Képre rákattintasz, akkor előjön nagyobb méretben. Rámész a kurzorral, egér jobbgomb kattint - menüből kiválasztod a "kép címének másolása" menüpontot. Aztán kinyitsz egy google-t, és Ctrl+V-vel ezt bemásolod.
Én a lágytojást mindig mikróban csinálom. MIvel előtte is úgy szerettem enni, hogy tálkába kitéve és kiskanállal összevagdosva, így a megjelenésében sincs semmi különbség.
Mostanaban kapok tanyasi tojast, garantaltan... azok frissek, es eleg vastag a hej, no meg nehez leszedni.
Amit eddig is szoktam, hogy jeges vizbe teszem.
Most kiserletezgetunk azzal amit hallottam, hogy a jeges viz OK, de tegyuk a hutobe legalabb egy napra... es tenyleg jo.
A tojas skalpolo azon az elven mukodik, hogy a fem kor alakban rafekszik a tojasra es a kallantyut felhuzod, rugo van belul, majd visszaesik es betori a tojas hejat kor alakban anelkul hogy szilankok mennek bele.
Namarmost... ha van egy eros valamilyen fem palast, amire ra lehet utni... az megtenne. Nem igazan nagy az utes ereje...