Keresés

Részletes keresés

Egy_kisebb_isten Creative Commons License 2002.07.03 0 0 360
Drakkar:
Ha egy kicsit visszaolvasol, a mérés témaköre a kellőnél is bővebben ki volt tárgyalva.A lényeg
csak az hogy próbáld úgy mérni, hogy az többé kevésbé megbízható pontosságú legyen minden alkalommal, és akkor már tudod konstatálni a növekedést.Úgyis az a lényeg mennyit nőtt, az alapméret adott.

Kiran:
Igen, a mai fejemmel már talán nem hagynám ki az alkalmat :)

"TUDOM, mire célzol :-))) de ez akkor is más ügy. Én csak azt mondtam most, hogy NEM a Te, vagy a más farkára vagyok kiváncsi. Hanem - ahogy évek óta konzekvensen ki is állok mellette, esetenként öntelt fórumosok cikizése + kiszólása ellenére is, nemkevésbé pedig hölgyek somolygása dacára is - hogy hozzájáruljak a téma experimentális szexológiai, akarom mondani praktikus és ÁLTALÁNOS vonatkozásai napvilágra kerülése mellett. :-)))) Ez azért MÁS, mint a szokásos ökörködés a téma körül. :-)))

Igen :)) Valami hasonlóra céloztam de mégsem erre. Ez a távolságtartás egy kicsit önellentmondásos a topichoz legbővebben hozzászólótól. Bár konkrét adatokra nem vagyok kiváncsi, csak nem értem mire jó ez. Nyílvánvaló hogy érdekel a téma, tehát nyílvánvaló hogy érintett vagy benne valamilyen szinten.Nincs ebben semmi kivetnivaló, különben meg, aki a legjobban mentegetőzik általában az a legsárosabb :)))

Előzmény: Drakkar (359)
Drakkar Creative Commons License 2002.07.03 0 0 359
Sziasztok!
Kicsit Off lesz a kérdés, de a témába vág.
Hogyan kell mérni a zserszám hosszát?
A vonalzót a pénisz felett a csonthoz kell nyomni ameddig lehet, vagy a bőr felszínétől kell,mérni(az eltérés kb 1 centi, pedig nem vagyok kövér)?
Ezenkívül a mérés közben ki kell-e egyenesíteni a görbületet, mert ez is kb fél centit jelent.
Azt ne írjátok hogy úgy mérjem ahogy nagyobb, mert arra vagyok kiváncsi hogy mi a "helyes " módszer, ami alapján meg szokták adni a méreteket.

Kösz

Fapapucs00 Creative Commons License 2002.07.01 0 0 358
Ez nem korlátoltság. Mint írtam, én fél centit haladtam, aztán lustaságból abbahagytam. És még az a fél centi is jót tett az egomnak, mert akkor már a saját szememmel láttam, hogy ha akarnám, nagyobb dákóm lehetne, mint bárkinek. :-) Persze ez így ebben a formában valószínűleg nem igaz, de a lényeg, hogy megvan rá a lehetőségem, hogy növeljem a farkam, és ha már erről minden kétséget kizáróan megbizonyosodtam, akkor már nem is izgat annyira a téma.
Én sok más dologgal is így vagyok. Általában ha valamin agyalok, és nagy vonalakban már látom az alagút végét, vagyis biztos vagyok abban, hogy meglesz a megoldás, már érdekességét is veszti a dolog. Akkor már lusta vagyok végigrágni magam a részleteken.
Előzmény: Egy_kisebb_isten (353)


Törölt nick Creative Commons License 2002.07.01 0 0 356
Ez szerintem butaság volt! Voltam már hasonló "cipőben" de nem vallottam szégyent :))
Előzmény: Egy_kisebb_isten (354)
Nebolah Creative Commons License 2002.07.01 0 0 355
Én most még nem mondok semmi konkrétat, de én is rendszeresen gyakorlok. :)
Előzmény: Törölt nick (352)
Egy_kisebb_isten Creative Commons License 2002.07.01 0 0 354
Eszembejutott egy régi sztori:

Kövezzetek meg, hogy hülye voltam de ez így esett:
Egy régi munkatársam barátnője szemet vetett rám, és én csak azért nem feküdtem le vele, mert a meló utáni közös zuhanyzásokból tudtam hogy a barátjának majdnem akkora volt ernyedten mint nekem erekcióban :(((
Egyszerűen szégyeltem, hogy nem tudom felvenni vele a versenyt.

Egy_kisebb_isten Creative Commons License 2002.07.01 0 0 353
Érdekes, hogy Kiran nem győzi eleget hangsúlyozni, hogy ő csak tudományos szempontból, no meg a téma elhanyagolt volta miatt stb. stb. :))))

Persze mi sem természetesebb, hogy mi itt mindannyian csak természettudományos szempontból, illetve a dolog módszertani feltérképezése okából önkéntes kontrollcsoportot alkotva teszteljük az eljárást :))

Ennek ellenére:
Én lehet hogy korlátolt vagyok, de az az egy (másfél) centi igenis jót tett az egómnak. Ha valakinek már mondta nő a micsodájára hogy kicsi (még ha félig tréfásan is, de lényeg hogy nem minden alap nélkül), az tudja hogy az mekkora pofon a férfiasságának.És ez ellen nemigen tudsz mit mondani, jöhetnek a "kicsi de játékos" , meg hasonló elkenések, de a keserű szájíz megmarad.
Biztos hogy a funkcionális lényegen nem változtat
az a kis plussz, de itt sem elsősorban azzal van gond hanem a férfibüszkeség (nem biztos hogy csak méretfronton megtépázott )erősítgetése a lényeg.

Nálam működik a dolog, végre a nudizni is merek a nyáron igaz egyelőre még csak (biztos ami biztos)
édesvízben :)))

Előzmény: Törölt nick (352)
Egy_kisebb_isten Creative Commons License 2002.07.01 0 0 351
A legjobb síkosító a Gabi baba testápoló.
Legalábbis nekem ez bevált, pedig én is a szőrösebb fajtából vagyok, mégse kellett belenyírnom.

Elgondolkodtam egy kicsit, na meg még egyszer átolvasgattam Kiran leírását, és rájöttem hogy néhány dolgot rosszúl csináltam.Pl túl gyorsan csináltam a jelqt, és a pinchnél valószínűleg azért jelentkeztek nálam a véraláfutások, mert én
azt is krémes kézzel csináltam, és meg tudott csúszni rajta a kezem.
Most pinchel kezdek, utána a jelq, és végűl a nyújtás.Én ez utóbbit nem tudom legelőször csinálni, mert akkor még nem olyan rugalmas, a jelq kellően ellazítja és aztán már lehet tépni :)

Érdekes, de én még soha nem mértem meg a vastagságát, igazándiból nem is nagyon érdekel.
Gondolom az a hossznövekedéssel együtt jár.
Nem hiszem hogy túl nagy aránytalanságok előfordulhatnának egyik, vagy másik irányba.

Niino Creative Commons License 2002.06.30 0 0 350
Tényleg tudtok ajánlani babaolajat vagy olyan készítményt, ami teljesen bevált síkosításra?
/ márkanáv /

Levelezek egy sráccal az a vazelin+babaolaj -ra esküszik !

Niino Creative Commons License 2002.06.30 0 0 349
A másik oldalon azért kicsit máshogy van leírva, több módszer és kiegészítés van, ami nem biztos hogy haszontalan. Félreértés ne essék, én nem akarom azt az oldalt reklámozni, semmi közöm hozzá, csak az általam tapasztalt dolgokat írom le....

Amúgy meg a vitaminokról és a kiegészítőkről meg annyit, hogy a sejtek felépítését, regenerálódását elősegítő készítmények szedésével talán jobb eredményt lehet elérni....(de lehet, hogy nem !)
Példul a szójalecitin ilyen szer, legalábbis nekem ezt tanácsolta az egyik gyerek !

ifo Creative Commons License 2002.06.28 0 0 348
Sziasztok !

Na figyelj én szivesen vastagitanék még de most jobb ha egy kicsit ezt pihentetem tudom hogy nem vastag vagy ugy mondom hogy ez nem szamit vastagnak hanem most értem el a normális vastagságot de nekem ez a 13-as most tejesen jo szeretném ha meglenne a 15 centi hossz és utánna ráérek majd a többire de szeretném ha elöbb a normális hosszt és normális vastagságot elérem.
Azt ird még le légyszi hogy miböl csináljak többet hogy a hossz is növekedjen.
Köszi
Sziasztok

ifo Creative Commons License 2002.06.27 0 0 345
Sziasztok !

Itt ezen a forumon uj vagyok csak azért irok mert olvasom folyamatosan a hozzászolásokat.
Nos én is tornásztaton a farkincámat én azért kezdtem el mert nekem 14-es és szeretnem ha 15-ös lenne tudom hogy csak 1 centi de én ettöl jobban érezném magam nem nagy az a 15 centi de nekem elég na szoval az a lényeg hogy 1 honapja csimálom a dolgot de nekem nem akar hosszabb lenni csak vastagodik már ott tartok hogy abba kellett hagynom 1 hétre mert annyi vér ment a farkamba hogy azt hittem filymasükületet kapok most komolyan megmértem amikor kezdtem akkor 12cm volt ha körbetekertem most meg 13cm de ugy éreztem hogy mindjárt eldurran ha folytatom még egy napot gondhatjátok ugy megilyedtem mint állat nem elég hogy növeszteni akarok még a végén tönkre teszem de most már minden oké egy kis pihi kellet neki rájöttem hogy vagy kefélek egész este vagy növesztgetem egyszerre kettöt nem szabad nektek nem volt még ilyen ???
Én ugy csinálom hogy 5 perc nyujtogatás utánna meg 250-300 relq vagy mi a huzigálos tudjátok ennyi ez kb 30 perc ennyi idöm mindig van.
Na sziasztok

Fapapucs00 Creative Commons License 2002.06.27 0 0 344
Én kb. 2 éve találtam valahol egy útmutatót, ami lényegében megegyezik a kiran által közzétett módszerrel. Aztán valamikor tavaly sikerült rávennem magam, hogy kipróbáljam. Ez nem volt minden nehézségtől mentes, mert meg kellett találni a megfelelő síkosító kencét. Végül tetszőleges kézápoló krém és babaolaj keveréke vált be. És még így is le kellett vagdosnom a szőrt a dákómról, mert a jelq közben húzódott rendesen. Szerencsére csak azt kellett lenyírni, ami konkrétan a farkamról nőtt ki, azt nem, ami körülötte az ágyékomon, így nem volt feltűnő különbség.
Egyéb szempontból se volt könnyű az indulás. Eltelt jópár nap, mire kezdem rájönni a technikára, és a makkomon is megjelent néhány apró véraláfutás. De ezek pár nap alatt elmúltak, és utána többet nem jelentkeztek.
Na, és az eredmény. Kb. 6 heti adagot csináltam meg, persze ez eltartott 8-9 hétig, mert jócskán hagytam ki napokat. Előtte 15 centis volt a farkam, utána 15.5 centis lett. Nem nagy eredmény, de ahhoz elég, hogy látni lehessen: valamit használt a dolog.
iaszon Creative Commons License 2002.06.27 0 0 343
Egy_kisebb_isten
Mondom, a pinchet én se szeretem, de hogy véraláfutást okozna? annyira nem szoritottam! :)))
Én se gunyból mondtam hogy _csak_ 1 cm. Különben is elöször nekem is csak egy minimális változás volt, kb 1, 2 honapig, csak aztán indult meg jobban. Szóval lerajzoltad egy papirra? Vicces. :) Volt valahol egy növesztős site, ott egy kinyomtatható fasz-sorozat volt emelkedő méretekben, csak az volt a bibi hogy ha a printer nem volt pontos, akkor valami elefántméreteket akart kinyomni, a papirra rá se fért :))) Tehát okos ötlet, ha saját magad tervezed meg vonalzóval, rajztáblán :)))
Előzmény: Egy_kisebb_isten (338)
iaszon Creative Commons License 2002.06.27 0 0 342
Niino
Lehetőleg pontosabban mondjad a másik exrás oldalat, mert másképp lehetetlen megtalálni. Egy ilyet már mutatott valaki, csak nem találom, melyik hszban. De arról kiderült hogy az angol eredetijét kiran betette az ő extrás lapjába. www.extra.hu/meret És megigérte hogy azt az egész magyar forditást is beteszi _ide_. :))) de ugy emlékszem végül egy olyan _részt_ beirt belőle ide ami addig nem szerepelt itt.
De nem hiszem h. érdemes _RÉSZLETESEBB_ leirást böngészni, attól nem nő nagyobbra. ha viszont látsz újdonságot, ide vele ! :)
Amúgy milyen cuccokat készülsz megvenni a gyuráshoz? testápolót? vagy egyéb?
Vitaminból E vitamint érdemes szedni. Másra is jó, pl sok sperma lesz töle.
Előzmény: Niino (341)
Niino Creative Commons License 2002.06.27 0 0 341
van egy másik extrás oldal, ami ezzel a témával foglalkozik, az valamivel részletesebb....
Tudom hogy ez nem annak az oldalnak a fórumoldala, de akkor is megkérdezem, hogy mit gondoltok róla ?

Egy_kisebb_isten Creative Commons License 2002.06.27 0 0 340
Egy órát azért már durva lenne erre fordítani :)
Az egész reggel 15-20 perc plussz idő.
Nem kelek korábban, csak nem olyan ráérősen teszek-veszek mint eddig.

Az 500-600 jelq szerinted kevés ???
Lehet hogy túlzottan erre fordítom a hangsúlyt, de itt érzem utána hogy tágul, és van értelme.
A többit inkább csak a rend kedvéért csinálgatom.

A vitaminokhoz nem tudok hozzászólni, szerintem
a növekedés itt tisztán a mechanikai behatás következménye, egyéb szerek hasznát nem tudom elképzelni.Én semmit nem használok pluszba, csak a testápolót.Itt nekem a vizesebbek váltak be, a mandula és egyéb olajosak szinte lemoshatatlanok, és nem elég síkosak.

Előzmény: Niino (339)
Niino Creative Commons License 2002.06.27 0 0 339
Egy_kisebb_isten
Elég ideig csinálod? Mert ha reggel csinálod és van egy órád rá, akkor elég korán kellhetsz ....vagy nem csinálod meg a gyakorlatokat rendesen......

ja amúgy "új" vagyok, szóval nem nagyon szóltam még hozzá, de már régebb óta figyelem az eseményeket !
Egy fórumossal leveleztem is magánban - tanácskérés gyanánt - egy ideig !

Amúgy én most akarom elkezdeni.....
A héten megveszem a cuccokat hozzá.

Szerintetek menyyire fontosak azok a vitaminok amik vannak az oldalon, vagy melyiket érdemes megvenni mindenképp?

Előzmény: Egy_kisebb_isten (338)
Egy_kisebb_isten Creative Commons License 2002.06.26 0 0 338
A Pinchel nekem csak az a bajom, hogy előfordult néha hogy vszinuleg az elégtelen krémezéstől tiszta véraláfutásos lett a drága.Győztem rejtegetni egy-két napig amíg helyrejött :)))

Nem hiszem, hogy csalódottnak kellene lennem mert csak bő egy centi jött össze.Egyre jobban "érzem"
a gyakorlatokat, és szvsz szerintem még egy-két centi bennem van :)

Ez tiszta olyanná kezd válni mint a sport, ha egy két napig nem csinálom már hiányzik :)

A 3 centiméter már igencsak figyelemreméltó eredmény, főleg ha jelentős vastagodással is jár.Én speciel a centimet is észreveszem magamon.
Amikor elkezdtem (lehet hogy ez már egy kicsit megmosolyogtató ) szépen lerajzoltam egy lapra
merev méretemet, és mellérajzoltam mekkora lenne 1,2,3 centivel és némi vastagságbeli növekedéssel később.Hát, egy 15 és egy 18 centis között ég és föld a különbség, már csak első ránézésre is.

Van még egy érdekesség amit észrevettem.Anno felmerült, hogy ha az ernyedt péniszünket a makk alatt megmarkolva kinyújtjuk amíg bírjuk, akkor megkapjuk a merev méretet.Ez nálam az elején nagyjából stimmelt, most viszont simán kinyújtom
két-három centivel hosszabra.Remélem idővel a merev méret is igazodni fog eme törvényszerűséghez :)

A fentiekből lehet hogy úgy tűnik, túlzott energiát áldozok a témára, de ez valójában nem így van.Egyszerűen beépült a reggeli rituáléim közé.Felkelés, nyújtás, borotválkozás ,öltözködés stb.Annyi mindent megteszünk csak azért, hogy kicsit jobb benyomást tegyünk az ellenkező nemre. Öltözködünk, borotválkozunk, kondizunk, tetováltatunk, szörtelenítünk, hajat festünk, kitömjük magunkat itt-ott(ezt inkább csak a lányok) stb.stb .Szvsz szerintem simán belefér ebbe a körbe a pénisz edzése is, elvégre abban mindenki egyetért hogy egy termetesebb példány egész egyszerűen jobban néz ki.Akkor pedig miért ne?

Előzmény: iaszon (337)
iaszon Creative Commons License 2002.06.26 0 0 337
Egy kisebb isten
rendes töled hogy támogatod a topicot infoval. Sorry ha még csak 1cm eredmény van pedig nemsemmi számu jelqet nyomsz le esetenként. Nem tom mi lehet az oka. Olyan pofa ugysincs aki hóttrendszeresen képes csinálni ezt az egészet, én se tudtam. Egyszer 1 egész hét kimaradt. Máskor pedig 1 2 nap. Vannak egyéni különbségek, és a kiindulási méreted se annyira tér el az enyémtöl, szal nem értem. Talán mégse találtad el a neked legmegfelelőbb módszert vagy adagolást. Pinchet én sem csinálom, szar érzés.

Feleség/barátnő naná hogy 1 centit nem vesz észre. Nem tesz mellé vonalzót. :) De ne hidd hogy nálam 3at észrevett. Ahhoz lassu volt a javulás. :((( Csak "valami van" érzése volt, az is inkább a vastagsága miatt, mikor megmarkolta. :) De ez is tök jó érzés. Méhetdöngető hatásról nem tudok beszámolni. Ezt különben se értem, orvosi könyvek szerint ehhez 10cm is elég lenne.
Tényleg tesz feleséged gonoszkodó megjegyzést a méretedre? Ez gáz. Ha ez vigasztal, nekem nálad kicsit kisebb _volt_ mégse szóltak. Vagy az már annyira kicsi volt hogy kimélni akarták az egómat?

Mit gondoltok?

Előzmény: Egy_kisebb_isten (336)
Egy_kisebb_isten Creative Commons License 2002.06.24 0 0 336
Na jó, majd én írok konkrét eredményről.

Tavasszal, még Iaszon sikerén felbuzdúlva én is nekiláttam a gyakorlatoknak és szép lassan kitapasztaltam a nekem megfelelő technikát.
Előre leszögezem azonban, hogy Iaszonhoz hasonló
nagyságrendű eredményről nem tudok beszámolni.

A gyakorlatok viszont hasonlóak.A legtöbbet a jelq-t nyúzom.Kb 500-600 lehet alkalmanként, egykezes elszorítós, és kétkezes variációkat váltogatva.Néhány Pinch ( ha jól emlékszem a nevére), és a végére hagyom (miután már lemosakodtam, hintőporos kézzel) a nyújtást.
Ezeket nem minden nap csinálom, egy két nap mindig kimarad egyéb elfoglaltság okán.

A konkrét adatok?

Amint több helyen olvasható, az európai átlagméret 16 cm. Én egy centivel elmaradtam a standardtől, és azért áltam neki, a "fene megette egy átlagos méretü dákót csak összehozok" felkiáltással.Ehhez az egy centihez viszont nekem több mint három hónap intenzív gyakorlás kellett.
A kedvem nem ment el menet közben, ugyanis az ernyedt méret viszont hamarabb, és nagyobb méretben nőtt és annak talán még jobban örülök.

Mindezek értelmét, vagy értelmetlenségét azért mutatja, hogy feleségem semmit nem vett észre méretbeli változásomból :)
Viszont, most már nem kell kis gonoszkodó megjegyzéseit elviselnem méretemre vonatkozólag, amely teljesen megfelel az UNIÓ szabványának : 16.5 cm. ( Az igaz , hogy méretbeli hiányosságaimra csak védekezésképpen szokott célozni, amikor én szűkkeblűségén élcelődök )

Kérdés?

Előzmény: Törölt nick (335)
iaszon Creative Commons License 2002.06.13 0 0 334
Mi van, senki se ért el eredményt tél óta? 1 centit se? Lusta banda! :)))
Kiran: mit mutat a hitcountered a honlapodon?
pallotta Creative Commons License 2002.05.11 0 0 333
És ez a topik:

Hímvessző növelés 1 hónap alatt

BungeeJumping Creative Commons License 2002.04.06 0 0 332
Csak a szőrözés kedvéért:
Az általánosabb forma:
- Nem, nem, nem és nem!
Előzmény: Kurtafarkú kismalac (327)
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2002.03.29 0 0 331
Miről, hát arról, amit iaszon kérdezett!

Egyébként úgy látom, Neked már a nickneved is ontopic! Biztos módszernek tűnik. Ámbár lehet, hogy egy kicsit kellemetlen.

:-))))

Előzmény: BungeeJumping (330)
BungeeJumping Creative Commons License 2002.03.28 0 0 330
Hát le bizony.

ööö miről is van szó? :)

Előzmény: Kurtafarkú kismalac (329)
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2002.03.27 0 0 329
Úgy látom, lebuktam... :-)
Előzmény: iaszon (328)
iaszon Creative Commons License 2002.03.27 0 0 328
Az uborka ugyanolyan ravaszul változatos méretű, mint a péniszek. De legalább látszik a konzervesüvegen, sőt rá is írják a cimkére.:)))

kiran hogy beijedtél, hogy megrövidültél miattam, :)))) Pedig te aztán igazán tudsz képletesen beszélni. :) Pölö még mindig nem tartottad be az igéretedet amit a 311ben tettél.

Kurtafarkú kismalac
a 320as farkát nyilván a nagyfarkas topic képéről ollóztad mi? :) Na és kié a test??? Tied? :)))

Előzmény: Törölt nick (325)
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2002.03.27 0 0 327
Eszembe jutott egy vicc, eléggé ontopic, talán van, aki még nem ismeri:

A kis farokkal megáldott legény találkozik a jó tündérrel, aki felajánlja, hogy teljesíti egy kívánságát. A legény egy kicsit gondolkodik, majd kiböki, hogy szeretné, hogy nagyobb legyen neki. A jó tündér mondja neki, hogy menjen el a tóhoz, ott megtalálja a Békakirálykisasszonyt, azt kérje feleségül, majd nemet mond, és ahányszor kimondja, hogy nem, annyiszor öt centit fog növekedni a méret.
A legény kimegy a tóhoz, megtalálja a Békakirálykisasszonyt, és megkéri. A válasz:
- Nem!
Hopsz, öt centit nő a mérete. Boldogan hazamegy.
Másnap azt gondolja a legény, hogy nem ártana még öt centi, úgy még jobb lenne. Visszamegy a tóhoz, és megint megkéri a Békakirálykisasszonyt. Az ezt mondja:
- Mondtam már, hogy nem!
Hopsz, még öt centi. A legény még boldogabb.
Néhány nap múlva a legény azt gondolja, hogy most már egész szép a mérete, de mégiscsak akkor lenne az igazi, ha még öt centivel nagyobb lenne. Kimegy a tóhoz, és újra megkéri a Békakirálykisasszonyt, mire az ezt mondja:
- Nem, és nem, és nem, és nem!!

Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2002.03.25 0 0 326
"Mindazonáltal vannak előnyei a kisméretű, ropogós csemegeuborkának is."

Ammán igaz! Pl. krumplis tésztához isteni! Vagy rizses gombapörkölthöz... :-))

Egyébként a banánnak is van előnye: utána meg lehet enni nyersen is, tehát azonnal.

Előzmény: Törölt nick (325)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!