Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.11.24 0 1 487

Persze, hogy a nagyobb a jobb, férfinek, nőnek is. Női társaságban, ha valaki lefeküdt a "friss" pasival, mi az első kérdés? Hogy mekkora van neki... Innentől nincs értelme azon vitatkozni, hogy számít-e vagy nem. Ez a topic is ezért jött létre, ezért csinálom én is ezeket a gyakorlatokat.

A hozzászólásod második részével viszont nem értek egyet. Velem is történt már olyan eset, hogy történetesen velem csalta meg a barátját a hölgyemény. És nem azért, mert a barátjának kisebb volt, mint nekem, hanem mert egy bunkó fasz volt. Alul már kifejtettem, hogy ilyen téren átlagos vagyok.

A megcsalás dolog sokkal összetettebb dolog. Lehet 20 centis farka is valakinek, ha egy tahó állat. Ha a csaj _nem_ csak a szex miatt van az illetővel, hanem mert esetleg szerelmet is keres, akkor hosszútávon nem fogja elviselni a bunkóságot. Lehet mondani, hogy savanyú a szőlő, de nekem ez a véleményem.

Nézd, ha a párom megcsal annak szerintem nem csak az lesz az oka, hogy nem egy lófarok lóg a lábam között. De onnantól engem se fog érdekelni, hogy megcsaljam-e vagy sem. Egyértelmű, hogy megcsalom és qrvára nem fogok összezuhanni, hanem a saját élvezetemmel fogok foglalkozni.

Amit tudni kell sztem minden kismérettel "megáldott" férfinek, hogy őt nem arra teremtette a jó isten, hogy minden nőt kielégítsen bármi áron. Az ilyen férfiaknak szerintem a saját örömével kell elsősorban foglalkoznia, mert meg is szakadhat, vért izzadhat, sose fog olyan örömet okozni a nőnek a kis méretével, mint egy nagyfaszú néger csóka. Elégedjen meg azzal a tudattal, hogy ő azt a bizonyos orgazmust tudja csak egy nőnek okozni, amit és kész. Kurva nehéz elfogadni, DE MUSZÁJ.

Ezekkel a gyakorlatokkal se lehet csodákat elérni, de a péniszméret növelés nem az a téma, ahol 2-3 centis növekedés nem jelent semmit... Nem mind1, hogy 15 vagy 18 a jancsi...

Előzmény: Törölt nick (486)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.24 0 1 486

Na figyelj! Akármit mond bmelyik csaj, úgyis a nagyobb fasz a jobb neki. Nem kell itt mímesmázolgatni! Az kell neki, met azt jobban élvezi, ha nagyobb fasz feszíti, mintha csak azt érzi, hogy vkinek a csípőcsontja veri a seggét...

 

Ebben a témába a nők HAZUDNAK!!!! Legyen az méret vagy orgazmus kérdés!!!! Főleg ha még érzelmileg kötődnek is. A leggecibb és a legőszintébb csaj sem fogja őszintén elmondani a véleményét annak a ffinak, mert úgy gondolja, hogy nem tetszene, fél, hogy megbánt, és fél mindentől. Nekem ne jöjjön senki azzal, hogy ez is jó meg az is jó... Persze, hogy bazzeg, mert most ez van..

 

Melesleg a faterod főztjéhez. Tegyük fel, faterod szarul főz, de te nem akarod megbántani, inkább havonta 1x, amikor már nem bírod, mert hiányzik vmi jó, akkor átmész a mamihoz, vagy vmi étterembe.... Aztán hazamész, elédrakja az övét, és mosolyox, hogy ez most milyen jóra sikerült... (Remélem a nagyon átvitt fogalmazásomból mindenre érted az utalást)

 

Szóval had ne mondjam..

 

Nagy fasz kell és kész. Ha nincs nagy, akkor az van. Azzal kell beérni, és hallgassunk! Ez a gyógyszer. Azzal kell előállni, amiben jó vagy!

Előzmény: Törölt nick (484)
anorbert Creative Commons License 2005.11.24 0 0 485

Szia!

 

Hát én elkövettem azt a hibát és bele-bele olvastam. Döbbenetes volt, és elszomorító. A saját életembe még senki nem mondta hogy rossz volt neki, de pont a feleségem az aki .. bár nem mondja de kitágul és gyakorlatilag nem érez engem. Ez kétségbeejtő.  Na most visszavonulok és értékelem az olvasottakat.

 

Sziasztok. 

 

 

 

 



Törölt nick Creative Commons License 2005.11.24 0 0 484

Kicsit felhozom már a topicot, azért ez egy örök téma :)

Nos, átolvasva az itteni tapasztalatokat (bármennyire is régiek), én is úgy döntöttem, hogy megpróbálkozom a "kézi" technikával. Méreteimet tekintve az átlagosnak vagyok mondható (legalábbis azok a felmérések alapján, amit a neten találtam). Hogy mit szeretnék elérni? Iaszon régi tapasztalatával már tökéletesen elégedett lennék (értsd: +1,5-2 centi hossz, +0,5-1 centi vastagság).

Amivel kapcsolatban nekem is kétségeim vannak az a dolog tartóssága. Ezért lenne jó, ha régi "gyakorlatozók" beszámolnának eredményeik megmaradásával kapcsolatban :)

Hogy miért kezdek neki?

Lassan 1 éve, egy egész komoly párkapcsolatban élek. A párom egyszer se szólt a méreteim miatt, gyakorlatilag addig nem is emlitett semmit a dologgal kapcsolatban, amig én nem kérdeztem rá. Miután rákérdeztem, azt mondta, hogy az előző barátjának nagyobb volt, de számára az 5 perces menetek nem nyujtottak kielégülést, elmondása alapján 1x volt orgazmusa az ex-el töltött kicsivel több, mint két hónap alatt.

Ha számolni kellene akkor ő a negyedik nő, akivel úgymond intim kapcsolatba kerülök teljes mértékben. Úgy érzem meg tudom állapitani, hogy ha egy nő szinleli az orgazmust ugyanis volt hozzá tapasztalatom. Jelenlegi párom elmondása és észrevételeim szerint a női orgazmusok számát tekintve egész jól állunk :) (2-3 alkalmanként szinte biztos, ha nem több, de azt mondta előfordul, hogy nem tudja mikor végződik az előző és kezdődik az új).

Persze lehet mondani, hogy hazudik, nem is élvezi velem a szexet, csak megjátsza magát és egyébként is, az én megfigyeléseim is szarok lehetnek. Én erre csak annyit mondok, hogy egy _normális_ ember (legyen akár nő, akár férfi) nem tölt el egy kapcsolatban 1 évet vagy többet úgy, hogy nem élvezi a szexet a párjával.

Azt a párom is elismerte, hogy magával is kitolna, ha azt hazudná, hogy jó a szex velem, mert akkor én se változtatnék a dolgokon. Olyan ez, mint a faterom főztje. Ha nem mondom meg neki, hogy szart csinált akkor mindig igy fogja csinálni, tehát mindig szar lesz. Ha megmondom neki akkor van esély rá, hogy változtatni fog, ha akar rajta változtatni. Kicsit elkanyarodik a példa, de szerintem kb. hasonló :))

Szóval, ha minden jó miért akarok "növeszteni"? Mert jót tesz az ÖNBECSÜLÉSEMNEK, hogy "nagyobb" lehetek, mint az átlag. A párom úgy érzi, hogy ez inkább nekem fontos, mint neki (bár egye-fene alapon ő se bánná azt a + centiket :D).

A másik ok pedig egy bizonyos oldal, amit még a régi Számít-e a méret az ágyban c. topikban linkelt be valaki (ha jól emléxem kiran). http://www.penissizedebate.com

Itt 55 oldalon keresztül elemzik a méret kérdést. Alul "termett" férfi társaimnak azt tanácsolom, ha nem bírják a megrázkódtatásokat akkor NE nézzék meg az oldalt, mert az igazság fájdalmas és brutális... Akit nem érdekel a méret téma annak szintén nem ajánlom. A tényeket képekkel és logikus következtetésekkel bizonyítják valamint statisztikai adatokkal. Nekem mindenesetre arra jó volt, hogy megtudjam a nők, hogy állnak a méret témához, valamint hogy a méretnek milyen köze van a női kielégüléshez.

Nos, én ennek az oldalnak a hatására kezdtem el a "növelést"... 

HatfaludyFeri Creative Commons License 2005.11.03 0 0 483

Az enyém most éppen megnőtt!
Ugyanis megnéztem a gigantikus csiklókról szóló topic legutóbbi képeit!
Jó lenne tenni valamit a visszakicsinyítés érdekében, de sajnos éppen nincs rá mód...
Így aztán lelankad majd magától is.
:-((((
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.01 0 0 482
Nagyítóval, óriás kivetítővel.
DeadFox Creative Commons License 2005.10.26 0 0 481
lankadatlan igyekezettel....
QAF Csibészke Creative Commons License 2005.10.26 0 0 480

Talán vágyakozással.:)

És az sem árt, ha meleg van a szobában.:)

 

És a dohányzás, iszás mellőzésével.;)

 

and_ros Creative Commons License 2005.10.25 0 0 479
Harom hete kezdtem az a.p-szel. Nem tudom. Egyelore csak kellemetlen. Abban nem vagyok biztos, hogy az utcan nem latszik. Ezert csak otthon hordom. Igy meg nehez 8-10 oran at nyujtani naponta. Hordta valaki ezt az utcan is? Mik a tapasztalatok?
Előzmény: ad_albert (476)
lucaa Creative Commons License 2005.10.14 0 0 478
:)))
Előzmény: Törölt nick (477)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.14 0 0 477

Ha nem sikerülne, akkor sem érdemes csüggedni:

ad_albert Creative Commons License 2005.10.13 0 0 476

ráadásul fent van a neten több helyen is. Ingyen letöltheti bárki.

Ez a nagyító téma legalább 10x elhangzott csak ebben a topic-ban. Amúgy meg kár, hogy a gyerekek is idetalálnak, mert szerintem ők azok akik benéznek egy fórumra és max az uccsó oldalt végigolvassák, jó esetben, aztán jön az igazán építő hozzászólás.

koffa Creative Commons License 2005.10.13 0 0 475

Nyújtással.

Optikailag elég egy nagyító is.

Törőlt_nick Creative Commons License 2005.10.13 0 0 474
szerintem igen gyorsan ki fognak innen rugni ha itt reklámozod ingyé a fizetős oldaladat, ráadásul egy csomó topikban...
Előzmény: Törölt nick (473)
ad_albert Creative Commons License 2005.10.11 0 0 472
Jah én próbálkoztam. 4 hétig gyűrtem heti 5x és a végén nem voltam biztos h most nőtt-e. Lehet h 1/2 cm-t de csak hosszra. Nekem elvette a kedvem ez a gyenge eredmény, de lehet, hogy ismét nekikezdek, mert valaki írta itt, hogy kb 3-4 hónapnál tartott és vagy 2,5-3 cm-t nőtt, de neki se az első hónapban. Ha 1értelmű centit hoztam volna, akkor tuti nem hagyom abba.
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2005.10.11 0 0 471
A jedik ruhája alatt nem látszik, de chippendale táncosoké alatt igen.
Előzmény: Törölt nick (470)
# Kadasman-Turgu # Creative Commons License 2005.10.06 0 0 469
Ébresztő!... Senkinek nem hozta még meg az eredményt az edzés?
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.14 0 0 467
Én már patkány szintjén vagyok... Hosszú és kitartó! :)
Előzmény: a templom egere (466)
a templom egere Creative Commons License 2005.09.14 0 0 466
Nekem.
Mar egy azsiai kolyokeger szintjen vagyok.
Előzmény: # Kadasman-Turgu # (464)
# Kadasman-Turgu # Creative Commons License 2005.09.14 0 0 465
Te is gyúrtál?
Előzmény: ad_albert (460)
# Kadasman-Turgu # Creative Commons License 2005.09.14 0 0 464

Nem én gyűjtöttem, a sok baszás miatt ez már nem fért bele.

 

Egyébként kinek nőtt meg az itteniek közül a legjobban a fasza?

Előzmény: Törölt nick (461)
ad_albert Creative Commons License 2005.09.14 0 0 463
5 forintos kütyü 60ezerért. Nagy biznisz.
tvonitu Creative Commons License 2005.09.14 0 0 462
http://www.andro-penis.hu/index.php
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.13 0 0 461
Nem mondod bazmeg, hogy ezt te mind kigyűjtötted!!!!! :))
Előzmény: # Kadasman-Turgu # (452)
ad_albert Creative Commons License 2005.09.11 0 0 460

El se hiszem, hogy valaki hozzászólt. Itt görcsöltem már több hónapja, hogy írjatok.

Eddig az derült ki itt, hogy a vastagság és a hossz növelése is változó eredménnyel volt mindenkinél. Volt aki azt írta, hogy csak vastagodik és volt aki az ellenkezőjét. Szal lehet, hogy szerencséd lesz és neked pont az nő meg amit szeretnél, de ez szerintem befolyásolható azzal, hogy melyik gyakorlatot csinálod.

 

Szerintem 21/5,2 eléggé arányos és nem is értem mi hiányzik onnan. Szal azzal inkább 'gizdázni' kell, nem pedig növelni, banyek.

 

Van aki gyúr mostanában? Vannak eredmények? Írjátok meg lécci!

# Kadasman-Turgu # Creative Commons License 2005.09.07 0 0 459
Kurtafarkú kismalac: „Miért …akarod megnövelni az átlagosnál már így is nagyobb méreteidet? Mondta a barátnőd, hogy még nagyobbat szeretne? … ne növelgesd, hanem adj belőle kölcsön!”

 

*.* : „…legyél elégedett azzal, ami van, az átlagnál ez is nagyobb, mielőtt még a mániáddá válna a növelés, és ez a nemi életed kárára válna…”

 

Eddig még senki nem tette szóvá, hogy kicsi, hanem csak az ellenkezőjéről hallottam (egyszer egy nő pl. azt mondta, hogy a barátnőjétől hallotta, hogy nagy a farkam, így hát szeretné ő is megtapasztalni :) ). Nem elégedetlenkedésről van szó, egyszerűen azt a fajta szexet kedveljük a párommal, amit mi úgy nevezünk, hogy leigázósdi. Ez az, amikor a nő – jelen esetben a menyasszonyom – megkér, hogy „alázzam meg” vagy hogy „igázzam le”, és ehhez szerintem a minél nagyobb méret hozzátartozik. (Lehet, hogy kissé talányosan hangzik, de biztos sokan értik.) Tehát nem telhetetlenségből vágyom a nagyobb vastagságra... Bár való igaz, kedvesem biztosított róla, hogy a méretem a számára kielégítő. És természetesen régóta tisztában vagyok azzal is, hogy a farkam mérete nem rendkívüli, legalábbis a szó extrém értelmében.

 

Szerintem a plusz 1-2 centivel sem lennék én még XXXL-es… Azzal meg tényleg nem is tudnék mit kezdeni (jó öblös pina kéne hozzá)…

Előzmény: *.* (455)
*.* Creative Commons License 2005.09.07 0 0 455
szerintem itt az átlagos méretek is akkora szórást mutatnak, ami máris kétségbevonhatóvá teszi a felsorolt statisztikák megbízható voltát

szerintem a 18/5-ös (merev méret) hímvessző már a ritkaság kategóriába számít, afölött még inkább

menetek száma: szerintem (illetve az általam ismert csajok szerint is) inkább kevesebb (1-2) hosszú (1/2-2 órás), mint sok (8-10) 5-10 perces, tehát a számszerűség itt semmit nem jelent, inkább csak az egót növeli, épp úgy, mint a nagy méretek
(én pl. a saját farkamat még sosem mértem meg... gyerekes dolognak tartom az ezzel való dicsekvést vagy az emiatti szégyenkezést; adottság, akkor van, amekkora van, hacsak nem valami nagyon szélsőséges érték, mondjuk 10 cm alatt vagy 25 cm fölött, ami esetleg már tényleg a kárára lehet a nemi életnek)

ja, egyébként tévhit, hogy a négerek farka nagyobb (olyan csajoktól hallottam, akiknek bőven voltak tapasztalataik e téren); átlagban ugyanakkorák, mint a fehéreké, csak nagyobb és szélsőségesebb mértékű a szórás - mindkét irányba

csak egy tanács: legyél elégedett azzal, ami van, az átlagnál ez is nagyobb, mielőtt még a mániáddá válna a növelés, és ez a nemi életed kárára válna
Előzmény: # Kadasman-Turgu # (452)
A n t ó n i a Creative Commons License 2005.09.07 0 0 454

Mondd, Grün, te most panaszkodsz, vagy dicsekszel?

:)

Előzmény: # Kadasman-Turgu # (452)
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2005.09.07 0 0 453

Én két dolgot nem értek, mind a kettő úgy kezdődik, hogy: Miért. És a folytatás:

 

... másoltad be ide ezt a rengeteg idézetet, amelyeknek nagy része egy kicsit kevesebb jóindulattal marhaságnak nevezhető?

 

... akarod megnövelni az átlagosnál már így is nagyobb méreteidet? Mondta a barátnőd, hogy még nagyobbat szeretne? Szerintem ne következtess, hanem kérdezd meg, mielőtt esetleg rontasz a helyzeten, már ami az egymáshoz passzolásotokat illeti!

(Azt is mondhatnám, hogy ne növelgesd, hanem adj belőle kölcsön!)  :-)

Előzmény: # Kadasman-Turgu # (452)
# Kadasman-Turgu # Creative Commons License 2005.09.07 0 0 452
Még csak beleolvastam a topicba, ezért nem akarok feleslegesen kérdezősködni. Engem csak a pénisz vastagságának a megnövelése érdekelne, most már kíváncsi lennék, 1–1,5 cm-es növekedéshez mi kell.

 

Az adataim:

 

Magasság: 188 cm

Pénisz alapállapotban: 12 cm

Pénisz erekcióban: 21 cm (csak a bedugható rész, azaz a fölső felületet mérve)

Átmérő: max. 5,2–5,3 cm

 

Az utóbbi adat az, amin „fölfelé” még nem ártana korrigálni. Tegnapelőtt a menyasszonyommal lemértük a lemérendőt, mert újabban elkezdtem feszegetni ezt a témát, és még magam is meglepődtem, amikor kiderült, hogy a méreteket eddig 1-2 centivel alábecsültem. A hosszúság azonban a legkevésbé izgat, mivel jövendőbelim is jelezte már többször, lehetne pár centivel rövidebb (különösen hátsó közelítésben kell vigyáznom a teljes behatolással). A dolog vagy inkább személy, aki miatt a téma szöget ütött a fejembe, nálam is „az előd” volt, aki miatt én már csak a 2. legnagyobb szerszámmal büszkélkedő hím lehetek párom életében. Az övé ugyanis hosszra nem volt nagyobb, mint az enyém, de vastagságra igen – 20 centivel szerényebb testmagassága dacára. („Kis ember mindig nagy bottal jár.”) Ami miatt ez érdekes, hogy – anno – első alkalommal egy panzióban állítólag eléggé megdolgozta jövendőbelimet, úgyhogy a petefészek tájékán jelentkező fájdalmak miatt napokig alig tudott leülni. Hasonló jelenségek kettőnk együttlétei alkalmával is mutatkoztak, főleg hátulról közelítő pózban, de abból, hogy az első kefélésükkor 3x ismételtek (nálunk ez 8 volt :) ), és hogy a pacák nős volta ellenére három évig intenzíven dugtak, arra következtettem, hogy nagyon bejött neki azért a farok vastagsága, tehát 1-2 centi pluszt még a részemről is elbírna. (Na igen, adnék is én, a másik paraméter rovására… Ha ez olyan egyszerű volna.) Ami egyébként leendő hitvesemet illeti, kifejezetten szűk a puncija, és velem több dolgot megcsinált – anál, orál és egyebek –, amit az elődömmel nem. De most mit nem adnék, már pusztán hiúságból, egy szerény kis farokhízlalásért… 1-2 centis vastagodás (lehetőleg tartós, és nem eseti!) megoldható…?

 

Közben utánaolvastam a témának:

 

 

Az általánosítás egyben leegyszerűsítés is, mégis „van benne valami”. Egy tudományos felmérés, az amerikai Charles Darwin Kutatóintézet statisztikája a következőkről tanúskodik:


Az átlagos péniszméret az erekció állapotában fekete férfiaknál 16–20 centiméter, átmérője pedig 5 cm. A fehér férfiaknál ugyanez a méret: 14–15 cm, illetve 3,5–4 cm. Az ázsiai férfiak esetében a hossz 10–14 cm, az átmérő pedig 3 cm körüli.

 

A vagina mérete is hasonlóan változó, etnikumok szerint: az átlagot tekintve a fekete nők vaginája nagyobb (szélesebb és mélyebb), a fehér nőké közepes, míg az ázsiai nőké kisebb méretű.

 

Ám a méretbeli különbségek nem lényegesek. Sokszor elmondották már (ugyan a fentebb már idézett Woody Allen szerint: inkább az érintettek vigasztalására), hogy a méret nem minden, sőt...! A szexben sokkal fontosabb szerep jut az egymás iránti vonzódásnak és a technikai képességeknek. Vagyis nem a mennyiség, hanem a minőség...

 

Forrás: http://www.kiskegyed.hu/index.php?apps=cikk&cikk=3239 .

 

 

 

 

Révay Nagy Lexikona (Bp., 1914., 10. kötet, 105. oldal):


A kifejlett férfi hímvessző 10–12 cm hosszú, merevedetten 15–20 cm-es.

 


Dr. Nádas Mihály: Ámor és Hymen (Bp., Rozsnyai, 1915, 24. oldal):


A hímvessző merev állapotban 15–20, sőt nem ritkán 25 cm is lesz, míg átmérője 3–4–5 cm-t mutat.

 


Dr. George Belham: The Virility Diet (Corgi Books, 1965, 22. oldal):


A merev pénisz egyénenként változó, általában 5" és 7" közötti hosszúságú (12,7–17,8 cm).

 

 

Dr. Hirschler Imre: A nők védelmében (Medicina, 1969, 96. oldal):


Az átlag méretek ernyedt állapotban: hossz 10, átmérő 2,5, körfogat 7,85 cm. Merevedéskor a hossz kb. 15, átmérő 3,75, körfogat 11,75 cm-re növekszik.

 

 

David Reuben, M. D.: Everything you always wanted to know about sex (Bantam, 1970, 7. oldal):


Az átlagos merev pénisz 6" (15,2 cm). A skála 4.5"-től 8"-ig terjed. (11,4–20,3 cm) A nem hivatalos világrekord 14" (35,5 cm).

 

 

Inge and Sten Hegeler: An ABC of love (Neville Spearman, 1971, 152. oldal):


Az átlagos hímvessző erekciós állapotban 5.5"–6" (14–15,2 cm) hosszúságú a felső oldalán mérve.

 


Dr. Benjamin Spock: Tinédzserek könyve (Medicina, 1973, 160. oldal):


Gyermekkorban a pénisz 2,5–5 cm hosszú; a pubertás idején 7,5–10 cm-nyire nő meg, és jelentékenyen megvastagszik.

 


Dr. Molnár Jenő–dr. Szarvas Ferenc: Andrologia (Medicina, 1973, oldal és 92. oldal), ami szó szerint ugyanaz, mint:

 


Klinikai endocrinologia, 2. kötet (Medicina, 1981, 893. oldal):


Egészséges felnőtt férfi penise nyugalmi állapotban 9–15 cm hosszú, körfogata kb. ugyanennyi vagy valamivel kevesebb.


903. oldal:


 A HÍMVESSZŐ HOSSZA NYUGALMI ÁLLAPOTBAN:
1 év 3–8 cm
12 év 4,5–9 cm
14 év 8–15 cm
15 év 9–15 cm

 


Eric W. Johnson: Love and Sex in Plain Language (Bantam Books, 1974, 15. oldal):


Az érett férfiak erekcióban lévő péniszének hossza általában 5" és 8" között mozog (12,7–20,3 cm).

 


Dietz–Hesse: Szexológia (Gondolat, 1975, 105. oldal):


A hímvessző átlagos hossza 7–9,5 cm, erekcióban 14–17 cm. Vastagsága 3–4 cm.


(238. oldal):


Európában a következő átlagméretek érvényesek nyugalmi állapotban: hossza 9–10 cm; erekciós állapotban hossza: 14–17 cm.

 


Dr. Linczényi Adorján–dr. Radnai Béla–dr. Vikár György: A szexuális élet zavarai (Medicina, 1977, 16. oldal):


A pénisz szokásos nagysága 8,5–10,5 cm, merevedéskor azonban hosszúsága és vastagsága is megnő.

 


Antony Smith: Testünk titkai (Kossuth, 1978, 40. oldal):


A merev hímvessző hossza kb. 16,5 cm, átmérője a tövénél 3,8 cm.

 


Adorján József–dr. Kiss László–dr. Lakatos Péter: Szexualitásról sorkatonáknak (Zrínyi, 1982, 8. oldal):


Nyugalmi állapotban átlagosan 7–10 cm, merev állapotban pedig 14–16 cm nagyságú.

 


Dr. Lux Elvira: Szexuálpszichológia (Medicina, 1982. 182. oldal):
Ha 15–16 cm-t mond, nyugtassuk meg, hogy ez megfelel az átlag alsó határának. (Ez hihetőbb számára, mintha azt bizonygatnánk, hogy ez az ideális méret.)

 


Volker Hesse: Endokrinologie des Kindes- und Jugendalters (Leipzig, 1982, 237. oldal):


A pubertáskor előtt a penis hossza kb. 3,5–7 cm, 16 éves kor után kb. 10–17 cm nyugalmi állapotban.

 


The Diagram Group: Sex, a User’s Manual (Coronet Books, 1983, 62. oldal):


A legtöbb felnőtt férfi pénisze kb. 3.25"–4.25" hosszú (8,3–10,8 cm), és petyhüdten lóg. Közösüléshez a pénisz megmerevedik, megnő, feláll és általában 5"–7" hosszúságú (12,7–17,8 cm).

 


Dr. Szilágyi Vilmos: A pszichológus válaszol (Gondolat, 1984, 41. oldal):


Nem elég az átlagos hímvesszőhosszúságot ismerni – ami 15–16 cm –, hanem azt is tudni kellene, hogy milyen gyakoriak az ettől való eltérések; pl. hogy a férfiak kb. egyharmadának van 14 cm-esnél kisebb hímvesszője.

 


Dr. Bólya Péter: Jelentés (Kozmosz, 1984, 29. oldal):


A 16 cm körüli méret az ideális hossz alsó határának felel meg (erektált állapotban mérve).


(89. oldal):


Erektált állapotban jóval kisebb a péniszek közötti különbség. Az ideális méret: 18–20 cm, megfelelő vastagsággal.

 


Jenny Tucker: The Just Seventeen Advice Book (Virgin, 1987, 59. oldal):


A petyhüdt pénisz hossza 5 cm és 10 cm között változik. Mereven a kisebb péniszek jobban megnőnek, mint a nagyobbak, átlagos hosszuk 15 cm.

 


Dr. Székely Sándor: Az orvos válaszol (Családi Lap Kiskönyvtára, 1987, 17. oldal):


A felnőtt férfi hímvesszőjének átlagos hosszúsága 15–16 cm teljesen merev állapotban. A petyhüdt, ellazult hímvessző hosszát egyáltalán nem érdemes figyelembe venni, mert az nagyon is különböző, lehet, akár 4–5 cm is, vagyis merevedéskor a három-négyszeresére is megnövekedhet, és csaknem ugyanilyen mértékben meg is vastagodhat.

 


Dr. Lux Elvira: Lépéspróbák egymás felé (Móra, 1987, 105–106. oldal):


Nyugalomban átlagosan 8,5–10,5 cm a pénisz hossza, amely merevedéskor kb. a duplájára duzzad, de a vadtagsága is jelentősen megnő. A saját testalkatod arányait vedd figyelembe, és ha nagyon aggódsz péniszed nagyságán, mérd meg merev állapotban hosszúságát. 15–20 cm között már minden méret „osztályon felüli”, de ha kevesebb, akkor majd megnő veled együtt, ne aggódj.

 


Lynda Madaras: What’s Happening To My Body? Book for Boys (Newmarket Press, New York, 1988, 37. oldal):


A felnőtt férfi pénisze általában 3.25"–4.25" hosszú. (8,3–10,8 cm) Merevedéskor a pénisz átmenetileg nagyobb lesz. A legnagyobb valaha is mért pénisz 12" (30,5 cm), a legkisebb 4.75" (12 cm) volt. A férfiak 90 százalékának pénisze merev állapotban 5" és 7" közötti hosszúságú (12,7–17,8 cm), az átlag kb. 6.25" (15,9 cm).

 


Desmond Morris: A csupasz majom (Európa, 1989, 42. oldal):


A hímvessző normális-átlagos hosszúsága 9,5 cm. Merevedéskor 7-8 cm-rel növekszik. (Vagyis 16,5–17,5 cm hosszú.)

 


Susan Meredith: Felnőtté válás (Novotrade, 1989, 25. oldal):


A merev pénisz nagysága 12,5 és 17,5 cm között változik.

 


Borics Katalin–dr. Török Alexander: Szégyenlős férfiak (MILU Könyvek, 1989, 18. oldal):


Eszerint a magyar férfiak péniszének mérete 14,5–15 centi között van.

 


Aidan MacFarlane–Ann McPherson: Őrülten egészséges vagyok (Móra, 1990, 66. oldal):


A HÍMVESSZŐ HOSSZA NYUGALMI ÁLLAPOTBAN
10 év 4-től 8 cm-ig
12 év 5-től 10 cm-ig
14 év 6-tól 14 cm-ig
16 év 10-től 15 cm-ig
18 év 11-től 17 cm-ig


A legtöbb fiú és férfi esetében teljesen mindegy volt, milyen hosszú a hímvessző nyugalmi állapotban, mert megmerevedve nagyjából azonos méretűvé vált.

 


Desmond Morris: Testközelben (Gondolat, 1990, 216. oldal):


Az emberi hímvessző nyugalmi állapotban 10 cm hosszú, átmérője 3 cm, kerülete pedig 9 cm. Teljesen merev állapotban átlagosan 15 cm hosszú, átmérője 4 cm, kerülete pedig 11 cm. A legnagyobb ismert hímvessző merev állapotban 34 cm – több mint kétszerese az átlagosnak.

 


Dr. Szilágyi Vilmos: A gyönyör művészete (Unio, 1990, 39. oldal):


A merev férfi nemi szerv átlagos hossza például 13 és 16 cm között van, de az 1–2 cm-rel rövidebb, vagy hosszabb is normálisnak tekinthető.


(114. oldal):

 

A hímvessző hosszúsága 9 és 25 cm között változik a serdülőkoron túljutottaknál. Ezen belül a férfiak közel felének hímtagja 14 és 17 cm közötti hosszúságú, tehát ez tekinthető átlagos méretnek (természetesen merev állapotban). De igen gyakoriak az egy-két cm-es eltérések ettől az átlagtól, tehát a 12–14 cm-es hímvessző éppúgy nem tekinthető rendkívülinek, mint a 18–20 cm-es. A 20–22 cm-nél hosszabb hímvessző viszont már rendkívül ritka.

 


Suzie Hayman: Együttélés egy tinédzserrel (Novotrade, 1990, 29. oldal):


A nyugalmi nagyság 7–11, az izgalmi 14–18 cm között lehet, a leggyakoribb a 10,5 és 15,5 cm.

 


Graham Masterton: How to make love six nights a week (Mandarin, 1993, 110. oldal):


Egy átlagos méretű pénisz 2.75"–4.5" (7–11,4 cm) hosszú petyhüdt állapotban, és 4.5"–8.25" (11,4 cm–21 cm), amikor merev.

 


Dr. Dacid Delvin: The good sex guide (Ebury Press, London, 1993, 38. oldal):


A nem merev pénisz hossza általában kb. 7,5–10 cm. A férfiak többségének pénisze izgalmi állapotban 15–18 cm hosszú.

 


Kun István: Az ember (Eger-Felnémet, 1994, 62. oldal):


Az 5 centinél rövidebb kis pénisznek mondott. A mormál állapotban 8 cm-t meghaladó pénisz nagynak mondható. Erekcióban az európai átlagméret 16,5 cm. (A szerző reikimester volt, és „az egri gyermekpornós” néven vált ismertté – Kadasman-Turgu.)

 


Elizabeth Fenwick–Dr. Tony Smith: Kamaszévek (Park, 1995, 23. oldal):


Nyugalmi állapotban a pénisz hosszúsága egyénenként igen változó, de minél kisebb a hímvessző, az erekció során viszonylag annál jobban megnyúlik. Felnőttkorban átlagos hosszúsága 12–17 cm.

 


Gyarmati Tamás: Beszéljünk erről... (Adolesz, 1995, 48. oldal):


A hímvessző petyhüdt állapotában kb. 3–8 cm hosszú. Nemi izgalomkor vérrel telik meg, és mind hosszában, mind vastagságában megnő (feláll). Ekkor kb. 12–17 cm hosszú lesz.

 


Dr. Jean Belaisch–dr. Anne de Kervasdoué: Férfiak egészségkönyve (Kossuth, 1996, 18. oldal):


Elernyedt állapotban a pénisz kb. 10 cm hosszú. Erekció során mérete minden irányban megnövekszik, és hossza a 12–17 cm-t is eléri.


(96. oldal):


A hímvessző a gyerekkorban változik. 3–3,5 cm hosszú születéskor, 4,7 cm kétéves korban, 10 éves korban két külön kutatócsoport szerint átlagosan 5,13 vagy 6,3 cm-t ér el. Végül felnőtt korban a hímvessző átlagosan 13,3 cm hosszú. (Normál méret.)

 


Oláh Zsuzsa: Biológia II. (Tankönyvkiadó, 1996, 267. oldal):


A hímvessző megkeményedik és megnagyobbodik (hosszúsága átlagosan 12 cm, átmérője 3 cm).

 


Sylvia Schneider: Válaszok fiúknak (Holistic, 1996, 73. oldal):


Ernyedt állapotban az átlagméret 7,5 és 10 cm között mozog. Merevedéskor a hímvessző körülbelül ötven-hatvan százalékkal lesz nagyobb, tehát átlagosan 11,5 és 17,5 cm közötti. A férfiaknak csak egynegyede rendelkezik ennél nagyobb hímvesszővel.

 


Jared Diamond: Miért élvezet a szex? (Kulturtrade, 1997, 136. oldal):


A felmeredő pénisz hossza 13–16 cm.

 


Jane Goldman: Ismeretterjesztő kalauz tiniknek (Alexandra, 1997, 30. oldal):


A legtöbb fütykös nagyjából ugyanakkora méretű, számszerűen 5–7 centi nyugalmi állapotban, és kb. 15 mereven.

 


Sarah Brewer: Csak férfiaknak (Athenaeum. 1997, 14. oldal):


A férfiak 90 százaléka olyan pénisszel rendelkezik, melynek hossza merev állapotában 14,5–17,5 cm. A férfipénisz átlagos hossza (a hegyétől a gyökeréig mérve) 16 cm. Ernyedt állapotban a pénisz átlagmérete 7,5 cm és 15 cm között van.

 


Vágner Mária–Szabó András: Ilyenek a fiúk (Mágus, 1997, 11. oldal):


Egy bika pénisze akár 80–90 cm is lehet, egy átlagos férfinak be kell érnie 16,5 cm-rel, az átmérő sem több 3,8 cm-nél.

 


Sonja Busch: Csak a szerelemről (Móra, 1998, 50. oldal):


A pénisz átlagos hossza nyugalmi állapotban 7–10 centi, izgalmi állapotban (erekció esetén) kb. 15 cm.

 


Dr. Szőczei Beáta: Tinédzserkalauz (Golden Book, 1999):


Az erekcióban lévő (??? – Kadasman-Turgu) pénisz mérete 8–10 cm.

 


Bo Coolsaet–Laurens de Keyzer: A szerelem ecsetje (Magvető, 2000, 149. oldal):


Egy átlagos pénisz 12–18 cm.

 


Sylvia Schneider–Birgit Rieger: Felvilágosító könyv fiataloknak (Cser, 2001, 43. oldal):
A méretbeli különbségeket a természet a döntő pillanatban kiegyenlíti: a megmerevedett hímvessző a legtöbb férfinál kb. 10–15 cm hosszú, függetlenül attól, mekkora volt előtte.

 


Bernard Levinson: Kalauz férfiaknak a szexuális egészséghez (EDAC, 2002, 7. oldal):


Amikor a hímvessző merev, átlagos hossza mintegy 12 cm.

 


Hill Ferenc: Fallosz-monológok (Konkrét könyvek, 2002, 120. oldal):


Kamasz fiúk tízezrei tanulmányozzák a különfél orvosi statisztikákat, ezek legtöbbje 16 cm körüli méretet nevez átlagosnak, de egy weboldal sajátos pszichológiával az átlagos erekcióban lévő hímtag méretét 11 cm-re taksálja.

 

Forrás: http://www.dravanet.hu/0forum/lista.php?tid=489&o=6 .

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!