Keresés

Részletes keresés

Oldboly Creative Commons License 2007.01.11 0 0 555

Naná, hogy látni akarjuk:))))

Előzmény: hooli (554)
hooli Creative Commons License 2007.01.11 0 0 554
Még egy ilyen kérdést... :-)) Aki itt van mindenki látni akarja!!
Bambuló Creative Commons License 2007.01.11 0 0 553
ez ezen a topikon erősen On, tehát rakd fel!!!
Előzmény: Törölt nick (552)


bahu Creative Commons License 2006.12.31 0 0 551
nos, újévi köszöntőként: az isten mentsen meg bennünket a húsleves szagú nőktől! és éljenek inkább a finom pinák! haleluja 
zmagix Creative Commons License 2006.12.31 0 0 550

Igaz, a pontos leírásomhoz a szine, állaga és mennyisége változó kellett volna. De általában az a sárgás-szürkés közti átmenet igaz.

 

Ennek oka amit kérdéztél test anatómia, de leírtam. Mivel a hójag mögött van az egész folyamat magmája az alhasban/gyomorszájban, elötte az utat meg kell tisztítani. Ha vizelet van a hójagban az elsöként útba van és az távozik. De nem csak a távolság miatt! Hanem amiatt is, hogy hasonló ingerek és folyamatok vannak vizeléskor és a G pontos dologkor ott a hugyhójag és hugycsö közelében, nameg az agyban is.

Előzmény: Törölt nick (548)
zmagix Creative Commons License 2006.12.31 0 0 549

Mindezekhez sok-sok feltételnek kell együttesen össze jönnie:

 

A kipisilést már mondtam. A fokozott izgalmi állapot pedig elérhetö a thai masszázzsal pl. vagy megfelelö más-tartalmas elöjátékkal. A férfinek is van fontos szerepe!!! A G pontot sosem tudja az a férfi izgatni akinek a makkja kucsmagomba alakú, mert egyenletlen. Ellenben a gömb alakkal, aki minden helyzetben egyenletesen izgatja...  Fontos még a behatolás és a nemi szervek talalkozásának szöge azaz a póz is!

 

Ellenben az itt alább leirtakkal és a sok hiedelemmel a legjobb ha a férfi alul van.

Az akció közben a fenék alá nyúlva mint egy fazekas korongozés közben maszirozni kell a  feneket alúlról felfele, elöröl hátra. Ez háttal lovaglásnál, szemben pedig a csiklót fordított V alakban simogatni kell. Amikor már távozna a váladek akkor a köldök - csikló közötti részét kellene maszironi, hogy még több orgazmust éljen át.

A maszirozással még több energiát és boldogságézetet juttat el az agyba.

 

Ime egy rajz a pózról, stb.

 

 

Előzmény: zmagix (547)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.31 0 0 548
de miért kell ahhoz pisilnie hogy a másik hólyagból ejakulálhasson? amúgy az ejakulátom színe és állaga elég változó. mennyisége is
Előzmény: zmagix (547)
zmagix Creative Commons License 2006.12.31 0 0 547

Nos amit én tudok a G pontról a tapasztalatokból és a thai könyvekböl...

 

Elöször is kevesen tudják jól, hogy a G pont a hüvely bejáratától 4-5 cm mélyen van a hugycsö es a hugyhójag találkozásánál. Sokan ha véletlen is eltalálják nem tudnak egy fontos alapszabályt és ez elrontja az egészet. Ugyanis a nönek az aktus elött ki kell pisilnie magát. Ezt nem tudják és ezért örömébe bepisil és vége mindennek..

Tehát egy gramm, egy csepp sem maradhat a hójagban!

 

Megfelelö izgatás esetében borsószem nagysagúra dudorodik ki ez a G pont, elöjelezve egy biológiai folyamat kezdetét. Egyben megegyezik ilyenkor a nöi test müködése a férfiéval, méghozzá az alhas és a gyomorszáj müködésében. Ilyenkor azok a vérerek és izmok elkezdenek aktivan dolgozni. Szóval elkezd lüktetni a gyomorszáj...   A nöi test úgynevezett nöi spermát termel az igazlom határán, ezt löveli ki. Tehát ha az nem lenne üres a hójag akkor pisilne be és vége a gyönyörnek!

Ha ez a váladék távozik ami sárgás-szürkés, akkor kezdödik meg a legnagyobb gyönyör amit el lehet érni. Hullámzó - remegö testmozgással 2 minimum de max 10 orgazmus egymás után.

 

Tulajdonképpen ez a legnagyobb boldogság ami megadható egy nönek!

Előzmény: ocelott (545)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.31 0 0 546
Hát pedig a videókon látszik, hogy a hüvelyből is jön rendesen. Amúgy meg néha olyan mennyiségben látni, hogy az nem jöhet egy mirigyből, az csak vizelet lehet, csak az a furcsa hogy vízszínű. Egyébként van, ami fehér színű és sűrű, na arra mit mondasz?
Előzmény: ocelott (545)
ocelott Creative Commons License 2006.11.19 0 0 545
A G-folt izgatására a nők először gyakran csak vizelési ingert éreznek, majd ez csap át gyönyör érzésébe, a mirigy megduzzad, és ebben az esetben az orgazmust a mirigy által kilövellt váladék is kíséri, ami nem a hüvelybe, hanem a húgycsőbe ürül.

 

Első hallásra kissé meredeknek tűnik az előbbi cím, hisz eddig magömlésről csak férfiak kapcsán lehetett olvasni, hallani. A női orgazmusról pedig a tudásunk a következő volt röviden:

Két típusú orgazmus létezik, a csiklói /klitorális/ és a hüvelyi /vaginális/. De, nemcsak az izgatás helye különböző, hanem az átélt élmény is, általában az utóbbi ad az egész testre ható érzést. Ugyanakkor egy amerikai tudós pár műszeres vizsgálatokkal kimutatta, hogy akár csiklón keresztül, akár a hüvelyben jut el a nő az orgazmusig, fiziológiailag a kettő ugyanaz. Fiúk, lányok, orgazmusból egyfajta létezik, tehát, vagy van, vagy nincs!

Ezek a dolgok többé-kevésbé már ismertek minden ember számára. Alig lehet hallani viszont a „magömléses orgazmusról”, ami az un. G-folttal kapcsolatos.

 

Mi is ez?

Egy német származású nőgyógyász állapította meg, hogy a női szervezetben található a prosztatához hasonló mirigy, ami a szexuális izgatásra megduzzad. Benyúlva a hüvelybe a hasfal felőli oldalon ki is tapintható, színe is más lesz, innen ered a „folt” elnevezés. A G-folt izgatására a nők először gyakran csak vizelési ingert éreznek, majd ez csap át gyönyör érzésébe, a mirigy megduzzad, és ebben az esetben az orgazmust a mirigy által kilövellt váladék is kíséri, ami nem a hüvelybe, hanem a húgycsőbe ürül.

A G-folt és  tényét ma már nem vitatják, de azt még nem tudni bizonyosan, hogy minden nőnél előfordul-e. Úgy tűnik, hogy a nőknek csak töredéke tud beszámolni ilyen élményről, bár elvileg minden nőnél megtalálható ez a mirigy.

Mi lehet ennek az oka? A hagyományos szeretkezés, ahol a férfi van felül, a gyors aktusok nem adnak elég ingerlést. Vannak olyan nők, akik, bár átélnek magömléses orgazmust, erről nem tudnak, mivel a váladék kis mennyisége miatt észre sem veszik azt, illetve összekeverik a hüvelyváladékkal, vagy esetleg azt hiszik, egy kicsit „becsurgott”.

A „magömléses” orgazmus a másik két orgazmushoz képest sokkal intenzívebb, áthatóbb élményt nyújt. Ezek után sokakban felmerül a kérdés, hogyan lehetne ezt átélni. Az már biztos, hogy a rutinszerű, szokványos és főleg rövid ideig tartó aktussal nem lehet elérni.

Mielőtt hozzákezdene a „magömléses” orgazmus kipróbálásához, tegyen egy kis önvizsgálatot, és válaszoljon ezekre a kérdésekre:
  Hogyan jut el általában az orgazmusig, melyik módon a könnyebb, és melyik ad igazi gyönyört?
  Ha klitorálisan és vaginálisan is, az a legszerencsésebb, hisz a szexualitásban is előny a változatosság. Ha őszintén vágyik rá, és el is tudja fogadni a G típusú orgazmust, vágjon bele, és fedezze fel a testének ismeretlen tájait.

Először közösülés nélkül próbálkozzon, mert kézzel könnyebb a G-pontot elérni. Fontos, hogy már érezzen szexuális izgalmat, vagyis már rá legyen hangolódva a szexre, ne a G-ponttól várja el, hogy meghozza a vágyát!!!

Vonja be partnerét, hisz úgy sokkal könnyebb! Ajánlatos még az elején kimenni a WC-re, így a hólyagban nem marad vizelet. Mint ahogy már mondtam, az ingerlés hatására először vizelési ingert lehet érezni. Ne ijedjen meg, nem tud bepisilni, ha a húgyhólyagja kiürült! Az izgatáskor jobb, ha két ujjat vezetnek be, és a hüvely hasfal felőli oldalán keressék a G-foltot, finoman nyomkodva, miközben a másik kezünkkel kívülről nyomjuk a szeméremcsontnál a hasunkat. A kellemes izgatást folytatni kell, ne sajnáljuk az időt, ne legyünk türelmetlenek, folytassuk, míg az orgazmus be nem következik! Az sem baj, ha nem lesz jelentős váladék, az élményt nem befolyásolja. Ha partnerrel van, fontos a megfelelő póz kiválasztása. A legmegfelelőbb, ha a nő a hasán fekszik, és a párja hátulról keresi meg, és izgatja a G-pontot. Nem lehetetlen így a többszörös orgazmust is átélni.

Végül fontos a következőket megszívlelni:

1. az orgazmuskor fellépő túlzott váladékról senki ne higgye, hogy abnormális, szégyellni való dolog, és ne tévessze össze a vizelettel!

 

2. ez a képesség ma még kevés nőnek adatik, így ne gondolja azt, hogy kevésbé jó szexualitású, mert ezt a G típusú orgazmust nem ismeri.

Törölt nick Creative Commons License 2006.11.05 0 0 544
Én néha napján ejakulálok, de volt olyan partnerem, akinél az élvezések kb.70%nál ejakuláltam is.
CyrSyS Creative Commons License 2006.09.26 0 0 543
Tippek,Tanácsok, információk, bő instrukciók, beszámolók, történetek a SQUIRT-ről, vagy ha szeretnéd pároddal átélni és szükséges a fentebb soroltak közül némelyek akkor keresd MSN : cyrus-a-virus@freemail.hu (Ajánlom magam ;) )
Ashton_Price Creative Commons License 2006.09.07 0 0 541
Ahol úgy érzed, hogy gyorsabb, vagy bővebb választ kapsz.
Előzmény: Vándorbot (540)
Vándorbot Creative Commons License 2006.09.06 0 0 540

Engem is érdekelne.

Hol beszélhetünk erről?Itt vagy mail-ban?

Előzmény: Ashton_Price (539)
Ashton_Price Creative Commons License 2006.09.05 0 0 539
Hááát... az enyém meg sem közelíti ezt, bár belőlem is jön "anyag" rendesen... Ha gondolod, beszélgethetünk!
Előzmény: szangoma (534)
TTAMAS Creative Commons License 2006.09.05 0 0 538
Jé, egy hihető kép a sok kamu között...
Előzmény: Lesley (537)
Lesley Creative Commons License 2006.09.05 0 0 537
nem gyönyörű?
BAK-66 Creative Commons License 2006.08.22 0 0 536
Bár nem hölgy vagyok de nagyon szivesen hozzá segítenélek.
Előzmény: szangoma (534)
kinekmikoze Creative Commons License 2006.08.20 0 0 535
Egy jelenet kikockázva, meg két kép csak úgy... :-)12345678910AB
szangoma Creative Commons License 2006.08.16 0 0 534

A téma olyan ami nagyon érdekel , egyszer , szeretném átélni az élményt

Sok mindenre hajlandó lennék , érte .

Egy hölgyröl hallottam aki igy élvez , de sajna a világ végén lakik sajna oda nincs bérletem ,.

De ha esetleg valaki tud ilyenröl , köszönettel venném , ha segitene ehez az élményhez

Őszi rózsa Creative Commons License 2006.08.16 0 0 533
Volt egy barátnőm hát elégnagy mnnyiséget hagyott a lepedőn minden alkalommal.
Előzmény: Olfactor (403)
VIDI32 Creative Commons License 2006.08.13 0 0 531
ci
Bambuló Creative Commons License 2006.08.07 0 0 530
Csak szeretnélek :-))
Előzmény: Thynka (529)
Thynka Creative Commons License 2006.08.07 0 0 529
Máris kiismertél?:)
:-))))))))))))
Előzmény: Bambuló (528)
Bambuló Creative Commons License 2006.08.07 0 0 528
E szerint mindenből nagy mennyiséget tartalékolsz :-))
Előzmény: Thynka (527)
Thynka Creative Commons License 2006.08.07 0 0 527
Egy egész kondérral van, azért köszönöm!:)
Előzmény: Bambuló (526)
Bambuló Creative Commons License 2006.08.07 0 0 526
Hamarosan el kell mennem. Itthonról. CSak 7-8 körül érek vissza. Nagy magányosan fogok a gép előtt ücsörögni. Esetleg elugorjak Neked teát főzni? :-)
Előzmény: Thynka (525)
Thynka Creative Commons License 2006.08.07 0 0 525
Nem tudom, ma még csak jobbulást kívánt az illető:)
Bár nekem mindig van kedvem hozzá:))))))))))))))
Előzmény: Bambuló (524)
Bambuló Creative Commons License 2006.08.07 0 0 524
S most, hogy vírustól betegen fekszel/ülsz otthon, van ki a közeledbe merészkedik, hogy az égi manna ezen megnyilatkozását felszürcsölje?
Előzmény: Thynka (522)
Bambuló Creative Commons License 2006.08.07 0 0 523
ISTENEEEEM, csak egyszer hullna rám a menny ezen áldása... :-))
Előzmény: Thynka (522)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!