Keresés

Részletes keresés

ewyccee Creative Commons License 2011.12.19 0 0 79

Megjött a szakvélemény!

ewyccee Creative Commons License 2011.12.07 0 0 76

Tisztelt Ismeretlen Sorstársaim!

 

Bizakodva fordúlok hozzátok, mert bízom abban, hogy a Ti ügyetek is úgy végződik mint az enyém!

A gázóra mágnesezettségéről van szó!

A Tigáz rámfogta, hogy loptam a gázt, ami nem volt igaz, mert nem mágneseztem a gázórát!

A büntetés már 750 ezernél járt, nem fizettem, pedig nagyon szerették volna, hanem panasz tettem a BRFK honlapján található panasz fórumon!

Panaszom meghallgatásra talált és a rendörség elérte azt amit én soha nem értem volna el, a megismételt gázóra vizsgálatot, ahol rajtam kívül az ügyvédem és egy általam fogadott szakértő, mint megfigyelő vettünk részt!

A vizsgálat egyértelműen bebizonyította, hogy nem történt gázlopás!

De hogyan történt mind ez még most sem értem!

A burkolaton volt valami kis értékű mágnesesség, de az kicsinek bizonyúlt, ám a lényeg beljebb volt!

Nehéz leírni, de megpróbálom szemlétetni!

Képzeljünk el egy tejesdobozt amiben egy membrán működik a két fal között, ez optimális használatnál nem éri a falakat, de ha mágnest kap hozzá szorul a műanyag falhoz és bele üt sőt bele karcolódik a műanyagba! Ez egyértelmű mágnesezettségre utal!

A Tigáznak jelenleg ez az egyetlen elfogadott biznyíték a kezében, ha ez karcos, volt mágnes, ha nem karcos akkor nem volt!

Nálam mi volt a helyzet, mivel a membrán két falat érinthet, az egyik falat megnézték egy évvel ezelőtt, ami tiszta volt ugyan és nem az következett, hogy nézzük meg a másik falat is, ha nem visszazárták az órát és a burkolat enyhe mágnesessége alapján megállapította dr N István „szakértő”, aki borsodban a gázórák réme, hogy loptam a gázt!

Most egy másik szakértő megnézte a másik oldalát is az órának, ami 5 percbe került és megállapította, hogy olyan sima mint az első oldala, tehát nem loptam a gázt!

Kérdés: miért nem nézte meg már az első „szakértő” az előző alkalommal, miér kellett az őrűletbe kergetni egy éven keresztül egy ártatlan családot!

A felettesénél fogok feljelentést tenni ellene és tetemes kártérítést fogok követelni a Független Magyar Bíróságon! Példát fogok statuálni! Fizetni fog aki hibát követett el!

Sorstársaim!

El kell érni egy újabb megismételt vizsgálatot és ügyvéddel, meg ha van egy szakértővel kell elmenni és ha ártatlanok vagytok nincs mitől félni!

Bővebb fekvilágosítás a gasparistvan56@gmail.com címen vagy a 30 518 9686 telefonon!

 

Törölt nick Creative Commons License 2011.11.09 0 0 75

Barátoméknál is a Tigáz szolgáltat. Ma jött hozzájuk egy friss részszámla amiben (már most!) a november 25 és december 27 közötti időszakot számlázták ki, 2012 januári fizetési határidővel. Csakhogy a végösszeg 8 Ft-tal magasabb, mint a megszokott kalkulált érték. Nézik, hogy miért, erre kiderül, hogy azért mert rátett a Tigáz 8 Ft késedelmi kamatot. Értitek?! Késedelmi kamatot egy jövőbeni időszak még el sem fogyasztott mennyiségének jövöévi határidővel rendelkező számlájára.

Külön érdekes, hogy a szeptember végi tényleges éves leolvasás és a mostani (jövőbelátó) számla között nem jött semmilyen más számla - noha közben eltelt egy részszámlás hónap.

 

Szerintettek hogy van ez?

kriv Creative Commons License 2011.11.02 0 0 74

Ennél undorítobb szolgáltatóval még az életemben nem találkoztam!

Mi az, hogy egész nyáron nem számláznak? Nem véletlenül kértem az átalánydíjas számlákat (télen képtelenség kifizetni az összeset, inkább havonta fizetek ugyanannyit, hogy leolvasáskor ne dögöljek bele). Erre ezt a választ kaptam "mert nyáron nem szoktunk számlázni". Azt sem tudtam, hogy mit mondjak. Szerintetek ez mennyire normális dolog? 

Sajnálom, hogy nem írtam fel a picsa nevét, aki ezt mondta, mert akkor most tudnék hivatkozni rá.

Májusban kaptam 2 db számlát, az egyiket június elején, a másikat október közepén kellett átutalnom. Az agyam egy pillanatra ledobta a láncot, majd megnyugodtam és felhívtam az ügyfélszolgálatukat, hogy megkérdezzem, hogy miért van ez így. Az első kérdésem az volt, hogy miért nem számláznak 3 hónapon keresztül, a választ lsd. a hozzászólás elején.

Majd a következő kérdésem az volt, hogy miért állították át 20m3-re a havi fogyasztást, ami nekem mindig 60m3 volt. (EMFESZ-től kerültem át a TIGÁZ-hoz) erre pedig azt válaszolta szintén a picsni, hogy nem kapták meg az EMFESZ-től a szerződésemet. Mily' furcsa, akkor vajon honnan tudta meg az összes adatomat, szerződésszámot és egyéb adatokat? Erre persze nem volt válasz.

Most éppen azon gondolkodom, hogy bemegyek az ügyfélszolgálatukra és rájuk borítom az asztalt. Iszonyú! Tényleg, mégis mit gondolnak? Az ember amúgy lassan már belepusztul a rezsi számlák kifizetésébe, de így meg még inkább.

Jártam már annak idején az Energhia Hivatalnál (5 éve) más ügy miatt - áram számla - 1 évig nem számláztak. Abból szép kis cirkusz lett. Jól meg@baszarintották a "kedves" szolgáltatót. Ezért gondoltam erre, hogy megint megkeresem őket, mert nem hiszem el, hogy ez normális dolog, amit ennél a "szuper tigáz"-nál csinálnak. Annyit még, hogy nem szeretném ha más turkálna a pénztárcámban!

dejo Creative Commons License 2011.10.13 0 0 72

http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=288726571156715&id=100000581234364

Aki nincs regisztrálva annak ide idézem:

 

"Zoltan Kantor ki gázzal fűt és a TIGÁZ a szolgáltató! Tigáz szívatás - ADD TOVÁBB!!! Telefon: gázóra ellenőrzés, mikor? Éppen itthon vagyok most jó. Beengedem Őket, ketten vannak. Kb. 1 m távolságból, szemrevételezi a gázórát, majd ezt mondja: " a következőt fogjuk tenni: a gázórát levesszük, és kontrolmérést csinálunk." Kontrolmérés: tűrés határon belül. Mi közben az egyik matat a gázórával, fényképezi, a má...sik papírokat tölt ki, kérdéseket tesz fel , aláírat, jegyzőkönyvez. Majd a következő mondat: "ezt a gázórát szakértői vizsgálatra küldjük, mert nem eredeti a plomba" - MI VAN? Gyorsan szemügyre veszem a gázórám és a kontrol gázóra plombáját, ránézésre teljesen egyformák! Amikor ezt szóvá teszem a válasz: a plomba hátulja nem olyan mint az eredetié. A 8 aláírandó papír egyike: "a számláló melletti OMH plomba az eredetitől eltér" - természetesen ezt nem írtam alá. Miután elmentek rossz érzésem támadt, a neten rákerestem.... Két másodperc múlva rádöbbentem: sz@rban vagyok , védekeznem kell... A gázóra levétele egyenlő a meggyanúsításoddal, hogy lopod a gázt! Az ellenőrzést végző minden "rossz" gázóráért jutalékot kap a Tigáztól!!! Ha a szakértő hibás gázórát állapít meg, kifizettetik veled a 32 000 Ft-os szakértői díjat és 500 000 Ft büntetést. A jelenlegi jogállás a szolgáltatót védi, a vétlenfogyasztót nem. A Tigáznak 9 milliárdos a kára a gázlopásokból minden módszer megengedett ennek csökkentésére... Azt ajánlják, erre a szakértői vizsgáltra vidd a saját független szakértődet akit a bíróság is elfogad és ügyvédet! REMEK! Előkerestem azt a két héttel ezelőtti fényképet, amit a gázóra leolvasó kért a gázóráról. A fénykép kb. 30 cm távolságból készült teljesen jól kivehető a plombán a címer rajzolata. Mégegyszer megpróbáltam visszaidézni a történteket...ezek már úgy jöttek ide, hogy a gázórát elviszik. 1 m távolságból a "szaki" nem láthatta a plomba "eredetiségét"! Azt, hogy milyen a plomba hátulja, csak a levétel és a kontrolmérés után tükörrel nézte meg! Nem néztem folyamatosan a gázórát, mivel a másik folyamatosan szóval tartott a papírok kitöltésével. A levétel és a gázóra bedobozolása között volt lehetősége a másiknak sérüléseket okozni . Arra is kísérletet tettek, hogy a helyiségből eltávolítsanak, kérték a gázterveket!?! Hogy ne kerülj ilyen helyzetbe, fényképezd le a gázórádat, úgy hogy a plombák jól láthatók legyenek, a hátsó ill. alsó részét tükörből! Ne engedd be őket, csak előzetes egyeztetés után! Készítsd elő a fényképezőgéped, vagy videót és minden részletet dokumentálj. A gázóra levétele és a bedobozolás között egy másodpercre se vedd le a szemed a gázóráról, papírok kitöltése csak utána. Ha ennek a gázórának bármi baja lenne, csak is kizárólag levételkor a szerelő okozhatta!!!!!! Az elmúlt három napban több mint 80 bejelentés érkezett a fogyasztóvédelemhez hasonló panasszal! Javasolom, add tovább, mert ez bárkivel megtörténhet."

nova76 Creative Commons License 2011.10.03 0 0 70

Sziasztok

 

Tanácsot szeretnék kérni tőletek. Hátha van valakinek ötlete, mit tehetnék.

 

Banki nemfizetésből vásárolt ingatlan tulajdonomba szeretnék beköltözni. Azonban az előző lakónak (pontosabban halott édesapjának) hátraléka volt/van a tigáz felé. Ráadásul a gázórát is felsértette. A tigáz viszont nem óhajt szerződést kötni velem. Hivatkozik a saját üzletszabályzatára, miszerint addig nem hajlandó szerződést kötni arra a szolgáltatás pontra, amíg a tartozás nincs rendezve. Igazából én nem is tudom, és nem is tudhatnám hogy az előző lakó mennyivel tartozik. De felelősséget az óráért sem szeretnék vállalni. Miután jeleztem nekik, hogy az órájuk is sértett és szeretném ha bevizsgálnák és leplombálnák, közölték nincs szerződésünk, addig nem tudnak kijönni hogy bevizsgálják. De ügye Ők azok, akik nem akarnak szerződést kötni. Aztán a minap megjelent két szerelő, hogy elvinnék az órát. Természetesen megtagadtam az együttműködést, mert ügye, ha nincs szerződésem, akkor ne jöjjenek be a kertembe se. Egyáltalán nem kellene előtte egyeztetni velünk a szolgáltatónak levélben, hogy ilyen szándéka van? A főgáznál is próbálkoztunk, de Ő is megtagadta a szerződéskötést, lévén hogy előtte a tigázzal rendezzük az ügyünket. Újabb fejlemény hogy kijöttek ismét, amikor nem voltunk ott, és lekapcsolták a teljes soron a gázt. Egyelőre nem ott lakom, úgyhogy megint nem nekem okoznak kárt, hanem a saját ügyfeleiknek. De nem tudok alternativát a gázra, valahogy mégis meg kellene velük egyezni. De egy ügyintézővel ezt nem tudom lebeszélni és fogalmam sincs már kihez fordulhatnék. Nem szeretnék kellemetlenséget sem a szomszédaimnak, de mégis hogy engedhetném meg hogy elvigyék az órát valakik, akik még igazolni sem igazolták magukat? Nem is tudnák, mivel nem a tigáznak dolgoznak.

 

Ebben az országban egyes cégek mindent megtesznek azért hogy több rendesen fizető ügyfelet elveszítsenek. Mégse lehet olyan nagy a válság...

 

 

asdf_ Creative Commons License 2011.03.29 0 0 69

Mi az, hogy jogos? A sajat orajuk, ugy es akkor cserelgetik, ahogy kedvuk tartja (termeszetesen esszeru keretek kozott). De elvileg 5 vagy 6 vagy 10 ev a hitelesitesi ideje egy oranak (nem tudom mennyi pontosan, de 5-re tippelek) annak lejarta utan cserelni KELL. Nekunk anno egyszer egy masfel eves orat csereltek ismet, mert utkozben rajottek, hogy az belteri ora, mikozben a hazfalon figyel kint, igy raktak egy kulterit a helyebe.

Előzmény: anyoca69 (66)
Panzermeyer Creative Commons License 2011.03.29 0 0 68

10 évente cserélik, illetve akkor, ha jogtalan vételezés gyanúja felmerül

 

mivel az óra az elosztó tulajdona, így akkor cseréli, amikor akarja

Előzmény: anyoca69 (66)
anyoca69 Creative Commons License 2011.03.28 0 0 66

Valaki meg tudja mondani, mennyi idő után jogos a gázóra cseréje??

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.22 0 0 65

Kiderült, hogy öszvér számlát csináltak:

A fizetendő gázfogyasztást a leolvasott és bediktált érték szerint számolták,

a díjmegosztást pedig az átalányfizetésre vonatkozó szabály szerint kalkulálták.

Új számla készült.

 

 

Előzmény: Törölt nick (64)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.20 0 0 64

Volt emfesz fogyasztóként a tigázhoz kerültem 3 hónapra. A januári fogyasztásról írt első számlájukban a fogyasztás több mit 60%-át a II. árkategória szerint (tehát jóval drágábban) számlázták, pedig csak a várható éves fogyasztásom 1200 m3 feletti részének a fogyasztási jelleggörbe szerint januárra eső hányadát számolhatták volna így.

 Ez válságadó áthárítás az ügyfelekre csalással. Januárra csak az 1200 m3 felett várható fogyasztás 19,43%-a lett volna számlázható, ehelyett számláztak 34,54%-ot.

Nem csoda, hogy magasabb a számla mint az emfesznél volt.

amona33 Creative Commons License 2010.04.27 0 0 63
Sziasztok !

A gázmérő bemenő plombájának feltörése után a gázmérő babrálása nélkül lehet valahogy gázt lopni ? (költői kérdés tudtommal, de hátha okosabb valaki)
Tegnap elvitték a mérőnket, mert 7 éve aki cserélte az órát nem tett a bemenő ágra, és most vették észre. Anno eltörte a szerelő, de azt mondta nem gond, mert bemenő ág, így úgysem tudunk fűteni a lakásban az óra kikerülésével. Jah és azóta tulajdonosváltás is volt. A Tigáz emberének nem kell kimennie és ellenőrizni ilyenkor ?
Köszi előre is a választ. :-)
Két elemi Creative Commons License 2010.04.03 0 0 62
A normálisabb országok szolgáltató céget nem adtak el.
Ugyanis a megélhetési költségeket így könnyebben lehetne befolyásolni,ez minden országban szociálpolitikai kérdés is.
Szerintem megéljük még hogy a leamortizált tönkrement rendszereket visszaveszi az állam gigantikus hasznot biztosítva a tulajdonosnak.
A szolgáltatónak nem érdeke a lopások visszaszorítása hiszen mi birka nép az ellenőrző szervekkel karöltve "örömmel" fizetünk a valóban rászoruló,ill a jólétben élő,szaunát és otthon úszómedencét üzemeltető helyett.
Az szolgáltató nyeresége garantálva van,azt dalolva viszi ki az országból.
Üzemeltetni azt kevésbé tud mint mi,de a szerződéseit jobban tudja kötni.
Lassan itt a keleti régióban a dübörgő gazdaság által biztosított jövedelemből nincs lehetőség tisztességes életvitelt biztosítani,csak ha csalunk és lopunk.
Egyre kevesebbeknek adatik meg hogy munkából tisztességesen megéljen.
Szívesen olvasnám mások véleményét is.
asdf_ Creative Commons License 2010.04.02 0 0 61

Azt ugye vagod, hogy nem a tigaztol lopsz ilyen esetben, hanem az osszes tigazos ugyfeltol? Futsel faval, szigetelt a hazad, tekerd lejjebb a radiatort, szamtalan lehetoseg all elotted :P

Előzmény: I36 (60)
I36 Creative Commons License 2010.04.02 0 0 60
Kedves boysteer! Az én gázórám INVENSYS MR-8 (G4), 2004-es évjárat a jelzése szerint. Véleményes szerint a mágneses megoldás a rabló csürhe ellen alkalmazható ezen esetben? Köszönöm.
Előzmény: boysteer (41)
I36 Creative Commons License 2010.04.02 0 0 59
Kedves boysteer! Az én gázórám INVENSYS MR-8 (G4)/, 2004-es évjárat a jelzése szerint. Véleményes szerint a mágneses megoldás a rabló csürhe ellen alkalmazható ezen esetben? Köszönöm.
Előzmény: boysteer (41)
Két elemi Creative Commons License 2010.02.12 0 0 58
Az etnikai kapcsolatok működnek!!
vz55 Creative Commons License 2010.02.10 0 0 57
Azt kérdezte már valaki, hogy Penészlek és Makó alatt miért adták át a gázmezőt nem európai cégnek?????
gery7528 Creative Commons License 2010.01.22 0 0 56
Köszi!
Nem volt úgy használva,nem volt értelme.Jött valaki(ismerős)mutatta,h működik. Ennyi,azt most sz...hatok. Rád is tudják bizonyítani? Megnézem az elmü topikot.
Köszi
Előzmény: Törölt nick (55)
gery7528 Creative Commons License 2010.01.19 0 0 53
Sziasztok!
Azután érdeklődnék,h ha az elmü észreveszi,h az óra elvesztette a mágnesességét mennyi lehet a bírság,és minek számít. Előre is köszi!
gyula6 Creative Commons License 2009.12.09 0 0 52
Szevasztok!

Olvasom egy hozzászólásban,hogy rémálom,tudjátok,hogy mi az igazi rémálom: szemben lakunk Gyöngyösön a Tigáz irodájában mely a város legszélső utcájában van ha Budapest felől érkeztek . Ide tartozik kb 20-30 település sok ezer fogyasztója.Az útról röviden a mi oldalunk kertes házak a szemben lévőn pedig cégek,üzemek,üzletek,az út végén több száz garázsos garázssor mellette szemétszállító cég a város egyetlen kamion bérparkoló telephelye útépítő cégek,betonkeverő helyijárat utvonal vagyis némi túlzással olyan teher és személyautó forgalom mint az m0-áson a sebességet is beleértve!És 30-40 éve itt van a Tigáz mely nagy hátsó és oldalsó udvarokkal rendelkezik körbejárható utakkal még sem jut,jutott eszébe,hogy ügyfélparkolót építsen ki e rövid idő alatt bezzeg a főépületük mellett állnak a dolgozók autói hátul pedig hatalmas udvar illetve mellette is melyben éjjel a furgonjaik állnak .Az ide érkezők akik személyautókkal,taxival zárt furgonokkal időnként teherautókkal,buszokkal(sofőrök) is jönnek és odaállnak a kapubejárónkba(van olyan,hogy hosszában beállva mintha nálunk lennének) illetve annak 2 oldalára és bemennek ügyet intézni (a kocsiajtókat úgy csapdossák mint egy autógyárban a meósok, hangoskodnak szemetelnek volt tettlegesség is a bejárónk elején 2 méteres tócsa áll mert a zúzalékot elkapartatták és gödör lett a helyén )és a két pici babánkkal takarásból kell kitolatni az útra melynek a túloldalán is belógnak az ott parkolók .A védőnő gyerekorvos ha jön hozzánk neki is távolabbról kell visszagyalogolnia, anno teherautómról az építőanyagot a szomszéd elől kellett becipelnem. Ja el ne felejtsem 20 évig teherautóztam de azért ilyen kockáztatásba kényszerítve sosem voltam főleg nem rendszeresen!. Hazajövetelkor nem tudunk tőlük bekanyarodni a bejárónkba mögöttünk fékcsikorgó teherautók áll a forgalom. Ha szólni merek fenyegetnek anyáznak egy darabig hívtam a közterületeseket de nem győzöm pénzzel mert ez mindennapos eset. Közel egy éve kiraktam az útpadkára kisteherautó gumikat azonnal feljelentett „valaki” és a polg.m. hívatal engem büntetett meg 6500ft-ra.Felvettem a kapcsolatot a Tigáz honlapján egy kommunikációs munkatársukkal vizsgálódtak elismerték,hogy tenni kéne valamit de 1 éve semmi sem történt. Tél van megint kezdődik az”orosz rulett” Ha valaki nem értené miért ez a sok ingerült ember,azért mert pár éve megszüntették az óraleolvasásokat,számlafizetéseket a házaknál illetve a gázkonpenzációval rengeteg plusz ügyfél is keletkezett óraátírás miatt illetve telefonos bediktálás nem működik normálisan illetve ilyen látogatottságú irodát kitenni a város szélére amikor vidéki öreg nénik is gyalogolnak ide a buszmegállóból 2-3 km-t néha feleslegesen mert később nyitnak illetve kérdezősködnek mert azt hiszik már elhagyták a várost is. Arról a baráti dologról csak röviden,hogy az ügyfélszolgálati irodájuk átalakításakor este 10-ig úgy darabolták a vasakat az épület előtt mint az állat illetve volt eset,hogy 10 napig éjjel 2-kor 15 percekre megszólalt a brutális hangú riasztójuk. De az sem semmi,hogy olyan fogyatékos agyú alvállalkozók dolgoznak itt mint aki hetente 2-3 alkalommal fél 5 és negyed 6-kor mikor milyen kedve van a hepehupás betonon húzgálja ki a 8 darab szemetes kukát melyet 8-9 előtt sosem szállítanak el és mikor a 20 hónapos gyermekünk felriad ás meghallja azt mondja,hogy „apa dörög az ég” egyébként teljesen olyan(a nem irodai férfi dolgozók 7-kor amikor jönnek dolgozni 5 perc alatt kihúzhatnák de nem!!!).Vagy tavaly a biztonságiőr nő elvállalta a terület fűkaszálását sövénnyírását és benzines damilos fűvágóval melynek olyan hangja volt mint egy erdei fakitermelés Vasárnap délelőtt 10-től a Forma 1 végéig nyomatta mint az állat és amikor szóltam bármelyiknek durván válaszoltak, a helybeli vezetők azért nem avatkozhattak bele mert a központ alvállalkozói ezek az idióták illetve a rendőrség passzolt a jegyző felé az ügyemmel melynek a segítőkészségéről már az elején írtam!

Ez az igazi rémálom és EU-s
sziliria Creative Commons License 2009.10.13 0 0 51
Vazze Dejo. Mit használsz, ha nem gázt? Villany, vegyes, fa, szén vagy valamit, amit állam bácsi még véletlenül se támogat normálisan? Szél, nap, geotermia?
Előzmény: dejo (43)
CipogóCipi Creative Commons License 2009.10.12 0 0 50
szia
engem is érdekelne némi segítség!!!számithatok rád?kérdeznék.
tudok ipari mágnest........
Előzmény: boysteer (41)
méregkeverő Creative Commons License 2009.05.16 0 0 49

Az áprilisi számlát már képesek voltak normálisan benyújtani a számlavezető bankomhoz...

 

:-((

Előzmény: méregkeverő (47)
méregkeverő Creative Commons License 2009.03.07 0 0 48

Válaszoltak.

 

Közöltek egy másik korrekciós tényezőt.

 

A baj az, hogy a számla végösszege azzal sem jön ki....

 

:-((

Előzmény: méregkeverő (46)
méregkeverő Creative Commons License 2009.02.20 0 0 47

Szintén friss:

 

December elején jeleztem a bankomban, hogy szeretnék csoportos beszedéssel fizetni a TIGÁZ-nak.

 

Januári számlát meg is kapom, csekk nincs, és fizetési mód: csoportos beszedési(ahogy kértem).

 

A héten jön egy levél csekkel és felszólítással, hogy a tartozásomat fizessem be.

 

Megyek a bankba: nem is érkezett inkasszókérés a TIGÁZ-tól....

 

Ezek után: Milyen informatikai rendszerük van???

 

Tömören: szar!

Részletesebben: nagyon szar!

Előzmény: méregkeverő (46)
méregkeverő Creative Commons License 2009.02.20 0 0 46

Megkaptam a februári számlát:

Fogyasztott mennyiség: 428 m3

Korrekciós tényező      : 0,999477

Korrigált mennyiség     :  430 m3 ???????? TESSÉK????????? (430,3953148)

 

A számla értéke ~330 Ft-tal több, mint a stámlán szereplő adatok alapján lennie kéne!

 

Ki programozta ezt a rendszert?

(Tudom, a nyomtatás külön programban lehet a számolástól, de akkor is ez elfogadhatatlan számvitelileg!)

asdf_ Creative Commons License 2009.01.29 0 0 45

Minden diktalas utan kiirja az oldal, hogy az allast rogzitettek, valamint jon rola visszaigazolo email is. Ha nem jon a visszaigazolo email, en rakerdeztem volna, hogy mipalya. De most mar keso.

Ha jott visszaigazolo email, akkor viszont kinyomtat es az orruk ala lehet tolni...

Előzmény: Törölt nick (44)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.29 0 0 44
Havi diktálos vagyok!!!! 2008.jun hótól nem használtunk gázt,ugyanaz az óraállás,minden hóban ugyanazt a m3-et bediktálom, vagyis neten elküldöm.
Most a TIGÁZ-nál a hölgy megmutatta ,hogy nem kapták meg minden hóban amit neten küldtem./én erről nem tehetek/
/ megjegyzem,ha nincs kiépítve a netrendszerük akkor miért mondják ,hogy küldjük neten, ezt nem értem./
Ez mind semmi!
Mivel,hogy nem kapták meg, átállítottak átalánydíjasra.Minden kérdezés nélkül!!
Ha én, megadtam egy megbízást írásban,sk. aláírva!!!!!!!!!!!!!!.. akkor KI? milyen jogon változtathatja meg az én megbízásomat??????????????????????????????????


Ha pl.egy bankban az ügyintéző a hasára üt és az ügyfél pénzét máshova rakja.
Akkor mi lenne?? Ez pontosan olyan!!!!!!
Előzmény: asdf_ (38)
dejo Creative Commons License 2009.01.20 0 0 43
Uram, Atyám!
Én ez véletlenül sem komolyan írtam. Nem is használok gázt csak kemping gázfőzőben, azt sem kapcsoltam már be vagy 15 éve!

Már csak azért sem használok gázt, mert nem tenném ki magamat és a családomat az Orosz-Ukrán politikai-gazdasági vitának!
:-{)E
PS: Az utolsó mondat most is vicc vol! :-{(E
Előzmény: boysteer (42)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!