Keresés

Részletes keresés

ezvanjolehet Creative Commons License 2016.07.14 0 0 11419

Zoli, apám második feleségének volt a fia, az ő első házasságából. :-) Szóval érted!!! :-)

Nem volt utána semmi. Vége lett a nyaralásomnak és haza mentem. 

Megnősült, gyerekei vannak. De ezt is csak mástól tudom.

 

Elolvastam a csikizős sztorit, tetszett!

Előzmény: CsikiDokiMasszőr (11418)
CsikiDokiMasszőr Creative Commons License 2016.07.14 0 1 11418

El kell ismernem, jobbnál-jobb sztorikat írtok ebben a topikban! Nekem személy szerint nagyon tetszett a tiéd, kedves "ezvanjolehet" nevű kommentelő! Főleg az a rész, amikor lebirkózott! Ehhez hasonló élményem nekem is volt gyerekkoromban, ugyancsak Zolinak hívták a srácot, akivel megtörtént, csak ő nálam azért fiatalabb volt, és én inkább halálra csikiztem őt, szopatásra nem gondoltam. Egyik kissztorimat már leírtam az "Irtóra csiklandós vagyok"című topikban, ott te is elolvashatod akár! :)

 

Na és a te Zoli nevű spanoddal, mostohatesóddal (vagy Ki?-dnek is nevezed őt?), utána mi volt? És csináltátok-e utána többször is? A kapcsolatotokra milyen hatást gyakorolt az aznap történtek? Most mi van vele?

Remélem van még legalább 1 kiadós sztorira valód a topikba! :D

Előzmény: ezvanjolehet (11414)
life69 Creative Commons License 2016.07.13 0 0 11416

Szia!

Nagyon tetszett a történted.Izgalommal,átéléssel olvastam és felelevenítette az én kalandomat is.

Köszönöm

Előzmény: ezvanjolehet (11414)


Törölt nick Creative Commons License 2016.07.13 0 1 11415

Szuper történet, ilyen leírásokra vágyom mindig mikor feljövök ide! Esetleg fel lehet valamilyen módon venni veled a kapcsolatot?

Előzmény: ezvanjolehet (11414)
ezvanjolehet Creative Commons License 2016.07.13 0 15 11414

Sziasztok! Igaz, hogy nem koleszos, de fiatalkori élmény. :-)

 

Kb 16 éves lehettem és nyáron vidéken nyaraltam faterom új párjánál. Neki volt egy nálam idősebb fia (Zoli), talán 17-18 éves és volt egy közös lányuk kb 10 éves.

Faterom és felesége mint afféle rendes emberek, általában reggel elmentek dolgozni a kislány pedig a barátnőihez.

Így volt ez azon a napon is.

Mi maradtunk csak otthon. Nyár volt, meleg volt rendesen. Rövidnadrágban múlattuk az időt az udvaron. Mint ahogy lenni szokott csipkelődtünk, szemtelenkedtünk egymással. Ő volt az idősebb, én meg a szemtelenebb. Persze igyekezett óvni a korából fakadó tekintélyét. Mindig beszóltam neki valamit azután jött a kergetés. Én futottam ő pedig kergetett. Amikor néha elkapott akkor kaptam egy kokit vagy seggbe rúgást és azután folytatódott a nap.

Ezen a napon is szemtelenkedtem és mivel meleg volt a menekülés irányát a házba vettem. Bent azután tettünk egy kört a nappaliban ami nem volt túl nagy ezért annyira elért, hogy meglökött és én a kanapéra estem. Önkéntelenül hanyatt fordultam mert éreztem, hogy jön a "támadás". Ott is volt rögtön és mielőtt felkelhettem volna, ráült a mellkasomra, lábaival kétoldalt leszorítva a kezeimet. Nem volt ez olyan erős szorítás, ha nagyon akarok akkor kiszabadulhattam volna, de mivel játék volt az egész ezért hagytam magam legyőzni. 

Viszont ami ezután történt arra egyikünk sem gondolt. 

Kicsit azért fészkelődtem, mint aki szeretne kiszabadulni és addig, addig próbálkoztam míg egyszer csak a rövidnadrágjából előkandikált a farka. Ott volt közvetlenül az arcom előtt és mint általában a fiatal fiúknak, félig merev volt. Mindketten meglepődtünk és én fújolás közben elfordítottam a fejem, hogy minél messzebb kerüljek az undorító hímtagtól. Miután Zoli is feleszmélt az első meglepetésből, úgy gondolta most megleckéztet igazán:

-Na most aztán megkapod, amiért szemtelenkedtél velem-és kezébe fogta a farkát és próbálta a szám felé irányítani.

-Fúj, fúj, fúj!!!-mondtam és jobbra-balra forgattam a fejem, hogy kikerüljek a szorult helyzetemből. Persze közben óhatatlanul az arcomhoz és a számhoz ért a farka, amit én újabb és újabb csapásként éltem meg. Rövid hadakozás után Zoli úgy ítélte meg, hogy eléggé megleckéztetett és felállt a mellkasomról, elrakta undorom tárgyát és magamra hagyott. Én meg csak feküdtem a kanapén és nem értettem semmit. Alig pár pillanattal ezelőtt egy férfi farka volt előttem, olyan közel az arcomhoz, számhoz amire soha életemben nem gondoltam volna, hogy bekövetkezik. Én meg itt fekszem és nem tudom miért, de áll a farkam és nem azt érzem, hogy "fúj"???? Itt valami nagyon nincs rendben. És miközben ezek a gondolatok cikáztak az agyamban felkeltem és kimentem én is. A nap hátralevő részében kerültem őt és szerencsére ő is engem. Próbáltam elnyomni magamban azt az idegen érzést, amit a helyzet váltott ki belőlem. Nehezen bár, de sikerült a gondolataimat elterelni és lassan megnyugodtam, hogy nincs semmi gond. 

Pedig a neheze még csak ezután jött!!!

Este amikor zuhanyoztam, éreztem, hogy megint hatalmába kerítenek a napközben történtek, de egyre kevésbé volt az az érzésem, hogy rossz dolog történt. Inkább bizsergető kíváncsiság kezdett rajtam úrrá lenni. Miközben mostam magam még az átlagosnál is keményebb voltam. Alaposan megmostam a szerszámomat és közben néztem, képzelődtem. Hamar elköszöntem mindenkitől és elbújtam az ágyamban. A szülők a nagy hálóban aludtak, ami a nappaliból nyílt és ott aludt velük egy szobában a kislány. A nappaliból nyílt egy rövid folyosó és annak két oldaláról egy-egy szoba. Az egyikben Zoli aludt a másikban én. Az ajtók teljesen szemben voltak egymással, nyár lévén tárva-nyitva, ahogy az ablakok is. Meleg volt és én mégis nyakig betakaróztam. Az alvás reménytelen volt. Amint becsuktam a szemem, újra és újra lejátszódott előttem az ami a  kanapén történt. És én (legnagyobb csodálkozásomra) élvezettel gondoltam rá. Bizsergett az egész testem, állt a farkam, majd elélveztem. Egy idő után, mikor már sokadszorra pergettem le az eseményeket, elkezdtem más befejezést fantáziálni, a valósághoz képest. Nem részletezem, hogy miket, de csupa mámorító, izgató, fülledt gondolatom volt. És akkor azon vettem észre magam, hogy miért nem tettem meg? Ott volt előttem a (akkor már csodás) farok és én nem vettem a számba!!! Nem próbáltam ki, hogy milyen lehet!!!! Miért nem? Most meg itt sínylődök és beleőrülök, hogy a számba vehessem!!! A bizsergés, a vágy és a merevedés már-már elviselhetetlen volt és mégis azt szerettem volna, ha sosem ér véget. Hallgatóztam és találgattam, hogy alszik-e? Vajon ő gondol a napközben történtekre? És, ha gondol akkor mit? Vajon, ha most átmennék hozzá akkor mit szólna? Megengedné, hogy bekapjam a farkát, kóstolgassam, nyalogassam, szopogassam? Vajon akkor is ezt a frenetikus örömet érezném, ha a valóságban megtörténne? Nem tudom, hogy meddig hánykolódtam álmatlanul, de azt tudom, hogy akkor elhatároztam, a következő alkalommal nem fogom kihagyni a lehetőséget. Aztán azért elaludtam.

Reggel ébredés után újra hatalmába kerített az esti érzés. És amint tudatára ébredtem, hogy reggel van egy újfajta izgalom uralkodott el rajtam. Ma vajon meg fog-e történni? Lesz-e lehetőség? Leszek-e elég bátor, hogy megtegyem, ha ott leszek?

Próbáltam a kinti zajokat azonosítani. A szokásos reggeli készülődés zajai ezek vagy sem? Nem bírtam tovább, felkeltem és kimentem. Apámék láthatóan munkába készülődtek, a kislány és Zoli még sehol. 

Miután a szülők elmentek, megreggeliztem és türelmetlenül várakoztam. Nem tudtam mit kezdeni magammal. Később a két "álomszuszék" is előkerült és lassan az is kiderült, hogy Zoli megy át az egyik barátjához és egyúttal elviszi a testvérét is a barátnőihez.

Csalódott voltam. Persze nem tudhattam, hogy egyáltalán mi lenne, ha otthon maradnánk kettesben csak azt tudtam, hogy mit szeretnék. De erre akkor semmi esélyt nem láttam. Megreggeliztek és azután elmentek. Egyedül maradtam. Leültem a kanapéra és ábrándozás közben simogattam magam. Majd a kevés éjszakai alvás miatt elaludtam.

Mikor felébredtem, hirtelen nem tudtam hol vagyok, de hamar tudatosodott, hogy hol és mi volt eddig. A csalódottság újra eluralkodott rajtam és gondoltam akkor már jobb, ha kimegyek az udvarra. Miután kimentem kb 10 perc múlva láttam, hogy Zoli hazajön. Pontosabban hallottam, mert már messziről hallatszott a motorjának a hangja. Mikor megláttam, hogy egyedül jött vissza, újra átsuhant az agyamon, hogy talán most???

-Már vissza is jöttél?-kérdeztem, miközben próbáltam bármit leolvasni az arcáról.

-Igen. A barátom nem volt otthon, a tesóm meg ottmaradt a barátnőjénél-mondta. Semmi nem látszott az arcán. Nem tudtam eldönteni, hogy egyáltalán emlékszik-e a tegnap történtekre? Járt az agyam, hogy mit csináljak. 

-Akkor a barátod jól megszívatott téged-és kissé gunyorosan mosolyogtam.

-Igen, de ez akkor sem volt olyan mint amit te kaphattál volna tegnap!-jött a riposzt.

Na gondoltam most kell óvatosan tovább ütni a vasat, hátha......:

-Ugyan már!!! Semmi se lett volna, mert nem hagytam volna magam, csak úgy csináltam mintha legyőztél volna-és újra gunyoros mosoly terült el az arcomon.

-Tényleg azt hiszed?-kérdezte és világosan éreztem, hogy a szájkarate elindult.-Azért jobb, ha tudod, hogy ha akartam volna akkor semmit nem tudsz ellene tenni.-mondta és hátat fordított nekem, hogy éreztesse, ő nyert.Persze ekkor már én sem hagytam annyiban:

-Ugyan már, ezt nem gondolhatod komolyan, kevés lennél te ahhoz-mondtam.

Viszont amint befejeztem a mondatot, Zoli megfordult és elkezdett felém jönni. Én először csak lassan hátráltam majd mikor láttam, hogy ebből kergetés lesz, akkor megfordultam és elkezdtem futni a ház körül. Amíg futottam azon gondolkoztam, hogy lehetne úgy befutni a házba, hogy ne legyen annyira egyértelmű, de azután azt gondoltam, tök mindegy. És befutottam a nappaliba, ő már szorosan a nyomomban volt. Egyértelmű volt, hogy  mindenképpen elkap ezért egyből a kanapéra vetettem magam, de oldalt feküdtem. Odaért és megint rám ült és közben a jobb vállamat is lenyomta. Tehát ott voltunk ahol tegnap.

-Szóval akkor most mi van?-kérdezte és közben elővette a farkát, ami, mondanom sem kell merev volt és megpróbálta a szám felé irányítani.-Most legyen nagy a szád te ki csipszar!!!

Én jól láthatóan összeszorítottam az ajkaimat és elfordítottam a fejemet. Persze a farkam keményem állt és nagyon kellett magammal küzdenem, hogy hihető legyen az ellenkezésem. Odanyomta a farkát az arcomhoz és amint hozzám ért én rögtön átfordítottam a fejem a másik irányba és közben persze a farka végig hozzáért az arcomhoz és a számhoz. Kicsit igazított a kezével az irányzékon és most a másik oldalról próbálta a szám felé nyomni. Újabb fordulat, újabb próba. Nem tudom, hányszor zajlott még le ez a jelenet, de az egyik után éreztem, hogy itt az idő, most kell megtennem, ha tényleg akarom. És miközben ezt gondoltam magamban, szembefordultam a kezében tartott, merev farkával. Kicsit meglepett, hogy ezt meg mertem tenni, de őt még jobban meglepte. Mozdulatlanok lettünk. Érződött rajta a bizonytalanság, hogy most mi lesz? Eddig megleckéztető játék volt az egész, de most valami megváltozott. Tanácstalan volt. Én meg nem mertem a szemébe nézni, inkább a vágyam tárgyát néztem, ami pár centire volt az arcomtól, számtól. Arra gondoltam most kell megtennem, ha igazán akarom. És akartam!! Égtem a vágytól, hogy megtudjam milyen az amiről tegnap óta ábrándozom. Ellazítottam az addig összeszorított ajkaimat, résnyire még ki is nyitottam a számat és kissé felemeltem a fejemet, de csak annyira, hogy lássa a mozdulatot és biztosan tudja, hogy mik a szándékaim. De fél centire az áhított gyönyör forrásától megállítottam a mozdulatot, hogy ő tegye meg az utolsó "lépést". 

Habozott. Lehet, hogy még mindig nem volt biztos abban, hogy ez tényleg megtörténik, hiszen én is ezt éreztem. A vágy, hogy a farka a számban legyen, elképzelhetetlen méreteket öltött bennem. És ki akartam élvezni a helyzet minden pillanatát. Éreztem, hogy ellazul és láttam, hogy bal kezével megfogja a fejem fölött a kanapé kartámaszát. Lassan emelte a csípőjét és az ajkaim közé dugta lüktető férfiasságát, miközben a bőrt visszahúzta a makk mögé. És akkor még egy pillanatra megszakította a mozdulatot, mint aki még mindig nem hiszi ami történik és fél tőle, ha folytatja megszakad az álom. De én nem fordultam el, nem fújoltam, nem kezdtem el fészkelődni, hanem nagyobbra nyitottam a szám. Ezt látva felbátorodott. Elengedte a farkát és jobb kezével is megmarkolta a kanapét és szinte a mozdulat folytatásaként lassan tolta a számba forró farkát. Szerencsére tényleg lassan tolta mert nem volt kicsi és így volt időm kiélvezni a pillanatokat. Először a makkját simítottam körbe a nyelvemmel, majd már csak egyik oldaltól a másikig tudtam nyalogatni az édes hímtagot. Frenetikus élmény volt. Elmúlt minden gátlásom és amikor majdnem tövig a számban volt akkor nem tolta tovább csak halkan felnyögött. Nyelvemmel folyamatosan simogattam ahol csak tudtam ő meg csak halkan nyögött. Közben elővettem a saját farkamat és lassan húzogattam, ami csak még fokozta vágyamat és a bizsergést, ami már az egész testemet remegtette. Szépen kezdte kihúzni a kemény farkát a számból, én meg mint aki attól fél, hogy vége a gyönyörnek, próbáltam szívni. De kihúzta és amint kint volt a hasának csapódott egy csattanással. De azután rögtön visszatolta csípőjét így a nyálas farka a szememen és a homlokomon landolt, miközben az egyik here a nyitott számba került. Óvatosan szopkodtam a szőrtelen finomságot. Kezével újra megfogta férfiasságát és hozzádörzsölte az arcomhoz, szemeimhez, számhoz, ahova azután újra benyomta azt. Nem tudtam betelni az élménnyel. Újra összenyálaztam amennyire tudtam és reménykedtem, hogy nem veszi el tőlem ezt az élményt. Nem vette. Lassan elkezdte dugni a számat. Ki, be, ki, be. Éreztem, ahogy egyre jobban lüktet a számban a farka és éreztem, hogy én mindjárt elélvezek. Miközben dugta a számat jobb kezébe köpött és hátranyúlva megmarkolta az én dorongomat. Az övével a számban felnyögtem és beleremegtem az érzésbe. Elkezdte húzogatni az enyémet, miközben folyamatos ki, be járt az övé a számban. Forró volt, kemény, lüktető, édes, finom. Azután kis remegés futott végig a testén, halk nyögés és megállt, a számból félig kihúzott állapotban. Még időben. Az előfolyás jött csak a számba. Csodás érzés volt, csodás íze volt. A nyelvemmel takarítottam körbe a makkját és próbáltam minél alaposabban kiszívni amit lehetett.

-Majdnem a szádba élveztem, bocs!-mondta. Nem válaszoltam semmit, mivel tele volt a szám. Csak megfogtam a fenekét és húztam a szám felé. Azt akartam, hogy szavak nélkül is tudja, hogy a számba kell élveznie, gátlások nélkül. És ő megértette!

Vége volt a mozdulatlanságnak és újra betolta a számba ameddig csak tudta. 

És ekkor már nem volt visszaút. De egyikünk sem akart visszafordulni. Bódultak voltunk, az összes vér eltűnt a fejünkből, remegtünk, nyögtünk, bizseregtünk tetőtől-talpig. És akkor beleélvezett a számba, miközben folyamatosan dugta. Minden egyes  lökésnél éreztem, ahogy a szájpadlásomra spriccel és akkor úgy éreztem, remélem sosem lesz ennek vége. Nagyon finom íze volt a spermájának és nem akart abbamaradni a spriccelés. Már szinte tele volt a szám a nedűvel és ő egyre kisebbeket, de még mindig lökött és minden lökésnél megvonaglott a teste. Én meg arra gondoltam, hogy talán sosem lesz jobb alkalom, hogy lenyeljek egy ilyen finomságot és már amúgy is minden mindegy, legyen minél teljesebb a gyönyöröm, a gyönyörünk. És lenyeltem. És miközben ez végigsuhant az agyamon és eljutottam a megvalósításig, a nyelés pillanatában elélveztem. Tele spricceltem a kezét, a hátát és a hasamat mivel ő közben megállás nélkül verte a a farkamat. Egyszerre nyeltem és nyögtem, próbáltam dugni a kezét a csípőm emelgetésével, szívtam a farkát, hogy minden cseppje az enyém lehessen, remegtünk, ő meg zihált. Lassan megnyugodtunk és bár még félig merev volt, de kihúzta a farkát a számból, amit én még búcsúzóul megnyaltam. 

Nem mertünk egymás szemébe nézni. Felállt és elment zuhanyozni. Hallottam, ahogy folyik a víz és csak feküdtem a kanapén, próbáltam újra és újra felidézni a történteket. Ábrándozásomat megszakította, amikor kijött a fürdőből. Bement a szobájába, anélkül, hogy rám nézett volna. Én is elmentem lezuhanyozni és közben azt éreztem, hogy nem tudok a szemébe nézni többé és remélem nem lesz már itthon mikor kimegyek. Mit gondolhat most rólam? Nagyon zavarban voltam, de ugyanakkor az élmény utórezgései még fel-le cikáztak a testemben. Kiléptem a fürdőből és nagy meglepetésemre ott ült a nappaliban, a kanapén. Naná, hogy a  kanapén!!! Még véletlenül se felejtsem el, hogy mi történt az előbb. Na nem mintha el tudnám felejteni. Leültem én is a kanapéra, de nagyon zavarban voltam. Főleg azért mert meztelenül volt és láttam, hogy a férfiassága újra tettre kész. Rajtam már rövid nadrág volt, de a farka közelsége nálam is véráramot indított el és éreztem, hogy keményedek lent. Mikor leültem mellé, de nem szorosan, akkor vettem észre az asztalon a síkosítót. Még jobban zavarba jöttem és ezt látva megszólalt:

-Arra gondoltam, ha már így alakult a mai nap, hogy nem volna-e kedved mást is kipróbálni? Persze nem erőszak ez csak egy ötlet.-azzal várakozóan nézett a szemembe. De igazából nem várt választ mert látszott rajtam, hogy ma mindenben benne vagyok, ma mindent akarok.

Bennem viaskodott a szégyen és a vágy. A gondolatra, hogy újra történhetnek dolgok, megindult a zsibogás bennem. Nem tudom, hogy ezt ő észre vette-e vagy sem, de egyik lábát feltette a kanapéra, szembe fordult velem és megfogta a farkát és elkezdte húzogatni. Nem jött ki hang a torkomon, annyira izgultam, Levettem a nadrágomat és letérdeltem úgy, hogy a földön levő lába a combjaim közé került, farkam a combjához ért, én meg átvettem a farka húzogatását a jobb kezemmel. Bal kezemmel megtámaszkodtam a fenekénél, rendesen hozzá érve. Nagyon jó volt fogni a kemény farkát, húzogatni, és közben látni. Éreztem, ahogy megfeszül a teste, kezét a fejemre teszi és érezteti, hogy szeretné, ha bekapnám. Nem ellenkeztem, lassan hajoltam le és mielőtt a számba vettem volna a szerszámát, a tenyerembe köptem. Azután bekaptam úgy, hogy a bőr még a makkon volt. Felnyögött, de én azt akartam, hogy hangosabban nyögjön. Kezemmel szorosan fogtam a farkát és közben a nyelvemmel utat kerestem a fityma alatt a makkhoz és próbáltam így körbe-körbe nyalni. Közben a bal kezemből a nyálat fenekéhez kentem, mire ő lejjebb csúszott, jobb lábát feltette a kanapé háttámlájára és jobb kezével átfogva a térdét, maga felé húzva. Ettől szabaddá vált az út a fenekéhez. Közben én a számban lévő férfiasságon visszahúztam a bőrt, miközben forró nyelvemmel rendületlenül írtam le a köröket a makkon. Bal kezem középső ujjával elkezdtem szétkenni a nyálat a nyílásnál, közben óvatosan, kicsiket benyomulva a szűk nyílásba. Megremegett, nyögött, bal kezével húzta a fejemet a farkára. Csípőjét emelve próbálta férfiasságát minél mélyebbre nyomni a számban. Mikor az első ujjpercem, a sok nyáltól könnyedén csusszant be fenekébe, felnyögött és egy erőset lökött a csípőjével, torkomig nyomva kőkemény faszát. Én sem voltam rest, benyomtam az ujjamat szűk, de nyálas seggébe. Ezután felemeltem a fejem és azt mondtam:

-Menjünk be a szobába, az ágyon kényelmesebb lesz.-közben bal kezem ujja a fenekében, jobb kezem a farkán, húzogatva azt. Kissé aléltan, de azt mondta:

-Ok, menjünk.

Felálltunk és elindultunk a szobába. Az ő szobájába mentünk és én közben azon gondolkoztam, hogy mi minden történhet most és mi minden fog történni. Élveztem amíg mentünk a szobája felé, már minden gátlásomat elvesztettem, zúgott a fejem, lüktetett a faszom, mindent ki akartam próbálni amiben ő is benne van. Nem kérdeztem meg, hogy mi lesz, gondoltam majd minden jön magától, ahogy eddig is. A szobában félig le volt eresztve a redőny, pont annyit lehetett látni amennyit kellett. Megálltunk az ágyánál, szembe fordultunk és félénken átöleltük egymást. Összeért a farkunk és ez nekem olyan szuper érzés volt, hogy megpróbáltam megcsókolni. Nem ellenkezett, viszonozta miközben szorosan öleltük, simogattuk egymást. A fenekét simogattam, benyúlva a vájatba ami még mindig nyálas volt és újra bedugtam az ujjam. Kicsit megrándult, egy halk nyögés is elhagyta a száját, de azután hátrébb tolta a csípőjét, hogy jobban odaférjek a lukhoz. Már tövig benne volt az ujjam miközben a másik kezemmel újra megfogtam a faszát. Forró volt, kemény, lüktető és alig vártam, hogy a számba tegye. Kihúztam az ujjam és az ágyra feküdtem. Azt gondoltam bármit csinál, jó lesz. Ő újra  mellkasomra ült és minden tétovázás nélkül a számba nyomta a faszát. Elkezdte dugni, már olyan magabiztossággal amikor tudja, hogy bármit szabad, ami jól esik. Én bal kezemmel a farkamat vertem és a jobb kezem hüvelykujját a fenekéhez raktam. Kissé már száraz volt ezért a tenyerébe köpött és a seggéhez kente a nyálat. Közben folyamatosan dugta a számat. Ezután már könnyedén bement az ujjam a fenekébe. Felnyögött, de nem hagyta abba a mozgást. Miközben tolta be a számba a faszát, az ujjam kijött a seggéből, mikor húzta ki a faszát, az ujjam ment be a seggébe. Én nagyon élveztem azt a helyzetet, de ő biztosan jobban mert hirtelen kivette a számból a szerszámát, elhúzta a kezem a fenekétől és hátra  felé kezdett csúszni a hasamon. Síkosítót nyomott a tenyerébe és kezével megfogta az ágaskodó szerszámom, összekente a síkosítóval és a nyíláshoz igazította. Szorosan tartotta és addig nyomta lefelé a fenekét amíg a makkom benne nem volt. Felszisszent, de nem vette ki. Olyan kemény voltam  mint talán még soha. Azután lassan elkezdett beleülni. Nagyon szűk volt, nagyon forró, nagyon lüktetett, eszméletlen jó érzés volt. Jobb kezemmel megfogtam a farkát ami a hasamon volt és elkezdtem húzogatni. Ő meg lassan kezdett lovagolni. Nagyon kevés kellett és csak egy kicsivel lett gyorsabb a tempó amikor éreztem, hogy el fogok élvezni. 

-Ha nem lassítasz én elélvezek benned-mondtam neki. Erre ő a számba dugta az egyik ujját és ugyanúgy folytatta, mintha meg sem szólaltam volna. Akkor legyen, gondoltam és átadtam magam a gátlás nélküli orgazmusnak. Az ujja a számban, verem a faszát, az én faszom pedig a seggében. Egyszer csak megfeszült a testem, olyan magasra emeltem a csípőmet amilyenre csak tudtam és aznap másodszor hatalmasat élveztem. Nyögések és rángások közepette pumpáltam amíg csak tudtam és ő kitartóan lovagolt rajtam. Lelassult majd megállt a mozgásunk. A farkam kicsúszott a síkosítótól és spermától csúszós fenekéből és a hasamra folyt nem kevés ebből a mixből. Pihegtem, nagyokat lélegeztem. Majd megszólaltam:

-Te, hogy szeretnél elélvezni?

-Ha nem bánod én megint a szádban mert az nagyon jó volt.

-Naná, amit csak szeretnél-és kicsit feljebb csúsztam az ágyon, miközben egy párnát gyűrtem a fejem alá, hogy jobb szögben legyen a szám a szopáshoz. Ő feljebb csúszott rajtam és közben a hasamtól a mellkasomig folyatta a ragacsos lét, amit azután nagy élvezettel kent szét rajtam a tenyerével. Én meg újra ott voltam ahonnan indultunk, előttem a csodás kéjt okozó kemény férfiassága és csak annyi volt a különbség, hogy tudtam milyen lesz amikor beteszi a számba, tudtam milyen lesz amikor megdugja a számat és tudtam milyen lesz amikor beleélvez és tudtam milyen lesz lenyelni.

És én már nem voltam akcióra alkalmas, de mindezt akartam és meg is kaptam.

 

Tudom hosszúra nyúlt ez a történet, de talán nem bánta meg aki elolvasta.

Nagy vágyam, hogy ezt vagy legalább valami hasonlót átélhessek az életemben mert egyszer volt ilyen és nagyon szeretném még egyszer. Persze ma már ez sokkal nehezebb lenne (lesz), de ki tudja? :-)

Tudom ez nem társkereső, de ha valaki úgy érzi, hogy ......................

 

B 53 Creative Commons License 2016.07.11 0 1 11413

Szép történet. És elsőre mindjárt ketten dugtak? Hm...

 

Előzmény: Törölt nick (11404)
lacka1234 Creative Commons License 2016.07.03 0 0 11412

Lesz folytatás remélem....

 

Előzmény: homerke (11411)
homerke Creative Commons License 2016.07.02 0 7 11411


 

Secondary School

Part 1

 

Felvételt nyertem a vágyott gimnáziumba. Kemény iskola, sok tanulás, és ― sajnos ― sok lány (közel fél évbe telt, mire megjegyeztem a nevüket…). Mondhatnám, hogy a négy évem alatt szinte szexmentes életet éltem, de ha így lenne, egyrészt nem mondanék igazat, másrészt most nem tudnék miről írni. Volt ugyanis egy barátom még kölyökkoromból, aki a közelben lévő szakközépbe járt. Együtt serdültünk fel. Sok időt töltöttünk akkoriban közösen, bár a középiskola kezdete óta eltávolodtunk egymástól. Gyereknek annyira egyformafélék voltunk ― a magasságunk, a hajunk színe, testalkatunk ― hogy többször még rokonoknak is gondoltak minket. Ennek ellenére a folytonos rivalizáláson túl mindig is volt valamiféle áthatolhatatlan fal közöttünk. Mígnem…

 

Tavasz lehetett már, amikor iskolába menet egyik reggel találkoztunk a buszon. Boldogan mesélte, hogy kivett pár pornót a kölcsönzőből, lemásolja nekem is, ha kell, csak szóljak.. Na, gondoltam úgyis unom már a meglévőket, ismerem az összes pasit belőlük, legalább látok majd pár újat. Mondtam, hogy alkalmasint felugrok érte. Talán el is felejtettem volna a dolgot, amikor egy délután hazafelé ismét összefutottunk, és eszembe nem juttatta. Felugrottam hozzájuk, és kirakta elém a portfoliót: két heteró és egy biszex film! Álmodni sem mertem róla, hogy egyszer két pasit látok "rendesen" dugni!

Itt most kell egy kis kitérőt tennem a fiatalabbak kedvéért. A történet a 2000-es évek elején játszódik. Természetesen ekkor már elérhetők voltak homo videók az Interneten, de egyrészt nekem nem volt bekötve otthon, másrészt ezek az ingyenes klipek is inkább csak 2-3 percesek voltak akkoriban, amiket kis lemezeken vittünk haza pl. a suli könyvtárából, miután persze alaposan kitakarítottuk az előzményeket… Lényeg, hogy az otthoni elérhető „tár” a fater régi videokazetta-gyűjteményét meg egy-két említett rövidfilmet és sok-sok képek jelentett a gépemen.

 

― Az a harmadik film, az ilyen buzis, pasik, nők, mindenki dug mindenkit. Igazából véletlen hoztam csak el, a pénztárnál vettem észre. Aztán meg már ciki lett volna otthagyni! ― mondta félhangosan, de a szemét folyamatosan lesütötte, és kicsit el is pirult. ― Ha gondolod, vidd el azt is, mindegyiket felmásoltam a gépemre, nekem nem hiányzik. Ráérsz visszahozni a DVD-ket!

― Aha, mindegy, persze köszi, de figyi, most húznom kell, az őseim mindjárt otthon lesznek! ― majd gyorsan bedobtam őket a táskámba, elköszöntem, és siettem haza. Olyan gyorsan tettem meg azt a 4-5 saroknyi utat, hogy egy sprinter is megirigyelte volna. Az első megkönnyebbülés után elővettem a műbrokinak használt játékszeremet (nem térek rá ki, hogy mi volt az), hogy análisan is ki tudjam magam elégíteni. Hatalmasakat élvezetem, legalább négyszer kedveztem aznap magamnak. Soha addig olyan nyugodtan (és sajgó hátsóval…) nem ébredtem, mint másnap reggel.

Az elkövetkezendő hetekben el-elgondolkodtam, hogy mi a fenének vesz ki ilyen filmet, akit nem érdekelnek a fiúk. Jó, lehet, hogy véletlen volt, és nagy izgalmában tényleg mellényúlt a tékában, de akkor meg minek másolja fel a gépére?! Amúgy meg nekem mindig olyan természetes volt, hogy egymás között soha nem beszélünk a nőkről, de ez valahogy eddig fel sem tűnt.

Egyszer ismét összefutottunk iskolába menet (vagy iskolából jövet), és kaján vigyorral megkérdezte, hogy tetszettek-e a filmek:

― Persze, rongyosra néztem őket ― mondtam, majd megkérdezte, hogy a biszex is bejött-e?

― Megnéztem azt is ― válaszoltam kissé zavartan, mire ő javasolta, hogy egyszer megnézhetnénk őket kettesben is. Kiskamaszként előfordult, hogy egyszer-egyszer rárántottunk valamelyikünknél az otthoni kazettákra, bár soha nem nyúltunk egymáshoz. Sőt, igazából valahogy mindig úgy jött ki a lépés, hogy takarásban is voltunk egymás előtt. Mindenesetre ezért nem is találtam ebben semmi különöset. Megállapodtunk, hogy majd jól megnézzük őket közösen is, de a középiskolások élete akkoriban is sűrű volt ahhoz, hogy csak úgy ki lehessen lépni a mókuskerékből. Hétköznap iskola, tanulás, különórák, hétvége család. Így a nyári szünetig kellett várni a jelzett találkozásig…

 

Miután sikeresen leküzdöttem az első gimis évemet, megkönnyebbülve kezdtem neki a nyári semmittevésemnek. Szülők napközben munkában, enyém az egész lakás. Hogy ne legyen olyan egyhangú az élet, természetesen nyárra is akadtak angol órák meg úszóedzések, de lényegében egyedül voltam otthon. Barátom sem igazán tett másként, annyi különbséggel, hogy Őt a Szülei már elkezdték szoktatni az Élethez, így reggelente újságot hordott, és minden nyár közepén három hétre lement az Alföldre a rokonokhoz segíteni a mezőgazdasági munkákban. Egyik forró júliusi délután épp a hormonjaimat próbáltam kordában tartani, de ekkorra már unalmassá vált az említett film nézegetése, így az előszobai óriástükör előtt fürkésztem fejlődő testemet. Meglátszott rajtam az az egy év, hiszen lassan 16 évessé lettem. Nőttem vagy 5-6 centit (és ezzel tk. akkor el is értem a végleges 1,78 magasságomat), saját borotvám lett, amit hetente egyszer használtam is (ekkor még kizárólag az arcomon), kellemes , nem túl sűrű szőr kezdte elborítani a lábam, farkam és a hasam alját. Vizsgálódásom során megállapítottam, hogy a testemhez passzoló, egész formás kis szerszámmal áldott meg az Úr (úgy 16/5), és azért van látszata annak a heti kétszeri úszásnak: szélesedő vállak, kellemes hasizom. Hirtelen eszembe jutott barátom, és az ajánlata. Tudtam, hogy cselekednem kell, mert nemsokára megy a rokonokhoz. Felhívtam hát, és leinvitáltam biciklizni. Mentünk is egy-két kört, de mivel nagyon meleg volt, megegyeztünk abban, hogy jobb lesz, ha felmegyünk hozzájuk. Nem kell mondanom, hogy hamar előkerültek a DVD-k, és annak rendje módja szerint először a „sima” videókba tekertünk bele. Ekkor már elővettük, és húzogattuk magunknak mindketten, bár nem igazán volt rálátásunk egymásra: Ő az egyik fotelben, én a másikban, szemben a tévé. Felizgatott a tudat, hogy alig két méterre egy álló fasz van mellettem. Valószínűleg Őt is izgalomba hozta, mert egyszer csak monoton hangon megkérdezte:

― Betegyem a buzi filmet?

Nem tudtam, és igazából nem is akartam különösebbet hozzáfűzni egy határozott bólogatáson és egy „aha” nyögésen kívül, amiből valószínűleg teljesen egyértelművé vált számára, hogy nincs ellenemre a szituáció. Elindította a filmet, visszaült, majd én törtem meg a halk fitymacsattogást:

― Nem vetkőzünk le? Elég meleg van! ― kérdeztem kaján vigyorral a szám szélén, mire Ő szó nélkül elkezdett vetkőzni. Innentől kezdve nem volt érdekes, hogy mi megy a tévében…

Ott álltunk egymással szemben meztelenül, és csak néztük egymást. Megállapítottam, hogy sokat változott, mióta utoljára láttam. Megnyúlott, már magasabb volt, mint én. Gyermeki vonásai férfias arcéllé kezdtek formálódni. Rájöttem, hogy a meztelenségének látványa szinte újdonságként hat számomra, hiszen fedetlenül szinte még nem is láthattam azelőtt, legalábbis nem annyira, hogy beleégjen a fejembe. Talán csak az általános iskolás tornaórák előtti átöltözésekkor vetettem egy-két pillantást vetni rá. Azt az egy-két közös hokit is csak letolt gatyával követtük el a fotelban. De ez most más volt. Éreztük, hogy ez több lesz. Kívántuk egymást. Közelebb léptem hozzá, rátettem a kezem a csontos vállára, amitől puha, fehér bőrén felálltak a pelyhes szőke szőrszálai. Nem sok szőr borította a testét, talán csak ott lent nőtt sötétbarnás, sűrűbb bozont. Jóval hosszabb és vastagabb farka volt, mint az enyém, ami egy fél másodpercre kisebbségi érzetet is keltett bennem, de ahogy megfogtuk egymásnak, abbamaradt… A bal kezeinkkel gyengéden húzogattuk a másikét, míg a másik kezünkkel nem győztük felfedezni egymás testét: a vállainkat, mellkasunkat, hasunkat, fenekünket, majd megsimítottam az arcát, megfogtam az állát, mire Ő megdermedt, és várt. Ez felbátorított, és egy rövid, puha puszit adtam a szájára, amit egy sóhajjal jutalmazott. Elhúztam a fejem, de Ő visszahúzott a szájára. Bevetettük nyelvünket is, miközben öleltük, simogattuk egymást, ahol csak értük.

 

to be continued …

homerke Creative Commons License 2016.06.18 -1 4 11409

MY 1st TIME

 

 

Valahol mélyen belül mindig is tudtam, hogy a lányokkal nem igazán fog működni a dolog, mivel engem már óvodás koromban is a fiúk fütyije érdekelt igazán. A történet nem koleszos, de gondoltam kiírom magamból.

 

Tizenhárom éves lehettem, érdekelt a szex, és mint minden kiskamasz, én is pornóra fejtem magam ekkoriban. Esett egyszer a nyári szünet kellős közepén, hogy szokás szerint egyedül voltam otthon napközben, mikor csörgött a telefon: az unokabátyám hívott. Ő 4 évvel idősebb nálam, eléggé magának való gyerek volt, nem is igazán voltak barátai, és tulajdonképpen mi sem nagyon jártunk össze. Annak ellenére, hogy egy városban laktunk, évente legfeljebb kétszer-háromszor találkoztunk a szokásos családi összejöveteleken. Szó szót követett, mindketten unatkoztunk, hát átjött hozzánk.

 

Megérkezett, beszélgettünk semleges dolgokról, miközben babrált a cuccaim között. Ahogy fel-le mászkált előttem, megfigyeltem, hogy legutóbbi találkozásunk óta szinte férfivá érett: legalább 180 cm magas, erős testalkatú, fekete haj, borosta, szőrös kar, lábak. Kis kecskeszakállat is növesztett magának, ami mai fejjel megmosolyogtató lenne ugyan, de egy (meleg) kiskamasznak maga volt a férfiasság szimbóluma. Kisfiúnak éreztem magam mellette. Joggal, hiszen elég vézna gyerek voltam, és Ő legalább egy fejjel magasabb is lehetett.

 

Egyszer csak leült mellém az ágyra. Közelebb, mint az szokásos lenne, ami hirtelen kicsit meglepett. Mondottam volt ekkor már tisztában voltam vele, hogy a fiúkat szeretem, így noha felkészületlenül ért, de igazából egyből kemény lettem. Ettől a pillanattól fogva tapasztalatlanságom ellenére tudtam, hogy mi fog következni…

 

Először csak simogatott, majd azon kaptam magam, hogy a nyelve a számban van. Nagyon furcsa, és egyben izgató volt, hogy egy borostás arc az arcomhoz ér. Miután kevésnek érezte ezt a fajta izgalmat, benyúlt a nadrágomba, és fogdosni kezdte pelyhedző hímtagomat. Nekem sem kellett több, az én kezeim is a gatyájában lettek… volna… ha nem bénázok izgalmamban a szűk nadrág gombjain. Hát persze, hogy segített rajtam, és megszabadította magát a ruháitól. Hihetetlen izgató érzés volt látni ezt a – számomra akkor – férfias testét, a duzzadó vastag farkát (kb. 18/6), amit sűrű, természetes fekete szőr borított. Nagyon begerjedtem a sajátomhoz képest kifejlett férfiasság láttán. Miután engem is levetkőztetett, az ölébe vett, és hosszú percekig csókolóztunk, mialatt húzogattuk egymásét. De nem elégedett meg ennyivel. Hanyatt feküdt, és magára húzott, majd kezeivel a hamvas popsimat kezdte gyurmázni. Továbbra is folytattuk a heves nyelves csókcsatát, miközben Ő egyre erősebben nyomult volna befelé a középső ujjával a szűk lyukamban. De ez nagyon fájt, eltoltam a kezét. Úgy tűnt, letett ezen szándékáról, de kis idő múlva újra elkezdte. Lassan-lassan középső ujjának felső ujjpercét sikerült belém nyomnia, ami már nem fájt annyira, sőt valamelyest izgató érzés is volt. Viszonozni akartam neki ezt a kéjes fájdalmat, így – ujját mindvégig bennem tartva – lassan oldalra feküdtünk, hogy én is hozzáférjek a fenekéhez. Széttárta a lábát, hogy be tudjak nyúlni, és ismét ismeretlen izgató érzés fogadott, mikor a sűrű szőrzettel borított bejáratához nyomtam az ujjam. A kor- és méretbeli különbségek miatt az én behatolásom egész simán ment, de a felszisszenéseiből sejthető volt, hogy az ő be(ki)járatát sem sűrűn látogatják. Később visszagondolva ez azon is megmutatkozott, hogy hozzám hasonlóan ő sem mosta ki magát, bár abban a pillanatban ez annyira nem volt zavaró, hogy abbahagyjuk az egymásban való turkálást.

 

Felállított, majd azt mondta, hajoljak mélyen előre. Megtettem, és ahogy megfogtam a térdem már éreztem is a lüktető farkát az ánuszomon. Tapasztalatlanságáról árulkodik, hogy semmi síkosítót nem használt, úgy próbálta meg azt a vastag faszt belém nyomni. Mondanom sem kell, hogy nem sikerült neki, abbahagyta hát a próbálkozást. Letérdelt mögém, és még jobban előre nyomott. A bokámat fogtam, teljesen kitárultam. Éreztem a leheletét a hátsómon. Ráköpött a lyukamra, majd tövig benyomta a mutatóujját, amitől fájdalmamban hatalmasat ordítottam. Kihúzta, és megjegyezte: „Szaros vagy!”. A fájdalomtól és talán zavaromban kicsordult a könnyem. Felegyenesedtem, nem tudtam mit csináljak, ám Ő nem tétovázott: megtörölte a kezét, a hátamra fektetett, mélyen megcsókolt (szinte fuldokoltam), és addig húzogatta a cerkám, míg újra teljesen fel nem állt. Felém térdelt, széthúzta a farpofáit, és lassan ráereszkedett az arasznyi, de annál keményebb cerkámra. Becsukta a szemét, nyöszörgött. Ebben a hangban valahogy benne volt a fájdalom, a szenvedély, az élvezet, és a kíváncsiság. (Azóta is kemény leszek, ha eszembe jut ez a kép…). Férfiasságom minden centimétere eltűnt benne. Eleinte nem sokat éreztem még, de pár másodperc múlva lassan mozogni kezdett fel-le. Egyre melegebb és nedvesebb lett belül. Izzadt, nedves ánusza cuppogott rajtam. Figyeltem Őt, ahogy csinálja. Csukva volt a szeme, a kezeivel pedig végig a hátsóját feszítette, hogy ki ne csússzak belőle. A farka már nem állt, félig lankadtan mozgott előttem. Egy-két percig tarthatott a dolog, mikor éreztem, hogy közel járok. Valószínűleg ezt észrevette a szuszogásomon, mert abbahagyta, leszállt rólam, és azt javasolta, hogy verjük ki. Kimentünk hát a fürdőbe lemosni magunkról tisztátlanságunk nyomait, majd ahogy a zuhanyzóban álltam, elém térdelt, és kiverte nekem, a termékemet pedig a markába engedte. Ez annyira felizgatta, hogy két rántással sűrű hörgések közepette Ő is elélvezett. Befejeztük a fürdést, és mint ha semmi nem történt volna, ott folytattuk az üres társalgásunkat, ahol közel egy órája abbahagytuk. Adtam neki valamit enni, inni, majd elment. Ezután ismét csak familiáris események kapcsán találkoztam vele, azóta már ezek száma is jócskán lecsökkent.

 

Soha nem ejtettünk szót erről egymás közt. Megnősült, három családja van. Úgy tűnik, neki ennyi volt a „fiús rész” az életében, én meg mondjuk úgy:

 

Így maradtam, itt ragadtam…

 

 

:-)

 

Adjunktus33 Creative Commons License 2016.06.04 -1 1 11407

Egyenlőre nem veszek fel új tagot a csoportba,a folyamatos jelentgetések miatt. :( Valaki ezzel szórakozik. Egy két hónap talán ha lenyugodott ez a történet. :)

Előzmény: rrpprobika (11406)
rrpprobika Creative Commons License 2016.06.03 0 0 11406

Adjunktus33 még mindig elérhető vagy facebookon? Kerestelek de nem találtalak. Érdekelne a folytatás:)

Tomi2689 Creative Commons License 2016.06.02 0 0 11405

Szép kis történet :) :)

Tetszik nagyon! :)

Előzmény: Törölt nick (11404)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.02 -1 7 11404

Sziasztok, Dani vagyok, 19 éves. Egy hónapja történt velem ez a dolog. Mindig éreztem, hogy nem teljesen vagyok heteró. Az utcán mindig megnézem a fiúkat is, főleg nyáron, amikor rövidnadrágban vannak. Ezt viszont sose mondtam másoknak, mert cikinek éreztem. A legjobb barátom, Peti 20 éves, de osztálytársak vagyunk. Rajta sose láttam, hogy fiúk után nézne és szerintem ő se vette észre rajtam, mert mindig a lányokról volt szó. 
Mivel a szüleim általában este dolgoznak, így sokszor átlógtam Petiékhez kockulni. 
Egy hónapja, amikor átmentem hozzá, az ő szülei sem voltak otthon csak az öccse, Tomi aki 17 éves. Amikor becsöngettem Peti nyitott ajtót, trikóban és rövidnadrágban volt. Ő sokkal többet foglalkozik a testével mint én. Kockás hasa van, és szép bicepszei. Én is sportolok, de vékonyabb vagyok mint Peti. Egymás mellett viszont egész hasonlónak tűnünk, ezt Peti többször irigykedve veszi tudomásul, hogy nekem munka nélkül ilyen az alkatom.
- Csá!, hát te? - kérdezte az ajtóban
- A szüleim leléptek, gondoltam átugrok. Baj? -
- Ja nem, gyere nyugodtan. - bementünk a nappaliba, ő levetette magát a kanapéra. -Na és mit szeretnél csinálni? 
- Nem tom, van ötleted?
- Kockulhatnánk, vagy akár fürödhetünk is. Most lett kész a medence. 
- Kár, ha ezt tudom, hozok fürdőruhát. . .
- Adok neked, ha szeretnéd. Szerintem jó lenne rád a méretem.
- Rendben köszi.
Felállt és bement a szobájába. Fél perc múlva jött vissza, két fürdőgatyával a kezében.
- Melyiket szeretnéd? - kérdezte, miközben felmutatott egy citromsárga és egy piros boxeralsó méretű fürdőgatyát.
- ŐŐŐ... hát, csak ilyened van? - kérdeztem fintorogva
- Igen. Miért szégyenlős vagy? - vágott vissza mosolyogva
- Nem, csak ez olyan... kicsi. -
- Nyugi, én is ilyenbe leszek, és senki más nem lát minket. 
- Hát jó, akkor a pirosat. 
Átadta a piros gatyát, majd azt mondta, hogy a fürdőbe nyugodtan átöltözhetek. Bementem, levetkőztem majd felhúztam a piros csodát. Nagyon hülyén éreztem magam, de már nem akartam változtatni a programon. Felvettem a pólóm, hogy egy kicsit kényelmesebben érezzem magam. Amikor kimentem a fürdőből, Peti épp háttal állt nekem, és akkor húzta fel a sárga alsót, úgyhogy egy pillanatra láttam a fenekét. Furcsálltam, mert mindenhol elég szőrös, ott viszont, sokkal ritkábbnak tűnt. 
- Upsz, bocsi - szóltam, majd visszacsuktam az ajtót, de Peti utánam szólt
- Semmi gond, most már jöhetsz
Kimentem a nappaliba, Peti pedig a fürdőbe, ahonnan két törölközőt hozott ki. Az egyiket a kezembe nyomta.
- Kérsz egy sört? - kérdezte
- Persze. Ilyen gatyában muszáj innom, hogy jól érezzem magam
Nevettünk. Peti kihozott a konyhából két doboz sört, majd kimentünk a teraszra, ahol egy hatalmas medence várt minket.
- Egész nagy. - Jegyeztem meg
- Nyugi, a legmélyebb pont is csak 1.70
Levettem a pólót, és leültünk a medence szélére. Egész meleg volt a vize. A parton ülve dumáltunk. Egész hamar szóba kerültek a lányok.
- Na és mi a helyzet a Lilivel? - kérdezte Peti
- Milyen Lili? - néztem rá értetlenkedve
- Akit a múltkor mutattam neked, akinek bejössz. Nem írtál rá? 
- Ja nem, nekem annyira nem jön be. 
- Mi van, buzi vagy? - kérdezte mosolyogva - Ha én bejönnék egy ilyen lánynak már rég dugnám
- Dehogy vagyok, de nem szeretem, ha egy lány annyira teszi magát mint ő. Tuti, hogy egy csomó pasival volt már. 
- Buzi, buzi ... - kiabálta egész hangosan Peti
Hogy abbahagyja lefröcsköltem. Egy pillanatra meglepődött, de utána egy határozott mozdulattal belökött a vízbe. Nem volt időm befogni az orrom, ezért köhögve jöttem fel a víz alól, és nekitámaszkodtam a korlátnak.
- Hülye, majdnem megfulladtam - mondtam majd a kezénél fogva berántottam a vízbe
Nagyot csobbant, viszont ő nem fuldoklott amikor feljött, csak nevetett. 
- Értem a hozzáállásod, de ha vele se akarsz összejönni, akkor mikor fogod végre őt használni? - tette fel a kérdést, majd rábökött a farkamra.
Nagyon meglepődtem. A szex általában ritkán kerül szóba köztünk, és ilyet még sose csinált. Kicsit arrébb úsztam tőle.
- Na mi van, ennyire érzékeny? - kérdezte gúnyolódva. 
Nem tudtam mit válaszolni, csak megpróbáltam kimászni a vízből. Peti ezt nem hagyta, és a nadrágomnáll fogva visszarántott. A rántás erejétől eloldódott a masni, amit kötöttem rajta, és így nagyon bő lett rám a nadrág, amit későn kaptam el, és már lejött rólam. Amíg levegőhöz próbáltam jutni, Peti kivette a kezemből a nadrágot és kidobta a partra.
- Ez most mire volt jó? - kérdeztem felháborodva, miközben a falnak simultam, hogy ne lásson semmit belőlem. 
- Ennyire szégyenlős vagy? Akkor gyorsan szaladj ki a nadrágodért, mielőtt meglátnak. - mondta gúnyosan.
Nem tudom miért lett ilyen, de nagyon furcsálltam. Gondoltam, biztos a sör, bár attól a fél doboztól nem kéne így viselkednie. Elvettem a poharát, ami szerencsére kartávolságra volt, és beleszagoltam. Ez az ökör, valami töménnyel feldobta a sörünket. Én szerencsére akkor még csak pár kortyot ittam. 
- Na mi lesz, kimész a gatyóért, vagy nudizunk? - kérdezte, és már húzta is le magáról a nadrágot, majd felém fordult. 
- Látod, én nem vagyok szégyenlős. - mondta röhögve. 
Lenéztem, és láttam a farkát, ami körül a szőr meglepetésemre fazonra volt nyírva. Amíg néztem, elrántott a faltól. 
- Nem gondoltam volna, hogy borotválod. - mondta - Minek, ha csak pisilésre használod? 
Egyre idegesebb lettem. Nem tetszett, hogy Peti megaláz, mégha nincs is ott más csak ő. Egyszer csak kiszállt a medencéből és megállt felettem. Felnéztem rá, és láttam, hogy a farka már nincs nyugalomba, erre viszont az enyém is elkezdett növekedni. Elpirultam, amit Peti észrevett és megkérdezte
- Na látod, mondtam hogy buzi vagy. - mondta röhögve
- Én vagyok buzi? A te farkad áll attól, hogy pucéran látsz engem - válaszoltam, miközben igyekeztem elrejteni meredő férfiasságom.
Peti hirtelen visszaugrott a vízbe, és mielőtt bármit tehettem volna rámarkolt a fakamra, ami erről teljesen megmerevedett.
- Na akkor ki a buzi? - kérdezte, majd azzal a lendülettel megcsókolt.
Nem akartam hagyni, de nagyon jó érzés volt. Csak egy pár másodpercig csókolt, mire észbe kaptam, és ellöktem.
- Te meg mi a faszt csinálsz? - vontam kérdőre, de ő nem válaszol, csak magához szorított, és megölelt. Ölelés közben a fenekemet markolászta. A farkaink is összeértek. Ekkor valami megváltozott. Nem akartam ellökni magamtól Petit, sőt, viszonoztam az ölelést. Újra csókolóztunk. Ekkor már viszonoztam.
Kimásztunk a vízből, és a parton folytattuk. Egyszer csak rámarkolt a farkamra és húzogatni kezdte. Annyira meglepett, hogy majdnem elélveztem, ezért gyorsan felpattantam.
- Igazad van, csináljuk kényelmesebben - mondta, majd a napozóágy felé vezetett és ráfektetett.
Itt újra a húzogatni kezdte a farkam. Most már számítottam rá. A másik kezével a hasamat simogatta. Két perc után elkezdett nyalogatni. Először a golyóimat szívogatta, majd a farkamat kezdte nyalogatni. Nagyon jó érzés volt. A makkomat kezdte szopni és nyalogatni. Halkan felnyögtem, aztán hirtelen az egész farkamat bekapta. Ekkor már nem halkan nyögtem. Átadtam magam az élvezeteknek, hagytam, hogy azt tegye velem, amit akar. Egyszer csak kiköpte a farkam, és bement a házba. Egy pillanatra elbizonytalanodtam, de Peti hamarosan visszatért néhány óvszer és egy síkosító társaságában. Kibontotta az óvszert, majd ráhúzta a farkamra és alaposan bekente síkosítóval. Mivel láttam már meleg pornót, azt hittem, hogy majd tágítanom kell, viszont Peti egy szó nélkül ráült a farkamra, és teljesen eltűntem benne. Szépen lassan lovagolt rajtam, és egyre hangosabban nyögdécselt ahogy én is. Leszállt rólam.
- Most pedig dugj meg jó keményen - mondta, majd négykézláb állt a kövön. 
Mögé álltam, a lyukához irányítottam a farkam, majd szépen lassan betoltam. Nagyon könnyen ment be. 
- Tuti, hogy nem ez az első farok, ami benne van. - gondoltam
Egyre gyorsabban dugtam, ő pedig egyre hangosabban élvezte.
- Nem bírom tovább - kiáltottam, ő pedig felállt, gyorsan lekapta rólam a gumit, és bekapta a farkam. Az egész anyagot a szájába lőttem, ő pedig még szopott egy kicsit, majd lenyelte. Annyira jó érzés volt, hogy hanyatt feküdtem a kövön, ő pedig rám feküdt.
- Most bármit kérhetsz tőlem - súgta a fülembe
- Dugj meg ! - vágtam rá azonnal. Magam is meglepődtem a dolgon, de Peti főleg. Kihasználva a meglepettségét megfordítottam, és most én voltam felül. Lejjebb kúsztam, és viszonoztam azokat az örömöket, amiket ő okozott nekem a szájával. Amikor szinte a teljes farkát a számba vettem, elhúzta.
- Te se akarod hogy már most elmenjek ugye? - kérdezte, majd hanyatt fektetett és elkezdte nyalogatni a fenekem. 
Egyre mélyebbre dugta a nyelvét, amitől újra kemény lettem. A nyelvét az ujja váltotta fel, először egy majd kettő utána három.
- Asszem ennyire elég lesz. - mondta, majd kibontott egy óvszert és a farkára húzta, majd jól bekente síkosítóval. Hasra fektetett a kövön.
- Lehet, hogy egy kicsit fájni fog - mondta, majd egy határozott mozdulattal benyomta az egész makkját. 
A fájdalomtól felordítottam. Peti egyre mélyebbre nyomta a 20 centis farkát, ami egyre kellemetlenebb érzés volt. Úgy éreztem szétszakadok, de ekkor éreztem a heréit a fenekemnél.
- Bent van az egész - gondoltam
Peti lassan mozgatni kezdte bennem a farkát. Múlt a fájdalom, már nem éreztem a feszítést, csak a gyönyört, ahogy belülről masszíroz. Ütemesen dugott, egyre gyorsabban, én pedig élveztem. Igyekeztem halk lenni, de ez nem mindig sikerült. Pózt váltottunk. Négykézláb álltam, Peti pedig mögém térdelve dugott, egyre erősebben.
- Na nézd mit találtam - hallottam Peti hangját mögöttem. 
Felnéztem, és Tomi állt előttem egy boxerbe.
- Nagyon ari, de mire képes? - kérdezte Tomi
- Próbáld ki. - mondta Peti, miközben folytatta a dugást.
Nagyon kellemetlen volt, elfelejtettem, hogy Tomi is otthon van. De ez az érzés hamar elmúlt, hiszen Tomi elém állt, letolta a boxert, és a merev farkát a szám felé irányította. Most már két oldalról dugtak. Peti a fenekem, Tomi a számat. Nagyon jó érzés volt. Ebben a pózban maradtunk majdnem negyed óráig, amikor Peti és Tomi is kihúzta belőlem a farkát. Peti lefeküdt a napozóágyra én pedig beleültem a farkába. Tomi csak nézett minket, majd közelebb lépett. Lehajolt elém, azt hittem, hogy szopni fog, de nem ez történt. Peti kihúzta belőlem a farkát, Tomi pedig lerántotta róla a gumit, majd bekente bátyja csupasz farkát síkosítóval, majd elfordult lerakta a síkosítót és visszajött. Peti farka újra bennem volt, miközben én ráfeküdtem barátom testére. Tomi verte egy kicsit a farkam, majd olyat tett, ami nagyon meglepett. Elém lépett, a farkát a fenekemhez irányította és elkezdte befelé nyomni Peti farka mellé. Újra fájdalmat éreztem, de már elég tág voltam, így egy erősebb mozdulattal belém nyomta kb. 17 centis farkát. Újra felordítottam, amit szapora nyögés váltott fel. Nem akartam, hogy ez véget érjen. A két fiú felváltva mozgatta bennem a férfiasságát. Ekkor egy pillanatra megfeszültem, és egy hatalmasat lőttem, pont a saját arcomra. Tomi előre hajolt, és lenyalta rólam amennyit tudott. Ízlelgette, majd lenyelte. A fellegekben éreztem magam. A két srác egyre gyorsabban dugott, majd egyszerre élveztek belém. Éreztem, ahogy a forró nedv teljesen kitölt. Amikor kihúzták a farkukat, a tág lyukamból ömlött a fehér lé. Oda nyúltam, majd a szerzett mennyiséget lenyaltam az ujjaimról. A két srác lefeküdt a földre, én pedig közéjük. Simogattak és csókolgattak. Így voltunk egy fél óráig, amikor felkeltünk, és együtt lezuhanyoztunk. Lassan indulnom kellett, ezért felöltöztem, és elbúcsúztam a partnereimtől. 
- Remélem mihamarabb találkozunk - mondták mind a ketten.
- Én is - mondtam, majd intettem és elindultam haza.
Útközben csak rájuk gondoltam, és arra, hogy mikor menjek legközelebb.

Tomi2689 Creative Commons License 2016.06.01 0 0 11403

Hello

Jó olvasni titeket én új vagyok! 

 

ZZoollii1981 Creative Commons License 2016.05.25 0 0 11402

Szia!

 

előben érdekelne egy ilyen ismételten valamelyik koleszben. Menjünk többen. Lehetnénk szobatársak is...

;-)

Előzmény: fella_01 (11401)
fella_01 Creative Commons License 2016.05.23 0 2 11401

Szai Zoli. ez egy egész jó story érdelnének a részletei is:)

ZZoollii1981 Creative Commons License 2016.05.22 0 3 11400

Szia!

 

Annyit jelent, hogy barna haj, kék szem.

Beköltöztem egy koleszba az egyik vidéki városban, mert volt ott dolgom. Chat-en megbeszéltem 2 sráccal a dolgot és bejöttek a koleszba, mintha szobatársak lennénk. Tusoltunk együtt a folyosó végi közös fürdőben,  azután a kolesz szobában ledobtuk a törölközőt és kivertük egymásnak. 

Előzmény: Kritikus Mágus (11399)
Kritikus Mágus Creative Commons License 2016.05.22 0 0 11399

"Én 35/176/76, b, k, bi srác vagyok. "

Elárulod ZZoollii1981, hogy mit jelentenek a megjelölt betűk? (Azt gondolom, nem azt hogy... "Barátok Közt", de ha én nem értem, lehet más se.)

 

De az ötleted alapvetően nem rossz! Van élményed is? :)

Előzmény: ZZoollii1981 (11398)
ZZoollii1981 Creative Commons License 2016.05.21 0 1 11398

Szia!

 

Tetszett a történet. Hasonló élményem nekem is volt. Én 35/176/76, b, k, bi srác vagyok. Én is voltam koleszos...jó emlékek...A közös tusolás nagyon izgat, járok kondiba haverokkal, olyankor mindig tusolunk...meg baromkodunk a zuhany alatt.

 

De egyébként szoktam a mai napig is olyat, hogy kibérlek egy ilyen koleszban szobát és olyankor együtt lehet tusolni srácokkal.

Előzmény: akos_90ma (11235)
Adjunktus33 Creative Commons License 2016.05.12 0 0 11397

Köszönöm a segítséget. :)

Előzmény: Kritikus Mágus (11396)
Kritikus Mágus Creative Commons License 2016.05.11 0 1 11396

Hagyd már ezt a "Remélem nincs harag"-ot! Egyszer elmondtad, elsőre is megértettem. :)
Az ilyen esetekre jó egy eldobható e-mail cím. És nem kell számítógépzseninek lenni ahhoz, hogy létrehozz egy ilyet!
Kivételesen létrehoztam egyet, erre írhatsz: magus@nincsmail.com
Amint írsz válaszom után törlöm ezt a címet!

Előzmény: Adjunktus33 (11395)
Adjunktus33 Creative Commons License 2016.05.11 -1 0 11395

Nem szívesen,mert mégis csak egy fórum, sokan vagyunk,itt nincs privát üzenet?Akkor mindegy,nem vagyok híve,mert már volt itt megadva az emailom,és jöttek fura dolgok .... Remélem nincs harag.

Előzmény: Kritikus Mágus (11394)
Kritikus Mágus Creative Commons License 2016.05.11 0 1 11394

Szívesen segítek "Adjunktus33", de nem itt, hogy ne zavarjuk a többieket! Kérlek tedd publikussá e-mailes elérhetőségedet!
A többit levélben.

Előzmény: Adjunktus33 (11392)
Adjunktus33 Creative Commons License 2016.05.11 0 0 11393

 Régiek megvannak a pendrivon is,de mikor ujjat írok,akkor azok így elszállnak. :(

Előzmény: Adjunktus33 (11392)
Adjunktus33 Creative Commons License 2016.05.11 0 0 11392

Kritikus Mágus,lenne egy kérdésem hozzád,a biztonsági mentéssel kapcsolatban,ha nem haragszol.Melóhelyen ez automatikusan megy a gépen az officeban, otthoni asztali gépen viszont nem,ezt hol tudom beállítani a wördön belül,mert megfeszülök se találom,nem vagyok valami nagy infós. Egészségügyis vagyok,a gép az nem az én világom. És beállítanám ,mert például,mikor áramszünet van, és asztalin vagyok,elszáll  amit írok,és újra kell kezdeni... :( Remélem nem zavartalak. Előre is köszi. :)

Előzmény: Kritikus Mágus (11391)
Kritikus Mágus Creative Commons License 2016.05.11 0 2 11391

Egyetértek. Fontos, hogy mi emberek maradjunk a realitásnál, akkor és azért valóban kiérdemelhető a dicséret, nemcsak az én részemről, hanem máséról is. :)


Egyébként "fella_01", amióta bevezették a (‒)/(+)-os értékelést még nem volt példa a topik történetében, hogy valaki 10 db (+)-jelet kapott volna. Most nem a sorrendiség, meg hogy most kinek az írása ér többet, mert a maga kontexusában minden komolyabban értékelt mindegyik írás egyaránt értékes. Jónéhány olyan írást olvashattunk már itt is az évek alatt, amelyek szívfacsaróak voltak, mégis megérdemelték volna a komolyabb értékelést, mert érződött rajtuk az, amit ők ott és akkor átéltek, a vívódásaikak, félelmeiket, kétségeiket, s nem mindegyik végződött hepienddel ugyan, de minden benne volt, amit egy jó történet megkíván! (pl.: akos_90ma, egyetemistafiu23 ‒ igaz, az utóbbi fórumozó esetében még nem volt értékelési rendszer, bár ez a formátum sokkal etikusabb és reálisabb mondjuk egy gyakorikérdések-színvonaltól.) És persze velük együtt örülünk az ő sikereiknek, akkor is, ha azok csak egy meghatározott időre szóltak.

 

Ezeket az érzéseket olvasva a történetekben, magunkban a leírások alapján képesek vagyunk rekonstruálni, újra elképzelni, úgy, mintha ott lennénk 3. személyben, vagy velünk történt volna meg. 

 

Na, pont ilyenek a jó történetek, de ezek csak minták arra, hogy a közönség eddig mit favorizált! Hozd be a saját stílusodat, meglátjuk kedvelik-e!? Itt ez számít, hogy önmagad légy!

 

 

És nem mellékes pl. az sem, hogy mások megírt tapasztalatai az olvasók életére is befolyással lehetnek. Könnyen megtörténhet, hogy az, hogy valaki valamikor meg mert lépni valamit, amiből elindult mondjuk egy kapcsolat, vagy megtörtént akár csak egy alkalmi együttlét, másoknak ad annyi erőt és bátorságot, hogy hasonló, vagy más, akár spontán szituációkban legközelebb ő is meg merje lépni azt, amit ő addig nem mert meglépni, mert félt a másik reakciójától, elutasító válaszától, és ráveszi magát arra, hogy kockáztasson. Egy történet hatással van a közösségre, (családra(?)) formáló hatással bír. Soha nem lehet tudni, hogy neked pl. aki ezeket a sorokat olvasod, hogy legközelebb nem-e mondjuk az egyik történetben olvasottaknak köszönhetően nem fogsz megélni egy olyan sztorit, amit aztán itt is elmesélhetsz a fórumon utána, csak mert büszke vagy rá, és köszönetképpen megírod. :)

Előzmény: fella_01 (11390)
fella_01 Creative Commons License 2016.05.11 0 2 11390

Sziasztok,

Köszi Mágus a bátorítást és a visszajelzést, egy régi fórumozótól ez nagyon jólesik. a túlírt történeteket én sem szeretem, bár összecsapni sincs értelme, hisz valamire csak be kell keményednie :)

ü

F

Fel, támadunk! Creative Commons License 2016.05.11 0 1 11389

Nekem például a borzasztóan túlírt, mindenféle képekkel megtűzdelt leírások nem tetszenek egyáltalán, gyakran el se olvasom őket, mert érződik rajtuk az erőltetettség. Szóval ne aggódj az írói vénád miatt, ez nem az irodalmi rovat, hanem élménybeszámoló! 

Előzmény: hörbiger (11387)
Kritikus Mágus Creative Commons License 2016.05.11 0 2 11388

Emiatt ne aggódj, "hörbiger"! A jó történetek mindenkit érdekelnek, ha tartalmilag jól elmeséled. A "hogyan" csak részletkérdés.

Meg amúgy is, láthatod, hogy a többiek itt hogyan írnak, ezek, és mik rá a reakciók! És persze az itt adott jótanácsok neked is sokat segíthetnek, hogyan kezdd el, ha nem tudod hogy fogj neki!

 

De talán kezdd el valahogy, és majd kialakul neked is az írási stílusod! Látod, "PapaLegba" és "fella_01" is újak, most kezdtek el írni, és az olvasóközönségnek máris elnyerték a szimpátiájukat! Elég csak a (+)-jeleket nézni! 

(Még egy jótanács: Többen jártak már úgy, hogy itt írták meg a sztorijukat kellő részletességgel és mindent beleadva, aztán mivel a rendszer automatikusan kiléptette, elveszett az egész. Bárminek is fogj neki, használd a WordPad-ot, a Jegyzettömböt vagy a Microsoft Word-ot, és végezz mondjuk 7-10 percenként biztonsági mentést, így bármi is történjék, nem az egész vész oda, hanem csak kevés!)

Előzmény: hörbiger (11387)
hörbiger Creative Commons License 2016.05.10 0 4 11387

Sziasztok!

 

1981-ből van egy élményem, ami félig koleszos! Ha van rá igény elmesélem, viszont nincs jó írói vénám így az eredmény kétséges!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!