Keresés

Részletes keresés

Andi03 Creative Commons License 2005.05.10 0 0 500

Szia!

Még csak 1 albumot tudtam megnézni, amiben leginkább Zsebecske van, de nagyon tetszik. Édes és sokat nőtt, a szőre is. A többi kuty is aranyos, Joshinak valóban bájosabb pofija van, Jake viszont nagyon "férfias". Kin szeret ennyire feküdni Zsebecske? Nagyon édi. A kocsiban Szélvész is ilyen, állandóan kifelé figyel.

Aranyos lehet, ahogy Zseb lelapul és várja, hogy a nagy áradat lemenjen :) Joshi is édes, hogy lefekszik hozzá. Én mondjuk tuti szívrohamot kapnék, ahogy harapdálja. Persze tudom finoman, de akkor is. :)

Ebben van valami, hogy a tiltott dolgok érdekesebbek, a gyerekek is ilyenek.

Előzmény: rbotk (499)
rbotk Creative Commons License 2005.05.10 0 0 499

Hmm a nagyok és Zsebi

Szerencsére ez nálunk egész jól alakul. Először tartottunk attól, hogy a két nagy mellett Zsebi szintén terrier lévén majd akaratoskodik, de szerencsére nem így történt. Bár egy párszor azért elsodorták futás közben amikor kisebb volt. De ennek köszönhetően rájött, hogy azok nagyok ő meg kicsi, így nem kötözködik velük, nem megy nekik, mindössze ha a nagyok megiramodnak vagy egymással játszanak ő szépen kikerüli őket vagy lelapul a fűbe és megvárja amig elfutnak mellette.

Jake nem nagyon játszik vele, néha ad neki egy egy puszit, de neki a Zsebi túl kicsike a játékhoz. Régebben próbálkozott, de ahogy a mancsával Zseb felé lendített majdnem agyonütötte, a kicsi nyüszizett egyet és azóta nem nagyon próbálkozik.

Joshi viszont teljesen más. Ő rájött, hogy futkosni nem lehet Zsebbetl, mert akkor eltapossa, ezért lefekszik neki és úgy játszik vele.

Képzelhetitek milyen képet vágtam amikor először kapta be Josh a Zsebi lábát, fejét..De annyira finoman játszik vele, hogy még sose volt baj. Ezért nagyon büszke vagyok Joshra.

És örülök, hogy Zsebi se "szállt el" magától., mint sok yorki aki képes a nagyoknak is nekimenni..

Ja és kiváló házőrzők.

SZerintem nem lesz gond az akitával és a huskyval se, de tuti sok múlik a gazdikon. Fontos , hogy nem kell a kicsiket rögtön felkapkodni, mert akkor a nagyok úgy érzik a kiskutya tabu és imádnak a tiltott dolgokban kárt tenni, hiszen mindegyik kutyus irigy egy kicsit.

Jaa a pózolásról meg annyit, hogy nem akar menni sehogysem sajna. Talán majd egyszer, egyelőre teljes az ellenállás...

 

Előzmény: Brudo (495)
rbotk Creative Commons License 2005.05.10 0 0 498

Helloooo

 

Na sikerült kiderítenem miért nem mentek át a képek. Az én gépemen olyan vírusvédelem van amely tűzfalként is műkszik és nem engedte át. De a kolléganőm gépéről feltöltöttem véééégrreeee valahára. Nem az rbotkra tettem, hanem a zsebecskére.

Andi03 Creative Commons License 2005.05.09 0 0 497

winDirVariable="I:/WINDOWS" A galériáidat már látom a képtárban, csak nincs benne kép. : (
Előzmény: rbotk (494)
Andi03 Creative Commons License 2005.05.09 0 0 496

Persze, gondolom, hogy imádnivalóak ők is. Mondjuk házőrzés sezmpontjából nem is baj, hogy vannak ilyen kutyusaitok is. Akkor eltaláltam Jake-t, tényleg gyönyörű. Olyan tekintélyt parancsoló a tartása, a nézése. De Joshi is aranyos a fülecskéivel.

Hát Zsebike meg valóban egy tündér. Mintha nőtt volna, de látszik, hogy igazi kis hölgyemény. És tényleg jól áll neki a masni. Azért remélem sikerül majd megoldani ezt a képfeltöltős dolgot és sok képet látunk majd a kutyusokról.

winDirVariable="I:/WINDOWS"

Előzmény: rbotk (494)
Brudo Creative Commons License 2005.05.09 0 0 495

Szia rbotk!

 

Édik a nagy-kutyusaid is..! Néztem a fotót róluk, és mennyire más az arcszerkezetük, hogy  az egyiknek vágott a fülecskéje, a másiknak pedig nem... Már akartam kérdezni, hogy Zsebivel jól kijönnek? Nincs, vagy nem volt gond a súlycsoport-különbséggel.?

Csak azért kérdezem, mert az egyik fiamat egy husky mellé, a másikat pedig egy akita mellé vitték... de biztosan fognak rájuk vigyázni..:)

Zsebi ezen a fotón olyan mint egy tündérkirálykisasszony... jól is teszed, tanítsd őt pózolni, és akkor nem lesz gáz a kiállításokon, úgy mint velünk....::(((

Nagyon kis tündi-bündi... Jól áll neki (is) a piros..::)))

Puszi: Brudo

Előzmény: rbotk (492)
rbotk Creative Commons License 2005.05.09 0 0 494

Na igen első látásra ijesztőnek tűnnek, de egyáltalán nem azok, mondjuk ha ők mosolyognak akkor meg még zordabbak..de kben két tündérke, persze a saját súlycsoportjukban. Imádnak játszani és kedvesek.

Na igen Jake szép izmos kuty, Joshika kis véknya maradt, nem tudom miért, neki a fülét se vágattuk talán ezekért ő sokkal bájosabb.

Mutatnék másik fotót is róluk, de sajnos ide nem tudom feltölteni mert túl nagy...

Na ezért ezt az egyet be tudtam rakni igaz, ezen nem a nagyok vannak, hanem szakállhercegnő, de sebaj

mára már elég volt a sikertelen töltögetésekből:-(((

Előzmény: Andi03 (493)
Andi03 Creative Commons License 2005.05.09 0 0 493
Nem tudom miért nem megy. A fototár is ilyne töltögetős, nekem viszont az nem ment. :) Húh, picit ijesztőek (mármint ők olyan komorak, a yorkikon lástzik, hogy mókás kutyusok), de nagyon szépek!!!!!  Melyik Jake, az alsó? Ő nagyon nagyon formás, tetszik.
Előzmény: rbotk (492)
rbotk Creative Commons License 2005.05.09 0 0 492

Andi a képek jóval kisebbek és egy se megy

kiválasztom amit szeretnék küldeni aztán leokézom után  tölt,tölt de után ha a feltöltött képekre szeretnék kattintani, nem jön be semmi, de semmi

úgyhogy most tökre letört ez a sok próbálkozás,

azért néhányat felteszek ide:

Előzmény: Andi03 (491)
Andi03 Creative Commons License 2005.05.09 0 0 491

Mekkorák a képek? Mert lehet az a baj, hogy nagyok, mert egyszerre csak 5 MB-ot tud. Próbáld ki, hogy csak 1 képet töltesz fel és hogy utána benne van-e a feltöltött képekbe. Egyébként nagyon szép kisfiú Gianni, kíváncsi vagyok a többire is.

Előzmény: rbotk (489)
Brudo Creative Commons License 2005.05.09 0 0 490

Sziasztok!

 

Rbotk átküldte nekem a fotókat, amiket a Strázsában csinált, mert voltam olyan kis lüke, hogy otthon hagytam a fényképezőgépet.... de ő ott volt és megmentett....:)))

Rbotk - nagyon köszike...!

Rakok fel képet, ezeken látszik a Gianni.....)))

De lütyő volt, nevelnem kell még kicsit.... de nem akarom azért túlzásba vinni, nem hiszem, hogy sűrűn fogjuk látogatni a kiállításokat....:(((

Sziasztok: Brudo

rbotk Creative Commons License 2005.05.09 0 0 489

Brudo

elküldtem a képeket, két részletben, mert egyszerre nem mentek át.

kérlek szólj ha átmentek, na meg ha nem akkor is, hogy próbálkozzak újra

rbotk Creative Commons License 2005.05.09 0 0 488

Andi ezt írja ki ami után elmélegileg feltöltötte a képeket:

aztán nem történik semmi:-((

 

 

 

galéria

FELTÖLTÖTT KÉPEK

FELTÖLTÖTT KÉPEK | 2005 május  9. | 0 kép

12244896

Itt találod meg a feltöltött képeidet. A képek megjelenítéséhez be kell tenned őket egy galériába. Új galériát a "galériáim" menüpontban nyithatsz. Üres!

rbotk Creative Commons License 2005.05.09 0 0 487

Brudo

 

Nem is volt annyira neveletlen Gianni, hiszen volt olyan yorkie aki úgy táncolt a körben, hogy csak na. Mi még ugye ottmaradtunk és volt aki elkezdett játszani a körben a mögötte jövővel.

Kben meg ha Gianni neveletlen, akkor mit mondjak én? Zsebivel még egy ideig tuti nem tudunk nevezni, mert Zsebecske egy neveletlen hercegnő, az ő kis hisztijeivel együtt. De ezt Te is láttad..

Tényleg azt meg akartam kérdezni, hogy az MKSZ kiállításra milyen tk-vel lehet nevezni? Merthogy a MEOE-s államilag nem elismert. Aki meh FCI-s kiállításra és Mksz-re is nevez az hogy csinálja? Ezen már gondolkoztam, de nem jutottam sokra...

Andi03 Creative Commons License 2005.05.09 0 0 486

Akkor azok mégsem mi voltunk, mert mi már majdnem 2-kor mentünk.

Mintha Szélvészt látnám, ő is kis szeleburdi. De legalább ezt is kipróbáltátok. Mi is azt hittük idővel majd komolyodik, de nem sokat. Gyakoroljatok, de ha nem megy szerintem ne erőltesd. Ő így is nagyon szép és a lényeg, hogy boldog legyen.

Connie biztos tanul majd a nagyoktól. Bár ezt szerintem biztos úgy van, mint a gyerekeknél. Tuti ő is érzi, hogy most ő a "kedvenc" és ki is használja.   

Előzmény: Brudo (485)
Brudo Creative Commons License 2005.05.09 0 0 485

Szia!

 

Fehér baseball-sapkában voltam, a párom is sapós, magas srác. Nagyon néztem a kutyit, amikor elsétáltak mellettünk, reméltem - megszólítanak. De mi 12 után szépen hazacsörögtünk....:)))

Gianni-ka ügyetlen volt, nem voltam elégedett vele, a bíró is mondta, hogy nem tud "viselkedni" a ringben. A "pózolást" még nagyon kell vele gyakorolni, de sajnos ez nem az én műfajom. Én nem bírom, amikor a kutyának kötelességből kell kiállításra járnia. Mindegy, elmentünk, kaptunk helyezést, ez a lényeg. Majd ha kicsit idősebb lesz, akkor lenyugszik és akkor jobban tudunk szerepelni..::)))

A Connie egy kisördög, hát, lesz vele gond, de remélem a "nagyok" majd segítenek a nevelésében. Na, meg remélem könnyebben is tanul, hogy itt vannak felnőtt kutyák vele...

Szia: Brudo

Előzmény: Andi03 (484)
Andi03 Creative Commons License 2005.05.09 0 0 484

Szia!

Ez a leírás illik ránk. Kár, hogy nem szólítottál meg, mi nem tudtuk ott lehettek-e még. A kutyikat nem nagyon láttuk és így nem akartunk mindenkihez odammeni. :)

Az nagyon jó eredmény, gratulálok! És hogy viselte Gianni az egész herce-hurcát?

Rossz lehetett búcsúzkodni, de tényleg az a jó, hogy maradt neked egy édes kis csöppség. Akkor nagyon elemében van, édes lehet. Jó az a Garfield is.

Előzmény: Brudo (482)
Brudo Creative Commons License 2005.05.09 0 0 483

Sziasztok!

Itt egy új kép a kicsi Connie-ról, sajnos lehetetlen őt fotózni - kivéve amikor  alszik.

 

 

Ez pedig a "mamája"... szegény az első napokban nagyon kereste a babáit...:(((

 

Üdv.: Brudo

Brudo Creative Commons License 2005.05.09 0 0 482

Sziasztok!

 

Andi03 : Kár, hogy már nem találkoztunk, pedig kerestelek ám nagyon. Láttam egy fiatal párt, megnyírt kutyival az ölében, azt hittem  Ti vagytok, de  nem mertem rájuk kérdezni.

 

Rbotk : Köszi, várom a fotókat! Nagyon kíváncsi vagyok, milyenek lettek, mert ott  a nap miatt nem sokat láttam belőlük..::(( De Zsebbentyű tényleg nagyon tündéri, hiába a Gianni méltán lett "szerelmes" belé....))) Meg  Titeket is tök jó volt élőben megismerni...)))

Ja, képzeld, amikor elbúcsúztunk, elmentünk beíratni az eredményeket, és ott derült ki, hogy Kitűnő II.-t kaptunk. De azért picit így is mérgesek voltunk a szubjektív bírálatok miatt...:(((

 

A szombat délutánt szinte végigbőgtem. Mire hazaértünk utána nemsokkal vitték el a másik kisfiamat...:((( Nagyon rossz búcsúzni.... ez a legrosszabb. Ahogy elmentek, kb. negyed óra múlva jöttek a másik kislányért..:(( Na, ott is  bömbölés, búcsúzás hegyek.... teljesen kivoltam, nem volt kedvem semmihez. De legalább ittmaradt ezt a kis "pöttöm - panna", aki mellesleg mára már szinte az egész lakást szétbombázta, mert annyira  élvezi, hogy  most  már kint lehet a többi kutyával és nem kell a kutyaoviban lennie...vissza is  él vele rendesen...:)))) Még az a szerencse, hogy kb. 2 órát van fenn, és 2 órát alszik, mint  a kicsi Bee Boukhánál....:))))

Na, röviden, tömören ennyi...!

Sziasztok: Brudo

 

Előzmény: rbotk (479)
Andi03 Creative Commons License 2005.05.09 0 0 481

Szia!

Akkor sikerült a gép projekt. Majd én is szeretném látni a képeket, ha lehet.

Így még jobban sajnálom, hogy nem találkoztunk, aranyos lehetett Zsebecske. Mondjuk lehet meg sem ismertünk volna, mert még titeket nem láttalak képen sem.

 

Előzmény: rbotk (479)
Andi03 Creative Commons License 2005.05.09 0 0 480

Szia!

Ezek szerint sikerült a gép projekt. Én is szeretném majd látni a képeket.

Így még szomorúbb vagyok, hogy ti is kint voltatok és nem találkoztunk. Mondjuk mivel a gazdikat sme láttam még fényképen, így nehezen ismertelek volna meg titeket. Aranyos lehetett Zsebecske.

Előzmény: rbotk (479)
rbotk Creative Commons License 2005.05.09 0 0 479

Hello

 

Andi mi is kint voltunk, bár 2 felé szerintem már pont indultunk haza. Pedig úgy kerestem Szélvészt! Zsebbentyű is velünk volt, ott rosszalkodott a jólnevelt kiállításiak között:-))

Majd rakok fel képeket, csak még nem volt időm áttölteni őket.

Brudo

Ahogy áttöltöttem küldöm amit megbeszéltünk:-))

És Gianni egy tünde fiú, szerintem ő volt ott a legszebb kan. ( azért írtam, hogy kan, mert a legszebb szukagyerek a Zsebi volt:-))))

Gondolom mostmár "egyedül" vagytok, mármint babák nélkül, leszámítva az új tündérkét. De ne szomorkodj, szerintem hamarosan megint anyai örömök elé néztek és akkor kezdődik előlről minden:-))

Előzmény: Andi03 (478)
Andi03 Creative Commons License 2005.05.09 0 0 478

Szia Brudo!

Voltunk a Strázsában, de sajnos már későn, 2 óra körül és nem volt már semmi érdekes. Yorkik is páran voltak, de a legtöbb már szállító boxban, nem is nagyon láttunk belőlük semmit. Pedig Szélvész is velem volt.

Hogy sikerült a búcsú a kicsiktől?

Előzmény: Brudo (475)
rbotk Creative Commons License 2005.05.06 0 0 477

Na sziasztok

 

Brudo már azt hittem elvesztél...

A kicsik miatt ne szomokodj (könnyű ilyet mondani mi?)

Egyrészt egy tünde veletek marad,

másrészt pedig a többi nagyon szerető gazdihoz fog kerülni, gondolj arra, hogy ők ott egyedül lesznek ugyan, de annyi szeretet veszi majd körül őket, hogy ez boldoggá fogja tenni őket

az új szülőket is ez alapján választottad ki és ezért nyugodt lehetsz, mert lelkiismeretesen gondoskodsz róluk és a boldogságukról:-)))

 

Andi Te mész holnap a kiállításra?

Mi lefújtuk a kirándulást ugyan, de ha rá tudom venni a családot és Zsebet lehet hogy kinézünk

még nem tom. Sajnos most annyi dolgom van, hogy nem nagyon tudok írni, ezért ha már nem "találkoznánk" akkor nagyon nagyon jó hvg-t kívánok mindenkinek, na és sok-sok boldog pillanatot a kutyusaitokkal:-))

 

Andi03 Creative Commons License 2005.05.06 0 0 476

Szia!

Köszi az infokat. Remélem sikerül elmenni. Ha megyünk akkor figyelek a yorkiknál, hogy látlak-e titeket, de te is szólhatsz, ha megismered Szélvészt :)  Ááá, ő táskában még annyira sincs meg.

Biztos tudják, ha ilyne nagy dolog történik velük. Pont azt akartam kérdezni, hogy tartjátok-e utólag az új gazdikkal a kapcsolatot. Nekem ez tök szimpi. Főleg nekik jó, hogy van kihez fordulni a kérdéseikkel. Meg persze a kutyik is találkozhatnak.

Használd ki még ezt a kis időt mindenképp.

Előzmény: Brudo (475)
Brudo Creative Commons License 2005.05.06 0 0 475

Szia!!!

 

Ha jól tudom, a Strázsában nincs belépő. Nekünk 1/2 10-ig kell odaérnünk, tudod adminisztráció... stb., mert 10-kor  kezdődnek a bírálatok...:)))

Jó lenne ha eljönnétek és  hoznátok Szélvészt is. Ő nem marad meg táskában sem?

Bizony most már megállítanám az időt, mert  az egyik  kisfiút ma este 7, 1/2 8 felé elviszik. Tegnap aludt "velünk" utoljára...:(((

Majdnem 2-ig fent voltunk a párommal, kint voltunk velük,  simogattuk, tyutyujgattuk, mert  tudtuk hogy  már  ma este az új helyén, az új anyukájával tölti az éjszakát. Biztosan nagyon fog félni, sírni fog,  és keresni fogja a testvérkéit.

De érdekes, szerintem érzi,  hogy ma elmegy,  mert  különvonul a többiektől, olyan szomorú, levert szegény. Szerintem vannak olyan okosak a yorkik, hogy tudják, hogy valami történni fog, valami változás lesz az életükben.... Nagyon szomorú ez, de tényleg nagyon-nagyon jó helyre kerül, hála az Égnek közel is lakunk egymáshoz, így biztosan el  fogják  hozni látogatóba....:))) Legalábbis én nagyon örülnék neki...:))

Mindegy, még  maradt pár órám, kiélvezem, most is  kint játszanak, rohangálnak, kergetőznek. (most övék az egész konyha...)

De azért, nagyon szomorú vagyok...(

Szia: Brudo

Előzmény: Andi03 (474)
Andi03 Creative Commons License 2005.05.06 0 0 474

Szia!

Aranyos lehet Gracie. Úgy látszik mindenki mostanában lesz nagylány :) Akkor most nálatok hány nagy kutyus van, mert már keverem a neveket. Tegnap én is azt néztem, hogy Szélvész most nagyon hasonlít egy másik yorkira, akit egy másik fórumon ismertünk meg. Vannak olyan mozdulatok náluk, amik nagyon egyformák és valószínűleg a fajtára jellemzőek. Örülök ennek a rövid frizurának, sokkal könnyebb kezelni és ő is élvezi. Ez a Strázsa akkor nyitott? Mi még nem voltunk ott. Nem tudod kb. mikortól kezdődik és mennyibe kerül a belépő? Én mennék szívesen, majd ráveszem a páromat, Szélvészt meg majd még meglátjuk visszük-e.

De jó, hogy mard egy babátok, nagyon édes lehet. Kérünk majd képet feltétlenül. Akkor most jön e la búcsúzások ideje? Nem irigyellek.

Előzmény: Brudo (473)
Brudo Creative Commons License 2005.05.05 0 0 473

Sziasztok Mindenki!!

 

Balono : Mopy-ka tehát nagylány lett..? Képzeld a kicsi Gracie is,  most a napokban figyeltem fel rá, hogy  a Gianni hevesen kezd érdeklődni utána. Nem is gondoltam volna, pedig itt az ideje, ebben a hónapban már 1 éves. (mondjuk a mamája  is pont 1 éves volt az első tüzeléskor..)

Most nagy  a szerelem, Gianni teljesen odavan, szegény Gracie pedig csak nézi, mi ez a nagy érdeklődés iránta. Na, hát meg  fogalma sincs, mi történik most  vele. De  nagyon ügyes  elég  jól  viseli, tisztogatja magát és nem undok egyik kutyival sem...:)

 

Andi03 : Szélvész nagyon kis helyes lett  az "új ruhájában". Amikor  nyírattuk a Pessy-t mindig hasonló lett,  így olyan mintha a saját  kutyimat látnám.. Nagyon édi...:) Apropó: jöttök szombaton a Strázsába? Úgy félek, hogy esni fog, vagy legalábbis  rossz idő lesz, szegény Gianni pedig úgy fél az erős széltől..::((((

 

Rbotk : Az eladónak "sajnos" teljesen igaza van, tényleg  sok  a fehérje a Royal-Canin tápokban. Mondjuk ez akkor szerintem nem gáz, ha szoptat a mama, legalább jobban van tejecskéje. Amikor  a Pessy elmúlt 1 éves megpróbáltuk átszoktatni a szintén Royal-Canin-os kajára, (csak ugye a Yorkshire  Terrier tápra), de  mivel a Gianni akkor volt még kicsi és junior kaját evett, mindig sunyiban ő is megette, a felnőtt kaja meg mindig ottmaradt a tányérban.. Szóval így nehéz, ha különböző korosztályú kutyáid vannak. Most már mind  a 3 kutyám 1 éves  elmúlt,  jó a Gracie majd  csak  e hó 14-én, de én is  azon vagyok, hogy át kellene már végre térni a felnőtt kajára.

Csak mivel  megtartjuk az egyik kislányt (hála az Égnek meg tudtam győzni a férjemet...) megint lehet, hogy a nagyok majd  az ő junior  hamiját fogják elenni előle....))))) Annyira örülök, hogy a kicsi itt marad  velünk, olyan kis édes, bújós, puszizkodós kis  manó. Connie-nak hívják, és olyan ügyes, hogy már tudja, hogy ő az és jön, rohan az apró kis lábacskáival....) Már most odavagyunk érte teljesen..:D

Csak valahol azért vagyok szomorú, mert holnap este elviszik az első babát, szombaton a másik  kislányt,  és vasárnap délelőtt elmegy a másik kisfiú is... Lesz nagy sírás-rívás.... tudom előre...:((((((((

Ja, a Connie-ról majd teszek fel fotókat...

Sziasztok: Brudo

 

 

Andi03 Creative Commons License 2005.05.04 0 0 471

 

 

Andi03 Creative Commons License 2005.05.04 0 0 470


winDirVariable="I:/WINDOWS" Rbotk!

Biztos kiesnek a fogacskái időben, ne izgulj. Az igaz, hogy nem baj, ha Szélvész bizalmatlan, nem is kell, hogy mindenki felkapkodja az utcán. Érdekes lehetett az az ember, aki ennyire erőszakosan megmondta a vélményét, hogy már pedig ő megsimogatja bármit is szóltok. Nem semmi!

Igen azt szoktam, hogy én szép lassan elindulok a másik kutya felé és őt is hívom. Mondjuk ez ritkán van, mert tényleg minden kutyához menne, 1-2 nagyobbtól tart.  A nagy tappancsok tényleg zavaróak, az állkapoccsal meg nem is szeretnék találkozni.

Mopy, édes lehetett a kutyusod ahogy nem tud magával mit kezdeni a tüzelés miatt. Aranyos, hogy ilyen jól tűri a tekerést. Van róla kép?

Mi nemrég jöttünk haza a kozmetikustól, jó kis sportos frizkója lett Szélvésznek.

Előzmény: rbotk (468)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!