Keresés

Részletes keresés

brgmnc Creative Commons License 2004.03.04 0 0 38
Csak gratulálni tudok az ilyen arcékesítéshez. Ha egy nőnek nincs túl apagyilkos arca, elég kell legyen egy mosoly is, akár a strandon, akár reggelente. Akinek veszélyes kifejezés ül az arcán alapállásban, az tehet is róla. Különösen ha az a korosztály, aki sminktetkóban gondolkodik... Tudom, hogy túláltalánosítottam, de nem érünk rá körülírni, hogy persze, a fiatalabbak közt is akad díszpéldány, vagy hogy van akinek tényleg rossz arca van csecsemőkora óta...
Részemről egy bőven csúnya nő bozonzos, összenőtt szemöldöke sosem veszi fel a versenyt az arcra festett arc rémségével. Vegyük észre, hogy a gondolat is dermesztőbb, mint bármilyen természetes csúnyaság látványa. Az a mese pedig elég felejthető, hogy nem látszik a rajzolt szemöldök. Ha rajtam a szemüveg, kiszúrom. Aki nem csípi, kiszúrja. Sokan nem kedvelik a csinált fejű nőket, sokan csak a kosztümös hölgyön látnak szívesen egyszerű (láthatatlan) sminket. Máshol a make-up nem szívesen látott vendég a férfiak legtöbbje szemében.
Tekintve, hogy a smink elfogadottan a protokoll kelléke, nem mutat jól az uszodában, és a reggeli büdösszájú, gyűrött fejű, kócos, rekedt banya sem túl élethű tökéletes sminkkel, pedig ezek a dolgok fontosak. Ha a párom "érzi a reggelt", akkor csak ne nézzen ki jól. Nem kell mindig jól kinézni. Ha szünet nélkül tökéletes a smink, észre sem veszik. Bezzeg a "szürke egér" ha leveszi vastag emüveget, felpakol egy diszkrétebb halványat.. Azt mindenki észreveszi, tehát jobb erre építeni.

Még egy utolsó példa: Ugye szép a hosszú haj? Szereti a férfinép, mert tudja, mennyi gond van vele, mennyi odafigyelés kell, hogy a hosszú haj szép is maradjon, még amikor nagyon-nagyon hosszú is. Azt sugallja, hogy a nő aki viseli, képes igen odaadó gondoskodásra, türelmes, ügyel a külsejére, ápolt, tehát nőies, valószínűleg jó anya lesz, stb stb.
Jól mutatnának a maximálisan élethű parókák azokon a nőkön, akik nem képesek harminc centisre vadult hajzuhatagot türelmesen ápolni?

Peti

Előzmény: Zsófnya78 (37)
Zsófnya78 Creative Commons License 2004.02.28 0 0 37
Hi!
Én kozmetikus vagyok. Nagyon sok tévhit kering ebben a témában. Egy kozmetikus csak olyan formáju és szinü szemöldököt tetovál, amilyet a vendég kér, kivéve a fekete, mert az elkékül a börön. Olyat tilos! 20 féle barna szin közül lehet választani, kinek melyik áll jól. A szemöldök szört nem kell teljesen leszedni, csak amennyi kilóg a formábol. Először kirajzolják a formát, ha tetszik, az lesz betetoválva azzal a szinnel, amit választott. Kb. másfél óra alatt kész. Nem fáj jobban, mint egy szemöldök szedés, de hál'istennek már nagyon jó börön át felszivódó érzéstelenitök vannak, amivel folyamatosan lehet érzésteleniteni. Az utókezelés: vazelin alapu körömvirág kenöccsel. Addig, amig nem esik le a pörk. Tilos 2 hétig: szolizni, napozni, úszni! 28 nap múlva lehet korrekciózni, ha szükséges. Mindenkinek bátran ajánlom, nem fogjátok megbánni! Egy szépen kidolgozott szemöldök az arcod éke reggel, este, strandolás közben!
szalka Creative Commons License 2003.02.24 0 0 36
Beraknal egy kepet a szemoldokodrol. Nagyon kivancsi vagyok hogy nez az ki eloben.
Előzmény: Törölt nick (35)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.24 0 0 35
Hali. Na az enyém tetoválva van. Nem flancból, hanem ha hiszitek, ha nem életem egy stresszes időszakában kihullott(!!!) a szemöldököm. Az milyen? Amúgy a tetoválás ma már nem arról szól, hogy mész és kapsz egy fekete feltűnő vonalat a homlokodra. Az enyém megegyezik a hajam színével és mivel már nő felette a szőr, aki nem tudja, észre sem veszi, hogy nem "eredeti". Amúgy nem fájt. Aludtam közben. A szemhéj annál inkább. Én, aki képtelen vagyok elviselni a sminket, praktikusabbnak láttam, ha egyszer és mindenkorra levan a gond. Sikerült, esztétikus, nem feltünő.
kicsiCsillag Creative Commons License 2003.01.17 0 0 34
Sziasztok!
Nekem egesz sotet a hajam, a szemoldokom viszont szokesbarna es nagyon ritkas. Termeszetellenesen nez ki, szoval nekem a festesre/tetovalasra epp hogy a termeszetesseg miatt lenne szuksegem (furan hangzik, de igy van). Befestetni nem akarom, mert felek, hogy az a keves is kihullna (mivel 1-2 hetente ujra kene festetni), sminkelni meg nem szeretek, akkor egesz nap arra kell figyelni, hogy ne kenodjon el.
Regota fontolgatom a sminktetovalast, de olyanra szeretnem, hogy termeszetesnek hasson. (A sajat szemoldokomet is meg akarom tartani, csak koze, ahol ritka, szeretnek vekony vonalakat.) Szerintetek meg lehet ugy csinalni? Attol is nagyon felek, hogy kihullna tole a szemoldokom, meg attol is, hogy elrontjak, aztan maszkalhatok ugy evekig. Van valakinek ilyen iranyu tapasztalata? Esetleg tudtok ajanlani Pesten egy megbizhato, nem tul draga koznmetikust?
SheDevil Creative Commons License 2003.01.16 0 0 33
Csak nök lehetnek ilyen hülyék. Aki a szemöldökét kitépkedi aztán tetováltatja, az nagyobb aljasságokra is képes. >:-)
Schnitt Creative Commons License 2003.01.15 0 0 32
Szemhéjtetoválás? brrrrrrrrrrr!!!!
És mi van, ha valakinek vékonyabb a szemhéja, és beleér a tű a szaruhártyába?
Lehet gyűjteni fehér botra, meg kutyára?
nyulur Creative Commons License 2002.10.29 0 0 31
Sziasztok :)

En kb 4 evvel ezelott tetovaltattam meg a szemoldokomet es a szemhejamra egy icipici csikot. Az utobbi szepen latszik, viszont a szemoldokomnel levo tetovalas kezd szepen lassan felszivodni. Nekem ugy csinaltak meg, hogy egy szal szort sem teptek ki, kiveve ami lelogott a vonalrol. Ez egy "tomor" vonal volt, nem "csikozott", de nem vette eszre senki sem. :) Nem feketevel csinaltak, hanem barnaval. A szemoldok jobban fajt, mint a szemhej. Foleg, hogy tusszogtem kozben es konnyezett a szemem, allitolag ott (a szemoldoknel) futnak ezek az idegek. De az egesz nem votl veszes, komolyan mondom. :) Egy dologra kellett odafigyelni, hogy tetovalas utan koromvirag kenoccsel legyen bekenve mindig a felulet, mert igy nem hullik ki a szemoldok szore. Nem tudom, ez mennyire volt hulyeseg, mindesetre en kenegettem, kb 3-4 nap alatt leestek a po:rkok es csodaszep lett. Gondolkozom rajta erost, hogy megcsinaltatom ujra.
Minden jot Nektek es szep szemoldokeket.
Nyul :)

dounatnik Creative Commons License 2002.10.10 0 0 30
sziasztok
en az egesz szamat tetovaltattam .ugy szerettem volna,hogy a szajkontur erosebb legyen.sajna az nem igazan latszik,ezert egy kicsit ra kell konturoznom.de igy nagyon szepen nez ki.egy kicsit dragabb volt,mint magyarorszagon,de azt hiszem nem bantam meg.
RedSnake Creative Commons License 2002.09.20 0 0 29
Rubenske,
dobnál nekem is egy címet, árral együtt?
Köszi
RS
Előzmény: Törölt nick (25)
hajnici Creative Commons License 2002.09.17 0 0 28
Hi!

Milyen árak vannak?
Nekem a 13000. Mondtak csak a felső szemhélyra az korrekt?
Üdv

Előzmény: csibenyul (20)
csibenyul Creative Commons License 2002.07.04 0 0 27
....Ja még egy lehet, hogy tök hülye kérdés:
Utána hány napig/hétig nem lehet strandolni stb. a szemhéj tetkó miatt, nehogy kiázzon a festék...?
csibenyul Creative Commons License 2002.07.02 0 0 26
Megkaptam..... köszi!
Előzmény: Törölt nick (25)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.02 0 0 25
Mélben név telefonszám érkezett. Sok sikert és bátorság.
Előzmény: csibenyul (24)
csibenyul Creative Commons License 2002.07.02 0 0 24
S hol érdemes csinálni?
Mert hát lehet látni különféle reklámokat, de a franc tudja...
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.02 0 0 23
Nem hámlik nagyon picit hegesedik de ez nem is látszik. Kicsit féltem én is ,de olyan szinten szorosan lefogják a szemedet, megfeszítve a bőrt, hogy ki sem tudod nyitni a szemed még ha akarod akkor sem. Ne félj megéri !
Előzmény: csibenyul (22)
csibenyul Creative Commons License 2002.07.02 0 0 22
És utána?
Ez is elkezd hámlani mint a rendes tetkó vagy azért a szemhéj máshogy müködik?
De azért gondolom kellemetlen hogy pont a szemednél csinálják....
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.02 0 0 21
Nekem a szemhéj fájt legkevésbé. Inkább csiklandós érzés,bekenik elötte Lidocainnal és renekül elérzésteleníti.
Előzmény: csibenyul (20)
csibenyul Creative Commons License 2002.06.28 0 0 20
Sziasztok!
Mi a véleményetek a szemhéj-tetoválásról?
Nagyon húzós megcsináltatni?
Milyen érzés, stb. ?
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.18 0 0 19
Smink tetoválást is lehet szépen , szolidan kérni nem csak brutál feketén természetellenes formára.
Nekem tetoválva van a szemöldököm, szőke hajhoz szolid barna nem ceruza vékony és a szálakat sem kell teljesen kiszedni csak a kontúron kívüli részről ahol egyébbként is szednéd. A szemhéjam is tetoválva van egy vékony kontúrral szinte nem is lehet észre venni csak szebb tőle a szem. Persze nagyon meg kell nézni, hogy hol csináltatja az ember. Az én kozmetikusom még kérésre sem csinálja meg a természetellenes, extra kéréseket ami nem illik az archoz.
A számat is megcsináltattam az nem volt jó ötlet. Kidobta a festéket és borzalmasan fájt, nem is mentem vissza korrekcióra.
SliDe Creative Commons License 2002.06.18 0 0 18
csak ha rossz a festék...
Előzmény: spinedzser (17)
spinedzser Creative Commons License 2002.06.08 0 0 17
Sziasztok !
Én meg azt hallottam, hogy egy idő után a tetoválás színe átmegy zöldesbe. Ahogy fakul a fekete. Bár nem sok tetoválást láttam, de valóban megváltozik a színe, úgy emléxem.
Zlatko Creative Commons License 2002.06.06 0 0 16
Nekem a szám van tetoválva, de senki nem veszi észre, csak én. Ez azért jó, mert nekem szinte nem is látszódott a szám széle. Most teljesen természetesnek néz ki, de nekem mégis sokkal jobb, szebb, végre látszik a szám, és könnyebb kontúrozni. A vastagabb, barnás, erős színű kontúr viszont undorító. Szemöldököt is lehet szépen tetoválni, "csíkozni" kell, nem pedig vastagon egy vonalben feltenni, mert akkor nagyon mű lesz. Vannak nagyon rossz tetoválók, úgyhogy nagyon meg kell nézni, kinek a keze alá fekszik be az ember! Az enyém két órán át tartott, addig tart a szemöldök meg a szemkontúr tetoválása is kb. Nem vészes, bekenik fájdalomcsillapítóval.
SliDe Creative Commons License 2002.06.06 0 0 15
A sógorom tetováló-művész. Munkáit a www.tar.hu/bodi_peter címen találjátok.
jocky Creative Commons License 2001.10.24 0 0 14
Kérdezzetek meg egy olyan lányt, aki megcsináltatta a szemöldökét tetkósra. Biztos vagyok benne, hogy neki nagyon tetszik és nem ez a legfontosabb? Amúgy, ezt nem lehet általánosítani, hogy egyáltalán nem áll jól senkinek, mert esete válogatja.
Infomaker Creative Commons License 2001.10.19 0 0 13
Egyik ismerősömnek van, szerintem undorító.
Előzmény: Tinódi L. Sebestyén (2)
hirvike Creative Commons License 2001.10.19 0 0 12
Háát, ez az állítás ebben a formában vagy nem igaz, vagy én nem vagyok nő... Az tuti, hogy az enyémet csak csökkentené. ):-)
Előzmény: jocky (11)
jocky Creative Commons License 2001.10.19 0 0 11
Szerintem nagyon megdobja egy csaj linézetét, ha megcsináltatja tetkósra a szemöldökét. Na persze profi kosmetikusnál. Ez megduplázza egy nő önbizalmát.
PussyCat Creative Commons License 2001.06.07 0 0 10
Szerintem nem kell feltétlenül ilyennek kinéznie egy tetovált szemöldökkel az embernek (lárvaarc meg ilyenek :o) Lehet szép is ha mondjuk a szemöldök formáját követi a tetoválás, megerősítve ott, ahol esetleg ritkás vagy hiányos, és főleg ugy hogy csak a felesleges szálakat tépik ki, a vonalon marad. Egy barátnőmnek is ilyen és kifejezetten előnyös neki.Így talán még én is kipróbálnám!
Előzmény: szilvácska (7)
tig_ris Creative Commons License 2001.06.07 0 0 9
Akinek ennyi esze van, az meg is érdemli. Kifejezettem kurvás az ilyen homlokban végződő csík, amellett hogy röhejes is. Láttam már szőke nőn ilyen szemöldököt feketén.

Nekem 5 éve tetoválták ki. Akkoriban nem volt kozmetikai tetoválás, hanem a hagyományos. Nem részletezném hogy miért hullott ki, az a lényeg hogy nem nőtt vissza. Mivel fekete a hajam, belevágtam.
Kicsit keskenyebb mint az eredeti, de teljesen követi a vonalát. Mára már elszürkült, -épp azért is figyeltem fel a topicra-, és épp most beszéltem 3 szalonnal, az egyik 12-ért, a másik 15-ért a harmadik 25-ért vállalta.
Állítólag újra kell kezdeni akkor is ha már van egy vonal amit lehet követni.
Elég soknak tartom, a 25-öt meg irreálisnak. Én tudom mennyi munka van vele.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!