Én most regisztráltam mégpedig ugy,hogy kirakta a regisztrációs mezőt és a felhasználó névhez és a jelszóhoz annyit irtam csak hogy wp mind két mezőbe,aztán átdob egy másik oldalra onnan regisztrálhatol megadod a neved meg az emailed és email-be kapol egy jelszót és belépsz ennyi :)
...ezt hogyan érted, mert a Snapszi úgy írta, hogy a felhasználónévhez és a jelszóhoz is hozzá kell tenni a wp-t...vagy mindegyik után kétszer kell írni?...
...nincs olyan, csak ez...A tartalom megtekintése regisztrációhoz kötött. Ön új látogató? Regisztráljon itt! Regisztrált felhasználóként kérjük jelentkezzen be.
...már mindenhogyan csináltam, de mégsem vagyok regisztrálva...
Beenged, csak nem tűnik föl, hogy beenged. Kell először a wp-wp jelszó, majd külön a saját regisztrációd. Azt, hogy beenedett, onnan tudod, hogy megváltozik a fekete mezőben a menü. Ekkor már rájuk kattinthatsz.
Uhhh, úgy nézem, korlátozott számú letöltést engedélyezett az oldal, most már pénzt akar kérni érte. Tud valaki egy jó oldalt, ahova föl lehetne tenni?
Hogyan készítsünk jó pálinkát? Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken:
Kössz a választ,bár az igazság az,hogy ez a harmadik fözésünk ebböl a fajta gyümölcsből.Tavaj kétszer főztünk narancsot,és egyik alkalommal leszedtük a héjját,egyszer pedig nem.A magam részéröl ,és többek véleménye szerint finomabb volt az a főzet amelyiken rajt maradt a héjja.Kb. egy hónap után "UZO" szine letisztult,és az olaj is eltünt.
Hivatalosan nem használhatod mert nincs típusengedélye, nincs ellátva égésbiztosító berendezéssel és gondolom a helyi gázszolgáltatóhoz nem fogsz bemenni egy gázterv módosítással az új fogyasztó beépítése miatt.
Amúgy én is egy hasonlót használok csak kisebb teljesítménnyel és PB-vel.
A főző helyiségben legyen jó szellőzés vagy kösd be a főzőkazánt egy megfelelő kéménybe.
...az, hogy héjastul raktátok bele, az elég nagy hiba...a mandarint és a narancsot is pucolni kell és lehetőleg minél többet leszedni még abból a fehér hártyából is mert keserű lesz tőle...ha megpucolod, az alszesz akkor is olyan lesz mint az ÚZÓ, a görögöknél, de a finomításnál már szép tiszta lesz és finom...itt van fokozott jelentősége a jó kozmaolaj szűrőnek, habár ez nem az, de azt is kiszűri...