Keresés

Részletes keresés

Szeretetláng Creative Commons License 2010.10.25 0 0 2108

„….. , én vagyok az Úr, aki előtted állok. 
Térj be Szívembe, maradj ott, és engedd, hogy magába zárjon téged. Engedd, hogy Szívem magával ragadja a tiedet, lángra lobbantsa, égve tartsa, hogy békémet és szeretetemet sugározhassa! Jöjj, hadd legyünk együtt! Engedd meg, hogy Szent Társad legyek! Akarod leányom?
Leányom, mit tettél? Miért, leányom, miért?
Azt akarom, hogy egyél. Vedd Kenyeremet, kicsim, el kell mozdítanod ezt a fátylat, hogy elvehesd Kenyeremet. Jöjj, eltávolítom ezt a válaszfalat... Itt van, vedd Kenyeremet, jöjj közelebb! 
Látod, mennyire örülök, hogy táplálhatlak?
Érzed-e örömömet ….. ? Hozd elém gyengeségeidet és nyomorúságodat, hogy megsemmisítsem erőmben és irgalmamban. Kis galamb, repülj szabadon, de mindig térj vissza hozzám és vedd Kenyeremet! Szeretlek.

Láttad szentélyemet, ahová beléptünk és lehetővé tettem, hogy szemed lássa, miként őrzik szeráfjaim szent helyemet. Ma megmutatom, mi van szentélyem belsejében. Látod azt az erős sugarat, amely Szentírásomra esik?
Ezek az én legszentebb írásaim, amelyeket azelőtt írtak, mielőtt megteremtettelek benneteket. Szent könyvem tartalmazza mennyországom és egész teremtésem titkait és kulcsait. Szent könyvem mellé két arkangyalt állítottam, hogy buzgón vigyázzanak Szentírásaimra. Jöjj kicsim, dicsőségemből még mást is megmutatok neked.
Látod ezt a tűzhegyet?
Oldalából két folyó folyik, mindkettő tűzből.
Én, az Úr, ítélkezésem napján el fogom választani a gonosz lelkeket a jó lelkektől. Akkor a Sátán minden követőjét e két tűzfolyóba vetik, és elpusztulnak az igazak szeme láttára. ….. , megengedem, hogy szemed még többet lásson mennyországomból, mert még sok minden van szentélyem mögött . Teremtmény! Akaratom teljesülni fog, mert Isten vagyok, Jahve Sabaoth. Engedd, hogy szabadon cselekedjem benned, szeretettel fogunk mindaddig együtt dolgozni, amíg létre nem hozom műveimet. Ha megtettem, újra eljövök szent könyvemmel és elolvastatok veled egy fejezetet, amelyet majd leírsz. Ez pecsételi meg a "Béke és szeretet" üzenetét.”

 

 

Szeretetláng Creative Commons License 2010.10.24 0 0 2107
„Én vagyok. Én, Jézus biztosítalak benneteket, hogy egyetlen egyesített egyházam lesz. Kedves, légy hűséges hozzám, bízzál és higgy bennem.”
Szeretetláng Creative Commons License 2010.10.23 0 0 2106
„Kicsim, neked adom békémet. Kérd mindig, és meg fogod kapni. Gyakran és forrón imádkozz! A bűnös ember lelkiismeretfurdalás nélkül űzi gonoszságát, de te áldozatokat hozol, szeretsz engem, és imádkozol mindazokért, akik hátat fordítottak nekem. Figyelj rám, és mindent véghezviszek, amit véghez kell vinni. Én, Jézus, továbbra is segítek neked, és mindazt elvégzem, amit kértem tőled. Kis tanítványom, maradj közelemben és szeress! Én, az Úr, szeretlek és megáldalak. Fogadd békémet! Jöjj, a Szeretet van melletted.”
Szeretetláng Creative Commons License 2010.10.22 0 0 2105

„Szavamat szabadon adom, - mindig is így fogok tenni. Szerezz nekem örömet kedves, és imádkozz velem, Lelkem különösen kedvel téged. Jöjj, imádkozzunk! 

 "Igazságos Atyám, kész vagyok megtenni szent akaratodat. Kész vagyok arra, hogy továbbra is a Te mélyérzésű Szíved kedvére legyek, hogy a töviseket, amelyek még mindig benned vannak, szeretetemmel cseréljem fel. Amen"


Jöjj, egy másik imára is megtanítalak - ez igen hatékony, engesztelő ima. Mondd utánam e szavakat:

"Hiszek Benned, imádlak Téged, remélek Benned és szeretlek. Amen"


Angyalaimat már megtanítottam erre az imára, most pedig gyermekeimet tanítom, hogy így imádkozzanak, és így engeszteljenek.

Jöjj most hozzám! Igen, vesd magadra keresztem jelét. Igen, a Szentháromságban. Szeretlek leányom. Mi ketten?

Mondd meg nekik, mondd meg!”

Szeretetláng Creative Commons License 2010.10.21 0 0 2104
„Nem, menyasszonyom, a fügefa már meghozta termését, és a szőlő is elvirágzik. Leányom, nem látod? Nem látod jelemet az égen? Hallgasd meg és írd: Nemzedék! Elküldtem hozzátok angyalaimat, és még most is sorra küldöm őket, hogy gyűjtsék össze választottaimat a világ négy széléről, az ég minden sarkából, hogy készen álljanak, mivel a Vőlegény hamarosan eljön a mennyből és veletek lesz. Mai világotok gyorsan elhasználódik. Elküldöm angyalaimat, hogy összegyűjtsék választottaimat, népemet és megújítsák Egyházamat. Nem vettétek észre? Nem értettétek meg? Még nem láttátok jeleimet?

Szentlelkem ma kettő közül egyet magához ragad, lángoló tüzébe burkolja, és kiküldi, hogy a Magasságbeli tanúja legyen. Szentlelkem felemeli az egyiket, és a porban hagyja a másikat. Az egyiket felveszi, a másikat otthagyja. Szentlelkem, akár a szél, ott fú, ahol Neki tetszik. Halljátok hangját, de nem tudjátok, honnan jön, és merre tart. Szentlelkem mint Vőlegény megjelenik napjaitokban, hogy udvaroljon nektek, magához édesgessen titeket és egybekeljen veletek. Szentlelkemet mint értékes sarokkövet helyeztem szívetekbe, hogy hitetek, reményetek, szeretetetek és irántam, Istenetek iránti buzgóságotok alapköve legyen. Szentlelkem napjaitokban sokféle módon lehel rátok. Lehelete olyan, mint a szerteágazó folyam. Amerre folyik, gyümölcsfák rügyeznek, és soha nem hervadó, gyógyító erejű levelet hoznak. Mindenki meggyógyul, aki gyümölcséből eszik.

Igen, az én Szentlelkem életadó Forrás, országom belső ereje, aki bölcs tanítványokat támaszt. Szentlelkem épít, megújít és széppé tesz, a megtévesztő viszont lerombol és halálra visz mindent, ami szent. Hogyan lehetséges, hogy nem látjátok Szentlelkem világosságát? Szentlelkem úgy világít ma az égen, mint hét nappalnak együttes fénye. Nem elég talán számotokra az Emberfiának ez az égen megjelenő jele? Szentlelkem pásztorként gyűjti össze és menti meg szétszéledt nyáját. Elrejtett és ismeretlen dolgokat fedek fel előtted, nemzedék! Alkalmas időben fedem fel előtted e dolgokat.

Akár jobbra, akár balra fordultok, mindenütt Szentlelkem ragyogó fényét fogjátok látni, és fületek azt fogja hallani, hogy

"ÉN VAGYOK !"

ÉN VAGYOK teljes szívvel veletek van. ÉN VAGYOK itt van, hogy építse reményeteket, erőtöket, hiteteket és szereteteteket. Gyermekem, "koumi!" Kelj fel most, aki régen elenyésztél! Kelj fel most, gyermekem, és foglald el helyedet! Fogd a pásztorbotot! Én fogom vezetni lelkedet, hogy tanítást kapjon: most menj és keresd meg szétszéledt juhaim maradékát! Ne fáradj el az úton, gyermekem, de ha mégis elfáradsz, vállamra veszlek. Ma én magam fogom összeszedni juhaimat...

Ó nemzedék, hogyan kérhetsz még több jelet, az Emberfiának jelénél is többet, amit ma adok neked? Ki az, aki ma nem veszi észre szándékomat? Az igazságot mondom, csakhogy ti nem hiszitek, hogy én vagyok az, aki beszélek. Miképpen lehetséges, hogy nem tudjátok felfogni hangomat? Megkérdeztétekóe valaha magatoktól, hogyan vált egyenessé azoknak útja, akik a porban élnek? Megkérdeztétekóe magatoktól, hogy ki volt az, aki kinyitotta a némák száját, és bölcs beszédet adott a tudatlannak? és ki volt az, aki tanította a lélekben szegényeket, vagyis a nyomorúságosokat, ahogyan ti nevezitek őket?

Nem hallottátok, hogy Szentlelkem valóban az életadó? Nem értettétek meg, hogy Szentlelkem kerüli a büszke szívűeket, de meghitten felfedi magát az alázatos előtt? Szentlelkem ma a nagy égi jel, eljövetelem tükörképe. Ameddig gondolataitok földiek maradnak, képtelenek lesztek felfogni a mennyei dolgokat. Nem olvastátok?

"Az Úr, megjelenik fölöttük,
a nyilai repülnek, mint a villám."

"Mert lám, tűzben érkezik az Úr...
Szabadjára engedi izzó haragját,
fenyegetését a lobogó lángokban."

Atyám művei befejezéshez közelednek.

Figyeljetek és értsétek meg: Mondottam, hogy el fogok jönni, hogy összegyűjtsem a különféle nyelvű nemzeteket. Sokan kérdezik közületek: "Mikor fog ez megtörténni és mi lesz eljöveteled jele?" Előre figyelmeztettelek benneteket, hogy ez akkor következik be, - amikor látjátok, hogy a vészthozó undokságot, amelyről Dániel próféta beszélt, felállítják a szent helyen, vagyis, - amikor látjátok, hogy az ellenség ott foglal helyet, ahol nem kellene, azaz szentélyemben, az én lakóhelyemen {a lélekben},- amikor látjátok, hogy ez a lázadó azt állítja, hogy ő sokkal nagyobb annál, amit az emberek "istennek" neveznek, sokkal nagyobb bárkinél, akit imádnak, és szentélyemben emeli trónra magát, és azt állítja, hogy ő az Isten,- tudjátok meg, hogy ez az a jel, amely előre megadatott nektek, mielőtt az Emberfiának jele megjelenik az égen, hogy megmentsen benneteket.

Emeljétek fel fejeteket, és keressétek az én mennyei Mannámat az égen! Álljatok egyenesen! Emeljétek magasra fejeteket, mert eljött a ti szabadulástok! Hogyan lehetséges, hogy közületek sokan nem tudják észrevenni Szentlelkemet? Jövetelem megrendíti a föld mélységeit, ne mondjátok tehát, hogy nincs igazságszolgáltatás, és hogy a szövetség ládája messze van. A szövetség ládája itt van felettetek az égben, hogy tanúsíthassátok dicsőségemet. Új életre keltek, ha Mannámból esztek. Újjászülettek. Ezért ne keressetek más jelet! Nem hallottátok, hogy a Lélek adja az életet? Azért nem hisznek egyesek közületek, mert még nem ettek ebből a Mannából. Igen, Szentlelkem az, aki képes megadni nektek misztériumaim világos megértését. Ez a mennyei táplálék a szegények eledele, amit nem lehet pénzen megvásárolni.

Szentelődjetek meg és tisztuljatok meg, hogy beléphessetek a kertbe, az én országomba! Ma Szentlelkem jelét adom nektek az égen, betölti az egész világot, mindent megújít, az egész világon mindenütt kinyilvánítja erejét. Közületek mégis sokan kihívják irgalmamat és azt merészelik kérdezni: "Hol vannak Isten jelei? Az Emberfiának jele még nem jelent meg az égen, hogy bebizonyítsa, ajtónk előtt áll az Uralkodó." Le akartok csapni azokra, akiket Szentlelkem kent fel. Bosszankodtok miattuk, mert gondolkodásmódjuk nem egyezik a tieitekkel! Még látásuk is kellemetlen lelketeknek. Ó... és gyökereiben enyészik el bennetek a megértés...

Mondom nektek: Bár előttetek törékenynek tűnnek azok, akiket Szentlelkem kent fel, ők jól belém gyökereztek. Alig keltek még ki, de belém vannak oltva. és mint tiszta tükröt mozgatom őket, hogy mindenütt felragyogtassák Szavaimat, és bárhová mennek, én velük vagyok Továbbra is fel fogják ragyogtatni Szavaimat előttetek, hogy országomba vezessenek benneteket. Továbbra is felfedik hatalmamat, bár durván bántok velük. Alázattal el fogják viselni a sértést és rágalmat, hogy megmentsenek titeket. Nem fogják kinyitni szájukat, hogy ellentmondjanak nektek a népek szeme láttára, hanem olyanok lesznek, mint az angyalok, akik jó hírt hoznak. Továbbra is fel fogják ragyogtatni Szavamat mint tiszta tükröt, hirdetni fogják a szabadulást, békéről és szeretetről szólnak. És bár sokan meg fogják vetni és vissza fogják utasítani őket, méltósággal fogják viselni szenvedésüket.

Emeljétek szemeteket az égre, és ismerjétek fel jeleimet! Azért jövök, hogy helyreállítsam házamat. Azért jövök, hogy megújítsalak, nemzedék. Azért fedem fel előttetek Szent Arcomat, hogy megmentselek. Ó jöjjetek, akik még mindig ingadoztok! Mondom nektek: Kezdettől fogva, és mialatt mindez megtörtént, mindig világosan szóltam hozzátok.

Mindenkor jelen voltam!


És te, leányom, maradj tiszta tükör, hogy világosságom elérjen a Föld minden sarkába! Mondd el világosan, amit Lelkem ad neked. Bátorságot öntök beléd, leányom és tulajdonom. Veled van Jegyesed. Tartsatok bűnbánatot!”

Szeretetláng Creative Commons License 2010.10.20 0 0 2103
„….. , látod ezeket a lelkeket? Felsorakozva várnak.
Én vagyok. Igen, lelkek voltak.
Igen, ….. ők várakoztak!
Arra vártak, hogy növekedjél. Igen, tudták. Vártam rád, hogy szeress engem, és engesztelj. Azzal, hogy forrón szeretsz, engesztelsz engem, és így a tisztítóhelyen lévő lelkek meggyógyulnak, számukra kialszik a tűz. Kiragadtam őket a megtisztító tűzből és végre hozzám jöhetnek. ….. , Tudod-e, hogy mennyire szenvednek a tisztítóhelyen, hogy mennyire vágynak engem látni, és hogy képtelenek rá? Mennyire függnek tőled! Ó ….. , segítesz rajtuk?
Fogadd békémet, én, az Úr, megmutatom neked, hogyan segíthetsz rajtuk. Mindig keress engem, áldozd fel magad és sohase panaszkodj! Segítek neked, hogy kívánságaimat megtedd. Kedves, szeress engem, mert a te szereteted meggyógyítja őket.
Tudatni fogom. Engedd, hogy odaadják neked mindazt, amit akarnak! Fogadd őket velem együtt! Majd megérted, miért küldtem őket hozzád. Támaszkodj rám, kedves!
Hadd mondjam el most rögtön, hogy elviszlek, és az enyéim közé helyezlek. Leányom, ha egyet is megérdemeltél volna kegyelmeim közül, megmutattam volna neked, miként vezet téged úgy a Szeretet, hogy elkerüld a nehézségeket és minden rád nyitható "ajtót".
Azt jelenti, hogy nem érdemelted meg azokat a kegyelmeket, amelyeket neked adtam, és csak végtelen jóságom miatt tekintettem nyomorúságodra. Mostantól kezdve még jobban vágyakozz utánam, mint valaha! Minden egyes kegyelmet kiérdemelhetsz, ha a szeretet cselekedeteit felajánlod nekem. A szeretet cselekedetei fogják helyrehozni mindazt, amit elrontottál.
Minden jó dolgot, amit neked adtam, és amit te rosszá tettél. Tisztelj engem, szeretlek.
Segítelek. Ne feledd, mindazt, amit neked adtam, neked is ingyen kell tovább adnod. Azt akarom, hogy oltárom tiszta  legyen.
Én vagyok.
Légy világosságomban, és maradj meg benne!
Mindig megengedem neked.
Jöjj Atyád karjaiba! Légy velem egy! Fordulj felém, légy a tükörképem, és engedd, hogy beszéljek veled!
Kicsim, vigasztalód leszek, jöjj, érezz meg, igazodj hozzám, légy egy velem! Semmisülj meg bennem, engedd, hogy teljesen birtokomba vegyelek és uralkodjam feletted! Engedd, hogy Szívembe helyezzelek! Jöjj közelebb, légy bennem, és hadd legyek én tebenned. Mennyire szeretlek, leányom!
Légy velem most, maradj! Ne tagadj meg tőlem semmit, ….. ! Hangosan kiáltok. Kiáltásomtól visszhangzik az egész menny és beléremeg. Kiáltásomat hallania kellett volna sok léleknek, akik szeretnek engem. Meg kellett volna hallaniuk engem. Mondd meg nekik, hogy nem csak képzelték, hanem valóban én vagyok az, Jézus, Isten szeretett Fia. Azt akarom, hogy egyesüljenek, és egységet, békét és szeretetet terjesszenek. Azt akarom, hogy olyanok legyenek, mint az üdvösség hadserege, amely jóvátesz mindent, amit mások elrontottak és elferdítettek. Kiáltásom megsebzett Lelkem mélyéről fakad. Áldj engem, leányom!
Maradj hűséges hozzám! Merülj el Testemben, ragaszkodj hozzám!”
Szeretetláng Creative Commons License 2010.10.20 0 0 2102
Szeretetláng Creative Commons License 2010.10.19 0 0 2101
„Ne légy zavarban! Én vagyok az ég és a Föld Ura. Mondom neked, a semmit is oltárrá tehetem, és minden kincsemet is rárakhatom. Mondd, honnan kaptad a tudást, az erőt és a buzgóságot az evangélizálásra?

Igen. Szentlelkem hatalma által. Készíts helyet most Szentlelkem számára, hogy elhintse benned a mennyei magokat! Engedd, hogy Szentlelkem megművelje talajodat és földi édent készítsen benned! Engedd meg, kedvesem, hogy Szentlelkem elégessen minden elszáradt növényt benned, hogy égi palántákra és zsenge szőlőskertekre cserélje! Engedd, hogy Szentlelkem Paradicsommá tegye lelkedet, ahol mi megérezhetjük, hogy alázat, béke, szeretet és öröm vesz körül minket! Igen, engedd, hogy Szentlelkem gyökeret verjen lelked közepében, és második Paradicsommá változtassa! Így készíts helyet most Szentlelkemnek, hogy benned éljen és továbbra is tanítson téged, hogy igaz életet élj bennünk! Most mondd e szavakat:

Uram add nekünk országodat,
hogy elnyerjük a romlatlanságot és az istenséget
és örök életünk legyen!
Amen.

Tanuld meg, hogy csak azok a magok hozhatnak benned bőséges gyümölcsöt, amelyeket Szentlelkem hint el! Ezek nélkül az isteni magok nélkül lelked megműveletlen sivatag és a szárazság földje marad! Ezért leányom, ne jöjj zavarba Szentlelkem cselekedeteit látva... Jöjj tanítványom, evangélizálj gyülekezeteimben! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2010.10.18 0 0 2100
„Én vagyok. Fogd meg a kezem, és mondd velem ezt az imát:

"Atyám, fogadj el mindent, amim csak van! Amen."

Ajánlj fel mindent az Atyának, és megmenekülsz.
Ne félj Tőle! Hagyatkozz Rá!  ….. , engedd, hogy benned lélegezzem! Bízzál, mert veled vagyok! 

Olvasd el Izajás 55. fejezetét!
….. , fűzd hozzá e mondatokat a találkozónak szóló üzenetemhez: Ma azért jövök hozzátok, hogy megmondjam nektek, milyen teljes az örömöm! Mivel én vagyok az, akit kerestek, és messziről jöttetek ide, hogy meghallgassatok, megmondom nektek, drága, szeretett gyermekeim: Én, a ti Istenetek rátok mosolygok! Maradjatok szeretetemben! Imádkozzatok a békéért, és legyetek az igazság tanúi! Én, az Isten, veletek vagyok, és megáldalak benneteket.”
Szeretetláng Creative Commons License 2010.10.17 0 0 2099
„….. , elolvastatom veled azokat a szavakat, amelyeket Margit Máriának mondtam. Azt mondtam, hogy uralkodni fogok ellenségeim és mindazok akarata ellenére is, akik megpróbálnak szembeszegülni velem,  - ezért bizakodjatok kedveseim. ….. , szeretném, ha még egyszer lerajzolnád, hogy milyen a Szentháromság!”
Szeretetláng Creative Commons License 2010.10.16 0 0 2098
„Én vagyok. Béke legyen veled!

Vedd észre, mennyire kedveztem neked azzal, hogy magamhoz emeltelek. ….. , tanítóimat akarom túlcsorduló szeretetemre emlékeztetni. Arra akarom őket emlékeztetni, hogy szelíd vagyok és alázatos, tele gyengédséggel. Szeretettel tanítok, téged is szeretettel tanítottalak. Szeretettel, megértéssel és türelemmel neveltelek. Gyakran kérdeztelek, hogy akarod-e folytatni Műveimet. Én, az Úr, tiszteletben tartottam szabadságodat, sohasem kényszerítettelek, sohasem voltam szigorú hozzád. Szeretettel és oly sok gyengédséggel tápláltalak téged. Arra tanítottam tanítványaimat, hogy kövessék útjaimat a tanításban, és mondják el, hogyan tanítok én! Arra tanítottam őket, hogy szelídséggel és szeretettel vezessék hozzám bárányaimat. Elfelejtették volna, hogyan tanítottam? Miért lett házam a szárazság és a merevség helyévé, és miért veszített el mindent, ami isteni? Házam ma terméketlen, elernyedt az emberi szabályoktól és az emberi gondolkodásmódtól, pusztulóban van! Házamat olyan szabályokkal kormányozzák, amelyekben a "szabadság"már semmit sem jelent. ….. , galambom, te szabad vagy, mert velem vagy. Én vagyok a te Tanítómestered, én vezetlek téged, de szabadságban. Sohasem kényszerítettelek arra, hogy nekem dolgozz. Sohasem erőltettem rád műveimet. Az én módszerem egészen más, mint azoké, akik felelősséggel tartoznak másokért. Én, aki Úr vagyok és uralkodom feletted, mindig e szavakkal közeledtem hozzád: "Engedd meg, hogy"... Házamnak meg kell változnia, házamnak az én útjaimra kell emlékeznie! Szeretet vagyok.”
Szeretetláng Creative Commons License 2010.10.15 0 0 2097
„Virágom, olvasd el könyvemben ezeket a szavakat, és írd is le! Írd le ….. : "Én az Úr, még ismertebbé akarom tenni szándékaimat." Megengeded-e nekem, Istenednek, hogy igénybe vegyelek?

Nem feledem, hallgass hát rám, és virágozz! Illatozz, mint a tömjén! Áraszd szét illatodat külföldön! Áldj engem, Uradat, minden művemért! Hirdesd Nevem nagyságát, mondd el, milyen csodálatosak tudnak lenni Gondviselésem művei. Mindaz, amit elrendelek, azonnal megtörténik. Tanítsd meg őket arra, hogy ne ítéljenek, és ne kérdezzék: "Mi ez?", "Miért van ez?" Mindenre választ kapnak kellő időben. Tanítsd meg nekik, hogy azt mondják: "Urunk minden műve jó" Minden szükséget kielégítek kellő időben. Ne mondják: "Ez rosszabb mint az", mert mindenről kiderül kellő időben, hogy mi az értéke. Ezért most azt mondom nektek, hogy örvendezzetek és áldjatok engem, Isteneteket! Szeretlek benneteket! Légy velem egy, érezz engem, ismerj fel és kövess!”

Szeretetláng Creative Commons License 2010.10.14 0 0 2096
„Támaszkodj rám! Veled vagyok. Ne aggódjék szíved e dolgok miatt! Gondját viselem Egyházamnak, ezért soha ne csüggedj! ….. , virágom, ne feledd: Senki más nem tanított téged, csak én! Azért jöttem, hogy tanítsalak téged és rajtad keresztül másokat is. Én vagyok Tanítód, és szeretlek. Tanulj magától a Jóságtól! Tanulj, tanítványom, önérdek nélkül és fenntartás nélkül add tovább!

Lásd gyermekem, engem úgy ismernek, hogy nem félek az ember nagyságától. Ha az emberek bíróvá válnak, de nem figyelik szentül a szent dolgokat, magukat ítélik istentelennek. Elfelejtetted, hogy velem is úgy bántak, mint istenkáromlóval, és emiatt ítéltek el? Miért csodálkozol, hogy téged azzal vádolnak, hogy hamis és sértő nyelvet használsz? Engem is ugyanolyan emberi mérték szerint ítéltek el, ahogy téged ítélnek el ma. Gyermekem, ne félj! Lo tedhal! Az ítélet napján remegve fognak bűneik számbavételére trónom elé járulni, hacsak meg nem bánják az ő napjuk előtt. Ha könyörtelen ítéletet mondanak rólad, az rájuk is könyörtelen ítéletet hoz. Vádjaik fogják vádolni őket.

Mondom neked, ….. , egy napon majd az én udvaromban és az ítélet napján lelkiismeretfurdalást fognak érezni mindazok, akik vádoltak és gúnyoltak téged, mert visszautasították kimeríthetetlen kincsemet, pedig lelkük bölcsességet meríthetett volna belőle és megszerezhette volna barátságomat, és az mindenek feletti uralmam és ragyogásom szépségébe és Istenükkel való bensőséges kapcsolatra vezette volna őket. Vádlóid rád fognak tekinteni, és úgy fognak szólni, ahogy a Szentírás mondja: "Ő az, akit egykor kinevettünk. Gúnyolódásunk céltáblája volt, milyen esztelenek voltunk! Életét őrültségnek tekintettük..." És te, gyermekem, szembe kerülsz mindazokkal, akik elnyomtak téged. Rá fognak döbbenni, milyen keserűvé tették kelyhemet. Maradj velem szenvedésemben! Szükségem van barátságodra! Imádkozz, és mondd e szavakat:

Uram!
Bárcsak szívesen fogadnád,
és vigaszt nyújtanának
a szájamból fakadó szavak
Szentséges Szívednek!

Világ Megváltója!
Miért szőnek szakadatlanul
vádakat ellened?

Tiéid Vigasztalója!
Miért terhelnek egyre
szomorúsággal és bánattal Téged?

Emberiség Barátja!
Miért tagadják meg tiéid megsebzett Szívedet,
és bűnös életükben folyvást
miért szórnak zavart keltő jelszavakat?

A mennyek nyíltan hirdetik dicsőségedet
és hangodat mindenütt hallják
az egész világon:

"Térjetek vissza hozzám,
és új életet adok lelketeknek!"

De csupán megvetést kapsz
Megváltóm,
és ó, mily sokan gúnyolódnak hívásod felett,
Vigasztalóm!

Emberiség Barátja, tökéletes Szépség,
háromszor Szent Világosság!
Újból elárulják, megtagadják
és próbára teszik szeretetedet.
Sokasodnak ellenségeid,
és növekszik kegyetlenségük.

Áldozati Bárány!
Vádlóid vádolnak,
támadóid szüntelenül támadnak.
Mikor jelensz meg lovadon
mint az igazságosság Harcosa?"

Én tulajdonom, soha ne hagyd el Szívemet! Ellenségeim üldöznek téged, de valójában engem üldöznek. Angyalom, gyermekem, az Atya küld téged, hogy utazz érdekünkben és tégy tanúságot, ezért van rajtad jelem. Meríts bátorságot! Melletted vagyok. Hívj engem, amikor fáradt vagy, és fel foglak emelni. Töltsd meg gyülekezeti termeimet, és ne félj! Én fogok közbelépni az ellened fordított zsarnokság idején. Ezért légy türelmes!”

Szeretetláng Creative Commons License 2010.10.13 0 0 2095
„Béke legyen veletek! Én, az Úr Jézus szeretlek benneteket. Drága gyermekeim, tanuljátok meg, hogy én vagyok az örök Igazság. Én vagyok az Út, amely az örök életre vezet titeket. Készek vagytok-e ezekben a böjti napokban lábnyomaimat követni? Készek vagytok-e elismerni, hogy én vagyok az, aki Véremmel jelöltem meg utamat? Én szólok ma hozzátok, akin öt sebet ütöttek, és keresztre feszítettek. A szeretet áldozata vagyok, aki szíveteket keresi.

Közeledjetek hozzám mindannyian, akiket Szívem szeret! Ti, akik még haboztok, jöjjetek hozzám, és hatoljatok be Szívem Sebébe, hogy magamhoz édesgethesselek benneteket, és megértethessem veletek, hogy Szívemben békét és örömet találtok!

Jöjj közelebb hozzám, lélek! Engedd, hogy rád leheljem édes illatom, és újból életre keltselek! Add át magad nekem, és Szentséges Szívembe rejtem lelkedet. Szólj hozzám, és válaszolok neked. Buzgón keress, és meg fogsz találni. Térj le gonosz utaidról, lépj az én ösvényemre! Felemellek, elragadtatásba hozom lelkedet, hogy Lelkem gyönyörűségére legyen! Szeretetem olyan, mint a forrás, mint az életadó víz forrása. Jöjj hát, meríts e forrásból, és élni fogsz. Ne légy olyan, mint a világ, mert a világ nem értékeli hatalmas szeretetemet.

Gyermekem, vajon teljesen megértetted szenvedésemet? Én vagyok az, aki megmentett téged a haláltól. Teérted üldöztek. Eltorzítottak az ütésekkel, leköptek, megvetettek, kinevettek és kigúnyoltak a te megszabadításodért. Könyörtelenül megostoroztak irántad érzett nagy szeretetemért. Panaszkodás nélkül vettem vállamra bűneidet.

"Mint a juh, amelyet leölésre visznek,
vagy, amint a bárány elnémul nyírója előtt,
ô sem nyitotta ki száját."

És hogy megszabadítsalak, kedvesem, hagytam, hogy azok szúrjanak keresztül, akiket én teremtettem. Igen, keresztülszúrták azt a kezet, amely őket teremtette, és Sebeimen keresztül meggyógyítottalak téged... Érted vállaltam a szenvedés óráit, hogy kiemeljem lelkedet a mélységből. Szent Istened vagyok, mégis hagytam, hogy ráfeszítsenek a keresztre, és minden csontomat kifordítsák.

Érezd ma kínomat, érezd szeretet-szomjamat, melyet semmilyen áradat sem enyhíthet, semmilyen zuhatag be nem tölthet! Látlak-e valaha téged, aki még a pusztaságban bolyongsz? Jöjj vissza hozzám, és békülj ki velem, hagyd el utaidat, és élj szent életet!

Szomorúan és könnyes szemmel figyeltem ezt az istentelen nemzedéket, amikor engem elhagyott, és a bűnt követte az erény helyett, a halált az élet helyett. Ez a nemzedék a hamisságban bízott, megfogant benne a racionalizmus, és világra hozta az ateizmust. Meddig kell még elhagyottan és egyedül lennem a tabernákulumokban? Véres könnyek áztatják Arcomat, és majd megszakad a Szívem! Lelkemben minden órában megismétlődik getszemáni szenvedésem. Térjetek be Sebeimbe, és meg fogjátok érteni fájdalmamat.

Már kezdetben előre láttam, hogy áldozatom ellenére csoportosulások támadnak ellenem, megosztják Testemet, ezzel sok új tant hívnak életre, és amint széthúzásukban elhomályosul bennük a jó és a rossz fogalma, elveszítik a testvériség érzését. Azóta hallom bárányaim jajgatását... és ennek visszhangjaként kiáltok most a keresztről a nemzeteknek, hogy visszahívjalak, és eggyé tegyelek benneteket.

Ezért, ha valaki ezt kérdezi tőlem: "Miért áztatja véres könnyek árja Arcodat?" így válaszolok: Miattad gyermekem, a bűn és a tisztátalanság okozta. És ha azt kérdezed: "Miféle Sebek borítják Testedet? Miért nyíltak szét Sebeid?", azt felelem: Ezeket a Sebeket azok ütik rajtam könyörtelenül nap mint nap, akiket a legjobban szeretek, de most ellenem fordultak és felszakították Sebeimet. Pedig ők azok, akik valaha azt mondták: "Szeretnénk megtanulni utaidat, és szeretnénk követni Téged."

Értelmükkel sötétben járnak, és ameddig meg nem halnak önmaguknak, nem képesek meglátni a világosságot. Ebben a böjti időben jövök újból hozzád, a bűnöshöz, gyermekem, légy igaz vagy hamis, taszítson ki az emberiség vagy hánykolódjál ide-oda ebben a világban, azért jövök, hogy téged kiengesztelődésre szólítsalak. Menj, és békülj ki testvéreddel, mert ha vele kibékülsz, velem, Isteneddel békülsz ki. Úgy kínáld fel nekem békédet, ahogy én kínálom fel nektek. Engem kövess, és légy szent! Hozz áldozatot, és böjtölj, hogy növekedhess Lelkemben: a Szeretetben, a Szentségben és az Igazságban!

Szentségre van szükségem, és ezt kérem tőled! Ne légy olyan, mint a sakál, amely éjszaka éli életét, mert szándékaidat már jóval azelőtt ismertem, hogy megszülettél volna.

E napokban kiárasztom nemzetetekre Lelkemet, hogy növekedjetek, mint öntözött földön a fű. Így szállok le hozzátok, hogy feltöltsem éléskamrátokat az enyémből. Azért jövök, hogy felébresszelek közömbösségetekből, és eltérítselek gonosz utatokról.

És most különleges felhívást intézek mindazokhoz, akik Nevemet viselik, akik az egységért és a békéért dolgoznak! Azt kérem, hogy gyermekként jöjjetek hozzám, nézzetek szemembe, amikor e kérdésekre válaszoltok: "Testvéreim, vajon mindent megtettetek-e, hogy megőrizzétek Testem egységét? Mondjátok testvérek, hol van a béke, amelyet rátok hagytam, hol van az az adomány, amelyet nektek adtam? Miért tesztek állandóan különbséget egymás között énbennem? Őszintén igyekeztek-e újra egyesülni hitben és gyakorlatban?

Ünnepélyesen felszólítalak, újítsátok meg elméteket lelki forradalommal, a szeretet forradalmával! Bocsássatok meg egymásnak, hagyjatok fel a haraggal, és megújulva jöjjetek hozzám! Tisztán jöjjetek hozzám! Ébredjetek álmotokból! Ajtótokban állok és zörgetek. Ne legyetek olyanok, mint az ízét vesztett só, hanem mint a fa, amely sudár hajtásokat növel, és a szentség gyümölcsét termi. Teljesítsétek törvényeimet, egyesüljetek és segítsétek egymást úgy, mint tegnap. Atyámhoz emelem tekintetemet, és Hozzá imádkozom.

"Szent Atyám,
tartsd meg őket Nevedben,
akiket nekem adtál,
hogy egyek legyenek, mint mi!
Legyenek mindnyájan egy !"
Igazságos Atyám,
emlékeztesd őket
engedelmességemre, alázatomra,
őszinteségemre és nagy szeretetemre,
hogy véget vessenek szenvedésemnek,
amelytől Testem annyira vérzik.
Add, hogy felismerjék tévedésüket,
és kiengesztelődjenek,
hogy amikor hozzám jönnek,
isznak engem és esznek engem,
méltón jöjjenek!
Atyám, hívd a pásztorokat,
és tanítsd meg őket,
hogy legyenek engedékenyek
és készségesek egymás iránt!
Tagadják meg magukat,
és legyenek alázatosak!
Ismerjék fel
ebben a böjtben engesztelő áldozatomat,
és bennem keressék
az igaz bölcsességet!
Amen.

Boldog az az ember, aki rám hallgat.
Boldogok, akik utamat követik.
Boldog az az ember, aki megalázza magát.
Boldogok a lélekben szegények,
mert övék a mennyek országa!
Én, a ti Uratok megáldalak benneteket és családotokat, homlokotokon hagyom szeretetem leheletét, és , és békémet kicsi szívetekben. Soha ne feledjétek, hogy a Szeretet mindig veletek van! Egyek legyetek!




Béke legyen veletek! Érezzétek, hogy jelen vagyok közöttetek... Érezze mindenki ezt a kegyelmet!... Szeretett gyermekeim! Azt kérem ma tőletek, hogy tisztítsátok meg lelketeket, készítsétek fel lelketeket ezekben a böjti napokban, hogy megértsétek és teljesen átérezzétek Krisztus szenvedését! Értsétek meg, hogyan áldozta fel magát értetek, hogy megszabadítson minden gonoszságtól, megtisztítson benneteket, és fogadott gyermekei lehessetek. Isten azt kéri, hogy engesztelődjetek ki egymással, tartsatok bűnbánatot, valljátok meg bűneiteket, és higgyetek az Evangéliumban! Engesztelődjetek ki Istennel, és örökösei lesztek az örök életben. Isten azt akarja, hogy legyetek tökéletesek, ezért arra szeretnélek figyelmeztetni benneteket, hogy ezt csak akkor érhetitek el, ha Őáltala és Őérte engesztelődtök ki. Az önmegtagadás vezet benneteket a tökéletesség útján.

Én, a ti Szent Édesanyátok szüntelenül közbenjárok értetek az Atyánál, hogy képesek legyetek önként átadni magatokat Neki, és képesek legyetek tökéletessé válni. Jézus és én ily módon jövünk hozzátok, hogy figyelmeztessünk és felébresszünk benneteket álmotokból. Az idő elszáll, és bár sokan felébredtetek, a Sátán megkétszerezi gonoszságát és csapdáit, hogy sokakat újból mély álomba merítsen.

Az a célja, hogy megosszon benneteket, hogy veszekedést keltsen közöttetek, és hogy leválasszon benneteket a szőlőtőről. Álljatok ellen minden kísértésnek, álljatok ellen az ördögnek, és győzzétek le szeretettel! Az önzést áldozatokkal, a rosszindulatot jósággal győzzétek le! Tanúsítsátok jócselekedetekkel Isten iránti szereteteteket! Úgy szeressétek felebarátotokat, mint önmagatokat! Üzeneteinket ne csak olvassátok, hanem kövessétek és éljétek! Azáltal mutassátok meg Istennek, hogy gyermekei vagytok, hogy tiszták, alázatosak, engedelmesek és igénytelenek vagytok.

Papjaim, szeretlek benneteket, ti vagytok a juhok, akiket Jézus karjaiba vesz és tanít. Jöjjetek, és merítsetek Jézus Szentséges Szívéből, forró lánggá akarja éleszteni szereteteteket, hogy továbbadhassátok bárányainak. Kövessétek a béke Királyát, és megismeritek Őt. Jézus, az Áldozat segít nektek, hogy többet tudjatok magatokból feláldozni. Találjatok Rá a szív egyszerűségében, szeretteim! Istent nem nehéz megérteni. A Szentek Szentje egyszer így, máskor pedig másként szól hozzátok, hogy megértesse veletek, az idő sürget! Fájdalom tölt el, könnyek fojtogatnak, és Szívemet bánat emészti, mert látom, hogy milyen sok gyermekem merül mély álomba, és utasítja vissza irgalmas figyelmeztetéseinket. Egész nap szólítalak, az egész földkerekségen megjelenek, és kérlek benneteket, hogy térjetek meg és közeledjetek Istenhez. Nem azért jövök, szeretett gyermekeim, hogy szemrehányást tegyek. Szeretetből jövök, hogy figyelmeztesselek, segítsek nektek és vezesselek lelki növekedéstekben. Édesanyaként figyelem, hogyan növekedtek. Szeretlek benneteket, és az a célom, hogy Istenben növekedjetek. Fogadjátok örömmel a kegyelem e napjait! Isten nem hagyott el és nem ítélt el benneteket. Sohasem fordította el Szent Arcát tőletek! Ezért fogadjátok örvendezve és énekelve kegyelmének Szentlelkét! Örvendeztessétek meg Szívünket, és terjesszétek el üzeneteinket a Föld határáig, hogy általuk más lelkek is megtérjenek! Szeretném, ha minden templom megtelne élettel és melegséggel. Így éljetek üzeneteink szerint!

Kegyelmeket árasztok rátok, hogy buzdítsalak benneteket. Legyetek áldottak, és jöjjetek közelebb a kereszthez, Jézus lábához, ahogy én is ott voltam Jánossal és a szent asszonyokkal! Jöjjetek, és imádjátok Jézust, jöjjetek, és imádjátok! A szentség Lelke lakozzék veletek mindörökre!

Én, a ti Szent Édesanyátok, megáldalak benneteket és családotokat!”

{Máté 5,17-26 }
Szeretetláng Creative Commons License 2010.10.12 0 0 2094
„Szent Mihály: Béke legyen veled!

Szűz Mária: Dicsértessék az Úr!

Ó hallgass meg, én vagyok az Úr. Jöjj hozzám, úgy ahogy most, amikor nekem ajánlod ezeket a lelkeket! Egyetlen imát sem utasítok vissza. Meghallom akkor is, ha langyos, és ha a "szegénységtől" származik. Ismerem gyengeségedet, de erőm fenntart téged. Imádkozz, hogy növekedjék hited! Én küldöm neked ezeket a lelkeket. Imádkozz; hogy felismerd akaratomat, szüntelenül imádkozz! Kérj, és adnak neked! Kérj, soha ne hagyd abba az imát! Meghallom még a sóhajtást is, amelyet felém küldesz. Mindent figyelembe veszek, ha szívből fakad. Higgy tehát abban, amit kérsz, és százszorosan megadom neked. Bocsánatot kérsz? Megbocsátok. Segítséget kérsz? Melyik apa nem adná meg gyermekének?



Ezek az apák nem tőlem valók. Ha az enyémek lennének, szeretnének engem, ezért szeretnék leszármazottaikat is, és segítenének nekik. Azért vagyok itt, hogy segítsem lelki növekedésedet. Sohasem tagadom meg tőled táplálékomat.  Jöjj, a Bölcsesség fog tanítani téged.”
Szeretetláng Creative Commons License 2010.10.11 0 0 2093
„Legyen béke a szívedben! Szentséges Szívem ….. , szenvedésem virága, Atyám ivadéka, azt akarom, hogy tökéletes légy!

Mindenkor úgy dicsérd Nevemet, mint most! Hadd örvendezzen egyedüli Szerelmed! ….. , erősítsd meg Egyházamat, és meg fogom erősíteni hitedet és lelkedet! Örömöt szerzel nekem, ha adsz egy keveset. Gyönyörűségemet lelem abban, ha többet adsz. Atyám sohasem hagy el téged. Újból és újból eljön, hogy megmentsen. Mindig veled vagyok...

és így fogok szólni: figyelj, és élni fog lelked...

Kedvesem, úgy szeretlek, amilyen vagy. 

 Társaságom és barátságom egyszerűséggel fog tanítani téged. Fogd meg a kezem, és együtt fogunk haladni azon az úton, amelyet számodra készítettem, hogy tökéletesítselek.”
Szeretetláng Creative Commons License 2010.10.10 0 0 2092
„Én vagyok. Jöjj gyermekem, fogd meg a kezem, és együtt fogunk dolgozni. Én vagyok a Bölcsesség, a te Tanítód. Ezért egyedül bennem bízz! Tanuld meg, hogy senki más nem adhat neked jobb tudást, mint én, aki az Úr vagyok. Figyelj és írj!

Teremtés! Lélek! Te, aki olvasol, aki hallasz engem, dicsérj, dicsőíts engem! Napkeltétől napnyugtáig dicsérj engem, szüntelenül dicsérj és magasztalj, engesztelj azok helyett, akik sohasem dicsérnek és dicsőítenek engem! Áldj engem, imádj és vágyakozz utánam! Senki sem beszélt nektek a három ifjú énekéről? Tanuljátok meg, és hirdessétek a nemzeteknek! Az igazság Lelke van veletek, kis gyermekeim! Emlékeztetlek benneteket, hogy Isten vagyok, és ti azért jöttök hozzám, hogy találkozzatok velem és imádkozzatok. Mivel élő Isten vagyok, megérzem, ha csupán ajkatok imájával fordultok hozzám. Azt akarom, hogy vágyakozzatok utánam, vágyakozzatok utánam, vágyakozzatok utánam, szomjazzatok engem, buzgón keressetek! Ne legyen rajtam kívül más vágyatok! Vágyódjatok arra, hogy állandó kapcsolatban legyetek velem! Vágyódjatok arra, hogy örömöt szerezzetek nekem! Vágyódjatok arra, hogy érezzetek és halljatok engem! Vágyódjatok jelenlétemre! Ne hagyjátok, hogy e világból bármi is megtévesszen benneteket! Mert ha gyűlöl benneteket a világ, ne feledjétek, hogy engem előbb gyűlölt. Engem helyezzetek az első helyre! Ne sebezzétek meg Szentséges Szívemet azzal, hogy nem törődtök velem. Közelemben megérzitek szeretetemet, békémet, és ha még közelebb jöttök hozzám, ti is élvezhetitek az égi harmóniát, amelyben angyalaimmal élek. Örökkétartó szeretettel szeretlek benneteket, olyan szeretettel, amelyet ti a Földön nem tudtok felfogni. Jöjjetek, és megmutatom nektek, ha akarjátok, mit jelent az igaz élet Istenben! Bizony mondom nektek, hogy aki a szeretetben él, bennem, Istenetekben él, és én őbenne. Ébredjetek álmotokból, ébredjetek fásultságotokból, és ne csapjátok be magatokat mondván: "Hiszen én szeretem az Urat, és Ő tudja, hogy mindig is szerettem, ezért tiszta a lelkiismeretem." Ma azt mondom nektek: "Térjetek vissza hozzám!" Azt kérdezitek: "Dehát hogyan térjünk vissza?" Megmondom hogyan: "Térjetek meg!" És ha azt mondjátok: "Hiszen mi már megtértünk, hogyan kell megtérnünk?" Megmondom hogyan: Vágyakozzatok utánam, szomjazzatok, keressetek engem, a Szentet! Jöjjetek és imádjatok, hadd legyek én a ti Szent Istenetek, a ti sorsotok! Hullassátok a szeretet könnyeit jelenlétemben! Legyetek éberek, legyetek éberek! Bárcsak tudnátok, mennyire aggasztó, hogy nem ismeritek bűneitek okát, nem érzitek bűneiteket, és elveszítettétek érzéketeket a jó és a rossz megkülönböztetésére! Álljatok ellen az ördög taktikájának! Legyetek éberek az imádságban! Szüntelenül imádkozzatok! Hadd érezzem, hogy állandóan vágyakoztok utánam. Az állandó imádság, a szívből jövő ima vágyakozás Isten után! Szeretteim, ha növekedni akartok szeretetemben, vessétek le fásultságotokat, és hagyjátok abba az ajkak imáját! Állandó imádságban lenni annyi, mint utánam, Istenetek után vágyakozni! Próbáljátok meg! Értsétek meg üzenetemet! Örömmel vágyakozzatok utánam! A szívetekkel vágyakozzatok utánam, és ne az ajkatokkal! Hadd halljam, amint azt kiáltjátok, Abba! Jöjjetek újból kisgyermekként hozzám! Forduljatok vissza hozzám, és szívből kérjetek, a szívetekkel keressetek engem! Jöjjetek, és ajánljátok fel nekem szíveteket! Az odaadás széppé teszi lelketeket. Ne térjetek el az igazságtól, mert az igazság szeretet. Jöjjetek hozzám szeretettel, merítsetek Szívemből! Legyetek az igazságban, éljetek az igazságban szüntelenül utánam vágyakozva! Mindezt úgy tegyétek, hogy éljetek!

Ezekben a végső napokban kiárasztom a kegyelem Lelkét az egész emberiségre. Nem veszitek észre, hogy még a legkisebbnek is adok? Kiárasztom nemzedéketekre a kegyelem Lelkét, Ő fog megtanítani titeket, hogy szeressetek engem. Azért jövök, hogy emlékeztesselek benneteket Szavamra, azért jövök, hogy világosságommal eloszlassam ezt a sötétséget! Azért jövök, hogy figyelmeztesselek és felébresszelek benneteket mély álmotokból. Nem haraggal jövök, hanem szeretettel, békével és irgalommal, hogy levegyem a halál szemfedőjét, amely nemzeteteket takarja. Azért jövök, hogy emlékeztesselek, Szent vagyok és szentül kellene élnetek! Azért jövök, hogy emlékeztesselek, hogyan kell imádkozni és megtanítsalak rá. Mindent megadtam nektek, hogy hozzám emeljétek lelketeket, és osztozhassatok velem királyságomon. Koldusként jövök hozzátok kérlelve benneteket. Bölcsességként jövök hozzátok, hogy újból mindent buzgón megtanítsak nektek a szentségről. Felkínálom nektek Szívemet. Nagy alázattal felkínálom magamat, hogy mindennapi Kenyeretek lehessek. Eledelt adok nektek, hogy kedvetek szerint egyetek és jóllakjatok. Jöjjetek hozzám, forduljatok vissza hozzám, és dicsérjetek engem, Isteneteket! Megáldalak benneteket. Szeretetem leheletét hagyom homlokotokon. A Szeretet szeret benneteket. Legyetek eggyé!”

Szeretetláng Creative Commons License 2010.10.09 0 0 2091
„….. , engedd meg, hogy igénybe vegyem kezedet! Írj:

Béke legyen veletek! Gyermekeim, ünnepélyesen mondom nektek, hogy az igaz Világosság már visszatérőben van hozzátok. Azért mondom el nektek ezt, én gyermekeim, hogy mindannyian fel tudjatok készülni fogadásomra. Korszakotok éjszakája hamarosan véget ér. Ismerjétek fel, hogy a bűnök miképpen sötétítik el bensőtökben a világosságot. E mulandó világ szeretete gyarló, és csak sötétséget tud hozni rátok. De mondom nektek, hogy

az éjszakának már majdnem vége van,

és hamarosan véget ér a ti toporgástok és bukdácsolástok is, mert Szentlelkem hatalma teljes egységben lesz veletek, hogy rávezessen bennetek, hogyan éljetek

igaz életet énbennem, a ti Istenetekben.

Boldogok azok, akik elismerik az Igazságot és az Igazság szerint élnek. Lakóhelyük nem marad üresen az örökkévalóságra, hanem benne fognak élni.
Én, Jézus, kérem tőletek, hogy kínáljátok fel nekem szíveteket, Szentséges Szívembe helyezem és életre keltem őket. Illatot adok szíveteknek és megtisztítom. Az én világosságommal és melegségemmel töltöm el szíveteket. Betakarom szíveteket szeretetemmel, teljesen meggyógyítom, újból szentségre vezetem, és felékesítem istenségemmel.
Ha rádöbbennétek, mit kínálok fel nektek, nem haboznátok, nem ingadoznátok, hanem rám figyelnétek:

A jót keressétek, ne a rosszat!
Szeretettel imádkozzatok
és ne ítélkezzetek!

Világosságom hamarosan mint tűz halad át rajtatok, hogy megtisztítsa lelketeket a tisztátalanságtól. Meglátogatom városaimat és felragyogok bennük. Ez világosságot jelent, nem sötétséget. Túláradó világosság lesz. Akkor meg fognak újulni városaitok és szentté válnak természetfeletti világosságomnál...

Akkor eljön az új Ég és az új Föld hozzátok. A mai világ eltűnik mint felgöngyölt könyvtekercs. És titeket is, szeretteim, miként a virágokat, melyek a világosságtól kapják életüket, el fog árasztani világosságom, hogy életre keljetek.

Megélhet-e víz nélkül a virág? Miért utasítják vissza közületek oly sokan Szentlelkem kiáradását, és miért kételkednek abban, hogy ez a víz trónomból ered és tőlem való? Nem olvastátok?

"Isten és a Bárány trónja áll majd ott,
és szolgái hódolnak neki.
Látni fogják arcát,
és homlokukon hordják nevét.
Nem lesz többé éjszaka,
és nem szorulnak lámpafényre vagy napvilágra.
Az Úristen ragyog rájuk."

Nem értettétek még meg? Lelkem olyan, mint a folyó, és

"amerre elér a folyó,
minden élőlény, amely mozog,
élni fog."

A betegek, a bénák, a vakok mind meggyógyulnak és a Magasságbeli tanúi lesznek. Olyanok lesztek, mint a gyümölcsfa, amelynek lombja nem hull le, s gyümölcse nem fogy el: minden hónapban friss gyümölcsöt hoz, mert vize szentélyemből fakad, abban lesz lelketek lakhelye.
Szeretnélek kiszabadítani benneteket a gonosz lélek karmai közül, és szeretném meggyógyítani lelketek emlékezetét! Szeretném megnyitni kőszíveteket és arra indítani, hogy ezentúl csak nemes dicséreteket mondjatok nekem, a ti Isteneteknek. Ne mondd nemzedék:

"Az én sebeim gyógyíthatatlanok",

és eleve visszautasítod a gyógyulást. Ne mondd:

"Megváltóm sohasem hallgat meg."

Ma így szól hozzád Megváltód:
Véres könnyeim, amelyeket éveken át ontottam miattad, nemzedék, tanúsítják szomorúságomat. Senkitől sem vonom meg irgalmamat. Jöjj hozzám, jöjj karjaimba, és meggyógyulsz. Ne félj tőlem! A szeretet és a megbocsátás kimeríthetetlen Forrása vagyok.

És neked, aki azt mondod:

"Megváltóm sohasem hallgat meg",

azt mondom: Egész idő alatt veled vagyok, és mint szomjas utazó, szeretetteljes szavaidra szomjazom, imáidra szomjazom. A szíveddel szólj hozzám, és válaszolni fogok. Ne mondd:

"Elrejti előlem arcát",

majd másfelé tekintesz. Megfigyelem minden lépésedet, és nem veszítelek el tekintetem elől. Egész idő alatt veled vagyok, de sötétségedben nem tudsz észrevenni engem, szárazságodban nem hallasz meg engem! Tekints fel az égre, keresd az égi dolgokat, nemzedék, és meg fogod látni dicsőségemet.

Neked kell választanod!

Szívem nyitva áll minden ember számára, hogy jöjjön és benne éljen. Belém gyökerezzetek, és élni fogtok. Megáldalak benneteket. Szeretetem sóhaját hagyom homlokotokon.”

Szeretetláng Creative Commons License 2010.10.09 0 0 2090
Akkor is hihetek, ha nem éllek, de ebben a hitben kevés az élet
Az igazi hit tudatos, tapasztalja tevékenységedet
Hitem avval lesz élő, mikor teszem a helyeset
Mikor szeretet ég bennem, és a vágyam Te vagy
Vágyam és szeretetem mellett eltörpül az, aki magamtól vagyok, oda akarok menni melléd, ezért mellém szegődsz
Ha nem élem a hitet, akkor hiányosságom szeretetemben van
Sok jaj képessé tesz szív igaz imájára, és akkor már jöhetsz
Jól szeretek, jaj nélkül is úgy megyek Hozzád, mint mikor magamhoz megyek
Értelem hitében szellemem még alszik, hogy felébresszem, ahhoz szükséges az igaz szeretetem
Mikor felébred, megcsókol az Ő szájának csókjával, és az már attól kezdve örökké bennem ég
Könnyen vagyok csókjával hitemben, könnyen vagyok, könnyen járok
Keskeny út számomra, ölelő karjával, könnyű léptű napsütötte mező
Az, hogy értelemben hiszek, az még csak a kezdet, tiszta szeretetem csodákon jár
Bolond keresi kint, bent mosolygok, mikor megölel
Hitem az értelemé, élő hitem az alázatomé és a szeretetemé
Szó visz el mindkét hitre, az akarat lép be az ajtaján
Megbocsátani testem nem tudna, az akaratom mondja ki a megbocsátó szavakat
Hálára sem indulna testem, szeretetem tudja mit köszön
Testem gyermekként egyféle szeretetet ismert, felnőttem, már testem is a tiszta szeretet kéri
Hitem azon áll, ami éltet és láng, gyengén izzó parázsból máglya lett
Bennem tudom megtalálni az élő hitet, értelem magában máshol keresné
Élő hitben tudom, hogy vagy, mikor beszélek, vagy bármit teszek, ott vagy, és segítesz
Mellettem állsz akkor is, mikor figyelmeztetsz
Egyedül elmegyek sok gondolat mellett, de szemed bennem ég
Gyengén sikerült beszéd és lépés arra tanít, legközelebb lépd meg egyenesen
Hit imádságban hordozza az eredményt, kérj hitben, és megtudod
Jó kérés azzal fejeződik be, legyen meg a Te akaratod
Szeretetláng Creative Commons License 2010.10.08 0 0 2089

”Én vagyok. ….., kitartásod gyengíti az ördögöt, csökken a gonoszság. Tanuld meg a szent rózsafüzért, tedd széppé Egyházamat!

Igen, ….. . A Szeretet növekedni fog, a gonoszság pedig megtörik. Azoknak, akik azzal érvelnek, hogy ezt nem én mondtam, meg fogom mutatni, milyen jelentéktelenek ezek az érvek. Félrevezették őket és nem látják tisztán igazságosságomat. Csupán saját gondolataikat hirdetik, legszívesebben kisajátítanának engem. Meglepődnek azon a szerény eszközön, amelyet azért választottam, hogy kinyilvánítsam magam. Tagadni fogják, hogy tőlem jössz. Elfeledték, hogy mit mond az Írás. Azt mondja: "Hagytam, hogy közeledjenek, akik azelőtt nem kérdeztek, hogy megtaláljanak, akik nem kerestek." Én, az Úr mondom nektek ezt. A szíveteket nyissátok ki, ne az elméteket!


Szentséges Szívem ….. , hallottad, mit súgtam füledbe. Meg akarok neked mutatni mindent a Timóteushoz írt első és második levélben, amit korszakotok utolsó napjaira jövendöltek. Teremtésem elkorcsosult és mélyebbre süllyedt, mint a szodomiták. Sötétség borul rájuk, mint egy halálos fátyol, amelyet a Sátán küldött. A Sátán sok hamis tanítót küldött, hamis prófétákkal, akik ma filozófusként mutatkoznak be, olyan dogmákat tanítanak, amelyek nem tőlem származnak, nem a ti Uratoktól. Gyermekeim pedig tudatlanságuk miatt beleesnek a Sátán csapdáiba.

Azt akarom, hogy nyilvánosan olvassák fel a Timóteushoz szóló levélből figyelmeztetésként a következő részeket: 1Tim 4,1-6; 1Tim 6,20-21 és 2Tim 2,14-26. Ezek a jövendölések kifejezetten a ti időtökre vonatkoznak. Azután 2Tim 3,1-17 részben a ti korszakotok állapotáról szól a jövendölés, arról, amilyennek most mutatkozik, mert ezek az utolsó napok az idők vége előtt. Komolyan kérlek benneteket, hogy kétszerezzétek meg imáitokat a "visszatérésért." Szent Szívem nyitva áll minden lélek számára, aki bűnbánatot akar tartani és vissza akar térni hozzám. Virágom, kérd mindig az igazság és a megkülönböztetés lelkét, mielőtt velem írsz. A Szeretet szeret és vezet téged. Jöjj, pihenj meg Szent Szívemben, sohasem feledkezem meg rólad. Mi ketten?”



Szeretetláng Creative Commons License 2010.10.07 0 0 2088
„Béke legyen veled! Keserű hangod nem kerülte el figyelmemet. Mondtam-e valaha, hogy elhagylak?

Akkor miért aggódsz? Téged erre a küldetésre teremtettelek. Jöjj, nézz rám! Ha velem vagy, mindig jó dolgokat fogsz enni, és ha velem vagy, asztalod mindig meg lesz rakva.
Teremtmény! Azon az úton foglak vezetni téged, amelyen haladnod kell. Vonulj vissza Szívembe, amikor pihenésre van szükséged. Ne veszítsd el bátorságodat! A Bölcsesség fog tanítani. Szenteld nekem idődet, és igénybe veszlek terveimhez. Szájad, mint a kétélű kard, olyan éles lesz, amikor az én Szavaimat ejted ki. Tanítani akarom a tudatlant, hogy helyesen ítéljen.

Ha megengeded, hogy igénybe vegyelek, véghez viszem tervemet. Ameddig mindezt meg nem valósítom, addig nem fog csökkenni égő vágyam a közöttetek megvalósítandó egység és kiengesztelődés után. Papírra vetettem általad, hogy mennyire szeretném, ha egyesülnétek! Kezdettől fogva világosan beszéltem. ….. , gyermekem, nem olvastad, hogy egészen kevés kovász is elég a tészta megkelesztéséhez? Ezért ne mondj nekem elhamarkodott ítéletet!”
Szeretetláng Creative Commons License 2010.10.06 0 0 2087
„….. , hadd vegyem igénybe füledet, hogy hallj engem! Hadd vegyem igénybe kezedet, hogy leírd beszédemet! Majd hadd vegyem igénybe elmédet, hogy megtöltsem tudásommal, és megtöltsem egész lényedet a Bölcsességtől való tanítással! Fogadd el ajánlataimat, szeretett barátom, és akkor olyan mértékben fogsz haladni, ahogy elterveztem.
Szeretném irgalmam örökké tartó emlékét hagyni e nemzedék és az eljövendő nemzedékek számára, ….. .
A Szívem kincstárából származó gazdagságot nem fogják neked tulajdonítani, mert te semmit sem tudtál kezdetben, amikor az emberiség Szerelmese meghívott téged, mivel egész tested még a sötétségben feküdt. Én a szentek Ura vagyok, de a nyomorultaké is. Rád tekintettem és megszerettelek... Engem irgalmamról és Szívem gyengédségéről ismernek. Arról ismernek, hogy a gyermekek az én gyengéim.
Örvendj ezért leányom, mert királyod leszállt trónjáról, hogy háromszor adja lelkedre a feltámadás csókját. Csókjaim édességétől megmámorosodva lelked most dicséreteket énekel nekem, dicsőítve Szerelmesedet. Tudtam akkor, hogy egyetlen rád vetett pillantásom azonnal megpuhítja saját akaratod keménységét és összetöri szíved kérgét. És így tettem... Ó, mit meg nem tettem volna egy ilyen törékeny lélekért, hogy tökéletes lelki egységre vigyem istenségemmel és velem egy lélekké tegyem! Megkértelek, kedvesem, hogy építs magadban szent templomot, oltárt abban a városban, melyben mi felverjük sátrunkat, annak a szent tabernákulumnak mását, amelyet kezdettől fogva előkészítettünk. És te így tettél, hűséges kis barát. Ezért volt képes a Bölcsesség segíteni neked és rajtad keresztül ezer más léleknek. A Bölcsesség nevelt téged és sok más embert, ez isteni mű által csodálatos útra vezetve mindenkit. Ez a mű túláradó szeretetem bizonyítéka.

Ó ….. ! Vigaszom! Elhatároztam, hogy megosztom veletek országomat. Ez a szeretet, ez a lelkek iránti szomjúság a Szívemben ég! A szeretet vitt engem a keresztre, nem törődve a szégyenével. Szeretetem visz hozzád most, nemzedék! Az egyik legalkalmatlanabb teremtményt hívtam meg közületek, aki nemcsak a Szentírást nem ismerte, hanem akaratomat sem. Botrány volt ő annak idején szentjeim és angyalaim szemében. Ily nyomorúságos lelket felkelteni a halálból, isteni Szívemre emelni és királyi udvaromba vinni olyan jel, amit nem kellene figyelmen kívül hagynotok! Jel ez a ti maradékotok számára, hogy növekedjék bizalmatok.
Tanuljátok meg, hogy én minden lelket meghívok, hogy hagyjon fel helytelen életmódjával, forduljon felém teljes szívével, és részesülni fog dicsőségemben.
Jöjj kedvesem! Én, Jézus, szeretlek!”
Szeretetláng Creative Commons License 2010.10.05 0 0 2086
„Én vagyok. Bízzál bennem! Mindig veled vagyok. Nem minden lélek kapja meg azt a kegyelmet, amit te kaptál akaratom szerint. És mégis milyen gyakran kételkedsz! Higgy!..: Ne törődj azokkal, akik hátráltatnak, szívük be van zárva és sötétségben élnek. Mire való vak embert követni, és egyre mélyebbre jutni a pusztaságban? Én vagyok az Egy és az Egyetlen, akit követned kell. Nyisd hát ki füled, hogy halljál, igyekezz megérteni, érezd jelenlétemet! Miért nézel másfelé, amikor engem látsz? Kövesd tekintetemet, gyermekem, igen! Látod? Meg tudod tenni, ha igyekszel! Jegyesem, szerezz nekem örömét! Gondolkozz mindazon, amit adtam neked, és tisztelj engem!

Imádkozz segítségért, és én nem késlekedem, felemellek kedvesem. Táplálkozz Testemmel! Írd! ...Enned kell Testemet, én kínáltalak meg vele. Idd Véremet, azt akarom, hogy vedd magadhoz Véremet is! ….. , szeretnéd tudni, hogy miért kételkedsz időnként? Azért, mert te, az én rózsám, pusztaságban élsz. A rózsa nem él meg a pusztaságban hacsak nem kap rendkívüli figyelmet és gondoskodást, mert környezete befolyása alatt áll.
Én vagyok őrződ, aki soha le nem veszi szemét rólad, nehogy a perzselő szél megégessen. Szüntelenül őrködöm feletted, tekintetem rajtad nyugszik. Elkergetem ellenségeidet, nehogy rád tapossanak. Vigyázok, hogy semmiben ne legyen hiányod. Ha szükséges, megnyeslek, és termékennyé teszem talajodat. Lelkem jegyese, csupán emlékeztetni akartalak, nehogy elkeseredj, mert én az Úr vagyok a te őrződ, és sohasem hagylak el ebben a pusztaságban. Ezért bízzál bennem, és ne hagyd, hogy a pusztaság megijesszen! Fogadd békémet! Segítek neked, hogy növeld belém vetett hitedet! Belőlem táplálkozz! Mi ketten?

...örökké!


Igen, mi ketten. Maradj mindig Jézus közelében!

Jöjj!”

Szeretetláng Creative Commons License 2010.10.05 0 0 2085
Sötétségem világosságom lesz, ha felveszem a figyelmet
Abban értem meg, mi hova vezet
Fájdalmat okozok, és uralkodok, és a világosság csendesen elém áll
Fog egy tükröt, azt tartja elém, nézz bele!
Nem akarok belenézni, mert belül tudom, mit fogok meglátni, azt fogom meglátni, ahova magamat vezettem
Testem érzi, elveszti felettem a hatalmát, pedig jól érezte magát a sötétben
Testet húzza test, ne kárhoztasd, ha azt szereti, ami maga
Test az test, én lélek vagyok, testnek én vagyok a mestere
Testemnek megmutatom mi a több annál, amit eddig szeretett
Mikor meglátom minden mögött az okokat, értelmem elcsodálkozik, ráfigyel lélekre, és a lélek előtárulkozik
Ki társam volt még a sötétségben, és még maradt abban, meglátom abban magamat
Kaptam világosságot, megmutatom, nem szereti, igaz én sem mondhatom, hogy szerettem akkor, mikor mutatták szerettem
Teste úgy kiabál világosság ellen, ahogyan én küzdöttem ellene
Nem akarok többet adni, mint figyelmet, a lelke majd megszólítja, és megérti
Évmilliók elszálltak, mi ez az ötven-száz esztendő?
Sötétség azt gondolja: a világosság pillanatban lesz, pedig a világosság folyamatoknak következménye, előkészített talaj gyümölcse
Ahhoz tudok beszélni, akihez közel állok, megjártam ahol vagy, s léptem egyet
Hangos beszéd erőszaka testé
Erőszakod a szolgálatodra lesz, ha megtudod honnét ered
Nem vagyok különb, csak akarok
Emberi test tanúja léleknek, hogy felkészült, és akarhat
Én akaratába helyezem az akaratom, azért, mert tudom szándékát
Test úgy gondolkozik, mint test, még nem tudja mit akar a Lélek
A Lélek engem szolgál, amikor elkéri az akaratom
Amíg zokogásban nem török ki testből, még benne vagyok, felettem uralkodik
Akkor kezdek el zokogni, mikor találkozok az igaz Szeretettel, és meglátom magamat mellette úgy, ahogyan vagyok
Sötétség nem akar sírni, azt hiszi gyenge, pedig azért nem akar sírni, mert félelem emészti
Félelem talaja test, de a lélek sokkal több annál, test az elenyészik, a lélek örök egész
Lélek molekulák önállóan fejlődtek, hogy megkapják testemet, és összeálljanak újra egésszé
Egy kődarabban is ott az élet, csak még nagyon merev és tétlen
Isten tiszteli, hogy egy vagyok, tiszteljem én is
A világosság megbecsüli a földi életet
Kaptam valamit, amivel élhetek, ha egykor visszaéltem vele, annál erősebb hálával gondolok célomra
Hamarabb ébredek, messzebb jutok, egy pillanat alatt nem lehet egy házat felépíteni
Lelkem élete nem egy igen, hanem az igenre épített élet
Nagy út az első igen, onnét segít az akarata
Nehézségem a sötétség megmaradt szolgái, amit adnak keservek, azok megszentelnek
Lelkem mikor előlép, akkor megtalálja tüzet, ami szívóssá tesz és szelíddé
Sötétség azt a rózsát keresi, ami a szívemben
Test azt szeretné, ha elvehetné magának
Léleké a rózsa, vesd le a test uralmát, és a tied lesz
Illatozni fog tested is, a gyermek sem tudja mi a jó neki
A csendben nyílik ki, ott ahol felébred a figyelem
Jóság és irgalom öntözi meg a tövét
Szép szó olyan neki, mint melengető ölelés
Test azt szereti, ha lárma veszi körül, hátha avval alva marad a lélek
Lélek olyan lesz a földi évek alatt, amilyen az akaratom, testet akarom, hát magához veszi testből a lényegét
Megfosztottam akaratától, úgy kezdi életét, hogy nem lesz meg belőle a boldogsága
Arra néz, ami merev, erőtlen, és esetlen
Lélek testben töltekezik avval, ami tiszta, magához vonzza a fényt, ami erő
Erőre ébred, mikor leteszi testet, elhagyja azt, ami nem örök
Testet megelőzte már egy életem, test után lehetek teljesen egész
Test azt keresi Földön, ami neki a boldogság
Kijöttem testből, és az enyém lesz az, amit a testem is akart
Testem nem panaszkodhat, mikor felébred a lélek, csak tudatlan test gondolja, hogy veszített
Testem önként jön majd utánam, morzsát kap, az is sokkal több, mint az, amit korábban akart
Hitben ébred a lélek, csoda lesz az osztályrésze és a társa, ráébred, milyen sokra képes
Szeretetláng Creative Commons License 2010.10.04 0 0 2084
„Én vagyok. Béke legyen veled! Sokféleképpen megmutattam neked mindenhatóságomat. Nem fosztottalak meg világosságomtól és irgalmamtól ezekben az években. Mindössze szeretetet akarok tőled, nővérem. Szeretetet szeretetért, szívet szívért. Ez az én jelmondatom számodra.

- Továbbra is haladj előre az egység útján, és frissítsen fel téged újból az én csókom! Engedd meg, hogy emlékeztesselek: légy olyan mezőmön, mint a liliom! Légy szabad minden gondtól és aggodalomtól!

- Haladj előre az egység útján, amelyen együtt jársz velem, és váljék ez az út egyre szélesebbé az én dicsőségemre!

- Atyai csókom vigasztalja meg szívedet és töltse el lelkedet házamért való buzgósággal!
- Az én Szívemben pihenjen meg édesdeden minden tagod, hogy erőt, kitartást kapj, és élvezd az elégedettség belső örömét!

- Fáradozásod legyen gyümölcsöző és Nevemben végzett munkálkodásod legyen felkenve az élet Forrásának olajával!

- Légy a szomorú szívek vigasztalója, légy gyengéd és jóságos a megtört emberekhez!

- Maradjak számodra drágább bárkinél és bárminél, ami ezen a Földön létezik, és én lemondásod érdeme által eltekintek az emberek gonoszságától, hogy bűnbánatot tartsanak.

- Elnyomóid vétkei hulljanak vissza a fejükre, mert beképzeltségben és gőgben uralkodnak, igazságos ítélőképesség hiányában irgalom nélkül vádolnak téged és megrágalmazzák adományaimat, amelyeket én adtam neked.

- Engedd, hogy növekedjek benned, hogy amikor barátaid rád néznek, engem lássanak helyetted, és ezért szeressenek téged.

- Továbbra is egyre többet fogok adni magamból neked, amíg megengeded, hogy isteni akaratom benned maradjon, megbízol akaratomban és lemondasz a sajátodról az enyém javára.

- Légy áldott, amiért elszakadtál mindentől, ami ehhez a világhoz kötött, és előnyben részesítetted az isteni édesség Forrását!

- Lelked váljon egyre buzgóbbá házam dicsősége érdekében! A szeretet kötelékeivel vond lelki egységre házamat, isteni képmásom akkor valóban bele lesz vésve, és én újból felragyogtatom felette világosságomat.

- Légy az egység tökéletes képmása! Vezess jóságosan rá mindenkit arra, hogy éljen igaz életet bennem! A szeretetnek ezzel a királyi tettével megkapom az egység királyi koronáját.

- A mi áldásunk szálljon az emberek erőszakos cselekedetei és gyűlölete helyére! Ezeknek a pusztítóknak felelniük kell nekem az ítélet napján!

- Értem éljen szíved minden rostja, és lelkesítsen, hogy értem dolgozz. Miként a rabszolga, aki nem követel bért, te sem fogsz sohasem bért kérni, hanem odaadod szívedet-lelkedet a mennyek országáért.

Hallgass meg, téged egyedül e nemes mű számára teremtettelek és ezért helyeztelek a Földre. Csont az én csontomból, test az én testemből, maradj egységben és légy egy lélek velem! Gondolkozz el azon, hogy mily ruházatot kaptál tőlem annak érdekében, hogy szabad ki- és bejárást biztosítsak neked udvaraimban. Ez valóban olyan félelmetes, szent titok, ami felülmúlja teremtésem nagy részének tudását és értelmét. Én, a mennyei Mester, azonban rád vetettem tekintetemet és kezemet ráhelyeztem a tiédre, hogy veled együtt hímezzek arany rózsákat, és életre keltsem őket, hogy illatozzanak, és ne csak az Egyházra árasszák ki illatukat, hanem az egész világmindenségre. Koldus maradtál volna e tőlem kapott isteni kegyelem nélkül. Most azonban az isteni kegyelem által teljesen a Szívembe zártalak. Így tettünk téged nemessé, azután hogy hozzánk csatlakoztál. Magasztos világosságunkkal eltelve és ragyogásban felemeltük jogarunkat. Megjelöltünk a Nevünkkel, hogy szolgáld házunkat és szólítsd meg szeretet-himnuszunkkal az egész világot.

- Nyelved legyen kész, miként a szorgalmas írnok tolla, és soha, még lángok között se fáradj bele a tanúságtételbe!

Én, Jézus megáldalak téged. IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2010.10.03 0 0 2083

„Én, Jézus az én békémet adom neked. Jöjj és imádkozz velem! Mondd:

Hallgasd meg imámat, Istenem,
ki kezdettől fogva uralkodsz mindenek felett!
Rád szomjazik
lelkem és szívem.
Tekintetem Téged kíván látni.
Nem nézek senki másra,
mert nincs isten,
ki olyan lenne, mint Te.
Semmi sem nagyobb Nálad,
mert egyedül Te vagy
csodálatosan nagy.
Gyűjtsd ezért egybe a nemzeteket,
hogy hálát adjanak Neked,
és egyetlen tabernákulum körül
dicsérjék Szent Nevedet,
és egy hangon
és ugyanabban a Lélekben,
együtt mutassák be áldozatodat
mennyei Atyánknak!
Lelkünk őrzője,
Te csodálatosan erős és legyőzhetetlen,
egész teremtésed szolgáljon Téged
a Szentháromságban!
Add meg nekünk ezt az áldást! Amen.

Jöjj most! Lelkem hatalmával elküldöm neked őrzőangyalodat, Dánielt. IC



Én, Dániel, megáldalak téged.
Egység jele maradj hűséges az Úrhoz! Benne növekedj és senki másban! Egyedül Jahve jó. Imádkozz, hogy erőt kapj és megerősödj az Úrban, hogy újból életre keltsd házát és teljesítsd küldetésedet! Mindig őrizlek és mindenkor vezetni foglak,


a te Dánieled”

Szeretetláng Creative Commons License 2010.10.02 0 0 2082
„Én vagyok. Én vagyok az, az Úr, aki örökké tartó szeretettel szeret titeket. Én mindig így vagyok jelen közöttetek az idő kezdete óta. Amikor gyermekeim fellázadnak, én; az Úr gyenge eszközökön keresztül szólok, hogy figyelmeztetést adjak és visszahozzam őket magamhoz. Én, az Úr, mindig így munkálkodom. Úgy jövök el, mint a kalapács, hogy megtörjem a sziklákat, feltörjem azt a vastag kérget, amely teremtésem szívét takarja. Mindig kinyilvánítottam magamat, amikor teremtésemnek szüksége volt segítségemre, amikor olyan mélyre zuhant, hogy egészen közel került a Sátán kapuihoz. ….. , "Béke és szeretet" üzenetemben hívlak, hívlak benneteket és nagy fájdalommal kiáltom nektek, hogy térjetek vissza hozzám és tartsatok bűnbánatot! Belekiáltok ebbe a pusztaságba, de hangom olyan, mint a visszhang az ürességben...

Bárcsak meghallanátok és kinyitnátok szíveteket, hogy meggyógyítsalak benneteket! Azért szállok alá ebbe a nagy pusztaságba, hogy megkeressem a megmaradt virágokat, de csak sziklákon bukdácsolok, szikla, szikla hátán. Nagy reménységgel nézek körül, de csak töviseket találok. Tüskés bokrok szaggatnak meg engem, és azt a néhány embert, akik szeretnek. Szeretetet keresek, de gyűlöletet találok. Vigasztalásra lenne szükségem, de nem találok. Együttérzésre szomjazom, de csak gúnyolódást kapok. Nem találok szeretetet, nem találok reményt, nem találok hitet ebben a nemzedékben, mert felhagytak imádásommal. Aggodalmam beigazolódott!

Ó korszak! Teljesen hiányzik belőled a hit, a remény és a szeretet! Felhagytál imádásommal és Szent Nevem semmit sem jelent számodra! Igen, az én Nevem jelentéktelen számodra. Ha útjaimat követted volna, és kiáltásaimra hallgattál volna, nem létezne ez a pusztaság. Kérem azokat, akik szeretnek engem, hogy imádkozzanak testvéreikért, akik nem imádkoznak! Ne ismételjétek meg azokat a tévedéseket, amelyeket őseitek követtek el a lázadás napján, a kísértésnek azon a napján a pusztaságban. Egykori zöld legelőim terméketlenek és elhagyatottak. Kis nyájamat saját pásztorai verték szét, szétszórták őket... Miért hívjátok ki haragomat, miért? Minden nemzedék elnyerte büntetését, amelyik elutasított engem. De a ti gondolataitok gonoszak, mivel szüntelenül azzal ámítjátok magatokat, hogy cselekedeteitek jobbak, mint a farizeusoké. Azt mondjátok: "Ha akkor éltünk volna, mi nem vettünk volna részt gonosz műveikben, hitünk megvédett volna bennünket!" Azt mondom nektek: Most sem fogadtok másképpen, mint annak idején, amikor testben voltam közöttetek. Sokan elítéltétek üzeneteimet, még mielőtt tudtátok volna, hogy miről szólnak! Leányom, eljöttem hozzájuk pusztaságukba, hogy megmondjam, én vagyok a Messiás, akit vártak. Nem hittek azonban nekem, visszautasítottak, üldöztek és keresztre feszítettek. Szentlelkem ma is eljön hozzátok, akik sötétségben éltek, de ti nem tudtok felemelkedni műveihez a bennetek felgyülemlett engedetlenség és a bűn csábítása miatt. Korszakotok pusztasága felülmúl minden más pusztaságot. Miért lepődnek meg, miért untatja és bosszantja őket Szentlelkem, aki azért száll le, hogy megvilágosítsa őket? Érdektelenségük egyik pusztaságot a másik után hozta létre. Sziklát, szikla után! Eláll a lélegzetem, fulladozom attól, ahogyan ezek a lázadók rátaposnak kevés megmaradt virágomra. ….. , ha Szent Édesanyátok vissza nem tartja karomat attól, hogy lesújtson rájuk, és nem lenne végtelen irgalmam, én, aki az igazságosság Istene is vagyok, már rég lesújtottam volna rájuk. Mert ez a nemzedék új Szodomát és Gomorrát épített. Olyan mélyre süllyedtek, hogy azt hiszik, a sok baj, ami őket éri, tőlem jön. Sohasem értették meg, hogy a gonosz gonoszokat szül, és hogy ezért most meg kell fizetniük. Azt akarom, hogy mindazok, akik szeretnek engem, imádkozzanak, imádkozzanak, imádkozzanak, hogy ez a lázadás véget érjen. Bátorítani szeretném barátaimat, hogy folytassák jótetteiket! Megáldom azokat, akik elhintik magjaimat, a béke és a szeretet magjait, és mindvégig bíznak bennem. Kérem, imádkozzatok, hogy a megértés Szentlelke világosítson meg benneteket! Mikor értik meg végre az Írásokat? Meddig fogják félretolni misztériumaimat? Találjátok meg gyümölcseimet a példabeszédekben, értsétek meg, és ha gondotok támad a megértésben, kérjétek az értelem Szentlelkét, hogy szálljon le rátok! Sok misztériumom van még elrejtve és bezárva Bölcsességem könyveiben.

Megígérem nektek, hogy a Szeretet Szeretetként tér vissza és közöttetek fog lakozni. Helyreállítom házamat, új Jeruzsálemet hozok nektek, a tisztaság és a hűség városát, ahol igazságosság fog uralkodni. Jöjjetek, arassátok le termésemet barátaim, arassátok le termésemet, amelyet titokban növeltem. Gyűjtsétek össze műveimet és osszátok szét, mert felfrissítik a sivatag szelét, megöntözik a kiszáradt talajt, és újból életet hoznak ebbe a pusztaságba. Imádkozz ….. visszatérésemért!

Visszajövök, igen hamar, visszatérésem már nincs messze. Én, az Úr Jézus Krisztus, a Megváltó mindent helyre fogok állítani, ami kárt szenvedett, és ami ezentúl szenved kárt. Ne feledkezzetek meg a nagy megpróbáltatásról, amelyen Egyházam keresztülmegy, mielőtt teljesen megújítom... Gyermekem, engedd meg ezért, hogy írótáblámnak használjalak. Oszd meg velem, a te Uraddal a béke, a szeretet keresztjét! Mi ketten, mindörökké.


Mi ketten?


Túláradó szeretetem mindenkit meg fog keresni. Nem vagyok távol tőletek, együtt étkezünk... együtt tevékenykedünk... érezzétek tehát jelenlétemet, térjetek vissza hozzám, és én is visszatérek hozzátok. Sokan fogják érezni jelenlétemet, hogy bátorságot merítsetek belőlem. Aki keres, megtalál. Engedjétek, hogy növekedjék bennetek Lelkem! Fogjátok meg kezemet gyermekeim, és készségesen kövessetek! Én, Jézus, az én békémet adom nektek, olyan békét, ami hiányzik ebből a világból. Sohasem hagytalak el benneteket. Nem mondtam, hogy veletek leszek az idők végéig? Higgyetek szent jelenlétemben, higgyetek abban, hogy most is jelen vagyok, mert ez a kinyilatkoztatás az én ajkamról származik. Szeretlek és megáldalak benneteket. Jöjjetek...”
Szeretetláng Creative Commons License 2010.10.01 0 0 2081
„Én vagyok. Pihenj meg bennem! Az egész mennyország tele van örömmel, ezt nevezitek ti örök boldogságnak. Leányom, ha a lelkek tudnák, milyen csodálatos dolog Istenben élni, egy sem veszne el ilyen könnyen, hacsak azt nem választják, hogy úgy vesszenek el, mint Júdás. Ő a kárhozat útját választotta. Mennyire elszomorodott Szívem, valahányszor láttam, hogy távolodik tőlem. Mennyit imádkoztam érte! Mennyit sírtam miatta! Oly sok hozzám vezető utat nyitottam számára, de alighogy elindult egyiken, máris letért róla, amint rádöbbent, hogy én adtam neki a lehetőséget. Bűnét lázadással tetézte. Sértéseket tartogatott szívében számomra, Istene számára, amikor ráébredt, hogy az én királyságom nem földi királyság, nem földi dicsőség. Becsukta szívét, elvágta kötelékeinket, és azonnal elidegenedett tőlem. Sötétség borult érzékeire, nem tudta mi a jó, és mi a rossz, és annak az uralkodónak engedelmeskedett, aki a levegő ura.
Ma is azt kérdezem a betegtől, amit egykor a Beteszda fürdőnél: "Meg akarsz gyógyulni?" Ebben a pillanatban meg tudlak gyógyítani, és az egész menny ünnepel és örvendez majd! Ingyen adom, ezért úgy jöjj, amilyen vagy, meggyógyítalak lélek, országomba léphetsz, és bennem, Istenedben élhetsz.”

Szeretetláng Creative Commons License 2010.09.30 0 0 2080
Szent Mihály:

„Isten az egész Föld és a menny Királya. Senki sem olyan, mint ő! Ő a ti üdvösségetek, erőtök és békétek. Szorongattatásaitokban ki fogja nyújtani kezét, hogy felemeljen és megmentsen benneteket. Isten a menny és a Föld Ura, és senki sem olyan, mint ő. Senkit sem lehet Hozzá hasonlítani.

Mondom nektek: maradjatok ébren, mert senki sem ismeri azt a napot, amikor Uratok eljön hozzátok! A Mindenható nem vár tovább elhatározásával. Tűzoszlopként jön el hozzátok, népének világossága tűzzé lesz, és Szent Istenetek égő lángként fogja felemészteni a gonoszság álnokságát. Világossága be fog hatolni a sötétségbe, áthatol rajta, és látni fognak akik nem láttak. El fogja pusztítani a jelenlegi világ kevélyeit. A fennmaradó maradék az övé lesz. Ez a maradék olyan kevés lesz, hogy még egy gyermek is meg tudná számolni, hacsak nem hall bűnbánó kiáltást a Földről a Mindenható. Az Ő ítélete igazságos. Maradj az Úrban, ….., és Ő erőt ad neked. Meg foglak védeni!”

Szeretetláng Creative Commons License 2010.09.29 0 0 2079
„Ragaszkodj hozzám, béke, béke! Gyermekem, ne vonj meg tőlem semmit! Mindketten veled vagyunk. Ne feledd, ez a Sátán füstje, és hidd el, a füst nem tart soká, elpárolog és eltűnik. ….., én, a te Istened, olyan szeretettel szeretlek, amelyet csak a mennyben fogsz megérteni. Légy áldott gyermekem, mindazért a rágalomért, amit rólad mondtak, és mindazért a hamis vádért, amellyel téged illetnek. Légy boldog, mert nagy lesz a te jutalmad a mennyben! Elhiszed nekem? Hányszor mondtam, hogy téged is éppúgy üldözni fognak, ahogy engem üldöztek? Üzenetem megnyeri a szíveket, de néhányan mégis ellened fordulnak. Nem tudják, hogy ha üzeneteimet elítélik, engem ítélnek el. Hiszen megmondtam, hogy hibát keresnek benned; kiforgatnak, ahogy másokkal is megtették, akiket én küldtem! Áldd meg üldözőidet! Imádkozz vádlóidért, teljes szívből bocsáss meg nekik! Tanuld meg ….., hogy Szeretet vagyok! Szeress engem! Szükségem van erre a szeretetre, hogy tovább adjam másoknak. Úgy szeresd testvéreidet, ahogy én szeretlek téged!

Bízzál bennem kicsim! Felragyogok felettük, és világosságommal sokakat megvilágítok. Lelkem áldottjai, elfeledkeztetek szenvedésemről? Szeretetből szenvedtem, légy egy velem! Én engedtem, hogy mindez így történjék, hogy te is megízleld ugyanazt a kelyhet, amelyet én ittam ki szenvedésem alatt. Szeretlek, és ezért engedtem meg gyermekem, hogy igyál kelyhemből. Kis lelkeket emelek magamhoz, átalakítom őket, és szenvedésem kis képmásává teszem őket. Boldog vagy, mert felajánlottad nekem szívedet és lelkedet, hogy isteni kezemmel egy másik kis feszületté alakítsam. Örvendezz lélek! Örvendezz, és légy boldog ajándékommal! De ne feledkezz meg arról kicsim, hogy ugyanezen ég alatt, ahol élsz, báránybőrbe bújt ragadozó farkasok is vannak. Ők azok a hamis próféták, akiktől már óvtalak téged.


Jeremiás 23,10

Kedves, ne félj, előtted vagyok. Légy boldog, amiért mindenféle rágalmat szórnak rád. Szemem figyeli ezeket az embereket, hallom szavukat és érzem szívüket.

Bátorság! Az én erőmet adom neked, hogy folytathasd. Mi ketten?”

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!