Keresés

Részletes keresés

igus Creative Commons License 2001.11.10 0 0 101
Jaj, most veszem észre,hogy elfelejtettem örvendezni a 100-nak ! Hurrá !
Előzmény: igus (100)
igus Creative Commons License 2001.11.10 0 0 100
Persze a nagy tüdejű nőkre való utalásakor magam is a természetes vákumozásra gondoltam B-)))) mert a fantáziám valahogy úgy mozog, mint a tied, kedves Kirán!
Ennek ellenére elvetettem az ötletét, mert nem látom bizonyítva, hogy ez a tipusu vákumozása tényleg méretnagyobbodást okozhatna.
De akkor gyere, és fejtsd ki bővebben hogy neked milyen tapasztalataid vannak ezügyben, és vajon centiméterben mérhető-e a vákumozásod hatása?
Előzmény: Törölt nick (99)
igus Creative Commons License 2001.11.10 0 0 98
Hogyhogy Allah? Úgy gondolod, hogy ebbe a topikban csak a férfiaknak van helye, és ha egy nő is beteszi ide a lábát, az már gyanús neked?

Mellesleg korábban - más topikban - kifejtettem a péniszek méretének fontosságával kapcsolatosan, hogy én nőként nem várom el a minél nagyobb dákót, hiszen a közepes fajtával, vagy akár a kisebb tipusuval is pompásan lehet bánni.
Számomra egyetlen egy esetben van jelentősége egy férfi hímtag fazonjának, mégpedig amikor nézegetem. Merthogy látványnak valóban nagyon ingerlő egy szép formájú, de akció közben a hosszának nincs különösebb jelentősége.
Ha mégis válogatnom kellene a különböző alkatúak között, akkor már inkább a vastagságára szavaznék, nem annyira a hosszára. Márpedig ha a jelenlegit nyújtjátok, veszít a vastagságából !! B-((
Namármost amit ajánlottál nekem, hogy gyakori vámuum alkalmazásával növelhetném a hosszát - most írtam az előbb, hogy nem törekszem rá, hogy minél hosszabb legyen, tehát az ötletedet elvetem.

Előzmény: ALLAHH (97)


ALLAHH Creative Commons License 2001.11.10 0 0 97
Igus.
Mivel hölgyként érdeklődést mutatsz a topic iránt, engedd meg hogy gonoszul azt feltételezzem a párod révén te is érintett lehetsz a témában.
Ebben az esetben a természetes vákuumos módszer
gyakori alkalmazását javasolnám (nagy tüdejü hölgyek előnyben ),ha nem is hoz hosszú távú eredményt, kedvesed szerintem akkor sem fog tiltakozni ellene :)

Ha belegondolok,nem is lenne rossz egy ilyen műintézmény.
Természetgyógyász hölgyek figyelem !
Újabb "gyógyeljárással" lephetitek meg a holisztikus gyógyászat híveit !

Feketefény
Ha nálad a sex az péniszrángatást jelent akkor tényleg kísértetiesen hasonlít ! Egyébként a gyakori sex valóban jótékony hatással van a méretre, ha az talán nem is centiméterekben mérhető.

igus Creative Commons License 2001.11.10 0 0 96
Ugyan már, hogy hasonlítana rá !?
Amikor kefélésre használod, akkor nem a testedtől távozó irányba húzódnak a rostjai, hanem éppen hogy egy nő szeméremcsontja és hüvelye befelé tolja neked a saját tested irányába. Attól aztán nem fog megnyúlni. Már a maszti valamivel jobb, föltéve ha nem csak simogatod, hanem ha rendesen húzod is, ahogy kirán javasolta.
Előzmény: Feketefény (94)
igus Creative Commons License 2001.11.10 0 0 95
Nekem nincs más ötletem, de amit javasoltam, az akár nővel, akár nem nővel mindenképpen kellemesebb javaslat volt, mint a te ötleted, amit odaírtál.
Talán neked sem volt más 5leted?

Mindketten off voltunk a javaslatunkkal mert csak átmeneti eredményt hoz, de ez a topik nem átmeneti eredményt kutat, hanem hoszúúúúúúúúúúúúúúú távú növekedésben reménykednek az urak.

Előzmény: Ugrifules (91)
Feketefény Creative Commons License 2001.11.10 0 0 94
Az az egy baj ezekkel a módzserekkel, hogy kisértetiessen hasonlítanak egy kefélésre, vagy maszturbációra, ezek szerint ha valaki sokat szertkezik attól nő a farka?
ALLAHH Creative Commons License 2001.11.10 0 0 93
Na én is utánanéztem az általam ismert módszernek, és gyakorlatilag megegyezik a kiran által elsőként leírt eljárással, úgyhogy engedelmetekkel nem írnám le újból.
Annyit tennék csak hozzá az ott elhangzottakhoz, hogy a gyakorlat után is javasolják a melegvizes
fürdőt, hogy a fellazított rostokat még jobban tágítsák.
Továbbá kevés szabadidővel rendelkező kollegáknak nem javasolnám, úgyanis látható eredmény eléréséhez ( amint a vastagon szedett rész is mutatja ) napi néhány perc gyakorlatozás nem elegendő.
Egy angliai felmérés során 111 úriembert vizsgáltak, akik két hónapon keresztül napi fél órán át nyújtották hímtagjukat, és mindegyükiknél tapasztalható volt valamennyi tartós hossznövekedés.Ennek mértéke 0.5-2.5 cm között szóródott.
Aki kellő elszántsággal, és szabadidővel rendelkezik munkára fel, kíváncsian várom a beszámolókat az elért centiméterekről, bár részemről még várom kiran mester újabb módszereit, hátha felcsillan egy spórolósabb út is az extra centik felé.

Ugrifules Creative Commons License 2001.11.09 0 0 92
Második nincs kihúzva.De ha egyszer nincs!
Előzmény: Ugrifules (91)
Ugrifules Creative Commons License 2001.11.09 0 0 91
Nő nélkül nem az igazi.Nincs más 5leted nincs?
Előzmény: igus (68)
SecretBoy Creative Commons License 2001.11.09 0 0 90
Hm, elég érdekes és főleg 1szerű módszerek. Mindenestre 1értelmű, hogy érdemes kellően fiatalon elkezdeni! :-)

Egy kiegészítést hadd tegyek a kedves gyakorló faroknövesztőknek: előtte mindig alaposan mossanak kezet elkerülendő a baktériumok farokba préselését...

OFF
Állítólag sokkal ésszerűbb lenne a férfiaknak pisilés ELŐTT (is) kezet mosni! Dehát kinek van arra ideje, mikor mindent elsöprő vágyunk egy jó nagyot és élvezeteset pisilni... :-)

Előzmény: Törölt nick (89)
ALLAHH Creative Commons License 2001.11.09 0 0 85
Kiran
Már feltettem volna, csak mindíg otthonfelejtettem az anyagot, ígérem hétfőn behozom a munkahelyre és közzé teszem.Az általam ismert írás csak kb. egy oldalon és elég felületesen foglalkozik a dologgal.

Kipróbáltam a nyújtásos mérést de nálam kb. két centi difi van, leszakítani meg nem szeretném :)
A tenyér mögétételével való mérés sem az igazi,
azért a legtöbbünknek azt hiszem túllóg, de lehet hogy csak az én tenyerem túl keskeny :)))
Arról nem is szólva, hogy az ernyedt méretet igencsak befolyásolja a külső hőmérséklet, vagy mondjuk a húgyhólyag teltsége ezért objektív méréshez szerintem marad a merev állapot.

vega9 Creative Commons License 2001.11.09 0 0 84
Szia Kiran!

Igazából engem a gyakorlatnak az a része érdekel, hogy hogy tudnám egyenessé tenni a szerszámot, ha van ilyen egyátalán, de miattam ne fáradj majd olvasom az elkészült "dokumentációkat"!
De sajnos a többi asztaltárshoz hasonlóan egyszerűen nincs kedvem se időm nagyon 5 percnél többet dolgozni.

Előzmény: Törölt nick (81)
webvandor Creative Commons License 2001.11.09 0 0 83
kiran: már a múltkor is használtál nagyon választékos angol szavakat :))) de most meg ezen akadtam ki: "locker-room-showbusiness" Oksa, sejtem mi ez, de mégis, ha kifejtenéd :)

És hadd járuljak hozzá a tudományos munkásságodhoz: kérdésedre válaszolva a "dead stretch" módszer szerint mérve az enyém is ugyanakkora, mint mereven, ill 1 cm difi van csak. Ha segíthettem vele.
ja és még valami. Én már gyerekkorban se hagytam figyelmenkívül azt az 5mm-t :)))))))

vega9 Creative Commons License 2001.11.09 0 0 80
Szia Kiran!

Nagyon nagyra értékelem a fáradozásodat!Ilyet alapos munkát még egyetlenegy topic-ban sem láttam!
Viszont lenne egy kérdésem:

Lehet-e a farok hosszát szabócentivel mérni?
És ha lehet akkor, hogy szabályos?
Ezt azért kérdezem mert nekem viszonylag görbe és ebből adódóan ha teljesen feláll akkor kevesebbet mérek vonalzóval mint amikor még nem áll fel teljsen ez a görbeség miatt van.De természetesen lényegesen nagyobb amikor teljesen feláll épp ezért úgy gondolom, hogy a vonalzós módszer csak az egyenes faroknál jön be, mert a görbénél fals érték jön ki!

Tényleg érdekel a véleményed!

SecretBoy Creative Commons License 2001.11.09 0 0 79
"OFF: nem tom, mire gondolsz te, én a hölgyek és a magam örömét egyaránt szolgáló szexidő-elnyújtásra gondolok, de ez nem feltétlenül jó, ha túlzásba viszem, erre nézve korrekciókat kaptam páromtól. :-)))
Hanem a tao... mmmmm! :-)"

Hát, igen, ez tényleg érdekes tud lenni. 1 óra után már nem olyan! :-) De tényleg. Tao. Ez tényleg működik? Egyszer vagy fél óráig nézegettem egy ilyen könyvet a könyvesboltban - míg ki nem néztek az ELADÓURSULÁK.

A méréses módszernél az a megnyújtásos téma nekem csak akkor jönne be, ha mángorlóval nyújtanám meg a farkam. :-)

Garp szerint Creative Commons License 2001.11.08 0 0 78
Miért is égés az, ha valakinek kicsi a farka?

Pl. az enyém. Kicsi. De játékos! Na!

Növesztés legegyszerűbb módszere? N A G Y I T Ó!

Kicsit bonyolultabb, de megoldható: M I K R O S Z K Ó P!

Nahát. Vankérdésnincskérdés!?

és még egy dolog. Állítólag (mondják, én nem tudom, élőben ugye p...t még nem kóstoltam) a nők kéjbarlangjának mindjárt a bejáratánál van elhelyezve a szavazó egység, hogy aki betéved, biztosan bele is botoljon. Ha ez igy van (neeeeemm... deeeee), akkor minek a nagy farok?! Egyébként meg folyton csak útban van futás, kerékpározás, stb-stb közben. Az egyik barátom is hosszúnadrág nélkül ment a bokáig érő csalánosba, azóta is csalános a farka.

ALLAHH Creative Commons License 2001.11.08 0 0 77
Kiran le a kalappal !

Ha ezt kiadod egy könyvben milliomos leszel :)))
Várom a folytatást, remélem még idén elkészül,
nem is volna rossz karácsonyra meglepni az asszonyt néhány extra centivel :)))
Az ő kebelméretének növelésére nincs módszered ?

Egyébként a téma megérne egy önálló webpaget nem nyomod fel vhová ?

SecretBoy Creative Commons License 2001.11.08 0 0 74
"Mint a bevezetőben írtam, ez a téma örökzöld, kár ignorálni, és HA valakit érdekel, hadd csinálja. Még mindig jobb, mint kidobni a pénzt baromságokra, amik úgyse működnek. De a főok az, hogy EZT AZ INFÓT SE ADHASSÁK pénzért, mertugyanis azt csinálják. "

Ok. Látod, hogy érdeklődöm! :-)

"Én nem várom, hogy a kisfarkúak konkrétan beírjanak ide. Nem is kell égetniük magukat, bár én nem venném annak. Megjegyzem: jópáran már voltak olyan bátrak (amit becsülök), hogy máshol beírták."

Hát, pedig éppen ez lenne a lényeg, hogy működik-e? Égetés, hát ez butaság. Pláne névtelenül! Most én is írjam be? ;-) Hm, 5 bináris jeggyel leírható! :-))) Különben_teljesen_átlagos.

"De a lényeg: engem az idők folyamán olyan jellegű szexuális hatások értek, hogy nem találom szükségesnek ezzel túl sokat foglalkozni. "

Ezért nem különösebben érdekel engem se (mármint a cm-ek), de elvi szinten nagyon is!

"VAn viszont, amivel foglalkoztam, komplikáltabb, és de határozottan bejött. :-)))"

Ez mi is? Csak pár szóban légyszi. Szerintem egyre gondolunk. ;-)

És a "kisfarkúak" HELYETT is köszönöm eddigi fáradozásodat! Reméljük legalább az eredményről beszámolnak, ha már nem szólnak hozzá!

Előzmény: Törölt nick (73)
SecretBoy Creative Commons License 2001.11.08 0 0 72
Csatlakozom webvandorhoz. Különben már azt hittem csak én olvasom a topicot, a kisfarkúak (mármint az elégedetlenekre gondoltam) érdekes módon eltüntek...

Pedig azt hittem kiran, Te is kipróbálod(tad), ha már ilyen nagy szakértő vagy! :-)

Várjuk a folytatást, el nem tudom képzelni, mit kell csinálni azért az 1-2 inchért! Ez elég biztató. :-) Ha belegondolok abba a 2 inchbe, jaj! :-)

Előzmény: Törölt nick (71)
webvandor Creative Commons License 2001.11.08 0 0 70
kiran: akárcsak az egyiptomi piramis építésedben, most is ragyogó retorikai tehetségedről teszel tanuságot, jól előkészíted a terepet, de közben végsőkig szítod a kíváncsiságot. De most már ideje lenne előkapni a dákódat, és nyomasd! :))))))) Voltaképpen MIT kell csinálni?
Előzmény: Törölt nick (69)
igus Creative Commons License 2001.11.07 0 0 68
Sőt, pénisznövelő módszer az is, ha erotikos gondolatok közepette el kezded simogatni magadnak. B-))) És még nem is olyan kellemetlen, mint a te tanácsodban.
Előzmény: Ugrifules (67)
Ugrifules Creative Commons License 2001.11.07 0 0 67
Pénisznövesztő módszer az is, ha bekened mézzel és odaállsz egy darázsfészek mellé.Az eredmény garantált.
SecretBoy Creative Commons License 2001.11.07 0 0 65
Kiran

Uramatyám, ha ez lesz a rövid összefoglaló, milyen hosszú lett volna egy alapos, elemző mű? :))

Nem akarsz szakdolgozatot írni a témából? :)

Különben elismerésem, eddig nagyon jó és érthető, különösen tetszett az átlagról, mint - önmagában -teljesen használhatatlan statisztikai adatról szóló értekezésed. Remélhetőleg a kis(ebb) farkúak is értik, hogy mi a lényege. :)

Ha nem, akkor vegyék észre, hogy Mo-n "átlag" 7-8% az infláció OV szerint. Ja, hogy mi 27-28%-nak érezzük?! Hát ez van az "átlagos" farkakkal is! :)

Várom a folytatást, remélem a lényeges rész is kellően informatív és részletes lesz. Én ugyan olvasgattam már erről vmit, de nem értettem eléggé. Bár, ha napi 5 percnél több időt vesz igénybe, akkor tuti nem érdekel, annál lustább - és szerencsésebb ;-) - vagyok. :))

Szóval, hajrá Kiran! :)

Ui.: OFF Én csak azt nem értem évek óta, hogy hogy van ennyi időd írni? Szerencsénkre. :)

Előzmény: Törölt nick (64)
ALLAHH Creative Commons License 2001.11.06 0 0 63
Érdekes a téma, van egy könyvem amelyben magyarul
írnak le gyakorlatokat, ha lesz időm beszkennelem
és kipróbálhatjátok.
A lényeget azért leírom, nincs az egészben semmi
ördöngősség:
Úgy kell csinálni mint a konditeremben, sorozatokat 6-8 ismétléssel, húzod és kitartod egy-két másodpercig balra,majd jobbra, le, fel,
és aztán körözöl vele miközben húzod.
A lényeg ennyi, közben még hadoválnak mindenféle
légzésről is de az már csak körítés.
A méretnövekedés 0.5-2.5 cm, és minél fiatalabb
vagy annál erőteljesebb.
Én egyszer kipróbáltam a gyakorlatot, de nekem
nem tunt meggyozonek, meg akkora szukseget sem erzem hogy nap mint nap ezzel bohóckodjak, úgyhogy annyiban is maradt.
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2001.11.05 0 0 62
Hátha valaki nem látta a Blikk nevű szennylapban a cikket:

"Hímtaghosszabbító tréning

Törzsi hagyományokra alapozza módszerét a szexológus

BUDAPEST - Akár bevalljuk, akár nem, ritka az olyan férfi, aki elégedett pénisze nagyságával. A műtéttel meghosszabbított szerszám egy idő után visszafejlődik. Augusztustól Magyarországon is megnyújtható a hímtag egy speciális nyújtótorna-sorozattal úgy, hogy többé nem töpörödik vissza eredeti méretére.
- Álszeméremből, büszkeségből nem vallja be a férfi, hogy időnként kicsinek bizonyul a cerkája - állítja dr. Kiss L. József szexuálpszichológus. - Floridában a hozzám forduló nők 60-70 százaléka azt hitte magáról, hogy frigid, pedig csak a partnere fegyvere volt kisebb az ideálisnál.
Kiss L. József ekkor kezdte el kutatni a hímvessző megnagyobbításának hagyományos módszerét.
- Kelet-afrikai törzseknél ma is gyakorlat, hogy a fiúk madzagon követ kötnek a fütyijükre, így nyújtják. Az én módszerem is ezen alapul. Alapos orvosi vizsgálat előzi meg a tréninget. Szívinfarktus, vérzékenység vagy epilepszia esetén nem ajánlott a művelet. Az egy hónapig tartó kurzus alatt naponta egyórás nyújtást végeznek a képzett asszisztensnők. Pontosan leírt kézi nyújtásról van szó. A makk tövénél, a gallérnál megfogva rövidebb-hosszabb ideig húzni kell, váltakozva, több irányba a péniszt, de csak a fájdalomküszöbig. A sejtek elszakadnak egymástól, és új sejtek fejlődnek az "üres" térben. A mechanikus pénisznövelés azonban csak szakember felügyelete alatt végezhető!
Kiss L. József állítja: egy hónapos kezeléssel 2,5 centiméteres növekedés érhető el. A művelet két-három hónapig is folytatható.
- Van valóságalapja a mechanikus pénisznyújtásnak - állítja dr. Grigalek Gábor plasztikai sebész. - A brazil őserdőkben élő primitív törzseknél napi gyakorlat ez. Hogy civilizált és orvosilag ellenőrzött környezetben mennyire eredményes, arra még nincsenek publikált adatok.

Méretek

A hímtag méretével foglalkozó statisztikák átlagos eredményei (teljes erekció esetén):

Kicsi: 15 cm-nél rövidebb a férfiak 28,3 %-a.
Átlagos: 15-18 cm (körméret: 12,3 cm) a férfiak 50,3 %-a.
Nagy: 18-21 cm a férfiak 15,2 %-a.
Hatalmas: 21 cm felett a férfiak 6,2 %-a.

(Alfred Kinsey amerikai urológus professzor adatai alapján)"

A szövegen lényegi változtatást nem eszközöltem. A kismalac

bando Creative Commons License 2001.02.26 0 0 61
Sziasztok!

Meg regebben letoltottem egy-ket "fitness"-szes oldalt, bar soha nem volt energiam kiprobalni.
Latva mennyire nagy az erdeklodes, ugy dontottem az alabbi linken kozhirre teszem a gyujtemenyemet: http://www.nexus.hu/newmodel//index.html

Szoval vonalzot elo, es jo gyurast!
Bando

Előzmény: creatine (60)
creatine Creative Commons License 1999.10.15 0 0 60
Hogy novelni hogy lehet arra nincs tippem, de arra veletlenul taltam, hogy hogy lehet zsugoritani :) /bocs de cut'n'paste/

"The shrinking penis effect is sometimes called a "Speed Willy" in the North of England, since the effect is caused by amphetamines. I suspect that this batch contained amphetamine, although pure MDMA also has this effect on some people."

ecsém Creative Commons License 1999.10.09 0 0 59
$green$?
Korig18 Creative Commons License 1999.10.08 0 0 58
ja

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!