezon nagyjából úgyis véget ért) halasztjuk még a dolgot, és majd a tavasz közeledtével aktualizáljuk a kérdést, vagy az eddige (összesen 2) javaslat közül megpróbálunk záros határidőn belül választani, és mielőbb legyártatni?

 

Szerintem direkt ne huzzuk az időt. Igy talán lesz márciusra mezünk.

Szinekben ha senki nem ellenkezik akkor maradjuk a marancs/középkék összeállításnál (esetleg aki ohajtja ugyanazzal a dizájnnal némi felárral rendelhet magának rózsaszin/lila szinösszeállításban is :-)).

Kanga terveztet valami logonak valót. Azt feltétlenül meg kell várni. Esetleg közben egyéb Paint-et kezelni tudók (ez szintén nem én vagyok AutoCad-el meg szerintem még senki nem tervezett mezt :-)) is próbálhatnának összedobni valami mezterv félét, még ha matör is ötleteket merithetünk belöle.

 

 

Előzmény: pROF (282)
tibz Creative Commons License 2004.09.27 0 0 291

"Ha van érdeklődő holnap berírok még részleteket"

van.

tibz

Előzmény: berger (262)
pROF Creative Commons License 2004.09.27 0 0 290
Szerintem tegyük. Amúgy nyilván érdemes lenne a téli edzéseken is csapatot szervezni, így esetleg jobb feltételekkel akár csapatedzőt is tudunk magunknak halászni... És a spinning teremben is lehet hordani a Gruppetto mezt :)
Előzmény: kollina (287)
pROF Creative Commons License 2004.09.27 0 0 289
Hát, aki ért hozzá, annak biztos nem az, tényleg. De én pl max meg tudom csinálni, de hogy értenék hozzá... :)
Előzmény: kollina (286)
dandruff Creative Commons License 2004.09.27 0 0 288

Melyik, domboldalba épült faluban? Elég jól ösmerek minden rejtett települést is.

Domboldalból patakpartra költöztetek? Ahhoz nem kellett volna Pestre menni.

 

30.km után Z.szentgrótról délre indultam. Majd Zalacsány-Z.apáti-Bak és vissza Z.eg-re. Szép dombos táj, szerintem a legszebb. De pinye1 asszem elég jól ismeri, ő a telehódas regionális szervezőnk.

Előzmény: Kanga M. (279)
kollina Creative Commons License 2004.09.27 0 0 287
Gondolom.

Egyébként sok hely van, ahol lehet spinningelni, van honlap és órarend. Ezeket is feltegyük a honlapra?
Előzmény: pROF (284)
kollina Creative Commons License 2004.09.27 0 0 286
Jó, akkor valaki segítsen bejelentkezés ügyben.

A mezt ne halogassuk, mert az is idő, amíg legyártják. És már télen is lehet hosszú ujjút hordani. Mert az ugye nem kétséges, hogy gyártatunk ujjatlant, rövid újjut, hosszú ujjut, meg rövid, hosszú nadrágot, esetleg zoknit is.

Jó lenne, ha mezrendeléshez is készítene valaki programot, aminek a végeredményét felraknánk a honlapra. Arra gondolok, hogy mindenki oda írná be a megrendelését (milyen mezt, nadrágot, zoknit, milyen méretben, hány db-t kér), aztán a program összesítené és az összesítés alapján egy ember el tudná intézni a rendelést. Topic mez ügyben gombfoci férje már készített ilyet csak én nem tudom melyik honlapon van. Zoli tudja, majd este rákérdezek. Azt meg lehetne nézni.

Aki ért a programozáshoz, annak gondolom ez nem nagy munka.
Előzmény: pROF (282)
pROF Creative Commons License 2004.09.27 0 0 285
Én kérek bővebb infót erről a szlovákiai banzájról. Ha tesznek a testvér topikból elég vonzó ajánlatot kozma ügyben, esélyes, hogy jó idő esetén nekivágjak :)
Előzmény: berger (262)
pROF Creative Commons License 2004.09.27 0 0 284
Ugyancsak érdekelne valami téli karbantartás! Spinningről van szó, amúgy?
Előzmény: kollina (275)
kollina Creative Commons License 2004.09.27 0 0 283
Kár, hogy 2-án van, mert egybeesik a Kozma60-nal. Mi oda megyünk, így határozott a család erősebbik fele. Kicsit OFF-olunk szombaton.

De ha Ti mentek, majd beszámolót kérünk.
Előzmény: berger (262)
pROF Creative Commons License 2004.09.27 0 0 282
Nem nem :) Nem szabad mindent külön lapra rakni :) A legújabb néhány (javaslatom szerint 5) frissítés látszódjon a főoldalon, könnyen látható helyen! A maradék (az 5-nél régebbiek) legyenek külön lapon. Egyszerűen? Kézzel :) Kényelmesen pedig programozással. De ahhoz akkor eleve meg kéne oldani a bejelentkezést, meg ilyenek. Mint javasoltam, érdemes lenne egy elképzeléseinknek leginkább megfelelő ingyenes portálrendszert beüzemelni. Jól értelmezem a nagy csendből, hogy erre nincs a hozzáértőbb közönség részéről sem javaslat? Mert akkor megpróbálok valamikor én időt szakítani erre, de ez leghamarabb 2 hetes időtávban reális.
Tárhely ügyben sincs további konkrét javaslat? Ebben az esetben felkérem az ötletgazdát (ejtsd: elnök :) hogy határozzon, várunk-e még, vagy intézkedjek saját hatáskörömben? :)
Ugyanezt a kérdés mez ügyben is feltenném. Vagyis (tekintve hogy az idei szezon nagyjából úgyis véget ért) halasztjuk még a dolgot, és majd a tavasz közeledtével aktualizáljuk a kérdést, vagy az eddige (összesen 2) javaslat közül megpróbálunk záros határidőn belül választani, és mielőbb legyártatni?
Előzmény: kollina (277)
kollina Creative Commons License 2004.09.27 0 0 281
Lányok, fiúk!

Nem készít valaki egy klassz beszámolót a Csiga Bigáról? Meg azt is szeretném tudni, hogy kinek a képeit linkelhetjük be.

Ezen kívül, ha valaki más túrán járt és van kedve fényképes beszámolót írni, az jó lenne. Azt is feltehetnénk a honlapra.

Mikor dönt a társaság a mez színéről? Azt gondoltam, hogy a honlapon is ugyanazok a színek tükröződhetnének vissza. Addig marad a mostani. Bár, ahogy Zoli mondaná, megint elveszek a részletekben.
Kanga M. Creative Commons License 2004.09.27 0 0 280

jól beszélsz. könnyű feladványt nem érdemes prof-oknak.:-)

:-)

Előzmény: pROF (278)
Kanga M. Creative Commons License 2004.09.27 0 0 279

van. igen. de nem oldal, hanem part.

 

ott töltöttem gyerekkorom nyarait, egy kis domboldalra épült zalai faluban.

 

és onnan merre mentél?

Előzmény: dandruff (273)
pROF Creative Commons License 2004.09.27 0 0 278
Szerintem igazából patakpart (brook bank) akart az lenni, de direkt félre írja, hogy nehezebben jöjjönk rá :)
Előzmény: dandruff (273)
kollina Creative Commons License 2004.09.27 0 0 277
Köszi.

Na majd kipróbálom amit mondasz. Ha ezt így szeretnénk, akkor egyszerűbb, ha már az elején külön lapon vannak a frissítések.

Csak hogy lehet ezt minél kevesebb munkával megoldani? Na majd gondolkodunk rajta.
Előzmény: pROF (267)
kollina Creative Commons License 2004.09.27 0 0 276
Van már szótár, csak rá kell menni kanga elvtársnő nevére aztán a silingára! :)
Előzmény: brasil1 (269)
kollina Creative Commons License 2004.09.27 0 0 275
Én is szeretnék! De hova jártok? És csak szombaton?
Előzmény: Kanga M. (272)
pROF Creative Commons License 2004.09.27 0 0 274
Teljesen magánjellegű szerveződés, nem meghirdetett túra. (Ergo nincs részvételi díj, meg hivatalos táv, meg ilyenek, cserébe viszont nincs semmilyen szolgáltatás, azaz teljesen önellátó is.) Ráadásul igazából nem is itt, hanem a KT2.0-ban szerveződik, minket csak megtisztelt messi, hogy itt is behirdette.
Előzmény: brasil1 (269)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!