Keresés

Részletes keresés

rita Creative Commons License 1999.10.08 0 0 57
Ez nagyon igaz:-)
Előzmény: sinn (53)
joitt Creative Commons License 1999.10.08 0 0 56
A legújabb CKM-ben (október) a 38. oldalon van egy rész amelyben arról irnak, hogy egyes népeknél (Mexikó, India) mennyire elterjedt gyakorlat a vassúlyokkal való gyerekkori pénisz nyújtás; nem bizzák a véletlenre, hogy egy kissrácnak mekkora szerszáma lesz ha felnő.
sinn Creative Commons License 1999.10.06 0 0 55
Szia,

hát igen, valóban vannak extrém párosítások, de - ahogy írtad - léteznek áthidaló technikák. Meg is tudom érteni, ha ilyen esetben elgondolkodnak az érintettek a mesterséges beavatkozáson, azt viszont nehezen fogom fel, ha egy fiú a maga 16 centijével 20-ra vágyik.

Ja, eszembe jutott egy vicc - mire jó a Viagra Light?
Dugni még nem tudsz vele, de a strandon jól mutat...

Előzmény: szta (54)


szta Creative Commons License 1999.10.06 0 0 54
sinn

Szívemből szóltál !
De azért essék szó a nagyon eltérő mérettel megáldott nőkről és férfiakról is.
A szélső értékekkel rendelkező párok /kicsi pénisz és nagyon tágulékony nő/ esetében bizony könnyen elképzelhető hogy nehezen tudják összehozni a mindkét fél részére megfelelő orgazmust. Persze a fantázia végtelen, de adott esetben kevés lehet. Az ilyen párok valszínűleg nem maradnak meg egymás mellett. Hasonló az eset fordított méret esetén is /nagy falloszú ffi és szűk nő/, kivéve persze ha a nő nem enyhén mazohista beállítottságú. A férfi egy bizonyos határig még élvezi is szorult helyzetét. Azon túl nem tud mit kezdeni partnerével.
Szóval ennyi...
Üdv..

Előzmény: sinn (53)
sinn Creative Commons License 1999.10.06 0 0 53
Ha a férfiak végre hajlandók lesznek elhinni a noknek, hogy a nagy élvezet záloga nem a nagy szerszám, és a nok belátják, hogy a szexuális vonzero nem egyenesen arányos a mellboséggel, akkor helyreáll a világ egyensúlya.
szta Creative Commons License 1999.10.06 0 0 52
Sziasztok !

Rövid leszek. Én is láttam az esti műsort és szerintem a méretnövelés mesterséges eszközökkel azoknak való akik már semmiféle módszerrel nem képesek leküzdeni kisebbségi érzésüket (egyfajta lelki rehabilitációra szolgál) vagy pedig azoknak akik túlzott hiúsági kérdést csinálnak belőle. Tisztelet a kivételnek !!
Amúgy a véleményem az, hogy a pénisz növelésének leghatásosabb módja, ha a partneredet /odafigyeléssel, kényeztetéssel, stb./
megfelelő állapotba tudod hozni. Olyankor "nő" a péniszed mérete.

Üdv a művésznek !

sinn Creative Commons License 1999.10.04 0 0 50
Gondolom, ez a pénisz-kérdés hasonló lehet a lányok cici-problémáihoz. Olyan lánnyal, aki elégedett lett volna a méreteivel, nem találkoztam. Optikai tuninggal (Wonderbra és tsai) persze bármit el lehet érni, de elobb-utóbb szembesülni kell a meztelen igazsággal. A mellméretet ugyanúgy nem lehet edzéssel megváltoztatni, mint a fütyit - az alább taglalt anatómiai sajátosságok miatt.
Ziege Creative Commons License 1999.10.01 0 0 48
Jóestét!
Dan farkához csak annyit:
Lássuk be, hogy kamukéró a két fotó. Egy nagyfarkú férfi péniszét látjuk előbb teljes nyugalomban, majd félerekcióban. Ennyi.

A növeléshez csak annyit, hogy egyszer találkoztam egy hómpéccsel, amin különféle súlyakasztásos módszereket ajánlottak, illetve masszírtechnikákat. Azt írta a szerző, hogy mindennapos tréninggel fél éven belül eredmény érhető el. Akinek van ideje és türelme, csinálhatja...

atimati Creative Commons License 1999.09.30 0 0 45
Részlet a http://www.szexologia.hu/noi-orgazmus.htm -ból:

A hüvely beidegzettsége szegényes. A hüvely felső kétharmad részén ritkák azok az idegvégződések, melyek izgalmat
keltenek, vagy szerepet játszanak az orgazmus elérésében. Kivétel lehet a hüvelybe torkolló méhnyak, melynek érintése egyes
nőkben igen kellemes érzést kelt (de van akinél fájdalmas).

A hüvely bejárati része azonban szexuálisan érzékeny a nők nagy részénél.. Ebből pl. az is következik, hogy a hímvessző
hosszúságának alig van jelentősége közösülésnél. Itt helyezkedik el a hüvely elülső-felső falán, a bejárattól kb. 3-7 cm-re az
úgynevezett G folt, vagy G pont (G spot, angolul). Egy babszem nagyságú terület a hüvelyben, a hüvely nyálkahártyájába
beágyazódva, melynek súrlódása, nyomása is fokozhatja a szexuális izgalmat. A kutatások szerint, azoknak a nőknél, akiknek
elsődlegesen hüvelyi ingerléssel kiváltható orgazmusa van, ehhez a G foltnak kitüntetett szerepe lehet. Azonban az igazsághoz
hozzá tartozik, hogy a nők jelentős részénél nem sikerült bizonyítani a G folt létezését.

Ziege Creative Commons License 1999.09.29 0 0 43
Picike Lányka:
Bárha időm lenne, megírnék erről egy ksebbfajta disszertációt:-)
Talán kiran segít:-) Mondjuk indulhatna a dolgozat a fallikus szimbólumoktól,az ősi, nagyfarkú termékenységszobroktól, s a hím madarak színes tollazatához, násztáncához futna ki...amit meg kell mutatni, be kell dobni az áhított hölgy elnyerése érdekében...:-))))))))

Ez már kultúra, történelem, pszichológia, szociológia, mittudomén. Fiúk segítsetek, s írjátok meg helyettem is:-))))

kiran: képben vagy:-))))))

Előzmény: Kicsi_Lany (42)
Kicsi_Lany Creative Commons License 1999.09.29 0 0 42
Az egy dolog. De a férfiember lát is, meg hall is. S megkockáztatható: sokunk még akkor sem utasítana vissza egy alaposabb faroknövekedést, ha amiatt problémásabbá válna a szex szerelmével.

Na ezt magyarazzatok el nekem! :)) Igyekszem, igyekszem, de ezen a ponton meg tenyleg szuksegem van egy kis segitsegre... Szoval hogy is van ez?

udv, Kicsi_Kivancsi_Lany

Előzmény: Ziege (40)
Ziege Creative Commons License 1999.09.28 0 0 40
(Ziege az oldalpáholyból, mint az öregek a Muppet Showban):

Élvezettel (NA NEM ÚGY!) olvasom kiran eszmefuttatásait. Kár, hogy a Számít-e...-topic virágkorában még sehol sem voltál. Vagy kár, hogy nincs több időm bekapcsolódni.

Mit is tudnék most még hirtelen hozzátenni? Talán annyit, hogy nem biztos: a „férfilélek evolúciója” mindenkinél lezárul. (Én 25 évesen még nem érzem így.) Nem biztos, hogy az igazi, a hozzáillő kedves megtalálásával teljesen háttérbe szorul a méret-kérdés.

Mert lássátok: én a mostani barátnőmmel tökéletesen összeillek méretileg. Imádja a füykösömet és állítja, hogy szép méret. Ám se kisebb, se nagyobb nem kell neki. Én viszont – érdekes – ettől függetlenül továbbra is jó alaposan megszemlélem ékességemet, ha pl. meztelenül egy tükör elé kerülök. Elég szép-e, jó-e, nagy-e, testes-e, izgató-e? Ez az örök kérdés. Még akkor is, ha a kedves olyan szavakkal illeti a fütköst egy-egy együttlét közben vagy után, amitől elszáll az ember agya.

Az egy dolog. De a férfiember lát is, meg hall is. S megkockáztatható: sokunk még akkor sem utasítana vissza egy alaposabb faroknövekedést, ha amiatt problémásabbá válna a szex szerelmével.

JiG Creative Commons License 1999.09.28 0 0 38
Visszaterve a diotorohoz. Olvastatok Darvasi Laszlo, Pregnator da luci, (vagy valamilyen ehhez hasonlo) novellajat. Ez pont a "mokusizmokrol" szol.

JiG

kopaszkukac Creative Commons License 1999.09.27 0 0 37
kiran

holnap szerzek egy normalis vonalzot, es lemerem ( normalisan ki is integralom :)

kopaszkukac;

Előzmény: Törölt nick (23)
Kicsi_Lany Creative Commons License 1999.09.27 0 0 36
kiran, Te nyertel, feladom :)))
Eszembe nem jutott, hogy ezt a kerdest ilyen sokszinuen is meg lehet kozeliteni. Most mar kezdem kicsit megerteni a meret-kerdes kozpontisagat azzal egyutt, hogy meggyozodesem, hogy az informacio-hiany es a tudatlansag tartja a kerdest ennyire kozpontban. Es hat mi lanyok is tudnank tenni valamit, ahogyan Endorfin kollega korvonalazta ;-)), de informacio az errol sem szokott csak ugy az egbol potyogni.....

udv, KL

Előzmény: Törölt nick (32)
Endorfin Creative Commons License 1999.09.27 0 0 33
Úgy tudom,
hogy a "kis pénisz" problémát a legcélszerűbben nem sebész, hanem pszichológus tudja megoldani.
De a legjobb megoldás egy pszichológusnő,
aki a mókusizmainak az összeszoritásával képes feltörni egy diót....:))

Endorfin

Ziege Creative Commons License 1999.09.27 0 0 31
Tiszteletem!

Én nem is akartam hozzászólni... Így most nem is szólok hozzá. Csak annyit, hogy akit érdekel, az olvassa el a Számít-e-topicot:-)))

Köszönöm kiran hivatkozását, de azért, ha lehet, ne legyek élő klasszikus:-)

Azért figyelem majd ezt a diksurzust is...

jajanyu Creative Commons License 1999.09.27 0 0 30
elmeleti tipp:
gyerekkortol kezdve nem sportalsot kell,
kellett volna hordani, ami elszorit, es nem hagyja szabadon lengeni, hanem hosszualsot. Mit szoltok ehhez?
Előzmény: Kicsi_Lany (29)
Kicsi_Lany Creative Commons License 1999.09.27 0 0 29
kiran,
a topic kevesse informativ jelleget nehez lenne tenylegesen megkerdojelezni. Nem tudom magam sem, hogy miert van Bennetek sracokban az a fene nagy felelem, s vajon mitol is alakult ki ez. Egy dolog biztos, hogy szerintem a merettel szemben sokkal fontosabb jellemzo a jatekossag, az hogy milyen szexualis kulturaval bir az a ferfi, aki a peniszhez tartozik...No es persze a gyengedseg... Igenis, masra figyelunk mi lanyok. Eddigi tapasztalataim is maximalisan errol szolnak, volt olyan srac az eletemben, akinek 20 cm felett volt a peniszmerete, s nem volt igazan jo szereto. Sot, kesobb sokkal nagyobb elmenyeket sikerult atelnem valakivel, akinel a cm-ek szama 14 korul volt... Ezek utan nem meglepo, ha en azt mondom, hogy nem erdemes a mereten filozofalgatni.... ;-))

KL

ps, egyebkent is kicsi a bors, de .... jatekos ;-))...

Előzmény: Törölt nick (23)
Gently Creative Commons License 1999.09.27 0 0 28
Egyetértek Endorfinnal: minek megnövelni? Egy jól izmolt hölgy társaságában nem lehet okotok panaszra.
Pille Creative Commons License 1999.09.27 0 0 27
Eddig nem néztem meg az oldalt, de ha már így vitába keveredtünk, akkor a kedvedért átfutottam. :))))

1. Nem találtam meg azt a bizonyos állandósult méretnövekedést benne. (ez lehet felületességem hibája)

2. Még ha írták is, én nem bíznék benne ennyire. A reklámnak nem szabad hinni, mint tudjuk. Ez az ilyenvolt-ilyenlett is hasonló.

3. Amit előzőben írtam, azt kifejezetten a Magyarországon is kapható (direkte potencianövelő készüléknek nevezett) eszközről mondtam. Annak tájékoztatójában szó se volt semmiféle tartós növekedésről.

4. De ha gondolod, szívesen visszavonom szubjektiv véleményemet, mert mint írtam, nem vagyok kompetens a kérdésben. :))))))))

Előzmény: Naji (26)
Naji Creative Commons License 1999.09.27 0 0 26
Kedves Pille!

Ha jobban megnézed a lapot, láthatod, hogy kb másfél coll permanens méretnövekedést írnak, ami olyan 4 cm. Bár ezt se hiszem el!

Pille Creative Commons License 1999.09.27 0 0 25
Én úgy hallottam, hogy ez az eszköz (VEP) azoknak szükséges, akiknek merevedési problémáik vannak. A vákuum hatására a véredények megtelnek, és bekövetkezik a merevedés. (Ami természetesen megnagyobbodással is jár, de nem másképp, mintha természetes uton történt volna)

Ez személyes, de nem tapasztalati úton szerzett (hehe, szépen is néznék ki!) vélemény.

Előzmény: gerro (19)
Naji Creative Commons License 1999.09.27 0 0 24
Kedves kiran!
A lelkemből szóltál! Csak így tovább!

Különben megnéztem azt a vacu-tech-es weblapot. Hát szerintem kicsit túlzás az a két kép, amelyik a használat előtti, meg utáni állapotot mutatja.
Nem is beszélve a fiatalember eredeti mérete sem szégyellnivaló.
Ja, és marha drága a cucc.

Kicsi_Lany Creative Commons License 1999.09.26 0 0 22
Lasd Szamit-e a meret az agyban, eleg kimeritoen taglaltak mar elodeink ezt a temat...
Előzmény: kopaszkukac (21)
kopaszkukac Creative Commons License 1999.09.26 0 0 21
miert kellene peniszt nagyobbitani ? mekkora az a meret, ami mar jo, es mekkora zavar mar ? hogyan merjunk szabvanyosan ? alul/felul ?
hamburger aki fincsi Creative Commons License 1999.09.25 0 0 20
Na gyerünk srácok igyekezzetek...okítsatok minket !
Kinek volt már tapasztala ilyen szarral ???
Engem nagyon érdekelne,és az is hogy voltaképpen mennyi idő alatt lehet és mennyit hízlalni a kedvenc háziállatunkat ? :-)

Ha valakinen van tapasztala az kérem írjon

Köszike !

:-)))))))))

gerro Creative Commons License 1999.09.25 0 0 19
Megnézetem joitt által említett oldalt. Meg tudja valaki mondani mi történik ilyenkor a pénisszel? Az elért eredmény végleges vagy csak átmeneti? Itthon is láttam egy hirdetést egy VEP (Vákuummal Elért Potencia) nevű eszközről. Ez lehetséges, hogy ugyanez csak másként hívják?
Üdv
Gerro
joitt Creative Commons License 1999.09.24 0 0 18
A következő címen, csupán csak fél év alatt, csak tessék, tessék megvenni a vákuumos csodát!

http://www.vacutech.com/results.htm#top

jajanyu Creative Commons License 1999.09.24 0 0 17
valahol olvastam erre kamaszutra recepteket..ilyesmi, hogy vegy egy beka fejet, teddd bele mezbe...nevetseges...
Viszont minden receptben ott volt a mez...lehet benne valami...foleg ha darazs csipi meg, akkor megdagad jool...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!