Keresés

Részletes keresés

webvandor Creative Commons License 2002.01.30 0 0 213
iaszon:
Az igaz, hogy nem volt róla szó. De ez a tömörség érdekébe talán jobb is. A fityma mindenkinél másmilyen, erről sok szó volt a körülmetéléses topicban. El tudom képzelni, hogy ebben a jelq gyakorlatban gázos lehet, ha becsípődik. De szerintem mintha ellentmondásban lennél az erekciódnál ott, hogy "pölö ha majdnem teljes, akkor ez az egész nem is probléma." Nem inkább akkor jön le egészen a bőr, tehát olyasmi, mint egy KM? Akkor az a szitu, mint a mozgóképen. Legalábbis énnálam, mert ugye mindenkinek más.

Jó, ha ilyen nyitott barátnőd van. Hogy meg lehet vele ilyet tárgyalni. Nekem is eléggé az, de szószerinti testi dolgokra nem hajt rá, pl a méretügyre se nagyon.

Előzmény: iaszon (210)
iaszon Creative Commons License 2002.01.28 0 0 212
Bi4
Jahh, semmi igazi nemértés nincs, csak hogy a mozgófilmen látható pali körülmetélt. Én nem, és úgy veszem ki, ti sem. Namármost mindenkinek más a fitymája is, van, akinek bőven túlnyúlik, van akinek lehúzva kb olyan, mintha KM lenne. Na és mikor csinálja az ember a jelqet, és jó hosszúakat húz :))) akkor odacsípheti a bőrt, kipirul stb. De az egész attól is függ, hogy milyen stádiumban van az erekcióm, pölö ha majdnem teljes, akkor ez az egész nem is probléma. Tulképpen ha jól síkosítom, semmi vész.

Barátnö. Nagyon nyitott, de ezt valahogy nem csípi. Azt mondja, semmi értelme, és őmiatta ne is csináljam. Meg hogy bajom lehet tőle. Rendes, hogy aggódik mi? :) De tényleg nem is azért, hanem mert eccerüen jó balhé lenne, ha ránövesztenék 1 incset. :) Szerintem hazudik, aki bánná. Ha kiröhögtök, nem gond, de azt vettem észre, itt normális társaság van. :) Nem kell magyarázni azt se, hogy jobb lesz-e a szex ettől, asszem eléggé ismerem a dörgést. Van, amikor, és akivel nem számít, de van amikor és akivel igen. Lehet, hogy féltékeny a barátnőm emiatt? Jah, és már csináltam egy sorozatot, mindjárt mikor kiran beirta még tavaly. Nem vettem komolyan, és hülye voltam, hogy előtte nem mértem le rendesen, de nem lehet nem észrevenni, legalábbis ernyedten most sokal nagyobb. Ezért kérdeztem, van-e valakinek gyakorlatilag is eredménye.Most húzok L, de írjatok csak, holnap leszek.

Előzmény: Törölt nick (211)
iaszon Creative Commons License 2002.01.28 0 0 210
Bi4
Bocsesz, nem mindennap tudok itt lenni, azért nem válaszoltam hamar. De most jót vigyorogtam azon, hogy "együtt csinálnánk" :) Neheztelne a barátnőm.:))) De URL benne lennék a projektben, csak annyi, hogy nem vagyok valami kitartó, + vannak kisebb rossz tapasztalataim, de sikereim is! Ha érdekel, elmondom.

webvandor
jó, ami le van írva az elég világos, az angolba még nem néztem bele. Lehet, hogy majd tényleg kérdezek valamit abból is. De most csak az nem világos, amit Bi4 is mond, a fityma körül. Arról kiran nem írt én pedig azt tapasztalom, hogy a megléte akadályoz. Ezt hogy oldjátok meg?



webvandor Creative Commons License 2002.01.27 0 0 209
iaszon:
mit nem értesz eléggé? Elég jól le van írva, és egyszerű a tennivaló. De ha angolul tudsz, az a rész sokkal bővebb. Ha kell segítünk lefordítani kisebb részeket. De az is bőven sok, amit kiran magyarul leírt. Ha attól a nyaggatástól nem nől meg, akkor nem is fog. :)
Előzmény: iaszon (207)
iaszon Creative Commons License 2002.01.26 0 0 207
A nevezéktani vita után azt mondjátok már meg, hogy alkalmazta-e valaki itt a kiran által leközölt növesztési módszert, vagy bármit amiről a topic szól. Vagy csak elvben beszélgettek?
Nekem lenne kedvem kipróbálni, de pár dolog nem világos és jó lenne ha gyakorlati segítséget is kapna a felfedező. :))) Zrikálók kíméljenek !
Husz János Creative Commons License 2002.01.21 0 0 206
No igen, a pedofil pedig görögül "gyermekbarát"-ot jelent... :-P
Látod, ezért nem mindegy, hogy a szó eredeti vagy magyar változatát használod. Ez nem flanc kérdése. Szóval nem zárhatjuk le a megnevezési vitát - de semmiképpen ne ebben a topikban folytassuk.
Előzmény: Törölt nick (204)
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2002.01.18 0 0 201
Már ami a méreteid _számát_ illeti.

Egyébként nem látom be, hogy miért ne lehetne a pénisz szót használni.
Bár pl. az Erotikus fantáziáink topicban elég furcsán hangzana, az igaz.

Előzmény: Törölt nick (199)
Husz János Creative Commons License 2002.01.18 0 0 198
Nyugi, a tulajdonosára nézve nem jelent veszélyt. Féljenek tőle a lányok! ;-)
Előzmény: Törölt nick (197)
webvandor Creative Commons License 2002.01.18 0 0 196
Carnifex:
Látod, nem nagyon válik be, + kiran is írja, hogy hallotta már régen + én is hallottam többször is, ergo ez nem lehet Carnifex-metódus.:)))) De murinak nem rossz. Az lehet, hogy a kézméret valahol mutat arányosságot pl testmagassággal az pedig a lábmérettel. De közösmert, hogy ezek alól is rengeteg kivétel van. Épp tegnap láttam egy kb 190 magas férfit, és kb 41es cipője volt. Ebből mégse hinném, hogy a farka is kicsi volt.

Husz János: Figyi, ne hidd, hogy itt mindenki "méricskél", SZVSZ főleg brahiból vagyunk itt a topikból. Az más kérdés, hogy mindenki szeretne nagyobbat, de görcsölni nem görcsölünk. Engem az szórakoztat, hogy mennyi olyan oldala van ennek, amiről ritkán esik szó. Vagy csak hülyéskedés van. Itt legalább értelmesen meg lehet beszélni. Arra már nem is emlékszem, mikor tartottam vonalzót a farkamhoz. Régen 1,2x odatartottam, leolvastam, annyi.
Abban tökigazad van, hogy a szex sokkal több mindenből áll, mint ez a téma. Az is igaz, hogy a férfiak 10x többet foglalkoznak vele a nőknél, de nem mindig a férfiak tehetnek róla, hogy szóbajön.

Előzmény: Husz János (195)
Husz János Creative Commons License 2002.01.18 0 0 195
OFF

Ez az egész kézméricskélős dolog egy nagy butaság.
A csajok között terjednek efféle "legendák", a valóságban azonban semmi összefüggés a kérdéses méretek között, úgyhogy teljesen felesleges orrot, lábat, kezet meg mittoménmit egymáshoz méricskélni, gyököt vonni, osztani, szorozni, integrált számolni...
Persze ha nagyon unatkoztok ráncigálhatjátok a fütyiteket a vonalzó milliméter osztása mellett hogy bizonyságot nyerjetek, de szerintem ennél értelmesebb dolgokkal is el lehet tölteni a szabadidőt.

A hidegvíz-hatásról csak annyit: ez tipikusan húspénisz vs. vérpénisz probléma. A vérpénisznél sokkal nagyobb az ernyedt és a merev állapot közötti méretkülönbség mivel itt a - vérrel telítődő - barlangos testek térfogata dominál (így pl. hideg víz hatására bámulatosan kis méretre képes zsugorodni :-), viszont sokkal masszívabb és keményebb erekcióra képes mint a húsos típus, amelynek nyugalmi és erektált állapota között jóval csekélyebb a méretkülönbség, és hideg hatására sem reagál olyan dinamikusan.

ON

Carnifex Creative Commons License 2002.01.17 0 0 194
Szasztok!

Rohanok, de egy gyors kiegeszites!

Az emlitett modszer (nevezzuk szerenyen mondjuk Carnifex®-metodusnak) nem(csak) az ujj hosszatol fugg, hanem valoban az izuleti cuccoktol is...

Peldanak okaert van egy haverom, akinel szinten mukodik a technika. Az o ujjai eltero meretuek, mint az enyemek, csakugy, mint legnemesebb testajaink, azok viszont az ellenkezo iranyba ternek el...szoval nem ujjhosszfuggo a futyi merete... :)

1 cm difi meg elfogadhato szerintem...persze ha csak 8 cm-s akkor gaz van...de ha 25, akkor nem ertem mit sirsz... :)

Egy masik temahoz csatlakozva: sosem ertettem igazan a hideg vizhez kapcsolodo poenokat (mindaddig, amig masokon nem lattam a hatast) ugyanis nekem nem valtozik sem hideg, sem meleg viz hatasara....elmehetnek hossz-etalonnak a platina-irridium rud helyett...csak epp akkor a meter rovidulne meg egy piciket... :)))

Leptem...

Carnifex®

h_g Creative Commons License 2002.01.17 0 0 193
Ejha, Kiran,

neked p.méreted is van? (És arra is jó a teszt, nem csak a f.méretre?) Kezdelek irigyelni! :)

Előzmény: Törölt nick (192)
webvandor Creative Commons License 2002.01.16 0 0 187
kiran
Többször említetted már a relatív alacsony termetedet. És most itt az alkalom, hogy evvel a tenyér-ujj elmélettel összefüggésben elmondjad, van-e _nálad_ összefüggés. Ez méltó lenne tudományos hozzáállásodhoz. :))) He hidd hogy csak cukkollak, mint már tették mások :))), vagy üres kíváncsiskodás lenne, tehát elmondom, hogy én elég testes, magas vagyok, a farkamat már tudod régebbről, _de_ a tenyerem, ujjaim inkább vastagok, és a most közölt mérési elv nem válik be, azaz a farkam nagyobb annál. Nem sokkal, de nagyobb.
Előzmény: Törölt nick (185)
vega9 Creative Commons License 2002.01.16 0 0 186
Szia Kiran!

Honnan tudod ennyire biztosan, hogy "baromi" nagy van neki? Neki ez nem okoz problémát lánykapcsolatban?

Előzmény: Törölt nick (185)
vega9 Creative Commons License 2002.01.16 0 0 184
Szerintem is hülyeség mert a kézfejméret és a magasság álatlában (kevés kivétel) egyenesen arányos, na már most azt mindenki tudja, hogy a magasság és a hímvessző mérete között semmi összefüggés nincs...
Carnifex Creative Commons License 2002.01.16 0 0 182
Sziasztok!

Mar majdnem vegigolvastam a hozzaszolasokat...nagyon erdekes! Kiran, kulon gratula...majd jelolheted magad Pulitzerre...

Nem tudom, hogy az utolso cca. 50 reakcioban emliti-e valaki ama merestechnikat, amelyet az egyik holgyismerosom mutatott nekem (pontosabban elobb letesztelt, aztan hosszas erdeklodes utan elarulta az okot...)

ALLITOLAG minden himnemu lenynel (nalam bevalt...talan a reszeg asztalosok kivetelt kepeznek...okot lasd a metodus leirasanal)
alkalmazhato modszer az erektalt hossz lemeresehez:

1. Zarjuk ossze ujjainkat.
2. Hajlitsuk be oket (tenyer fele), de ne okolbe zarjuk, hanem nyujtsuk oket annyira a csuklo fele, ameddig elernek maguktol.
3. Jeloljuk meg, hol 'er veget' a kozepso ujjunk (elotte a hatcentis kormot azert vagjuk le).
4. Nyujtsuk ki ujra ujjainkat. Es nezzuk meg a kozepso uj hegye es a jelolt pont kozti tavot.

Ennek a szakasznak a hossza megegyezik a himvesszo erektalt hosszaval...

Nalam, mondom, bejon...kerdes mar csak az, hogy ha valakinek sikerul megnovesztenie vesszejet, vajon az ujjai is megnonek? Vagy rugalmasabbak lesznek?
Vagy itt a kulcsa a noveszthetosegnek:

Mivel az ujjak hosszat a bennuk levo csontok szabjak meg, es azon valtoztatni nem lehet...
Es mivel a himvesszo hossza megegyezik a fentebb leirt szakasz hosszaval...
Effektive kovetkezik, hogy
A himvesszot meghosszabbitani nem lehet.

:)

Most nagyon almos vagyok, lehet, nem is volt minden ponton ertelmes, amit leirtam...

Majd holnap vegigolvasom az utolso 50 hozzaszolast is :)

Jo novelest!

Carnifex®

larenz Creative Commons License 2002.01.15 0 0 180
A kérdésem az lenne, hogy mi számit kis pénisznek (centiben), mi az átlagos és mi a nagy...persze merev állapotban... ???
webvandor Creative Commons License 2002.01.15 0 0 178
Bi4 : Az, hogy a képeken körülmetéltek a pasik, az csak azért van, mert amerikaiak. Ott az dominál. De technikailag az, ha van előbőröd csak kicsi pluszprobléma. Csak jól meg kell kenni, ahogy a leírások figyelmeztetnek is. Kiran biztos ezt is tesztelte. :)))
Előzmény: Törölt nick (177)
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2002.01.14 0 0 167
Nem mínusz, hanem maximum, Te nagyon láda! Legalábbis a vicc így állítja. :-))
Előzmény: panaszláda (163)
Husz János Creative Commons License 2002.01.14 0 0 165
Tökéletesen igazad van abban, hogy szókincsünk hagy némi kívánnivalót maga után e téren. (De ez általában igaz a szexuálitásra vonatkozó fogalmakra.) Csak egy kicsit egysíkúnak tartom a "hímvessző" szinonímájaként minduntalan felbukkanó "farok" kifejezés használatát a hozzászólók zöme részéről.

Érdekes, lányoktól még nem hallottam, hogy saját melleiket pl. "csöcs"-ként aposztrofálták volna (noha e kifejezés "szellemisége" tökéletesen megegyezik a "farok"-éval). Ebből számomra az következik, hogy a lányok önbecsülése sokkal magasabb szinten áll mint általában a fiúké.

Ne érts félre, nem kötekedni akarok, kiváltképpen nem Veled, akinek "munkásságát" már méltattam egy másik topikban. Csak egy kicsit értetlenül állok ezen jelenség előtt.

Bocs az offért, egy erre alkalmasabb topikban (alkalmasint az általad ajánlott helyen) talán majd visszatérek erre e témára.

Üdv! - H.J.

Előzmény: Törölt nick (164)
panaszláda Creative Commons License 2002.01.14 0 0 163
Mi az abszolút különbség férfi és nő között?
Mínusz 20 centi...

Ennyivel tudtam hozzájárulni a topichoz. Bocs, ha már volt, vagy valami...

Husz János Creative Commons License 2002.01.14 0 0 162
Ami engem illet, nekem hímvesszőm van.
A farkat meghagyom a majmoknak... :-P
Előzmény: Törölt nick (161)
webvandor Creative Commons License 2002.01.12 0 0 160
Mit gagyog ez a hirdetés a G pontról? Ezek totál meg vannak tévedve. Azt a kisujjammal elérem, nem a farkammal. Legalább ne néznének tökhülyének.
Különben is, egy csak egy a "csodaszerek közül". 12 egy tucat. Ennyit erről.
Előzmény: Törölt nick (158)
webvandor Creative Commons License 2001.11.26 0 0 157
azannya!
EZT árulták 50 dolcsiért???????
Kiran igazad volt hogy közzétetted, legalább talán kevesebben költekeznek erre a nudlira.

Ezzel nem becsülöm le se a téma jelentőségét se azt nem mondom hogy nem müxik, csak jellemzőnek találom, miket vesztegetnek újabban az interneten is. A beetető infó hosszabb azokon a weblapokon, mint maga az infó.:)

Azt azonban nem tagadom hogy átfésültem a "dossziékat" és elismerés kirannak amiért kivonatolta. Szerintem tényleg csak a lényeget fogta meg, ugyhogy K.F.Kismalacnak a múltkori véleménye helytálló, hogy elegendő az ittmegjelent cikksorozat. De látom kiran rátette erre a "meret" honlapra is.

Ha valaki eredeti angolban akarja olvasni "sekszpírt" :))) akkor viszont ajánlom a honlap átnézését, és főleg az illusztrációkat :)))

Előzmény: Törölt nick (156)
libu Creative Commons License 2001.11.23 0 0 155
Tehát:-):
A mikrométer nem a kis méret hanem a finom eltérések miatt kellene.
Előzmény: libu (154)
libu Creative Commons License 2001.11.23 0 0 154
A mikrométer nem azért kéne, hogy pici méretek hanem a finom eltérések miatt kellene.:-)
Előzmény: igus (153)
igus Creative Commons License 2001.11.23 0 0 153
Te figyu Kirán, hát a mikronméterrel nem a nagyon picike dolgokat mérik?
Azért akármennyire is növelésre érdemesnek gondolják a fiúk azt a bizonyos szerszámot, talán csak nem olyan miniatűr méretről indul a start, amihez mikronméter kellene ? Hm? B-)))
Habár én korábban hangoztattam, hogy nem a méret a lényeg, de aki akkorával rendelkezik, hogy mikronméter kell hozzá, khm. ezesetben változtatok a korábbi véleményemen, és mégiscsak azt mondom, hogy számít a mérete is. B-)))
Előzmény: Törölt nick (151)
igus Creative Commons License 2001.11.23 0 0 152
Libu!
Az ötletet helyeslem !
Az urak tiltakozása - elvetve !
B-)
Előzmény: libu (149)
libu Creative Commons License 2001.11.23 0 0 150
Meg mikrométert is vinnénk. Ki tudja.
Előzmény: libu (149)
libu Creative Commons License 2001.11.23 0 0 149
Kedves Kirán!
Csak nem gondolod, hogy szemmértékre hagyatkoznánk! Természetesen kikérnénk a Franciaországban őrzött etalont, és zsűritagnak beváasztanánk azt az urat, amelyikkel nemrégiben véletlenül összekevertelek. Nem tudod, hová lett a képe, mert seholsem találom. :-(
Lehet, hogy ezek az érzéketlen moderátorok pusztán féltékenységből kivágták?
Előzmény: Törölt nick (148)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!