Sziasztok. Szeretnék segítséget kérni. Nem tud e valaki olyan személyt, aki kiváló minőségű pálinká főző. Berendezést készít, akár egyedi tervek alapján is? Vagy nincs e olyan emberke aki Agromex főzőket importál? ( használt is érdekel)
"Felmerül bennem a kérdés", hogy egyáltalán kell a hűtőcsövet tisztítani ilyen drasztikus módszerekkel??? Aztán meg sírunk, hogy rezes lett a pálinkám:-)
Hogyan készítsünk jó pálinkát? Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken:
Felmerül bennem a kérdés ,minek is fizikálisan piszkálni, amikor kémiai úton egyszerűen megoldható a tisztítás, (citromsav, ecet, forró gőz ,stb)? Arra a kis rézre ami leoldódik ,pont szüksége van a szervezetünknek.
Hogyan készítsünk jó pálinkát? Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken:
Végre valami pozitív őszibarack ügyben!Eddig mindig azt hallottam,olvastam és sajnos tapasztaltam(de az nem mérvadó), hogy viszonylag elég gyorsan veszít az élvezeti értékéből.Megosztanád velünk, hogy milyen őszibarackból főztél?
Persze, kicsit más. Éveken át dolgoztam ilyen sz..ral a Synergonnál. :-) Még a fém behúzó is 4-5 kanyar után úgy meg tudott szorulni, hát még az a jó kemény kültéri optikai kábel.