Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Darren79 Creative Commons License 2005.05.07 0 0 7225
KiberLovag:

Lovagom szerintem is erősen hajlasz már az alkoholizmus felé! ;)))
Előzmény: KiberLovag (7221)
KiberLovag Creative Commons License 2005.05.07 0 0 7224
Áhh az nem árthat, ma is elfogyott egy rekesz (no nem egyedül), igaz kertimunka, sziklakertépítés, kőhordás, kavicshordás, földmunka közben... jól esik az ilyesmi egy magamfajta sokat ülő, sokat autózó informatikusnak, szinte szárnyalok az erőtől... :)
Előzmény: dussy (7217)
SzaZoli Creative Commons License 2005.05.07 0 0 7223
Jólvanna :))) Kicsit aludtunk, meg munka volt, meg adóbevallás meg minden :-P tudod hogy van ez...
Előzmény: dussy (7220)
Zerberus Creative Commons License 2005.05.07 0 0 7222
De ha ez így van, miért nem értitek meg, hogy mi (azért is mi) nem akarunk oda menni! Az előbb írtam: aki akar, menjen. Miért kell ezt éjszakába nyúlóan agyonragozni?
Előzmény: SzaZoli (7218)
KiberLovag Creative Commons License 2005.05.07 0 0 7221

Mondom, én értem a szitut, nekem is rosszúl esne, noha a swiftklub.hu terve, befoglalása, már sokkal korábbi. Az autók vásárlása is az (már akinél, mert én pl egyenlőre maradok az IS-nél).

 

Szerintem - ahogy Te mondtad - ne öntsetek rá 5 lityi 98-ast, hanem gondoljátok át, hogy lehetne a jót kihozni ebből a faramuci kettősségből. Korántsem lehetetlen. Jó hangulat, Suzukibarátok, és némi sör talán elég is...

 

Időpontot meg tán lehet egyeztetni, abba nem hallt bele senki... de ha elzárkózás van, akkor passz...

 

Üdv:

KL

:)

Előzmény: dussy (7214)
dussy Creative Commons License 2005.05.07 0 0 7220
Én elolvastam a felhívást...Láttam,hogy kerestek.
De lehet,hogy már RÉG meglenne,ha ide jöttök elöször és nem azt mondjátok,hogy itt van,kell??? :)
Előzmény: SzaZoli (7218)
Pestipityu Creative Commons License 2005.05.07 0 0 7219
Zerberus!

Én nem leszek olyan kultúrált, mint a többi társam a www.swiftklub.hu ról
Leírom tömören a véleményemet. Nem általánosítok, csak rólad alkotok véleményt. Te egy akkora f*szkalap vagy wazze, hogy az már fáj! Olyan bunkó vagy mint a beton! Nem fogod fel wazze, hogy nem fegyvert fognak rád, hanem kezet nyújtanak? Pont az ilyen f*szkalapok miatt van olyan rosz megitélése a Suzukisoknak. Szánalmasan makacs vagy! És buta mint a föld...
SzaZoli Creative Commons License 2005.05.07 0 0 7218
Megbocsáss, de meg van hírdetve, hogy az oldahoz Swifttulajos szerkesztőket keresünk :)
Egyébként abban igazad van, hogy tényleg sok munka lehetett vele, de ez egy kész rendszer. Aki gondolja csatlakozik, aki nem, az nem. Ennyire egyszerű. :) Csak mi nem szeretnénk, ha nagyon széthúznának a Swiftesek, ezért legalább ne ellenségként nézzünk egymásra, ha már így alakult, ami alakult. :(
Előzmény: dussy (7214)
dussy Creative Commons License 2005.05.07 0 0 7217
KiberLovag,ez a rengeteg sör nem fog megártani??? :)))
Előzmény: KiberLovag (7210)
KiberLovag Creative Commons License 2005.05.07 0 0 7216

Érdekesség kedvéért felteszek egy költői kérdést. Az újswiftklub honlapján a hírek rovatban egy sárga WRC swift mögé egy újságcikk van bemontázsolva... nos az a totalcar fotózása az új suziról, amit az Ignisklub segítségével, és aktív részvételével (ott voltak közülünk páran, sőt a tesztelt autó is nekünk köszönhető, no meg a carcomplexnek) csináltak... és hol volt akkor még az újswiftklub? Tehát a tyúk vagy a tojás kérdése nem is olyan egyértelmű... de tán nem is ez a lényeg. Az viszont látható belőle, hogy nem a sátán jelent meg a derűs égen a www.swiftklub.hu elindulásával...

 

Üdv:

KL

:)

Zerberus Creative Commons License 2005.05.07 0 0 7215
Köszi Pig! Sajnos, mikor így leszólnak, mindentől elmegy a kedvem... Nem baj, van jobb, senkinek sem fog a mi lapunk hiányozni...
Előzmény: pigulla (7213)
dussy Creative Commons License 2005.05.07 0 0 7214
A szituáció nagyon érdeke...
Nemtudom ki írta,hogy foglalt a swiftklub.hu domain,erre nem emlékszem-bocsi!

Őszinte és normális hangsúlyban írom,nem lenne baj az ötlettel,ha tényleg fontos lenne a dolog miértje.
Mire is gondolok???
Arra,amit Degenera is leírt.A társaság magától "állt" össze és az általatok oly rögösnek említett utat kezdte járni.Biztosan így van,nem akarok vitázni.Elhiszem azt is,hogy EGYÜTT tényleg jobb,könyebb lenne-nem ezzel van a hiba,hanem az eljárással.
Ez kb. olyan volt most Nekünk (nyugodt szívvel írok többesszámban!) ,mint egy puccs!
Emberek munkából hazaérve,megfáradva,családdal viaskodva álltak neki a "klub" lapjának,életének hozzátételéhez,és most jöttök és arra kértek,hogy dobjuk a kútba,öntsünk rá 98-ast,(vagy 5lityit) majd gyújcsuk meg.
Leírtátok azt is,hogy ELÉGEDETTSÉGGEL tapasztaltátok,hogy JÓ és VAN KLUB ÉLET,akkor tényleg illetve volna felkeresni.Nem engem,nem Gipsz Jakabot,hanem az egész csapatot.
És ami az egészben tényleg a számomra full-csúnya dolog,hogy olyan nevet foglaltatok le,amihez még autó sem volt és olyan emberek szerkesztik és füzik a fejünket,akkik nem is ezt a tipust vezetik. (Mondjuk tök mind1,hogy mit vezetsz,ha jó lapot készítesz,jófej és DEMOKRATIKUS vagy!)
Amitől itt elindult a valós klubélet,a lap ötlete,az a tulajok kérése volt,nem pedig 1fél éves légből kapott ötlet.(Már bocsi a kifejezésért.)
És mielött támadás érné a házam táját,én is meghúzhatnám magam,mert még nincs meg az új autóm,"csak" egy régi Swiftet hajtok,mégis minden egyes alkalommal,mikor idejövök és valaki az írja,hogy BARÁTAIM,akkor úgy érzem jó helyen vagyok,hogy idetartozom.

Nagyjából ennyi.Érdemes lenne ezt normális keretek közt tisztázni,hogy ki mit is akar,mert a vagdalózásnak valóban semmi értelme.
Remélem mielöbb tisztázódnak a félreértések.
Továbbra is nagy tisztelettel az eddigi (nem kicsi) munkátok elött:
dussy
pigulla Creative Commons License 2005.05.07 0 0 7213
Igazad van Zerberus, én itt érzem jól magam köztetek. Éljen az újswift klub. Jók vagyunk együtt, és jó a honlapunk nekünk.
Előzmény: Zerberus (7124)
SilentSound Creative Commons License 2005.05.07 0 0 7212
Itt is félreértés van akkor, nem az Ignis Klubot hoztuk, hanem létrehoztunk egy tőle teljesen külön álló site-ot, ami felépítésben hasonló az Ignis Klubéhoz. De nem az. És szerintem nem ütöttünk meg lekicsinylő hangnemet sem.
Javítsatok ki ha rosszul érzem, de nekem az az érzésem, hogy az SWClub honlap szerkesztői keltek ki leginkább magukból. Ami valahol érthető, hiszen elkezdtek valamit, és akkor jönnek mások, akik hasonlót csinálnak, csak épp kicsit másképpen. Szerintem nem kell egymást piszkálni, tényleg nincsen értelme, semmi az ég világon. Felnőtt emberek vagyunk, mindenki maga eldönti, hogy szeretne-e tartozni valahová, mi miért éri vagy nem éri meg neki...

Üdv,

SilentSound
Előzmény: DegeneraBocsinka (7206)
SzaZoli Creative Commons License 2005.05.07 0 0 7211
Vezettem én is Swiftet :) Mivel 3 Hondák is volt itthon (2 van :-DD ), ezért nem volt nehéz megszokni a Swift kuplungját, mert a Hondák sajátossága is a magas kuplung. Beülve a Swiftbe meglepődtem :) De nagyon :) Amikor Winklerék valami kormányérzéketlenségről stb beszéltek, én el se hittem, hogy tesztelték a Jazzt is :-D Itt nem a Jazzt szólom le (Isten ments!), hanem a Switet dícsérem ;-)
Szokásos "állítsuk keresztbe az úton", "nézzük meg mekkora sebességgel veszi be a kanyart" tesztek után tovább csodálkoztam. Ez nem egy jó autó. Ez egy igen jó autó. :) Szeretem a Jazzt, de ha legközelebb választanék az alkatrészek, és a szervíz olcsósága miatt (amik főleg a klubon keresztüli kedvezmények miatt ilyen olcsóak) egyszerűen Swiftet vennék. Ja, és hát a minőség miatt is. Mert az ottvan. Eleinte tele lesznek gyári hibák, amiket szép lassan kijavít a gyár gariba, és az újabb kocsikba már nem hibásan kerülnek bele az alkatrészek, de amiket az Ignácban ki kellett javítani, azt a Swiftbe már eleve javították. Az Ignisklub nagyon sok hibára hívta fel a figyelmét a gyárnak, amit a gyár vezetősége meg is hálált. :)
Előzmény: DegeneraBocsinka (7205)
KiberLovag Creative Commons License 2005.05.07 0 0 7210

A szervíz szempontájból ne paárzz, nem centivel mérik... :)

 

Ami az elhozott Igniklubot illeti, nem kötelező, csak átgonolandó, hogy egy jól müködő kapcsolatrendszer, ha más nem sokkal jobb mindenkinek. Mi is úgy kezdtük, ahogy Ti, pontosan tudjuk, hogy mekkora munka, ha akarjátok, járjátok végig magatok, semmi ellenvetés. Ha meg hajlandóak vagytok elgondolkodni, az sem baj... és nehogymár akkor nem érezhetitek sajátotoknak, hisz akár irányíthatjátok is, minden csak egyeztetés kérdése... leginkább, ahogy már mondtam, sör melett... :)

Előzmény: DegeneraBocsinka (7207)
Tompici Creative Commons License 2005.05.07 0 0 7209
Én is ugyan ezt érzem az IS-el! A mai napig. Pedig már 1 éves. Suzukis életérzés? Igen.
Pedig neked Swfit, nekem meg IS. Nem is vagyunk különbőzőek mi tulajdonosok, csak éppen más autóban ülünk. Ez az igazi összetartó erő.
Köszi DB!

T. :)
Előzmény: DegeneraBocsinka (7205)
Zerberus Creative Commons License 2005.05.07 0 0 7208
Nem lényeg, én 1400-nál vittem, mikor mentem időpontot egyeztetni, kérdeztem ,nem lesz gond, ha kicsit több lesz benne? Azt mondta a munkafelvevő srác, hogy nem érdekes, inkább több legyen kicsit. Na, 400-al több lett :-)))
Előzmény: DegeneraBocsinka (7207)
DegeneraBocsinka Creative Commons License 2005.05.07 0 0 7207

Megyek tentézni én is, mert holnap sokat akarok vezetni. :)

 

Jut eszembe: ha ma átléptük az 1000km-t, és holnap még hozzávágunk vagy 200-t, az nem gáz az ezres szervíz szempontjából? Csak hát pénteken még úgy nézett ki, hogy nem lesz meg hétvégén az ezres, ezért nem is jelentkeztünk be a szervízbe.

DegeneraBocsinka Creative Commons License 2005.05.07 0 0 7206

De épp ez a probléma. Hogy van egy jól szervezett Ignis klub, amit most elhoztatok nekünk, szegény szerencsétlen kezdőknek, és örüljünk neki.

 

No de hol van itt szó az új Swiftről? Sehol.

Előzmény: KiberLovag (7204)
DegeneraBocsinka Creative Commons License 2005.05.07 0 0 7205

Amikor az első napokban kínlódtam a magasan fogó kuplunggal, és időnként lefulladtam, vagy iszonyú bőgetéssel indultam, mindig megsimogattam a Kicsike légzsákját, és elrebegtem egy "Ne haragudj Szuzi!"-t.

Na most pontosan tudom, hogy a többiek is ilyen "hülyék". Ezért érzem magam jól köztük. És ez a hangulat spontán, magától alakult ilyenné, márpedig ez óriási érték, amit meg kell becsülni.

Előzmény: SzaZoli (7203)
KiberLovag Creative Commons License 2005.05.07 0 0 7204

No sziasztok, gondoltam hozzáteszek a visszaolvasott vitához magam is, ha már egész délután nem voltam netközelben.

 

Szóval a www.swiftklub.hu domain régóta be van jegyezve, tervei 2004-esek. Az alapítók olyan Ignisklubosok, akik már tapasztalatokkal, és kész háttérrel, kedvezményt nyújtó cégekkel, gyári támogatással, és nem utolsó sorban médiakapcsolatokkal rendelkeznek. Vannak köztük olyanok is, akik már új Swiftben ülnek, vagy tervezik azt...

 

Én sajnálom, hogy ilyen félreértések adódtak, a sértődöttségnek viszont nem látom helyét. Nekem volt egy elképzelésem, nem támogattátok itt mert "oszottam az észt" (persze biztosan félreérthető voltam, már mind1), ennek eredményeként naná, hogy nem támogatták mások sem, és magamat is lebeszéltem...

 

de ettől még félre lehetne tenni az ellentéteket, és közösen, vagy külön-külön ugyanazért harcolni. A külön út hátránya a kevesebb lehetőség, ami mindenkinek rossz...

 

Egy biztos, nekem is xarul esne, ha lelkesen elkezdek szervezni valamit, de ne mondja nekem senki, hoyg a swiftklub.hu domainról nem tudott, mert magatok állítottátok, hogy azért nem az a domain, mert már foglalt volt...

 

Ami a suzukiklubot illeti, meg a klikkesedést. Anno, még Ignisklub tagságom előtt, még régi swiftel (ezzel voltam életem első ignisklubtaliján is, ez baj?) elmentem a suzukiklub egy talijára. Nos amit én ott láttam (saját vélemény), egy kereskedés rátelepedett egy nem túl jó szervezőkészséggel megáldott nem túl önálló társaságra, akik ugyan jó hangulatot teremtettek, de már akkor gyanús volt, hogy ahhoz képest, hoyg mióta létező egyesület (hivatalosan), alig van valami... ezt fényesen alátámasztotta az Ignisklub indulása, ami pontosan a más filozófia miatt vált külön, és nem lenézésből, vagy sértődöttségből. Érdekes, az ignisklubot, már mindenki elismeri... talán mert jól van szervezve...

 

Nos most estére ennyi jutott. Kérek mindenkit, vegyük elő az intelligenciát, és személyes sörös találkozón ütköztessük az álláspontokat. Nincs helye az egymás szapulásának...

 

Üdv:

KL

:)

SzaZoli Creative Commons License 2005.05.07 0 0 7203
No akkor nem is állunk messze egymástól ;-)
Előzmény: DegeneraBocsinka (7201)
ari007 Creative Commons License 2005.05.07 0 0 7202
DegeneraBocsinka Creative Commons License 2005.05.07 0 0 7201
Márpedig itt ilyen csapat van. Ha olvastad a hozzászólásokat, senki sem próbálta elsumákolni a Kicsike hibáit. Én például bármilyen hülyeséget tapasztaltam, azonnal megosztottam a többiekkel. Mégepdig épp azért, mert tudtam, hogy itt hozzám hasonló szerelmes emberekkel lehet megosztani a gondokat. :)
Előzmény: SzaZoli (7198)
Zerberus Creative Commons License 2005.05.07 0 0 7200
Hát, azt kell mondjam, ennek fényében nem akarok a májusi talira menni. Totál elvették a kedvemet... Én biztos nem fogok sehova beolvadni, meg ilyesmi. Ha ti akartok, menjetek! Ezzel téma le.
Előzmény: DegeneraBocsinka (7195)
dussy Creative Commons License 2005.05.07 0 0 7199
Az "APA" az megtisztelő akart lenni,bocsi,hogy Neked nem jött át.
Ha bunkóznék,mint Te,akkor obszcémebb kifejezésekkel illetnélek,de az EU-ban nem szokás.Sőt,még előre is szoktam köszönni.APA megtanított,és őt nagyon tisztelem... :)
Tehát az apára nem sértődni kell,hanem megköszönni,hogy megtiszteltelek.
Előzmény: Tony.Soprano. (7173)
SzaZoli Creative Commons License 2005.05.07 0 0 7198
Egyszerű: én a Honda klubhoz nem fogok tartozni. Indokokat had ne mondjak itt, de én az Ignisesek között találtam meg azt a csapatot, amiről azt gondolom, hogy "ez igen". Nem 10-15 éves agyontuningolt roncsokkal, hanem ép emberek ép érvekkel, akik nem azt mondják, hogy "hűdekurvajó kocsid van, és a tiéd szar", hanem azt, hogy "elismerem, h nem a legjobb a kocsi, de legalább új, és az enyém". Bíztam benne, hogy itt is ilyen csapatra lelek.
Előzmény: DegeneraBocsinka (7190)
Zerberus Creative Commons License 2005.05.07 0 0 7197
"ha két klub kettészakadva is marad"

Sosem volt egyben, és nem is lesz. Normális hangnem: Lécci, lécci, hagyjatok minket békén!

Így jó?
Előzmény: SzaZoli (7194)
dussy Creative Commons License 2005.05.07 0 0 7196
Mit érdeklődjek az Ignis oldalon???
Akkor,mikor elkezdtem foglalkozni az új Swiftel,még SEHOL nem találkoztam a Ti oldalatokkal.
Utána meg csak a hamarosan jövünk volt!!!!
Itt összejött egy jó kis társaság,valóban összetartóak és érdeklődőek.Nézz be a technika rovatba!
Megcsináltuk KÖZÖSEN,mert volt rá igény,mert kérték...De senki nem azt mondta,hogy legyen olyan,mint az Ignis klub,vagy láttátok a Swift klubos felhívást,keressük meg őket!!!
Előzmény: Tompici (7168)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!