Keresés

Részletes keresés

foxrudi Creative Commons License 2015.02.22 0 0 109362

Na így jó.Ez is kész.Köszi.

Előzmény: janika.p (109361)
janika.p Creative Commons License 2015.02.22 0 0 109361

Az oldalon a jobb felső sarokba van a neved rámensz és ottvan hogy adatlapom szerkesztése azonbelül megtudod változtatni a jelszót. 

Előzmény: foxrudi (109360)
foxrudi Creative Commons License 2015.02.22 0 0 109360

Na így jó,csak most ezt a kapott jelszót hogyan tudom megváltoztatni?

Előzmény: janika.p (109358)
körte51 Creative Commons License 2015.02.22 0 0 109359

"Kedves felhasználók feltörés elleni védelem miatt a bejelentkezést
felhasználó név:wp
jelszó:wp
kombinációval kell kezdeni.
Köszönöm."

Ezt először és utána tudsz regisztrálni! Megkapod emailba a jelszót és be tudsz lépni!

Előzmény: rézműves1 (109357)
janika.p Creative Commons License 2015.02.22 0 0 109358

Én most regisztráltam mégpedig ugy,hogy kirakta a regisztrációs mezőt és a felhasználó névhez és a jelszóhoz annyit irtam csak hogy wp mind két mezőbe,aztán átdob egy másik  oldalra onnan regisztrálhatol megadod a neved meg az emailed és email-be kapol egy jelszót és belépsz ennyi :)

rézműves1 Creative Commons License 2015.02.22 0 0 109357

..."Kell először a wp-wp jelszó"

 

...ezt hogyan érted, mert a Snapszi úgy írta, hogy a felhasználónévhez és a jelszóhoz is hozzá kell tenni a wp-t...vagy mindegyik után kétszer kell írni?...

Előzmény: barkócza (109350)
körte51 Creative Commons License 2015.02.22 0 0 109356
Előzmény: foxrudi (109355)
foxrudi Creative Commons License 2015.02.22 0 0 109355

Nem látom.beütöm hogy wpfoxrudi,majd wp kód,és villan egyet,majd ugyan úgy kéri az üres mezőket.

 Majx ha ezt kiixelem,akkor kiírja bal felülre,(angolul)nem jogosult.

Előzmény: barkócza (109353)
rézműves1 Creative Commons License 2015.02.22 0 0 109354

...nincs olyan, csak ez...A tartalom megtekintése regisztrációhoz kötött.
                                   Ön új látogató? Regisztráljon itt!
                                   Regisztrált felhasználóként kérjük jelentkezzen be.

 

...már mindenhogyan csináltam, de mégsem vagyok regisztrálva...

Előzmény: barkócza (109353)
barkócza Creative Commons License 2015.02.22 0 0 109353

Látod azt a menüpontot, hogy "Pálinkafőzés részletesen"? Ha igen, beengedett, és rá is tudsz kattintani.

Előzmény: foxrudi (109351)
körte51 Creative Commons License 2015.02.22 0 0 109352

Most regisztráltam ,nálam működik ! Annyian nem tudtok bemenni,hogy kíváncsivá tett! Igényes oldal! Érdemes próbálkozni!

Előzmény: foxrudi (109351)
foxrudi Creative Commons License 2015.02.22 0 0 109351

Engem se enged be,pedig,még SM  kódot is küldött,mégsem jó.

Előzmény: rézműves1 (109349)
barkócza Creative Commons License 2015.02.22 0 0 109350

Beenged, csak nem tűnik föl, hogy beenged. Kell először a wp-wp jelszó, majd külön a saját regisztrációd. Azt, hogy beenedett, onnan tudod, hogy megváltozik a fekete mezőben a menü. Ekkor már rájuk kattinthatsz.

Előzmény: rézműves1 (109349)
rézműves1 Creative Commons License 2015.02.22 0 0 109349

...emberek, miért nem enged be a Snapszi oldala, amikor úgy csináltam ahogy mondta??...

barkócza Creative Commons License 2015.02.22 0 0 109348

Igen, aki tudja, tegye be. :) Meg Snapszmester honlapján esetleg...?

Előzmény: körte51 (109347)
körte51 Creative Commons License 2015.02.22 0 0 109347

Ez annyira jó ,hogy ott lenne a helye a reggelinkbe !

Előzmény: barkócza (109346)
barkócza Creative Commons License 2015.02.22 0 0 109346

Uhhh, úgy nézem, korlátozott számú letöltést engedélyezett az oldal, most már pénzt akar kérni érte. Tud valaki egy jó oldalt, ahova föl lehetne tenni?

Előzmény: barkócza (109341)
sütöget Creative Commons License 2015.02.22 0 0 109345

Köszönjük! Nagyon jó.

Előzmény: barkócza (109341)
sogi01 Creative Commons License 2015.02.22 0 1 109344

                                                 vf1 linkgyüjteménye  

                            

 

                                               linkás jóreggelt!   

Hogyan készítsünk jó pálinkát?  Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken: 

 

                                                    A tudás forrása

                                              http://snapszmester.hu/

                                                             Benne

                                       Snapszmester és Nabiti összefoglalója

                                            Miklós1 féle pálinkafőzési 1x1

 

      Szárított fajélesztők hatása                                  Hagyományos kisüsti eljárás

Miklós1 összegzései a ph beállításról                Miklós1 összegzései a cefre elkészültéről 

 Kationcserélő műgyanta használata                          Firekiller tűzvédelmi tanácsai

Előzmény: sogi01 (109329)
körte51 Creative Commons License 2015.02.22 0 0 109343

Piszkosul jó! :-)

Előzmény: barkócza (109341)
Törölt nick Creative Commons License 2015.02.22 0 0 109342

Nagyon hasznos kis program..... köszönet érte.

Előzmény: barkócza (109341)
barkócza Creative Commons License 2015.02.22 0 0 109341

Csináltam egy kis segédprogramot pálinkahigításhoz, innen tölthető le:

 

http://www.uschovna.cz/en/zasilka/DDS7MWGAVCPG846R-5LU/

 

Ez egy jelszóval védett zip fájl, a jelszó zugfozo.

 

Remélem, hasznosnak találjátok. Használjátok egészséggel!

Laccci82 Creative Commons License 2015.02.22 0 0 109340

"Például kerestek olyan helyet,ahol vállalták még decemberre"

Ez nagyon negatív, mert én végig kérdeztem (kb: 30km-es körzetben) a főzdéket, már november 20-tól sehova nem fértem be!!!

 

Előzmény: obsitos3 (109334)
tango5001 Creative Commons License 2015.02.22 0 0 109339

"A főző helyiségben legyen jó szellőzés vagy kösd be a főzőkazánt egy megfelelő kéménybe."

 

Azt szeretném kérdezni,hogy megfelelőnek látnád-e,ha a "jó szellőzésre"

a biztonság kedvéért rásegítenék úgy,hogy egy 200 légm3/óra teljesítmémyű150mm-es csőtatlakozású, csőventilátort tennék a 15kw-os földgázégő közelébe,

ami egy 150mm-es aluflex flexibilis alucsövön keresztül vinné ki a szabadba a

nem kívánt égésterméket?

Előzmény: firekiller (109335)
Tucso69 Creative Commons License 2015.02.21 0 1 109338

Ha így szeretitek, akkor mi a baj? Dehogy akarunk lebeszélni róla!

Előzmény: maverick76 (109336)
tango5001 Creative Commons License 2015.02.21 0 0 109337

Rézműves1, Firekiller !

 

Köszönöm a válaszokat! :-)

maverick76 Creative Commons License 2015.02.21 0 0 109336

Kössz a választ,bár az igazság az,hogy ez a harmadik fözésünk ebböl a fajta gyümölcsből.Tavaj kétszer főztünk narancsot,és egyik alkalommal leszedtük a héjját,egyszer pedig nem.A magam részéröl ,és többek véleménye szerint finomabb volt az a főzet amelyiken rajt maradt a héjja.Kb. egy hónap után "UZO" szine letisztult,és az olaj is eltünt.

Előzmény: rézműves1 (109333)
firekiller Creative Commons License 2015.02.21 0 0 109335

Üdv Tango!

Hivatalosan nem használhatod mert nincs típusengedélye, nincs ellátva égésbiztosító berendezéssel és gondolom a helyi gázszolgáltatóhoz nem fogsz bemenni egy gázterv módosítással az új fogyasztó beépítése miatt.

Amúgy én is egy hasonlót használok csak kisebb teljesítménnyel és PB-vel.

A főző helyiségben legyen jó szellőzés vagy kösd be a főzőkazánt egy megfelelő kéménybe.

Előzmény: tango5001 (109326)
obsitos3 Creative Commons License 2015.02.21 0 0 109334

Például kerestek olyan helyet,ahol vállalták még decemberre.És egyáltalán nem biztos,hogy csak zúgfőzdét találhattak.

Előzmény: Laccci82 (109328)
rézműves1 Creative Commons License 2015.02.21 0 0 109333

...az, hogy héjastul raktátok bele, az elég nagy hiba...a mandarint és a narancsot is pucolni kell és lehetőleg minél többet leszedni még abból a fehér hártyából is mert keserű lesz tőle...ha megpucolod, az alszesz akkor is olyan lesz mint az ÚZÓ, a görögöknél, de a finomításnál már szép tiszta lesz és finom...itt van fokozott jelentősége a jó kozmaolaj szűrőnek, habár ez nem az, de azt is kiszűri...

Előzmény: maverick76 (109330)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!