Keresés

Részletes keresés

kockasfulunyul Creative Commons License 1999.07.22 0 0 8
Köszönöm az eddigi jó tanácsokat!
No és milyen nyelven kommunikálnak? Mi leginkább az angolt és a németet beszéljük. Elég az?
runaway Creative Commons License 1999.07.22 0 0 7
A mi szállodánkban nem loptak. Sőt: a takarítónők minden takarítás után egy piros virágot hagytak a párnámon. Sajnos, halálra ettük magunkat-a koszttal nem volt gond. Minden szállodában vannak animátorok, ők szervezik a zsákbafutás-lepényevést a német vendégeknek. Egy ilyentől kértünk tanácsot, térképet rajzolt, s bejelölte, hogy szerinte mit érdemes megnézni. Segített az autóbérlésben is.A "telepített" magyar idegenvezető használhatatlan volt.Ha a medinánál rádtelepszik egy népviseletes úr, menekülj. Hasonlóképpen a mimózaárus kisskacok elől. A rutintalan alászalad. Kóstoljátok meg a royal-kuszkuszt.Szorgos népünk győzni fog!
alexandrosz Creative Commons License 1999.07.22 0 0 6
Kb. 10% borravaló működik ott is, el is várják az ottaniak:o)))
A szállodák jó színvonalúak, de a 3* alattiakkal vigyázni kell. Feltétlenül légkondis kell, hogy legyen a szoba, különben... de ezt úgyis el tudod képzelni. Szállodán belül mindent megkapni, de pl. az alkohol fogyasztás az utcán nem igazán javallott... Persze ez nem egy fontos kérdés. Azért kóstold meg a különféle hazai liköröket, amelyek sokkal erősebbek a mi löttyeinknél. Az ételek sokfélék, a szállodákban a külföldi túristák izléséhez igazított konyha működik. Érdemes Tunéziába utazni, nagyon szép.
SmartAss Creative Commons License 1999.07.22 0 0 5
A baksis minden arab országban természetes. Adsz, amennyi jólesik, az aprót is megköszönik, komoly helyen kb. 10% ok.
kockasfulunyul Creative Commons License 1999.07.22 0 0 4
Azt hallottam, hogy szinte kötelező borravalót adni. Ez igaz? Ha igen, mennyit? És kinek mennyit?
SmartAss Creative Commons License 1999.07.22 0 0 3
Gyönyörű ország, csodás tengerparttal. Feltétlen menjetek el a hegyekhez is, kicsit meleg van, de érdemes (legalább 1, de inkább 2 nap). Az emberek barátságosak, a kaja jó, isteni bulikat rendeznek (hastánc, kézfestés stb.).

A szállodában nagyon kell vigyázni, eszméletlenül lopnak (nekem 2.000 márkám bánta), mindent a trezorba, még percekre is!

csepp Creative Commons License 1999.07.22 0 0 2
Info Djerba szigetéről?
vikoca Creative Commons License 1999.07.22 0 0 1
Nagggyon jo hely. Erdemes lehet romokat is nezegetni, de szerintem ahhoz a nyar tul meleg. plane ott. Viszont a tengerpart se kutya am! Meg a tevgeles, satobbi. Mennye...,

Ja, becsuletes nepseg lak arrafele, de azert tudd masik kultura - szoval ha mondjuk szuvenirt veszel az itthonszenvedoknek, es husszoros arrol inditanak, akkor nem atvagni akarnak - egyszeruen ilyenek es kesz.
A hatarozott, es realisan alacsony arra valo lecombozast pedig kimondottan tisztelik az europaiban, oromukben meg meg is hivnak egy kavera nehol. Szoval tunderek arrafele is az emberek.

kockasfulunyul Creative Commons License 1999.07.22 0 0 0
Nekem 0 élményem van róla, ezért kérem a segítségeteket.
kockasfulunyul Creative Commons License 1999.07.22 0 0 topiknyitó
Kérlek benneteket, hogy itt meséljétek el, hogy mit tapasztaltatok ebben az országban, mit kell tudni, mit érdemes látni, mit kell csinálni és mit nem szabad, érdemes-e menni és mennyi időre, stb. Minden élmény, legyen az jó, vagy rossz hasznos lehet.
Köszönöm!

:-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!