Keresés

Részletes keresés

st17 Creative Commons License 2014.03.13 0 0 1052

hello,

Két hete volt műtétem, igazából minden rendben, de a varatok még bent vannak. Mintha kezdenék megadni magukat, de nem tudom. Mennyi idő míg kijönnek, a doki annyit mondott, biztos ki fognak esni? :)

macko1000 Creative Commons License 2014.03.13 0 0 1051

tökéketesen értettelek !!!! Leéltem úgy 40 évet ,hogy sohasem láttam a makkomat !! hogy , miért és hogyan hanyagolodott el az most teljesen mellékes!!Gondold át 40 év !! komplett letepadás, abszolut esélytelen volt bármi nyilván ebben az esetben nekem csak a műtét segített!!  Azn ismerősömnek megcsinálták a fék műtétet de egyszerű néhány őltés 10 perc és kész volt !! Nem volt fityma metszés!!

Előzmény: T-MERCs (1050)
T-MERCs Creative Commons License 2014.03.13 0 0 1050

Lehet, de úgy látom nem érted, mert leírtad ugyanazt, amit korábban is, Macko1000!

Én azt hangsúlyozom, hogy "neked nem volt segítséged, nekem szerencsére igen. Kicsit korábban kapsz észbe, és nem akkor kezdesz segítségért kiabálni, amikor már baj van, hanem még előtte tájékozódsz, ésszel megtervezed ezt az egészet, amibe éppen bele akarnál vágni, akár valaki segítségével és támogatásával, aki az orvosok többségével ellentétben valóban kihívásként tekint mások megsegítésére, és képben is van az ilyen természetű műtétekről, ráadásul elfogulatlan, és nem tukmál rá az emberre semmi olyat, amit nem ő akar, akkor lehet, nem kellett volna neked egyedül végigcsinálnod ezt az egészet, pláne tanácstalanul. Főleg úgy, hogy az orvosod is elmulasztott fontos dolgokról tájékoztatni téged!" Én világosan megértettem, amit leírtál! Nem azon van a hangsúly, hogy rajtad csak a műtét segített, én nem tudom, nem vagyok orvos, hanem azon, hogy van-e aki segít neked a bajban, vagy nincs? Függetlenül attól, hogy a te véleményed szerint rajtad csak a műtét segíthetett. Ha lehet, feleslegesen ne ismételjünk mondanivalót, csak, ha a másiknál evidens, hogy nem értette meg!

 

Ellenben az ismerősöddel mi van, akinek fékműtétet ajánlottál?

Előzmény: macko1000 (1049)
macko1000 Creative Commons License 2014.03.13 0 0 1049

Szia !!

 

Megnéztem a linket . vannak érdekes dolgok és tanulságosak is. De az én esetemre már csak a műtét volt jó! Nem azt mondom lehet azazakinek megoldás lenne még ez segitség is talán! Fekete dokiról nekem is negatív a véleményem.. Ha nem vagy a kliense akkor borzasztó elutasító és szűkszavú !! semmilyen segítséget nem hajlandó nyújtani csak ha fizetsz!! Na persze ez nem azt jelenti , hogy nem kiváló urológus hanem azt , hogy csak a pénz!!! Nekem van olyan ismerősöm akinek részlegest csinált és nem tkm et és ő mondta, hogy nem kell!!

Előzmény: T-MERCs (1048)
T-MERCs Creative Commons License 2014.03.13 0 0 1048

"Megmondom őszintén komoly az érvelésed és elgondolkodtató!! Viszont felháborító az orvosok hozzáállása!! Ha így van ahogy te mondod akkor kiben bizzon az ember??? Gondolom a tb csak műtétre ad pénzt az orvosoknak ezért nem érdekük az alternatív megoldás"

Nézd! Egyvalami tuti! Nem zörög a paraszt, ha nem fújja a szél. Amiket hallani és olvasni mindenfelé az orvosokról, nem is csoda, hogy az emberek nem mernek bízni bennük! Az urológusok többsége alapból metéléspárti (dr.feketével az élen, aki nem azt hangsúlyozza ki a fitymaszűkület témáját kisajátító oldalán, hogy melyik beavatkozás miért jó, hanem hogy a többi beavatkozással szemben miért CSAK a körülmetélés jó? Ez hol tükrözi a beteg vágyait, érdekét???)

Sok helyen olvasni, de volt hogy én is hallottam olyanról, hogy sokan mondták/mondják, "no én majd így, meg úgy, ha az orvos metélni akar", aztán amikor az orvos kijelenti, hogy metélni FOG, úgy lesokkolnak, hogy nem mernek szólni a saját érdekükben, pedig EMBER! A saját farkadról készülsz épp komoly, húsbavágó döntést hozni! Pont akkor nem nyitod ki a szád, amikor fontos lenne??? Pont akkor nem mernél felállni az asztalról, amikor kéne???

 

 

 

Gondolj csak bele Macko1000! Te magad is jó példa vagy erre az esetre. Az urológusnak édesmindegy az, hogy veled mit csinál, nem az ő farkáról van szó, HANEM A TIÉDRŐL! Neked fog fájni, amit veled tesz, nem neki! Arról nem is beszélve, hogy futószalagon jön a következő eset, ez neki már nem kihívás, inkább "csak nyűg"! Sokan talán ezért is fásulnak bele ebbe a pályába, nem csupán a pénzhiányba! Neki ez kötelező rutin, nem kihívás, nincs sikerélmény, nincs motiváció.... És ezek az emberek esküdtek fel arra, hogy embertársaikat segítsék,... hát komolyan mondom,... röhej!

 

Ennyire mindegy lenne akkor, kinek a kezébe adnád a farkadat?

 

 

Engem tudod mi akasztott ki??

Nekem csak berepedt a fékem, és az egyik doki kapásból metélni akart! Tájékoztatás nuku, alternatívák nuku. Fostam rendesen...

Most meg meg van oldva úgy, hogy a végeredmény kiváló, látszatra esztétikus, ráadásul nem orvos csinálta, hanem egy tehetséges egészségügyis, akinek szaktudása felér egy komoly szakorvoséval. Akkor? Hol kaptam én szerinted részletes felvilágosítást a különböző megoldási módokról? Egy biztos,... nem az urológián!

 

Neked nem volt segítséged, nekem szerencsére igen. :) Kicsit korábban kapsz észbe, és nem akkor kezdesz segítségért kiabálni, amikor már baj van, hanem még előtte tájékozódsz, ésszel megtervezed ezt az egészet, amibe éppen bele akarnál vágni, akár valaki segítségével és támogatásával, aki az orvosok többségével ellentétben valóban kihívásként tekint mások megsegítésére, és képben is van az ilyen természetű műtétekről, ráadásul elfogulatlan, és nem tukmál rá az emberre semmi olyat, amit nem ő akar, akkor lehet, nem kellett volna neked egyedül végigcsinálnod ezt az egészet, pláne tanácstalanul. Főleg úgy, hogy az orvosod is elmulasztott fontos dolgokról tájékoztatni téged!

 

Akit javasoltam, EE|33 egy ilyen srác, emellett jófej, és segítőkész, azt azonban nem tagadom, számomra furcsa volt eleinte az, hogy vannak még emberek, akikből az emberség és a segítőkészség nem veszett ki. Ráírtam egy privát üzenetben, és elkezdtünk beszélgetni Skype-n. Aztán idővel jóba lettünk, és amikor felismertem benne azt a képességet, hogy ő valóban hasznosan tud nekem segíteni, úgy, ahogy nekem is szükségem lenne rá, nem erőszakosan, ráadásul amit mondott az alapján állítom, szerintem nem beszél hülyeségeket, viszont jól átlátja a problémákat, amivel foglalkozik, onnantól nem volt kérdés, hogy neki megengedem, sőt megkérem őt, hogy kézbe vegye és vizsgálja meg a farkamat! Igaz, ehhez is idő kell, sok beszélgetés és bizalom. Enélkül nem megy.

A problémáról meg csak beszélni nem lehet, ezt meg kell mutatni, ahogy az orvosnál is, ennek viszont az az előnye, hogy nem kell hülye ábrákat meg kriksz-krakszokat rajzolgatni papíron, mert a megoldási módokat érthetően és értelmesen szemlélteti a sajátodon, hogy azt jobban elképzelhesd. Egész jól magyaráz, minden kérdést megválaszol ami a tárggyal kapcsolatos, nem beszél félre! Engem megtanított a szakszerű önvizsgálatra, és ugye EE|33 nem orvos, mégis, amit tud vetekszik egy szakértő tudásával! :)

Ráadásul figyelmes, empatikus és jófej, ami azért nagyon fontos, mer én eleinte feszült és szégyenlős voltam előtte, ő ezt nyugodtan, higgadtan és toleránsan kezelte, és a gátlásosságomat ezzel viszonylag hamar feloldotta. :)

A részletes vizsgálatot követően több lehetőséget felvázolt előttem, hogyan is kéne megoldani a bajomat, mindent átbeszéltünk. Elmagyarázta a saját fékalávarró módszerét is, nekem ez tetszett, ezért is döntöttem úgy saját felelősségemre, hogy vele csináltatom meg, főleg, hogy ahhoz szurizni sem kellett a farkam, mégsem fájt semmi, és a fitymafék helye is esztétikus lett. :D

 

 

Azt gondolom, nem mindegy, kinek a kezébe adod a farkad kezelésre, Macko1000! Éppen ezért kerestem és találtam valakit, aki átlátja az egészet, de a te érdekeidet tartja elsősorban szem előtt. Szerintem, ha te is még időben megkerested volna, jobban jártál volna, ugyanis fitymaszűkület, rövid fitymafék, letapadás meg ilyen gondokban EE|33 teljesen otthon van! És szerintem az ismerősödnek is tudna segíteni a rövid fék problémájában, akiről beszéltél, már ha még nem oldották meg neki a problémáját, vagy csak kíváncsi lenne más szakértő véleményére is, ahogy szerintem azazaki-nak is érdemes lenne őt felkeresnie!

 

Itt a profilja, ha valakit érdekel: http://www.kerdezd.hu/user/EE%7C33 , az email-címe meg ferfiegeszseg.ee33@gmail.com, ez is megtalálható az oldalon. Most már tudtommal csak ott elérhető, a gyakorikérdéseken valamiért nem, pedig az írásainak zöme még ott van. (Ha csak nem törölték azóta azokat is.)

 

Előzmény: macko1000 (1045)
macko1000 Creative Commons License 2014.03.08 0 0 1047

Nagyon szívesen  ha tudok segítek!!!!!!!!!!!!!!!

 

ilyen VOK!!!!!!!!!!

Előzmény: Törölt nick (1046)
Törölt nick Creative Commons License 2014.03.07 0 0 1046

Köszönöm a választ, sokat segítettél!

Előzmény: macko1000 (1029)
macko1000 Creative Commons License 2014.03.07 0 0 1045

Megmondom őszintén komoly az érvelésed és elgondolkodtató!! Viszont felháborító az orvosok hozzáállása!! Ha így van ahogy te mondod akkor kiben bizzon az ember??? Gondolom atb csak műtétre ad pénzt az orvosoknak ezért nem érdekük az alternatív megoldás

 

Ellenkező esetben viszont van rá példa , hogy valakinek részlegest csináltak de két év mulva ujra kellet és akkor már tkm et ugyanez fék műtét után ujra ment az illető és neki tkm hozta el a végső megoldást!!  Az igazság az , hogy az én esetemben csak a mütét volt jó ! ha gondolod olvasd el a történetemet. vissza tudod kersni

Előzmény: T-MERCs (1044)
T-MERCs Creative Commons License 2014.03.07 0 0 1044

"Én is orvosnál voltam nem is egynél úgy gondolom ök meglehetősen szakavatottak!! És egyik sem ajánlott alternatív gyógymodot!! természetesen az én problémám azért komolyabb volt!! De fékproblémával beajánlottam egy ismerősömet ugyanide és neki sem ajánlottak ilyet hova tovább az ellenkezőjét!!"

Nyilván nem mindegyik orvos tud mindent, vagy csak ő úgy gondolja, nem érdeke elmondani mindent. Sokan meg alapból metéléspártiak, ezért hallgatnak az egyszerűbb megoldásról. Ezen nem is csodálkozom, hogy nem mondtak nektek semmit. De a saját példámból kiindulva meg lehet oldani rövid vagy berepedt fitymaféket átvágás nélkül is, csak ezt meg én nem tudtam azelőtt. Orvosnál is jártam, egyik csak átvágta volna, a másik körül is metélt volna, na erre mondtam azt, hogy akkor jó, köszönöm, én ezt nem így akarom. Így kezdtem el keresni, és aki keres az talál is. :)

 

Szerintem nem az a jó urológus, aki metélni tud, hanem az, aki megcsinálja azt, amire a betegei kérik, még akkor is, ha az számára nem is biztos, hogy a legszimpatikusabb. De a lényeg az, hogy ki is hozza abból a helyzetből, amit ki lehet, már ha ki lehet. Vagy ha az nem is megy, legalább a legközelebbi kompromisszumos megoldásra törekszik, mindezt emberi nyelven és hozzáállással, ugyanakkor praktikus és esztétikus végeredménnyel.

 

 

 

 

Előzmény: macko1000 (1037)
macko1000 Creative Commons License 2014.03.07 0 0 1043

Én ezt értem de ez volt ez első normális megnyilvánulásod!! mellesleg én sem vagyok a híve bár ha teljesen őszinte akarok lenni szerintem a végleges problémákat ez oldja meg maradéktalanul!! Az érvelésedet elfogadom de nem osztom!

Előzmény: Pennysta (1042)
Pennysta Creative Commons License 2014.03.07 0 0 1042

Nyilván nem vagyok körülmetélés párti és ez a baj velem. Pontosabban én a körülmetélést hagynám legutolsó eshetőségnek, nem ugranék bele anélkül, hogy mást nem próbálok ki előtte. A fitymának igenis van funkciója, nem viccből van az ott. Gondolom a beszakadt körmöd, vagy a megzúzódott mutató ujjad miatt nem amputálsz egyből csuklóból.

macko1000 Creative Commons License 2014.03.07 0 0 1041

Íme egy csokorral pennysta hsz iből.

 

Előzmény: Pennysta (1038)
macko1000 Creative Commons License 2014.03.07 0 0 1040

Na végre nagy nehezen megblankoltattam. Az asszony annyira hisztizett már, hogy a gyulladt, tűzpiros és hiper érzékeny makkommal nem lehet mit kezdeni, hogy belementem. Kénytelen voltam, hiszen már kb minden negyedik nap felrángatta a beszűkült fitymámat, lepucolgatta a makkomról a felgyűlt szmegmát és megpróbálta magát a csúcsra juttatni. Annyira szűkölt már, hogy remegő kézzel nyúlt a farkamhoz, de hosszú, nagyon hosszú hónapok, évek óta nem tudtam rendesen kielégíteni. Ezek a felhúzásos, gyulladt makkos kínzások is csak addig szóltak, amíg el tudtam tűrni a fájdalmat, de aztán összegömbölyödve ordítottam általában rövid időn belül. A varrataim már begyógyultak, már csak a kínzó makk érzékenységem van hátra, amit remélem már elfelejthetek. Az asszonyom már remegve, majdnem sírva simogatja már és nagyon magába kívánja a szerszámot, de talán már pár hónap és használni is tudom. Addig is eljuttatom a csúcsra így-úgy, de az nem az igazi.

 

 

Nekem volt már begyulladva a makkom, gondolom nem kell az ittlévőknek elmondanom, hogy hiper érzékeny olyankor. Annyira, hogy a szmegmát is csak hosszas küszködés után tudtam csak kipucolgatni a pereme alól. Pedig alapból bírja a kiképzést. Ha valakinek viszont világ életében hasonló gyulladásban volt a makkja és most x év után egy csapásra véglegesen fedetlenné válik az lehet csak az igazán kínszenvedés. Én is volt, hogy kamilla teába, hidegvízbe és ilyenekbe lógattam enyhülést várva és volt, hogy "jó tanácsra" pálinkába. Nem tudom hány fokos, meg ilyenek, vidékről hozták, mezei házipálinka volt, de én akkor aztán átéltem a gyötrelmes fájdalmat. Mondjuk ezután pár napra el is múlt majdnem teljesen a gyulladás, de nem gondolnám, hogy a pálinka miatt.

Azt viszont mindenképpen szeretném megemlíteni, hogy nem vagyok anti körülmetélés, meg ilyesmik. Ha orvosilag helye van, azzal szerintem semmi gond nincs. Tehát nem szeretnék senkit megbántani, nem azért írkálok. Csakis azért, hogy a tanácstalanok, vagy a félrevezetettek, akiknek elkezdték mosni az agyukat, eléjük tegyek egy kis másik oldalt, új megvilágítást is.

 

 

Nekem sajnos nem kell bemutatni a fájdalmat. 24 éves voltam és szűz egy (mint később kiderült) brutális fitymaszűkülettel. Ebben az vol a legrosszabb, hogy fogalmam sem volt róla, hogy baj van. Sohasem húztam hátra és kész. A makkomat nem is láttam, csak a  húgycsövemet. Aztán össze hozott az élet egy csajjal, aki le akart velem feküdni, de sokáig ellenálltam, végül elmondtam, hogy miért. A csaj azt mondta, hogy azért van, mert szűz vagyok és ő megoldja, csak bízzam rá a dolgot. Iszonyatosan szégyellős voltam,de belementem a dologba nagy nehezen. Összebújtunk, én először élveztem a női testet,  a csaj meg kényeztetett folyamatosan. Aztán rátért a dologra. Azt mondta, hogy ne féljek, mert hátra fogja húzni. Kértem, hogy ne tegye, mert félek. Azt mondta bízzam rá nyugodtan. A helyzet hevében rábólintottam és abba is belementem, hogy megkötözzön. Jól indult a dolog, nem volt gyanús semmi. Aztán egyszercsak húzni kezdte, nagyon fájt, kértem, hogy hagyja abba, így ment ez egy darabig. Aztán azt mondta, hogy ha akarok valamit, akkor engedjem, hogy hátrahúzza, kitakarítsa a fehér gennyet (a szmegmára gondol)  és akkor szeretkezhetünk végre. Én persze feltüzelve, majd szétrobbanva beleegygeztem. Dehát szüzen bármibe... Ráült a combomra és elkezdte hátrahúzni, nagyon fájt, a végén már ordítottam és sírtam a fájdalomtól. Kért, hogy tartsak ki, de már nagyon szenvedtem. Nagy nehezen, iszonyatos feszüléssel hátrajött. Végre megláttam a makkomat, ahol nem volt vastagon szmegmás, ott vérvörös volt és gyulladt. És baromira érzékeny! Ez a csaj meg fogott egy zsebkendőt és határozottan nekilátott ledörzsölni a szmegmát a makkomról. A szó legszorosabb értelmében behugyoztam a  fájdalomtól, ordítottam, sírtam. Az ujjával is dörzsölt rajta, de akkor már majdnem elájultam, üvöltöttem vele, hogy takarodjon innen. Elment én pedig nem bírtam előrehúzni a fitymámat, felöltözni sem tudtam, mert a makkom irtózatosan érzékeny volt és alapból is sajgott nagyon. Amikor már a makkom elkezdett sötétlilás színt ölteni, akkor kínomban felhívtam a mentőket, ahogy elmondtam a dolgot egyből kijöttek ( a csajt persze kihagytam, azt mondtam én rántottam hátra) és bevittek a kórházba. Teljes körülmetélést végeztek rajtam. Állítólag a makkom meg kellett volna, hogy szokja a külső hatásokat, másfél éve csomagolom a makkomat és így is brutálisan érzékeny. Szexre gondolni sem merek és az önkielégítés is tabu lett. Gyakorlatilag tönkretette az életemet a dolog. Az, hogy a varratok szépek lettek semmin sem változtat.

Hátha elgondolkodik egy pár teljes körülmetélést ok nélkül csináltató ember a másik végleten is és nem ugrik bele felelőtlenül a "jóba", ahopgy azt itt sokan állítják.

A vicc az egészben az, hogy ki lehetett volna tágítani a fitymámat, vagy ha nem, akkor bemetszést, avyg részleges körülmetélést is lehetett volna csináltatni és minden oké lenne. Ha nem a sürgősségin csinálják úgy, hogy félálomban vagyok a fájdalmaktól, akkor biztosan nem megyek bele ebbe.

 

 

Ezek itt a te hozzászólásaid mindenki hámozza ki , hogy most mi az igaz belőle de szerintem semmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Előzmény: Pennysta (1038)
macko1000 Creative Commons License 2014.03.07 0 0 1039

Öregem!!!!!!!!!!

 

 

Nem szakértő VOK!!!!!!!!!!!! Hanem végigjártam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És a tapasztalatomat írom le és probálok segíteni ahogy nekem is segítettek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Természetesen nem te!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Borzasztó egy pali vagy vagy micsoda?? /ki tudja/ Olvasd már vissza hsz eidet és rakd ki a saját jellemvonásodat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Ja és de majom vagy nem is akármekkora és neked nem urologus kell hanem pszhiologus!!!!!!!!!!

Előzmény: Pennysta (1038)
Pennysta Creative Commons License 2014.03.07 0 0 1038

Biztosan nem vagyok normális, viszont nem vagyok "vok"-ozó makogó majom sem és nem is írok minden mondat végére felkiáltójelet.

Csak az szúrta a szemem, hogy keservesen sírtál a kilátástalanságodban pár hete, most meg szakértőnek állítod be magadat és szerinted pontosan tudod (természetesen látatlanban), hogy a másik embernek mi a baja és mi rá a gyógymód.

Amúgy örülök, hogy beindult, igen. Ha nem írtatok volna, akkor írtam volna most már én valamit.

Előzmény: macko1000 (1037)
macko1000 Creative Commons License 2014.03.07 0 0 1037

Nem vok orvos és néhány hónappal ez előtt még én is kétségbeesve kértem a fórumon segítséget!!!Én is tiszteletben tartom az írásodat de a véleményem más ettől szép az élet nem vagyunk egyformák!! Én is orvosnál voltam nem is egynél úgy gondolom ök meglehetősen szakavatottak!! És egyik sem ajánlott alternatív gyógymodot!! természetesen az én problémám azért komolyabb volt!! De fékproblémával beajánlottam egy ismerősömet ugyanide és neki sem ajánlottak ilyet hova tovább az ellenkezőjét!!

 

Abban azonos a véleményünk, hogy a neten félre irányítanak és rengeteg oldalt én is töröltetnék!!!

Előzmény: T-MERCs (1035)
T-MERCs Creative Commons License 2014.03.07 0 0 1036

Természetesen nincs harag, és szíved joga, ha ezt gondolod. Azonban azt tegyük hozzá, hogy ez is olyan, mint az Aszpirin. Valakinek elmulasztja a fejfájását, meg a fájdalmait, valakinek meg nem. Nem vagyunk egyformák. Azonban a 90% szerintem merész általánosítás. Úgy gondolom, magadból indultál ki, és azt te sem tudtad, mitévő légy, amíg segítséget nem kértél. Nem tudom, te hol, vagy kinél jártál utána, de az biztos, hogy a neten sok hülyeség kering erről az információról, nem csoda, hogy sok a tévhit. Reprezentatív, valamint széleskörűen tájékoztató oldal viszont nemigen van, amely minden alternatívát ferdítés nélkül felvázol, és bemutat úgy, ahogyan azt kéne, úgy, hogy az ember értse is. Én a sok oldalnak a tömkelegét töröltetném a netről, mert hasznosnak nem hasznos, de sok kárt okoz.

 

Magamból kiindulva anno azt a tájékoztatást, amely minden kérdésemet megválaszolta, és minden igényemet kielégítette én megkaptam EE|33-tól, amikor berepedt a fékem és megvizsgáltattam vele. Ő csak ezután javasolt olyan módokat, ami az én helyzetemet is rendbehozta.

Szerintem te nem vizsgáltad meg Azazaki fitymáját, így éppen ezért nem fogadom el a véleményedet. Azt akkor fogadnám el, ha elfogulatlanul, a saját esetedtől elvonatkoztatva, szakértő szemmel megvizsgálod, és úgy mondod el, érvekkel alátámasztva. Az életkor mindenesetre önmagában nem elégséges érv.

Előzmény: macko1000 (1032)
macko1000 Creative Commons License 2014.03.07 0 0 1034

na mi van hülye gyerk előkerültél ?? alig vártad hogy ujra éljen a topik igaz?? Különösen nem méltatlak aki akarja az elolvassa az összes kiirásodat és eldönti a 15 féle műtétedből és problémádbol melyik igaz!!

Előzmény: Pennysta (1033)
Pennysta Creative Commons License 2014.03.07 0 0 1033

Na, újra belendült a fitymás topic! macko1000, aki pár hete még kétségbeesetten könyörgött, hogy segítsen neki valaki, mert nem tudja mi van hirtelen szakértő lett és csak úgy osztja az észt! :) Persze, minden véleményt hallgassatok meg, meg mindent mérlegeljetek, de CSAKIS KIZÁRÓLAG a metélés valamilyen módját válasszátok...szánalom.

macko1000 Creative Commons License 2014.03.07 0 0 1032

Én tiszteletben tartom a véleményedet de 1et nem értek vele!! Továbra is azt gondolom , hogy probálkozások de 90% ban nem jönnek be!! A tévhit ellenében én nem vok tkm párti nekem részlegest csináltak nem teljeset ezért is írtam , hogy majd az orvos eldönti melyik a jobb!! Lássuk be azért 47 évesen alternatív gyógymodokkal??? Kitudja mennyire volt az komoly. Sok esetben egyáltalán nem műtenek mert azt mondják ez így van jol!! Ha pedig sikerült az illetőnek akkor szerintem kivétel!! Amely erősíti ugyan a szabályt!!! Én is utána jártam nagyon sokmindennek de hazai vonalaon ritka sőt nagyon ritka az ilyen jellegű javulás vagy pedig nem volt tul komoly az eset!!Azazaki esetében szerintem tuti a műtét a megoldás !Természetesen ez az én véleményem!!!!

 

 

Azért van ez az oldal , hogy megvitassuk. Harag remélem nincs??!!

Előzmény: T-MERCs (1031)
T-MERCs Creative Commons License 2014.03.07 0 0 1031

Hát, én ezt azért nem hiszem, amit Macko1000 állít erről, mert azt például pont EE|33-tól tudom, hogy a fitymaszűkület akármelyik életkorban kialakulhat, viszont a fityma meg egy életen át nyújtható, és azért én is láttam pár olyan internetes oldalt, ahol különböző módszerekkel visszanyújtották maguknak az emberek a fitymát, úgy emlékszem, volt köztük 47 éves is. Mondjuk, nem csodálkozom azon, hogy Macko1000 nem hisz(el) benne, valóban nemigen hallani/olvasni magyar viszonyokban arról, hogy valaki visszanyújtotta magának, de ettől még én a helyedben ezt nem jelenteném ki egyértelműen, hogy nem is létezik.

Szerintem érdemes megvizsgálni minden lehetőséget, mielőtt valaki vakon belemegy egy akármibe, az az erre szánt kis idő már nem oszt, nem szoroz. És csak azért, mert mi magunk nem tudunk valamiről, még ne vessük el annak a lehetőségét, hogy az az valami létezik, még akkor sem, ha nem mi magunk láttuk, vagy nem hiszünk benne! De a tények nem ugyanazok, mint a tévhitek és a félelmek, ezt nem ezzel kapcsolatban, ugyan, de már velem is beláttatták, és így utólag teljesen egyetértek.

Előzmény: macko1000 (1030)
macko1000 Creative Commons License 2014.03.07 -1 0 1030

Még valami elolvastam EE33 írásait AZ ÉN VÉLEMÉNYEM , hogy az alternetív modok nem segítenek pláne 40 év fölött ez csak időhúzás és késlelteti a lehetőséget , hogy végleg lezárd az ügyet!! Az orvos majd eldönti , hogy tkm kell vagy részleges de, hogy valamelyik igen az biztos!!!

Előzmény: Törölt nick (1025)
macko1000 Creative Commons License 2014.03.07 0 0 1029

Szia!!

 

Nos : én műtét után pár napot voltam otthon. Az orvos azt mondta folyamatosan legyen rajta kötés de hamar rá jöttem , hogy az nem olyan jó. Én már másnap kötés nélkül voltam szabadon hagytam és szerintem ez miatt kezdett hamarabb gyógyulni!! Nekem bő 6 hét kellet ahoz , hogy kihuljanak a varratok és abba maradjon a gennyezés!! DE ÉN más tészta vok mivel nekem nem lehetett soha semennyire hátra húzni ezért a műtétnél nem tudták lefertőtleníteni a makk körül!! Mint utólag kiderült ezért volt gyulladásom és ezért tartott hosszabb ideig. Nálad ez alapbol nem áll fent!! Tehát már feleződik a gyógyulási időd szerintem. természetesen ez csak az én véleményem. Én egy hét után dolgoztam!! Gipszkartonszerelő vagyok így gondolhatod nem ülő munkát végeztem. Semmi kellemetlen nem volt csak az amit már említettem estére a geny folt a nadrágon. fürdés kamilla kenőcs és kész ez ment több mint egy hónapig!! kamilláztam, betadin és lidokain kenőcsöt összekevertem és azzal kentem a makk érzékenységre pedig meloxan tablettát kaptam ami igen hamar segített. Mármint miután elkezdtem szedni. mert én is csak halogattam , hogy majd elmúlik de kellet a gyógyszer az érzékenységre!!Az mondjuk nekem segített hogy nős vagyok és a párom mellettem volt mindenben és segített!! ha jol értettem neked ez nincs meg! sajnos!! Meg kell oldani magadnak nem ördöngős!! Mind amit leírtam az rólam szol!! Minden ember más és nagyon sokféle kenőcs gyógyszer van ami segít!! Az orvosodra hallgass elsősorban és ha nem megy akkor próbálkozz mással. Mint már említettem itt vannak emberek akik nagyon sokat tudnak segíteni!! Azt is mondtam nekem geogabcsi segített a legtöbbet !! De óva intelek néhány rosszindulatú beirkálótol akik nem segítenek csak valamiféle perverz hajlamból járnak ide. Szűrd ki a lényeget és próbáld magad oldalára fordítani a segitö szavakat .

 

 

Továbra is azt ajánlom ne gondolkozz indulj!!! Hamarabb túl leszel rajta és egyáltalában nem vészes!!

Előzmény: Törölt nick (1025)
Törölt nick Creative Commons License 2014.03.06 0 0 1028

Egyáltalán nem kell szégyelned a fitymaszűkületet, mint ahogy a doki mondta, ez nem ritka, sőt, aki már 50 év körüli vagy több és mondjuk szerzett cukorbetegsége van, az egyből indulhat műttetni, mert szinte vele járója szűkület. Nem kell parázz a műtét miatt, mert ez járóbeteg ellátás. Bemész, fél óra a műtét, az egész hóbelebanccal 1 óra. 2 napot azért érdemes otthon lenni, de hallottam olyat aki 1 percre sem esett ki a munkából. Az első hét nehéz, minden nap kamilla fürdés, ez a héten a lehajulás nehezebb, de nem nehezebb mind az aranyér gyulladás, simán lehet dolgozni. 2 hét után a varratok kiesnek és a következő két hétben teljesen begyógyul, ez 1 hónap idő. Sokan, sokféle tanácsot adnak, szerintem mind jó, akik hsz-t írnak, mind tapasztaltak, próbáld ki mind, rosszat nem teszel.

Előzmény: Törölt nick (1026)
T-MERCs Creative Commons License 2014.03.06 0 0 1027

A szex-kérdés csak akkor fog kiderülni, ha már megcsináltattam. Biztos pszichés probléma IS, mert volt olyan amikor azért nem jött össze, mert hátrahúzódott eléggé a fityma, és fájt. És máskor is azon járt az eszem, hogy most hogyan fog működni a szerszám. De van amikor semmi fájdalmat nem érzek, de tudat alatt "úgy érzem", hogy húzódik, feszül. Az érdekes ebben az, hogy orális szex esetén soha nincs ilyen problémám. Csak azért egy normális kapcsolat nem csak abból áll, mármint a szex része. Erre csak egy megoldás van. a műtét. És akkor ha elmúlik a makk érzékenysége, ami remélem tényleg el fog múlni, akkor már nem fogok attól parázni, hogy megint nem működik rendesen, a fityma miatt.

 

Szerintem a szex-probléma a leírásodból ítélve a félelemből és a saját önbizalomhiányodból fakad inkább, és nem a fitymaszűkületedből. Nekem is rövid volt a fékem, valahol tudtam is ezt, de nem foglalkoztam vele, csak a legelején. Aztán berepedt, én csak onnantól kezdődően kezdtem el foglalkozni vele, addig mit görcsöltem volna miatta? Nemcsak neked van valami fitymanyavalyád, mégsem zavartatja magát az ember miatta szexnél. Jó, én nyilván megelőzhettem volna, de ezen én nem fogok görcsölni, ezt már akkor elhatároztam. Nálad viszont nem lennék meglepve, ha most átsietnél nagy hévvel a ló túlsó oldalára, főleg mivel eddig ezt gondoltad, most viszont azt. Nem jó, ha így billegteted a mérlegedet!

 

"Én más módszerben nem nagyon hiszek. De felveszem vele a kapcsolatot, igazad van, azzal semmit sem veszthetek."

Egy kicsit úgy érződik, mintha te most azért keresed meg, mert azt akarod, hogy a becsukott füleid ellenére beszéljenek hozzád, te akkor sem akarod azt meghallani. A te valóságod ezek szerint az, amiben te hiszel. Biztos lenne más módszer is, de aki nem jár nyitott füllel, és nyitott szemmel, az nem lát tovább a saját orránál, de nem is látja meg maga körül az esetleges más utakat, oldalkiágazásokat, amelyek lehet másként, más módon vagy hosszabb, akár rögösebb/egyszerűbb úton, de lehet ugyanoda vezetnek: A vágyadhoz.

Azonban a vágyad sem több egy útelágazásnál, onnan is van felfelé, meg lefelé irány, a hited ellenére. A meredek felfelének van egy olyan hátránya, hogy hamar vissza lehet onnan zuhanni, ezt védd ki inkább, még akkor is, ha most fickándozik benned a... "De így nem maradhat az biztos." ! Éppen ezért inkább azt javasolnám, ne döntsd el már most, miről gondolod (csak te) azt, hogy segíteni fog, inkább előbb nézz körül, és a némileg hosszabb, időigényesebb megoldásokat is vizsgáld meg, lehet hogy azokkal biztosabban haladsz felfelé, mintha meredeken próbálkoznál. Az jó, ha a célod a szem előtt van, azonban ne vakon és hottentottára indulj neki egy útnak, amiről azt gondolod jó. Van, akinek az jobban segít, ha megkérdez másokat, merre találod a célod, másként a Citadellához sem fogsz tudni felérni egy bungee-jumpingra. :)

 

EE|33 pedig nagyon tudja a témát, ezt én is megtapasztaltam szerencsére, viszont nem fog senkinek se prédikálni hiába, az nem az ő műfaja. Szerintem akkor keresd meg, ha valóban érdekel a véleménye, és nem csukott füllel hallgatnád meg, amit mond!

Előzmény: Törölt nick (1024)
Törölt nick Creative Commons License 2014.03.06 0 0 1026

Neked is köszönöm a "törődést". Bevallom egy kicsit szégyelltem ezt a gondomat az orvosnál, de nagyon rendesen, korrekten viselkedett, és mondta, hogy ne higgyem hogy én vagyok az egyetlen, aki ennyi évesen megy hozzá ilyen problémával. Úgyhogy megnyugtatott, én bízok benne, nem is akarok mást keresni a műtéthez.

Előzmény: Törölt nick (1020)
Törölt nick Creative Commons License 2014.03.06 0 0 1025

Köszönöm a biztatást! Lenne egy-két kérdésem: hogy viselted el, hogy tudtál járni, mozogni, éjszaka aludni? Mennyi idő után tudták elmenni otthonról, volt-e valami praktikád, kötés, vagy alsónadrág viselés, vagy mit csináltál? Mik azok a gyógyszerek, kenőcsök? Fájdalomcsillapító?

Bocs a részletes kérdésekért, de egyelőre emiatt parázok! Jelenleg egyedül élek, otthon el kell látnom magamat, sőt el kell mennem előbb-utóbb dolgozni is. Hónapokig nem tudok kiesni a munkából.

 

Előzmény: macko1000 (1022)
Törölt nick Creative Commons License 2014.03.06 0 0 1024

A szex-kérdés csak akkor fog kiderülni, ha már megcsináltattam. Biztos pszichés probléma IS, mert volt olyan amikor azért nem jött össze, mert hátrahúzódott eléggé a fityma, és fájt. És máskor is azon járt az eszem, hogy most hogyan fog működni a szerszám. De van amikor semmi fájdalmat nem érzek, de tudat alatt "úgy érzem", hogy húzódik, feszül. Az érdekes ebben az, hogy orális szex esetén soha nincs ilyen problémám. Csak azért egy normális kapcsolat nem csak abból áll, mármint a szex része. Erre csak egy megoldás van. a műtét. És akkor ha elmúlik a makk érzékenysége, ami remélem tényleg el fog múlni, akkor már nem fogok attól parázni, hogy megint nem működik rendesen, a fityma miatt.

Az urológus szerint pszichés a probléma, mert nem lát különbséget szex és szex között, mármint a rendes, hagyományos illetve az orális szex között. Nem tudom... De így nem maradhat az biztos.

Köszönöm a segítséget, olvastam a GYK oldalon EE|33 sok bejegyzését. Én más módszerben nem nagyon hiszek. De felveszem vele a kapcsolatot, igazad van, azzal semmit sem veszthetek.

Előzmény: T-MERCs (1023)
T-MERCs Creative Commons License 2014.03.06 0 0 1023

Szia! Nem ez az egyetlen megoldás, viszont azt egyértelműen tisztázni kell, hogy a bajod a szexnél pszichés-e vagy nem, valamint a szűkületeddel kapcsolatban én még meghallgatnám egy embernek a véleményét, aki ebben a témában nagyon otthon van, csak épp nem ezen a fórumon "rendel". Ha érdekel, régebben a gyakorin írt tele millióegy topikot, és én is úgy tudtam, hogy még ott van, azonban ott nem lehet már elérni többé, ellenben egy másik fórumon megtaláltam az egyik részletes válaszát.

 

http://www.kerdezd.hu/29146/nekem-mert-nem-jon-le-a-makkomrol-a-bor-16-f?show=29167#a29167

 

Az illető nickneve: EE|33

Szerintem írj rá és kérd ki véleményét, akár a segítségét is, ha úgy érzed! Vesztenivalód szerintem nincsen, és az oldalon megtalálod az e-mail-címét is.

Előzmény: Törölt nick (1019)
macko1000 Creative Commons License 2014.03.06 0 0 1022

Még valami !! Én műtét után nrm tudtam hozzáérni de csak néhány hétig és nekem azért más volt a dolog mert én soha semennyire nem tudtam hátrahuzni!!! Neked sokkal könnyeb lessz

 

Előzmény: Törölt nick (1020)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!