Mindenképp várj meg egy pozitív véleményt arról, hogy egyáltalán átalakítható-e rendes pálinkafőzővé ez a kövület, mármint olyanná, ami nagyjából megér ennyit. Ez a felépítés ugyanis jobb helyeken már 200 (!) éve is elavultnak számított pl. azért van két páracsöve, mert hűtőspirál nélkülire tervezték.
100L körülire tervezem. Én saját kútfőből legalább 22-es belsőt de még a 30 körüli is megfordult a fejemben. A külső pedig 70 körülire gondoltam. De ez teljesen csak érzés volt. Még ha rossz is. :)
Csak azért kérdeztem,mert ha már betetted reklámnak,gondoltam hátha vásároltál ott,és tudsz némi információt adni,ne kelljen ajánlatkérésekkel zargatnom a címet.
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan kell méretezni egy főzőhöz egy Liebig hűtőt? Átmérő, hossz? Ha valaki tudna segíteni az nagyon jó lenne. Előre is köszönöm.
Igen, ez a "vízszerelő" forrasz ón, ez használható a főzőberendezés paraméterei mellett is. Kitűnő strapabíró, hosszú évek óta bírja a gyűrődést. Csak a folyasztószerével használd.
Hogyan készítsünk jó pálinkát? Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken: