Keresés

Részletes keresés

tg86 Creative Commons License 2006.01.31 0 0 3920
Előzmény: tg86 (3919)
tg86 Creative Commons License 2006.01.31 0 0 3919

Emberek!!!

Ma voltam a Szigetszentmiklósi Auchanba, és megdöbbenve láttam egy új DVD-t!!

A Bunyó Karácsonyigot!950 ft-volt, nyomban meg is vettem! Hát a borítója elég ramaty, a Dhannyé 1000 szer jobb!A mirax adta ki, aki a Don Camillot is!Származási hely Németország!magyar, angol 2.0 hanggal!A kép minősége nem a legjobb!A dhannyé ebben is jobb!!Nem értem, ha már kiadják, miért nem csinálják meg jól??

Budy movies Creative Commons License 2006.01.31 0 0 3918

Hy!

Az Rtl tavasszal fogja kiadni Bujtor-Újréti-vela Különben dvd-t...

Előzmény: gera09 (3917)
gera09 Creative Commons License 2006.01.31 0 0 3917
A Különbenből készült Bujtoros változat is? Notessék... miket nem tudok. Nekem a Kránitzos van meg VHS en. Tényleg, dvd-n kiadták már nálunk? (Eredetibe gondoltam, de hát ha ló nincs...)
Tachitua tábornok Creative Commons License 2006.01.31 0 0 3916

Hali!

Nekem megvan a Különben dühbe.... eredeti Bujtor+Újréti szinkronnal TV-ből felvett változata(elég gyatra képpel),de egy biztos, ott nem hangzik el ez a mondat!!

A DVD-n viszont azért nem hallod a film elején lévő felvezető szinkront pl:Terence Hill Újréti László stb, mert a horroros srác akkor vette fel a filmet, amikor már az elkezdődött. De ettől függetlenül tökéletes a DVD, semmi más nem hiányzik róla és gyanítom, hogy az rlt-s verzió sem fogja túlszárnyalni ennek a DVD-nek a minőségét!!

Előzmény: tjsz (3912)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.31 0 0 3915
Kösz az infót! Majd érdeklődök!
Előzmény: Tachitua tábornok (3909)
carlos monzo Creative Commons License 2006.01.31 0 0 3914
Dhanny remek lett a Kincs ami nincs!!

Gratula hozzá

az új filmjeidre is vevő leszek
carlos monzo Creative Commons License 2006.01.31 0 0 3913
csá!

megvan már Neked is??

a Piedonék télleg hibásak, kivéve a Hong Kong-i epizód!!

üdv

jaa és még annyi, hogy tegnap óta megvan mind az 5 bsth greatest hits (sztem előbb-utóbb a 6. is ide ér)

"azóta is hozzák..."

:-)
Előzmény: Tachitua tábornok (3909)
tjsz Creative Commons License 2006.01.31 0 0 3912

Sziasztok!

Még valamit szeretnék kérdezni: a "Különben dühbe jövünk"-et először moziban láttam (1980 körül) és határozottan emlékszem arra, hogy amikor a film elején Terence & Bud egyszerre érkeznek be a versenyautójukkal a célba és futnak oda a "Dune Bugy"-hoz, akkor ott elhangzik egy megjegyzés: "na, ezek aztán megtanultak egyszerre lépni". Horror DVD-től kapott (csúcs szuper) verzióban ez viszont nincs. Én emlékeznék rosszul vagy ebből van több Bujtor-os szinkron is? (ugyanis Bujtor hangja szintén rémlik). Nem kötözködni akarok, csak kíváncsi lennék.

Köszi.

Üdv: Szabi

tjsz Creative Commons License 2006.01.31 0 0 3911
Köszi az infót! Akkor nem cserélem.
Előzmény: Tachitua tábornok (3906)
Nohabf Creative Commons License 2006.01.30 0 0 3910

Üdv!

Nekem megvan mindkettő film de nem tapasztaltam ilyet.

Majd megpróbálok majd jobban fülelni ezeknél a részeknél de szerintem nem lesz itt gond.

Előzmény: tjsz (3903)
Tachitua tábornok Creative Commons License 2006.01.30 0 0 3909

Kedves Cousin!!

Elfelejtetted mondani a mi kis Kópénknak, hogy a  Kincs,ami nincs -et vágottan adták ki nálunk!!!

A jó hír viszont, hogy az eredeti olasz dvd-alapján elkészült a VÁGATLAN Kincs, ami nincs verziója, mondhatom remek hang és képminőségben!!!

A filmet, dhannytől tudod megvenni: 

címe:dhanny@freemail.hu

Előzmény: Budy movies (3908)
Budy movies Creative Commons License 2006.01.30 0 0 3908

Hy!

Először is a Bud-Terence dvd-k amik eddig megjelentek mind eredeti(jobbik)szinkronosak,tehát nyugodtan megveheted mindet ha akarod.Másodszor a dvd-ket bármilyen kisebb-nagyobb áruházban meg lehet vásárolni...pl:Tesco,Cora,Auchan,Saturn,Electro World,Metro stb...

Üdv

Előzmény: Törölt nick (3907)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.30 0 0 3907

Ki tudja nekem megmondani, a Kincs ami Nincs-ből és a Nincs kettő négy nélkül-ből csak egy szinkron készült? Mert ismerek több olyan (nem Bud-Terence-s) filmet, amelyekből készült második magyar szinkronja is, és azok valami nagyon vacakok. Ezt azért kérdem, mert meg szeretném szerezni e két filmet, de ha van nekik másik (rosszabb) szinkronjuk is, az nem kell. (A rossz szinkronra pl. a Vissza a jövőbe trilógiára gondolok - ha vki ismeri az új szinkront.)

Segítségeteket előre is köszi: ja és joestet@gmail.com-ra írjatok, léci!

Ja és ötlet, hol lehet beszerezni a filmeket DVD-n???

Tachitua tábornok Creative Commons License 2006.01.30 0 0 3906

Hali!!

Sajna most hallottam, hogy a kijavított verziók közül csak a Piedone Hong-Kong ban jó, a többinél újabb hibák vannak.EL VAN CSÚSZVA A HANG!!!JÓ, MI???!!

Az egyik hibát kijavítják, és utána csinálják a következőt....

Hát ez van!!!!

gera09 Creative Commons License 2006.01.30 0 0 3905
Igen, a fölösleges sz9veget a Piedonéban én is tapasztaltam, de csak a Bujtorosnál. Tényleg, tudja valaki melyik volt előbb? Úgy értem, hogy a Kránitz vagy a Bujtor az újraszinkronizálás? A Charlestont meg a pl. a kalocsai Tescoban rendszeresen látni.
Tachitua tábornok Creative Commons License 2006.01.30 0 0 3904
Szia!

A Piedone a Zsaru és az Egyiptomban DVD-k hibásan kerültek ki a bolti forgalomba, az általad említett problémával.(Sajna többen is tapasztaltuk, a levlistán részletesen foglalkoztunk ezzel a témával)
Annyit tudsz tenni szerintem, hogy vissza viszed a dvd és elmondod mi a gond!Reméljük visszaadják az árát, vagy kicserélik, majd a jó DVD-re.

Jó hír, hogy már ki lettek javítva ezek a hibák az összes Piedone filmen, de ha biztosra akarsz menni, és a jó DVD-ket akarod megvenni,(nem bevásárló központokba mész) akkor a Hunnia moziba menjél el, a 4-6 villamos Wesselényi utca megállójánál találod, ott mind a 4 -t megkapod 900 FT-ért!!

tjsz Creative Commons License 2006.01.30 0 0 3903

Sziasztok!

A Saturnban vásárolt "Piedone Egyiptomban" című filmben kb. az 54 percnél hallható egy kis rádiós  reklám szöveg is..... Ezt tapasztalta esetleg más is?

Ezt ki lehet cseréltetni?

Üdv: Szabi

Budy movies Creative Commons License 2006.01.30 0 0 3902

HY!

A Charlestont a budakalászi Electro Worldben láttam,remélhetőleg még van is belőle.Isten megbocsát dvd-t én spec. még sehol sem találtam de sztem hamarosan az is kapható lesz vmelyik nagyob bevásárló-áruházban..

Üdv

Előzmény: blackamg (3901)
blackamg Creative Commons License 2006.01.30 0 0 3901

Udvozlet

Tudja valaki hol lehetne megvenni a Charleston-t,es az Isten megbocsat... cimu DVD-ket?

Koszonet az info-ert.

apepee_ Creative Commons License 2006.01.30 0 0 3900

Üdv!

Dhanny, milyen software-el pucoljátok ki a régi VHS-ről fennmaradt szinkronokat?

Csá! Pepe

Budy movies Creative Commons License 2006.01.29 0 0 3899

Hy!

A Különbent az Rtl tavasszal fogja kiadni Bujtor szinkronnal hivatalosan.Amúgy a dvd kiadásokról a www.spencerhill.hu oldalon olvashatsz csak vedd hozzá a dvd-khez még az Akik csizmában+Don Camillo+Isten megbocsát dvdket is!

Üdv

Előzmény: gera09 (3896)
Xiang Creative Commons License 2006.01.29 0 0 3898
köszi
Előzmény: Dhanny7 (3892)
Xiang Creative Commons License 2006.01.29 0 0 3897
ehh, valóban Mókus hangja kicsit túlzó...szerintem is :)
Előzmény: Attis68 (3893)
gera09 Creative Commons License 2006.01.29 0 0 3896

Heló! Tudja valaki, a Különbent kiadták DVD-n? Mert már sok filmem van, de ez még hiányzik. Ezek vannak meg:

-Akik csizmában haltak meg

-Az ördög jobb és balkeze

-Az ördög jobb és balkeze 2

-Banán Joe

-Charleston

-Én a vízilovakkal vagyok

-És megint dühbe jövünk

-Kincs ami nincs

-Nincs kettő négy nélkül

-Piedone Afrikában

-Piedone Egyiptomban

-Piedone a zsaru

Kösz! gera

Budy movies Creative Commons License 2006.01.29 0 0 3895

HY!

Igen jól vetted észre az Rtl szinkronja elvileg nem az eredeti szinkronja a filmnek,hiszen a mozik 1981-ben szinkronnal vetítették a filmet,de erről a szinkronról egyenlőre senkinek semmilyen tárgyi bizonyítéka sincsen,csak emlékfoszlányok vannak,hogy mi lehetett akkor Terence hangja.Tehát addig míg elő nem kerül vkitől vagy vhonnan az 1981-es szinkron,addig az Rtl-es Rátótis szinkront kell az eredeti szinkronnak tekintenünk.

üDV

Előzmény: Attis68 (3893)
Attis68 Creative Commons License 2006.01.29 0 0 3894

Később benézek a válasz(ok) reményében :)

sziasztok

Attis68 Creative Commons License 2006.01.29 0 0 3893

Sziasztok :)

Én még új versenyző vagyok itt.

A kérdésem a következő lenne: van-e valakinek VHS-n a Nevem Senki címü film?

Sajnos a dvd-s változaton,amit 2003 körül az rtl filmklub adott ki,nem az eredeti a 

szinkron szerintem.

Tizenévesen láttam zsinorban 20x a filmet és sok részlet nem stimmel emlékeim

szerint.

Pl: a fogcsikorgatós manusz hangja,meg a pofozós bábunál van egy "dal" ami

Magyarul valami ilyen volt ".... vár a sátram,gyere gyere vár a sátram...."

Persze ez 25 éve volt és lehet az emlékeim megkoptak,de valami akkor sem stimmel 

a szinkronnal.

100 oldalt néztem végig és végre találtam egy olyan helyet,ahol igazi műértők

vannak :)

Remélem tudtok segiteni a feltevésem megerősítésében,vagy

megcáfolásban.

Előre is köszi :)

Dhanny7 Creative Commons License 2006.01.29 0 0 3892

Még szó szerinti fordításban is majdnem stimmel (ritka dolog)... :)

Bűnvadászok

Előzmény: Xiang (3891)
Xiang Creative Commons License 2006.01.29 0 0 3891
a Crime Busters melyik filmjük angol címe?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!