Keresés

Részletes keresés

Brudo Creative Commons License 2005.04.21 0 0 378

Sziasztok!

Hú, azt hiszem túl vagyunk a nehezén...:) A kicsi Gracie kb. 2 óránként leműti magáról a kötést, ezért szinte állandóan figyelve van, mikor csinál újabb csínytevést. Most  is nemrég érkeztünk haza a párommal, hát híre-hamva nem volt a kötésnek... De legalább jól elszórakozik. De nagyon szépen gyógyul és a gyógyszert is nagyon ügyesen be tudom neki adni... májkrémmel vagy Maci-sajttal...:)))

Most 30-án mi sem megyünk a Gianni-val a CACIB-ra, de május 7-én neveztünk növendékben az MKSZ-nél, megyünk a Strázsa KKI-be, remélem szerzünk valami díjat.

Székesfehérvárra is nevezem, az azt hiszem június 12-én lesz, csak még lusti voltam elmenni a postára, hogy feladjam... de talán jövő hét elején megejtem azt is...:))

Ahogy itt olvasom a hozzászólásokat rájöttem, hogy nemcsak az én kuttyaim ilyen "mindenevők"... de az a jó... Az almát, salátát, répát, hagymát, krumplit, káposztát az enyémek is imádják, nem tudok nekik elég sokat adni belőlük.

A fincsi puha maci-sajt, a túrúrudi (a piros pöttyös)  is nagyon megy, a sonkától kezdve a túróig is mindent elfogyasztanak. Májkrém is jöhet ezerrel, csak én nem szeretek nekik sokat adni, mert büdi lesz a szájuk...:(((

Képzeljétek nálunk nagyon megy még az epres Danone joghurt...! Hát, azért olyan harc megy, hogy őrület.. nem győzöm venni.... mert mellesleg én is nagyon imádom...:)))

A kicsi lurkók nagyon jól vannak, most szombaton lesznek 6 hetesek. Már önállóan esznek, rágcsálnak, csinálják a kupit a kutyaoviban... de én ennek örülök, egy yorki igenis legyen egy "eleven kisördög"...! Az anyukájuk már csak hébe-hóba megy be hozzájuk, rájuk néz, aztán ahogy látja, hogy odabenn minden rendben van, jön is ki, és rohan játszani a haverjaival...:) Elképesztő, hogy 3 évesen még miket le nem tud művelni a kis hölgyike...:)))

Na, megyek, mert kb. negyed óra múlva jön az egyik "anyuka" látogatni a kisfiát...:)))

Na, további jókat Nektek és az ebecskéiteknek..!

Üdv.: Brudo

 

Balono Creative Commons License 2005.04.21 0 0 377

En meg meg azt hittem, Doris csak bohockodik velem.

Amikor hagymat pucolok, akkor mindig ott olalkodik korulottam, szimatol bele a levegobe.

Ilyenkor viccesen mindig Ogrenak hivjuk.

Adni ugyan nem adtam meg neki hagymat soha, nem gondoltam ra, hogy megeheti.

 

Előzmény: rbotk (369)
Balono Creative Commons License 2005.04.21 0 0 376

Szia Brudo!

 

Nagyon kis helyes kutyus.

Es ha tenyleg buszke lehetsz ra, hogy ilyen hosiesen helytallt a dokinal.

A mi Doriskank farkincajat meg szuletese utan vagatta le a tenyeszto, most olyan kb. 5-6 cm lehet a farkincaja. Olyan murisan nez ki, amikor megyunk az utcan, felfele tartja, es a hosszu szor ugy all rajta, mint a kakasfarok.

 

Apropo, es hogy vannak az aprosagok?

 

Előzmény: Brudo (368)
Balono Creative Commons License 2005.04.21 0 0 375

Szia!

 

Nagyon erdekes, amit irtal.

Doris is teljesen hasonlokeppen eszik.

A szaraztapbol, amit adunk neki, a napi 5 dkg-os adagot van hoy 3-4 nap alatt eszi meg, azt is ugy, hogy szinte ugy kell belekonyorogni (egyel, nagyon fincsi, en is ilyent eszek... meg hasonlo), es akkor nagy nehezen, szemenkent adagolva a szajacskajaba, eszik valamennyit.

Mellette almat szokott kapni, meg sargarepat, mert ezeket szereti nagyon.

 

Neha mi is nagyon ketsegbe vagyunk esve, mert azok a yorkik, akikkel mar talalkoztunk, sokkal "ducibbak" voltak. Doris nagyon kis "karcsu".

Bar a doktorbacsink azt mondta, hogy egyaltalan nem sovany, igy a jo.

Hat nem tudom.

 

Mar nekem is eszembe jutott, hogy valami etvagygerjesztot kellene neki adni.

 

Előzmény: rbotk (364)
Andi03 Creative Commons License 2005.04.21 0 0 374

Szia, köszi a címet, majd megnézem. A 30-i kiállítást mi is kihagyjuk azt hiszem, mert ha jó idő van találkozunk 2 másik yorkival. Bár az időt elnézve....

A követés ismerős, Szélvész is árnyékként működik a legjobban. Ő fürödni nem kísér el, legalábbis én kizárom. Akkor soha nem végeznék, ha ott is játék lenne :)

Az olvasás szintén idegesíti, amint előveszek egy újságot ő ugat, ha meg mondju kaz ágyon van, akkor odajön és lazán beleül az újság közepébe és néz rám az okos fejével, olyankor imádom :)) Érdekes ez a kínaproject, ilyet még nem láttam. De aranyos lehet.

Előzmény: rbotk (373)
rbotk Creative Commons License 2005.04.21 0 0 373

Andi

a kiállításról annyit, hogy most 30-án tuti nem megyünk,

 mondjuk a május 7-ről meg nem találtam semmit:-((

viszont van később székesfehérváron egy CAC majd arra megyünk, és arra még tudok nevezni is.

A cincogás és az ugrálás tényleg ari volt. Zsebecske mindig mindenhova követ engem, ha otthon vagyok. Még a kertben is sétálnom kell vele, csak akkor hajlandó futkosni.

Amikor zuhanyzom és elhúzom a függönyt, mindig rohangál a jobb sarokból a balra felemeli a lábacskáit, rátámaszkodik a kád szélére és cincog nekem. Akkor mindig kidugom a fejem, egyszer jobb oldalt egyszer bal oldalt. Igy játszunk még fürdés közben is:-))

És tudod mi az amit még csinál?

Amikor este vacsi után lefekszem vagy leülök a nappaliban, előveszem a tankönyveimet, vagy újságot és szeretnék olvasni, tanulni stb. Erre szakálhercegnő felugrik az ölembe és vagy letúrja a könyvet, vagy ráfekszik vagy egyszerűen jön a kínaprojekt. Kinaprojekt= őrült módon elkezd ásni, kapar kapar a mellső lábaival, de nem tudom miért. Ezt sok helyen csinálja. Amikor szólok neki, hogy : Zsebecske nem megyünk kínába! Akkor abba szokta hagyni.)))

Úgy imádom, hogy ilyen bolondos!

 

a pécsi áruház website-ja: www.allatijo.hu

Jó vásárlást kívánok Neked vagy bárkinek!

 

Előzmény: Andi03 (372)
Andi03 Creative Commons License 2005.04.21 0 0 372
Ja, Rbotk, a kiállítást még nem tudom, majd jelzek. Bár kutyuval mi biztos nem mennénk. Ő kutyamániás és nem lehetne vele bírni. Megírnád annak a pécsi áruháznak az internetes címét?
Andi03 Creative Commons License 2005.04.21 0 0 371

Szia Rbotk!

A pulyakell sonka meg az ilyen szebbek nálunk bejönnek, de azért nem minden nap. A sajt nagyon menő főleg a puha mackósajt. Az almát ahogy hallottam minden yorki imádja, csak az enyém nem. Pedig jó lenne. Hagyma?? Van ízlése, nem semmi :)))

Aranyos lehetett ahogy ott ugrált és cincogott. Néha Szélvész is rosszul tűri, ha otthagyom. Olyankor "beteget" ad elő. Fekszik bágyadtam és nem jön elő, ha hívom. Persze én beparázok mi a baja és agyon babusgatom, ő meg persze élvezkedik és semmi baja. Nagy kópé! Tegnap alig voltam és otthon és mikor hazaértem és újra el akartam menni, nem engedett ki az ajtón. Leült elé ás hátat fordított.

Jó tanulást nem irigyellek!

Előzmény: rbotk (369)
Andi03 Creative Commons License 2005.04.21 0 0 370

Szia Brudo!

A kenőmájas mellett a mackósajt is nagyon jó gyógyszer beadására, nekünk az is bevált. Bár Szélvész mostanában megint kap kálciumot és simán megeszi magábana tablettát. Jaj szegényke, hihetetlen mik történnek velük. Ez a véres dolog nagyon rosszil hangzik. Nem vagyo krosszil az ilyne dolgoktól csak akkor, csak ha a szeretteimről van szó. Szóval ti is hősök vagytok, hogy kibírtátok!!!

Nálunk is volt olyan, hogy Szélvész a nagy ugrálásban beverte a lábát az ágy szélébe. Egyből megkomolyodott és odaugrált hozzám, az első lábát szint nyújtva felém. Én kész voltam, egyből azt hittem eltört vagy kiugrott, stb. De csak egy kis masszírozás kellett neki és már semmi baja nem volt. Néha azért tudják magukat sajnáltatni.

Előzmény: Brudo (368)
rbotk Creative Commons License 2005.04.21 0 0 369

Sziasztok

 

Brudo gratula a hősödnek:-))

Nálunk a párizsi sose jött be, az első naptól kezdve otthagyja. A pulykamellsonka néha elfogy, ha teszek neki a tányérkájába, de nem mindig. Viszont a főtt csirke- pulykamell aaaz mindig. Alig várja, hogy telerakjam a tányérját vele, már esik is neki.

A májkrém se túl népszrű nálunk, de még hetente egyszer szokott kapni, mert a doki azt mondta, hogy kiskorban fontos, hogy sok májat egyen, segít a csontnövekedésben. Utána viszont nem szabad sokat adni nekik, mert a májuk és veséjük károsodhat. ( Nehogy megkérdezzétek miért, mert nem tudom, csak egyszerűen elhiszem a dokinknak, mert megbízom benne)

A sajt ritkán jön be a hercegnőnek, viszont az almát imádja- mindig megkapja a félig lerágott csutkát és azon "élvezkedik". Meg a salátákat, barna rizst is egész jól eszi, a hagymát és a káposztát  meg kifejezetten imádja. Pár napja az összes hagymát kiette a salátámból, a végén már azon nevettem, hogy olyan hagymaszagú lesz, ha igy folytatja:-))

Már meséltem, hogy reggel amikor megyek el és beteszem a szobájába mindig hisztizik egy sort. Elkezd remegni és csak bújik bújik. Ma reggel látta, hogy mindjárt indulok és akkor odament a szekrényhez amire a táskája van feltéve és ott ugrált előtte meg cincihangon szólt hozzám, hogy vigyem magammal. Annyira édes volt!

Na jó mostmár megyek, mert ma még dolgoznom kell, aztán sietek haza tanulni, mert holnap szigorlatom van:-(

Brudo Creative Commons License 2005.04.20 0 0 368

Sziasztok!

 

Hát... a párizsi az nálunk is nagyon megy...!!! Imádják...! Néha-néha én is szoktam adni nekik kenőmájast...(azzal nagyon jó gyógyszert beadni...),  de nem túl gyakran, mert lepedékes lesz tőle a foguk és bizony azt nagyon meg lehet érezni a lehelletükön..(

Képzeljétek, tegnap voltunk dokibácsinál mert az egyik kislányom kb. fél évesen nekiütötte a farkincáját az asztal lábának és valahogy "kibicsaklott"... Hát, húztuk-halasztottuk az ügyet, de egyszer csak túl kellett esnünk rajta, így végül tegnap délután megtettük...((((

Nagyon büszke vagyok a kicsi Gracie-re, mert hősiesen állta, amint a dokibácsi foglalatoskodik a farkincájával... Először el akarta őt altatni, de annyira ellenálltunk a párommal, hogy végülis meggyőztük és maradt a kábítás. Valami kis kencét nyomtunk a szájába és ha hiszitek ha nem kb. 5 perc múlva az én kis örökmozgó ficergő kislányom szépen elpilledt a karomban.

Szóval utána helyi érzéstelenítőt kapott és amikor már biztos volt a dolog, hogy nem érez semmit, jöhetett a farkinca-vágás... Hú, én annyi vért még életemben nem láttam...! Kérdeztem is a dokit, mitől van az, hogy ennyire vérzik a kutyák farka...? Állítólag fut a farkukban egy véna és bizony abból jön ám rendesen... még spriccelt is...(((

De szerencsére már túl vagyunk rajta, hamar visszanyerte a "régi" formáját és rá sem hederít a farka végén éktelenkedő kötésre... Kb. 7-10 nap múlva lehet kiszednünk a varratait.... De baromira büszke vagyok rá, hogy egy 2.20 kg-os kis  yorki-kislány milyen hősként tud viselkedni...:))).. És bizony a kenőmájas-project most is bejött mert még antibiotikumot kell adnunk neki 3 napig...(((

Teszek fel róla egy fotót, ő az én kis lecsípett-farkú szemem fénye...!!!

Üdv.: Brudo

Andi03 Creative Commons License 2005.04.20 0 0 367
Néha szokott kapni, van mikor megeszi van mikor nem. A kenőmájas viszont nagyon megy.
Előzmény: stiglinc (366)
stiglinc Creative Commons License 2005.04.20 0 0 366
Próbáld meg a parizert, a mienk él-hal érte.
Előzmény: Andi03 (365)
Andi03 Creative Commons License 2005.04.20 0 0 365

Szia! Remélem nem lesz rá szükség már, de azért megjegyzem ezt az injekciót. Ilyet még nem is hallottam, hogy húsra lenne allergiás egy kutyu. Jó hogy kinőtte Jake. Róluk is van fényképed? A tejet imádja, igaz csak hétvégenként kap, hogy ne vigyük túlzásba és csakis forralva. Majd lehet megpróbálom abba beletenni, edig nem próbáltam. Van egy száraz, amit megeszik, az is válogatósoknak van, majd olyat még veszek és azzal kipróbálom. Most vettünk neki valamilyet, amiben zöldség, rizs és töltött kis párnácskák vannak, de neki az sem jó, pedig jól néz ki. :)

Nálunk ak onzerv egyáltalán nem megy, pedig már rengeteg fajtát kipróbáltunk. Zöldségből csak paprika, paradicsom, néha retek. Mondjuk ők nem nagy kutyák, nagyon kevés is elég nekik, de én is sok gazditól hallottam milyen soka tezsi ka kutyusa és akkor csodálkozom az enyém miért nem.

 

 

Előzmény: rbotk (364)
rbotk Creative Commons License 2005.04.20 0 0 364

Helloka

 

Én úgy emlékszem, hogy nem volt túl drága, de az már nagyon régen volt amikor Jake fiatal vala:-))

Képzeld 6 vagy 8 hónaposan vettem neki anno bélszínt, megetettem vele, aztán másnap vihettük az orvoshoz. Kihányta és nagyon nem volt jól. A doki azt mondta, egy évig ne adjunk neki húst, hátha kinövi a húsallergiáját, de lehet, hogy nem. Akkor sose ehetett volna husikákat. Szerencsére kinőtte.

A száraz nálunk se a kedvenc, de ha tejbe áztatod biztos megeszi. ( Feltéve ha szereti a tejet és mersz neki adni).

Kben pont tegnap gondolkoztam el azon, hogy Zsebi se egy nagyétkű kutyus, de ezért nem eszik túl rosszul sem. Mindenesetre a szárazból az egy napi adagot ( amit javasoltak) kb 3-4 nap alatt eszi meg. Persze mellette kap mást is - konzervet meg husit, gyümölcsöt, zöldséget-, de szerintem azért ehetne többet is.

Előzmény: Andi03 (363)
Andi03 Creative Commons License 2005.04.20 0 0 363

Szia!

Köszi, legvégső megoldásként mi is erre gondoltunk. Nem nagyon drága az az injekció? Bár mostanában (lekopogom gyorsan) normálisan eszik. A tápoknál én is hallottam, hogy van ilyen problémás kutyusoknak. Mondjuk nem egy száraztáp fun, így az nem olyan jó ötlet.  

Előzmény: rbotk (362)
rbotk Creative Commons License 2005.04.20 0 0 362

Andi

Tegnap akartam mondani, hogy ha Szélvész napokig nem akar enni, kérhettek a dokitól étvágygerjesztő injekciót neki. Egész jól működik.

Nálunk a Jake (staffi kan) nem akart sosem enni kiskorában és mi gyakran hordtuk injekcióra, nehogy lebetegedjen. Meg amerikából rendeltem neki spéci  kutyakaját, de szerintem azóta már itthon is lehet kapni eukanubába, vagy royal caninba olyat ami elősegíti az étvágyát.

Szal csak eszembe jutott:-)

 

rbotk Creative Commons License 2005.04.20 0 0 361

SZiasztok

 

van még egy tök jó áruház pécsen is. Interneten lehet rendelni és kiszállítják. Ott is vannak esőkabátok, elég olcsó, mert még a postaktg-gel együtt is gyakran jobban megéri mintha elmennék ezért azért.

Mopy, ANdi kijöttök a 30.-i kiállításra kutyukkal együtt? Talizhatnánk ott.

Andi03 Creative Commons License 2005.04.20 0 0 360

Szia!

Mi a Fressnapfban vagy az AlphaZoo-ban szoktunk vásárolni ruhákat, ott biztos van esőkabát is, láttam már. Átlátszó vagy akár más színű is. Nekünk van vékonyabb téli és ilyenkor azt adjuk rá.

Előzmény: mopy (359)
mopy Creative Commons License 2005.04.20 0 0 359


winDirVariable="C:/WINDOWS" Nekem is oda tette, amikor meg ki töröltem. Ott maradt a végén...................

 

Hol tudok venni esőkabátot Mopynak? Csak kabátban hajlandó az esőre ki menni, de a téli az nagyon meleg.

 

        Szép napot mindenkinek!

 

                                 mopy

Előzmény: Andi03 (358)
Andi03 Creative Commons License 2005.04.20 0 0 358
Szia! Köszi az infokat, lehet mi is kinézünk majd. Ez nálunk is előfordul, hogy azt hiszi nem látjuk, aranyosak :) Miért tesi bele ezt a képletet a végére? Nekem az elejére szokta.
Előzmény: mopy (357)
mopy Creative Commons License 2005.04.19 0 0 357

Sziasztok!

Nem lehet kiállításra a helyszínen nevezni, nem kerültök bele a katalógusba.

Sőt ahogy közeledik a kiállítás annál drágább előtte a nevezési díj.

Mi szurkolni és nézelődni fel megyünk 30-án, tapasztalatot szerezni.

30-án CACIB-lesz  Bp-en, nemzetközi itt még a kölyök és növendék korcsoportban is nagyon meg nézik a piciket.

 

Még a nagy kutyusok se szeretik a fültisztítást, ők is tutulnak. De muszáj, Mopy új hóbortja, hogy nem akarja a cofit. Egy kis grabancrázás és rögtön magához tér, most kezd a makacsság ki jönni rajta. Szorosan kell fogni, mert nagyon elszabadul a pokol. Most is fel cipelte a 15cm-es csontját a kanapéra és hátat fordítva rágja. Gondolja így nem látom.

 

Jó éjszakát!

 

                       mopy


winDirVariable="C:/WINDOWS"
Andi03 Creative Commons License 2005.04.19 0 0 356


winDirVariable="I:/WINDOWS" Rbotk, kertetek-et akartam írni :)

Andi03 Creative Commons License 2005.04.19 0 0 355

Rbotk, igen tudnak hisztizni, de egyébként imádnivalóak. Aranyos lehet Zsebibaba, ahogy nem akar belemenni a vizes fűbe. Jó, hogy van keretetek, az nagy előny.

Tundus, szerintem már érezni kellene a heréit, ha valóban meg van mindkettő. Lehet csak nem jól nézted. Az kitapintható kézzel is.

rbotk Creative Commons License 2005.04.19 0 0 354

na mindjárt tényleg megnézem azt a nevezést, csak még dolgoznom is kellene, meg sietnék haza Zsebhez iiis, de ha nem lehet helyszínen akkor majd bemegyek a meoehez úgyis be kellene mennem átiratni a tulajdonost magamra ( hű de jól fogalmaztam)

Na igen a víz. Én mostmár próbálom kiszoktani a kertbe, de ma reggel is kimentem vele, de nem volt hajlandó lemenni a járdáról, beleszagolt a vizes fűbe és inkább visszafutott a lakásba

a hajszárító neki se gond szerencsére

meg amikor befújom a szőrét necolajos sprayvel utána is hisztizik a szárítás miatt:-)))

Kis hisztis tündérek, de igy édesek nem?

Előzmény: Andi03 (352)
tundus Creative Commons License 2005.04.19 0 0 353

Sziasztok.

 

Köszönet a meleg fogadtatásért-igazán jól esik.

Bár az eddigi tapaszatalatim alapján csak annyit mondhatok, a yorkis gazdik mind nagyon kedvesek és barátságosak.

Ha megengeditek én is kicsit bekapcsolódnék a beszélgetésbe, egyelőre inkább csak kérdeznék, pl. ugye Maszat még kicsike, és eddig még nagyon kellett óvni mindentől, de a doktor bácsi azt mondta hogy a 4-ik oltás után már mehetünk sétálni is, és azóta állandóan hurcolom majdnem minden hova. A kérdés az lenne, hogy tudtok e abban segíteni, hogy kb mekkora kis golyói vannak ezeknek a törpikéknek, csak mert nekünk eddig még nem szálltak le-vagyis talán a múlt héten mégis csak leszálltak, csak a buta gazdi :) nem biztos benne-pedig nagyon örülne neki,  ha minden rendben lenne :)

A kozmetikázáshoz én csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy Maszat múlt héten volt először és szegény nagyon kifáradt a procedúra alatt-a képen 2 nappal a kozmetika után látható. Őt is nagyon megviselte a fülszőr tépés, nézni is rossz volt, de a kozmetikus nagyon kedves volt vele, és bár sok tapasztalatom nincs ilyen téren, szerintem jól dolgozik.

Maszat amúgy az első yorkim és bár kicsit megilyesztett miután elhoztuk a tenyésztőtől (csak hogy mekkora felelősséget vállalok egy kiskutyával) egy héttel később már annyira a szívünkhöz nőtt hogy a vikág minden kincséért se adnám...  Hihetetlen mennyi szeretet lakozik benne, olyan kis élénk, barátságos és tündéri kis Maszat, hogy kész vagyok tőle-abszolúte...

Persze büszke is vagyok rá, mert miután végigolvastam a toppicot, rá kellett jöjjek, hogy milyen bátor- sosem sír amikor oltásra viszem, és amúgy is nagyon kis bátor-Bár a nagyobb kutyákkal még nagyon óvatos :)

 

Ilyen volt amikor elhoztam a tenyésztőtől-szerelem első látásra:)

Rengeteg képünk van róla és egyszerűen édi :)

 

Andi03 Creative Commons License 2005.04.19 0 0 352
Persze próbáld meg, én nem beszéllek le. És az valóban igaz, hogy még kölyök vagy fiatal kategóriában lenne, ott nem olyan szigorúak. De ahogy olvastam: "

A kiállításokon a helyszíni nevezés nem lehetséges." 

Egyébként Szélvész is mindig azt csinálja, kifésülöm, ő meg hempereg egy nagyot az ágyon ennek örömére. Meg ha elázik, azt nagyon utálja. Egyi keste nem hajszárítóztam meg és dacból vagy 15 percig hempergett, mutatván, hogy őt mennyire zavarja a víz. Íyg kénytelen voltam megszárítani. Ma reggel is jól eláztunk és úgy örült a hajszárítónak. Bár ennek örülök, legalább  nem fél tőle.  

 

Előzmény: rbotk (351)
rbotk Creative Commons License 2005.04.19 0 0 351

Na igen, én pont ezért gondoltam arra, hogy most vinném el, a növendékek között még nem olyan nagy az elvárás.

persze a szőr mindig hosszú kell, hogy legyen ha kiállítási kutyusról van szó, de most még igyis-úgyis hosszú a szőre ezért mehetne, később meg úgysem bírnám tekergetni neki mindig, mert anélkül sose lehetne, csak a kiállításra engedhetném ki a szőrét és azt meg kínzásnak találom

Zsebóra igy is minden fésülés után berohan a szobájába, fel az ágyra és addig túrja magát amig tiszta kócos nem lesz újra.

meg a tenyésztőnk is azt mondta, ebben a korban a fegyelmet sem várják el a bírók annyira szigorúan, mint később, szóval ezért gondoltam rá, hogy most vinném el.

Előzmény: Andi03 (350)
Andi03 Creative Commons License 2005.04.19 0 0 350

Ha jól emlékszem lehet ott is nevezni, de valamivel drágább. De inkább olvasd el tényleg. Én nem is szeretném, de nem is lehet, mert nincs tk-e. Valahogy nekem ehhez nem lenne türelmem és neki sem. Olvasd el a yorkineten S. Mari írását, hogy mennyi mindent kell kibírniuk a kutyuknak egy kiállításon. Szélvész ennek a 1/4-ét sme tudná teljesíteni. Meg én ott mindig csak hosszú szőrűeket látok.

 

Előzmény: rbotk (349)
rbotk Creative Commons License 2005.04.19 0 0 349

Köszi Andi

 

Nagyon rendes vagy:-)

Mindjárt a kiállításnak is utánanézek, lehet hogy elviszem Zsebet, de meg kell először néznem a nevezési féltételeket, hogy van e egyáltalán még helyszíni nevezésre mód.

Te nem szeretnéd vagy szeretted volna Szélvit kiállításra vinni?

 

Előzmény: Andi03 (348)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!