Keresés

Részletes keresés

igus Creative Commons License 2002.02.22 0 0 257
Szerintem én bármibe beleszólhatok, ahová van véleményem. Még ha neked nem teccik, akkor is.
De annyit megígérhetek, hogy teveled nem személyeskedem többé, nem hiányzik nekem még egy nem toleráns ember.
Előzmény: Törölt nick (256)
igus Creative Commons License 2002.02.22 0 0 252
Bi4
Szerintem ilyesmit nem lehetne 1 mondatban kifejteni. Ám ha te annyira jártas vagy a témában, hogy sokallod, ha valaki világosan elmagyarázza a többieknek, akkor neked tulajdonképpen nem is kéne benyitnod ide, hisz mindent tudsz.
Előzmény: Törölt nick (251)
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2002.02.22 0 0 248
Nem feltétlenül ugyanannyi az anyag, legalábbis a nyújtásnak éppen az a lényege, ha jól tudom, hogy új sejtek is képződhetnek.
Előzmény: sidespin (247)


sidespin Creative Commons License 2002.02.22 0 0 247
arra gondolok, hogy ugynannyi "anyagnak" most centikkel nagyobb alapterületen kell megoszlania, tehát ritkult a szerkezet sűrűsége:))
Előzmény: iaszon (242)
webvandor Creative Commons License 2002.02.22 0 0 246
iaszon> Na ez már valami! De pontosan megmérted? Előtte is? Nem mintha kételkednék, de egy péniszt IMHO nem lehet egész pontosan. Mindenesetre 2cm már elégnek látszik, hogy határozottan kimutatható legyen. Gratula.
Az ártalomra és a puhaságra vonatkozó kérdést én a magam részéről úgy módosítanám, hogy egy ilyen edzés után van-e kedved dugni?
Előzmény: iaszon (238)
iaszon Creative Commons License 2002.02.21 0 0 244
Jah, ha már az egészségügy szóbakerült. Dec-ben beteg voltam kb 1hetet, azalatt élni se volt kedvem, és alig lehetett fölállítani a péniszemet. Akkor szintén szünet volt. De akkor még nem is látszott semmi eredmény, majdnem abbahagytam az egész baromságot. Csak január elején kezdtem újra.
Előzmény: sidespin (239)
iaszon Creative Commons License 2002.02.21 0 0 243
ALLAHH
Miért kéne túl sok szabadidő erre? Mondtam hogy húzogatás 5-10p, pinch, ezt nem sokat csináltam mert kellemetlen, de kb 1-2p, jelq 15-30 perc naponta, + heti 1-2 nap egyáltalán nem, mert állítólag pihentetni is kell. Ez úgyis összejön, mert tényleg lehetetlen mindennap ezzel foglalkozni. Gyakorlatban több is volt a pihenőnap ennél. Ezért mondtam ,hogy nem rendszeresen csináltam.
A barátnőmről már írtam itt. Nem lelkesedik érte, és nem mennyiségcentrikus. Lehet rajta vitázni, igaz-e. Az viszont biztos hogy jó vele a sex. De nem kell azt hinni, hogy engem ez az oldal sokat izgat. Ezért nem mondtam neki, hogy miben sántikálok, főleg mert nem is hittem benne. Az most sem biztos, hogy végleges. De úgy néz ki, hogy az.
Előzmény: ALLAHH (241)
iaszon Creative Commons License 2002.02.21 0 0 242
sidespin
Miből gondolod, hogy puhulás lenne emiatt? Semmi ilyesmi. Keményedés se, mert addig is kőkemény volt ha kellett. :)))
Előzmény: sidespin (239)
ALLAHH Creative Commons License 2002.02.21 0 0 241
iaszon:

Jó sok szabadidőd lehet, ha ezt mind rendszeresen tudod gyakorolni :)

Csak annyi érdekelne, ha van barátnőd feltünt e neki a változás, és ha igen mit szólt hozzá.A nők ugyanis szeretik hangoztatni hogy ez nekik nem számít...

sidespin Creative Commons License 2002.02.21 0 0 239
kérdés: "állagra" változott e. azaz a méretnövekedés nem járt e puhulással.
Előzmény: iaszon (238)
iaszon Creative Commons License 2002.02.21 0 0 238
Sziasztok
Most jutottam oda, hogy írjak. A 224esben már elkezdtem. Tehát amit én alkalmazok, azok a következők: stretch, pinch, jelq. Ezeket ugyanúgy értem, ahogy kiran cikkében leírta.

1. stretch.
Ez nem igényel semmi előkészületet, kivéve, hogy minél melegebb állapotban legyen a farok. Ha hideg a kukac, baromi kellemetlen. Forró zuhany után állok neki. Eléggé unalmas, cserébe viszont nem igényel fütyiállítgatást. :) Nem is jön jól, ha fel akar állni. Megoldásom az, hogy _olvasás közben_ csinálom :)))) Ez megoldás az unalom ellen is, a felállás ellen is. :)
Kb az van, hogy "OKÉ" jelet csinálva hüvelyk-mutatóujjal _fölső_ fogással úgy kulcsolom rá a kezem a makk alatti árokra, hogy ne csípje se a fitymát, se mást. Először kicsit húzom elfelé, és ha nem jól sikerült a fogás, pl csíp, vagy nagyon nyomja a makkot, változtatok a fogáson. Ha semmi rossz érzés nincs, lassan húzom előre, míg már _nagyon_ feszül. Ott tartom egy ideig. Azt írja az "anyag", hogy kb 1percig kell. Nem mindig van ennyi türelmem, de kb. Aztán vissza. Rázogatás, aztán másik irányokba szintén. Ezzel elmegy 5-10 perc. Utána rázogatom, és érezni, hogy visszatér bele az élet.:)
Tapasztalat. Ne higgyétek, hogy elvékonyodik! Én is azt hittem, de nem. Kiran is szólt, hogy ez nem úgy müxik. Éppenhogy duzzadt lesz kicsit utána. Az is van, hogy sötétpiros lesz, de ez már eleve a melegfürdőtől beáll.
Jahh, fürdő. Van amikor párás, lágy az ember bőre, és nem jó fogás esik rajta. Szuper ötlet volt a _babapúder_. Röhely, de pont azt csinálja, ami ide kell. Sokkal kisebb szorítással tapad a kéz kulcsolódása.

2. pinch
Erről nincs sok írnivaló. Merev pénisz kell hozzá, de nem kell sokáig így lennie. Kellemetlen edzés, de érezni, hogy a barlangostest rugalmasan tágul, ahogy oldalról nyomogatjuk. Kiran ábrája teljesen fedi a valóságot. Ha az eredetije nem ugyanaz a rajz lenne, amit a külföldi szájton látni, azt gyanítanám, az ő farkát ábrázolja. :))))

3. jelq
Ez marha munkaigényes. Feltétlenül _bemelegítést_ igényel. Anélkül szenvedés. Azt is eleinte alábecsültem, milyen fontos a _síkosítás_. Ha az nincs, hiába vizes a kéz, a bőrt feldörzsölöd, és bent is fájdogál utána. Azt írják a cikkek, hogy ilyenkor pár napos szünetet kell tartani. De akkor mindegyik után kéne, ugyanakkor pedig a gyakorlatot naponta kéne csinálni. El is ment a kedvem, de végül felfedeztem, hogy a "St Ives" Swiss Formula testápoló baszottjó erre. Végig síkos marad, nem úgy, mint a többi. Legtöbbször a kétkezes, váltott fogású metódust használom. Az egyikkel leszorítós, másikkal fejős valamiért nem áll kézre. Először 100-al kezdtem, kenés nélkül ez több, mint elviselhető.:))) De aztán fölmehet 500-ra., sőt most 1000 húzásra. Nem kell betojni, nem csak kb 1/4óra. Mikor kész, megint jó melegvizes áztatás. Ezekután __SEMMI__ fájdalmat nem éreztem. A fütyi elég röhelyesen lomposan néz ki, és liláspiros. Egy bizonyos bizsergést lehet még 1 óráig érezni.

Eredmények? az ember félve mond ilyet, vagy nem hiszitek, vagy kevesellitek. Ha elhiszitek, jó, ha nem nem. eddig, elég rendszertelen kezeléssel december eleje óta 2 centit nőtt. Az átmérő meredten kb 1/2 centit, ez úgy értendő, hogy a körfogat másfelet. Lankadtan nehezebb megmondani mennyit nőtt, mert az eleve nem megfogható. De feltűnően nagyobb és vaskosabb lett.
Kérdés? :)

Előzmény: webvandor (226)
htz Creative Commons License 2002.02.20 0 0 237
Mi a feneert akarjatok megnovelni a peniszeteket? Az itteni "okosok" mar ezerszer megmondtak,hogy a meret lenyegtelen.:))))

Ok csak tudjak! :))))

igus Creative Commons License 2002.02.19 0 0 236
Szia Kismalac ! Szerintem mielőtt valaki véleményét elolvasod egyáltalán, és aztán berágsz rajta, nem volna baj, ha tudnál róla ezt-azt. Például azt, hogy az előző nickjét a moderátor kivágta, az összes hozzászólásával együtt, mert olyan durva hozzászólásai voltak. Most ugyan egy következő nicknévvel nyomul, de ugyanaz a személyiség.
Előzmény: Kurtafarkú kismalac (234)
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2002.02.19 0 0 234
Nem tudom pontosan, ki(k)ről írsz, de egy kissé eltúloztam a dolgot az előbb. Sorry, egy kissé felhúztam magam, talán nem kellett volna! Bár jórészt igazam volt, azt hiszem.
Előzmény: Törölt nick (233)
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2002.02.19 0 0 232
Figyelj, te puncilavór!

Könnyen dumál az, akinek nincs gondja. Én sem panaszkodom az IQ-mra. De ha valakinek túl kicsi a szerszáma, akkor ne vegyük már el tőle a reményt, hogy legalább egy kicsivel megnövelheti! Esetleg Te is próbálkozhatnál az IQ-val, vagy legalább a helyesírásodon talán sikerülne javítani valamit, ha elég kitartóan próbálnád. Bár, ha Neked megfelel a jelenlegi színvonalad, amivel meg vagy áldva, hát Te tudod, de akkor legalább ne akarj vele értelmes emberek között villogni!
Egyébként nem bántani akarlak, de mi lenne, ha gondolkodnál egy kicsit, mielőtt írogatsz?

Előzmény: puncilover (229)
puncilover Creative Commons License 2002.02.18 0 0 231
Ebben a hozzászólásban a lényeg az volt hogy mindenki fogadja el magát olyannak amilyen!(Elfelejtettem kiemelni) Ha valaki megtalálja a párját akivel tényleg összeillenek,akkor ott nem fontos a méret!Az űlős módszer pedig poén volt!De Neked azért tudom ajánlani!
Előzmény: Törölt nick (230)
puncilover Creative Commons License 2002.02.18 0 0 229
Nem akarok nagyképű lenni de nekem nincs ilyen módszerekre szükségem!Csak sajnálni tudom akinek ilyen gondja van,de fogadja el magát olyannak amilyen!Ez a legjobb megoldás!Én is elfogadom hogy a YÓISTEN csodás szerszámmal áldott meg!
puncilover Creative Commons License 2002.02.18 0 0 228
Ráteszed az űlőre és addig űtöd kalapácssal még nem nyúlik vagy 5 centit!
iaszon Creative Commons License 2002.02.18 0 0 227
bocs, írtam, hogy el kellett rohannom. Most is csak annyit, hogy _van_ eredmény, és kb 2 hónap alatt. De ez se ilyen egyszerü. Majd jövök.
Előzmény: webvandor (226)
webvandor Creative Commons License 2002.02.16 0 0 226
iaszon:
Na ennél azért többre számítottam, de oksa, írod, hogy el kellett rohannod. Voltaképp a jelq látszik a legígéretesebbnek. Azt is csináltad? És persze érdekes lenne, hogy van-e mérhető eredmény, és mióta?
Előzmény: iaszon (225)
iaszon Creative Commons License 2002.02.15 0 0 225
Szaasztok
Bocs, de ritkán jutok oda, hogy hosszas szövegeket irkáljak be. Különben is, a 206-ban éppen én kérdeztem rá, hogy csinálja-e valaki. De látom, úgy adódott, hogy inkább csak én és neato333 próbálta egyáltalán. Tehát nem valami fenanagy az érdeklődés. Na mindegy, ha már megígértem, mondok pár tapasztalatot.

Először is, kiran nemhiába hangsúlyozza, ezek a módszerek _részleteikben_ nagyonis ismertek. Ezért én is hallottam már róluk, de mint mondtam, nem találtam sem realisztikusnak, sem különösebben szükségesnek. Igyekszem kiranhoz hasonlóan nem belebonyolódni, hogy mekkora az elég, meg hogy mindenféle hülye riporterek mivel turbózzák föl a nézettségüket, elég annyi, hogy ez csak _egy_ lehetőség, hogy kedvére tegyünk a csajunknak. Nem pedig vadidegeneknek, mégkevésbé pedig ökörködő férfiaknak.

Annyit tehát mindig is tudtam, hogy a húzogatásnak van hosszirányú növesztő hatása. Kérdés, mennyi. Azonkívül kamaszkorom elmúltával már nem piszkálja az ember annyiszor a kukacát. :) Ugyanezen okból méricskélni sem szoktam. De ettől még emlékszem, mekkora volt kb centi pontossággal. Na és mikor itt az indexen kábé 2 éve bedobták, hogy van ilyesmi, érdekelni kezdett, de persze nem csináltam, lásd mint fent. :))))

Viszont kiran olyan érzékletesen fejtegette a témát, hozzávéve az illusztrációit, hogy csináltam egy próbát. Ez elég felületes volt, azaz _nem_ tartottam be semmilyen szigorú edzéstervet, nem mindennap csináltam, sőt többnapos szünetek is voltak.

Főfogás a húzogatás volt (kiran nevezéktanában 'stretch') . Gyakorlati szempontok ugyanazok, mint amit a cikkben mond. Itt nem kell síkosítás. Állapot: ernyedt. Gyűrűformálás ujjakból a makk alatt, lassú, nem rángatós kihúzás addig, amíg csak lehet, és nem fáj nagyon. Ottartás, lassú visszaengedés. Ugyanez több irányba, pont ahogy az 'óraszámlapos' hasonlatban.

A botkormányozást nem szeretem. Kivéve szgépes játékban, ebben kirannak tökigaza van :))) Részben nem látom a hasznát, részben pedig marha kellemetlen. Nem tudom, kinél milyen, de nekem ha már kemény a péniszem, nagyon nem szereti, ha le, vagy oldalra feszegetem. :)))

Most fel kell függesztenem, majd talán még ma jövök megint. Nem is olyan egyszerű röviden leírni.

Előzmény: Törölt nick (222)
webvandor Creative Commons License 2002.02.15 0 0 224
iaszon
Na mi lesz??? Hogy ityeg a fityeg??? Reméljük, nem lett bajod a masszázstól ? Legfeljebb nagyobb méretű gatyát kell hordanod.. :))) Tartsd be az ígéretedet, és tájékoztasd a publikumot! Már egy újabb hetet ráhúztál! :))))))
Előzmény: iaszon (223)
iaszon Creative Commons License 2002.02.08 0 0 223
Bi4
Nem mondani kell inkább csinálni! :) De most el kell húznom. Majd jövöhéten elmondom azt a keveset ami info van, de sok meglepetésre nem kell számitani.
Előzmény: Törölt nick (222)
iaszon Creative Commons License 2002.02.08 0 0 221
neato333
A műsorban _semmi_ sem hangzott el, amiből biztosan lehet tudni. Csak hogy 3 régebbi módszert ötvözött össze az illető, és ez szabadalmaztatva van. kb 4 x handzott el, hogy mennyi hapin értek el eredményt és hogy az eredmények 2 és 6 cm között vannak. És hogy sehol máshol nem megy ez a módszer. Ezt mondjuk nem hiszem el. És még minden olyan kérdésre, aki aggódott, azt mondta, hogy semmi ártalma nincs.
Ha masszírozol, akkor üdv nekd is. :))) Nekem vannak kisebb eredményeim, csak azért figyeltem föl erre a műsorra is.
Előzmény: neato333 (219)
neato333 Creative Commons License 2002.02.08 0 0 220
Ja és még két dolog. Kiran kollega ezer köszönet az oldalért, az utánajárásért és energiáért. Aki masszíroz (mint én is) kérem írja folyamatosan a tapasztalatait, tippjeit, megfigyeléseit.
neato333 Creative Commons License 2002.02.08 0 0 219
Hi!
Pontosan mit mondott? Érdekelne a módszer vagy valami + info.
Előzmény: iaszon (214)
ALLAHH Creative Commons License 2002.02.08 0 0 217
Ez a jelq és egyébb merevedést igénylő módszerek elég macerásak - legalábbis nekem - , nem fogom
minden este állítgatni csak hogy gyakorltozhatossak.Spontán, főleg ha éppen meló után máson jár az ember esze ez nem igazán működik nálam.Talán még a reggeli felkelés utáni
gyakorlatozás jöhetne szóba, de akkor meg még álmos vagyok, és kinek jut akkor eszébe :)))
Egyébként fél centi plusszról beszámolhatnék, de már nem tudom hogy csak előszőr mértem -e kevesebbet.
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2002.02.08 0 0 216
Szerintem ez már ismétlés volt, mert egyszer már nyomattak egy ilyen adást. Egyébként mit szólnánk hozzá? Nyilván azokról a dolgokról van szó, amit már itt néhányan eléggé kiveséztek. Az meg teljesen hihető, hogy az esetek nagy részében el lehet érni néhány centis növekedést.
Előzmény: iaszon (214)
iaszon Creative Commons License 2002.02.08 0 0 215
webvandor
csak most jutottam oda, hogy válaszoljak. A fityma ügyében tényleg félreérthető volt amit írtam, de nem akartam kéretlenül az egész péniszem minden részletével tukmálni senkit :) Tehát ha teljes az erekció, akkor persze hogy egészen lejön, legalábbis nekem. De itt a jelq-nél van olyan eset, ami _nem_ teljes erekciónál kell végezni. És _akkor_ csípődhet oda.
Na ! :)

UI: tényleg frankó barátnőm van. :)))

Előzmény: webvandor (213)
iaszon Creative Commons License 2002.02.08 0 0 214
T.Mindenki

Nem tudom, hallgattátok-e tegnap késő este a Juventus rádiót? Bizonyos magyar szexuál-pszichológus beszélt egy frissen meghonosított pénisznövelő módszerről. Lehetett telefonon kérdezni is. Ez nyilván ugyanaz az illető, akit Dicktracy a TV-ben is hallott.

Mit szóltok hozzá? Mérsékelt, de biztos sikert ígért.

Előzmény: webvandor (213)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!