Keresés

Részletes keresés

altorjay Creative Commons License 2017.07.23 -2 2 15997

Nem annyira idevágó téma, vagy nem kizárólag idevágó, elnézést kérek. 

Nem feleségről van szó, hanem barátnőről. Friss, intenzív szerelem ami kölcsönös. A lány hosszú ideje "tart" néány partnert kizárólag szex miatt. Mikor kapcsolatot kezdtem vele ezt tudtam mert elmondta. Ami érdekes ebben az az hogy ezek az együttlétek teljesen személytelenek, szándékosan ilyenek, mert érzelmileg nem engedett senkit magához. Szereti a kissé durva vagy inkább csak határozott alárendelős szexet, keményen és nem enyelegve. Eddig ez nem fért bele neki. Én egy kicsit más típus vagyok, nem szoktam ilyen típusú szexet csinálni. Jók az együttléteink, teljesen megvan zavarodva, viszont sokszor beszéltük, hogy tőlem is szeretné ha nem is olyan megalázósan de hasonló módon a szexet. Azt mondja hogy tőlem el sem viselné, mert én más vagyok neki. Viszont még igénye van arra is. Mióta együtt vagyunk pár hónapja azóta csak egyszer volt el szexeleni és őszintén elmondta. Azt is mondta, hogy nem tud ígérni semmit, de megpróbál puhítani ezen a dolgon mert látja hogy nekem ez fáj. Valójában nem fáj, bár nem tudok neki maradéktalanul örülni de valahol mégis izgat.......jobban fájna ha olyannal csinálná akiez barátság fűzi. De nem, bár jól ismeri a srácokat, de odamegy, ruha lerángat, használják szó szerint, semmi csók minimália beszélgetés és viszlát. Évek óta......

Nektek mi a véleményetek?

fotóraverő Creative Commons License 2017.07.23 -1 0 15995

Ki mondta, hogy swingerbe jár? Senki nem bizonygat senkinek! Mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, ha van rá vevő. Ha nincs, akkor majd változtat, ha akar. Egyébként a gumi sem véd a lapos, gombás, hepatitis, herpesz stb... fertőzések ellen. Vihar a biliben!!

Előzmény: Tündérlola (15993)
fotóraverő Creative Commons License 2017.07.23 -1 1 15994

Ez már szófosás. Most azt akarod bebizonyítani, hogy  a betegség ellen úgy sincs védelem??? Barátom az egész élet egy rizikó, születésünk óta haldoklunk. Ha valaki ennyire pánikol, annak marad a zsebhoki. Ebben a topicban felesleges ez a téma. Főleg úgy, ha véleményeket kérnek, aztán bizonygatják, hogy az miért nem jó. Szerintem tedd formailinba a farkad, akkor nem kell rettegned.

Előzmény: Törölt nick (15992)


Tündérlola Creative Commons License 2017.07.23 0 0 15993

Ha a feleséged swingerbe jár,és nem csak veled van,akkor nem mondhatod,hogy neki nem kell bizonygatni. Egy kívülálló harmadiknak ezt miért kéne elhinnie? Pont annyira vagytok ismeretlenek neki,mint nektek ő. Ő sem szeretne hazavinni semmit , az élményen kívül ;-)

 

Én is azt gondolom,ha bárki retteg a nemi betegségektől, vagy használjon/használtasson óvszert,vagy ne járjon ilyen klubba. Ismerkedjen neten, ott jobban ki tud alakítani egy bizalmi kapcsolatot.

Előzmény: fotóraverő (15989)
Törölt nick Creative Commons License 2017.07.23 0 1 15992

Köszönöm a hsz-eket, tanulságos.

Egy a bibi. A betegségek egy részét ki se mutatja a teszt, amíg el nem telt x idő. A dolog férfiaknak legtöbbször nem ingyenes, pl csak egy HPV tipizálás 5000 Ft, de sok mást nem támogat még a TB. Teljesen életszerűtlen, hogy ezt valaki vállalja egy kósza numera kedvéért, elvégre valaki feleségéről van szó, nem egy szupermodellről. Olvastam ilyenről amerikai vonatkozásban, ott csomagban árulják az efféle vizsgálatokat sok pénzért.

De semmit sem ér, mert mire megjön az eredmény, hetek telnek el és elkaphatott addig bármit az illető.

Ez a "megvizsgáltatok minden jelöltet" inkább csak vágyálom, de valós alapja nincs. Nincs ember, aki ilyen sok gondot bevállalna ilyen kevés előnyért, de szép álom.

Az óvszer sajnos kevés a herpesz és bőrkontaktos társai ellen, ezért para a dolog. Ha pedig egyszer herpeszed van, becsukhatod a kaput a szabad szex előtt is, senki nem akar hozzád érni (jogosan).

Az egyik népszerű amerikai swinger oldalon RIASZTÓ mennyiségű fertőzős sztori van, hiába az óvatosság. Szarul felvett, rossz méretű gumi, mások nedveiben fetrengés, eltitkolt vagy elnézett bajok.

Felül lehet kerekedni ezen a félelmen?

olegnagy Creative Commons License 2017.07.23 0 1 15991

Nyilván óvszer. Swingerklubban is azzal védekeznek/védekezünk. Nem tökéletes, de vállalható kockázat. Olyan, mint felszállni a hatos villamosra influenzaszezonban (illetve ez utóbbi szerintem jóval veszélyesebb).

Előzmény: Törölt nick (15976)
ZAZOrange Creative Commons License 2017.07.23 -1 0 15990

Ha jól értelmezem, akkor azért egészséges a feleséged, mert mindig papírral rendelkező "külsőssel" szexszel?

Mert az, hogy Én ismerem a feleségem, vele élek, tudom hogy nem beteg ezért nem kérek tőle papírt., szerintem kevés.

Ha ez nem így van, akkor nincs különbség a nejed és a külsős között.

Az, hogy jelentkező van bőven, elhiszem, nem vitatom. Azt is megértem, hogy a feltételeket te határozod meg, és nem tartanak senki fejéhez fegyvert, hogy azokat elfogadja.

Ezen lehet felháborodni, moralizálni, bizonygatni, győzködni,

Ez távol áll tőlem, szerintem egy logikus kérdést tettem fel, erre kértem választ.

De az egyik forumtárstól elhangzott egy kérdés feléd. Te mégis, hogyan védekeznél?

 

Óvszer. Tudom, "zokniban lábat mosni", de nem a te lábad, és tudtommal még mindig ez a legbiztonságosabb megoldás. Egy orvosi igazolás valódiságát sokkal nehezebb ellenőrizni, mint azt, hogy felhúzta-e a külsős a gumit.

Mert könnyű a partvonalról bekiabálni.

Bizony, könnyű. Legfőképpen mert nem érint, maradunk monogámok (ha jók az információim a nejemet illetően). De nem is mondtam véleményt, és nem is ítélem el ezt az életstílust.  

A témát én is lezártnak tekintem.

Előzmény: fotóraverő (15989)
fotóraverő Creative Commons License 2017.07.22 0 0 15989

Válaszolok, de ezzel le is zártam a témát. Mi párkapcsolatban élünk kisebb a valószínűsége  a HÍV-nek, illetve betegségeknek, mint egy szólóban jelentkezőnek. MÉGEGYSZER!!!! Nem kötelező elfogadni a szabályainkat!! Mindenki úgy védekezik a "betegség" ellen ahogy akar. Lehet lazán venni a dolgokat, csak akkor utólag nem kell majd keseregni. De visszatérve a kérdéseidre. Azt válaszolnán az illetőnek: (ez csak egy elképzelt szituáció) Én ismerem a feleségem, vele élek, tudom hogy nem beteg ezért nem kérek tőle papírt. De téged nem ismerünk, ezért kérünk papírt. Ha ezt elfogadod szívesen látunk, ha nem, akkor szevasz. Lehet makacskodni továbbra is, de akkor nem lesz hármas. Hidd el ilyen feltételekkel is bőven lenne jelentkező, de ha nem: bánja kánya. Egy párnál és egy szóló jelentkezőnél nem azonos a felállás. Ezen lehet felháborodni, moralizálni, bizonygatni, győzködni, minket ezek a dolgok nem érdekelnek. Ha elfodja a feltételeinket, lesz dugás. Hanem, akkor nem. Mint ahogy, ha ő nem fogadja el a szabályainkat akkor sem lesz dugás. És ebben mi a probléma?? Majd lesz másik! De az egyik forumtárstól elhangzott egy kérdés feléd. Te mégis, hogyan védekeznél? Mert könnyű a partvonalról bekiabálni.

Előzmény: ZAZOrange (15988)
ZAZOrange Creative Commons License 2017.07.22 -1 0 15988

Te mit tennél, ha a nejedtől kérnének orvosi papírt?

Előzmény: fotóraverő (15985)
ZAZOrange Creative Commons License 2017.07.22 -1 0 15987

E mondat miatt kérdeztem:

Megfelelő partnerekből kell meríteni és beszéltetni szokásaikról, higiénia-ápoltság, orvosi papír, gumi használata, viricid-baktericid-fungicid tisztálkodó szerek használata, egészséges veszélyérzet, stb...stb...

 

Gondoltam, logikus kérdés, ha tőlem kérnek orvosi papírt, akkor nekem is bemutatja a másik fél?

Semmi köze a pozitív/negatív tapasztalatokhoz.

Előzmény: Taminasteig (15986)
Taminasteig Creative Commons License 2017.07.22 0 0 15986

Engem nem zavarsz, miért ne lehetnél itt. Csak olyan határozottal nyílvánítottál negatív véleményt valakiről, gondoltam van pozitív véleményed saját tapasztalatból. Mert a negatív magában kevés!

Előzmény: ZAZOrange (15984)
fotóraverő Creative Commons License 2017.07.22 0 0 15985

Miért futunk felesleges köröket?? Nekünk is vannak szabályaink, a jelentkező eldönti elfogadja-e. A jelentkezőnek is vannak szabályai-elvárásai, ebben viszont mi döntünk hogy elfogadjuk-e. Ez ennyire egyszerű. Ha mindhárom félnek azonos az elképzelése, akkor jöhet a hármas. Csak tudod ha van egy ajánlat bizonyos feltételekkel, akkor nem a jelentkezőnek kell okoskodni és fikázni. Ha nem megfelelő az ajánlat, nem kötelező elfogadni. Ha egy új fiú jelentkezik a "csapatba", akkor gondolom elfogadja a szabályokat és úgy játszik. Ha nem akkor keres másik "csapatot" ahol a feltételek számára is megfelelőek. Senkinek semmi nem kötelező!!!!!

Előzmény: MortalWombat (15983)
ZAZOrange Creative Commons License 2017.07.22 -1 0 15984

Azért, mert beleolvasok a topicba, és van véleményem, még nem jelenti azt, hogy ezt az életstílust magaménak érzem.

Ha ez gond, kivonulok innen.

 

Előzmény: Taminasteig (15982)
Taminasteig Creative Commons License 2017.07.22 0 0 15982

És ti milyen ellenőrzést alkalmaztok? Csak úgy konkrétan.

Előzmény: ZAZOrange (15980)
fotóraverő Creative Commons License 2017.07.22 0 0 15981

Barátom. Nem a hölgy jelentkezik.  A jelentkezőnek meg nem kell okoskodni. Ha elfogadja a szabályokat jöhet, ha nem, akkor mehet.

Előzmény: ZAZOrange (15980)
ZAZOrange Creative Commons License 2017.07.22 -1 1 15980

Orvosi papír? Negatív HIV teszt? Mint egy pornó forgatáson? Ne viccelj!

De akkor lenne egy logikus kérdésem: és a nőnél? Ott ez nem kell? Pedig neki is több partnere van, ami veszélyforrás.

Ahogy Lenin elvtárs mondotta volt: Szép dolog a bizalom, de még szebb az ellenőrzés! 

 

(Nem vagyok troll, nem kell letámadni, de engem is érdekelne a válasz.)

Előzmény: fotóraverő (15979)
fotóraverő Creative Commons License 2017.07.22 0 1 15979

Már ne is haragudj, ennyire kezdő nem lehetsz. De azért segítek. Megfelelő partnerekből kell meríteni és beszéltetni szokásaikról, higiénia-ápoltság, orvosi papír, gumi használata, viricid-baktericid-fungicid tisztálkodó szerek használata, egészséges veszélyérzet, stb...stb... Ezek eddig nem voltak ismerősek? Gondolom nem is hallottál róluk. Így belevágni valamibe....

Előzmény: Törölt nick (15978)
Törölt nick Creative Commons License 2017.07.22 0 2 15978

Inkább tapasztaltak válaszát várom, nem trollokét.

Előzmény: fotóraverő (15977)
fotóraverő Creative Commons License 2017.07.22 -2 1 15977

Gyerekes kérdés! Vagy tipped sincs?

Előzmény: Törölt nick (15976)
Törölt nick Creative Commons License 2017.07.22 -1 1 15976

Amikor kiválasztjátok hogy melyik férfi fogja megdugni a feleségeteket, hogyan minimalizáljátok a nemi betegségek kockázatát? Elvégre ezek a férfiak nem monogámok, ki tudja hány partnerük van és mennyire ügyelnek a biztonságra mással. Vagy ez csak ilyen "lesz ahogy lesz" döntés?

Sonka. Creative Commons License 2017.07.20 -1 0 15974

Izgalmas lánynak tűnsz az írásaid alapján. =)

Előzmény: Pillangó lány (15973)
Pillangó lány Creative Commons License 2017.07.20 0 3 15973

De miért nem keresel egy nőt akit ki tudsz elégíteni és téged is boldoggá tesz? A legjobb szeretoimnek egyáltalán nem volt nagy farka. Sőt, egy 20 centiset biztosan nem engednek a popsim közelébe, pedig annál (1 n, hehe :) jobb nincs...

Előzmény: Törölt nick (15972)
Törölt nick Creative Commons License 2017.07.20 0 2 15972

Nem nagyon lehet mit tenni.Az élet egyéb területein nem szokott ilyen szélsőségek felé elmenni az adott szituáció.Na de ott nem is a méret számít,hanem pl. a végzettségem,szakmai előélet,stb.

Amikor jóba akartam lenni feleségemmel,mindig engedtem neki egy korábban nem elfogadott dolgot.Akkor egy ideig elégedett is volt.Példa:később jöjjön haza,majd csak reggel.Szex gumival,gumi nélkül,majd televerve jön meg,persze kinyalom így is.

Nem mondom hogy nem izgat.De nekem,saját kútfőből itt lenneva vége.

Na de ő nagy pornó néző.Filmekből meríti az ötleteit.

Most vagy teljesen kihagy,és én mehetek -vissza pécsre az ottani kirendeltségünkre,vagy azt veszem észre,hogy én szopom a méretes fxxszt,aztán meg le is nyeletik velem ami kijön.

Ez azonban már nem az én fantáziám.

Hanem nejemé.

Igen,azt gondolom az élet sokkal fantáziadúsabb forgatókönyvíró.

És tudjátok mi lesz?

Annak ellenére hogy itt kiírom magamból,meg fogom tenni amit kér.

Mert hiányzik az az 5 cm a húszhoz.

Előzmény: luzer férj (15958)
Sanyi17470 Creative Commons License 2017.07.14 0 1 15959

:(

Előzmény: luzer férj (15958)
luzer férj Creative Commons License 2017.07.14 0 2 15958

Én sem tudtam elképzelni hogy hogyan hat a feleségemre a méretes szerszám. 

Ő is rajong az ilyen partnereiért és én alig kellek neki azóta. 

Előzmény: Törölt nick (15916)
molnarimi Creative Commons License 2017.07.13 0 0 15957

Izgatottan várjuk a sztorikat persze csak ha van kedved megosztani velünk!

Előzmény: Törölt nick (15950)
Törölt nick Creative Commons License 2017.07.13 0 3 15956

Lehet, hogy így van, ahogy gondolod, de erre biztos recept nincs. Nálunk ismerős volt az a srác, akivel először szeretkeztünk hármasban. Igaz, hogy én akkorra már megbizonyosodtam arról, hogy köztük már kialakult valami. Az első alkalomhoz így is kellett megfelelő mennyiségű pia, meg egy csomó szervezkedés, de összejött. Én akkor totál azt éreztem, hogy köztük a szexen kívül más is van, de a családot senki sem akarta szétrúgni. Egy biztos, hogy az egy extra minőségű alkalom volt, a legjobban a feleségem élvezte. Ezért lett valószínű ennek az egésznek folytatása, mert meg is tudtuk beszélni ezeket hármasban.  

Előzmény: Bodrogi Balázs (15955)
Bodrogi Balázs Creative Commons License 2017.07.13 0 1 15955

Irígykedem rád, mert ezek szerint talán a könyebb, de mindenesetre az izgalmasabb rész elött álltok, mert keregéhettek, válogathattok. Az én véleményem az, hogy idegennel kell kezdeni, mert nagy valószínüséggel a barátságokat azért hosszú távon ez a helyzet megviseli.

Előzmény: hotwifer (15949)
Sonka. Creative Commons License 2017.07.13 0 0 15953

Világos és érthető beszéd!

Előzmény: Törölt nick (15952)
Törölt nick Creative Commons License 2017.07.13 0 2 15952

Az a helyzet, hogy mindig Ő választ. Általában egyébként nagyon helyzetfüggő a dolog, és főleg nyaraláshoz, wellness hétvégéhez vagy valamilyen olyan eseményhez voltak köthetőek ezek a szexek, amik nem voltak nagyon előre tervezve. Három olyan eset volt, amikor hosszabb kapcsolat is volt a srácokkal a feleségemnek, nem csak amolyan "egyéjszakás" kaland, és többször spontán estek be az események. Nem volt még olyan, hogy hirdetésben kerestünk volna.  

Előzmény: Sonka. (15951)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!