Képre rákattintasz, akkor előjön nagyobb méretben. Rámész a kurzorral, egér jobbgomb kattint - menüből kiválasztod a "kép címének másolása" menüpontot. Aztán kinyitsz egy google-t, és Ctrl+V-vel ezt bemásolod.
Én a lágytojást mindig mikróban csinálom. MIvel előtte is úgy szerettem enni, hogy tálkába kitéve és kiskanállal összevagdosva, így a megjelenésében sincs semmi különbség.
Mostanaban kapok tanyasi tojast, garantaltan... azok frissek, es eleg vastag a hej, no meg nehez leszedni.
Amit eddig is szoktam, hogy jeges vizbe teszem.
Most kiserletezgetunk azzal amit hallottam, hogy a jeges viz OK, de tegyuk a hutobe legalabb egy napra... es tenyleg jo.
A tojas skalpolo azon az elven mukodik, hogy a fem kor alakban rafekszik a tojasra es a kallantyut felhuzod, rugo van belul, majd visszaesik es betori a tojas hejat kor alakban anelkul hogy szilankok mennek bele.
Namarmost... ha van egy eros valamilyen fem palast, amire ra lehet utni... az megtenne. Nem igazan nagy az utes ereje...
Lagytojas nekem a kedvencem... tegnap tanultam, hogy hogyan lehet tokeletes lagytojast fozni... kiprobaltam amit hallottam, es igaz... kb 2 cm vizben kell fozni, nem tobb! Beletenni akar a huto hideg tojasokat, hat es fel percig fozni... tokeletes eredmeny, En pont igy szeretem. A feherje szilard, a sargaja nem...