Keresés

Részletes keresés

snapszmester Creative Commons License 2015.01.22 0 0 108306

Ha ilyet akarsz, hát vegyél, de mire kell. Abban hátha tudnánk segíteni.

Előzmény: murasake (108304)
murasake Creative Commons License 2015.01.22 0 0 108304

Ismét keresgélek...

Most egy ilyen alsó szondás hőmérőt vennék, ami nem ilyen buffni nagy (80mm) és valami józanabb áron van. Tűvé tettem a google-t, de lehet én adom be rosszul hogy mi is kéne.

Köszönöm a segítséget előre is.

 

Rézműves mester, kösz  a tegnapi tippet a gázégőre, de bajai lévén azt sem tudom merre van a kőbányai bazár... :)

bazseszka97 Creative Commons License 2015.01.22 0 0 108303

Főz itt valaki egy lépcsősen?

norris53 Creative Commons License 2015.01.22 0 0 108302

Az optimális az lenne - 10 literenként 1 KW !

Előzmény: Füredi1 (108301)
Füredi1 Creative Commons License 2015.01.22 0 0 108301

63cm átmérőjű duplafalú 100 literes üst alá hány kw-os gázzsámolyt vegyek?

Feeriba51 Creative Commons License 2015.01.22 0 0 108300

Persze hogy elég, hisz a spirál maga egy hosszú kanyar.

Ezt csak azoknak írtam, akiknek valamilyen okból nem sikerült olyan gyönyörű ívet tekerni.:-) Ne búslakodjanak, hisz nem rosszabb, inkább jobb.

Jó nedűt!!!!

Előzmény: snapszmester (108299)
snapszmester Creative Commons License 2015.01.22 0 0 108299

Az hogy spirálba van tekerve nem elég akadály?

Előzmény: Feeriba51 (108298)
Feeriba51 Creative Commons License 2015.01.22 0 0 108298

Szerintem, meg egy néhány kisebb törés, horpadás határozottan előnyös. A gond az, hogy kurvára zavarja a szépérzésünket.

 Ezek a helyi deformációk megzavarják a gőzök lamináris folyását, elősegítve ezzel a "falhoz csapódást".

Jó nedűt!!!!

Előzmény: hal65 (108296)
gabor0036 Creative Commons License 2015.01.22 0 0 108297

A tudod ki Feribácsi csinálja, csak azt mondta hogy a 22-es csőnél várhato 1-2-3mm lapulás. 

Előzmény: hal65 (108296)
hal65 Creative Commons License 2015.01.22 0 0 108296

Szerintem nem okoz problémát, hacsak nagyon el nem deformálódik, és ezzel gátolja a folyadék szabad  áramlását.

Előzmény: gabor0036 (108287)
obsitos3 Creative Commons License 2015.01.22 0 0 108295

Ha előbb leírod ,megtakaríthattam volna két hosszú hsz.-t.Nekem újat mondtál,kösz.

Előzmény: kornel8 (108291)
Feeriba51 Creative Commons License 2015.01.22 0 0 108294

Ne zavarj bele, jó, ha az enyémet ismerem!:-)))

Jó nedűt!!!

Előzmény: obsitos3 (108290)
rézműves1 Creative Commons License 2015.01.22 0 0 108293

...he-he..:):):)...

Előzmény: szilvakukc (108292)
szilvakukc Creative Commons License 2015.01.22 0 0 108292

Én meg úgy szoktam, hogy itt jól felidegesítem, akkor ő privátban elküld a p*ba, és már meg is van az emilje.:DD

Előzmény: kornel8 (108291)
kornel8 Creative Commons License 2015.01.22 0 0 108291

off : Én meg úgy szoktam, hogy az egeret a küld felé viszem és bal alsó sarokban kiírja, hogy mailto: és mögötte pedig az email cím, felírom és küldöm. :)

Előzmény: obsitos3 (108290)
obsitos3 Creative Commons License 2015.01.22 0 0 108290

Mindenkinél így működik,de csak akkor,ha telepítve van a gépre saját levelező prg.,pl. Outlook Express,Microsoft Outlook.Ha nincs,tehát a freemail,vagy gmail hálóról betöltődő programját használod a levelek kezelésére,a küld-re balklikk nem tud mit megnyitni.Ekkor kell a jobbklikk,a helyi menüből e-mail cím másolása,kell hozzá egy célfile,ezután lehet másolni a kedvenc online levelezőbe.

Előzmény: Feeriba51 (108286)
sogi01 Creative Commons License 2015.01.22 0 0 108289

                                                      vf1 linkgyüjteménye  

                            

 

   linkás jóreggelt!   

Hogyan készítsünk jó pálinkát?  Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken: 

 

                                                          A tudás forrása

                                           http://www.snapszmester.uw.hu/

                         Snapszmester és Nabiti összefoglalója a pálinkafőzésről

 

      Szárított fajélesztők hatása                                  Hagyományos kisüsti eljárás

Miklós1 összegzései a ph beállításról                Miklós1 összegzései a cefre elkészültéről 

 Kationcserélő műgyanta használata                          Firekiller tűzvédelmi tanácsai

                                              Miklós1 féle pálinkafőzési 1x1

 

Előzmény: sogi01 (108263)
gabor0036 Creative Commons License 2015.01.21 0 0 108288

Akarom mondani a cső forma kicsit lapul...

Előzmény: gabor0036 (108287)
gabor0036 Creative Commons License 2015.01.21 0 0 108287

Spirálhűtő készítésnél mennyire okozhat végeredményben hibát, ha a cső forma kicsit alul spirálozásnál??

Feeriba51 Creative Commons License 2015.01.21 0 0 108286

Nálam úgy működik, hogy bal klikk az illető nick nevére, aztán megjelenik egy ablak, ott szintén bal klikk a küld parancsszóra. Ott az email cím.

Jó nedűt!!!

Előzmény: sörös100 (108282)
kornel8 Creative Commons License 2015.01.21 0 0 108285

Nem volt kénsav, így ipari HCl-el adtam neki, utána többször lemostam, egy kicsit zöld lett, ledörzsiztem. Így már tetszik ismét. Köszi

Előzmény: rézműves1 (108266)
obsitos3 Creative Commons License 2015.01.21 0 0 108284

Kattints a küld-re ballal,ha van telepítve levelezőprg,pl. Outlook,megnyílik egy új levél,és már olvashatod is.Ha nincs,tehát gmail.freemail levelezőszerver prg.-ját használod,katt a küld-re jobbal,e-mail cím másolása mondjuk egy .txt filebe.

Előzmény: sörös100 (108282)
bazseszka97 Creative Commons License 2015.01.21 0 0 108283

Itt az email címem, bazsesz77@citromail.hu  írj egy üzenetet, mert nem tudom megnézni az emailodat.

Előzmény: rézműves1 (108279)
sörös100 Creative Commons License 2015.01.21 0 0 108282

Üdv mindenkinek hogy tudom megnézni a publikus E-mail címeket ?

szilvakukc Creative Commons License 2015.01.21 0 0 108281

Ja, nem is értem, hogy gondolta ezt Zozicska! Há mit képzel?

(Úgy kábé öt éve):DDD

Előzmény: Pecabubus (108275)
rézműves1 Creative Commons License 2015.01.21 0 0 108280

...Gabikám, hívjál fel légyszíves...

Előzmény: gabor0036 (108269)
rézműves1 Creative Commons License 2015.01.21 0 0 108279

...igen, de a továbbiakat ne itt...publikus vagyok...

Előzmény: bazseszka97 (108276)
kornel8 Creative Commons License 2015.01.21 0 0 108278

Egy olyan kérdésem lenne, hogy maradt szőlőcefrém és megmértem a ph értékét. 4.1 volt ,nem volt ecetes ízre. Az ecetnek a ph-ra 3.9-et írt. Kifőzhető ez még szerintetek?

bazseszka97 Creative Commons License 2015.01.21 0 0 108277
Bocsi ezt mobilrol irtam
Előzmény: bazseszka97 (108276)
bazseszka97 Creative Commons License 2015.01.21 0 0 108276
Baranya pécs

Lenne hozzàd egy olyan kérdésem, hogy készítesz e sisakokat?
Előzmény: rézműves1 (108274)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!