Keresés

Részletes keresés

seci Creative Commons License 2013.08.19 0 0 72706

En azt tanacsolnam neked, hogy a helyett, hogy frusztralnad magad KOLTOZZ DELRE. Szedj ossze egy kis penzt aztan hajra. 

Nem feltetlenul Londont celozd meg, hanem barmit ami mondju Londontol nem-eszakra van es nem messzebb tole 50 merfoldnel.

Nem azt allitom, hogy errefele kolbaszbol van a kerites, de legalabb meg van fustolve a lec ;)

-seci

Előzmény: pigee (72705)
pigee Creative Commons License 2013.08.19 0 0 72705

Bocs az elozoekert, ez a billentyuzet piszokul akadozik.:-((

 

Ja, az lhet, maskor is mondtak, hogy ne harmasaval vgyem a lepcsoket mert nem tudjak kovetni a noi logikamat. ;) Bar akkor vissza lehet kerdezni, de az se megy.

 

Na igen, lehet mondni, hogy itt mindenki hulye, csak en vagyok helikopter. azert irtam a sok sajtokozlemenyt, hogy lassatok, mi a helyzet. szeptemberben meg kell nevezni a miniszterlnokjeloltet a valasztasi kampanyhoz, de nincs. a jelenlegi garnituranak hatalmas elonye van, megszervezte magat es a romanok reven biztositotta a szavazobazisat, es raadasul orban tul van a pszihiatrian, mig a gyurcsany gyerek meg elotte van, a bajnai meg csak egy zsoldos, a tobbieknek senkije sincs, aki par ertelmes mondatot kepes lenne kinyogni. par eve az volt a terv, kimenekulunk, megszedjuk magunkat, es a gyerekunkkel brit allampolgarkent terunk vissza, a gyes alatt az ujjaepitesben reszt vegyunk. Nagyon ugy nez ki, hogy nincs hova visszaterni. hiaba a tavares jelentes meg a szavazas ellenorzese, ha nincs realis jelolt, marad a jelenlegi garnitura, egeszen addig, amig az orszag vegleg csodbe megy. Plane a mostani bejelentessel, hogy inkabb visszafizetik meg iden a imf hitelt, csak ne kelljen a volt bankelnokkel targyalniuk.

Raadasul mi se szedtuk meg magunkat es gyerek sincs. csak egy berlakas, ami soha se lesz otthon. Woody allanenek volt egy filmje, egy no osszeesik es komajaban ujrakezdheti az eletet, ami csak egy latszat, mert valojaban azzal kell szembesulnie, hogy az o szamara csak kuss van es egyetlen lehetosege, hogy jo sutemenyt csinaljon. nekem meg ez se megy. a rokonaim is azert nyomoztak utanam, hatha rejtegetem a vagyont, mert ugy tunik, otthon egyre nehezebb a megelhetes, mar a kajara se volt penzuk. Belefutottak a kover gengszter ajanlataba, tizedaron eladtak a lakasukat hitelert, csak akkor nem tudtak, hogy atveres, mert ugy tunt, jo kis kolcson, szepen visszafizetik egy ev alatt. csakhat nem veletlenul fineszes az emberke, mar az ikarusztol is ugy szabadult meg, hogy meg o jart jol, mindenki mast megkopasztott, ugy volt az aprobetu, hogy egyszerscak bejon egy magasabb reszlet es egyetlen reszlet visszanemfizetese a tulajdonjog atirasat jelenti.

Ugy tunik, sullyed a hajo a tengeren, es en mar az elejen, tobb eve lattam, mi fog tortenni, es talaltam egy jo mentocsonakot, es a tavolbol figyelem a sullyedo hajot es lerugdosom azokat, akik megprobalnak bemaszni a csonakba. piszok rossz erzes.:-((

 

valaki irt, most mar nem nyitok masik valaszt, a gcset ajanlani olyan, mint akarkinek az angliai blogja, level4 szinten tanul es buszke arra, hogy kozben egy level2 szintu kurzust is vegez, de konyorgom, minek? csak azert, mert neki ingyen van? ha egyszer business level4 vizsgat kap, mire jo business asszisztens level2 papir? orulni, hogy a brit kormany zsebebol kivett egy kis penzt? raadasul nem is kapja meg elobb, mint a level4-est, mert modulonkent negyed ev a kepzesi ido. ha meg muveszettortenetet vagy mast tanulna, akkor meg nmegertenem, de ez igy nekem magas.

lassan abba is beleorulok, hogy meg mindig nem ertek az iteni szovegbol semmit es sok minden maskent van az angolban, mint tanultam. nem azt mondjak, hogy work for sy vagy work for a comapny hanem work sy/company es kesz. csak a sort outot hasznaljak mindenre, a manage meg a solve vagy mas az el se hangzik. nem beszelve az out meg off meg over millionyi kulonbozo ertelmerol. pont most mondta a fonokom, hogy a fia egyetemre megy, es az off-ot hasznalta, pechemre visszakerdeztem, hogy miert keruli el az egyetemet, ugyhogy nekem mara annyi.

na mindegy, most egy ideig ugyse jovok, csinaltam otven guggolast, mert nagyon gyenge a labam, erre kiment a hatam, most ugy jarok, mint egy 80 eves oregasszony, es olyan kedvem is van, ugyhogy egyelore ennyit.

Ja meg egy, statisztika eszembe jutott, bocsanat, legutobb gyerekszegenysegi adatokat neztem, mencseszter, gleszgo, liverpul es bormingem 40-50%-os adatai eleg sokkoloak voltak nekem, de londoni teruleteknel is volt 30% feletti, annak "parlamentary constituencies" csoportositas volt az alapja, amit nem ertek.
Weben meg tovabbra se talalom a vallalkozasok szamat teruletenkent es foglalkoztatasi csoportok szerint, egy kozvetlen link jo lenne, mert egyesevel letolteni exceleket nagyon maceras, plane, hogy nem tudom, mit toltottem mar le.:(

Aztan eros fenntartasaim vannak a nemzetisegi statokkal is, sok helyen ragaskodnak a 90% feher besorolashoz, eros a gyanum, hogy barki, aki angol allampolgarsagot kap, azonnal feher borszinuve valik a statisztikaban. bar az emberek is nyilvan erre hajlanak, hihetetlen alacsony a statokban a keverekek aranya, mikozben az utcan egeszen mas a kep.

 

Ja meg egy, kitalaltk, hogy fejlesztik a kikotoket, neztem, hatha kellek majd en is, hat nem, konteneres atrakokat akarnak, par darukezelo meg sofor kel majd orrverzesig.

 

Na eldugultam, pa.

Előzmény: cseik (72653)
pigee Creative Commons License 2013.08.19 0 0 72704

Jatszani?

Sakk, tetris, sudoku - esetleg egy kis lovoldozos urhajos basic korbol.

Mi mas kell meg a fejlodeshez?

Előzmény: AndLivedHappilyEverAfter (72670)
pigee Creative Commons License 2013.08.19 0 0 72703

Nem en forditom le, ezen a neven futott a magyar verzio. Volt hozza szerencsem, valogatott villamosmernokoket vettek fel, merthogy magas szintu statisztikai elemzesre van szukseg, asztan kidrult, hogy minden fiatalember kpott egy termeket - pelenka, tampon, krem (igen, az a ceg) - es mehetett autovl boltrol boltra alkudozni a polcpenztol kezdve egyebekig. Az egik pelenkas csinalt egy radios felhajtast is egy bolt nyitsakor, megjelent egy harmincas ketdiplomas anyuka apucival, a szemem lattara a penztar utan ket lepesre kinyitotta a dobozt, kivett belole ket pelenkat, az egyiket elrakt a masikkal tisztaba rakta a kicsit, kozben apukat visszakuldt reklmalni, hogy a dobozban kettovel kevesebb volt. A radios persze racsapott a srcra, hogy most ilyenkor mi van, a srac azonnal levett egy dobozt es galansan atnyujtotta az apukanak. Pont akkor ment ki egy jollebarnult cslad is, azonnal hasonlo szitu, radios ugyan azt kerdezi, srac legyint, bocs, de nem letezik, hogy a cegnel ket dobozban kevesebb lenne. Lett belole egy cikk, hogy milyen az eselyegyenloseg a cegnel.

Előzmény: Caitlin (72637)
pigee Creative Commons License 2013.08.19 0 0 72702

Mindossze vaalmi ertelems valaszra szamitottam, de egyetlen egyet kaptam, az is oktatasra vonatkozott, ami draga volt, arra is jott egy leugatas, hogy nem is draga, de azota se jon a bizonyitek, hogy miert nem.

 

Igaza volt valamelyik regi beironak, szeretek csoportban leugatni masokat, par szot kiragadni, mert az egesz mondat megertese mar bonyolult.

Előzmény: Nincstöbbnick (72641)
pigee Creative Commons License 2013.08.19 0 0 72701

Ja, valamelyik seggfej megint osszekapart valamit valahonnan. Se forras, se datumra hivatkozas, akarmikor akarhol lehet. Amugy hogy lehet nnyira hulye vlaki, hogy azt hiszi, ha masik varosba megy, nyugodtn ujrahazaodhat, nem szur szemet? Mongyuk a penz is eleg aprosag, ennyiert bevallalni, mar ezert raverhettek volna tobet.

Előzmény: Nincstöbbnick (72645)
pigee Creative Commons License 2013.08.19 0 0 72700

Persze, mert akkor az kellett a karrierhez. Most meg ez. Lehet, hogy jovore ukranok vagy moldavok akarnak lenni, ha azok kapnak valami extra kedvezmenyt valahol.

Előzmény: Clan Donnelly (72660)
pigee Creative Commons License 2013.08.19 0 0 72699

Mostanaban nezegettem notikat, hatalmas reklamok, hogy 48-52 szazalekkal gyorsabb a dual2 core procinal. Ennyire idiotak az itteniek, hogy ezeket a szemeteket megveszik 5-800 penzert?

Előzmény: AndLivedHappilyEverAfter (72680)
pigee Creative Commons License 2013.08.19 0 0 72698

Ja, nemetbol magyarba megy az olcso cucc, es persze ezt legolcsobban ide, a szigetre lehet hozni. Raadasul elfelejtette, hogy meg a forgalmi fenymasolatat, bankszamlaszamot es pinkodot is kernek, meg mobilszamot is, hogy ne csak a webes spamet trjesszek.

Előzmény: Clan Donnelly (72697)
Clan Donnelly Creative Commons License 2013.08.19 0 0 72697

Gondolom, a moderátornál.. Mellesleg, évekkel ezelott Magyarországra indultunk nyaralni. Otthon ki akartam cseréltetni a vezérmuszíjat mindenstul, vízpumpát, stb. Megnéztem az osszes magyar forgalmazó árait, majd vettem itt kinn gyári Peugeot alkatrészeket-kevesebbért... Azóta ráadásul rengetegt romlott a forint az Euróhoz kepest..

Előzmény: Kiskukacka (72695)
Mr. Long Creative Commons License 2013.08.19 0 0 72696

Mar a nickname is bizalomgerjeszto... meg a cim, kocsikulcs es forgalmi is kell hozza :D

Előzmény: Kiskukacka (72695)
Kiskukacka Creative Commons License 2013.08.19 0 0 72695

Ja, foleg mert a vevo kuldjon arajanlatot az eladonak. :)

 

Itt hol szokas jelenteni a hirdetest?

Előzmény: Clan Donnelly (72694)
Clan Donnelly Creative Commons License 2013.08.19 0 0 72694

Olcsó, kiváló minoségu, Magyaroszágról... Ez így egyutt, kizárja egymást.

Előzmény: Király Família (72693)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2013.08.19 0 0 72692

Ha az ember mar amugy is Virgin Media-s (pl. nekunk toluk van a broadband internet), akkor igen jo ajanlatokat szoktak adni elofizeteses mobiltelefon szerzodesek teren. Sajnos viszont a T-Mobile halozatat (es ujabban az Orange-et is) hasznalja, aminek nalunk egyszeruen csapnivalo a lefedettsege (ertsd: high streeten 1-es terero, A1-tol szaz meterre nulla terero stb.).

Mi most Vodafone-nal vagyunk, felesegem pay as you go-n, en meg elofizetesen, ha akar valamit megcsorrent, en meg visszahivom, igy az o tiz fontos feltoltese igen sokaig eleg :-) En vettem magamnak egy 10 fontos "feature phone"-t ("nemokos-telefont"), ami kartyafuggetlen, es Vodafontol csak "SIM only" deal-t kertem. Van egy "Web Chat"-juk ezen keresztul chatelgettem egyik ugyintezojukkel es kis alkudozas utan sikerult ilyent kapnom: havi 300 perc barmilyen UK landline vagy mobile halozatba, ezen felul meg havi 500 perc Vodafone halozatan belul, es ezen felul meg havi 300 perc 08xx-es halozatokba (hasznos, mert sok szolgaltatonak, nagyobb cegnek stb csak 08xx-es szama van), illetoleg van meg valami minimalis adatforgalom (talan 250MB) is benne amit persze nem hasznalok - mindez havi £12.50-ert. 

Előzmény: Nincstöbbnick (72685)
Clan Donnelly Creative Commons License 2013.08.19 0 0 72691

Ird be, hogy sofor vagy és kész.

Előzmény: Logofet (72690)
Logofet Creative Commons License 2013.08.18 0 0 72690

kereskedelmi igazgató

Előzmény: Clan Donnelly (72688)
netszkvid Creative Commons License 2013.08.18 0 0 72689

Nekem a £15 soknak tunik. Tavly en ugy mentem bele egy £15 os dealbe, hogy szuksegem volt uj telefonra. egyebkent amint ez lejar es ez  elott vagy 4 evig en mindig ugy ujitottam szerzodest, hogy amikot felhivtak ajanlatokkal, azt mondtam, hogy ne is folytassa, ha 10£ nal tobbe kerul,  nem erdekel, inkabb Pay as you go-t valasztom. Ez azt hiszem a sales-esnek voros poszto mert mindig lett 10 fontert szamomra jo ajanlat. Ez 300 fre perc barmikot barkit, meg sok sok SMS-t foglalta magaba. 

Előzmény: Nincstöbbnick (72685)
Clan Donnelly Creative Commons License 2013.08.18 0 0 72688

Mi a szakmad?

Előzmény: Logofet (72681)
seci Creative Commons License 2013.08.18 0 0 72687

Szvsz inkabb olyant valassz, akinek van infrastrukturaja: 3, O2, Vodafone, Orange, EE

Vagy ha nem ilyent, akkor nezd meg, hogy melyiken piggybackingel.

-seci

Előzmény: Nincstöbbnick (72686)
Nincstöbbnick Creative Commons License 2013.08.18 0 0 72686

Minel tobb reviewt olvasok a szolgaltatokrol, annal nehezebb donteni. -.-"

Most ott tartok, hogy megiscsak a 3 a legjobb nekem...

Előzmény: Nincstöbbnick (72685)
Nincstöbbnick Creative Commons License 2013.08.18 0 0 72685

Virgin Mobile-rol van valakinek tapasztalata? £15 per ho, rolling contract, unlimited minden, sim only deal. Jol hangzik, de hatha van jobb ajanlat is. Telefon van, csak sim kell.

Bubee82 Creative Commons License 2013.08.18 0 0 72684

Bár ott tartanék, hogy lenne. De nincs. Mégis, ők ezt elég komolyan gondolták :)

Előzmény: Logofet (72683)
Logofet Creative Commons License 2013.08.18 0 0 72683

9800? Ja, akinek magánrepülője van. :-)

Előzmény: Bubee82 (72682)
Bubee82 Creative Commons License 2013.08.18 0 0 72682

Azoktól kaptam 9800/éves ajánlatot. És pluszba azt, hogy legalább 1 héten keresztül naponta fél-1 óránként hívtak, reggeltől estig.

Előzmény: Logofet (72681)
Logofet Creative Commons License 2013.08.18 0 0 72681

Fura, kitöltöttem egy komplett ajánlatkérést a 2005-ös Volvo S40-re, automata váltó, 1,8 benzines motor, 40k futott mérföld, első látásra iszonyatosan magas ajánlatokkal, közben meg amit küldenek rá, azok egyre alacsonyabbak, a Be Wise Insurance most küldött egy 835GBP/év ajánlatot, ami tartalmazza az alábbiakat:

Free RAC Breakdown

Free Legal Cover

Free Mobile phone, handbag, gadget, wallet and key cover

Free Courtesy Car

 

Szóval nem nagyon kell bedőlni az összehasonlító oldalaknak, mérvadóbbak a megküldött ajánlatok.

 

 

Előzmény: Mr. Long (72628)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2013.08.18 0 0 72680

Még 600 font se kell. Pont most jártam így, hogy miközben a kolléga gépének kiválasztására pazaroltam az időmet (végén egy notebook lett aminek touch screenje is van, szóval a Windows 8 még akár használható is lesz rajta), beleakadtam egy tuti frankó custom built PC-be, aminek nem tudtam ellenállni, és megvettem magamnak (így aztán mégsem lett teljesen elpazarolt idő), már csak össze kell szednem az eladótól. Csak 11 hónapos (vannak akik évente új gépet raknak össze maguknak, régen én is ilyen voltam) és a következők vannak benne (zárójelben a font összegek, amennyiét újonnan meg tudnám venni): top of the range CoolerMaster ház (60), top of the range CoolerMaster 750W silent táp (70), ket plusz extra CoolerMaster case fan (20), AMD AM3+ SATA3/USB3.0 alaplap durva overclockolási képességekkel (80), AMD sokmagos processzor durván túlhúzható (80), 16GB Corsair Vengeance Quad Channel DDR3 memória (120), Gainward NVIDIA Geforce GTX560ti 2GB videokártya (140), 2TB 7200rpm SATA III HDD (70), DVD multiburner (20), wireless kártya (20), Windows 7 Home Premium telepitve de telepito lemezek is megvannak nem csak recovery particio (70), monitor (100), Logitech speakers (30), lezer optikai eger (10), keyboard (10). Ez ha jol szamoltam pont 900 penzre jon ki, ennyibe kerulne ha uj alkatreszekbol en raknam ossze, plusz meg ramenne par napom az osszerakasra, Windows telepitgetesre. Es mennyiert vettem meg? 280-ert :-)))))))

AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2013.08.18 0 0 72679

Koszi mindharmotoknak az adalekokat Seci urnak konzol vs PC gaming ugyben :-)

cam aro Creative Commons License 2013.08.18 0 0 72678

ps3 blurayt hasznal.. ha az nincs 1080p, akkor mi  ? 

mindegy.

en maxi elegedett vagyok ps3-al. 

sot, ha grafikailag valami tobbet tudna.. az mar zavaro lenne.

 

egeren lehet sok gomb.. de egy kezes..

 

nem veszunk ossze.. de sztem nem probaltal meg ps3-at. 

Előzmény: giornalista (72677)
giornalista Creative Commons License 2013.08.18 0 0 72677

jobb, 1080p felbontás

nincs 30 fps-es korlát

normális beviteli eszközök (undorító kontrollerek helyett saját, minőségi egér)

lényegesen élesebb, részletgazdagabb grafika

 

Előzmény: cam aro (72676)
cam aro Creative Commons License 2013.08.18 0 0 72676

ps 3 ketyeg itt hd tv-n..  hdmi kabelen. 

a tv nem nagy / bar nagyobb mint egy atlag monitor / .. a jatek nem akad.. nem pixeles.. stb.. 

 

mitol jobb egy pc alapu ? 

Előzmény: giornalista (72674)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!