Keresés

Részletes keresés

Tesztelö20 Creative Commons License 2005.11.25 0 0 503

ja ez a forum nem tudja a per jelt....:(

16.5 cm böl lett 19,5.. na!

 :)

 

Tesztelö20 Creative Commons License 2005.11.25 0 0 502

jaj de bénán irtam a méretem... :)

Szoval... 16,54,5  =  19,55,2

 

Tesztelö20 Creative Commons License 2005.11.25 0 0 501

Sziasztok !

 

Látom nagy riadalom van itt! :) na megosztom veletek a tapasztalataimat hasznosak lesznek biztosan..

Elösször is én 3 éve probálkoztam nyujtással is.. sulyt kötöttem rá  és ugy 1-2 kg al nyujtottam 4 orát naponta 1,5 hétig! de azért elég kellemetlen is volt a téma mondanom se kell... ki is egyenesitette valamennyire meg nött is vagy 1,5 cm ert! egyböl... de utána hiába csináltam valamiért meghanyatlott a növekmény... meg már sulyt se birtam emelni szoval abba hagytam ... vissza is esett a méretem 1 cm er növekményre  vagy 0,5 cm erre utána rá 1 honapra...(legalább is ugy mértem)

na szoval váltottam... elkezdtem ezeket a kézzel végzendö nyujtásokat fejést...

fél évig csináltam és a haverom is.. hát kicsit mintha vastagodott volna de nem nött semmit!(haveromnak se.. pedig többféleképpen fejtünk variáltunk már mindent meg bemelegitést is csináltunk)  valahogy nagyon elrontottuk a dolgot és kézzel is olyan nehéz volt mindig nyujtani megtartani . (a fejést szoktam kicsit csinálni 5 percet néha mert jot tesz a vérkeringésnek ugy vettem észre).. pedig heti 5 ször csináltam kitartoan!

Végül már majdnem feladtam mikor ajánlották a vákumos készülékeket...

gondoltam egy probát megér még ... mérö müszerest vettem és ezt igy kell ha valaki elkezdi! a sérülések elkerülése érdekében.. nem kis pénz volt az a ketyere se

de végre eredmény lett! :D a növekmény 1 honap,5 cm heti 5*45 perc használat

ezt csináltam 6 honapig és elértem 3 cm ert....  utána már nem akartak az eredmények jönni vagy mi fene ugy vettem észre szoval abbahagytam hogy ez már elég.. de bánatomra még egy valamit nem sikerült kiküszöbölni hiába hogy nagy méretem van.. görbületet.. az megmaradt még valamilyen mértékbe bár nem zavaro csak egy kicsit..ezen a nyujto készüléken én is gondolkodtam biztos hogy jo volna csak megkérik az árát és ennyit én már nem adok ki csak azért hogy azt a kis görbületet még kihozzam..  és hogy mi változott meg hogy átlagosbol nagy méretü lettem?

Elég sokminden ... elsö hogy sokkal jobban élveztem én is a sexet.. .  egész életembe nem voltam annyi növel mint az utobbi 1,5 évben!és az önbizalmam is megnött..(most jelenleg van egy szép barátnöm akit szeretek és jol megvagyunk).. De nyelvbe is nagyon ügyes lettem már szoval azt se lehet elhanyagolni! :) De! fontos a karbantartás sztem.. idövel visszamehet kicsikét bár tejjesen ugyse fog.. heti 1 szeri szintentarto edzés szükségeltetik sztem akármivel is érte el az eredményt az ember..És van a nyujtokeretes oldalon egy számoló táblázat amibe a méret kiszámithato .. az sztem reális én az átlagos növekedést produkáltam ... De mostanság kicsit megint elkezdtem edzeni még jo volna 1 cm er :)  a méretem régen 16,54,5 volt  most  19,55,2 .. végül is ha már igy marad akkor se fogok a kardomba dölni ;-). 

Szoval jo növelést mindenkinek!

A modszerek müködnek ..! kinek ez kinek az de beválik!

Sziasztok!

 

 



Ieburo Creative Commons License 2005.11.25 0 0 500
Szerintem ha az andro p. eszkozt hasznalnad akkor is elerned es az nem olyan faraszto, az egesz nap nyujtja ha fennt van. nekem az elejen kellemetlen volt aztan egyre hosszabb toldalekokkal tudtam idovel hasznalni, ha mas nem ez bizonyitja, hogy hatasos,de lemerve is egyebkent 2 honap alatt mar merheto mind vastagsagban mind hosszban , igaz mellette szedem a Prosolution-t is.
Előzmény: Niino (498)
Ieburo Creative Commons License 2005.11.25 0 0 499
Nem azert irtam a tulzott mereteket, mert nem olvastam vissza, csak leirtam az en tapasztalataimat, velemenyemet arrol, hogy mennyire latszik az utcan ha hordod.
Előzmény: Törölt nick (497)
Niino Creative Commons License 2005.11.25 0 0 498
tartósságról annyit hogy egy normál fiatal férfi minden nap kezelésbe veszi ( vagy kezelésbe veszik neki ) a farkát szóval az elért eredmények megmaradnak mert a rendszeres "matyi" edzésben tartja a kolbit !

a merevedési szögön nekem nem változtatott semmit, pedig mostanában húzom mint állat, szerintem képes vagyok még 3 centire, bár ez brutálul hangzik de megpróbálom
Előzmény: Törölt nick (494)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.25 0 0 497
Irtam már hogy átlagos vagyok, talán vissza kéne olvasni...
Ieburo Creative Commons License 2005.11.25 0 0 496
Ha jo a szbasa a nadragodnak es nem 22cm rol akarsz 25-re novelni akkor nem latszik es nyugodtan lehet hordani napkozben is. Az elejen kellemetlen de hozzaszoksz ,bar 4-5 orankent erdemes kis szunetet tartani ejjel is rajtad lehet nekem az is mukodott es igazabol 2 honap utan kezdtem eszrevenni valtozast mind vastagsagban mind pedig hosszban. Normal gyaloglasnal nem is esik szet de idovel en hasznaltam egy 1,5 cm szeles szalagot amivel korul kotottem a fejresznel ha esetleg a muanyag csovecskek kiugrananak a helyukrol ne essen szet az egesz cucc,mert az ciki tud azert lenni.
Előzmény: and_ros (479)
phoenix Creative Commons License 2005.11.25 0 0 495
Alul "termett" férfi társaimnak azt tanácsolom, ha nem bírják a megrázkódtatásokat akkor NE nézzék meg az oldalt, mert az igazság fájdalmas és brutális...

Te mindent elhiszel, amit a TVben mondanak? Attol, hogy vki 55 oldalas tanulmanyt keszitett, meg nem feltetlenul igaz is. 55 oldalban lehetne ismertetni Isten letezeset, a teremtes elmeletet es az evoliciot is......

Orulok, hogy a hosszu penisz neked ekkora onbizalmat ad, de azert nekem nem kesz kisebbsegi komplexusom, ha esetleg megis az alul "termett" ferfiak koze tartoznek. Ajanlom figyelmed be a "nagy szaj" effektus tanulmanyozasat.
Előzmény: Törölt nick (484)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.24 0 0 494

Mindenesetre ez válasz a tartósság kérdésre is. 5 év alatt csak észrevetted volna ha visszamegy eredetire :)

Egyetlen egy kérdésem van még. Irtad, hogy nyújtást alkalmaztál. Ez változtatott valamit a himbi-limbi merevedési szögén? Részemről a nyújtás kizárva, jelq-el probálkozok.

Niino Creative Commons License 2005.11.24 0 0 493
egyetértek a a mentális gyúrás a koncentráció nagyon fontos akár csak a sima gyúrásnál, hogy ha csinálod akkor oda koncentrálj, ez nehéz meg fárasztó a koncentrációt folyton ugyanarra összpontosítani, de meg kell próbálni !

a pihentetés nagyon fontos, szerintem a két munkapnap 1 pihenőnap a nyerő
vagy a 3 és 1, ezt ajánlják külföldi forumokon is

a 3 cm nem tudom már mennyi idő alatt értem el, 2000 környékén kezdtemezt az egészet, nem emlékszem már pontosan, de 1 ha azt az időt számoljuk amikor gyúrtam biztos nincs több 1 évnél !

az a lényeg hogy az ember csinálja nekiálljon és majd kitapasztalja a dolgokat, persze alap dolgokkal - mint pl, hogy forró törülközös előmelegítés nélkül, hidegen nem szabad hozzákezdeni - elengedhetetlen hogy tisztába legyen
Előzmény: Törölt nick (492)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.24 0 0 492

Azért 3 centi az már kifejezetten jónak számít, nekem spec ennél több nem is kellene. Látható eredményt mennyi idő alatt sikerült produkálnod? Hetek, hónapok, évek? Nem is a látható a jó szó, hanem a mérhető :))

1-2 tippet még adnék a "növelőknek". Semmiféleképpen ne akarjatok gyorsan eredményt. Nagyon alkat függő a dolog, van akinek már 2 hét alatt mérhető valami eredmény, van akinek hónapok kellenek. Külföldi fórumokat olvasgatva úgy vettem észre, hogy 1-2 hónap alatt majdnem mindenki ért el értékelhető eredményt.

Ami még fontos, hogy mentálisan is "gyúrjon" az ember. Bizonyitott tény, hogy bármi jobban sikerül, ha az ember hisz benne. Úgy mond mentálisan is jelet küldesz a lábad közének, hogy NŐJJÉL. Lehet viccesnek hangzik, de ez nem hülyeség...

Ami a lényeg, hogy a dolog MÜKÖDIK csak kitartás kell hozzá és hinni kell benne.

Előzmény: Niino (491)
Niino Creative Commons License 2005.11.24 0 0 491
hi

egyetértek veled mindenben, de ezt kurva nehéz elfogadni

amúgy a nyújtásba régi motorosnak mondanám magamat, már régóta benne vagyok a dolgokban, igaz volt hogy évekig nem csináltam semmit, aztán rámjött csináltam egy darabig, aztán megint abbahagytam...stb

nekem végülis működik a dolog vastagságban is meg hosszban is "nőttem".

Hosszban 3 centit, ami nem rossz szerintem ! Igaz ez nagyon alkati kérdés, nekem vérfaszom van, elernyedt állapotban elég kicsi, de ha megnő :)

így tovább, szép napot
Előzmény: Törölt nick (487)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.24 0 0 490
Hali. www.geocities.com/penismeret by Kiran mester :) Egyébként a topic elején gyk. ugyanez az anyag megtalálható. És kéretik beszámolni az elért eredményekről!
Előzmény: laciboy19 (489)
laciboy19 Creative Commons License 2005.11.24 0 0 489
Sziasztok!
Jó lenne valami ötlet pénisznövelés témában. Én 19 és fél éves vagyok és a péniszem (állva) csupán csak 9cm! Mit tehetnék?
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.24 0 0 488
Minden úgy van ahogy írod! Már csak egy kivetnivalóm van! A nők többségben azért csalják meg a kant, mert több szeretetre vágynak, de az is biztos, hogy akivel szar a sex, az meg lesz csalva!!!!!!!!!
Előzmény: Törölt nick (487)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.24 0 1 487

Persze, hogy a nagyobb a jobb, férfinek, nőnek is. Női társaságban, ha valaki lefeküdt a "friss" pasival, mi az első kérdés? Hogy mekkora van neki... Innentől nincs értelme azon vitatkozni, hogy számít-e vagy nem. Ez a topic is ezért jött létre, ezért csinálom én is ezeket a gyakorlatokat.

A hozzászólásod második részével viszont nem értek egyet. Velem is történt már olyan eset, hogy történetesen velem csalta meg a barátját a hölgyemény. És nem azért, mert a barátjának kisebb volt, mint nekem, hanem mert egy bunkó fasz volt. Alul már kifejtettem, hogy ilyen téren átlagos vagyok.

A megcsalás dolog sokkal összetettebb dolog. Lehet 20 centis farka is valakinek, ha egy tahó állat. Ha a csaj _nem_ csak a szex miatt van az illetővel, hanem mert esetleg szerelmet is keres, akkor hosszútávon nem fogja elviselni a bunkóságot. Lehet mondani, hogy savanyú a szőlő, de nekem ez a véleményem.

Nézd, ha a párom megcsal annak szerintem nem csak az lesz az oka, hogy nem egy lófarok lóg a lábam között. De onnantól engem se fog érdekelni, hogy megcsaljam-e vagy sem. Egyértelmű, hogy megcsalom és qrvára nem fogok összezuhanni, hanem a saját élvezetemmel fogok foglalkozni.

Amit tudni kell sztem minden kismérettel "megáldott" férfinek, hogy őt nem arra teremtette a jó isten, hogy minden nőt kielégítsen bármi áron. Az ilyen férfiaknak szerintem a saját örömével kell elsősorban foglalkoznia, mert meg is szakadhat, vért izzadhat, sose fog olyan örömet okozni a nőnek a kis méretével, mint egy nagyfaszú néger csóka. Elégedjen meg azzal a tudattal, hogy ő azt a bizonyos orgazmust tudja csak egy nőnek okozni, amit és kész. Kurva nehéz elfogadni, DE MUSZÁJ.

Ezekkel a gyakorlatokkal se lehet csodákat elérni, de a péniszméret növelés nem az a téma, ahol 2-3 centis növekedés nem jelent semmit... Nem mind1, hogy 15 vagy 18 a jancsi...

Előzmény: Törölt nick (486)
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.24 0 1 486

Na figyelj! Akármit mond bmelyik csaj, úgyis a nagyobb fasz a jobb neki. Nem kell itt mímesmázolgatni! Az kell neki, met azt jobban élvezi, ha nagyobb fasz feszíti, mintha csak azt érzi, hogy vkinek a csípőcsontja veri a seggét...

 

Ebben a témába a nők HAZUDNAK!!!! Legyen az méret vagy orgazmus kérdés!!!! Főleg ha még érzelmileg kötődnek is. A leggecibb és a legőszintébb csaj sem fogja őszintén elmondani a véleményét annak a ffinak, mert úgy gondolja, hogy nem tetszene, fél, hogy megbánt, és fél mindentől. Nekem ne jöjjön senki azzal, hogy ez is jó meg az is jó... Persze, hogy bazzeg, mert most ez van..

 

Melesleg a faterod főztjéhez. Tegyük fel, faterod szarul főz, de te nem akarod megbántani, inkább havonta 1x, amikor már nem bírod, mert hiányzik vmi jó, akkor átmész a mamihoz, vagy vmi étterembe.... Aztán hazamész, elédrakja az övét, és mosolyox, hogy ez most milyen jóra sikerült... (Remélem a nagyon átvitt fogalmazásomból mindenre érted az utalást)

 

Szóval had ne mondjam..

 

Nagy fasz kell és kész. Ha nincs nagy, akkor az van. Azzal kell beérni, és hallgassunk! Ez a gyógyszer. Azzal kell előállni, amiben jó vagy!

Előzmény: Törölt nick (484)
anorbert Creative Commons License 2005.11.24 0 0 485

Szia!

 

Hát én elkövettem azt a hibát és bele-bele olvastam. Döbbenetes volt, és elszomorító. A saját életembe még senki nem mondta hogy rossz volt neki, de pont a feleségem az aki .. bár nem mondja de kitágul és gyakorlatilag nem érez engem. Ez kétségbeejtő.  Na most visszavonulok és értékelem az olvasottakat.

 

Sziasztok. 

 

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2005.11.24 0 0 484

Kicsit felhozom már a topicot, azért ez egy örök téma :)

Nos, átolvasva az itteni tapasztalatokat (bármennyire is régiek), én is úgy döntöttem, hogy megpróbálkozom a "kézi" technikával. Méreteimet tekintve az átlagosnak vagyok mondható (legalábbis azok a felmérések alapján, amit a neten találtam). Hogy mit szeretnék elérni? Iaszon régi tapasztalatával már tökéletesen elégedett lennék (értsd: +1,5-2 centi hossz, +0,5-1 centi vastagság).

Amivel kapcsolatban nekem is kétségeim vannak az a dolog tartóssága. Ezért lenne jó, ha régi "gyakorlatozók" beszámolnának eredményeik megmaradásával kapcsolatban :)

Hogy miért kezdek neki?

Lassan 1 éve, egy egész komoly párkapcsolatban élek. A párom egyszer se szólt a méreteim miatt, gyakorlatilag addig nem is emlitett semmit a dologgal kapcsolatban, amig én nem kérdeztem rá. Miután rákérdeztem, azt mondta, hogy az előző barátjának nagyobb volt, de számára az 5 perces menetek nem nyujtottak kielégülést, elmondása alapján 1x volt orgazmusa az ex-el töltött kicsivel több, mint két hónap alatt.

Ha számolni kellene akkor ő a negyedik nő, akivel úgymond intim kapcsolatba kerülök teljes mértékben. Úgy érzem meg tudom állapitani, hogy ha egy nő szinleli az orgazmust ugyanis volt hozzá tapasztalatom. Jelenlegi párom elmondása és észrevételeim szerint a női orgazmusok számát tekintve egész jól állunk :) (2-3 alkalmanként szinte biztos, ha nem több, de azt mondta előfordul, hogy nem tudja mikor végződik az előző és kezdődik az új).

Persze lehet mondani, hogy hazudik, nem is élvezi velem a szexet, csak megjátsza magát és egyébként is, az én megfigyeléseim is szarok lehetnek. Én erre csak annyit mondok, hogy egy _normális_ ember (legyen akár nő, akár férfi) nem tölt el egy kapcsolatban 1 évet vagy többet úgy, hogy nem élvezi a szexet a párjával.

Azt a párom is elismerte, hogy magával is kitolna, ha azt hazudná, hogy jó a szex velem, mert akkor én se változtatnék a dolgokon. Olyan ez, mint a faterom főztje. Ha nem mondom meg neki, hogy szart csinált akkor mindig igy fogja csinálni, tehát mindig szar lesz. Ha megmondom neki akkor van esély rá, hogy változtatni fog, ha akar rajta változtatni. Kicsit elkanyarodik a példa, de szerintem kb. hasonló :))

Szóval, ha minden jó miért akarok "növeszteni"? Mert jót tesz az ÖNBECSÜLÉSEMNEK, hogy "nagyobb" lehetek, mint az átlag. A párom úgy érzi, hogy ez inkább nekem fontos, mint neki (bár egye-fene alapon ő se bánná azt a + centiket :D).

A másik ok pedig egy bizonyos oldal, amit még a régi Számít-e a méret az ágyban c. topikban linkelt be valaki (ha jól emléxem kiran). http://www.penissizedebate.com

Itt 55 oldalon keresztül elemzik a méret kérdést. Alul "termett" férfi társaimnak azt tanácsolom, ha nem bírják a megrázkódtatásokat akkor NE nézzék meg az oldalt, mert az igazság fájdalmas és brutális... Akit nem érdekel a méret téma annak szintén nem ajánlom. A tényeket képekkel és logikus következtetésekkel bizonyítják valamint statisztikai adatokkal. Nekem mindenesetre arra jó volt, hogy megtudjam a nők, hogy állnak a méret témához, valamint hogy a méretnek milyen köze van a női kielégüléshez.

Nos, én ennek az oldalnak a hatására kezdtem el a "növelést"... 

HatfaludyFeri Creative Commons License 2005.11.03 0 0 483

Az enyém most éppen megnőtt!
Ugyanis megnéztem a gigantikus csiklókról szóló topic legutóbbi képeit!
Jó lenne tenni valamit a visszakicsinyítés érdekében, de sajnos éppen nincs rá mód...
Így aztán lelankad majd magától is.
:-((((
Törölt nick Creative Commons License 2005.11.01 0 0 482
Nagyítóval, óriás kivetítővel.
DeadFox Creative Commons License 2005.10.26 0 0 481
lankadatlan igyekezettel....
QAF Csibészke Creative Commons License 2005.10.26 0 0 480

Talán vágyakozással.:)

És az sem árt, ha meleg van a szobában.:)

 

És a dohányzás, iszás mellőzésével.;)

 

and_ros Creative Commons License 2005.10.25 0 0 479
Harom hete kezdtem az a.p-szel. Nem tudom. Egyelore csak kellemetlen. Abban nem vagyok biztos, hogy az utcan nem latszik. Ezert csak otthon hordom. Igy meg nehez 8-10 oran at nyujtani naponta. Hordta valaki ezt az utcan is? Mik a tapasztalatok?
Előzmény: ad_albert (476)
lucaa Creative Commons License 2005.10.14 0 0 478
:)))
Előzmény: Törölt nick (477)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.14 0 0 477

Ha nem sikerülne, akkor sem érdemes csüggedni:

ad_albert Creative Commons License 2005.10.13 0 0 476

ráadásul fent van a neten több helyen is. Ingyen letöltheti bárki.

Ez a nagyító téma legalább 10x elhangzott csak ebben a topic-ban. Amúgy meg kár, hogy a gyerekek is idetalálnak, mert szerintem ők azok akik benéznek egy fórumra és max az uccsó oldalt végigolvassák, jó esetben, aztán jön az igazán építő hozzászólás.

koffa Creative Commons License 2005.10.13 0 0 475

Nyújtással.

Optikailag elég egy nagyító is.

Törőlt_nick Creative Commons License 2005.10.13 0 0 474
szerintem igen gyorsan ki fognak innen rugni ha itt reklámozod ingyé a fizetős oldaladat, ráadásul egy csomó topikban...
Előzmény: Törölt nick (473)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!