Keresés

Részletes keresés

Nebáncs!virág Creative Commons License 2008.05.15 0 0 9
Most már várd meg, hogy mások is írjanak ide, különben reklámnak tekintem a topikot.

Moderátor

Jackopower Creative Commons License 2008.05.15 0 0 8
Az Én kéglim így néz ki!:-)királyság
Jackopower Creative Commons License 2008.05.13 0 0 7

Fontos lehet:

 

Kontra Tímea, a CEE Group értékesítési vezetője érdeklődésünkre elmondta: nem számít kirívónak ez a négyzetméterár a kerületben, a lakásokat ezért az árért ráadásul konyhabútorral és klíma-előkészítéssel együtt kínálják.

Jackopower Creative Commons License 2008.05.13 0 0 6

CEE

Jackopower Creative Commons License 2008.05.13 0 0 5

Találtam még egy jó cikket :

 

A kertvárosi környezettől messzebb, az Üllői út közelében épül a X. kerület egyik legnagyobb lakópark-beruházása: a Pöttyös Terasz. A korábban a Globus Konzervgyárnak otthont adó területen elkezdett, négy ütemre bontott beruházás csaknem 850 lakás építését foglalja magában. Az első ütemben – amelynek befejezését 2009 végére ígéri a fejlesztő, a CEE Group – összesen 183 lakás épül. A Gém utca – Zágrábi utca – Ceglédi utca által határolt telek közel fekszik a kerület legnagyobb zöldfelületéhez, a Népligethez. Ráadásul a kiváló közlekedési lehetőségekkel is bír. Ahhoz elég messze fekszik az Üllői úttól, hogy a kétszer háromsávos út forgalmának zaja ne érjen el odáig, elég közel van viszont ahhoz, hogy néhány perc alatt eljussunk a kék metró Pöttyös utcai megállójához.

 

A helyszín adottságaihoz igazodva a beruházó sok zöld területet tervez a társasházak közé. A tervek szerint ötletes elrendezésű lakások majd mindegyikéhez tartozik kisebb-nagyobb terasz, erkély. A 31 és 99 négyzetméter közötti lakások árai – elhelyezkedéstől függően – 290 és 400 ezer forint között mozognak négyzetméterenként. A borsosnak tűnő 360 ezer forintért azonban akár 140 négyzetméternyi, Népligetre néző teraszt is kaphatunk a lakáshoz. Kontra Tímea, a CEE Group értékesítési vezetője érdeklődésünkre elmondta: nem számít kirívónak ez a négyzetméterár a kerületben, a lakásokat ezért az árért ráadásul konyhabútorral és klíma-előkészítéssel együtt kínálják.

"A lakások árai 290 és 400 ezer forint között mozognak négyzetméterenként."

 

http://ingatlanbroker.org/hu/magazin/2008_tavasz/a_pesti_oldal_rozsadombja_lehetne

Jackopower Creative Commons License 2008.05.13 0 0 4

Ehhez hozzá tenném  amai látogatásom tapasztalatát.

 

Kaptam ajándékba egy nagy szivárványszinű családi ernyőt!  :-)

 

Aztán a  CIB a projektfinanszirozó, de bárkivel meg lehet kötni a szeződést.

 

10% adásvételi aláírásakor. (Ez a regisztrációt /díjmentes!/ követően 1 hónapon belül lesz), majd 10% szerkezetkész álapotkór, ami úgy oktoberre tehető, d elehet hogy tolódik. A maradék 80% pedig az lakás átadásakor azaz 2009 decemberben. Itt is kötbérmentesen 3+1 hónapot csúszhatnak. Tehát akár 2010 januárban is ráér az ember bankot keresgélni magának!

 

Remélem tudtam infót adni!  :-))

Előzmény: Jackopower (3)
Jackopower Creative Commons License 2008.05.13 0 0 3

Holecz Ildikó, a CEE marketing és kreatív igazgatója:
Bár az értékesítés már megkezdődött, a Pöttyös terasz projektünkkel először mutatkozunk be a Lakásvásáron. A tavaszi otthonteremtési kedv a X. kerületi fejlesztésünknél is jól megmutatkozik. Azokat várjuk, akik megbízható minőségű és megfizethető középkategóriás lakást keresnek. Fejlesztőként fontosnak ítéljük, hogy például a terasz és az élhető alaprajzok ne csak drága lakások sajátjai legyenek. A Pöttyös terasz iránt érdeklődő látogatóknak a finanszírozás minden részletére kiterjedő tájékoztatást adunk. A biztonságos hitelvállalás ugyanis az ügyfél számára hosszú távon is fontos.

 

 

a
Jackopower Creative Commons License 2008.05.13 0 0 2
1
Jackopower Creative Commons License 2008.05.13 0 0 1

Új városközpont a Népliget közelében.
A Pöttyös Terasz minőségi életteret kínál mindazoknak, akik a X. kerületben szeretnének élni, és barátságos, otthonos lakókörnyezetre vágynak. A hatalmas zöld területek által övezett teraszos lakások remek kilátást biztosítanak egy kényelmes, ám gazdaságosan fenntartható életre. A korszerű építési megoldások alkalmazása, illetve a szükségtelen költségforrások elkerülése racionalizálja a lakásvásárlás bekerülési költségét és optimalizálja a hosszú távú üzemeltetés költségeit is.
A Pöttyös Terasz az oktatási, egészségügyi és közművelődési infrastruktúrával is megfelelően ellátott kerület közlekedési szempontból is ideális pontján helyezkedik el, gépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető a Főváros bármely pontjáról.

 

 

Jackopower Creative Commons License 2008.05.13 0 0 0

Ütemek száma: 4
Lakások száma (összesen): kb. 849
Első ütem lakásainak száma: 183
Lakásméretek: 31 m² - 99 m²

 

Én most néztem ki egy 50,5 nm -es 3 emeleti 2 szobás lakást. Van hozzá 17, 5 nm erkély is. Egy teniszpályára néz az erkély, elöte sehol épület. És 18 miiilóból megvan. Ugyan ez a méretű lakás a Somfa ligetben 21.700.000,-Ft (3 nm-rel nagyobb! többi házra néz!) És itt kötelező 2.200.000,-F garázst venni! A Pötyös terasznál nem!

A tárolók is olcsók 170.000,-Ft nm.

Most még a szoba kiakakitásán is engednek változtatni. Nem csak a parkett, csempe, de pl a flak elhelyezkedése is. Ezt szeptemberig lehet megtenni. Átadás 2009 IV negyedévben.

 

Én már le is foglaltam!  :-) 

 

 

egyik oldal
Jackopower Creative Commons License 2008.05.13 0 0 topiknyitó

Részlet a X kerületi önkormányzati honlapról:

 

 

A látványos fejlődés természetesen a nagybefektetők figyelmét sem kerülte el, Kőbánya igazi vadászterületükké vált, hiszen a városrészben a legkülönfélébb ingatlanfejlesztésekre van lehetőség. Nagy területeken építhetőek lakások, szolgáltató, kereskedelmi egységek, irodaépületek. Emellett Kőbánya Budapest egyik legnagyobb zöldterületével rendelkezik. A kerületet két metróvonal határolja, ha megvalósul az elővárosi vasút kiépítése, akkor még jobban felértékelődik a terület.
Akcióterület

A Kelemen utcai 63 lakás átadása után több száz otthon felépítését tervezi az OTP Ingatlan Rt. a Somfa utca környékén, és hasonló nagyságú beruházásba fog hamarosan a szomszédos Gém utcában a CEE Group.

Panelprogram

Új városi életminőséget kell létrehozni, amelybe beletartozik a környezet rehabilitációja, a közterületek, a közlekedési rendszer, az úthálózat rendbetétele, a parkolás megoldása. A kőbányai panelprogram keretén belül eddig kilenc, Zágrábi úti és Újhegyi úti társasház kapott támogatást. Több száz pályázat beadása és elbírálása folyamatban van, összességében 1,2 milliárdos felújítási összegről van szó.

A jövő

Indulnak az összességében ezerlakásosra tervezett, szintén kőbányai Somfa utcai beruházásukkal, a hat-nyolc éven átívelő program első épületének építési engedélye már a kezükben van. Az 56 lakásos házzal 2006 végére lépnek piacra, a fogadtatástól, illetve a kereslet alakulásától függ, milyen tempóban folytatják a beruházást. A környék adottságai, a régi lakótelep teljes infrastruktúrája, óvoda, iskola, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek és a metró közelsége a fészekrakós vevőkör mellett széles vásárlóréteg számára teheti vonzóvá az itt épülő lakásokat.  A Kőbányán is mind szélesebbé váló újlakás-dömping gerjesztette versenyhelyzettől nem tart az OTP Ingatlan Rt. vezetője, mint mondta, termékük már ebben a kerületben is bizonyította piacképességét.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!