Találkozhatunk a Rákóczi téren is. Mostantól kezdve ki tudok menni a térre, a csoki megvan. Barna hosszú szoknya és türkizkék felső van rajtam. 40-50 év közötti vagyok.
Nekem általában kettéválik, alul a fehérjedús rész (whey protein, aminek a porrá szárított változatáért vagyonokat fizetnek a boltban a testépítők), felül a zsírosabb részek.
Én reggel este megkeverem őket és leszűrés előtt is.
Sokáig hagyom őket dolgozni, jó csípősre csinálom.
Én most készítettem először kefirt. Amikor elkészült, nekem nem jött fel a gomba a tetejére. Ez baj? A másik kérdésem, amikor átszűrtem, a szürőben maradt a kefir sűrűje, abból kézzel szedegettem ki a gombát. Így rendben van? És az elkészült kefir szűrés után teljesen folyékony, ez is oké?
Mi a különbség a kaukázusi és a tibeti kefírgomba közt? Nekem van mindkettő,de nekem teljesen egyformának tűnnek. A tibetinek talán kicsit szivacsosabb az állaga,de jelentős különbséget nem látok.
Nekem rendbe tette a cukromat. Postázást nem ajánlanám , de ha helybe tudsz jönni érte nagyon szívesen adok. ( a szünidőben nem vagyok mobil) Megtalálsz.
Én is 2. típusú cukros vagyok. Olvastam a kedvező tapasztalatokról és én is kedvet kaptam a kefír készítéshez. Már csak a beszerzés a gondom. Van köztetek olyan, aki (természetesen az összes költsége megtérítése mellett) hajlandó postázással vacakolni?