Keresés

Részletes keresés

Fülöpmami Creative Commons License 2005.06.18 0 0 3
szerintem mindenkeppen nezesd meg, bar nem sok jot josolok. en evek ota szenvedek. a rtg nem mutatott ki semmit. bar idonkent bucira dagad, es behajlitani se udom.
Előzmény: szantotamas (-)
florg Creative Commons License 2005.06.17 0 0 2
Nekem sem szakadt el, a röntgen, ultrahang stb. szerint.
Birka ín...brrrr.
Előzmény: Magdi60 (0)
florg Creative Commons License 2005.06.17 0 0 1
Ne halogasd, vizsgáltasd ki, de nehogy megműtsék. Nekem volt hasonló, edzésen a térdem később követte a lábfejem mozgásirányát egy röpke pillanattal, másnapra befeketedett stb. kenegettem, látszólag elmúlt, de úgy maradt, nekem is, ahogy a leírod. Csak nekem még néha ki is ment a helyéből, váratlan pillanatokban.
Halogattam, kenegettem, majd jó lesz, aztán jó sokára csak elmentem vele orvoshoz, aki megnyugtatott, hogy ha időben jöttem volna, hamarabb elmúlik. Kaptam kezeléseket "áram, infra, ultra", torna, ilyeneket, jó sokáig, aztán meg bicikliztem egy jó csomót (állítólag jó a térdnek, meg az úszás, ezek úgy mozgatnak, hogy a súlyod nem terheli), meg feszegettem az izmokat ültömben (izometriás gyakorlatnak hívják, vagy minek, de lehet, hogy nem) és nagyjából helyrejött mára (kopkopkop).
Egy barátom ugyanígy járt, megműttette, mert mondták neki, hogy csak az segít, hát, nagyon szenvedett, és nem tudom, hogy mennyivel lett neki jobb, mint előtte volt.
Előzmény: szantotamas (-)
Magdi60 Creative Commons License 2005.06.17 0 0 0
Szia!
Nagyon úgy tűnik, hogy szalagszakadás, ami ennyi idő után már szépen vissza is húzódott, mármint az elszakadt szalag. Szerintem sima zúzódás nem tart ennyi ideig, hacsak nem porcleválás, de az meg nem így fájna.
Ha jól tudom, ezt csak fizetős műtéttel csinálják meg, a tb nem finanszírozza. Birka-ínnal pótolják azt hiszem és elég drága, de jó műtét.
Előzmény: szantotamas (-)
szantotamas Creative Commons License 2005.06.17 0 0 topiknyitó
3 hónapja síelés közben egy esésnél rándult meg a bal térdem ,amely akkor nem igazán dagadt meg,bár erősen fájt ,1 nap pihenő után tudtam folytatni a síelést. Krémekkel kezeltem amíg a fájdalom elmúlt. De sajnos mind a mai napig nem tudom azt a térdemet úgy behajlítani mint a jobbat, mert a mozgástartomány végén már fájdalmas. Illetve néha sok ülés után ,a felállás a bal térdemnek lassabban megy ,tehát nehezebben tudom teljesen kinyújtani. Szeretném megkérdezni , hogy kivizsgáltassam , vagy esetleg gyógytorna rendbehozná? Valakivel történt már hasonló? Üdv, Tomi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!