Sziasztok!
Adott csontos hátsó sonka. Megvágva úgy néz ki, mint egy vacak gyorspácos bolti.
Ízre érezni a sót, de rettentő rágós és nyers szerű. Ha kell lefotózom akár.
Szerencsére nem saját... Az történt, hogy ha jól emlékszem az elmondás szerint
a megszokott 3 hét helyett 1 héttel rövidebb ideig volt a sózóban. Történt mindez
azért, hogy ne legyen ehetetlenül sós és ne csapódjon rá ki.
Lehet-e ezzel kezdeni valamit?
(2 140-150kg-os malac hozományáról van szó, december elején érezték a vashiány
súlyos következményét...)
El fogom olvasni visszamenőleg a sózásról írtakat, mert idővel én is szeretném kialakítani
az én rutinomat. Most viszont mielőbb menteni kellene a menthetőt, mert ahogy tegnap
kóstoltam - szvsz így élvezhetetlen...
Na és persze a tulajok se egyék a kefét (szó szoros és nem szó szoros értelemben se)!
Köszönöm előre is!