Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.11.14 0 0 7154
Fődhözragatt,

www.nexus.hu/wingchun

Előzmény: Fődhözragatt (7140)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.14 0 0 7153
praclee,

igen, ot ajanlottad, es azert tunt fel, mert anno egy ismerosom emlitette, h kitalalt ez az ember valami sajat stilust a semmibol, aztan mikor az mar nem nagyon ment, atment wing chunba, szinten a semmibol. Persze lehet nem igy volt, de ahogy szetneztem a honlapjan a kepek alapjan hasonlit a wing chunra, de mintha konyvbol tanulta volna. Es ha ez telleg igy van, hirtelen megertem a WT-seket, mi nem teccik nekik.:))))

Törölt nick Creative Commons License 2000.11.14 0 0 7152
Bassman,

tudom, tudom, mindkettot. De a pak sau csak eltolas, nem? Viszont az is ott kezdodik, hogy ha nem lenne ott a pak sau sem, akkor sem lenne ott a fejem, ahova ut. Szoval a pak sau inkabb csak kontroll mifelenk.:)
A bong sauval is tokeletesen tisztaban vagyok, hogy nem en hozom letre, hanem az ellenfel. Ne haragudj, hogy nem magyarazok olyan nagyon pontosan.

Előzmény: Bassman_ (7120)
Wazull Creative Commons License 2000.11.14 0 0 7151
Blaca,

"Nem tudjátok hova tűnt Koko oldala? www.rtlklub.hu/koko/cimlap.htm"

Nem tudom. Kerdezzuk meg Pingyit! :-))))
Bocs Pingyi. ;-))))

Előzmény: BLaca (7145)
Vesper Creative Commons License 2000.11.14 0 0 7150
Bassman: Kosz a leirast. Bar en nem VC-t gyakorlok, megis erdekesnek es hasznalhatonak tartom az irasodat.

"Szoval, elobb el kell veszitenie a tamadonak a lenduletet, az erejet, es azt kihasznalva huzni. "

Nekunk is ezt tanacsolja az instruktor az edzesen paros gyakorlatoknal, igaz mas technikanal ,de hasonlora. Milyen szepen hangzik szoban, de mennyivel nehezebb a gyakorlatban :))) /Igaz meg csak 2 honapja kezdtem edzeni/ Dehat a gyakorlat teszi a mestert.

Mas: Ti VC WT stb.-sek Shaolin stilsunak tartjatok magatokat vagy csak egyszeruen kung-fu a stilusotok? Mas kung-fu stilust uzot is valaszolhat. Kerdem ezt azert, mert tajekozatlan vagyok azon a teren hogy egy kungfu mitol Shaolin kungfu. Tortenelmileg olvastam ilyeneket: A csaszar miutan leromboltatta a Shaolin kolostorokat nehany mester megmenekult a tobbi pap onfelaldozasa eredmenyekeppen. Majd csaladi tradiciokent orzodtek meg szamunkra a kungfu stilusok. /mikroszkopikus diohejban vazolva.../ De ha ez igy tortent, akkor hogy hogy megis van Shaolin kungfu?! Pl. VC stilusnal. Szoval a VC is shaolin szerzetes notol szarmazik, aki elpaholta azt a kalozt :)))) Szoval akkor a VC is shaolin kungfu?

Előzmény: Bassman_ (7122)
Wazull Creative Commons License 2000.11.14 0 0 7149
Kedves Pingyi,

(nem, ez most nem OFF)

Kicsit meglepodtem, amikor valaki emlitette, hogy eltuntek a topic-bol azok az ominozus hozzaszolasok. Megneztem, tenyleg nem voltak. Akkor nyilvanvalova valt szamomra, hogy a moderator kaszaja ugykodott.

Ugy gondolom, alapvetoen helyesen cselekedtel. Mint mar irtam, mi magunk vagyuk a felelosok azert, hogy milyen tartalma lesz ennek a topic-nak. Azok a hozzaszolasok mar teljesen masrol szoltak, mint amirol kellett volna szolniuk. Ezt jeleztem is Kijo fele, hogy a tovabbiakban amennyiben kozolni szeretne velem valamit, akkor NE a topic-ot hasznalja, hanem kuldje el e-mail-ben nekem. A tovabbi szarkoszorulesnek mar nem lattam ertelmet.

Amit sajnalok:
-Ez, a mondatom is ki lett vagva, igy valoszinuleg nem olvasta, tehat meg egyszer leirnam: az ilyen, teljesen OFF topic, senkit sem erdeklodo nyuglodeseket e-mail-ben kernem eljuttatni hozzam.
-A valaszom szerintem tenyleg jol sikerult iras volt. Hogy ki lett vagva, es igy a cimzett valoszinuleg nem olvasta el. Ha elolvasta volna, akkor sem fogott volna fel semmit belole. Ez nyilvanvalo az eloeletebol.
-Tovabbra sem szabadultunk meg az illetotol.
Felreertesek elkerulese vegett: alapvetoen nincsen bajom senkivel. Azt hiszem en voltam az, aki probalta bizonygatni, hogy kellene meg adni neki egy eselyt. Meg meg egyet. Meg meg egyet. Viszont nyilvanvalova valt, hogy o nem kivan elni ezzel az esellyel. Egy unatkozo ember sajat babszinhazanak tekinti ezt a topic-ot. Ez meg nem is lenne feltetlenul baj, ha nem sajat onos celjai vezerelnek az illetot, es hajlando lenne barmi hasznosat is letenni az asztalra. Azonban miota a labat ide betette, azota csak viszalykodast szitott, vagy eppen valakit megprobalt a foldbe dongolni. Szemely szerint ugy gondoltam, erre nincs szuksege a topic-nak. Amennyiben nem igy gondoljatok, kerem, jelezzetek. Mint kiderult, mas internetes forumokon ezt nem toleraltak neki ilyen sokaig. A vege az lett, hogy kitiltottak a nevezett forumokrol. Nem egyrol.
-Tobb szot nem akarok vesztegetni ezen a topic-on tovabbra is erre az egesz Kijo-ugyre, mint mar irtam. Javasolnam: Kijo nyithatna egy topic-ot, pl. az Index-en: "Miert bantanak a mogyiban rekedtek engem, artatlan baranyt?" cimmel. Aki akar, oda irhat. Aki nem akar, azt meg hagyja beken a pupos lelkenek allando mutogatasaval...

Amiert igazan orultem a cikkek kimoderalasanak, az volt, hogy szamomra nyilvanvalova valt: masnak is elege van mar ebbol az allapotbol. Es tesz is azert, hogy a helyzet konszolidalodjon.
Koszonom szepen Pingyi...

Előzmény: PINGYI (7124)
praclee Creative Commons License 2000.11.14 0 0 7148
Most bele lehetne menni abab amit már Kijoval feszejettem hogy te honnan tudod hogy rossz az a könyv??de ebbe nem megyek bele.
Miért rossz?én nem értek a WC-hez ugyhogy nem tudhatom.de nekem nem tünt fel semmi szarvashiba vagy egyéb ilyesmi!
nekem tetszik.de mond hogy mi a rossz!
Előzmény: Fődhözragatt (7140)
Fődhözragatt Creative Commons License 2000.11.14 0 0 7147
madjoe

Sajnálom, hogy győzött benned a csakazértis, és nem vagy képes/hajlandó belátni, ami nyilvánvaló. Véleményem így rosszabb lett, de többé nem firtatom ezt a dolgot. Látom, hogy nincs értelme. Sajnos. :-(

Előzmény: madjoe (7146)
madjoe Creative Commons License 2000.11.14 0 0 7146
:)
Csak roviden: Shingitai (+++) ; valahogy igy. BLaca, Bout (+) ez sem epp rossz. Wazull (+++) : a sertosegerol a hozzaszolasnak nagyjabul ennyit lehet irni es nem tobbet. A Koklersegrol: speci en (ha nem is harcmuvesz berkekben) mar talakoztam olyan szituacioval, ahol nyiltan kamu ment, mert a feltetelek nem voltak adottak. (pl. ilyennk azok az aikido klubbok, ahol olyan ember tanit, aki nem latott meg soha a sajat hombujukkal kapcsolatban levo embert). Kemeny velemeny tudom, de felvallahato. Amikor en tanitok utni, rtugni, az csak potmegoldas, koklerseg, hisz en nem igazan ertek hozza, a korrekt megoldas egy szakember elhivasa lenne. (remelem ertheno, de ha nem, akkor is off), Foldhozragatt (--/+): azt mondod fogjam vissz magam, mert... Sajna nem tudok, mert nincs mibol. Nem tud altalanossagban bunko lenni, amit leirtam, mert a sajat szemszogebol mindenkinek a jofej es hasznos csoportba kell tartoznia, vagy ha nem, akor az en megitelesem kell, hogy rossz legyen. Sajnalom, ha barkit is megbantottam az irassal, de nekem egy kis korkep miatt kellett.
Pingyi: itt sajna engem is zavar a moderalas, foleg azert, mert termeszetebol adodoan nem mukodhet jol. (Raadasul, az ami fekszik, nyugszik hive vagyok, egeszen addig, amig IRL dolgokat nem erint egy hozzaszolas)

Aikidos oldalak: a mozgasformak elsajatitasanak nagyon kezdeti szakaszaban szamit (sot letfontossagu), hogy a megszabott koreografia szerint (rogzitett oldalak, poziciok) tortenjen a tamadas es a vedekezes, kesobb tokeletesen mindegy lesz, hogy jobb-bal, fenn-lenn, kezzel-barszekkel, egyedul-tobben. Amikor mar nem a tanulsarol van szo, hanem csak az aikidorol, akkorra mar minden konkretum megszunik (allitolag:)).
mad

BLaca Creative Commons License 2000.11.14 0 0 7145
Nem tudjátok hova tűnt Koko oldala? www.rtlklub.hu/koko/cimlap.htm
nemkell Creative Commons License 2000.11.14 0 0 7144
BLaca:

Igazad van.

Előzmény: BLaca (7143)
BLaca Creative Commons License 2000.11.14 0 0 7143
DLala
Igazad van!

Pingyi
Igazad van!

OFF
Egyszer egy vitatkozós televíziós műsorba egy műsorvezető meghívott két ismert vitapartnert. Elmondta az egyik a véleményét, azt mondja erre a műsorvezető: -Igaza van!
Elmondja a másik is a véleményét, mire a műsorvezető: -Igaza van!
Erre beszól egy néző: -Uram, maga két egymásnak ellentmondó nézetre is azt mondta, hogy igaza van! Ez egyszerűen nonszensz!
Mire a műsorvezető: Magának is igaza van! :-)

ON

BLaca

nemkell Creative Commons License 2000.11.14 0 0 7142
¤ ¤

Pingyi két szép szeme... :)

Előzmény: PINGYI (7141)
PINGYI Creative Commons License 2000.11.14 0 0 7141
hiryu
Közben én is megkérdeztem ezt a 60-120-at, és ugyanezt a választ kaptam. :) Vagyis azért tanítják nekünk így, hogy ne felejtsük kinn a kezünket. Gondolom, a cél ugyanaz, mint nálatok.

nemkell
Jól értetted.

DLala
Elfogadom a véleményedet.
Nem tartom magam gyengének, észérvekkel csak az intelligens emberekre lehet hatni, a butákra legfeljebb az érzelmeiken keresztül. Abban igazad van, hogy senkinek a véleményét nem kértem ki. Kijo többszörösen is semmibe vette az index szabályait, a moderálási alapelvek több pontját is ismételten megszegte. Nemcsak ellenünk vétett, hanem a fórumok szabályai ellen, ezért lett moderálva. Nem én töröltem a hozzászólásokat, hanem a moderátor. De igaz, én hívtam fel a figyelmét. Viszont nem törölte volna csupán a két szép szememért, azért törölte, mert úgy látta, ez a hangnem, ez a stílus nem megengedhetö, sérti a szabályokat.. Kijo nincs kitiltva innen, ha képes a kommunikációra, bármikor írhat. Úgy gondolom, nem kell kikérnem senkinek a véleményét, ha arról van szó, hogy valaki megszegheti-e a szabályokat. Egyébként is úgy látszott a többiek hozzászólásaiból, hogy nem csak én éreztem úgy, hogy ez a vitát le kellene zárni.
Mindannyian képesek vagyunk az indulatos gondolatainkat kultúráltan leírni, ö nem. Gondolj csak Rastaman-ra, amióta Kijo kiosztotta, úgy, ahogyan én a kutyámmal sem beszélek, nem is járt erre. És a legnagyobb szívfájdalmam Laja1, akit szintén ócsárolt, pedig a lába nyomába sem érhet. De írhatnék bárkit, valamennyiünknek volt dolgunk vele, és valaki mindig vitába szállt vele. Ezt be_kellett_fejezni.
Tehát mégegyszer: itt nem arról van szó, hogy tetszik-e valakinek a hozászólása vagy sem, hanem, hogy a szabályok Kijora is vonatkoznak.
Sajnálom, ha csalódtál bennem.

Fődhözragatt Creative Commons License 2000.11.14 0 0 7140
Orltran

"Dena Csabarol hallottatok mar? Kivancsi lennek a velemenyetekre, ha igen. Azt irja a honlapjan, hogy Sifu, es hogy a Cheung-fele Wing Chun szovetsegnek is tagja a klubja. tai-chit es wing chunt tanit. Koszi."

Ugyanezt én is megkérdeztem a Wing Chun Kuen vitafórumon még úgy tavaly december vagy idén január tájékán. Sifu Juhász Zoltán, William Cheung nagymester személyes tanítványa, a Tradicionális Wing Chun Kuen hazai stílusvezető mestere azt válaszolta, hogy ezt ő is megkérdezte a világszövetség központjában, de ott nem ismerik Dáné Csaba nevét. Hol van a honlapja? Ezek után érdekelne. Én egy könyvben találkoztam a nevével, amely könyv oly szakszerű, hogy Wing Chun edzőfelszerelésként tárgyalja a makivarát. :-) A könyv szerzője, Molnár Csaba azóta Kobudo könyvet is írt, úgy látszik, ahhoz is ugyanilyen jól ért. Már alig várom a további stílusokról szóló könyveit... :-)

Praclee

Olvasd kellő kritikával azt a Wing Chun könyvet, amit ajánlottál, az okát ld. fentebb. Jobban jársz, ha a honlapjainkról (TWCK, WT, WTc, Lok Yiu WC, stb.) tájékozódsz, mert azokat valóban szakavatott emberek írták.

Előzmény: Törölt nick (7111)
Csen Creative Commons License 2000.11.14 0 0 7139
Blaca

Örülök, hogy személyedben, egy szervezőt ismerhettem meg. Ki tudja, ha egyszer, majd valami hasonlóra vetemednék, talán megosztod majd velem…ámbár eddig én úgy tapasztaltam, hogy akkor működnek a dolgok, ha mindenki marad a saját kaptafájánál, tehát a szervező és harcművész, azt végzi amihez ért. És én úgy láttam, hogy ez volt (vagyis ennek hiánya) a fő gond, tehát a te tapasztalataid ezt cáfolni igyekszenek. Az otthonos, háziasabb szellemű gáláknak is meg van a maguk varázsa, de véleményem szerint a "messzi földről" érkezett iskolák - eddig nem látott stílusok bemutatói - az értő és kevésbé értő közönségnek is adnak újat. Valahol alán meg lehet találni, az optimális arányt, a helyi iskolák nyújtotta biztonságos bemutatói és a több bizonytalan tényezőt adó meghívottak között. És akkor nem fordulnak elő, mint a jelen esetben is, hogy egy harcművészeti (tehát nem pl. Budo) gálának hirdetett rendezvényen egyetlen kínai stílus sem képviseltette magát. Mindenestre köszi, hogy adtál egy kis kóstolót a szervezők idegrendszerét tépázó tényezőkből, így egy kicsit a másik oldalt is megtapasztalhattam, nem csak a csomót kereső külső szemlélőjét.

Shingitai

A Tai Chi fórumra tettél egy kis anekdotát Sun Lu Tang-ról, már ott is kérdeztem, de úgy látom azt mostanában hanyagolod. Szóval: -Fel a kezekkel!!! Hol is olvastad azt?! J

u.i.: Egyébként Shingitai meglehetősen tisztán látja a fórum szerepét…szerintem.

Bassman

Tapadás
"Mindenhol mást jelent, pedig egyet kéne jelentenie."

Igazad van…
…és ez legkevésbé sem stílus függő, hanem hogy milyen szinten vagy érett…

…,tehát nincs igazad…
…hiszen te is érsz, és pl. 2-5-10 év múlva a tapadás eleddig rejtett és mély összefüggéseire jöhetsz rá, amik most még nincsenek a szemed előtt csak csírájukban.

Szóval a tapadás mindenkinek mást jelent, holott ugyanaz. "..és Ő érezte, hogy ez így jó…" J
Egyébként Interneten keresztül ez úgysem adható át, bár nekem le a kalappal előtted, mert ilyen jól elmondva, még nem sokszor halottam.

Hmmm?

Fődhözragatt Creative Commons License 2000.11.14 0 0 7138
madjoe

"Legyetek szivesek (vagy csak te Foldhozragatt), kiemelten idezni, hogy kivel es hol voltam most(akkor) buko.

Már leírtam, és Te magad idézted is. De ha nem elég érthetően írtam le, akkor most megpróbálom érthetőbben. Az volt az érzésem, hogy (valamilyen, általam ismeretlen okból) bosszúsan, ingerülten vagdalkoztál. Közelebbről meg nem nevezett személyek közelebbről meg nem határozott hozzászólásait lecikizted és lebunkóztad. Erre írtam, hogy szerintem az követ el bunkóságot, aki így általánosságban bunkózgat. Mindenkinek vannak rosszabb pillanatai, nekem is voltak (és nyilván még lesznek is) olyan hozzászólásaim, amelyeket utólag szívesen kitörölnék, mert laposak tartalmukban, vagy bántóak stílusukban. Talán tőlem is kicsúszott már bunkó megjegyzés, talán másoktól is. Nem baj. Csak ne magyarázzuk a bizonyítványt! Inkább felejtsük el! Nekem többek között az is nagyon tetszik ezen a fórumon, hogy (egyvalakit kivéve) mindenki érzi, mikor szólt be túl durván, és utána szépen visszavesz a keménykedésből. Működik a fórumnak valamiféle önszabályozó mechanizmusa, vagy minek nevezzem, a vita valahogy mindig visszatér a normális kerékvágásba. (Egyvalaki volt csak eddig, aki erre nem volt képes.) Semmi mást nem kérek Tőled, csak hogy vegyél vissza egy kicsit, mert ez az általánosító bunkózás bántó. Ha nem az én valamelyik hozzászólásomra gondoltál, hanem valamelyik fórumos cimboráméra, engem az is bánt. Sok jó cimborát szereztem itt, nem esik jól az ilyen általánosítgatás, amibe bármelyikük beleérthető. Ennyi az én morgolódásom, remélem, most már sikerült világossá tennem, mire mordultam fel. Szeretnék gorombáskodás nélkül vitatkozni Veled is, és a többiekkel is. Maradhatunk ennyiben?
Békejobb:
Fődhözragatt

Előzmény: madjoe (7098)
praclee Creative Commons License 2000.11.14 0 0 7137
nemkell
Hmm... akkor mond el légysz!én erre emlékszem!
de ki tudja!
Előzmény: nemkell (7134)
praclee Creative Commons License 2000.11.14 0 0 7136
Basmann_
nekem úgy vanm hogy 50-51-52-53-54-55-56-57-58-59-60-61-62-63-60-61...
Előzmény: Bassman_ (7119)
praclee Creative Commons License 2000.11.14 0 0 7135
Vesper

Na hogy én elmondjam ××××edjére nézd meg a Harcművészet képekben c topicot!!!!

Előzmény: Vesper (7117)
nemkell Creative Commons License 2000.11.14 0 0 7134
praclee:
"mit láttam most veszprémben! Az inteligens emberek sportja!!!"
Az idézet teljesen pontatlan! Légyszíves írd be az igazit (is)!

Shingitai:
És amikor már "nem esik", de az utolsó esőcsepp még nem ért le, akkor esik, vagy nem esik?

ciberT:
Mell(kas)védőnek hívják...

Mindegy, hogy az ellenfél melyik kezével támad, és az is mindegy, hogy melyik kezed van elöl. Van egy idekapcsolódó WT alapelv, a "négy kapu" elmélete. Neked aszerint (is) "kell" cselekedned ebben az esetben (is)!

n-e-m-k-e-l-l

ui.: remélem kellően félreérthető maradtam...

Ja és még egy! Szerintem nem PINGYI moderált... (Ő csak felhívta a moderátor figyelmét... Vagy rosszul értettem, Pi?)

praclee Creative Commons License 2000.11.14 0 0 7133
Ez az akit én neked megadtam?
Előzmény: Törölt nick (7111)
praclee Creative Commons License 2000.11.14 0 0 7132
cyberT
Utolsó miondat:köszi
Mivel én csak egy WC-s könyvet tartogatok a kezemben habár most nem de gondolom nem sokban különbözhet,én azt láttam /véltem látni hogy az alapállásból bármerre lehet védeni!Én nagyon tudom ajánlani Molnár Csaba(nem összekeverendő sama-val:D)Wing Chun kung fu c. könyvét.
Brucee Lee 2 cm-ről akkora ütést csinált hogy az illető kirepült a házból!
na jó te nem vagy az!(bár ki tudja):D

A ZENE és A HARCMŰVÉSZET 2
vAGY akárhány.
egy ismerősöm kinn volt japánba!
Na tudjátok vannak olyan dobok amik kb. fejmagasságba vannak mind a 2 oldalról.na most az illető barátom odaállt a dobhoz és egy ××××× nagyot rá××××××× a dobra.Erre a dob:......kb. most annyit hallotok amennyit a dob szólt.Tehát semmit!!!
Jött a kis japán srác és ráütött!Ö)))Ö)))Ö)))
ilyen hangosan szólt!!
És mitől volt ez???
Hát attól hogy biztos van harcművészeti képzettsége és hogy(!!)BOKÁBÓL INDÍTOTTA EL AZ ÜTÉSEKET .Ez annyira nem látható, de ha belegondol az ember teljes igazság!És mit ad isten aznap este olvasom ezt a Wc könyvet és abban is arról van szó hogy bokából kell már magát az ütést kivitelezni!

Következtetés:mennyek megint edzeni!
Válasz:nincs időm:-((((

Előzmény: cyberT (7106)
hiryu Creative Commons License 2000.11.14 0 0 7131
Relatív, relatív. Edző szerint jobban meg tudom rugni a yoko-gerit, mit egy általam is ismert többdanos. Na, ez nem azt jelenti, hogy én valami szupercsoda vagyok...

Víz a kőbe: Elballagtam megnézni néhány kung-fu edzést, edzőtábort az utóbbi időben.
Szép, szép, de! de küzdelem nevében egy-az-egyben kicboxot láttam szinte mindenhol..
Szemléltetve, mint a "mester" mögötti háttér a
kosmodisk/mágneses izé/ reklámban.

Előzmény: Lui-GHOST (7087)
hiryu Creative Commons License 2000.11.14 0 0 7130
A meghatottság?
Előzmény: Csen (7092)
hiryu Creative Commons License 2000.11.14 0 0 7129
60-120. Aki tanulja a rúgást az az elején soxor
"kinnhagyja". Túl sokáig feszíti az izmokat, örül neki hogy olyan szépen "kinnt van", őrzi az egyensúlyát stb. Visszafele pedig tudat alatt is lassabb, hiszen úgy érzi, már befejezte a rúgást.
Szerintem ezért volt a 60-120 hasonlat.

Tanaka sensei írja könyvében:
"Mawashi geri gyakorlásakor célszerű egyidejűleg gyaku-tsukit ütni.
Ha az időzítés rossz, a lelépés lassú, érezni fogod hogy az ütés gyenge lesz."

Kard: De hiszen a kardot két kézzel fogom, akkor hol a hikite?
Tényleg hogy mozog a kéz egykezes vágásnál?

Előzmény: PINGYI (7115)
hiryu Creative Commons License 2000.11.14 0 0 7128
60-120. Aki tanulja a rúgást az az elején soxor
"kinnhagyja". Túl sokáig feszíti az izmokat, örül neki hogy olyan szépen "kinnt van", őrzi az egyensúlyát stb. Visszafele pedig tudat alatt is lassabb, hiszen úgy érzi, már befejezte a rúgást.
Szerintem ezért volt a 60-120 hasonlat.

Tanaka sensei írja könyvében:
"Mawashi geri gyakorlásakor célszerű egyidejűleg gyaku-tsukit ütni.
Ha az időzítés rossz, a lelépés lassú, érezni fogod hogy az ütés gyenge lesz."

Előzmény: PINGYI (7115)
sexmachinehead Creative Commons License 2000.11.14 0 0 7127
Ne bantsatok a MadJoet, mert en ismerem jol mar reg es rendes gyerek. Meg nem is kokler szoval megvedem!!
smh
DLala Creative Commons License 2000.11.14 0 0 7126
PINGYI,

a legmesszebbmenokig nem értek egyet azzal, amit tettél. Indokaim:
1. a dolog megtörtént, itt történt, leíródott. Meg nem történtté tenni olyan, mint meghamisítani a történelmet. Lehetne belole tanulni, erre te törölteted.
2. Erobol, izomból reagálni egy olyan dologra, amit észérvekkel nem sikerült megoldani, a gyengeség jele.
3. Ez a topic többek között attól volt jó, hogy nem voltak benne kimoderálások. Indulatok igen, de ez természetes.
4. Döntésedet semelyikünkkel sem osztottad meg, kérdezem, ki jogosított fel arra, hogy intézkedj?

Halálosan komolyan gondoltam, amit írtam. Nekem sem tetszik sok minden, hangot is adok a véleményemnek, azt hiszem elég markánsan de ESZEMBE SEM JUTNA SOHA hogy ÖNHATALMÚLAG KIMODERÁLTATNI bármit is!
Magyarázattal tartozol. Az, hogy felment benned a pumpa, az nem magyarázat. Kimoderálásnak is megvannak a maga módszerei. Nicket is lehet kitiltani. Persze illik másokkal egyeztetni elotte. De nem, te a háttérbol, magad intézted.

Örülnék, ha intézkednél az eredeti állapot visszaállítására.

Énbennem komoly vihart kavartál. Nem vártam toled ilyet, sot senkitol sem.

DLala

Előzmény: PINGYI (7124)
leha Creative Commons License 2000.11.14 0 0 7125
CD: nem annyira külön technika, mint inkább van olyan technika, amit az egyikből, van, amit a másikból könnyebb, de mint írtad, megvannak a módszerek arra, hogy az egyikből másik legyen. tehát a támadás formája nem határolja be a reakcióidat
Előzmény: ControlDenied (7109)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!