Keresés

Részletes keresés

marosko Creative Commons License 2008.04.03 0 0 1601
amúgy a BBC Prime-ot váltó BBC Entertainment cseh feliratozása várható jövő évtől, szal lehet visszakerül majd. Plusz:

2009.-től a BBC információk szerint bevezeti a közép-európai piacon egyéb nemzetközi tematikus csatornáit is, így a BBC Knowledge, a BBC Lifestyle és a CBeebies adókat is, melyek már Lengyelországban elérhetők. Tervezik a BBC HD nemzetközi bevezetését is.

marosko Creative Commons License 2008.04.03 0 0 1600

hány ilyen levelet kaptam már, pontosan ugyanilyen szöveggel...:.)

a valós ok: a BBC Prime megszüntette a cseh feliratozást, csak a magyar feliratért pedig nem volt érdemes bennt hagyni a csatornát mert így is telítettek a UPCD transzperderei.

Előzmény: Gib79 (1599)
Gib79 Creative Commons License 2008.04.03 0 0 1599
Reklamáltam a UPC ügyfélszolgálatánál a BBC Prime szó nélküli eltüntetése ügyében. Az alábbi választ kaptam:

"Köszönettel vettük a UPC Direct-hez érkezett megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önt.

Sajnos hálózatunk műszaki kapacitása véges, újabb sokak érdeklődésére számot tartó csatornát csak egy korábbi tévéadás helyére, annak lecserélésével tudunk a kínálatba helyezni. Ezeket a változtatásokat alapos felmérések, televíziós nézettségi mérések és közvélemény-kutató cég bevonásával előfizetőink körében végzett vizsgálatok eredményei alapján végeztük.
A műholdas televíziós szolgáltatás tömeges szolgáltatás, melyet a természetéből fakadóan jelenleg sajnos nem lehetséges az egyéni igényeknek, ízléseknek illetve anyagi lehetőségeknek megfelelően, teljesen személyre szabni. Programcsomagjaink összeállítása illetve módosítása során tisztában vagyunk azzal, hogy az összes ügyfelünk elvárásainak egyenként is, minden esetben tökéletesen megfelelő válogatást képtelenség elkészíteni, ezért csak arra törekedhettünk, hogy a többségi nézői igényeknek minél inkább megfelelhessünk. Ehhez egyaránt figyelembe veszünk felmérési eredményeket, a többségi nézői igények és a médiapiaci kínálat változásait, valamint szerződéses és gazdálkodási lehetőségeinket is. A programkínálatot minden esetben az erre vonatkozó jogszabályok és az Általános Szerződési Feltételekben foglaltak betartásával állítjuk össze.

Tudatában vagyunk, hogy a szolgáltatás jellegének megfelelően korlátozott műszaki lehetőségek miatt elkerülhetetlen, hogy a kínálat megváltozása egyes előfizetőinket esetleg kedvezőtlenül érintse. Ugyanakkor arra törekszünk, hogy csatornaválasztékunkban előfizetőink többsége, s köztük Ön és családjának tagjai is a nap bármely szakában egyre inkább mindannyian megtalálják a változatos érdeklődésüknek megfelelő televíziós programokat.


Amennyiben további kérdése van, várjuk e-mailen történő megkeresését az ugyfelszolgalat@upc.hu címen, vagy kérjük, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz, a TeleUPC-hez a 1221-es, helyi tarifával hívható telefonszámon, ahol munkatársaink hétfőtől péntekig 7 és 21 óra között készséggel állnak a rendelkezésére.


Tisztelettel:


UPC Direct
ügyfélszolgálat"

Mondjuk valaki elárulhatná mely csatornákkal bővült a UPC Direct szolgáltatása...
kismuc13 Creative Commons License 2008.04.02 0 0 1598
Sajnos, este már nekem sem volt. A sat-tv-radio-n később szerepelt, hogy mégsem jön a BBC Entertainment a Prime helyett. Pontosan nem emlékszem az okra, de ha megnézed az oldalt, ott lesz a hír valahol.

Szomorú vagyok, nagyon szerettem a Prime-ot, s ha már nincs, jó lenne egy angol nyelvű adót a helyébe kapni, hasonló jellegű műsorokkal. De egyelőre nagy a csend...
Előzmény: BoBKeLSo (1597)
BoBKeLSo Creative Commons License 2008.04.02 0 0 1597
Nekem tegnap este már eltűnt. A sat-tv-radio.hu honlap szerint a BBC Entertainment jött volna helyette, de ezek szerint az a honlap la égből kapott híreket is terjeszti.
Előzmény: kismuc13 (1593)
ottofon Creative Commons License 2008.04.01 0 0 1596

Én megbántam amikor megvettem az első digitális TV csatorna előfizetésem, mert szar az egész úgy ahogy van. Akár UPC akár DigiTV akár Antenna Hungáriás rendszer. "Sajnos" 127 cm-es a TV-m és mindegyik rendszer gagyi a földi kábeltévéhez képest. Se kontraszt, se képélesség. Gyors mozgásoknál, pl egy disco felvételnél bekockásodások, kimerevedések.

Berágtam, visszaadtam az összes szart és vettem egy csöves beltérit 10000-ért meg egy antennát fejjel 5000-ért és progit a NET-ről és ingyen nézek mindent (HBO 1,2 pornó, stb).

Ennyit ér a dolog, de hogy havi pénzt fizessek ezekért a gyenge sávszélességű gagyi adásokért?

V.Gy. Creative Commons License 2008.04.01 0 0 1595
Nem tudja valaki véletlenül, úgy általánosságban, hogy mi van akkor, ha egy Cryptoworks-ös beltéri az UPCD-csatornákon nem kér kártyát? Ja, úgy értem, hogy nem kér kártyát és persze kép sincs. :-) Csak egy "No audio and video" üzenet. Persze nem a Philips-ekről van szó; ez speciel egy Schaub Lorenz 305. Érdekes a dolog, mert pl. a Dunának a teletextjét lehet is használni, az EPG-k mennek, de a kártyát a képhez-hanghoz nem kéri... Vajon miért van ez? Hogy lehetne rávenni, hogy kérje és csináljon képet?
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.01 0 0 1594
Most szóltam a szervíznek, pénteken megnézik a vevőfejet, mert az elmondottak alapján talán az lehet a gond.
Köszi még egyszer!
Előzmény: BoBKeLSo (1588)
kismuc13 Creative Commons License 2008.04.01 0 0 1593
Most néztem meg, van. Épp a Leggyengébb láncszem megy.
Remélem,de nagyon, hogy marad is a Prime, az egyik adó volt, amiért Directre váltottam.
Előzmény: BoBKeLSo (1592)
BoBKeLSo Creative Commons License 2008.04.01 0 0 1592
Van most BBC Prime a Directen vagy nincs? Eddig az volt a hír, hogy nem lesz mától, mert a BBC megszünteti a csatornát, ugyanakkor március utolsó hetében végig az áprilisi műsorokat reklámozták az angolok. Az új honlapon pedig szerepel a csatorna. De a NASN nem, pedig az már elég régóta létezik.
Törölt nick Creative Commons License 2008.04.01 0 0 1591
Köszi!

Igazság szerint én eddig inkább arra gondoltam, hogy ez a túlzott tömörítés átka lehet, mert nem minden csatornán egyformán jelentkezik, és nem zaj-szerű, hanem tényleg úgy jelenik meg, mint a tömörített videókon, amit a PC-n nézel, pl. a fekete részeken sötétzöld/szürke kockásodás a színátmenetek helyett (bár ilyet még a Gyűrűk Ura DVD elején is láttam, a főcím alatt!).

Az antennát szerelő rakta fel pár hete a tetőre, műszere is volt, úgyhogy túl sok akadálya nem lehetett annak, hogy pontosan állítsa be... És nem is valami kis tányért rakott fel, úgyhogy talán az se lehet gond. A kábel nem fut túl hosszan, a beltéri a UPC-s szürke, jófajta scarttot vettem hozzá (mert a sajátja tényleg vacak volt, ld. korábban), ami RGB-n van összekötve egy pár hónapos Samsung 72 centis 50 Hz-es képcsöves TV-vel, ami jó forrásból (pl. DVD) gyönyörű képet tud. Lehet, hogy pont emiatt veszem észre jobban a hibákat is...

A digit. T-Kábelt amúgy egy 63 centis, de egyebekben ugyanilyen Samsung TV-n néztem.
Előzmény: BoBKeLSo (1588)
smnl Creative Commons License 2008.03.31 0 0 1590
vagy az alközpont, vagy a beltéri egység vmilyen zavara lehet.

Nekem amíg volt teljesen király volt a minőség (mintha dvd-n néztem volna a filmet)...csak marha drága volt (vagy 12e/hó), aztán jött végre a kábel....csak szívtam a fogam, mikor kábelre kapcsoltam....de egy hét alatt megszokta a szemem...és fele annyiba se került.
Most ott tartok, hogy a hűségnyilatkozatom lejárt és a listaárat fizetem (6050,-) ...szemétség ezért a minőségért...
Na de holnap kötik a digitális cuccost a média boxxal...kiváncsi vagyok a minőségre...egyenlőre továbbra is 6050,-ért. És ha minden igaz akkor júniustól már a TKábeles médiaboxos kütyü is elérhető lesz...onnantól kezdve...aki olcsóbb és kevésbé szemét (egyik szemetebb mint a másik)...jőhet...

És ha végképp nrm működnrk ezek a dolgok, akkor vissza a tányéros tévére.

Nincs hűségnyilatkozatom, ha kell 2 hetente váltok.

Az az igazság, hogy az eredeti, szinkron nélküli filmek, dok.filmek hiányoznak.
van egy csatorna (MGM)....amit ezek művelnek azt tanítani kellene. Képesek a legszenzációsabb filmeket is teljes szürkévé, unalmassá tenni az elb***tt szinkronjukkal.
Előzmény: BoBKeLSo (1588)
lacki Creative Commons License 2008.03.31 0 0 1589

Sziasztok!

 

Jelentkezzen kérem olyan valaki, akinek van társbeltérije. Kérem írja le a szükséges tudnivalókat ezzel kapsolatban!

 

Köszönettel: lacki

BoBKeLSo Creative Commons License 2008.03.31 0 0 1588
Ebben az esetben lehet, hogy nálad van valami probléma, mert ilyen jelenségeket a Direct nálam soha nem produkált. Talán nem tökéletes a műholdad betájolása, vagy gond lehet a fejjel, kábelezéssel, illetve akár a beltéri egységgel.
Előzmény: Törölt nick (1586)
silenthill Creative Commons License 2008.03.31 0 0 1587
Felhívtam őket, közel 20 perc várakozási idő után, tényleg segítőkész hölgy vette fel. És kértem, hogy találjunk valami megoldást arra, hogy ne kelljen ilyen sokat fizetnem, mindent lista áron. Kicsit várakoztatott, utána kérdezett a dolgoknak, és végül újabb hűségnyilatkozattal továbbra is 2000 forintért nézhetem az HBO MaxPak-ot, és bekerültem a silver csomagba (régi családi és plusz sport csomag együtt) 4500 forintért, vagyis 6500 összesen, ami nem rossz, mert korábban 7500öt fizettem.
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.31 0 0 1586
Nos, azt kell mondjam, hogy a digitális kábeles adás (legalábbis a T-Kábeles) minősége azért észrevehetően jobb, mint a Direct-é...
Az utóbbinál sajnos eléggé észrevehető a mozgó tárgyak/emberek körvonalai körül a blokkosodás (kockásodás). :-(
silenthill Creative Commons License 2008.03.30 0 0 1585

ja, a szokásos. Holnap megint teszek 1 próbát. Egyik kollégám pont a héten rendelte meg a direct-et, és neki mindenre a honlapon is kint lévő kedvezményes árakat adták. A hét második felében szabin voltam, de holnap találkozom vele, és kifaggatom a dolgokról. Újnak lehet, réginek nem??

D.Fazekas Zsolt Creative Commons License 2008.03.29 0 0 1584
Kérdeztem... de ezek papagájok. Elkezdte nekem a sablon dumát "Én nem tudok mit tenni, nézze ezt tudjuk..... és jött a marketing duma"
Előzmény: silenthill (1583)
silenthill Creative Commons License 2008.03.29 0 0 1583
és nem mondta el, hogy miért akarják elűzni a meglévő ügyfeleket?
Előzmény: D.Fazekas Zsolt (1582)
D.Fazekas Zsolt Creative Commons License 2008.03.29 0 0 1582
Én is ugyanígy voltam! Én vagy 10 percig zenéltettem, mikor is meguntam, kocsiba be, UPC kirendeltségbe be... szerencsére nem volt senki. A hölgy is nagyon kedves volt meg minden.... de lemondtam, nem ér annyit ez az egész HBO.

3-4 alkalommal nyomják főműsoridőben az épen aktuális új filmet, utána pedig lehetetlen időpontokban ismétlik. 80-90% megvan DVDn és láttam is. Nekem nem fog hiányozni.
Előzmény: silenthill (1581)
silenthill Creative Commons License 2008.03.28 0 0 1581

Ma megkaptam a számlát, és észrevettem, hogy az HBO MAXPAK-ra lejárt a nyilatkozati idő, így listarán adják 3500 forint. Hívom is üsz-t, hogy újabb hűségidőt vállaljak, de a csaj szemrebbenés nélkül közölte, hogy nem lehet, nincs. Hírtelen felindulásból mondtam, h akkor lemondanám, ezért tovább kapcsolt. Aztán nem jutottam tovább, mert 5 perc újabb várakozás után leraktam a telefont. De megmondaná valaki, hogy akkor most hogy is van ez? A  számlalevél hátulján is pont az új HBO MaxPakkot reklámozzák (már az HBO Comedy-vel) 2000 forintos havidíjért, akkor én több mint  éves előfizetőként miért is nem kaphatom meg? A honlapjukon még semmi infó nincs az új fémes elnevezésű csomagokról, de ahogy a családi csomagért is többet fizetek. A családi+ csomag 3900 forint, és már benne vannak Plusz Sport csomag csatornái, én fizetek külön a két csomagért 5500 forintot. Valamit rosszul csinálok, de nagyon... Valaki legyen jó, és homályosítson fel.

 

 

mlaszlo986 Creative Commons License 2008.03.28 0 0 1580
Szia!

Nem olcsóbb ha interneten keresztül rendeled. A leggyorsabban akkor kötik be, ha forgalmazón keresztül rendeled meg, így akár 2-3 napon belül is beszerelhetik.
Családi+ csomag megrendelése esetén 2 év hűséggel kb. 10-12000.-Ft volt az induló költség 3 beltéri egység rendelése esetén, bár a honlapon a 3 beltéris ajánlatot már nem látom, de elvileg lehetett 3 beltérit is kérni. A havi bérleti díj a két plusz beltérire pedig 1000.-Ft.
Előzmény: Janos0225 (1575)
mlaszlo986 Creative Commons License 2008.03.28 0 0 1579
Valóban lecserélték a Discovery-t, eddig a CE (Central Europe) verziót kaptuk, most pedig a magyar verziót.
Petyka30 Creative Commons License 2008.03.27 0 0 1578
Szia!Igen lehetséges.Nekünk is 3 tv-re van.Minden plusz beltéri egység után 500Ft a havidíj.Abban az esetben,ha 2 éves hűség nyilatkozatot teszel.
Előzmény: Janos0225 (1575)
BoBKeLSo Creative Commons License 2008.03.26 0 0 1577
A mai napon a Directen megváltozott a Discovery Channel. Az eddigi international helyett a CE (talán közép-európai) műsora megy. Itt minden műsorhoz van magyar hangsáv is.

Remélem, ez marad továbbra is.
BoBKeLSo Creative Commons License 2008.03.26 0 0 1576
Van társ beltéri lehetőség, de tudtommal csak egy jár minden előfizetéshez. Így összesen két helyen tudsz más-más műsort nézni. Másképp ez nem lehetséges. Az árakat megtalálod: http://www.upc.hu/upc_direct/arak

Internet a Direct-tel nem köthető össze, hiszen ez műholdas szolgáltatás, a mezei ADSL és chello kábelezést igényel.
Előzmény: Janos0225 (1575)
Janos0225 Creative Commons License 2008.03.26 0 0 1575
Hello én még uj tg vagyok de UPC   direct akarok most bekötni!És azt akarom kérdezn hogy azt lehet-e  azt  hggy 3 tv más is nézhetsen is pl ugyanannyit fizesek mint ha egy tv lenni vagy lehetséges-e egyeltalán hogy 3 tv három különbőzű műsort nézek!Ésa még azt karom kérdezni megtudnátok mondani hopgy mennyibe kerül most ha beakrokm kötni mindennek együtt pulssz ha internetett is rendelnák olcsób lenne?Segitséeket nagyon megköszöném!!!
Analyzer65 Creative Commons License 2008.03.26 0 0 1574
koszonom szepen, kedves Ottofon, megoldottam a dolgot, a "deli irany" segitsegeddel!
Előzmény: ottofon (1573)
ottofon Creative Commons License 2008.03.25 0 0 1573
19.2 fok ak kb Budapest hosszúsági vonala, azaz Budapesten pont dél felé kellene néznie az antennának. Ha te Angliában vagy akkor kicsit már kelet felé kell forgatnod, azaz balra. De biztos van antennája a szomszédnak is, nézd meg merre áll!
Előzmény: Analyzer65 (1569)
identifikátor Creative Commons License 2008.03.23 0 0 1572

most vettél directet? mert akkor  előbb kellett volna tájékozodnod...

vagy eddig is volt és nem érdekelt az angol foci???

Előzmény: tobias791 (1570)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!