Keresés

Részletes keresés

shit4sale Creative Commons License 2002.03.11 0 0 308
és ha ez sem megy, akkor bevethető a "csigabigagyereki" csodafegyver!
Előzmény: Törölt nick (307)
iaszon Creative Commons License 2002.03.07 0 0 305
jakabkiss
Gyúrni kezdtél? Ha komolyan veszed, lesz eredmény. Kérdezed, alapméret is megnő-e. Csak pár napja írtam, hogy _igen_, nő az ernyedtméret is. Igazság szerint jobban, mint a "harci" méret. Hogy ettől hús lesz-e a vér, sztem nem érdekes, nagyobb és annyi. És hogy legyen miből nőnie, kell a fehérje pl hús, tojás, és normális életvitel, sport (én úszok), és no drog. Helyette télen extra vitaminadag. Reklámveszély miatt nem írok márkát.

kiran
Nem értem mire céloztál a mai nagy úszógatyákkal?

Előzmény: jakabkiss (304)
jakabkiss Creative Commons License 2002.03.07 0 0 304
Kérdés:
A technikákkal vérfasz kaphat-e kicsit húsosabb megjelenést?Mert az alapállapot sem mindegy nekem.


iaszon Creative Commons License 2002.03.06 0 0 303
jahh, bocs. Én csak azt meséltem el, amiről már régebben kérdeztek a címzettek. Azt nem tudhatom, nálad mi van. Eredetileg én is tanácsért jöttem ide, nem szakérteni. :)
De naná, nekem is van olyan hogy egyszerüen nincs kedvem, elkalandoznak a gondolataim és lelankad. Jah, nem 50 után, mert az ha jól számolom csak kb 1 perc. De úgy 5-10 p után gyakran lejjebb megy a keménység. Jah, itt szúrom be: nem is lehet tökkemény állapotban jelqelni. Kell egy kis puhaság, és ez tényleg nem mindig marad úgy. Na és? időnként megrázom, a makkon masztizok egy kicsit, mingyár feláll ! :)))
Előfordul az is, hogy kőkemény akar lenni, és akkor direkt másra kell figyelni, hogy lelohadjon kicsit. Akkor felmegy a "base hand" és foglyul ejtem jancsikát :)

Nahhh, az egész úgy van beosztva, hogy sarokkádunk van, annak sarkában van egy olyan kiülő. Tudjátok, milyen. Eresztek 20cm vizet a kádba, olyan forrót, amit elvisel jancsika. Áztatom benne és mikor már meleg, kipirosodott, megcsinálom a kihúzogatást 4 irányba, 1-1 p-ig, közbe rázogatással.
Ha ez kész, kiülök a kádnak abba az ülésébe, rányomok tenyereimre jó sok Swiss Formula testápolót, megmelegítem a tenyerem között, és munkába veszem jancsikát. Addigra eleve duzzadt, és félig erektált. Feljebb keményitem, föl a base hand, és mehet a jelq. Szoktam egy rádiót is bevinni a fszobába de az néha elvonja a figyelmet. Ha impotens voltam :))))) odakészitettem egy pornolapot is, csak az a baj, hogy a trutyis kezemtől nem lehetett lapozni. :))) De nem kell más, mint a barátnőmre gondolni, egyből megduzzad.

Jahh, az se baj, ha tökkemény. Akkor csinálok pár perc pinchet, ami szar érzés, de vastagít. Ettől a szenvedéstől lejjebb konyul, amikor elengedem a base handot.
Bocs ha hosszú voltam, de épp az a végcél nemigaz? :))))))))))))))))))))

Előzmény: Egy_kisebb_isten (302)
Egy_kisebb_isten Creative Commons License 2002.03.06 0 0 302
A technikai segítség elmarad, ó topicunk élő legendája?

Előzmény: iaszon (300)
iaszon Creative Commons License 2002.03.06 0 0 301
hali, olvasd el a cimet, az megy. :)
Előzmény: shit4sale (299)
iaszon Creative Commons License 2002.03.06 0 0 300
kiran is,
Bi4 is,
webvandor is,
most pedig Egy_kisebb_isten is:)

feltett olyan kérdést ami a kellemetlen mellékhatásról szól. Mondtam már, hogy volt kisebb baki amiatt, hogy jelqeltem, de ha jobban meggondolom, én voltam hüje. Ha pl az ember csinál 10p nyújtogatást + 30p jelqet, akkor világos, hogy annyi sok inger, mégpedig túl erős inger éri a jancsikát, hogy én minden szégyenkezés nélkül bevallom, nem sok kedve van neki kőkeményen állni, még a legjobb nőre sem. :(((
Kb 2-3x hagytam ezt figyelmen kívül, és meg is bántam. Jah, eccer még decemberben beteg is voltam , és hiába tudtunk összejönni a barátnőmmel, üres lakás, zavartalan körülmények, olyan szar hangulatom volt, láz stb, hogy leszerepeltem nála. Jah, felállt, meg minden, de időnként kicsit megpuhult. Ez máskor sose fordul elő. Hogy ehhez az előzőleg 1 órával végzett jelq mennyivel járult hozzá, akkor még nem tudtam.
Aztán volt még 2 olyan eset, mikor éltem a szokásos hajszás napomat, de ahhoz elég elszánt vagyok, hogy ha fejembe vettem, végigcsinálok mindent. Tehát megvolt az aznapi jelq is, egy szép nagy adag, erre telcsizett a barátnőm, hogy ráérek-e. Szal megvolt bennem a vágy, stb, és össze is jöttünk, de megint ugyanaz a blama volt, ott volt a még forró lompos fel is állt, de nem bírta 5 percnél tovább, elpuhult. Mindig fel lehetett állítani, de akkor is blama. Be is szartam, hogy tönkrevágtam jancsikámat , de odafigyeltem és rájöttem, hogy _minden más_ esetben, mikor a jelqet nem követte szex pár órán belül, _SEMMI_ gáz nem volt !!!!!!!!!!!!
Jahh, kérdezte Bi4, észrevette-e a csajom a növekményt? Na ez volt egy szitu, hogy mivel nem szuperált, jobban foglalkozott a péniszemmel, állitgatta, nyalizta, simizte, és akkor tett egy olyan megjegyzést, hogy "pedig milyen szép duzzadt, nem is szokott ilyen nagy lenni". :)))))))))))))

Szal sztem nem kell betojni, csak úgy kell intézni, hogy a csajotok ne teperjen le jelq utáni órákban.:)))

Előzmény: Törölt nick (274)
shit4sale Creative Commons License 2002.03.06 0 0 299
mi a fasz megy itt gyerekek?
Egy_kisebb_isten Creative Commons License 2002.03.06 0 0 298
Help !
Technikai kérdés !

Jelq közben nálam max ötven gyakorlat után akárhogy elszorítom majdnem teljesen megszűnik a merevedés.
Mit csinálok rosszúl?

webvandor Creative Commons License 2002.03.05 0 0 296
sheriff500
Ez az az alkalom, hogy az én saját múlt pénteki igéretemnek eleget tegyek. Mert azt igértem kirannak, megmondom, hogy miért is vagyok itt, ha nem a méretkérdés miatt.
Nekem is görbe egy kicsit, ami nem zavaró, de olvasom csajoktól, hogy lelkesednek a nyílegyenesért. Nem csak én hozom fel ezt, már más is kérdezte. És mivel iaszonhoz hasonlóan feltételezem, hogy a nyújtás rokon az iránykorrekcióval, esetleg müxik. De kiran figyelme nem terjed ki erre, és ahogy olvasgatom az eredeti szövegeket, ott sem találok erre semmit. A doki viszont aki a rádióban szerepelt mondott valami jót erről.
Előzmény: sheriff500 (295)
sheriff500 Creative Commons License 2002.03.04 0 0 295
iaszon-nak (289)

Én is látok rokonságot a növesztés és "eközött",
azért is merészkedtem ide beírni. Talán itt azt a
réteget célozza meg, akit ez (is) érdekel és talán
itt lesz olyan ember, aki konkrét tanácsot is tud
adni (itt valamiféle gyakorlatra, praktikára gondolok). Nem érzem, hogy túl lefelé állna, de többet akarok. Olyan 20 fok megfelelne. Sokkal impozánsabb megjelenést kölcsönözne "neki" - ezáltal nekem is.

iaszon Creative Commons License 2002.03.04 0 0 292
Bi4
Jah, látom, hogy öltözőről volt szó, de én úgylátszik rögtön a Hajós A uszi hosszú folyosójára gondoltam, ami a zuhanyból az öltözőszekrényekhez visz. Ott elterjedt szokás nem felvenni a gatyát. De nem komoly a kérdés. Kiran hozta fel. :)))
Előzmény: Törölt nick (291)
iaszon Creative Commons License 2002.03.04 0 0 290
kiran-nak 285
1 Hadd kérdezzem meg, melyik uszoda folyosóján szoksz egyszál farokban végigvonulni, "méretedtől függetlenül" ? :))))
2 Jahh, és azt jól mondod, hogy a nőtől pl én is elvárom, hogy "jól mustráljon meg". :) Nincs annál jobb!
3 a növesztős lapodat én csak 2x néztem meg, de 2-ikra le is töltöttem. Szal biztos úgy van ez, hogy van aki csak egyszer klikkel rá, aztán többet nem, vagy 2-3x és akkor vagy letölti mert használni akarja, vagy legalábbis elolvassa végig. Nem hiszem, hogy 10-20x rámenne ugyanaz a valaki Ez azt jelenti, hogy kb minimum 200, de inkább többen látták, plusz amit lenulláztál. Ez valós érdeklődést takar a téma iránt.

Bi4-nek 282
Nem tudok mit mondani a dilatációs tényeződre. De nem hiszem, hogy ez szilárd akadály. Azt is ki lehetne mutatni, hogy a kisebb tényezősök meg másvalami miatt nem érhetnek el eredményt. Meg kell próbálni.

sheriff500-nak 288
Sztem nem vagy off, már volt ilyen kérdés. Sztem nem könnyű dolog másfelé görbíteni, de _látok_ rokonságot a növesztés és eközött. Mindkettőnél a szövetek nyújtása van. Persze attól is függ, milyen mértékben kéne? Úgy érzed, túl lefelé áll? pl a vizszintesnél lejjebb?

sheriff500 Creative Commons License 2002.03.03 0 0 289
Hi !

Nem akarok offtopic lenni, de az érdekelne, hogyan lehet elérni, kifejleszteni (egyáltalán lehetséges-e), hogy a pénisz erektált állapotban felfelé homorítson vagy jobban ágaskodjon ?
Várom hozzászólásaitokat !

webvandor Creative Commons License 2002.03.01 0 0 288
oksa, látom a számot. Nem is tudtam, mi mindenre jó ez. :)

A másik kérdésedre. Hogy én miért vagyok itt, majd jövő héten elmondom, nem nagy durranás, inkább hülyeség. Mentség: nem csak én érdeklődtem amiatt. Majd jövök. Szal endowed. Good. :)
Akkor good weekend. "w"-vel, nehogy kibökje a szemedet, és kösz az inglis neylvórát.:)))))

Előzmény: Törölt nick (286)
webvandor Creative Commons License 2002.03.01 -1 0 284
Bi4
figyi, én nem akarok htz nyomdokaiba lépni aki állandóan a maga faszával nyomul elég gusztustalanul. Épp tegnap egy másik helyen. De ha már igy adódott hadd mondjak valamit.
A csajok kedvelik a nagy péniszt, de én aki nem vagyok extrém, csak "well endoved" (kiran után) bizton állítom, hogy ennél 100x többet számit a hozzáértés a nő testéhez. Gázos leírni, de hiába volt jó méretem, ettől még nem élvezte feltétlen a csajom. Akivel viszont jól összejöttünk, megint nem ezt hozza fel, hanem azt, hogy pont akkor vagyok gyengéd és akkor vad, amikor ő pont úgy kivánja. HA "kicsi" lennék, ezt az egészet savanyuszőlőnek foghatnátok fel, így pedig azt kockáztatom hogy ócska dicsekvőnek. Kérlek ne tegyétek egyiket se, elég lesz nekem, ha htz nekemesik, már összeröffentünk pont emiatt. A másik amit az előbb mondtál iaszonnak. Na jó, mondjuk az enyém húsfarok. Én pontosan ezért figyelek ide be, mert iaszon is tanusitja, hogy azzal járhat ez az edzés, hogy piszok nagy lesz az ernyedtméretem. Erre fölfigyeltem, de eddig is gyanakodtam. Semmi kedvem egy szalámival járkálni ami az ágyban is csak kicsit nő meg.
De a te esetedre imho ez nem áll. A sejtekhez nem tudok hozzászólni, de nem hiszem hogy kimeritetted a lehetőséget, és valamennyire még nyujtható lehet, anélkül viszont, hogy lompossá válna. Próba cseresznye. Filó helyett próbáld meg.

kiran
én azt látom hogy nagyon zártkörü topik ez. Csajok szinte egyáltalán nem néznek be, de pasasok se sokan. Jó hogy vannak csendes olvasók is, de csak kb mégegyszer annyi.

iaszon
hehe, én is pont ezt kérdeztem kirantól, aki régen ugyanezzel az inglis szöveggel nyomult. Fel is homályositott azonnal, mi a locker room. (88) Lehet, hogy kiran nagyban műveli ezt a showbiz-t :))))))))

Előzmény: Törölt nick (283)
iaszon Creative Commons License 2002.03.01 0 0 282
Bi4:
OFF: mail ment
ON: sztem ha neked nagy a dilatácios tényeződ, az jó jel. azt jelenti hogy rugalmas a péniszed, van esély a nyújtásra. Nem? Az enyém mint mondtam kb2 volt sztem ez elég gyakori. Lehet persze hogy a husfaszuak kisebb tényezője azt takarja, hogy a szövetmennyiség náluk nagyobb arányú és nagyobb nyúlásra képes tehát az erektált méret még nagyobb arányban nőhet. De az bizti hogy kezelés után nem fog összébb menni tehát az ernyedtméret baszottnagy lesz. Az már ronda lehet.

kiran:
jóvanna! tudom, hogy nem te definiáltad, de el kell ismerjed, hogy a legátfogóbban foglaltad össze! Mi mást hozzunk föl, ha senki más nikkjét nem lehet? Jahh, valamit értek angolul, de a locker room nem világos. Valami szoba. De a lényeget értem. :) És hidd el, kínos.

jakabkiss:
bizzál magadban, látod, hogy van akinek megy. De olvasom elég bekattant alak vagy, abból a péniszméret csak egy részletkérdés. Jobb lenne ha nem flémelnél.:)

Előzmény: Törölt nick (274)
jakabkiss Creative Commons License 2002.02.28 0 0 280
Köszi.Megtaláltam.Ha van eredmény tudósitok.
Előzmény: Törölt nick (278)
jakabkiss Creative Commons License 2002.02.28 0 0 279
Kiran, esküszöm az anyám életére hogy komolyan érdekel a téma.Nem azért jöttem hogy a topicot züllesszem hanem hogy tanuljak.
Előzmény: Törölt nick (278)
jakabkiss Creative Commons License 2002.02.28 0 0 276
Nincs erőm végigolvasni az egész topicot elejétől a végéig.Szóval hogy növeljük meg péniszünk hosszát és átmérőjét, mind lankadt, mind a merev állapotot tekintve?
Nekem cinkes a dolog, mert a fiatalkori speedezés és extasy dobálás miatt már nem olyan mint gyárilag.Komolyan mondom, nem azt kéne irni a plakátra, hogy a drog tönkreteszi a szerelmed, hanem hogy összemegy a faszod-mindjárt kevesebb kölyök narkózna.
Szóval hogyan?Ha le van irva a technika már valamely hozzászólásban akkor a számát mondjátok meg...Köszi.
iaszon Creative Commons License 2002.02.28 0 0 273
Bi4
Ezek nem annyira intim kérdések, hogy ne írnám meg itt, de ez nem zárja ki a privátmélt se.
Úgyláccik, félreérthető voltam, nekem nem nagy a "dialtációs tényezőm". Hanem azt akartam mondani, hogy _megváltozott_! Eddig kb 2 volt, most 1.5. Ezt fejeztem ki azzal a 266ban hogy a barátnőm _lomposabbnak_ észlelte:). Hogy világosabb legyek, lankadtan _sem_ megy annyira össze, mint régen, vagyis az ernyedtméret nagyobb lett. Én nem erre hajtottam rá, sőt zavar, pl az uszodában. Nem mutogatni szántam, hanem használni :) De fix, hogy a csajomnak feltűnt.

A hossznövekedést úgy értem ahogy kiran definiálta, de anélkül is triviális. Mérés _csonttól a hegyéig_.
Nehézség az volt, amit a fitymáról írtam, de jó sikositóval már semmi gáz. Azt azért hoztam föl, mert te is ilyesmit nyomtál.
És volt 2x olyan, hogy erekciós probléma állt be. De már nem. Erre webvandor kérdezett rá, meg is válaszoltam.
Milyen más nehézségről volt szó még?

kiran
köszike, mindjárt átolvasom. :)

Előzmény: Törölt nick (270)
gyorslovetu Creative Commons License 2002.02.27 0 0 271
iaszon
aláirom,igazad van,más ha direkt szexes hozzáállással nyúl magához valaki, vagy "egészségügyileg" :))))))) De azért megkérdeztem.
Előzmény: iaszon (269)
iaszon Creative Commons License 2002.02.27 0 0 269
Bi4
Na mi van? Mert nemrég még lelkesedtél, kérdeztél, virtuális együttedzést ajánlottál. 207 Le vagy terhelve mással? Így nem lesz hernyó a kukacból ! :)))

gyorslovetu
Sztem a masztinál más a hozzáállás, és akkor ráhajtasz a kéjérzésre is. Ezt viszont edzés, vagy higiéniai műveletként fogod fel, és nem sülsz el. Sztem legalábbis. Még valami. A jelq mozdulatai hasonlítanak a masztihoz, de a szorítás miatt nem éppen kellemes. Az erekció fennáll, de az egésznek nincs meg a kényeztetés jellege. Szal én nem szoktam ettől elsülni.

webvandor
Jó kérdés, van-e edzés után kedvem szexelni. Igazság az, hogy nincs, mert az egyórás erekciótól és gyúrástól van benne egy lestrapált, gyulladt érzés. De ez teljesen elmúlik estére, ugyanis reggel szoktam csinálni. A barátnőmmel pedig esténként találkounk őnála. Nem is minden nap. Addigra pedig semmi negativ érzés, pont forditva. :)))

gyorslovetu Creative Commons License 2002.02.26 0 0 268
arról nem beszéltél, hogy nem sülsz el, mikor a jelqet csinálod? énszerintem az tisztára maszti, és jó sokáig is tart. akkor hogy nem?
Előzmény: iaszon (267)
iaszon Creative Commons License 2002.02.25 0 0 267
Bi4
nahhh, itt vagyok. Azt kérdezed észrevette-e a barátnőm? Nem kezdem megint, ő hogy vélekedik erről, úgyis lenne, aki leugatna, ahogy láttuk itt valakiktől. Arra semmi szükségem, és nem is érdekel. Ha valaki annyira nincs képben, minek szót pazarolni rá? Annyit hozzáteszek a barátnőmhöz, hogy nagyon életvidám, és nem az a jó kifejezés, hogy ellenzi, hanem csak tényleg nem érti, minek ezzel kinlódni. De ez tavaly volt, és mivel nem élünk sajna együtt, nem mondtam neki, hogy csinálgatom. Énszerintem ez a növekedés nem elég ahhoz, hogy feltűnjön, pedig nem vagyunk paplan alatti szeretők. :)))
Amit határozottan észrevett, hogy mikor megmarkolja, vaskosabbnak érezte. :) Pedig az szemre elég szubjektív, és csak a mérés mutatja SZVSZ.
Az is feltűnt neki, hogy sokkal selymesebb a fogása. Ezen jót röhögtem magamban, mert ez nyilván a finom testápoló rendszeres bedörzsölésétől van. Ha nem emiatt lenne, tiszta őrült nárcisztikus lennék nem?
A 3-ik az, hogy mikor meztelenül mászkálok a lakásban egy ideig nem szólt, de aztán rámszólt, hogy miért vagyok mostanában olyan "lompos". Igy mondta. Ezt úgy kell érteni, hogy amikor _nem erekcióban voltam_. Na és az van, hogy erekción kívül is _határozottan_ nagyobb, és nem szokott összemenni a régebbi méretére. Persze mikor masszír megy a saját otthoni fszobában, látom, hogy lomposabb, de az más, akkor még a közvetlen hatás érvényesül, forró, duzzadt stb. De ez amiről beszélek más, és maradandó. Nem vagyok szégyellős, de a múltkor már én majréztam az uszoda zuhanyozóban, nehogymár asziggyék, valakire gerjedek. :)
Most megint mennem kell, de van még valami eredmény, ami SZVSZ számít, legalábbis nekem.

kiran
kösz, ne haragudj, ráér. De nem olvasok olyan folyékonyan angolul, hogy átrágjam magam a cikken és a nüanszokat nem is érteném. Holnap is jó lesz, vagy akármi. Csak ami új, azt fordítsd le. előre kösz.:)

Előzmény: Törölt nick (245)
iaszon Creative Commons License 2002.02.25 0 0 265
Bi4
Du lesz kis időm. elmesélem, mit mondott erről a barátnőm. Eddig se hagytam figyelmenkivül amit kérdeztél, csak nem akartam minden marhaságot kiteregetni, de ez muris volt, úgyhogy elmondom.

Gobé
Köszi a linket. Úgy látom, ebben is olyasmik vannak, amiről beszélünk.Kirannak megint lesz mit átcsócsálnia. :))) Annyit én is értek, hogy "extend" és "jelq", de mintha lenne plusszban olyan, hogy "power jelq". érdekes. Kiran, vagy akárki, ha lennétek szívesek megszakérteni. :)))

Előzmény: Törölt nick (245)
Gobé Creative Commons License 2002.02.24 0 0 264
erdemes megnezni aki ert angolul:
http://www.free-enlargement-info.com/index.htm
Futserg_o AdVyx Jr. Creative Commons License 2002.02.23 0 0 262
Laikusként úgy érzem, hogy bele kell szólnom ebbe a növesztgetés körüli nagy hercehurcába. Elnézést, de meg kell kérdeznem tőletek; Normálisak vagytok? Minek növeszteni azt, amit a Jóisten úgy adott meg, ahogy. A barátnő kikötötte, hogy csak ha nagyobb lesz a szerszám akkor hajlandó veletek bemenni a málnásba? Ha csak emiatt, sokkal jobb tanácsom van a nyújtás helyett: egyszerűen ott kel hagyni, mert az arra sem érdemes, hogy beléjük vájjátok... Nagyapáink nem növesztgették, így nem tudjuk, hogy esetleg felnőtt, öreg korban jelentkeznek esetleges mellékhatásai, melyekbe még belegondolni is rossz. Azt mondom, elégedjetek meg azzal amit a természet adott, ne legyetek maximalisták. Sok lány a közepest szereti a legjobban, mert az kényelmes!
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2002.02.22 0 0 259
Szerintem meg van rá ok, amennyiben a húzástól a sejtek eltávolodnak egymástól, vagy esetleg némelyik ketté is szakadhat, és akkor kettő lesz belőle. Valami ilyesmit állított az a cikk, amit egyszer bemásoltam ide. Most lusta vagyok megkeresni.
Előzmény: Törölt nick (255)
igus Creative Commons License 2002.02.22 0 0 257
Szerintem én bármibe beleszólhatok, ahová van véleményem. Még ha neked nem teccik, akkor is.
De annyit megígérhetek, hogy teveled nem személyeskedem többé, nem hiányzik nekem még egy nem toleráns ember.
Előzmény: Törölt nick (256)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!