Keresés

Részletes keresés

xpisti Creative Commons License 2016.09.10 0 0 11462

Köszönöm/köszönjük a történetedet. Tetszett!

Előzmény: koleszbandugtak (11461)
koleszbandugtak Creative Commons License 2016.09.09 -4 10 11461

Sziasztok!

 

Engem 17 évesen dugtak meg először koleszosként, az alábbiakban leírom, hogy történt.

 

Az egyik vidéki városban voltam koleszos. Akkoriban még csak a csajok érdekeltek, de ők nagyon. Állandóan kanos voltam, igyekeztem minél több lánnyal lefeküdni, de ha ez nem jött össze, legalább minél többször kiverni a farkamat.

 

Az egyik hétvégén úgy döntöttem, hogy a koleszban maradok, mert el akartam menni szombaton bulizni a helyi haverokkal. Péntek koraestére már nagyon kevesen maradtunk a koliban, csak egy-két srác lézengett az épületben, de az én emeletemen senki nem volt. Úgy döntöttem, hogy egy kiadós pornónézéssel és farokveréssel kezdem a hétvégét. Leültem a gép elé, betettem a koleszos életben nélülözhetetlen fülhallgatót és elkezdtem nézegetni a filmeket, közben pedig játszottam az álló farkammal. Teljesen belemerültem a dologba, megszűnt a külvilág körülöttem.

 

Arra riadtam csak fel, hogy valaki megfogta a vállamat. Az ügyeletes nevelőtanár volt, izgalmamban ugyanis elfelejtettem bezárni az ajtót és nem vettem észre amikor bekopogott és bejött. Nagyon ledöbbentem. Ott ültem álló farokkal a széken, miközben a gépen ment a pornó, mellettem pedig ott állt a nevelőtanár. Egy negyvenes, sportos, férfias pasi volt, nálam egy kicsit magasabb, széles vállakkal, fekete hajjal és barna szemekkel.

 

Kicsit ő is meglepődött, látta rajtam, hogy teljesen lefagytam ettől a meglepetéstől. Aztán csak annyit kérdezett, hogy segíthet-e. Persze én semmit nem tudtam szólni a döbbenettől. Visszament az ajtóhoz, elfordította a kulcsot, utána pedig visszajött hozzám. Elém állt, kigombolta a farmerjét, és az alsógatyáját lejjebb tolva elővette a faszát. Először a farka illatát éreztem meg, korábban soha nem éreztem még más férfi szagát ilyen közelről. Aztán elkezdtem nézegetni a lényeget is: nagyon szép farka volt, már félig lankadtan is látszott, hogy nagy makkja és vastag, egyenes dákója van.

 

Még közelebb lépett hozzám, és kérte, hogy kezdjem el szopni. Félénken bekaptam a makkját, de hamar kiderült, hogy ez nem lesz elég, mert gyorsan megfogta a fejem és ráhúzta a farkára. Egy-két percíg így kúrta a szám, közben a farka egyre keményebb lett, egyre jobban öklendeztem tőle. Ezt látva, mondta, hogy akkor kipróbálunk valami mást. Kihúzta a farkát a számból, levette a farmerját, az alsógatyáját és a polóját. Ott állt előttem teljesen meztelenül. Nagyon jó teste volt, széles vállai, szőrös mellkasa, és trimmelt farka. Ezután rólam is levette a pólót és a boxert, majd mondta, hogy feküdjek hasra az ágyon.

 

Annyira a történtek hatása alatt voltam, hogy kérdés nélkül tettem amit kért. Hasra feküdtem az ágyon, ő pedig mögém térdelt. Megfogta és széthúzta a fenekemet, és ráköpött a lyukamra. Innen már sejtettem, hogy mi következik majd, de reméltem, hogy csak ujjazni fog és nem dug majd meg azzal a hatalmas farkával.

 

Határozottan belém nyomta a mutatóujját és egy kicsit ujjazott. Elég kellemetlen érzés volt, mert még soha nem ujjaztak meg előtte. Szerencsére elég hamar abba is hagyta ezt. Kihúzta az ujját, kért hogy lazuljak el. Egy kispárnát a kezembe adott, és az arcom alá rakta, mondta, hogy szükségem lesz rá mindjárt. Utána benyálazta a farkát, odarakta a lukamhoz és egy hirtelen mozdulattal belém tolta. Hatalmasat sikítottam az éles fájdalomtól, a testem pedig teljesen elernyedt. Egy pillanatra kihúzta a faszát, majd újra határozottan bedugta tövig. Borzalmasan fájt, hangosan nyögtem és könyörögtem, hogy hagyja abba, de csak belenyomta az arcom a párnába és mondta, hogy tűrjem, mert hamarosan jobb lesz.

 

Nagyon durván dugott, az elején hosszan és mélyen tolta, utána pedig gyorsan tövig. Közben egyre jobban élveztem a dolgot, izgatott, hogy egy férfi farka van a seggemben, és a szőrös teste pedig a csupasz testemen. Néhány perce dughatott, amikor spontán elélveztem alatta. Éreztem ahogy a geci beteríti a lepedőtt a hasam alatt. Ez őt is nagyon felizgatta, elkezdett egyre gyorsabban lökni aztán pedig egy hatalmasat élvezett, tövig nyomta a farkát, és mélyen a lukamba lőtte a spermáját. Nagyon feizgatott, ahogy éreztem a gecijét bennem, és szinte azonnal másodjára is elmentem.

 

Az élvezés után még bent tartotta a farkát egy ideig. Miután kihúzta eblőlem a faszát, felültetett, hogy lássam a fehér gecijét a még mindig merev farkán. Aztán megfogta a boxeremet, letörölte vele a farkát, majd odadobta nekem, hogy töröljem le én is a gecit magamról. Elkezdtem a hasamnál, majd a még mindig álló farkamat is letörölgettem. Közben néztem ahogy felöltözik. Elköszönt és mondta, hogy zárjam be utána az ajtót, mert úgy látja, hogy még szükségem lesz egy körre ma.

 

Miután kiment, visszafeküdtem az ágyra. Még mindig keményen állt a farkam. Elkezdtem játszani a golyóimmal, majd a lukammal, amiből még mindig csurgott ki a geci. Feldugtam magamnak a középső ujjamat és közben vertem a farkamat. Néhány másodperc múlva hatalmasat élveztem újra. Utána rögtön el is aludtam a gecivel telelőtt ágyamban.

 

A tanárral nem beszéltünk utána erről, de mindig cinkosan néztünk egymásra a folyosón. 

su.denka Creative Commons License 2016.09.05 -4 0 11458

Bocs, ha nem jó helyen kérdezem (egy meleg topikot találtam még,de az meg partnerkereső): Egerben tudtok olyan szórakozóhelyet, ahová melegek járnak?



notrun Creative Commons License 2016.09.05 0 6 11457

Ne csináljatok ebből is társkeresőt! Van erre már épp elég topic a megfelelő helyen! GoAway!

Kritikus Mágus Creative Commons License 2016.08.28 -2 2 11453

Köszi fella_01! Értékelem az érdeklődésedet! :)
Ha a közeljövőben egy kicsit szárazabb lesz az időjárás, és eláll itt ez az értelmetlen "arany|eső", akkor meggondolom. De amúgy igazad van, és köszi az előbbi kommentedet! ;)

 

/ Peace neked is! :D /

Előzmény: fella_01 (11452)
fella_01 Creative Commons License 2016.08.28 0 3 11452

Kedves  KritikusMágus és Don Marcello,

 

A magam részéről én szívesen olvasnék tőletek valami homoerotikus történetet.

Lehet koleszos, nudizós, tusolós, albérletes, bármi....:)

 

peace

F

Kritikus Mágus Creative Commons License 2016.08.27 -7 1 11451

"A helyedben én még azt a szívességet is megtenném - főleg a topik látogatónak kedvéért -, hogy csak olvasgatni járok ide. Ha már saját élményed nincs, amivel gazdagíthatnád a tartalmat..."

Látom, kedves Don Marcello, ismét önmagadból indultál ki, amikor az előző kommentedet fogalmaztad, mert nem ismersz. Mert én nem vagyok te, hogy azzal nyaljak itt bárkinek is, hogy eldicsekszem úgy, ahogy te arról, hogy régebben én ide milyen felhasználónéven milyen történeteket írtam, amikre te is csorgathattad a nyáladat, amivel hatásvadász módon vádolni próbálsz engem, miközben meg bevallod hogy ugyanezt csinálod! Az pedig, hogy terelsz, és támadsz az önmagáért beszél.

 

Egyébként tördelés ide vagy oda - látszik örülsz, hogy találtál valamit, amibe megkapaszkodva beleköthetsz - az ominózus történet írója ő maga is elismerte, hogy "írhattam volna a történetet ugy hogy kicsit pofásabb legyen!" Akkor meg pláne nem értem. Ha valaki elismeri, hogy egy észrevétel jogos, akkor meg mit akarsz te másokkal kötözködni? Főleg úgy, hogy a topik közönsége előtt a nyalakodásoddal jófejnek tűnj? Nem veszed észre, hogy átlátszó minden, amit csinálsz, és"lapokban rohad le az aranyozás a magad által saját magadnak emelt totemoszlopról"? (Ismét csak önmagadból tudsz te is csak kiindulni...)

 

"Szerintem pl. marha jó, hogy csomó olyan fiatal van, aki egy mondatnál többet le tud írni, és azt lelkesedésből teszi."
Szerintem is "marha jó". Ennek hogy a fiatalok, vagy bárki "egy mondatnál többet le tudjon írni" nem szenzációnak kellene lenni, hanem alapnak. Olyannak, mint a napi rutin. (Jó tudom, te szeretnéd ezt aranyba csomagolni, hogy lejárathass engem. Más kérdés, hogy ezt már oldja a királyvíz. :D ) A világért nem venném el előled a dicsőséget! :D Csak még mindig nem értem akkor. Ha írni-olvasni nem tanítod meg a gyerekeidet, mert azáltal is csak "karámokba" terelnéd őket, akkor hogy akarnának majd akár bárhová akármit is írni? Vagy csokival meg cukorkával fogod őket 21 évesen is jutalmazni, ha le tudnak írni 1 mondatnál többet, mert mondjuk lelkesíted őket akár egy nyalókával? Na ne nevettesd ki magad "Don Marcello"! XD Aki ide ír, őket a topik szellemisége lelkesíti, nem kell ahhoz csoki, cukor, vagy nyalóka! Úgy látszik, valóban túl rég voltál már itt, és csak ökörségeket tudsz mondani!

 

Egyébként meg Bárdos András írását ajánlom neked is figyelmedbe a 11439-es kommentemben. Vagy őt is megpróbálod majd így önmagadat fülig aranyozva lealázni, ahogy engem, csak mert igaza van?

"A helyedben én még azt a szívességet is megtenném - főleg a topik látogatónak kedvéért -, hogy csak olvasgatni járok ide. Ha már saját élményed nincs, amivel gazdagíthatnád a tartalmat", kedves Don Marcello! Főleg, ha másokba csak belekötni tudsz, javára válni nem!

 


Még annyit, hogy az összes kommentedet felpontoztam, mert tudom, hogy másra se vágysz jobban, éppen ezért nagyon bízom benne, hogy hatalmas "örömöt" szerezhettem vele neked, úgy, ahogy a többiek is. Mert akit 
itt "felpontoznak", az "megdicsőül". :D


OFF vége. A tiétek a terep srácok! :)

Előzmény: Don Marcello (11450)
Don Marcello Creative Commons License 2016.08.27 -2 6 11450

Az lett volna a legegyszerűbb megoldás, ha válasz nélkül hagyod, amit írtam. A topik közönsége ugyanis láthatóan képben volt és van, így pontosan értette a posztot.

 

Szerintem dőlj hátra, élvezd a sztorikat, ne foglalkozz a tördelésükkel, sem azzal, hogy koleszosok vagy sem. De még azzal se, hogy a valóságtartalmuk 100, vagy épp csak 10 százalék, esetleg nulla. A helyedben én még azt a szívességet is megtenném - főleg a topik látogatónak kedvéért -, hogy csak olvasgatni járok ide. Ha már saját élményed nincs, amivel gazdagíthatnád a tartalmat...

 

Egyébként eszembe juttattad a 15 évvel ezelőtti moderátorokat, meg az "önkéntes topikrendőröket". Bár azokban legalább annyi volt, hogy nem írtak. Öt sornál többet legalábbis alig. Valahogy tisztában voltak vele, hogy ha belelendülnek, akkor lapokban rohad le az aranyozás a maguk által saját maguknak emelt totemoszlopról. Ráadásul a teljes topikközönség előtt. És ezt ők soha, de soha nem reszkírozták volna meg.

 

Ja: és egyikük sem volt jó szövegértésből.

 

Bocs a kitérőért, srácok, tiétek a terep :)

Előzmény: Kritikus Mágus (11448)
sracfarmerban Creative Commons License 2016.08.27 0 4 11449

Egyetértünk, mindenki írjon úgy, és azt, amit szeretne. Önjelölt kritikusokra szerintem sincs szükség. A fórum olvasói majd véleményt alkotnak, egyenként, külön - nem kell súgni "szájon és fülön".

Ha megmarad a jó hangulat, előbb-utóbb talán én is rászánom magam, hogy megosszak veletek néhány saját történetet.

Előzmény: Don Marcello (11446)
Kritikus Mágus Creative Commons License 2016.08.27 -8 1 11448

Kedves "Don Marcello"!

"Mert elképesztőnek és visszataszítónak találom - és ha ez kell hozzá: bocs, hogy nyilvánosan teszem -, hogy négy év alatt összesen 30 ideböfögött, nem tartalmi "hozzászólással" nyelvészkedik, okoskodik, leszól és rendre utasít egy olyan felhasználó, aki a jelek szerint max a nyálát csorgatni jár ide."

Bár nyilvánosan nem vállalod, de kiderül a röpke idézetből, hogy rólam írsz. Nem nekem, rólam. Hátsó szándékkal. Mert amit írsz, az kizárólag 1 személy véleménye...a sajátod. És pár itt egyesek felpontoznak ezért, sok szempontból nem fedi a valóságot, ráadásul erősen provokatív, eltúlzó és lázító. Ezzel a felfogással nem tudok egyetérteni. Sőt,...merésznek és felelőtlennek tartok tényként kijelenteni bármit is, amiről az ember nincs meggyőződve.

 

Az előző irományodból mindössze egy dologban stimmel össze a véleményünk:
"Valamikor 2001-2003 között viszonylag aktív tagja voltam ennek a topiknak, illetve a közösségének. Egészen új élmény volt ide naponta belépni, olvasni, írni, és persze a huszonéves biszexek lendületével élvezkedni a posztokon, meg néha színezni a sajátjainkat. Nem mellesleg személyesen is megismerni néhány topiktársat. Aztán egy ideig követgettem még, hogy mi történik a topikkal, volt, hogy majdnem elsüllyedt, de valahogy mindig újjáéledt."

 

A fílingjét teljesen átérzem. Amíg viszont te nem voltál itt, azért azzal nem hiszem hogy tisztában lettél volna, mennyire el akarták egyesek korcsosítani ezt a topikot is. Szerencsére a moderátorok törölték a nemkívánatos tartalmat, ezzel is vagdosva a topik vadhajtásait, amelyek ártalmasak voltak az itteni közhangulatra.
Ha igazán tudni akarod, én ezek ellen szólaltam fel azzal, amit te "ideböfögésnek", "okoskodásnak" vélsz! Ezt pontozzák LE! Mert ezek bennemaradtak a topikban. Nem pedig azokat, akik ezt a topikot is a többi lepusztult topik mániákus élvhajhász szintjére próbálják leamortizálni. Mert én meg ezt találom elképesztőnek és visszataszítónak, ha valaki nem tudja (nem akarja) elolvasni még a címet sem, amelyben egyértelműen benne van a topik szabálya. Nem vagyok moderátor, de ennyivel ők is ideírhatták volna még nyersebb stílusban, mint azt tettem, mint ahogy azt teszik más topikokban.

Attól eltekintve, hogy ez jellemzően a KOLESZOS élményeknek lett nyitva, a nem koleszos jellegű homoszex történetek is javarészt ideíródnak, ez eddig csak ritkán okozott itt súrlódást. De okozott. De nem szólaltam fel ellene, mert azért voltak köztük igényesek is, amely történeteket én is "élvezem". Agyban. Ahogy te is. Erről bezzeg ugye nem szólsz, mert nem tudod?

És akkor már ne is haragudj, de azért létrehozni egy új nikket, hogy üzengetési háttérszándékkal itt te megmondd a tutit, már ne is haragudj de finoman szólva etikátlanság. Főleg úgy, hogy a tortából kivágsz egy szeletet, és azt állítod itt be egésznek!
Legalább annyira felháborító, mint itt azzal mást megvádolva álszentkedni, hogy "négy év alatt összesen 30 ideböfögött, nem tartalmi "hozzászólással" nyelvészkedik, okoskodik, leszól és rendre utasít egy olyan felhasználó, aki a jelek szerint max a nyálát csorgatni jár ide." Ha ezzel engem kívántál lehúzni, remélem "élvezed", miközben ezt úgy szegezed nekem, hogy ugyanezt csinálod, amivel engem vádolsz! Avagy... "bort iszol, de vizet prédikálsz", teszed ezt ráadásul indulatkeltően, provokatívan. Én meg ezt találom elképesztőnek és visszataszítónak!

 


Tudod, amíg a szellem szabad, addig áramoljon. Azonban a szellemet is irányítják különböző dolgok, szabályok, emberek, olyan tényezők, amelyek fejlesztik azt, akinek agyából kipattan a szikra. Mert mit ér egy írás, (mégha jó is,) ha belezavarodik az ember? Oké, ez egy nonprofit topik, ahová akik írnak, nem részesülnek anyagi honoráriumban. Max (+)-pontozásban, és kommentbéli visszacsatolással.
Ettől függetlenül ugyanazok az íratlan szabályok ugyanúgy érvényesek és hasznosak tudnak lenni egy itteni publikátorra, ha már ő is képernyőre veti gondolatait, mert egy rosszul megírt, olvashatatlanul egybesz*art művön te "is" hogyan "csorgatod a nyálad"? Vagy te, mint "kétgyerekes családapa" nem irányítod, nem neveled a gyermekeidet? Nem vágod vissza a vadhajtásaikat addig a pontig, ameddig szükséges, amivel nem sérted alapjaiban a fejlődésüket, és a későbbi kiteljesedésüket? Ugye nem? Mert akkor te "is" "karámokba" akarnád "terelni őket"? És az akkora baj lenne? Főleg, ha azzal az ő fejlődésüket, későbbi boldogulásukat szolgálnád?

 

Nem érzed magad egy kicsit itt "képmutatónak", kedves Don Marcello?

Előzmény: Don Marcello (11446)
xXChrisXx Creative Commons License 2016.08.26 0 4 11447

Teljesen igazad van !!!

Előzmény: Don Marcello (11446)
Don Marcello Creative Commons License 2016.08.26 -2 13 11446

Ez most nagyon OFF lesz.

 

Valamikor 2001-2003 között viszonylag aktív tagja voltam ennek a topiknak, illetve a közösségének. Egészen új élmény volt ide naponta belépni, olvasni, írni, és persze a huszonéves biszexek lendületével élvezkedni a posztokon, meg néha színezni a sajátjainkat. Nem mellesleg személyesen is megismerni néhány topiktársat. Aztán egy ideig követgettem még, hogy mi történik a topikkal, volt, hogy majdnem elsüllyedt, de valahogy mindig újjáéledt.

 

Hosszú idő után idén tavasszal néztem be újra, bejelentkezés nélkül, mert még a nickemet se tudtam felidézni majdnem 15 év elmúltával. Kedves és vicces sztorikat találtam, némelyik megmosolyogtató volt, és szinte mindegyik izgató a maga módján.

 

De most csináltam egy új nicket.

 

Mert elképesztőnek és visszataszítónak találom - és ha ez kell hozzá: bocs, hogy nyilvánosan teszem -, hogy négy év alatt összesen 30 ideböfögött, nem tartalmi "hozzászólással" nyelvészkedik, okoskodik, leszól és rendre utasít egy olyan felhasználó, aki a jelek szerint max a nyálát csorgatni jár ide. A többi, magát felkenve érző kritikusnak is szól: miért nem hagyjátok békén a posztolókat? Pláne, ha azok fiatalok? Hogy ne kérdezzem magyarul: miért baszogatjátok őket szóköztöbbletekkel, enterhiányokkal, tördeléssel meg egyebekkel? Ha annak idején idepofátlankodott volna egy ilyen fafej, valószínűleg rövid úton vagy kiraktuk volna innen, vagy mi magunk szoktunk volna le arról, hogy ebbe a topikba írjunk. Akkor meg ma nektek se lenne ez, hogy legalább erre verjétek, ha tudjátok egyáltalán. Szerintem élvezzétek a csesztetésük nélkül is azt, amit írnak, ha már más öröm nincs az életetekben. Olvashatatlanul írnak? Legfeljebb nektek olvashatatlan, mert a sok rázkódás közepette nem tudjátok követni a sorokat. Nincsenek bekezdésekre tördelve a dialógusok? Lassítsatok, akkor hátha tudjátok követni, mit ki mondott. Igen: más idők járnak. Még az írásban, az írásképben is. Különösen a neten. Szerintem pl. marha jó, hogy csomó olyan fiatal van, aki egy mondatnál többet le tud írni, és azt lelkesedésből teszi.

 

Mielőtt bárki elkezdene anyázni: az idén 41 éves vagyok, kétgyerekes családapa, egy nagyon jól működő nyitott kapcsolatban élünk, amit sokáig elképzelni se tudtam, hogy létezhet. És hiszem, hogy a kiváló barátaim (és el nem tagadva: szeretőim) mellett annak idején még ez a topik is hozzájárult ahhoz, hogy fesztelen, open-minded, kiegyensúlyozott pasi lettem.

 

Szóval szerintem hagyjátok a srácokat úgy posztolni, ahogy nekik tetszik, ne akarjátok már most karámokba terelni őket. Legalább az ő érdekükben ne.

 

Srácok, ti meg itt írjatok úgy és azt, ami és ahogy nektek tetszik ;)

Kritikus Mágus Creative Commons License 2016.08.19 -12 4 11445

Egyébként most nyugodtan pontozzatok le, gyerekek, attól még nem lenne hülyeség elgondolkoznotok azon, hogy valójában miért is teszitek ezt? Az építő kritika a ti érdekeiteket is szolgálja, valamint azt a célt, hogy érdekesebb, de legfőbbképpen értékesebb legyen ez a topik. Vagy ti nem ezt szeretnétek?

Ahhoz, hogy egy sztori olyan legyen, amit mindegyikőnk szívesen olvas, ahhoz sajnos olykor el kell viselni az észrevételeket, (ön)kritikákat is, akkor is, ha az esetleg elsőre fájdalmas, mert szembesít hibáinkkal. Nézzétek meg nyugodtan a többi fórumtopikot is! Kevésre figyelnek oda a fórumozók, ezért azok aztán "olyanok" is... unalmasak, szétspamoltak, szétoffoltak, igénytelenek és nem utolsósorban undorítóak.

Ilyet akartok ti is, kedves lepontozók?

Vagy szeretnétek valóban egy igényes topikot, benne teli izgalmas történetekkel?

Döntsétek el! Mert (fáj vagy sem, tetszik vagy sem...) ez rajtatok IS múlik!

Kritikus Mágus Creative Commons License 2016.08.17 -14 2 11444

Na, tudod te ezt különbül is, kedves Bialex! :)
Annyit azért még megtehettél volna, ha már tényleg áttördeled, hogy átnézed magát a történetet, és a benne lévő zavarokat, fogalmazási és helyesírási hibákat is, és azokat javítod!

Minden esetre örülök annak, hogy hallgattál a szavamra! Kezdetnek nem rossz...
A későbbiekben azonban téged is kérünk, ha már leírod a történetedet, utána nézd át az egészet újból, ha kell többször is, úgy, mintha más által írott történetet vizsgálnál, és ha találsz benne hibákat, javítsd ki, még mielőtt elküldöd! Ha ezekre te is odafigyelsz, úgy biztosra veheted, hogy sok embernek szerzel örömet, és kellemes perceket, ráadásul olvasni is élvezetes lesz! :)

Reméljük, hogy a többi történetedet is megosztod (te is) velünk!

Előzmény: Bialex (11443)
Bialex Creative Commons License 2016.08.15 0 7 11443

Szóval itt van ugyanaz a történet kicsit szerkesztve! 2.0 

Remelem, hogy igy olvashatóbb...

 

Az enyém sem koleszos, de hasonló mint amik itt elhangzottak. 

Szóval 20 éves koromban küzdösport edzesre jártam és akkor történt meg velem a következö történet. Erre az edzésre csak pasik jártak és soha nem volt téma az, hogy edzés végén tusolásnál takargassuk magunkat. Söt mindenki dicsekedett azzal, hogy mi van alatta.. Eleve ez egy szoci helység volt ahol a tusolók is egybe voltak nyitva. Voltak szégyenlösebbek, de pár hét után azok is elengedték magukat. Sokszor ment is a hülyeség, hogy egymás seggéhez meg arcához odaérintettük egymás farkát annak ellenére, hogy hetero volt mindenki.

 

Csak páran voltunk azok akik azért jártak erre az edzésre, hogy meglegyen a kondi meg a rendszeres testmozgás illetve fogyókúra miatt. A többiek versenyszerüen üzték a sportot. Ebböl adódóan voltak olyan napok amikor elmentek a srácok és az edzö versenyre, olyankor megkaptuk a kulcsokat és attól független, hogy ök nem voltak ott mi tudtunk edzeni.

Na és akkor volt egy nap amikor csak kettem jöttünk edzeni, gondolkoztunk is rajta, hogy edzünk-e, de ha már ott vagyunk akkor miért is ne. Tartottunk egy rövid és laza edzést közben jókat dumáltunk minden féle dologról. Edzés végén mint mindig lemérekztünk amit persze meztelen csinálunk mindig. Ez a srác meg én is már jó ideje járunk edzeni, de hetero léttemre sürün megakadt a szemem a farkán mert nem egy átlagos van neki. (olyan 18+os) Amúgy ez a farok téma a férkiaknál mindig téma szerintem...Nekem egyébként 15 centi körül van. 

Visszatérve a témára amikor felállt a mérlegre(egy régi mázsa volt) és mondtam neki, hogy mennyi akkor mérgelödött mert nem úgy mennek le a kilók ahogy ö szeretné.

Erre mondtam neki:

- "hogy túl nagy a faszod, az legalább egy kiló. :-)"

Erre ö csak nevettet meg mondta,hogy:

-"nem is."

Aztán amikor helyet cseréltünk, hogy ö mérjen meg engem akkor álltunk egymással szemben és poénból megemeltem a farkát.

- "Van azért ennek súlya" mondtam én.

Ez mind csak pár másodperc volt, de máris elkezdett duzzadni a farka.

Hogy jól jöjjek ki a dologból mondtam neki, hogy:

-"Mivan már egy pasi kezére is feláll a farkad?"

De mire kimondtam, az enyém is félkeménnyé vált, persze neki se kellett több és már kontrázott is!

-"Hogy neked meg feláll, ha megfogod a másikét!?"

Na erre már egyikönk se tudott mit mondani, de inkább vicces volt a helyzet mint kínos.

Viszont ennek hatására elkezdtünk beszélgetni az ilyen biszex dolgokról, hogy kinek milyen élménye van. Igazából egyikönknek sem volt még csak annyi, hogy volt már olyan amikor ketten dugtunk egy csajt. (Ö is valaki mással és én is az egyik haverommal). De mind a kettönknek megfordult már a fejében, milyen lehet nem csak a csajt kényeztetni, hanem mondjuk a csajjal szopni a másikat. Ekkor már mind a kettönknek állt a farka, elég sürün rá is pillantottam. Egyébként nem csak nagy, de szép formás farka van neki. Mondtam is neki, hogy irigylem egy kicsit a farka mérete miatt. Erre ö azt mondta, hogy ne legyek az mert sok csajnak fáj ha tövig benyomja meg nem bírják rendesen szopni. Na és akkor tettem egy felelötlen kijelentést, hogy:

- "Hagyjad már, azért nem olyan nagy hogy ne lehessen bekapni, én simán be bírnám." 

Neki se kellett több, és azt mondta, hogy rajta, meg lehet próbálni! Azt válaszoltam, hogy rendben de akkor utána te is. Azt mondta, rendben, de elötte tusoljunk le. Így is történt elmentünk tusolni, elötte bezártuk az edzöterem ajtaját nehogy bejöjjön bárki is, föleg akkor ne amikor dolog van.

 

 

Tusolás közben már azon járt az eszem, hogy lehet nem kellett volna ebbe belemenni, de egyébként meg állt a farkunk mint a cövek. Hogy egy kicsit enyhítsem a stresszt, mondtam neki, hogy mossuk meg egymásnak, ebbe ö is belement. Már ott majdnem eldurrant a farkam, de türtöztettem magam. Mikor végeztünk átmentünk az öltözöbe és kérdezte, hogy akkor hogy csináljuk. Mivel még soha nem csináltam ilyet meg már kicsit bántam is a dolgot én sem tudtam, de mondtam neki, hogy üljön a padra és meg letérdelek elé egy törölközöre. Akkor már lelankadt a farkam az izgalomtól, neki is félkemény volt.

Letérdeltem elé, megfogtam a farkát és csak néztem, hogy is kezdjek neki. A másik oldalról olyan egyszerünek tünt mindig. :-) Mire feleszméltem már kökemény volt a farka és úgy voltam vele, hogy mindegy hogyan, de nekikezdek.

Elöször csak megnyaltam a makkját - finom illata volt mert ugye elötte megmostuk egymásnak - aztán a makkját kaptam be és azzal játszadoztam.

Kezdtem élvezni, ez látszódott is mert bedurrant a farkam töle meg egyre felszabadultabban csináltam és már nem bántam a dolgot. Ö is élvezte mert néha már nyomta volna a fejem, hogy vegyem be jobban is meg a levegöt is sürübben vette. Úgy voltam vele, hogy ha csinálom akkor csináljam rendesen és próbáltam úgy ahogy én is szeretem amikor szopnak.

Megpróbáltam párszor tövig bevenni, az nem nagyon sikerült, de azért ameddig befért addig bekaptam. Végig markotam közben és a kezemmel is rásegítettem meg néha elszorítottam a tövénél, hogy mégjobban élvezze és hogy jó kemény legyen.

Annyira élveztük mind a ketten, hogy teljesen megfeledtkeztünk arról, hogy lesz végtermék is és csak arra lettem figyelmes, hogy megfeszül a teste és ahogy markoltam éreztem a kezemben, hogy lövellni fog, de ekkor már késö volt és beleélvezett a számba. Nagyon izgató volt és igazából nem volt rossz íze sem így le nyeltem mindet. Inkább ízetlen volt.

Egy pár másodpercig még húzgáltam a bört a farkán meg bekaptam is párszor a makkját. Vártunk egy kicsit, azt mondta, hogy nagyon durva volt és hogy most ö jön.A felállás ugyanz az csak pepitában. Hasonlóképpen csinálta ö is mint én, nem kapkodta el, finoman úgy mintha egy csaj csinálná... Söt jobban! Én is beleélveztem a szájába pedig én jeleztem neki a kezemmel, de ö erre még jobban bevette. Hát úgy voltam vele, hogy akkor nem eröszakoskodok... Annyira felizgult a szopástól, hogy újra felállt neki is a farka! 

Nagyon jó volt és akiben van hasonló hajlam az próbálja ki mert attól nem lesz buzi senki. Mi nem csókolóztunk és nem is voltak érzelmi kitöréseink egymás iránt. Azóta van feleségem és gyerekeim és nem fojottam el magamban semmit mielött valaki ezt mondaná. Csak szórkozás volt. 

Hozzáteszem, hogy még jó párszor megtörtént a dolog, persze már nem csak a teremben illetve volt olyan, hogy ketten dugtunk egy csajt és ott is szoptuk egymást, de ez egy másik történet.

Bialex Creative Commons License 2016.08.15 0 3 11442

Sziasztok! 

 

Igazatok van, írhattam volna a történetet ugy hogy kicsit pofásabb legyen! Sajnos mobillal irtam es annyira belemerültem, hogy errol megfeledkeztem! 

Ki fogom másolni es alakítok rajta! 

Előzmény: IAAnVs, az érzékek istene (11441)
IAAnVs, az érzékek istene Creative Commons License 2016.08.13 0 2 11441

Hát, írásra mindenképp érdemes bátorítani Mindenkit, viszont a kritikának szerintem sajnos valóban van alapja.
Az oké, hogy senki nem írónak születik, azonban az olvasás élményén, minőségén sokat ront, ha a szerző nem figyel oda arra, hogy művének formát adjon! Irtóra zavaró tud lenni az, hogy folyton ugrál az ember szeme, emiatt elveszíti a fonalat, és keresgélnie kell, azért, mert az írója egybex*r mindent, mondván "...szenvedjen vele, aki akar, én leírtam!"...ez igénytelenségre vall! Sajnos nagyon jó példa rá ez az írás, és amit Kritikus Mágus beillesztett, az tényleg nem hülyeség, sőt ebben a topikban is vannak elrejtve tippek, mit és hogyan érdemes! (Én is írtam már pár tippet, lejjebb megtaláljátok!) Mielőtt leírjátok a történeteket, vegyétek a fáradságot és nézzetek körül, mert ha kedvezni akartok valakinek, akkor azt ne rontsátok el azzal, hogy a remekmű igénytelen!

És valóban, az is egyfajta önminősítés, aki az építő kritikát azért pontozza le, mert az illető...
1. megmondja az igazat,

2. vagy hogy imponáljon a szerzőnek, akinek a kritika szól. Holott az pont azt a célt szolgálja, hogy az itteni művek és szerzőik írási stílusa fejlődjön, kifinomultabbá váljon, ezáltal mi is sokkal élvezetesebb műveket, élménybeszámolókat olvashassunk. Oké, fáj az igazság, de fejlődni meg csak így lehet!

 

Én a helyedben megfontolnám annak a mínuszjelnek a visszavonását a Mágusnál, fella_01, még akkor is, ha neked tetszik ez így!

Előzmény: fella_01 (11440)
fella_01 Creative Commons License 2016.08.13 -1 3 11440

Szia Bialex,

Nekem nagyon tetszett az írásod, főleg azért, mert megjelenik benne az, hogy az emberek többsége nem 100 % hetero vagy bi. Sokakban van meg egyfajta (számomra természetes) kíváncsiság a vele azonos nemű iránt. Én azt vallom, hogy ezeket a tendenciáinkat jó megélni.

 

Természetesen a story pikáns része is bekapcsolt, jó volt olvasni. A túlzott kritika helyett én inkább bátorítanék másokat is, hogy osszák meg történeteiket, elvégre ezért van ez a fórum.

 

:)

Kritikus Mágus Creative Commons License 2016.08.11 -6 3 11439

Kedves Bialex!
Beleolvastam a sztoridba, de egyszerűen nem bírom elolvasni, annyira egybeírod az egészet! Pedig szerintem nem lenne rossz!
A párbeszédek egymásra rázárva, nincsenek új sorba betördelve! Az eltérő részek nincsenek új bekezdésben. Szerinted így mennyire szívesen olvassák el a többiek? Ömlesztve csak a mackósajt jó!

A minap a face-n felfigyeltem egy rendkívül érdekes írásra Bárdos Andrástól. A helytelen levélírásról írt.
Azt gondolom, hogy mindaz, amit megfogalmazott, nemcsak a levélírásra értelmezhető, illetve értelmezendő, hanem a kommentek, és a történetek írására is.

Képernyőmentéssel kimentettem az írást,... kérlek, te illetve minden történetíró, vagy történetet írni szándékozó olvassa el, az aláhúzott, valamint bekeretezett részeket pedig fokozottan szívleljétek meg a jövőben, annak értelmében, hogy a történetek olvashatósága valamint közérthetősége megmaradjon!

A másik kérés pedig az lenne hozzád Bialex, hogy írd át az egészet könnyebben olvasható, betördelt formára, az eredetit pedig utána a moderátorokkal töröltesd! Köszönjük!

 

 

 

Bárdos András írása, jótanácsai:

Előzmény: Bialex (11438)
Bialex Creative Commons License 2016.08.11 0 9 11438

Sziasztok!
Az enyém sem koleszos, de hasonló mint amik itt elhangzottak. Szóval 20 éves koromban küzdösport edzesre jártam és akkor történt meg velem a következö történet. Erre az edzésre csak pasik jártak és soha nem volt téma az, hogy edzés végén tusolásnál takargassuk magunkat. Söt mindenki dicsekedett azzal, hogy mi van alatta.. Eleve ez egy szoci helység volt ahol a tusolók is egybe voltak nyitva. Voltak szégyenlösebbek, de pár hét után azok is elengedték magukat. Sokszor ment is a hülyeség, hogy egymás seggéhez meg arcához odaérintettük egymás farkát annak ellenére, hogy hetero volt mindenki.Csak páran voltunk azok akik azért jártak erre az edzésre, hogy meglegyen a kondi meg a rendszeres testmozgás illetve fogyókúra miatt. A többiek versenyszerüen üzték a sportot. Ebböl adódóan voltak olyan napok amikor elmentek a srácok és az edzö versenyre, olyankor megkaptuk a kulcsokat és attól független, hogy ök nem voltak ott mi tudtunk edzeni. Na és akkor volt egy nap amikor csak kettem jöttünk edzeni, gondolkoztunk is rajta, hogy edzünk-e, de ha már ott vagyunk akkor miért is ne. Tartottunk egy rövid és laza edzést közben jókat dumáltunk minden féle dologról. Edzés végén mint mindig lemérekztünk amit persze meztelen csinálunk mindig. Ez a srác meg én is már jó ideje járunk edzeni, de hetero léttemre sürün megakadt a szemem a farkán mert nem egy átlagos van neki. (olyan 18+os) Amúgy ez a farok téma a férkiaknál mindig téma szerintem...Nekem egyébként 15 centi körül van.  Visszatérve a témára amikor felállt a mérlegre(egy régi mázsa volt) és mondtam neki, hogy mennyi akkor mérgelödött mert nem úgy mennek le a kilók ahogy ö szeretné. Erre mondtam neki, hogy túl nagy a faszod, az legalább egy kiló. :-) Erre ö csak nevettet meg mondta, hogy nem is. Aztán amikor helyet cseréltünk, hogy ö mérjen meg engem akkor álltunk egymással szemben és poénból megemeltem a farkát. "Van azért ennek súlya" mondtam én. Ez mind csak pár másodperc volt, de máris elkezdett duzzadni a farka. Hogy jól jöjjek ki a dologból mondtam neki, hogy mivan már egy pasi kezére is feláll a farkad? De mire kimondtam, az enyém is félkeménnyé vált, persze neki se kellett több és már kontrázott is, hogy neked meg faláll, ha megfogod a másikét! Na erre már egyikönk se tudott mit mondani, de inkább vicces volt a helyzet mint kínos. Viszont ennek hatására elkezdtünk beszélgetni az ilyen biszex dolgokról, hogy kinek milyen élménye van. Igazából egyikönknek sem volt még csak annyi, hogy volt már olyan amikor ketten dugtunk egy csajt. (Ö is valaki mással és én is az egyik haverommal). De mind a kettönknek megfordult már a fejében, milyen lehet nem csak a csajt kényeztetni, hanem mondjuk a csajjal szopni a másikat. Ekkor már mind a kettönknek állt a farka, elég sürün rá is pillantottam. Egyébként nem csak nagy, de szép formás farka van neki. Mondtam is neki, hogy irigylem egy kicsit a farka mérete miatt. Erre ö azt mondta, hogy ne legyek az mert sok csajnak fáj ha tövig benyomja meg nem bírják rendesen szopni. Na és akkor tettem egy felelötlen kijelentést, hogy "hagyjad már, azért nem olyan nagy hogy ne lehessen bekapni, én simán be bírnám." Neki se kellett több, és azt mondta, hogy rajta, meg lehet próbálni! Azt válaszoltam, hogy rendben de akkor utána te is. Azt mondta, rendben, de elötte tusoljunk le. Így is történt elmentünk tusolni, elötte bezártuk az edzöterem ajtaját nehogy bejöjjön bárki is, föleg akkor ne amikor dolog van. Tusolás közben már azon járt az eszem, hogy lehet nem kellett volna ebbe belemenni, de egyébként meg állt a farkunk mint a cövek. Hogy egy kicsit enyhítsem a stresszt, mondtam neki, hogy mossuk meg egymásnak ebbe ö is belement. Már ott majdnem eldurrant a farkam, de türtöztettem magam. Mikor végeztünk átmentünk az öltözöbe és kérdezte, hogy akkor hogy csináljuk. Mivel még soha nem csináltam ilyet meg már kicsit bántam is a dolgot én sem tudtam, de mondtam neki, hogy üljön a padra és meg letérdelek elé egy törölközöre. Akkor már lelankadt a farkam az izgalomtól, neki is félkemény volt. Letérdeltem elé, megfogtam a farkát és csak néztem, hogy is kezdjek neki. A másik oldalról olyan egyszerünek tünt mindig. :-) Mire feleszméltem már kökemény volt a farka és úgy voltam vele, hogy mindegy hogy nekikezdek. Elöször csak megnyaltam a makkját - finom illata volt mert ugye elötte megmostuk egymásnak - aztán a makkját kaptam be és azzal játszadoztam. Kezdtem élvezni, ez látszódott is mert bedurrant a farkam töle meg egyre felszabadultabban csináltam és már nem bántam a dolgot. Ö is élvezte mert néha már nyomta volna a fejem, hogy vegyem be jobban is.meg a levegöt is sürübben vette. Úgy voltam vele, hogy ha csinálom akkor csináljam rendesen és próbáltam úgy ahogy én is szeretem amikor szopnak. Megpróbáltam párszor tövig bevenni, az nem nagyon sikerült, de azért ameddig befért addig bekaptam. Végig markotam közben és a kezemmel is rásegítettem meg néha elszorítottam a tövénél, hogy mégjobban élvezze és hogy jó kemény legyen. Annyira élveztük mind a ketten, hogy teljesen megfeledtkeztünk arról, hogy lesz végtermék is és csak arra lettem figyelmes, hogy megfeszül a teste és ahogy markoltam éreztem a kezemben, hogy lövellni fog, de ekkor már késö volt és beleélvezett a számba. Nagyon izgató volt és igazából nem volt rossz íze sem így le nyeltem mindet. Inkább ízetlen volt. Egy pár másodpercig még húzgáltam a bört a farkán meg bekaptam is párszor a makkját. Vártunk egy kicsit, azt mondta, hogy nagyon durva volt és hogy most ö jön.A felállás ugyanz az csak pepitában. Hasonlóképpen csinálta ö is mint én, nem kapkodta el, finoman úgy mintha egy csaj csinálná... Söt jobban! Én is beleélveztem a szájába pedig én jeleztem neki a kezemmel, de ö erre még jobban bevette. Hát úgy voltam vele, hogy akkor nem eröszakoskodok... Nagyon jó volt és akiben van hasonló hajlam az próbálja ki mert attól nem lesz buzi senki. Mi nem csókolóztunk és nem is voltak érzelmi kitöréseink egymás iránt. Azóta van feleségem és gyerekeim és nem fojottam el magamban semmit mielött valaki ezt mondaná. Csak szórkozás volt. Hozzáteszem, hogy még jó párszor megtörtént a dolog, persze már nem csak a teremben illetve volt olyan, hogy ketten dugtunk egy csajtés ott is szoptuk egymást, de ez egy másik történet.

passzivsrac23 Creative Commons License 2016.08.08 -1 0 11437

Sziasztok! Meleg pasik közül szerdán lesz valaki a Magnumban?

Bencza Creative Commons License 2016.07.28 0 2 11436

Végére érve élveztem is egy nagyot :) , nagyszerű történet!

Előzmény: Ssawo (11431)
xpisti Creative Commons License 2016.07.26 0 0 11434

Nagyon tetszett a történeted! Olyan, mintha ott lettem volna, és nézlek benneteket!

Előzmény: Ssawo (11431)
neiskérdezd Creative Commons License 2016.07.25 0 1 11433

Huuu *_* ez a történet valami mesés én szűz vagyok, de juuj :$ ahogy olvastan és amilyen erőteljes volt meg minden aaahh.. az egész testem égett, remegtem és vágyakoztam :$ köszi a történetet, iszonyatosan jó lehetett :D borzasztóan szeremcsés vagy, bár megtörtént volna velem egyszer csak egyszer egy ilyen csodálatos élmény :/ :( de azért köszi :) szuper volt olvasni :)

Előzmény: ezvanjolehet (11414)
fella_01 Creative Commons License 2016.07.25 0 0 11432

THx !

 

Ez szuper story!

Ssawo Creative Commons License 2016.07.25 0 10 11431

Sziasztok,

 

Szeretném megosztani veletek az egyik történetemet. Az egyik budapesti gimnáziumba jártam, de vidéki létemre egy kollégiumban töltöttem a hétköznapjaimat, amikor épp nem a suliban voltam.

 

Tizenhét éves voltam, mikor a harmadik évet kezdtem a suliban, ekkorra már tisztában voltam magammal, az érzéseimmel, és azzal is, hogy melyik nemhez kötődöm, vonzódok leginkább. Mint minden osztályban, a miénkben is voltak – szépen szólva, nem csúnya csávók, akik megértek volna egy misét, de hát ki mer kezdeményezni?! Én nem voltam egy Adonis, kicsi túlsúllyal rendelkeztem, de ezt leszámítva teljesen rendben voltam. Annyira nem voltam egy szégyenlős alkat sem, de nem szerettem, ha megnéznek. Persze voltak testnevelés óráink, ahol ha szerencsém volt, átöltözés közben többet láthattam, mint a tanórák ideje alatt. Volt egy srác az osztályban – legyen az Ő neve most Ricsi.

 

Nagyon helyes srác volt, úszott is verseny szinten. Nekem mindig is szimpatikus volt, de valahogy mindig más klikkben haverkodtunk az első két év alatt, így nem nagyon volt alkalmunk jobban megismerkedni. Szerencsémre Ő is vidéki srác volt, és a harmadik év elején egy koli szobába osztottak be minket, mondván, hogy egy suliba járunk, biztos ismerjük is egymást. Ami igaz is volt, de csak osztálytárs szinten – sajnos. Eléggé szégyenlős srác volt, nem viselkedésileg, mert jó humorérzéke is volt, és normális, de ha átöltözésről volt szó, akkor eléggé takargatós volt. Ezen egy kicsit meg is lepődtem, hiszen rendszeresen úszik, gondoltam ott megszokott az átöltözés. Beköltöztünk a koliba szeptember legelején, és persze együtt jártunk suliba, így volt alkalmunk haverkodni, barátkozni. Nem volt barátnője – szerencsére. Hozzáteszem, nekem sem. A suliból már ritkábban jártunk vissza közösen, mivel ő hetente többször is járt úszni. Mikor visszaért a koliba persze mindig átöltözött, de csak a farmert és a pólót vette át, így láthattam a boxerét napi rendszerességgel, és nyilván Ő is az enyémet. Mindig a tusolóban vette csak le a boxert és ott is vette fel, így a szobában csak akkor öltözött át teljesen, amikor lefekvéshez készülődött, vagy már le is zuhanyozott rendesen az uszodában.

 

Ekkor mindig próbáltam úgy helyezkedni, hogy minél többet láthassak, de vagy az ágyán ült, és csak oldalról láthattam, vagy hosszabb pólót viselt, ekkor maximum, a golyóit pillanthattam meg egy-egy másodperc erejéig, amikor a lábait tette bele a boxerjába. Maszturbálni se hallottam őt soha sem este, és rajta sem kaptam soha. Ő sem engem. Egyszer volt, hogy Ő már a koliban volt, és én utána érkeztem, de nem volt a szobában, de a laptopja be volt kapcsolva, hát rápillantottam, és a VLC volt csak megnyitva, és csak a felsorolást láttam, hogy mit nézett utoljára. Nagy meglepetésemre biszex pornó volt. Gyorsan hátrébb is léptem, vissza az én ágyamhoz, és elkezdtem átöltözni, mintha csak épp most érkeztem volna meg, és nem láttam volna semmit. Fél percre rá Ő is megérkezett, a mosdóból jött vissza. Gondolom már végzett, és megmosta magát utána. Egész délután ezen járt az eszem, de nem mertem semmilyen célzást tenni, mindösszesen annyit „próbáltam meg”, hogy este mikor átöltöztem, direkt háttal álltam neki, törölközőt csavartam magam köré, és az „véletlenül” lecsúszott rólam. Kíváncsi voltam, hogy milyen reakciót váltok ki ezzel belőle, amit az ablaknak köszönhetően láthattam is úgy, hogy Ő nem tudta, hogy én Őt látom. Elmosolyodott, de nem szólt semmit. Ezzel be is fejeztem egy időre a meleg témát vele. Nem voltam elég bátor ehhez.

 

Teltek a hónapok, már december volt. Egész jó haverok lettünk. Haverkodtunk, tudtunk egymás családjáról is sok mindent. Nagy buliba járósok nem voltunk, így több alkalmunk volt esténként beszélgetni, sorozatokat nézni. Volt mikor egyszer-egyszer a koliban összeültünk páran iszogatni. A téli szünet előtti héten is így volt ez, amikor az egyik alkalommal Ricsi többet ivott a kelleténél. Eléggé szédelgett, de tudott magáról, csak már átment gátlástalanba, mondtam akkor én felkísérem, mielőtt itt alszik el.

 

Felkísértem a szobánkba, és az ágyához kísértem. Mondtam aludjon, addig én is átöltözök. Láttam, hogy Ő is nekikezd. Levettem a farmeromat meg a pólómat is. Eközben ő csak a pólóját bírta. :D Letoltam a boxeremet is, mire ő felnézett és elkezdett beszólogatni, hogy Ő mennyivel jobban néz ki. Ránéztem, de csak féloldalasan, mert meztelen voltam. Persze én is visszaszóltam neki, hogy Ő sem néz ki tökéletesen, de csak röhögtünk egymáson. Közben Ő is levette a farmerét és én is tettem egy megjegyzést Ő rá, hogy lehet hogy van rajtam öt-tíz kiló felesleg, de legalább feszülős boxert hordok, és nekem legalább nem lógnak ki a heréim alul. Ekkorra már felvettem az alvós gatyámat, ami nekem is lenge boxer volt, mert aludni kényelmesebb abban. Mivel kicsit ittas volt, így én is lazábban szólogattam be neki, mondván úgy sem fog emlékezni semmire sem reggelre. Erre Ő felállt, és letolta a boxerét, hogy most nem lóg ki neki sem alul semmi.

 

Én csak odapillantottam, és teljesen el voltam halva a gyönyörtől. Még sosem láttam őt ezelőtt teljesen meztelenül. Szép, borotvált ágyéka volt, ami szerintem öt-hat napos szőrzetet jelentett. Nem volt se vastag, sem hosszú farka nyugalmi állapotban, lehet eddig ezért takargatta magát mások előtt. Mondtam is neki, hogy inkább öltözzön fel, mert erre én nem lennék az Ő helyében annyira büszke. Rögtön vissza is szólt, hogy mire van akkora szám, mutassam! Eddigre én már egy picit merev voltam, de annyira még nem, hogy látszódjon, de már kezdett nőni a farkam. Mondtam, ha kíváncsi jöjjön ide, és megnézheti. Legyőzte azt a másfél métert az ágyamig, és két oldalt belekapaszkodva a boxerembe le is húzta rólam. Én eléggé meglepődtem, de abszolút nem bántam, sőt! Meg is jegyezte, hogy most én nyertem, és röhögtünk. Nekem is le volt borotválva szerencsére, és nagyobb is volt akkor abban a pillanatban. Rápillantottam megint a farkára, és elkezdtem merevedni, elég gyorsan, amit Ő is észrevett.

 

„Na, mi van? Kisebb van nekem, de ennyire izgató?” – kérdezte. Rögtön el is pirultam. Mondtam, hogy ne is álmodjon erről, csak már rég nem hokiztam. Csütörtök volt, és vasárnap csináltam utoljára otthon. Erre vissza is vettem a boxeremet, amin már látszódott, hogy teljesen merev vagyok, így gyorsan leültem az ágyam szélére. Közben ő megpróbálta felvenni az alvós gatyáját, és mondta, hogy Ő is a hétvégén csinálta utoljára, és már lenne hozzá kedve. Rögtön rávágtam, hogy nekem is, és még annyit tettem, hozzá, hogy: talán…

 

Kapott a „talán”-on, és húzott kettőt a farkán, hogy most lenne hozzá kedve. Ekkor láttam meg a makkját. Szavakat nem találtam. Kezdtem szétrobbanni. Rögtön előkaptam, és mondtam, hogy nekem is. Ekkor látta, hogy teljesen merev vagyok, és kérdezte, hogy van-e filmem vagy egyáltalán én hogy szoktam. Bezártuk az ajtót belülről, és az ő ágyára heveredtünk le a laptopja elé. Ültünk egymás mellett, két álló farokkal. Alig bírtam magammal. Ment a hetero pornó a gépén, de én elég sűrűn rá-rápillantottam a testére, amit ő viszonzott is. Elkaptuk egyszer egymás nézését, mire közöltem vele, hogy elfáradt a kezem, segíthetne, és röhögtem egy nagyot, hogy ne jöjjek ki szarul az egészből. Kicsit kábult fejjel rám nézett, és kérdezte, hogy segítsünk-e egymáson. Elmosolyodtam, és bólintottam egy kicsit.

 

A következő pillanatban már egymás farkát fogtuk, és azt kell, hogy mondjam, behozta a „lemaradását”, nagyjából egyforma méretű farkunk volt, olyan tizenhét centis. Már nem is néztük a filmet, csak egymásét vertük, és néztük egymás testét. Kicsit közelebb ültünk egymáshoz, és az egyik összenézésnél elcsattant egy puszi, amiből pillanatok alatt csók lett. Én kezdeményeztem, és haladtam lefelé a hasán, amit minimális szőrzet borított. Majd elértem a farkáig, imádtam. Közben csak sziszegett, és ahhoz képest, hogy ivott, kőkeménnyé vált. Majd átvette az irányítást, és ő kezdett el csókolgatni engem. Nem tudom, hogy volt-e már máskor fiúval, de elég jól szopott. Végül a saját hasunkra élveztünk egymás keze által. A végén egymásra néztünk, és egy hatalmasat röhögtünk.

 

Másnap semmi kellemetlenség nem volt. Röhögtünk, és beszólogattunk egymásnak. Utána mindenki ment haza a téli szünetre. A szünet után már nem voltunk egymás előtt szégyenlősek. Nyugodtan öltöztünk egymás előtt, sőt még be is szólogattunk egymásnak, meg volt mikor meg is pöcköltem neki, mikor öltözött, hogy milyen kicsi, hátha így életre kel. A tanév végéig heti rendszerességgel ismételtünk, mikor már kanosak voltunk, de volt mikor többször is egy héten. Csodálatos hat hónap volt.

Adjunktus33 Creative Commons License 2016.07.22 0 2 11430

Én is Egyet értek Kritukus Mágussal,ez a sztori így ilyen formában,így eldaralálva,nem volt túl élvezhető. Kicsit olyan összecsapott lett,mintha csak bedarálni akartad. A lényeg a részletekben rejlett volna,nem azt mondom,hogy húzd el,mint a rétes tésztát, vagy csöpögés legyen,csak legyen feje keze lába a sztorynak. Mert a story alapban szerintem élvezhető lett volna,ha kicsit jobban ráfekszel a részetekre,és kidolgozod. Kritikus Mágus által leírt tördelés hiánya miatt,nehezen volt olvasható,és nagyon hamar átugrottál a storyk között,és igazából a vége sem lett nekem túl egyértelmű. Mintha még magad sem tudnád,hogy melyik oldalra állj,nekem ez jött le,szerintem előbb ezt kéne helyre tenni ott belül.

Kritikus Mágus Creative Commons License 2016.07.22 -1 3 11429

...meg a sztori is rohan, ugrál. Minek sietsz? Ki kerget?
Részletesebb is lehetnél, mert ez a kommented nekem arról szól, hogy præcoxos vagy, van 5 perced kicsapni a gyíkot, de te már fél perc alatt elsülsz, és az embernek nem adsz időt, hogy beleképzelje magát a dologba! Teljesen elrontottad ezzel most a topiknak a hangulatát!

Előzmény: Kritikus Mágus (11428)
Kritikus Mágus Creative Commons License 2016.07.22 -2 2 11428

Bocs 123koko, de nálad nincs ENTER-gomb?
Az egészet annyira egybeírva elhadarod, hogy mégha a sztori amúgy rendben lenne, de ezt így egyfolyva, elhadarva, idesz*rva... ... ...élvezhetetlen.

Üsd le párszor azt az ENTER-gombot, és tördeld be a sztoridat rendesen, mert ez így..... sz*r!

Előzmény: 123koko (11427)
123koko Creative Commons License 2016.07.21 -4 1 11427

Sziasztok!

Nekem is lenne pár kis történetem!

Már jó pár éve járok uszodába, nyáron meg persze strandra és mindig ostoroztam magam amiatt hogy nem csak a lányokat hanem a fiúkat is néztem. Mondhatni elég nehezen barátkoztam meg a gondolattal. 17 éves koromban megismertem egy egyetemistát aki nyíltan meleg volt és hát úgy alapjában nem volt túl szimpatikus. Elkezdtünk beszélgetni facebookon és valahogy arra jutottunk hogy találkozhatnánk. A találkozó napján annyira féltem és izgultam hogy legszívesebben nevet változtattam volna és egy másik földrészre menekültem volna. Abban a pillanatban mikor beültünk a kocsiba, hogy elmenjünk hozzá szó szerint rettegtem. Ezt leszámítva elég jól elbeszélgettem vele pár dologról pl. filmekről. Lassacskán megérkeztünk hozzá és bementünk a házba. Mikor arra jutott a sor hogy elkezdődjön az aktus, akkor azt kell mondanom hogy remegtem, féltem, rázott a hideg. Rosszabb volt mint egy vizsga, na de ez csak az eleje volt! Hirtelen felindulásból gondoltam egyet és mondtam hogy én kezdem és elkezdtem szopni. Mivel ez volt az első alkalom fiúval télleg nagyon rosszul éreztem magam. Erre ő is felfugyelt és finoman megsimította az államat és halkan azt mondta "nyugi". Akkor próbáltam ellazulni de sajnos a eossz érzém (kis mértékben), de velem maradt a végéig. Leginkább azért volt bennem ez a rossz érzés, mert ahogy mondja a társadalom aki fiúval szexel az buzi. Nem érdekli őket hogy már a lányok előbb megvoltak és hogy barátnőd volt/van e. Te egy buzi vagy. Köszönöm kedves társadalom. Visszatérve a dologhoz elélveztünk és elég kellemes volt. Ezekután egyből rohant el és engem meg a kocsival kirakott egy buszmegállóba. Nem is kell mondanom, hogy elég lehangoló volt. Most egy másik, forró spanyol élményemről mesélek. Egyik nyáron Spanyolországba mentünk nyaralni. A szálloda gyönyörű volt, ahogy a környezet is, de engem nem ezek fogtak meg. Ugyanis medence mellet egy kis fehér bódé volt amely legfőkébb törölköző becserélésre és ujjáélesztő pontként szolgált. Azonban nekem nem a bóde hanem a mögötte ülő dús, rövid és göndörhajú, izmos, de nem tulságosan és még jóképű is volt. Nagyon édes volt ahogy ott szenvedett egész nap, mindig siettem hogy nála cserélhessem ki a törölközöt, mert délutánonként váltották egymást. Napról napra azt vettem észre mintha ő is felfigyelt volna rám, de persze ez csak az én kis képzelgésem volt. Lényeg a lényeg hogy legalább volt valami ami ilyen kicsit vicces de kellemes emléket adott nekem.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!