Ha bedugnám most, tuti hogy multiméterrel, vagy fázisceruzával nyúlnék csak a trakihoz... (a hátsó udvari traktus 380V ról van levéve 4 szálról, nincs föld, csak nulla, tehát 32 ampernál old...sejted mit jelent... 1x a zárlatos orosz búvárszivattyú miatt a tescos hosszabbítóról leégett a szigetelés, de semmi reakció)
ha jönnek a hidegek nem gondolkodok rajta mindig használom, ha fel van töltve az akku akkor is... Megtekertetem és nincs probléma biztosan indul... leállításnál meg azért is szeretem mert nem kell a kézi gázzal baszakodnom h legyen normális alapjárat... :D nem mintha nem állítanám el, de na :D
Nekem is az van és ha kell bekapcsolom egy 10-20 percre és megy,de van benne dekopresszor,csak aki csinálta a gépet kiszedte,és nem tudom visszatenni,mert nem huzza be,vagy nem jó helyre kötöttem,kéne venni bele egy gyárit nem pedig egy valami szar drótból van csinálva!
Nem, hanem Barbáré Huszti Istváné,árulta már régebben is akkor mikor én kerestem akkor 1,5-2misiért árulta akkor 4 uj gumi volt és fel volt ujitva ,csak eltelt 4 év!
És ha jó látom egy uj hengerfej és fasza hangja van,mikor dolgozik!
Nekem 407 a vége a rendszámnak!
Ha eladó lesz akkor biztos fogok szóllni nektek csak 2,5 misi,és abból lehet alkudni de nem adják meg ,így még dolgozok vele!