Keresés

Részletes keresés

Elvie Creative Commons License 2007.05.05 0 0 3837

Az is fontos, hogy beszéljetek meg egy menekülőszót, ha úgy érzed, hogy már nem bírod tovább! Nekem még nem kellett használnom :)))   vagy :( ?

:))))

Előzmény: csajszika19 (3835)
Mushishi Creative Commons License 2007.05.05 0 0 3836

Kedves Zsani !

 

Ez sokmindenen múlik... De nem bonyolult az egész. Lényeg a fokozatosság. Kezdetnek szerintem simán kézzel fenekeljen el. Lehet hogy már az is elég lesz, és így nem nagyon maradnak nyomok. Persze készenlétbe lehet helyezni a fakanalat, szíjat, pingpongütőt meg ami eszetekbe jut, és finoman végigpróbálhatjátok mindet.

Fontos hogy adj visszajelzést, ha jó, ha rossz, ha túl gyenge vagy erős. Így a párod hamar beletanul, és ha látja hogy neked milyen jó, gyorsan meg is szereti.

(később mikor már tudja mi neked a jó akkor erre nem annyira lesz szükség)

 

Ha fokozatosan csináljátok és jól "bemelegítitek" a popód, akkor a nyomokkal is kevesebb gond van. (vékony dolgok mint a vesszők csúnya nyomot tudnak hagyni, és a hajlékony dolgokkal egyébként is vigyázni kell, hogy jó helyen csattanjon)

Nem tudom milyen fenekelésre vágysz, de úgy tűnt igen alaposra. Szerinem ne akarj elsőre a határodig elmenni (ha érted mire gondolok), nehogy csalódás legyen a vége. Hiszen van időtök bőven.

 

Még egy tanács. Nem tudom ez mennyire gond, de készülj fel, hogy egy fenekelés irgalmatlan hangos. (a szomszédok lehet hogy kényelmetlen kérdéseket tesznek majd fel :) )

 

Minden jót !

Zoli

 

ui: remélem írsz majd hogy hogy ment ?

Előzmény: csajszika19 (3835)
csajszika19 Creative Commons License 2007.05.05 0 0 3835

Sziasztok.

 

Tökre örülök, hogy ráleltem erre a forumra, mert ahogy látom itt minden gond nélkül lehet beszélni erről a dologról és tudok kérdezni is, úgyhogy gyorsan be is regisztráltam. :)

Rólam annyit, hogy 19 éves vagyok és nagyon izgat a sexben (de csak ott) a fájdalom és a megalázottság érzése, éppen ezért nem olyan régen kitaláltam, hogy szeretném jól elfenekeltetni magamat. Már a gondolattól is teljesen izgalomba jövök. Szóval elmondtam a páromnak (egyébként 25 éves) a tervet és benne van, bár először egy kicsit durvának találta az ötletet, hogy elverjen, de aztán megbeszéltük a dolgot és már nem parázik.

Most jönnek a kérdések pl., hogy mivel és mennyire érdemes elsőre? Egy kiadósabb fenekelés után mennyi idő amíg elmúlnak a nyomok?

 

Remélem tudtok tanácsokat és ötleteket adni, mert már alig várom, hogy kipróbáljuk. :)

 

puszi

Zsani

 Mushishi Creative Commons License 2007.05.05 0 0 3834

Köszönöm a dícséretet. :)

Most már csak az ideális partner kéne... (ami késik nem múlik)

Az ellentmondásosság meg nem olyan nagy baj szerintem, legalább nem felejted el megvizsgálni a dolgok másik oldalát.

Előzmény: Elvie (3825)
Mushishi Creative Commons License 2007.05.05 0 0 3833

Igazából úgy.

Persze tévedhetek is.

Már majdnem írtam egy olyan igazi férfias-magyarázós választ, de szerencsére észbekaptam, így kipróbálhatok valami érdekesebbet. (ha valakit érdekel legfeljebb majd azt is elküldöm)

 

Te tanultál valamit abból hogy elfenekeltek ?

Ha igen mit ?

Előzmény: Elvie (3826)
Mushishi Creative Commons License 2007.05.05 0 0 3832

Hát így is lehet magyarázni.

Az "intelligens eszközmozgató"-ra viszont nem lennne szükség ha csak a fájdalom kéne. Azt magának is tud az ember okozni bőven.

Egyébként is mi az hogy csak mazo ? Mintha subnak (vagy ha már itt tartunk mazonak) lenni erény volna. (amiből egyenesen következne hogy szadistának/dominánsnak lenni erény)

 

Azért ne fényezzük magunkat, ez nem erény, csak preferencia/tulajdonság. Önmagában se nem jó se nem rossz szerintem.

Előzmény: funky46 (3829)
Elvie Creative Commons License 2007.05.05 0 0 3831

Értem. Köszi!

 

Akkor ez is az is van belőlem egy kicsi. :)

 

Köszi Angyalarcú, ha lesz egy kis időm, megnézegetem.

Előzmény: funky46 (3829)
st.ember Creative Commons License 2007.05.04 0 0 3830
és még fejlődhet? :)))
Előzmény: angyalarcú (3828)
funky46 Creative Commons License 2007.05.04 0 0 3829

Ha aláveted magad a Domod akaratának, mindenben, ellenkezés és gondolkodás nélkül, ha élvezed, hogy birtokol, hogy parancsokat ad, és te azokat örömmel teljesíted, és hiányzik, ha nem ad parancsokat, akkor Sub vagy.

 

Ha ez ennyire nem igaz rád, akkor részben vagy az, vagy egyáltalán nem...

 

Ha csak a testi fájdalmat keresed és élvezed, a partnered csak egy intelligens eszközmozgató, akkor nem vagy Sub, csak Mazó.

Előzmény: Elvie (3824)
angyalarcú Creative Commons License 2007.05.04 0 0 3828

http://www.jerom-bdsm.atw.hu/ innét pl.-)

Én sub és mazo..jelenleg  slave.-)

Előzmény: Elvie (3825)
Charlie1162 Creative Commons License 2007.05.04 0 0 3827
Ha tudsz egy kicsit angolul, akkor érdekes dolgokról olvashatsz itt:

http://www.ecstagony.com/eng/info/artds/domsub.htm

Nézd meg a BDSM és D/s cikkeket, de majd én is teszek föl a blogomra, ha egyszer eljutok odááig a fordításban.
Előzmény: Elvie (3824)
Elvie Creative Commons License 2007.05.04 0 0 3826

"Egy felnőtt nő nem tanul abból ha elfenekelik"

 

Hmm. Úgy gondolod?  

Előzmény: Mushishi (3821)
Elvie Creative Commons License 2007.05.04 0 0 3825

Én meg karatéztam régebben, de az a fájdalom más volt, mint amit fenekelés közben érzek. Az is jó volt, de inkább csak azért, mert büszke voltam magamra, hogy el tudom viselni, és bátorságot adott. Én nagyon félénk voltam régen, de harcias is. (na jó, most is) Az egész lényem teljesen ellentmondásos.... Mindenről két egymásnak ellentmondó véleményem van. Kicsit nehéz ezzel élni... :))

 

Teljesen érthető, amit írtál, köszönöm! Szerintem ez az ideális spanker hozzáállás! :)

 

 

 

És te, Angyalarcú minek tartod magad?

Előzmény: Mushishi (3821)
Elvie Creative Commons License 2007.05.04 0 0 3824
Én nem tudom, mi vagyok! Mik a jellemzői ennek meg annak? Még sose gondolkoztam el ezen. Hol tudok olvasgatni?
Előzmény: angyalarcú (3819)
st.ember Creative Commons License 2007.05.04 0 0 3823
van
Előzmény: filodom (3822)
filodom Creative Commons License 2007.05.04 0 0 3822
Röviden megpróbálom megvilágítani a hátteret...
Párom SM-feladatként össze akartam hozni egy másik lánnyal.(van,aki ismeri a storyt...ugye?)
mondjuk úgy,nem sikerült a mutatvány,mert összemelegedtek,megszeretgették egymást teljesen önállóan,a maguk közös örömére,hogy jobban "erőltetve" sem lehet...
De párom jobban belement érzelmileg,ami önmagában hordozta a csalódás csíráját.aAz érzelmi és lelkifájdalmai egyensúlyozására ő maga kért rá,fenekeljem el...
Itt kell megemlítenem,hogy a BDSM-nek ebbe az ágába most tanulgatunk bele,részemről "csinálással" semmi gond,arra kell figyelnem,ő hol tart,mit mikor mennyire lehet,hogy a határai közt maradjunk,azon a szinten,ahol ez izgalmat,élvezetet okoz,ő meg kezd rászokni,hozzászokni,neki a fogadására kell belül hozzáidomulni.Még önmagában nem működik,maga a fenekelés még nem nyújt élvezetet számára,elő kell idézni a lelkiállapotot-de előidézhető,ezt már elértük,mert úgy látszik,elérhető...Aktus közben,után,mással használtatás után,mintegy annak élvezetének "büntetéseként" működik a dolog,már maga fordítja oda a fenekét érte,és azt akkor és ott úgy élvezi,mint egy szeretkezést...
Az említett lelkifájdalom orvoslására KÉRT fenekelés más volt...nem volt szex előtte-jó ideje,mert nagyon kihűlt a lelkiállapota miatt-és magam se hittem,a megszokott lightosabb helyett eddig megyünk.A sub-dom helyett inkább top-bottom volt a viszony köztünk azon az estén(Jeromos lapján infók róla).
Egy centi vastag selyemkötelet négyrét sodortam,és azzal kezdtem el fenekelni.Előbb csak a szokott erősséggel,majd látva,többet kíván,lassan erősítettem.Nem élvezte,de láttam,kívánja a fájdalmat,nem az élvezetért,önmagáért a fájdalomért jó ez neki most.
Már messze túl jártunk azon,amit a küszöbének sejtettem,és csak egyre erősebben ütöttem...szemében krokodil könnyek,de tudtam,nem a testifájdalomtól,fogait összeszorította,nehogy abbahagyjam...aztán nagyon halkan mondta,elég lesz...A vállamra kucorodva elengedve magát végül kipityeregte magát...
Ez segített neki helyretenni a dolgokat.
De nem csak nála volt más az eset...addig is izgatott a dolog,szívesen csináltam,de akkor volt valami plussz.
Nekem sem volt teljes béke a lelkemben,és hogy aludni tudjak,ne zavarjanak a fejemben futkározó gondolatok,bevettem lefekvés előtt két nyugtatót.Épp hatni kezdett,mikor felvetette a dolgot,így félálomban kezdtem neki-de úgy tűnik,nem hatott elég erősen...hiába volt minden szexualitástól mentes a szitu,hirtelen rámtört az erekció...pontosan nem tudom,mi hathatott rám,a hatalom érzete,hogy most szabadon üthetem,nem azzal kell visszafogni magam,elvonni a figyelmem,hogy az ő reakciói szerint szabályozzam...összeszorított fogakkal tűri...
Ha gyszer eljutunk oda,hogy alaphelyzetként ezen a szinten működik majd,tudom,nagyon fogom élvezni a helyzetet.
Előzmény: Elvie (3818)
Mushishi Creative Commons License 2007.05.03 0 0 3821

Megpróbálok válaszolni, kicsit az előző hozzászólásom folytatva és minden rendszer nélkül.

 

Szigorú vagy gyengéd ? Ebben a sorrendben. Először a fenekelés, aztán a vígasztalás. Persze a fenekelés hangulatától függően a szigorúság elmaradhat, felcserélődhet mással, pl. egyfajta domináns viselkedéssel. (nálam ez nem teljesen ugyanaz nem tudom mennyire vagyok érthető)

 

Mint már említettem a fenekelés számomra nem jelképes, szeretek odacsapni, persze ez az odacsapás partnertől függő. Van akinek egy csípős vesszőcsapás kell, van akinek elég egy közepes fenékre paskolás. Szeretem ha kapok valami reakciót, egy kis mocorgás, nyafizás. Viszont ha a partnerem sírva fakadna alighanem rögtön megsajnálnám. Biztosan rögtön megállnék ha nem volt előre megbeszélve, hiszen szinte biztosan túllőtem a célon. (bár tudom hogy sokaknak nem is igazi a fenekelés egy kis sírás nélkül)

 

Számomra az az elsődleges hogy a partnerem mit szeretne. Nem vagyok az a természet akit általában dominánsnak szoktak nevezni, és persze szeretek örömet szerezni.

 

Félelem? Egy kis izgalom jöhet, egy kis idegesség talán... (mint mondtam szeretek látni valami reakciót) igazi félelem? Semmi helye a hálószobában. (vagy a nappaliban, vagy...)

 

Büntetni szeretek e? Nagyon. Játékból.  Egy felnőtt nő nem tanul abból ha elfenekelik (szerintem egy gyerek sem) és azt sem hiszem hogy bármi egyéb haszna lenne, kivéve talán a feszültség oldást. (az elfenekelt feszültségére gondolok, a fenekelő szerintem vezesse le másképp)

 

Játszani egyébként is szeretek, egy kis szerepjáték jó kiegészítő egy fenekeléshez, talán azért mert meghatározza a fenekelés hangulatát, és mert játszani jó ! :)

 

Hát az érzéseimet talán nehéz kihámozni belőle, de mivel férfiból vagyok ez talán nem is volt elvárható. Talán egy kis női logika kicsikar valamit a sorokból. 

 

 

Előzmény: Elvie (3818)
Mushishi Creative Commons License 2007.05.03 0 0 3820

Jó kérdés, bár szerintem ahhoz hogy az ember élvezze a fenekelést egyik sem szükséges.

Ezt az állítást talán illik alátámasztani. Egy párhuzammal próbálkoznék. Én nem szeretem a fájdalmat (nem vagyok mazo bár szoktunk vele viccelni) viszont szeretem a kung-fu -t. Az eddzésen néha elkerülhetetlen egy kis fájdalom, mégis szeretem, sőt ha a fájdalom nem lenne akkor az egész nem lenne ugyanaz.

 

Szóval ahhoz hogy az ember élvezze a fenekelés egészét, ahhoz nem kell hogy szeresse a fájdalmat. Nem beszélve hogy a fenekelés lehet szinte jelképes és egyáltalán nem fájdalmas, bár az nem az én műfajom hogy úgy mondjam, de valakiknek attól még jó lehet.

 

Úgy gondolom az érzelmi része a fontos. Nekem legalábbis ugyanannyira mint a fizikai. Egy másik fórumról lopott hasonlattal élve, a fenekelés egy érzelmi hullámvasút. 

Előzmény: angyalarcú (3819)
angyalarcú Creative Commons License 2007.05.03 0 0 3819

Elvie, te minek tartod magad...subnak vagy  mazonak, vagy a kettő  ötvözetének.....?

Olvasgass kicsit Jeromtól.-)

Előzmény: Elvie (3818)
Elvie Creative Commons License 2007.05.03 0 0 3818

És te melyiket szereted a legjobban? Szeretsz pl szigorú lenni, vagy inkább gyengéd, szeretetteljes? Mi a helyzet a sírással? Mit érzel akkor, ha sír a partnered? Megindít, megsajnálod, vagy fordítva? És ha félnek tőled az milyen érzés? Büntetni szeretsz? Vagy minden attól függ, hogy a partnered mit kér? Tök kiváncsi vagyok a ti érzéseitekre, mert a sub-okét valamennyire ismerem. És nem baj, ha hosszút írsz, sőt az a jó!

 

És ti többiek is írjátok le plííííz, ha van kedvetek, mert tényleg érdekel, hogy mi a jó benne! :))))

Előzmény: Mushishi (3816)
Charlie1162 Creative Commons License 2007.05.03 0 0 3817
Ahogy vannak profi pornószínészek, úgy vannak profi spankingmodellek is. Sokan mindkettőt vállalják. Ha a hölgy nem olyan mutatós, hogy egy átlag pornófilmre felvegyék, akkor maradnak a BDSM és egyéb filmek. Természetesen számos nagyon helyes spankingmodellt is lehet látni.
Előzmény: Charlie1162 (3814)
Mushishi Creative Commons License 2007.05.03 0 0 3816

Hello

 

Elég ritkán írok ide, de gondoltam most hozzászólnék megint.

 

Rengeteg dolog jut eszembe, nem is tudom hol kezdjem. Talán a drba1 és angyalarcú által felvetett témánál. Szerintem nem kell nagy ész hozzá hogy rájöjjünk, a szexiparban van pénz. Ez azért van mert igény is van. Szerintem teljesen legálisan is sok pénzt lehet csinálni egy ilyen vállalkozással. Persze van kockázat és verseny is. Szerintem aki nem kockáztat az ne szóljon bele, főleg ne szólja le (sőt rágalmazza) más vállalkozását.

 

Én utána kérdeztem pontosan hogy megy ez, mit is kéne csinálni, stb. ?

Nos a legtöbb dologra nem kaptam választ, de azt megtudtam, hogy tolonganak a jelentkezők ezért erre a "munkára" nem jár fizetés. Nos ha ez igaz, én megértem hogy nem akarják a pénzüket az ablakon kidobni. Gyanus is volt hogy ilyen jó dolgom nem lehet. Már csak az a kérdés hogy az elfenekelendő hölgyek is "tolonganak" e ? Én a magam részéről mindenkinek aki csak ki szeretné próbálni és nem hiányzik neki hogy a netről letölthető legyen, inkább a társkeresőket javaslom.

Sőt a hölgyek velem is felvehetik a kapcsolatot, alighanem több tapasztalatom van, és nem is filmezem le. (hacsak nem akarja)

 

Egyébként sem szeretem azokat a vállalatokat akik a munkaerőn spórolnak. Még akkor sem ha fenekeléssel foglalkoznak. Nem fogom elhinni nekik hogy ők nem a pénzért csinálják, mint ahogy az is balga aki azt hiszi hogy ha egy ilyen cég "külföldi piacra" termel akkor a termék nem kerül fel a netre (mert valakik ilyen hirdetéseket is adtak fel)

 

Azt is érdekes volt olvasni ki mit szeret. Ha úgy látja hogy a másik élvezi a fenekelést vagy ha azt látja fél tőle...

A magam részéről szeretem azt adni a partneremnek amit ő kér. Van aki a büntetéseket szereti van aki irtózik a büntetés gondolatától. Van aki sírni szeretne vagy úgy viselkedni mint egy gyermek, van aki keményen szereti van aki azt szeretné hogy szigorúak legyenek vele de ne durvák...

Ezek mind más "játékok" és én a legtöbbet élvezem.

 

Még sokminden eszembe jutott, de már kezd hosszúra nyúlni a hozzászólás, úgyhogy

Minden jót !

 

zotomi Creative Commons License 2007.05.03 0 0 3815
Szerintem az nem baj (legalábbis nekem) ha azt látom egy szereplőn, hogy esetleg izgul (vagy mondjam azt, hogy fél?) a fenekeléstől, és nem élvezi azt. Az már nagyobb baj lesz ha az is "fél" aki adja. :)
Megnéztem még egyszer az oldalt és szerintem egy ilyen filmhez nem fognak olyan embert találni aki élvezi ha elfenekelik (mert az megoldja másképpen), és akkor már jobb ha őszinte a dolog és látszik a szereplőn, hogy élvezni ugyan nem élvezi, de bevállalta. Az meg szerintem nem baj ha nem profi a szereplő, melyik hasonló filmben az?
Előzmény: Charlie1162 (3814)
Charlie1162 Creative Commons License 2007.05.02 0 0 3814
Szerintem pont az amatőr szereplő mesterkélt és csalódást keltő egy ilyen filmben, mert egy olyan helyzetbe kerül, amit nem ismer és még nem tud kezelni.
Előzmény: zotomi (3804)
Charlie1162 Creative Commons License 2007.05.02 0 0 3813
Remélem, hogy annál több film készül majd, mint ahány lányt találnak, aki élvezi a kamerák előtt.:) Persze tényleg nem ez a lényeg, hanem az, hogy a közönség élvezze. Az a baj, hogy lightos spankingfilmből tényleg Dunát lehet rekeszteni annyi van. Ami jobban megy azok a nagyon kemény filmek, pl. Lupus és társai. Szerintem a tényleg profin megcsinált filmek hiányoznak a piacról, profi rendezéssel, profi színészekkel. A Tikárnő című film 1-2 perces paskolós jelenete nagyobb hatással bírhat, mint bármilyen 10-20 perces hardcore fenekelés. Az átlagos spankingfilmet gyenge, vagy nulla történet és kritikán aluli színészi alakítás jellemez. Ha már ötöt láttál, a hatodikat nem érdemes megnézni, mert kb. ugyanaz van benne. A spankingepics stúdió talán kivétel, de azon is sokat lehetne javítani. Azonban profi filmet csinálni tényleg több milliós költségvetés, aztán pedig letöltik a fájlcserélőkről. Igényes filmre én is vevő lennék. Én például nemcsak az akcióra koncentrálnék, hanem a pszichológiai háttérre is + hihető történet + igényes helyszínek, jelmezek.
Előzmény: angyalarcú (3807)
angyalarcú Creative Commons License 2007.05.02 0 0 3812
na, ne túlozzunk:-)
Előzmény: filodom (3811)
filodom Creative Commons License 2007.05.02 0 0 3811
szerinted amilyen a hírverése,kell odaszervezni?elég odaengedni a tömeget...
Előzmény: mén (3808)
filodom Creative Commons License 2007.05.02 0 0 3810
Nem akartam én példálódzni...így is kapok eccercsak a pofámra,hogy mindíg eljár... :-)
Előzmény: angyalarcú (3807)
filodom Creative Commons License 2007.05.02 0 0 3809
Valószínűbb,hogy a lámpák keresztüzében,kamera előtti fenekelést élvezi...
Előzmény: Charlie1162 (3802)
mén Creative Commons License 2007.05.02 0 0 3808
...majd szervezek egy kisebb tömeget az elfenekelésére! ...már nagyon megérdemli!!! :)
Előzmény: angyalarcú (3807)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!