Keresés

Részletes keresés

harzatomi Creative Commons License 2001.02.25 0 0 166
Sziasztok!
Előszöris bocs, de nem tudom feltenni az új anyagot a honlapomra valamiért. Eddig floppyról töltöttem fel, de az most betelt. Átraktam az asztalra, akkor nem fogadta el, mert túl hosszú volt a file név. Ekkor áttettem a "C"-re, itt elfogadta, de mégsincs fenn rajta. Minden értékes gondolatot szívesen látok...
Pedig van egy csomó új dolog már, amit feltöltöttem volna, szinte minden címen. Például van egy képem a Pók-filmből is...meg egy igazán tuti X-Men girls kép Viharról, Főnixről, meg Rebecca Romijn-Stamosról, kék festék nélkül.
Szóval, SOS!
Előszöris válaszolok a saját kérdéseimre, majd felteszek következőket, oké?
nekem 10 éves koromtól vannak svéd, dán Pókembereim és semmit nem értettem meg belőlük. Azt hittem, hogy ő is olyan komoly, komor hős, mint Batman. Nagyon meglepett, amikor magyarul megjelent az első néhány szám. Volt közben néhány olaszul is, de nem sikerült lefordíttatni őket.
Aztán hollandul is, de amikor McFarlane rajzolt benne, akkor abbahagytam a vételét és csak akkortól gyűjtöttem újra, amikor már magyarul is volt.
A legmeghatározóbb sztori nekem a Kraven Utolsó Vadászata volt. Hollandul volt meg csak az első 4 része, amit lefordított nekem Lauró Zsolt barátom és elképesztően tetszett. Ehhez hozzáfűznék annyit, hogy egészen más úgy olvasni egy történetet, hogy magyarul ott van és csak elolvasod és egészen más úgy, hogy melletted van egy papír, amin a fordítás van és úgy olvasod össze. Sokkal jobban oda lehet figyelni úgy a sztorira. Ahhoz hasonlít, mint amikor te fordítod le egy idegen nyelvről. Szóval csúcs volt.
A legelső Pókemberem a svéd 1978/7. volt, az Amazing Spider-Man 151-154. volt benne, két Shocker /Rengető/ sztori, egy egyéni és egy Sandman. Azóta is féltett kincsem ez az újság.
Különben a 153. az egyik legjobb klasszikus Pókember sztori, amit valaha is olvastam. Amíg csak svédül volt meg, fel se fogtam miről szól, még a képek sem függtek össze látszólag, de amikor lefordították nekem németből, el voltam ájulva. Ha valaha is felteszek én is magyarul Pókembert netre, ez benne lesz.
A kérdések: nevezzetek meg 5 olyan rajzolót és írót, aki a kedvencetek. Szintén 5 olyan rajzolót, akit ki nem állhattok.
fanatikus: én szeretném azt az izét, de nem tudom mi kéne hozzá, hogy itt legyen... különben nekem is van egy cd-m, ami kifejezetten Pókember cd, műsoros és sok szöveg mellett egy Vészmanós rajzfilm részlet van rajta.
z.mester: szerb?? Na olyat még sosem láttam. hogy néz ki? Nekem vannak több, mint 10 országból Pókembereim (magyar, német, amerikai,angol, svéd, dán, finn, izlandi, görög, olasz, cseh, csehszlovák, francia, lengyel, norvég, holland, spanyol), de szerbről még csak nem is hallottam.
ROCKDJ: Kevin? Ki az? A rajzfilmről van szó? Mert én még nem hallottam róla. A nővéred Rozsi rajongó volt? Mik vannak!
Én a Marvel Extrát az 1. számtól gyűjtöttem, de a 2-4-et kihagytam. Az elsőt Pókember miatt megvettem, a többi nem érdekelt, de az 5.-et valamiért megvettem. Aztán, mivel az az Avengers sztori jó volt, megvettem a hiányzó részeket is. Jól indult az az újság, kár, hogy ilyen rossz sztorik kerültek bele utána.
Én az X-rajzolókat nem igazán ismerem, de Steve Skroce NAGYON rossz volt a Pókemberben. Egyszerűen ocsmány. És pont a fő címre rakták...
Liefildet mindenki anyázza az amerikai fórumokon, senki sem érti, hogy engedhették őt rajzasztal közelébe. Nekem nincs véleményem róla-rég láttam a rajzait, nem emlékszem rá.
bulldózer: mehet Pókos kívánság is?
Van ott valaki, aki tenne fel Pókembereket, ha adok hozzá anyagot? Vagy ezt már kérdeztem?
Megvan például a Webspinners 9. része, amit már nem adtunk ki magyarul, tehát a megoldása az utolsó két számban elkezdődött történetnek. Le is van fordítva...
Inner Circle Creative Commons License 2001.02.24 0 0 165
#142 egy túrósbuktát, #140, előbányásztam!

Szóval ez nekem nagyon bejön:


(Zavar valakit, ha képeket linkelek be?)

Előzmény: Inner Circle (164)
Inner Circle Creative Commons License 2001.02.23 0 0 164
RockDJ: nagyon nem fújunk egy követ. :)

Szerintem amit Liefeld csinál, az egyszerűen botrány, azoknál a fejeknél még a Kisgazdapártban is emberszerűbbek vannak! :) Nekem a Wolverine 132-től van meg, úgyhogy láttam Liefeldet. A sztori is rémes, a rajz is. Néhány dolgot rendszeresen elfelejt, mint pl. hogy Rozsomák karmai legalább hozzávetőlegesen a kezéből jöjjenek ki, meg a pisztoly is nagy gáz ravasz nélkül. De hát kinek a pap... :)
Tegyek be néhány szerintem nagyon király Yu-rajzot? Láttad a Wolverine #142-t vagy #145-öt?

Előzmény: ROCKDJ (162)
Inner Circle Creative Commons License 2001.02.23 0 0 163
EZAZEZAZEZAZ!!! Hallgass RockDJ-re, Buldózer, és hadd lássuk az X-Men folytatását, mert én már függő vagyok!!! :)))
Előzmény: Buldozer (161)
ROCKDJ Creative Commons License 2001.02.23 0 0 162
Szia Buldózer
Fejemet döngetem a falba, mert tavaly 1 vagyont kiadtam az X men 251 és 252. számáért, te meg tök ingyen feltetted a netre...kérlek, most már ne hagyd abba.Kérlek tedd fel a 253at, 254et, 255öt satöbbi.

Szia Circle
Yu grafikája szerintem a leg visszataszitóbb.
Amig volt rá lehetőség, addig hollandul vettem a Marvel képregényeket...fillérekért...1998 és 1999 között.A Cabel ez idő alatt borzalmas volt, az X men pedig...a Madureirás korszakról lényegében lemaradtam, Chris Bacchalo/a neveket valószinüleg módszeresen hibásan irom, mert fejből irom/ azért keseritett el, mert pici gyerekeket rajzolt...ha ismeritek a Mortal Kombat 3at, akkor mond nektek valamit a Babality szó...szóval nem tetszett.
Hoppá, előtte volt Carlos Pacheco és German Garcia, akik tiszteségesen rajzoltak, csak keveset...Skroce nem rossz de nálam Pókembernél nagyon nem jött be, Brandon Peterson baromi jó rajzoló volt mindig is, egyedül az új Astonishing X men nem volt olyan jó, mint amit megszoktam tőle.
Alan Davis igazán tisztán rajzol, de...passz...
valamiért még mindig nem az igazi.
Adam Kubert ről nyomon követhető, ahogyan leépült.
A Spirit of Venegance még nem volt jó, mert túlzottan összefirkálta, a nyomorult lapokat, most az X mennél meg már nem tetszett, mert spórolt a grafittal.
Tom Ganey stilusa nem, Bret Boothé viszont tetszett.Most vettem pár amerikai lapot, a leg szebb a Wolverine 154...Rob Liefeld rajzolta...egyszerüen gyönyörü...igaz, hogy nem szól semmiről.

Buldozer Creative Commons License 2001.02.23 0 0 161
Mindenki hatalmas örömére nyitottá válik az adattár: várom a kéréseket, hogy kiknek töltsem fel a BIOS-át... Vagy melyik képregényt...
Buldozer
Inner Circle Creative Commons License 2001.02.22 0 0 160
ROCKDJ: Így van, Árnyék sokkal manószerűbb! Sőt, Árnyék haja göndör, ilyen frizurája Küklopsznak szokott lenni. A megfejtés egyszerű: nem volt nálam radír, csak egy szál Rotring. :)

Akkor most Yu tetszik vagy nem? Én el voltam ájulva egy-két rajzától, meg úgy általában jól nyomta régen a Wolverine-ben, aztán mikor bejött Erik Larsen, akkor hozták Jeff Matusidát vagy ki a jóistent, akinél még a macskám is jobban rajzolt, az egyszerűen BOTRÁNY volt!!! Utána visszajött Yu, de már nem volt olyan mint régen, csak a #142 (Árnyékkal... ISTENKIRÁLY!!!) és a #145 emlékeztetett a régi fényére.
Az X-Menben pedig nem jó (illetve sokkal jobb mint néhány gyomorforgató kétbalkezes amatőr, akiket néha odaengednek), valahogy nekem nem áll össze az egész. Kolosszus egy bőrnyakú kidobóember, Rozsomákot sosem sikerül eltalálnia, Árnyék mondjuk általában jó. De nincs meg az összhang, legalábbis én nem látom...

Előzmény: ROCKDJ (159)
ROCKDJ Creative Commons License 2001.02.22 0 0 159
Üdv

A rajzok egészen jók, bár Árnyék feje szerintem hoszúkás és keskeny, de a Rozsomák, akarom mondani Pézsma úr eléri a mostani Marvel szinvonalat...sőt...bárcsak lennének olyan rajzolók is a M nél, akik jól bánnak a cerkájukkal...
Az egyik leg újabb X men/Rozsomák rajzolótól kiráz a hideg...mármint attól, amit elkövet...csak annyit mondok, hogy Yu...
Van 1 kérdésem.
Szerintetek mi történt Kevinnel?
Kevin az egyetlen eredeti ötlet a mostani, pók sztoriban...Kevin 1 igazi egyéniség...Kevin a leg ennivalóbb mellékszereplő...
Nekem a Pókember 50. száma volt az első...én a hologramm miatt akartam megvenni, de nem volt rá pénzem, a nővérem meg azt mondta, hogy csak akkor veszi meg, ha van benne Rozsomák...és volt...
Az X menn nel kezdődött az igazi gyüjtő szenvedéjem, azt a 8. számtól gyüjtöttem, a Marvel Extrát a 3.számtól...

Inner Circle Creative Commons License 2001.02.22 0 0 158
Ha megengeditek, részben megosztom veletek a mai dögunalmas előadásaim eredményét:


Míg Árnyék mereng...


...Rozsomák támad! :)

zolkiena mester Creative Commons License 2001.02.22 0 0 157
Pokembert szerb, német és dán képregényeim voltak a magyar elott. A szerb kiadasokat megertettem perfektul mig a nemetet szotar segitsegevel. A dan kiadasnal maradt a kép.
fanatikus Creative Commons License 2001.02.22 0 0 156

Sziasztok .

Harzatomi : nem emlékszem , hogy mlyik volt az első Pókemberem , de teli vagyok holland , német , finn Pókemberrel és más képregényekkel . Egyébként az első képregényem avalamilyen magyar képregény volt / ha BoBo vagy a Goliát már volt 1983 körül akkor az volt /.

Van két Pókemberes vidó "file" - om , nem tudom hogy mi van rajtuk , de szeretném tölteni nektek . Hova lehet elküldeni ? A méret 101Kb és a kiterjesztése .QT .

Na viszlát .

Előzmény: harzatomi (155)
harzatomi Creative Commons License 2001.02.22 0 0 155
Tényleg, van köztetek olyan, akinek már a magyar kiadás előtt is voltak külföldi Pókemberei? Azazhogy gyűjtötte őket előtte is?
Ha igen, milyen nyelven és mennyit értettél meg belőle?
Na és melyik volt a legelső Pókembered?
Melyik volt az, amitől eldőlt, hogy gyűjteni fogod?
Csak kíváncsi vagyok...
batman11 Creative Commons License 2001.02.21 0 0 154
Hello!

A ZSOLDOSról már azt hiszem írtam itt...
Egy Segrelles nevű azt hiszem Olasz képregénymester műve:)))) Egy fantasy story lenyűgöző olajfestményekkel készült tálalása...
ha lesz időm felrakom valahová... ezt mindenkinek érdemes +ismernie!

A pókemberből nekem is az elején megjelent részek tetszettek igazán, elsőnek 2. számot olvastam... előtte EDDERKOPENként nézegettem falmászó barátunkat, ugyanis nálunk ezekhez lehetett hozzájutni az antikváriumokban, de mai napig megvannak még, ebben láttam meg elsőnek Köpeny és Kardot is...:))) :(Jó lenne ha ennek is lenne folytatása itthon!):

Inner Circle Creative Commons License 2001.02.21 0 0 153
Pedig ott van, egyből a főoldalon, a Pókember és a Marvel Extra képregényes szöveg között a két link (a 251-re és 252-re).

Most azon töröm a fejem, hogy hálából, meg hogy lássa Buldozer hogy nem hiába töri magát, én is felteszek valamit a Nyetre, de nekem ilyen klasszikusaim nem nagyon vannak, legalábbis nem szkennelhető formában (egy rohadt vastag gyűjtemény-füzetet képtelenség károsodás nélkül beolvasni). Hacsak nem... mit szólnátok az Incredible Hulk #181-hez vagy #340-hez? (Gyk.: Rozsomák Hulk ellen, első és második menet!)

A magyar X-Menek a következők voltak (nagyjából, de ha valakinek kell, pontosan is megnézhetem):
- a Pókemberben megjelent rész az Uncanny #156 környékéről
- az X-Menből megszakításokkal az Uncanny #181-től #250-ig, no meg persze a "crossover"-ek miatt beeső egyéb címek (Secret Wars, X-Factor stb.)
- a Pókemberben megjelent Kitty Pryde és Rozsomák-történet pedig a Kitty Pryde and Wolverine Limited Series.

Előzmény: zolkiena mester (150)
harzatomi Creative Commons License 2001.02.21 0 0 152
Hali!

Én is emlékszem az influenzás-sztorira, tényleg jó volt. Mostanában egyre gyakrabban eszembe jut, hogy elő kéne venni ezeket a régi francia képregényeket és újra olvasni őket.
A Foxos dologhoz nem sokat tudok hozzáfűzni, mert elképesztően kezdő vagyok a netes és számítógépes ügyekben. Ugyanezért nem értem teljesen hogy gondolod a Pókember neten való kiadását.
Úgy, ahogy a Spiderweb honlapon is van?
Ha igen, van vele pár gond. 1. viszonylag kevesen férnének hozzá. 2. túl nagy tárhely kellene hozzá. 3. rettenetesen időigényes.
Különben külföldről kapjuk a film lemezeket, amikről a nyomdában nyomják a lapot. Netre meg tudnám oldani úgy, hogy a saját képregényeimet scannelném fel, ha nem tartanék attól, hogy túlságosan "széthajtogatom" őket. de ha ez nem is gond, akkor is, egy képregény szövegének lefordítása is kb. 3-5 óra (nehézségtől függően), ami még nem is sok, de a szöveg kiradírozása és újra beírása az nagyon sok idő. Ami képregényeket a spiderweben láthatsz, azokat is én fordítottam, sőt a Venomos az enyém is volt, de gondolom azért is maradt abba a dolog, mert nagyon időigényes volt. Legalábbis nekem nem lenne annyi időm, hogy ezt el tudnám vállalni. Dolgozó ember vagyok...
De ha közületek bárki úgy érzi, hogy na majd ő, akkor nosza írjon és kitalálunk valamit.
A kiadóba meg bátran telefonálj be, legalább látják, hogy nem hunyt ki az érdeklődés kedvenc Falmászó barátunk iránt. Egészen biztos, hogy vannak benn régi számok még.
fanatikus: számomra azért voltak nagyon kedvesek az első magyar Pókember-sztorik, mert nekem legelőször svéd nyelvű Spindelmannenjeim voltak és azok nagyon a szívemhez nőttek. Olyannyira, hogy a mai napig nem váltam meg tőlük, hiába adták ki egyik-másikat magyarul. Még emlékszem a legelső Pókember képregényemre...
Na szóval az első magyarok olyanok voltak, amik még a svéd sorozatomban is megvoltak.
Azonkívűl Sz. Lőrinc fordításai is rendkívűl jók voltak akkor, az elején.
A Rémes Négyes volt az egyik kedvencem svédül is és a magyarban is akkoriban.
A Zsoldosnak megvolt egy száma nekem, tényleg nagyon szép, festett rajzok voltak benne. Egy fantasy történetről szólt, valami felhők feletti királyság, már nem emlékszem rá igazán, de jó volt.
A Pókember 2-49-ig=Amazing Spider-Man 210-281 (kihagyásokkal), tehát 1980. novembertől 1986. októberig. Az X-Ment sajnos nem tudom.
ROCKDJ: bocsáss meg az e-mailek miatt, de többször is volt, hogy hónapokra nem voltam képes a nethez jutni- többnyire géphiba miatt-és ezért nem válaszolhattam. Az igaz, hogy ritkán vagyok itthon, mert elég sokat dolgozom.
A Fáklyás sztori nekem sem volt a kedvencem, de a 20. az nagyon bejött nálam. Persze visszatekintés volt, de akkor is nagyon jó volt.
Hát ennyi mára...halihó.

ROCKDJ Creative Commons License 2001.02.21 0 0 151
Szia Tomi

A Trollban a hirdetést NEM én ragasztottam ki, bár ha hirdetnék, akkor szó szerint ugyanaz lenne a plakáton, kivétel persze a név és a telefonszám.

A web 117 tel kapcsolatban, csak annyit, hogy vagy 1 tucatszor hivtalak azóta telefonon, de soha nem voltál otthon, és jó pár emilt irtam neked, de egyikre se voltál képes válaszolni.

A Paul Jenkinses történetekre szerintem egyedül az érdekes jelző illik, mert engem nem kavar fel igazán 1 olyan füzet, melynek cimlapjára az van irva, hogy Pókember és a fáklya válvetve harcolnak, aztán a sztori kábé anny, hogy May néni kávét főz, Peter elver néhány bohócnak öltözött bankrablót, majd összefut a Fáklyával és 3 oldalt csevegnek.

Annak a bemutatkozó füzetnek, asszem Peter Parker 20, volt 1 kicsi Untold Tales beütése...szóval átverésnek tartottam és idegesit, hogy a Petert körülvevő összes mellékszereplő 3 részenként megsiratja Mary Janet...bár ez Howard Mackie hülyesége.

Előzmény: harzatomi (146)
zolkiena mester Creative Commons License 2001.02.21 0 0 150
Buldozsernek uzenem vagy rossz a bongeszom vagy mas dolog van a hatterben mibel nem talalom a weboldalodon az x-men képregényt
fanatikus Creative Commons License 2001.02.21 0 0 149
Sziasztok .

A dr. Justice rész amikor a virussal küzködik nagyon jó azt hiszem a 2 -es vagy a 3 -as számban volt . Én is nagyon szeretem a Taraó , Rahan és a dr Justice részeket , bár nekem minden történrt a színes és a fekete Kockásból nagyon tetszett .

Hol lehet letölteni a South Parkot ?

Egyébként volt régebben , hogy mely suámok voltak a legjobbak . Tudom nekem is tetszettek a Venomos és Kraven öngyilkossága részek , de mindenki elfelejtette hogy az első 49 rész / szándékosan , mert utána el kezdett romlani a rajz technikája , de az utolsó 25 ész már nagyon jó volt / nagyon , de nagyon jó volt .
Pl. : A 2.-6. számig ahol a Torpedó a Vizember a Rémes Négyes feltünt , a 2. rész különösen jó volt mivel bemutatta Pókember igazi képességeit . 10 és 11. szám Buldózeres téma /13., 14./,
Brand féle részektől a Vészmanóig /16-22./ , a Skorpós részek /25. / , aztán az újból feltünő Vészmanós részek és a Rósza feltünése / 30. résztől / .
Kérlek titeket ezt ne felejtsétek el és még ott vannak az X-MEN részek is .

Valakinek meg van a Batman 91 -es évjáratából a a két utolsó szám megvenném .
Halotta már valaki a Zsoldos című képregényről , iszonyú jó rajzok vannak benne .

Harzatomi : a Pókember 2.-49. magyar kiadása és az X-MEN 1.-37. magyar kiadása az Egyesült Államokban mikor jelent meg ?

Na viszlát .

U.i. : Már várom a Pókembert és a képregény börzét .

Előzmény: Gyurma aki Ethan (148)
Gyurma aki Ethan Creative Commons License 2001.02.20 0 0 148
Póknapot Mindenkinek :-)

Elég régóta írtam már, de most visszaolvastam a kihagyott idő alatt írottakat. Persze beugrotak a régi Rahan meg Tarao sztorik :-)) És Dr Justice-t én is imádtam. Emlékeztek arra a sztorira, amikor -ez még az elején volt- Londonba megy és valami influenza járvány körül kavarnak... :-)

2 új ötletem is van.
1. A South Park sorozat, mint tudjuk fent van a neten, teljesen letölthető állapotban. Egy rész kb olyan 25-30 mega körül van. NOS a lényeg: Az lenne az übercsászár, ha valaki fel tudná venni videóra a rajzfilmepizódokat és ledigizni winyóra, vagy egyből digizni, kihagyva a videót.
Így mindenki le tudná tölteni :-) A legjobb mpeg-be menteni lenne, de az olcsóbb kártyákkal csak avi-ba lehet és abból átkódolni mpeg1-be. (Az olyan cucc, amivel egyből mpeg-be lehetne venni az 80 rugó...) Nekem elég lenne, ha valaki HiFi videóval meg tudná szabadítani a FOX-ot az epizódoktól, és valahogy elintézném, hogy hazahozzak egy olyan "cucc"-ot, hogy lekódoljam. Videokazit adnék, mert nem tudom biztosra állítani, hogy sikerül az akció, de nekem megérne egy próbát... és szerintem azoknak is, akiknek nincs FOX otthon.

A másik: TOMI Nem tudom, Te hogyan szerzed be a kiadandó pókrészeket, de nem lehetne esetleg azt megjátszani, hogy Neten közölni a részeket? Így egy csomó dolgot meg lehetne spórolni és sűrűbben is lehetne kiadni a részeket. Persze nem tudom a lóvét hogyan lehetne megintézni, valószínűleg non-profit dologként kéne "társadalmi munkában" csinálni az egészet, vagy pedig illegálisan, de érdemes lenne gondolkodni rajta, nem?

Jah, és még valami... Van esetleg valaki aki eladná a Pókember számait úgy a 75.-től fölfelé egészen az utolsó megjelent példányig? :-)) Ez nem vicc, nekem addig van csak meg :-( Vagy ha esetleg a kiadóban maradt volna pár példány... Tudom, hogy aranyárban mérik, de mégis... :-)

Az új Pókember meg nem érdekel, tőlem akár vécépapírra is nyomhatjátok, én akkor is megveszem mindet, MINDET!!! Ezt már nem hagyom ki, mint régen, amikor még kicsi voltam :-))

Huhh... mostanra ennyi. Cshő :

Gyurma A.E.

Inner Circle Creative Commons License 2001.02.18 0 0 147
Buldózer: letöltöttem, köszi! Ja, Rick Leonardit le kéne lőni. Ennél még én is jobban rajzolok, nem igaz hogy mindig a legizgalmasabb részeket cseszi el! :(

Marveléknél úgy látszik, már mindent szabad, legalábbis erre utal ez a kép (hamarosan látható az X-Men borítóján), amin az ő megfogalmazásuk szerint "Wolverine and his mystery partner" látható.


Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez a pacák a Marvel univerzumban már halott Küklopsz mozi-verziója!... Meglátjuk, igazam lesz-e...

Előzmény: Buldozer (144)
harzatomi Creative Commons License 2001.02.18 0 0 146
Unom már, hogy mindig lehetetlenül hosszúak az én szövegeim, úgyhogy most ketté választottam...
A számozás újra kezdődik, igen. És márciustól jön. Napra pontosan? Viccelsz, ugye?
Boone: Pézsmapatkány??? Ez már azért nem semmi!
Nem vagyok egy túl nagy X-Menes, de azért ez már nekem is fájt. Ennél jobbal két fasírt között is feljövök. Na mindegy. Még jó, hogy nem magyarosítják. Amerika kapitány lehetne például (ez a kedvenc magyarosított nevem) Magyarország Százados.
Most hallottam, hogy akinek van olyan olyan megfelelő antennája, hogy tudja a lengyel csatornákat is fogni, az örülhet: megy a lengyel Fox-on a legújabb Pókember rajzfilm, az Unlimited.
A srác, aki mondta nagyon jó rajzoló és azt mondta, hogy annak a rajza tizszer lekörőzi a magyar Fox-on menő Pókrajzfilmét. Az már nem lehet semmi, mi? Természetesen, irónikusan és hát hogyne, a srácnak egyáltalán nincs videója, így nem tudja felvenni a részeket.
Fanatikus: csalódást fogok okozni- a papir is és minden ugyanolyan lesz, mint a régi Pókember volt. Bár a rajz jobb lesz Bagley-vel a fedélzeten.
batman11: tehát végre megvan? Huhh. Már én is minden követ megmozgattam. A börze egyetlen feltétele, hogy megjelenjen a 3. szám is a Pókemberből, mert abban lenne meghírdetve. ha az még megjelenik, a börzén találkozunk. Érdekesen terjednek a hírek különben. Egyszer csak kitaláltam ezt a börze dolgot és elmondtam 1-2 haveromnak, meg a Trollban is megemlítettem. Aztán innen-onnan hallom vissza, de olyan helyekről, hogy nem is álmodtam volna. És úgy, hogy nekem újságolják, hogy hallottam-e róla, hogy lesz majd itthon is börze. Vicces hallani milyen jók a "Pók-csatornák".
Először egy kisebb termet akartam kibérelni, de ahogy most látom, lehet, hogy a nagyot kellene. Ahhoz viszont már alighanem bérleti díjat is kéne fizetni, tehát belépődijat kellene szedni. Ti mit gondoltok erről?
Valaki a PSX Pókemberről? Szerintem nagyon tuti!
A honlapomra jó sok új dolog került (ha felment, ami most nem egészen biztos) a filmekhez, vicchez, pókhálózathoz,képregényekhez és a novellához is felkerült az első Pókember sztori első része, azaz az első 21 oldal.
Mondom, ha minden igaz...
harzatomi Creative Commons License 2001.02.18 0 0 145
Üdv, fiúk!
Inner C.: igen, nagy hülye húzás volt a4-esre tenni az Alfát. Meg is bukott nem sokkal utána.
Mindig utáltam, hogy az Asterix és az üst legutolsó része már nem jelent meg. Amíg meg nem szereztem végre az újvidéki kiadásban. Tényleg, van közületek valakinek újvidéki Asterixe?
Ronfy: egy mentségem van-kb. 13 éves voltam és úúúútáltam a történelmet. Míg az Asterixen nagyon sokat röhögtem (csak a Deadpool humorosabb), a történelmi képregények csak a helyet foglalták szerintem a több Asterixtől.
Rahan nekem mindig is a kedvencem volt a "komoly" képregények közül (a Pif és társaihoz viszonyítva). Ami a legjobban tetszett talán az az volt, amikor egy törzs foglyul ejtette őt és valami nagy óriás póknak adták áldozatul."Rahan nem légy, hogy pókok szívják ki a vérét!" Na ja. Lehet, hogy már akkor tudtam valamit...?
Rockdj: igaz, a 2. F4 sorozat szebb, de a történetük túró volt, ahogy emlékszem. Az első szám még egész oké, de már a 2. egy rakás sz*r volt. A többit már alig olvastam. A Paul Ryan-Tom DeFalco sztorik fordulatosak és érdekesek voltak.
De ez még olyan dolog, amiről értelmetlen beszélni, hisz ki tudja hányan veszik egyáltalán észre azt, hogy újra van Pókember? Lehet, hogy nem is fog tudni róla senki, így már az első szám után vége lesz. Bár állítólag lesz reklámozva a Fox kidsen is.
Szóval te voltál az a Web 117-tel? Arról volt szó, hogy ha lesz hozzá még pár újság, akkor megy, mert egy darabot nincs értelme elküldeni.
Aztán azóta sem hívtál...na de majd a börzén találkozunk...
A Spidey-sztorikban is különbözik a véleményünk.
Az ugrás nem azért volt, mert uncsik voltak a történetek, hanem mert muszáj volt. Annyira lecsökkent az eladás, hogy lépni kellett-így csatlakoztunk a hollandokhoz (többek között) és ezzel megtakarítottuk a film vétel jelentős részét. A klón-sztorikat---én bármennyire is imádom őket--- ki kellett volna hagynunk mindenképpen, mert rettenetesen sokáig tartott volna, az meg nem olyan volt, amiben 1-1 részt átugorhat az ember.
Amikor arról írtam, hogy a Spectacular 241-től, azt ne úgy értsd, ahogy most fog menni a Pók-24 oldalon. Az enyém csakis 48 oldalas lehetne és benne lenne egy Spect. sztori egy másik címmel, ami éppen a legjobb. Például amikor Joe Bennett volt az Amazingen, akkor az, amikor Mike Deodato, akkor is, amikor Steve Skroce, akkor például biztos nem- akkor mondjuk Spider-Man cím menne.
Nekem nem tetszenek a legújabb Pók-sztorik. És nem vagyok vele egyedül- rettenetes bukás volt Amerikában ez a Howard Mackie-időszak. Irónikusan pont az, amit 72 oldalon adtunk ki. Illetve a folytatása.Unalmas volt és kiszámítható. Senkinek se tetszik szinte. Le is váltották. Furcsa módon te pont azokat nem tartottad közlésre méltónak, amik ténylegesen sikert arattak-mint például a Peter Parker 20. szám, amiben bemutatkozott Paul Jenkins író és szerintem is állati nagyot alakított.
Szóval 12-25-ig vannak meg? csak nem neked van kinn a Trollban a hírdetésed, hogy megvennéd a 9-11-ig levő Pókokat??
Mellesleg a Spectaculart onnan egy ideig J.M.DeMatteis írta és alighanem a legjobb Pók-sztorik azóta is.
Buldozer Creative Commons License 2001.02.18 0 0 144
Feltöltöttem az X-Men 252. részét, leforditani sajnos nem volt idom. Remelem tudtok angolus nyelvül. A cim: www.extra.hu/adattar
Ugyanitt frissitettem Apokalipszis BIOS-át.
BuldózAIR :)
Inner Circle Creative Commons License 2001.02.17 0 0 143
OFF

Körülbelül egy fél Suzuki ára. Annyira sajnos nem szép (ronggyá ment kasznit nem lehet kézrátétellel gyógyítani), de már csak a jövő héten akarom használni, utána kiszedem belőle ami kell, és nyárra már lesz egy teljesen felújított másik.

Előzmény: boone (142)
boone Creative Commons License 2001.02.17 0 0 142
Szep az Alfetta!>Mennyi penzed volt benne eddig?
Előzmény: Inner Circle (136)
batman11 Creative Commons License 2001.02.17 0 0 141
Üdv. mindenki!

Tarao tényleg Rahan fia! Nekem a kedvencem a kockásból Tarao volt és csak visszamenőleg olvastam el Rahant.... én Asterixet nem igazán szerettem inkább Pif és Hercules jött be nálam:)))

Városunkban Dino kiállítás látott 'napvilágot' amit érdeklődve meg is csodáltam... első meglepetésem az ingyenesnek hitt 600 Ft-os belépő volt (más városban ugyanis tényleg ingyen volt) Na de azért bemerészkedtem. A látvány nem volt rossz bár a makettek életnagyságúak voltak azért a retusfestés lehetett volna jobb is, a mozgásuk nem volt rossz. Ami tetszett, volt egy félig robot félig dinó produkció amit joystickal lehetett mozgatni... valamint volt egy T-rex fej ami sajnos nem mozgott de ez nagyon jól sikerült...

harzatomi mától van FoxKids-em!:)))) a saját kiadó 5letét jó dolognak tartom! Ha kell jómagam is tudnék segíteni a szerkesztésben és az egységes arculat kialakításában....
A képregénybörzére szívesen Lmennék...

boone jó a Lucky Luke... + az egész oldal...
nekem 1 szám hiányzik a Pókemberből de most nem tudom fejből:(( majd megnézem:)))

boone Creative Commons License 2001.02.17 0 0 140
Ime egy link:http://www.freeweb.hu/freecomix/!
boone Creative Commons License 2001.02.17 0 0 139
Hy All!
Ha lenne valakinek elado kepregenye,vagy cserelni szeretne(nekem van:Kb 20db pokember amibol ketto van)dobjon meg egy maillel!
fanatikus Creative Commons License 2001.02.16 0 0 138
Sziasztok .

Már régen írtam . Elösszőr is a "Foxkids" - en a Pókemberes rajz nagyon jó főként az új részek /nektek tetszet a 6 karos Pókember / . Egyébkéánt a Venomos és a mostani részek amikor megtudja , hogy át fog átalakulni azok a legjobb részek / idáig /.
Különben van Pókember még reggel 6.50 fele a 2 nappal ezelőtti Pókember ismétlése .
A nevek nagyon szörnyűek . A tegnapit látta valaki mert a végét pont nem láttam /amikor átalakul a Pókember /

Buldózer : kb. 6 Botond szám jelent meg .
Harzatomi :az új Pókember újság papír és rajz minősége milyen lesz ? /ha a papír minősége eléri a "Spawn" -t akkor rendben / .

Na Viszlát Hétfőig .

Előzmény: ROCKDJ (137)
ROCKDJ Creative Commons License 2001.02.15 0 0 137
Pézsmapatkány...Jézusom...ezt már kezeltetni kéne.
Nem tudom elhinni, hogy a mozi és a tévés társaságoknál nincs legalább 1 kultúrált ember, aki x men t olvasott.

Ez már annyira súlyos, hogy tetszik.
Rozsomákra talán még jó a Hermelinember, vagy a Menyétügynök...azt hizsem, hogy ilyen remek ötletekkel már elmehetnék valahova szinkronszöveget irni...

Valaki meg tudja mondani, hogy mikor jelenik meg a pókember? (...de napra pontosan!)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!