Keresés

Részletes keresés

ad_albert Creative Commons License 2006.01.06 0 0 596
Amúgy meg én elég monogám felfogású vagyok, szal fel sem merül bennem kavarni a barátnőm mellett.
ad_albert Creative Commons License 2006.01.06 0 0 595

Saját vélemény, mások eredményeire alapozva: Szerintem a leírt technikával mindenki rá tud gyúrni legalább 1,5-2cm (minimum, persze legalább 6 hónap rendszeres és lelkes gyúrással), ha hozzá vesszük a pumpát is, azzal még megdobható az eredmény akár 50%-kal. A legnagyobb eredmény amit neten olvastam az 6cm volt, és nem sima weboldalon, hanem forumban. Persze nem feltétlen igaz, de reménykeltő. Én hiszem, hogy gyúrással és mentális rákészüléssel :) 2cm-t rá fogok pakolni. Ebben a forumban is írta valaki h 3cm-nél volt már, asszem 1 év (kisebb nagyobb kihagyással) után.

Ha ezt vesszük, mivel most átlagos vagy, akkor simán átlagon felüli lehetnél. Ha ennyire rajta vagy a dolgon, akkor csak kitartás kérdése, én hiszem hogy menni fog. Talán 1 év után 18-ig is eljuthatsz, de 17-ig biztosan.

Igazából az egész csak kitartás kérdése, ha valaki már kitartó, az valószínűleg mentálisan is eléggé rajta van, különben megtörne pár hét után. A lényeg, hogy ne méregessed minden nap, se minden héten, inkább csak havonta, és ne ess abba a hibába mint én, mert 4 hete csináltam és kb fél cm-rel mértem nagyobbat, mégis elvette a kedvemet, pedig ha belegondolok ez csak így működik.

Hyp!!! Creative Commons License 2006.01.06 0 0 594

Niino!!

 

Hát nem szeretem mondani,mert nevetségesnek tartom,de most vakon vagyunk úgyis!15 cm...De most itt a neten keresek dolgokat,de semmit nem találok,ami szerintem megoldás lehetne!Van barátnőm 2 éve,s persze neki nem számít,de ez nem mehet így!fiatal vagyok,s nem tudok elmenni idegenbe,mert parázok az égéstől.És megmondom a frankót nekem tényleg álmok ezek a dugások!inkább be sem vállalom,csak ne égjek be!!De hogy ezen nem lehet segíteni,ezt nem értem...Mondom láttam az augusztusi tutti fruttiban egy jó tanfolyamot,csak nincs már meg az újság....De ezek a nyújtások,meg ilyenek,hát nem tudom...Neked van tanácsod???mondjuk most az egyik srác ajálotta ezt a vákumos dolgot,egy próbát megér!de igazából olyan kéne,ami biztos fejlődés...lehet akármennyi pénz is!!



Niino Creative Commons License 2006.01.06 0 0 593
amúgy igazad van, tényleg fárasztó ez a sok offtopicozó, a téma adott ők meg okoskodnak....mindegy !

amúgy Hypp neked mekkora hogy így el vagy keseredve M
Előzmény: ad_albert (592)
ad_albert Creative Commons License 2006.01.05 0 0 592
Pedig elég paraszt voltam. :) Ha nem hát nem eröltetem. :D
1Rómeó Creative Commons License 2006.01.05 0 0 591

ad albert!

 

Oksi, béke van! De én nem is haragudtam!:) 

 

Előzmény: ad_albert (582)
Hyp!!! Creative Commons License 2006.01.05 0 0 590
Hát igen,de azért kitalálhatnának valami olyat is,mint a szilikon,h ne csak a csajoknak legyen jobb!!!
ad_albert Creative Commons License 2006.01.05 0 0 589
és akár egy 6-7 centis is lehet ugyanakkora.
ad_albert Creative Commons License 2006.01.05 0 0 588
nemtom mi számít neked kicsinek, de az hogy másoknál nagyobbat láttál alap állapotban, még nem jelenti azt, hogy nagyobb is. Van olyan akinek 15cm alapból és állva meg  max 17, szal nem kell ennek bedőlni.
Hyp!!! Creative Commons License 2006.01.04 0 0 587

a Rohadt életbe,miért ilyen kicsi a dákóm???Annyi mindenbe zavar!Pl. egyéjszakás kalandokat nekem ki kell hagyni,mert lehet csak égés lenne.Talán ezért nem vagyok úgy oda annyira a szexért???valami gyógyszeres kezelés vagy valami??semmi,csak ez a súlyos meg a vákumos dolog??a vákummal mennyi idő alatt,mennyit változik???

NA$TY Creative Commons License 2006.01.04 0 0 586
Kicsi de bevallalos:
balmuh@gmail.com
balmuh@hotmail.com
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2006.01.04 0 0 585
Az én véleményem a méretről annyi, hogy szerintem nagyon kevés olyan lány van aki a kimondottan a nagy dákót akarja. Talán a semmi intelligenciával nem rendelkező hülyepicsa kategóriában ez jellemzőbb. Amúgy meg soha senkitől nem hallottam olyat, hogy a csajszinak kevés egy átlagos 15-17cm-es szerszám.

Ebben igazad is van. Csak az a gond, hogy ahhoz, hogy ennyi legyen az átlag, az kell, hogy viszonylag sokan legyenek alatta, mivel vannak olyanok is, akiknek kétszer-háromszor ekkora van - igaz, nem olyan sokan, de ezeket a többleteket "kompenzálni" csak több átlag alatti tudja. És éppen ezekkel az átlag alattiakkal van gond. Én már nem egy olyan esetről hallottam, hogy a csaj (nem mindig ugyanaz!) azért szakított egy pasival, mert olyan kicsi volt annak a mérete, hogy nem érzett semmit. Ilyenkor a növeléssel való próbálkozáson kívül nemigen lehet mit tenni, talán csak annyit, hogy keresni egy olyan nőt, akinek valamilyen okból ez a méret is elég. Például, mert apró termetű, és szintén kisebb méretekkel rendelkezik, vagy esetleg csak análisan szereti.
Előzmény: ad_albert (584)
ad_albert Creative Commons License 2006.01.03 0 0 584

kösz :)

miután visszaolvastam, már csak reménykedtem, hogy senkinek nem szúr majd szemet.

 

Amúgy szerintem nem sok különbség van a két megfogalmazás között:

'a méretnek önmagában nem sok köze van' és a másik

'a méret önmagában nem elég' között :)

 

Az én véleményem a méretről annyi, hogy szerintem nagyon kevés olyan lány van aki a kimondottan a nagy dákót akarja. Talán a semmi intelligenciával nem rendelkező hülyepicsa kategóriában ez jellemzőbb. Amúgy meg soha senkitől nem hallottam olyat, hogy a csajszinak kevés egy átlagos 15-17cm-es szerszám. Pedig van pár olyan barátnőm, akik nagyon szívesen mesélik ismerőseik véleményeit. Amúgy a nagyobb 17< szerintem elsősorban vizuálisan jelentene valamit, de a nők meg feleannyira sem izgathatóak vizuálisan, mint mi. Szal számít a méret, de asszem inkább a fiúknak, az önbizalom, elégedettség miatt.

 

De ami a legviccesebb, hogy akik ide benéznek és bármit is írnak, tuti, hogy érdekli a téma, mégha épp megkérdőjelezik is az egészet. :D Szal csak magukat égetik ezzel.

Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2006.01.03 0 0 583
Igen mindenki tisztában van vele, hogy a méretnek önmagában nem sok köze van a nők csúcsrajuttatásában

Én inkább úgy mondanám, hogy a méret önmagában nem elég, de szép számmal vannak olyan csajok, akik az átlagon aluliakkal szóba sem állnak. Elég csak megnézni valamelyik csajoknak szóló kérdőív-topicot itt a HUSZ-on...

Egyébként konkrétan milyen "kórban" is kell szenvedni ahhoz, hogy az embert érdekelje a téma? :-)
Előzmény: ad_albert (582)
ad_albert Creative Commons License 2006.01.02 0 0 582

oksa, te se haragudj amiért túlzásba estem, de amiről te írtál, nem a méret növeléséről szól, vagyis ennek megvitatása, megkérdőjelezése nem tárgya ennek a topiknak. De én végigolvastam valamikor az egészet és amiről írtál, az már elhangzott 1000x.

Igen mindenki tisztában van vele, hogy a méretnek önmagában nem sok köze van a nők csúcsrajuttatásában, de mégis mindig minden kórban majdnem mindenkit többé-kevésbé érdekelt ez a téma.

Ez a topik adott, nem kéne mindig vakvágányra terelni, mert akik ezt olvassák, azok a cím alapján kerültek ide, és az egyértelműen arra utal, hogy különböző technikákról beszélünk.

1Rómeó Creative Commons License 2006.01.02 0 0 581

Elolvastam az előzményeket is.Nem azért írtam, hogy dicsekedjek, hanem azért, hogy felhívjam a figyelmét azoknak a fiúknak, akik esetleg a méretük miatt csalódottak, gátlásosak, netán depisek. Nem szándékoztam senkit megbántani. Saját tapasztalataimat próbáltam megfogalmazni és így segíteni.

Azt is írtam, hogy valóban van olyan kritikus méret, ami számít., de nem az a jellemző. Ott tényleg szükséges a fizikai erősítés.

 

Előzmény: ad_albert (579)
ad_albert Creative Commons License 2006.01.02 0 0 580

Hyp!

 

Olvass vissza, mert a fő téma leginkább a kiran útmutatójában megtalálható. A legtöbbet be is tette ide a forumba, még az elején, de valaki a 490. hosszászólásnál belinkelte az oldalt is.

ad_albert Creative Commons License 2006.01.02 0 0 579

1Rómeó!

 

Legközelebb ha beírsz egy fórumba, ajánlom figyelmedbe az előzményeket. Engem baszottul idegesít, hogy minden pöcs azzal jön, hogy minek!!??

Kutyát nem érdekli, hogy mit gondolsz, ez a topic nem azért van, hogy azt vitassuk meg, van-e értelme ennek vagy sem. Azért van, mert van akit érdekel a téma és van akit érint is. Ha meg nem érdekel akkor hogy a bánatba kerültél ide???????????????

Én kivágnám az összes ilyen haszontalan hozzászólást, mert ez nem erről szól.

Hyp!!! Creative Commons License 2006.01.02 0 0 578
Mondjatok már valamit!!!!
precsacsi Creative Commons License 2006.01.02 0 0 577
Gratulalunk a sikerekhez.
Előzmény: 1Rómeó (576)
1Rómeó Creative Commons License 2006.01.02 0 0 576

Hy!

Hogy a pasik egy része mire képes?!

Fiúk! Ez a sok kütyü, nyújtó,krém, súlyzó, stb. és az ezzel járó szenvedés olyan, mint köhögés ellen a hashajtó.

Arra esetleg gondoltatok, hogy több odafigyeléssel, kedvességgel is "nyújtható,vastagítható" a szerszám? Nem magatokon, hanem magatokban kell megkeresni a hibát. Természetesen nem az abszolut pici szerszámra gondolok, mert azért egy bizonyos méret alatt tényleg csak a szenvedős megoldás van. De elég ritka a "méreten aluli nudli".

Nekem az utóbbi 20 egynéhány évben nem volt semmi problémám, nem panaszkodott egyetlen nő se, hogy nem megfelelő a méretem. (igaz, nem mértem soha)

Az is igaz, hogy elég időt fordítok a lányokra, odafigyelek rájuk. "gyakorló" éveimben megtanultam, mi a jó nekik és tőlük tanultam meg, nem a haverok "nagyszerű" produkciójukból, meséikből.

 

Hyp!!! Creative Commons License 2006.01.02 0 0 575

Szevasztok!

Most találtam meg ezt az oldalt,persze keresés után!Szóval sajnos nekem is érdeklődnöm kell ezek iránt,mert nem áldott meg nagyon a jóisten szerszám ügyileg!Szóval sajnos voltam nagyon rossz helyen már,börtönbe,s ott szinte minden második embernek golyó van a bőre alatt!kinek 1-2-5 vagy még láttam 20-at is!azt mondták a nők nagyon szeretik,hiába kicsi a szerszám!hát én egyet rakattam bele,de mit ne mondjak,nem voltam eleresztve tőle!Ki is vágtam magamnak!szóval ez nem megoldás szerintem!viszont láttam tutti frutti újságban augusztusiban ha jól tudom,h van egy speciális torna,ahogy 1,5 hónap altt akár 2 cm-t is nő és vastagítja!Sajnos nincs meg az az újság már,de biztos van benne valami!az erotika kiállításon is volt!nem ez a lényeg!szóval én szeretném ha nagyobb lenne,de ahogy olvastam ezek a szerkezetek,meg ilyen nyújtásos dolgok,nem tudom h jó e!amúgy ez legális illetve mindenhol kapható???orvoshoz nem kell menni?azon is gondolkodtam,h itt kinek mi a kicsi???persze aki akrja nem kell,de azért ez is érdekelne,h hol állhatok!na mindegy,akinek van valami újabb ötlete ezzel a növesztéssel,akkor az írjon!!Köszönöm,sziasztok

ad_albert Creative Commons License 2006.01.02 0 0 574

nyujtozkodo!

 

Azt mondtad 1 hónapig nem méred, kb 6 hete. Mi a helyzet???

Fann Tom Creative Commons License 2005.12.31 0 0 573
..a tégla?:-)))
Előzmény: gyurmaszakkör (572)
gyurmaszakkör Creative Commons License 2005.12.31 0 0 572
Barnás lila :)
Előzmény: Kurtafarkú kismalac (568)
ad_albert Creative Commons License 2005.12.31 0 0 571

Sziasztok!

 

fél évig irogattam,nézegettem a forumot tavaly, de sose írt senki semmit, most nem néztem ide 1-2 hónapig és 3 oldalt olvashattam végig. :)

 

Írtam én is, hogy próbálkoztam 4 hétig napi kb 50 perces gyúrással, heti 5x. De avégül elment a kedvem, mert még abban a fél centis növekedésben sem voltam biztos, mivel amúgy se mérek minden alkalommal ugyanakkorát. Szerintem eleve ingadozik +/-0,25cm-t vagyis simán lehet másnap fél centi különbség.

 

Azóta se vettem rá magam, mert itt se írt senki semmi bíztatót, de látom bepótoltátok. Asszem januárban ismét gyúrok, nekem a pumpa meg ilyenek túl sok lové. Talán egyx.

 

Azt viszont nem értem miért van még mindig olyan aki ideírja, hogy minek foglalkozunk ezzel a témával. Tök idegesítő. Faszé kell beszólni! :)

 

A TÉMA ADOTT! AKIT NEM ÉRDEKEL AZ HOGYAN TALÁLT IDE????????? erről ennyit.

 

Jó gyúrást mindenkinek! Ja meg BUÉK!

Tesztelö20 Creative Commons License 2005.12.30 0 0 570

hi!

 

lenne egy kérdésem! aki azt a 62 ezres nyujtó készüléket rendelte meg annak a makkját használatkor amikor megkötöd és huzatod nem fáj? nem kellemetlen?

nekem a nyujtással mindig ez volt a gondom.... ezért nem csináltam mert fájt  hogy el van szoritva a makkom... kézzel még jo is mert a kezem az puha de azt meg sokáig nem birom....

 

Niino Creative Commons License 2005.12.22 0 0 569
a téglának ? :)
Előzmény: gyurmaszakkör (567)
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2005.12.21 0 0 568
Na és milyen színű lett? Fekete? És csak a farkad?
Előzmény: gyurmaszakkör (567)
gyurmaszakkör Creative Commons License 2005.12.20 0 0 567
Én fél évig, minden nap 2-3 órát lógattam a farkamon egy rákötött téglát. 4 cm-t nőtt és még a szine is megváltozott :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!