Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2020.08.18 0 0 8108

Vákummal.

Régen (20 éve) 15 cm körül volt a cerkám, csonttól és bőrtől is mérve.

Kb. másfél éve megmértem, és csonttól talán még megvot a 15, de a bőrtől mérve csak 13!

Ez olyan alacsonynak tűnt, hogy elkezdtem vákumozni.

Saját gyártású hengerrel, porszívóval, gondolom elég erős vákumon.

(Néha oda-vissza, tehát a porszívócsövön van 1 lyuk, és azt hol befogtam az újjammal, hol elengedtem, így a vákuum hol elment hol visszajött, a farkam nyúlt-visszament.)

Két naponta kb. 50 percet alakalmanként.

Sok kis apró sérülés szerűség volt, amikor a makk alatt 1-2 cm-rre bedagad egy puklin a bőr.

De ezek 1 nap alatt elmúltak.

Itt fél év alatt nőtt kb. 2,5 cm-t a farkam.

(Tehát csonttól mérve 17,5cm  bőrtől mérve kb. 15,5 cm-es lett, és kb 4 mm-ert vastagodott is:

4,1 cm-ről 4,4~4,5 cm lett a vastagsága.

Mindez úgy, hogy a vákumozás alatt kb. 2,5~ cm-el hosszabbra húztam, tehát 20 cm-re.

De vákuum nélkül mereven csak 17,5 cm hosszú maradt, csonttól mérve.

És itt kb fél év után leégett a porszívó.

Pár hónapig abbahagytam.

Majd átálltam sima pumpára, de  saját gyártású hengerrel. (Gondolkodtam hogy hűtőgépkompresszorból összebarkácsolok egy vákumszivattyút, de aztán hagytam az egészet.

Kb. egy év alatt kézi pumpás hengerrel nőt még +3~5  millimétert-t.

Most mereven kb.  18 cm (csonttól mérve), 16 cm a bőrtől mérve, és a hengerben vákuum alatt 20,7 cm-re tudom max kihúzni, de ennyire kihúzni csak kb. 40 perc vákumozás után nyúlik.

De most már abba hagyom, mert elég hosszú, és félek hogy lebukok, eddig is csak azért nem, mert zárható külön szobám van.

Meg nem akarok több kis dudort, sérülést, így is sokat nyúztam már. Sok időt elvitt, és az asszonynak sem biztos hogy jó lenne már, ha még tovább nőne, meg hát már belassult a növekedés.

Az asszony észrevette még egy évvel ezelőtt a változást, mondja is nevetve hogy biztos megműttettem a farkam. Jobb lett a szexuális életünk, elég gyakori az orgazmusa. Nem minden, de szinte majdnem minden alakalommal van neki. Viszont a berakás macerás lett, mert ha csak úgy berakom fáj neki. Szinte mindig (nem a csók meg előjátok, azon túl konkrétan a puncinyalás) legalább 5-10 perc puncinyalás kell, hogy elég nedves legyen és tág, és úgy már nagyon élvezi ha beteszem neki. Nos, ez nagyon sok javulás, mert korábban nagyon ritkán volt orgazmusa. Viszont hátrány, hogy nem mindig van kedvem nyalakodni, és ezekkel már nincs öt perces szex, ha nincs fél-egész óra idő rá, nem is szexelünk. És hát sikosítót is használunk az elején, ami korábban soha nem kellett.

Viszont én is nehezebben tudok elmenni, időben is több kell.

Tehát lehet növelni, az tuti.

2 dolog fontos: a henger ne legyen sokkal vastagabb a farkadnál, mert az nem jó.

Én a kb. 4,5 cm –es vastag farkamra 5 cm belső átmérőjű hengert használok.

Van vastagabb hengerem is, de az nem jó, nem nyújt csak szélesít és húz, túl gyakori sérüléseket okoz, és a nagy  méretű henger behúzhatja a golyókat is, meg egyebek, szóval nem jó.

Sok embernek ezért nem sikerült szerintem, mert rendelt egy hengert de nem jó vastagsággal.

Én az első hengeremet kinőttem, és meg kellet hosszabítanom. Vettem a kertész boltban egy műanyag mérőhengert, a tetejét levágtam, és azt ragasztottam bele epoxi ragasztóval.

A henger alját pedig gyertya melegítéssel és harapófogóval peremesre hajlítottam, hogy ne nyomja, ne vágja a farok melett. Mert ha éles a pereme, akkor azért az fájhat erősebb vákumnál.

Így nem kell szilikon gumi se, csak egy kis testápoló.

40-50 perc edzés, erős vákuum, és ennyi. (Az ajánlott 20 perc biztos kevés a növekedéshez, és vákumból is erősebb kell.) (Az 50 percet viszont nem szabad túllépni sohasem, mert az már vérellátási problémákhoz és károsodáshoz vezethet!!)

UI: erős vákumozás után kb. 6 órán keresztül nem nagyon van jó erekció.

De kb. 24 óra után lesz csak nagyonerős erkció, ettől nem kell megilyedni, nem okoz károsodást.

A nők amúgy se szeretik, ha a bőr meg van duzzadva, tehát közvetlen vákumozás után nem élvezik annyira, hiába vastagabb.

Azt élvezik, ha a szerszám vastag és hosszú és merev, és rajta a bőr vékony és nem duzzadt.

(Vákumozásnál a bőr beduzzad általában, ami 6~ de legkésőbb 24 órára múlik el.)

Ezért ha 2-3 naponta vákumozol, úgy időzísd, hogy a tervezett szex előtti napon ne vákumozz.

Ha ez nem megoldható, inkább ne is kezd el.

Mellékhatás a néha jelentkező max 1 napig tartó dudorokon kívül bebarnulhat a bőr.

Ez 3-5 hét alatt elmúlik magától, de ha folyamatosan rávákumozol barnás megmaradhat.

Nos én bekentem barnítókrémmel az egész bőrt (hogy ne legyen foltokban barna, foltokban fehér), és azt mondtam ez ilyen lett, biztos a kor meg a hormonális hatások.

Simán elhiszi.

Ja és tarsd tisztán az eszközt, rendszeresem hetente legalább 1~2* mosd el, különben baktérium/gomba problémáid lehetnek majd, nem is neked, inkább az asszonynak…

Szóval aki akarja csinálja, 2,5~2,8 cm növekedést, és majd fél cm vastagodást el lehet érni, mert nekem sikerült.

Walter-Mute Creative Commons License 2020.08.15 0 1 8107

A helyzet az, hogy hosszú évekig én is pontosan azon a véleményen voltam, amin Te. Mindenkit igyekeztem lebeszélni a faroknövelésről, aztán azóta egy kissé megváltozott a véleményem.... Nincsenek extra méreteim (18 / 4,5 cm), nem is kicsi, de sokszor éreztem úgy, hogy kevés a barátnőmnek. Nem töltöttem ki kellően, pedig nem az a nagyon tág típus, sőt.... Aztán az évek során beszélgettem erről sok lánnyal, nővel és azt kell mondanom, hogy a legtöbbnek elképesztően csillogott a szeme, amikor a nagy farkakról volt szó. Konkrét példáim is vannak (3), akikről tudom, hogy a párjuk bőven átlag feletti méretekkel rendelkezik és nagyon élvezik.... Nem állítom, hogy mindenki élvezi a nagyot, de az én tapasztalataim szerint meg nagyon felvillanyozza őket már csupán a nagy farok látványa is...

 

Egyébként én sosem kezdtem faroknövelésbe, viszont most gondjaim vannak.... Fájdogál és görbül. Van itt valaki, akinek van a görbület (talán peyronie-kór?) kezelésével kapcsolatosan néhány tippje? Egyelőre nem vészes, de foglalkozni kell vele. A proextender nyújtót próbálta valaki? Egy andrológus szerint hatékony...

Előzmény: _snowboard_ (8106)
_snowboard_ Creative Commons License 2020.08.13 0 3 8106

Úr isten, mi ez a fórum?!

Ilyeneket olvasok, hogy 17 centis és 19-et szeretne, meg hasonlók. Miközben az átlag hossz 13-14cm között van, átlag vastagság pedig 4cm alatt. Aminek (mindkét irányból) közelébe eső méretekkel egészséges férfiak százmilliói boldog és kiegyensúlyozott szexuális életet élnek.

Ilyesminek tényleg csak akkor lehet bármi értelme, ha valaki mikropénisszel rendelkezik. Ha valakinek a párja, élete szerelme, akivel le szeretné élni az életét extra tág és hosszú vaginával rendelkezik, esetleg akkor is helyénvaló lehetne, de ha a nő kevesli, akkor inkább inkább azon kéne elgondolkozni, hogy biztos jól választott-e párt.

Egyébként a fölösleges mérethajhászás megfékezésére érdemes megemlíteni a nagy méret hátrányait is. Tapasztalatból írok, igazán szép számú nőhöz volt szerencsém, ami már statisztikailag releváns. A méretem mind hosszában, mind vastagságában bőven átlag feletti, bár közel se hatalmas. És bizony egész százalékokban mérhető azon nők száma, akikkel az aktus egyáltalán nem tudott létrejönni (megfelelő erekció ellenére se), mert fizikailag nem fértem be, és kb a nők 30%-ánál befér ugyan, de az előjáték ellenére is fáldalmat okoz, egyértelműen kellemetlen számukra a közösülés. És igen, találkoztam olyannal is, akiben harangozok, vagy csak elég lazán töltöm ki(<5%).

Ki akarna a párjának fájdalmat okozni, csak azért, hogy elmondhassa mekkora "férfi"?

Aki átlagos, vagy afölötti mérete ellenére a méretnövelésen goldolkozik az nagyon rossz ajtón kopogtat, mert "siker" esetén se fog megoldódni a problémája. Jobban tenné ha a valós, ténylegesen fennálló önértékelési problémáját kezdené el megoldani szakember segítségével.



Wildboy86 Creative Commons License 2020.07.13 0 0 8105

Helló engem érdekelne! Írj mailt légyszíves! Wildboy8612@gmail.com

Előzmény: kukeki (8104)
kukeki Creative Commons License 2020.07.10 0 0 8104

Bathmate hercules soha egyszer sem használt 4 éve vásárolt azóta a szekrényben volt. 10eft eladó. Érdeklődj privátban vagy hozzászólva a témához.

Posta megoldható. 

Törölt nick Creative Commons License 2020.06.28 0 0 8103

Van még valaki aki műveli ezt a műfajt?

Van-e egy-egy régi motoros aki sok éve csinálja (konkrétan a pumpára gondolok).

Alakult -e ki nem várt mellékhatás, vagy más probléma.

És hozta -e a várt eredményt, vagy csak kis + aztán semmi?

 

Régebben mintha bevállalósabbak lettek volna az emberek.

Vagy semmit sem ér az egész, és kár volt vele vacakolnotok?

pwood018 Creative Commons License 2020.03.27 0 0 8102

NaturalXL pénisznövеlő tabletta - naturalxlpills.com Csak hat hete hаsználom. A péniszem 2 cm-rel hosszabb.

Burgonya kipörgető Creative Commons License 2020.03.06 0 0 8100

Férfi intim torna segíthet. Tapasztalatot nem tudok mondani, annyit nem csinálom. Meg hát a szokásos dolgok, dohányzás, alkohol mellőzése a vérkeringés miatt. Sportolás meg ajánlott. Ja meg hát használni kell, állítólag az éjszakai/reggeli merevedés azért van, hogy aki nem használja is képes legyen gyermeket nemzeni (én nem veszek fel feszes nadrágot éjjel, biztos ami biztos).

Előzmény: Bigtool (8099)
Bigtool Creative Commons License 2020.03.04 0 0 8099

Lehet nem a legmegfelelőbb helyen kérdezem, de mivel érhetek el erőteljesebb merevedést , erekciót?Vagy van erre is valami technika?

Burgonya kipörgető Creative Commons License 2020.01.24 0 0 8098

Biztos mindenkinek megnőtt a töke :D

 

Viccet félretéve én próbálom hetente többször alkalmazni ezt a jelq technikát. Szerintem itt olvastam korábban valakitől, hogy zuhanyzáskor csinálja. Jó ötletnek tartottam, meleg zuhany, síkosítás is kéznél van pl. tusfürdő formájában és lemosni is könnyű akár azt, vagy más síkosítót.

Én rövid ideig csinálom és nem is mindig tudom tartani a rendszerességet, így eredményt ne kérdezz. Meg amúgy sem szabad túlzásba vinni szerintem. Mikor régebben komolyabban utána olvastam a pénisznövelésnek, általában a gátizom tornát is hozzá tették, meg hát az egészséges életmódot. Ezek segítségivel is lehet javítani a dolgokat. Ártani biztos nem árt magának az ember, ha odafigyel étkezésére, sportra, és kerüli a káros szenvedélyeket.

 

Lehet nem erre gondoltál, mikor kérdeztél, de kicsit megszaladtak az ujjaim írás közben :)

Előzmény: Boldog 2 (8097)
Boldog 2 Creative Commons License 2020.01.21 0 0 8097

Sziasztok  rég volt valami fejlemény  mostanában foglalkozik valaki jelqing el? 

apa1918 Creative Commons License 2019.11.18 0 0 8096

Szia Másban is segít?

Előzmény: Gábor230 (8089)
Burgonya kipörgető Creative Commons License 2019.09.24 0 0 8095

Inkább csak érdekességnek mutatom ezt a videót. Én nem vállalnám be az biztos.

 

https://www.youtube.com/watch?v=8XB72R8bgi4

 

Tartó szalagokat elvágják és azért is kell az eszköz utána, hogy ne tapadjanak vissza. Meg saját zsírral feltöltök a péniszt, amit masszírozni kell, hogy gondolom ne egy csomóba maradjon. Feliratot én bekapcsoltam, hogy értsem mit mondanak:)

Bigdeel Creative Commons License 2019.09.23 0 0 8090

Sziasztok!

Eladó a képeken látható használt Bathmate X30 és egy Andro penis gold. Mindkettő hibátlanul működik. Az Andro használva sem volt, csak a kényelmi kiegészítők miatt vettem, amit egy másik készülékhez használtam. Áruk jelképes 20-20 ezer forint. Ha mindkettőt elviszed tudok engedni az árból. Akit érdekel vagy kérdése van a bigdeel88@gmail.com-ra tud írni. 

newman61 Creative Commons License 2019.09.09 -1 1 8093

Megismétlem egyik társunk kommentjét:

 

slatna  2019.06.03    -2 1 8073

Kalapács, satu soroljam! Növeli a vetületi szélességét pl. akár a hosszát is csak az átmérője csökken!

Ilyennek terveztétek magatokat,amilyenek vagytok, fogadjátok már el. Minél nagyobb lesz, annál kevesebb vér jut az agyatokig és indul a láncreakció.

 

 

Magyarul a topic címében lévő kérdésre válaszolva

 

SEMMIVEL!

 

A sildenafil használatát követően a petyhüdt állapotú penis nagysága nagyon meg tud növekedni ( a bővebb véráramlás miatt),de a pde5 gátló szervezetből való kiürülése után kb 4-6 órán belül helyreáll az eredeti állapot!

 

Tartós állandó növelésre nincs mód!!!!

Bigtool Creative Commons License 2019.09.08 0 0 8092

vicc az egész 😉 Mondanak ra egy pár varázsigét és meg is nő? 😆🤣

Előzmény: Törölt nick (8091)
Törölt nick Creative Commons License 2019.09.08 0 0 8091
Imádkozhatsz is neki,akkor sem lesz nagyobb! Nagyobbnak látod,mert úgy szeretnéd!
Előzmény: Bigtool (8090)
Bigtool Creative Commons License 2019.09.08 0 0 8090

Mágia?? Ne már :DDDD

Előzmény: Gábor230 (8089)
Gábor230 Creative Commons License 2019.08.27 0 0 8089

Sziasztok!!!

 

Sok mindent kipróbáltam de végre megtaláltam a megoldást!

Nekem Tóth Cirila segített!

Facebookon megtalálhatjátok 

NEm hittem benne de egy mágia segitségével sikerult 3 cmrel növelni tartósan

Törölt nick Creative Commons License 2019.08.05 0 0 8088

Semmivel 

Előzmény: Törölt nick (6503)
Priapos Creative Commons License 2019.07.20 -1 1 8087

Igazad van. Mikor még nem jelentkeztem be a fórumra, mutatta a nevét, utána meg már nem figyeltem, csak írtam a hozzászólást. Bocs a sok OFF hozzászólásért! A vákuumhenger még mindig eladó.

Előzmény: Burgonya kipörgető (8086)
Burgonya kipörgető Creative Commons License 2019.07.18 0 0 8086

Törölt nick áll a neve helyén, így lehet nem is kapsz választ.

Előzmény: Priapos (8085)
Priapos Creative Commons License 2019.07.18 0 0 8085

Egy hete küldtem emailt. Eddig zéró válasz...

Előzmény: Törölt nick (8084)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.11 0 0 8084

Elnézést!

 

A helyes e-mail cím:

bigmaci80@gmail.hu

Előzmény: Priapos (8083)
Priapos Creative Commons License 2019.07.10 0 0 8083

Próbáltam emailt küldeni, de az a rendszerüzenet jött vissza, hogy ez az email cím nem létezik...

Előzmény: Törölt nick (8081)
Thaeyi Creative Commons License 2019.07.10 0 0 8082

Nekem közvetlen a pumpálás után a kiinduló 13-nál kábé 5-tel több, 18. Az már elég jó fegyver.

Sajna ha lelankad és újra felűllítom fél nap múva már csak 2-2,5 cm a növekmény a "kezelés" előtti méretemtől.

Egy éve használom és mellé krémeket szoktam bevetni.

Párkapcsolatban nem cink pumpálni, a nagyobb méretnek mindig örülnek. Sajna futó kalandban nem merném bevállalni, hogy várj rápumpálok 5 percet, hogy nagyobb legyen:D:D Ott csak a maradandó plusz 2 centit tudom prezentálni:!

Előzmény: Ahnaed (8047)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.10 0 0 8081

Bigmaci80@gmail.com

Előzmény: Priapos (8080)
Priapos Creative Commons License 2019.07.10 0 0 8080

Szia! Igen, aktuális még. Ha adsz valamilyen elérhetőséget, írok rá. 

Előzmény: Törölt nick (8078)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.10 0 0 8079

Szia! Igen, aktuális még. Ha adsz valamilyen elérhetőséget, írok rá. 

Előzmény: Törölt nick (8078)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.09 0 0 8078

Szia

 

ha aktuális még érdekelne!

Előzmény: Priapos (8061)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!