Keresés

Részletes keresés

Tesztelö20 Creative Commons License 2006.01.17 0 0 697

jo akkor nem tudom... magamon még nem tapasztaltam hogy rossz lenne az erekciom... de erekcio javitására kifejezetten javasolják a vákumot... ezt olvastam mindenütt..

 

Előzmény: Törölt nick (695)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.17 0 0 696
itt megint hosszútávra gondolok.. nem árt semminek?
Előzmény: Törölt nick (695)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.17 0 0 695

erekciot javitja nem rontja..

 

Ez biztos?Honnan tudod?

Előzmény: Tesztelö20 (672)


name78 Creative Commons License 2006.01.17 0 0 694

nekem ez a téma annyi idős koromban nem merült fel. Én 27 vagyok, de szerintem ez a téma nincs összefüggésben a korral. Sőt aki 18 éves sincs annak eleve nem kéne nyújtania, hiszen ki tudja még talán nőhet is. :) 18 évesen szerintem már végleges az mérete. Szerintem nekem 16 évesen is ekkora volt. Én régen mindig akkorának mértem amekkorának akartam. :) Nem tudtam mi a hivatalos eljárás. Így lényegesen kisebb.

Tudomásom szerint így kell: természetesen a dákó robbanásig feszülve kell, hogy álljon. Majd függőlegesen egyenes háttal, majdnem összezárt lábbalkell mérni, mégpedig felülről a szeméremcsonttól. Ha lehet, akkor kiegyenesítve legyen a dákó.

Tesztelö20 Creative Commons License 2006.01.17 0 0 693

nekem az a véleményem hogy 25 százalékos növekedést érhetsz el a pénisz méretedböl kiindulva.. mind hoszba mind vastagságba.. ez modjuk körubelüli érték...

én nekem igazándibol 16 cm eres volt a péniszem... nyujtással valami csoda modján nött fél cm ert és még 3 cm ert a vákumtol... igy lett 19,5 cm.. de volt már 20 cm is.. mikor keményen vákumoztam de ugy hogy a vastag hengert is használtam... a heréket is bele kell tenni..állitolag ezzel növekedést még lehet elérni mert máshogy nyujt.. majd ajánlja a srác.. az valami 8cm er széles henger.. nekem is van de régen használtam kicsit, hatott is.. de nem tetszett hogy a golyom is benne van és féltem nehogy bajt okozzon ott... (hererákot vagy valamit,bár állitolag ott is a véráram frissülés jo dolog..) ezért inkább azt hagytam... és vissza is ment 19,5 cm erre ...  még lehet egyszer belekezdek azzal a hengerrel is.. nem tudom...

Előzmény: name78 (692)
name78 Creative Commons License 2006.01.17 0 0 692

Azt én is láttam, hogy vannak más méretben is, és a mérettáblát is láttam ,de ahogy írtad is, nem derül ki, hogy lehet-e alapból más mérettel kérni a kütyüt. :)

 

Tényleg idegesítő, ha valaki annyit nem tesz, hogy visszaolvas és felteszi azt a kérdést amit már sokan. Együttérzek, de inkább a 3cm-es növekedéssel szeretnék együttérezni :) az király lehet!

 

Láttam, hogy soxor felmerült az a kérdés, hogy a növekedés mértéke függ-e a kiinduló mérettől. Erről mi a véleményetek? HA ez igaz, akkor a %-os növekedés közelebb áll a valósághoz.

Nekem van egy elméletem ami szerint nem függ. Persze ez csak egy laikus buta gondolatmenete, nem szakorvosi vélemény, de mit is ér itt egy orvos véleménye, ha ők alapból nem hiszik, hogy növelni lehet? (általában)

 

a gondolatmenet: mivel ahogy a forum elején leírta kiran, a pénisz szerkezetét, jól látható, hogy tulajdonképpen az üregek száma amik vérrel telítődnek, nem szaporíthatóak. A méretnövekedés ezeknek az üregeknek a nyújtásával érhető el, és mivel azonos méretű sejtekből épülünk fel, magasságunktól függetlenül, ezért adott idő alatt adott mennyiségű sejtet tudunk 'beépíteni' a barlangos részek falaiba vagyis ezalapján egy 13cm-esbe és egy 18cm-esbe valószínűleg adott idő alatt kb azonos mennyiségű sejt épülhet be. Gondolom a nyújtás nem a sejtek nyújtását jelenti, hanem új sejtek beépülését.

Tudom könnyen cáfolható, de jól hangzik :)

Tesztelö20 Creative Commons License 2006.01.17 0 0 691

 

minket a haverokkal régota foglalkoztatott a téma hogy valyon hogyan lehetne megnövelni.... ezen törtük évekig a fejünket.. ;) 22 éves vagyok most 4 éve kezdtem el ténylegesen foglalkozni vele második évben elértem a méretem végre az utolso mencsvárral a vákummal.. régen nyujtottam jelq tam mindent amit el lehet képzelni mert nem voltam megelégedve magammal  és rosszul éreztem magam a börömben... ez az egy gond volt a testemen ami nem tetszett... mára már ugy vagyok hogy örülök hogy összejött és végre nincsenek méret gondjaim.. de a témába mindig otthon leszek ... a férfiak mérete az idö mulásával összemegy... ahogy öregszel le van irva az oldalon is.... folyamatosan edzeni kell hogy ne puhuljon el ;) ez olyan mint a test edzés... a testedhez tartozik a farkad is! :)

Előzmény: Tesztelö20 (690)
Tesztelö20 Creative Commons License 2006.01.17 0 0 690

én ismertem és beszéltem is olyan sráccal akinek 5 cm ert nött a farka fél év alatt!

vákumosokkal is beszéltem 3 cm ert mindenki össze tudott hozni...

5 cm ert ugy érte el a srác hogy minden nap fél éven keresztül naponta 45 percet jelq zott.... én is csináltam pár honapig de hasztalan volt.. :(  (nekem)

Előzmény: Tesztelö20 (689)
Tesztelö20 Creative Commons License 2006.01.17 0 0 689

na fogadjunk hogy rajta van? ;-)

mindjárt mondom pontosan..  kiegészitö termékek menü-hengerek képek alatt pedig mérettáblázat... katt rá és láss csodát! :) na jo én már olyan nagy guru vagyok hogy fejböl tudom már ezeket... sorry..  a másik dolog ami kiakasztott hogy már vagy 3 szor leirtam a forumba hogy mennyit nött mennyi idö alatt és mekkora volt mekkora lett... és erre megkérditek negyedjére is... :( nem vagyok én papagáj...

az igaz hogy nincs odairva hogy más hengerrel is lehet kapni a szettet de erre valo a telefon.. ;-) Szasz!

 

Előzmény: name78 (686)
name78 Creative Commons License 2006.01.17 0 0 688

A témával kapcsolatban én is mindent elolvastam amit találtam, akár magyar akár angol nyelvű oldalakon. Sőt még külföldi forumokat is olvastam.

 

Viszont eddig TE vagy a leglelkesítőbb aki jelenleg is aktív a forumban. Az a 3-3,5 cm alég komoly eredmény, szerintem lesznek páran akiket ez eléggé ösztönöz a napi gyúrásban. :) Persze láttam angol nyelvű forumban hasonló eredményeket, de ott csak olvasó voltam és időben sem volt már aktuális őt (őket) faggatni.

 

Élő legenda vagy a témában vazze!!! :D

Master Szaki Creative Commons License 2006.01.17 0 0 687
Kalapáccsal. :-)) Úgy megnő az átmérője. Csak hát fájdalmas és nem lehet utána használni. :-))))
name78 Creative Commons License 2006.01.17 0 0 686

Nem értem a felháborodásodat!

 

1. eset: kérdeztem a honnan, mennyiért milyen márkát. Ezt 1x sem írtad le. Végigolvastam mind a 6xx hozzászólást. 3x is kérdeztem és mindig azt írtad, hogy már mondtad, meg válaszoltál pl. tök mást. (bár gondolom azt más kérdésére)

 

2. eset: most kérdeztem a henger méretéről. És azt mondtad, hogy nem érted miért nem olvasom végig a weboldalt. Hát én végigolvastam és pont ezért kérdeztelek, mert hiába mondod, hogy ott van, nincs ott. Azt írja, hogy a megvásárolható szetben 5cm-es az átmérője a hengernek. Kiegészítőknél meg külön árral ajánl mindenféle méretű hengert. DE azt egyszer sem említí, hogy kérhetem úgy, hogy az alapcsomagban eleve nem az 5cm-est hanem helyette más méretet. PONT ezért kérdeztelek.

 

Egyben viszont igazad van: nem hívtam fel és nem érdeklődtem meg. DE gondolom pont ezért van a forum, hogy a tapasztalatainkat megosszuk.

 

Nem vitatkozásképpen írom ezt, hanem csak nem értelek. Ne haragudj, nem akartalak sem megbántani, sem belbosszantani. ÉS amúgyis kösz minden segítséget!

Tesztelö20 Creative Commons License 2006.01.17 0 0 685

azért háborit fel hogy nem vagytok hajlandok egy veboldalt végigolvasni se az ügy érdekében mert én ezzel az ügyel kapcsolatban 20 veboldalt is átolvastam A tól cettig! rengeteget a témába vájkáltam...gyerekek semmi se hullik az öletekbe tanuljátok meg.. tenni kell érte..

 

Előzmény: Tesztelö20 (684)
Tesztelö20 Creative Commons License 2006.01.17 0 0 684

ha átnézed á-tol cettig az oldalt akkor megleled a válszt!!

kiegészitő termékeknél van hengerválasztási lehetöség. ha veszed a fáradságot és a bátorságot felhivod a hapsit elmondod milyen hengerrel kéred a szettet és kész is van! Annyit tudtök tökölni hogy az már csucs! nekem is görbe a farkam mégse kond... 30 fokos görbeség... elfér a hengerbe ... mondjuk akinek már 60 fokos vagy 90 fokos annál lehet gáz lehet.. ;-)

Előzmény: name78 (682)
nyujtozkodo Creative Commons License 2006.01.17 0 0 683

valaki95

Eszerint te is nyújtókeretet használsz? Vagy kézzel nyújtasz? Most mennyi ideje és mi az eredmény? Lécci adj egy kis reményt h nem hiába dobtam ki a zsozsót. Tehát 1 centi hossz meglett 4 hónap múlva ez jól hangzik. Vastagságra félcenti kifejezetten jó. Hosszra én se akarok sokat mondjuk 2-3c-t.

 

Előzmény: valaki95 (670)
name78 Creative Commons License 2006.01.17 0 0 682
néztem, hogy a csomagban 5cm-es(átmérő) csövet adnak, mi van ha mondjuk 4,5 cm a dákó, akkor abban a makk el sem fér. Külön kell a nagyobbat megvenni? nem lehet alapból választani? ja és alapból van egy íve, akkor elég kényelmetlen lehet egy csőben kiegyenesítve, vagy nem???
Tesztelö20 Creative Commons License 2006.01.17 0 0 681

ja és bemelegités jo ha elötte csináljátok! és utána levezetö masszás kis jelq

15 percenként masszás.. 15 percig használd a hengert  utána ujra

de fokozatosan kell! elsö 2 hétbe csak heti 15*5

második 2 hétbe 30*5

harmadik 2hétben 45*5 utána végig igy..

lényeg a fokozatosság szabályozottság!

 

Előzmény: Tesztelö20 (680)
Tesztelö20 Creative Commons License 2006.01.17 0 0 680

fejés=jelq olvass vissza hogy kell csinálni...

megismételem... bármilyen vákum jo!!!! biztonság érdekében jo ha van rajta nyomásmérö... (ha nagyon eltorzul a pénisz benne az nem jo azt nem kell hagyni)

kicsit deformálodhat..kicsit.. de nem nagyon mert az káros lehet! erre jo a nyomásmérö hogy ne pumpáld tul! de ha figyelgeted mindig a pumpálásnál akkor csak addig pumpáld mig kényelmes viszonylag és nem torzul el csak kicsit max ..

;-) (volt egy haverom akinek ugy eltorzult 3 szor akkora volt mint a lankadt pénisze.... mert ugy felpumpálta hogy csak na..nem kell akkor se kétségbe esni .... 24 orára rá lerohadt neki :) és nincs erekcios gondja se nem vágta haza .. de gondolom ha sokat megcsinálod haza vághatja..) ezért kell a torzulási szintet figyelni....kicsit torzul akkor az 1-2-3 ora alatt visszamegy az normális...

 

Előzmény: name78 (679)
name78 Creative Commons License 2006.01.17 0 0 679
a fejés, asszem valamelyik leírt gyaknak a magyar megfelelője. Talán pont a jelq. Nézd meg az elején vannak gyakorlatok leírva!!! Én amúgy most egy hete csinálom, de inkább saját verziót állítottam össze. Néhány apróságot csinálok másképp. pl nem törölközőt használok hanem forró zuhany vagy fürdő a bemelegítés. Aztán ha nem elégszem majd meg, talán beruházok egy ilyen kütyübe.
Előzmény: Flex Lee (677)
name78 Creative Commons License 2006.01.17 0 0 678
:) Pedig hidd el nem vagyok tök hülye. Vagy legalábbis én eddig úgy tudtam :(
Előzmény: Tesztelö20 (676)
Flex Lee Creative Commons License 2006.01.16 0 0 677

Szevasztok!

 

 

Abszolut idevág ha azt írom, hogy tele van a kis tököm ezzel a nyújtással.Vettem én is egy ilyen köteles makk alá hurkolós cuccot és elég fájdalmas, ráadásul sokszor ki is csúszik a makkom.Nem a 60 valahány ezres minőségűt vettem, mert az elv ugyanaz.Viszont aki ezt a fajtát készítette, az tuti hogy 10 percet sem használta.ugyanis ennek a zsinórja egy kib.szott cipőfűző, ami persze a neten nem látszik. A farkamat meg kidörzsölné ha csak úgy tenném föl (mint első alkalommal tettem is).

De a kérdésem végül is Tesztelőhöz szólna, hogy mi az a "fejés"? Nem hiszem, hogy a sima maszturbálásra gondoltok most ebben a topicban! Bár elolvastam visszamenőleg a topicot, de mivel éppen a kezemmel nyújtottam és arra figyeltem, hogy ne csússzon ki a farkam így lehet nem vettem észre, pedig sasoltam!

A másik pedig, hogy mennyivel jobb a mérőműszeres, mint a sima vagy a leeresztőszelepes?Mivel sosem használtam ilyet, így lehet, hogy hülyén hangzott a kérdés és ez is olyan lesz. Az nem elég ha csak simán rávákumozom?Eleve vettem már egyet és most nem igazán fizetnék ki érte 24000-et , nem mintha a lelki nyugalmam nem érne meg annyit!

Az viszont sajnos tény, hogy nekem is megvannak a paráim az új kapcsolatok kialakításánál a méretem miatt! Bár az eddigi barátnőim közül egyik sem panaszkodott, de még itt sem írnám le a méretét mert elolvasgatva, hogy mi az átlagos én sajna az átlagon aluliba tartoznék és ez kurva rossz. Hiába mondják a csajok akikkel beszélgetek, hogy nem olyan kicsi. De az! Bár így legalább nem okozok bennük nagy kárt! :DD  Nekem nem is kellene 20-as de még csak 18-as sem. Meg lennék elégedve a 16-17cm-el.

Szóval a kérdésem az lenne, hogy egy sima szexshopban vehető vákumos cucc is jó a méret növelésére?

Akit esetleg kiakasztok a beírásommal, előre is bocs.Ha meg válaszol valaki, akkor köszönöm.

 

Tesztelö20 Creative Commons License 2006.01.16 0 0 676

bocs hogy kicsit felkaptam a vizet de szerintem jogos....figyeljetek oda.. ;-)

Sok sikert mindenkinek!

Sziasztok!

 

Előzmény: Tesztelö20 (675)
Tesztelö20 Creative Commons License 2006.01.16 0 0 675
mérömüszer=nyomásmérö a nehéz felfogásuaknak..
Előzmény: Tesztelö20 (674)
Tesztelö20 Creative Commons License 2006.01.16 0 0 674

jaj nem motoros kell! a sima is jo! ott van a mérömüszer rajta!

ÉN EGYETLEN SZOVAL SE MONDTAM HOGY MOTOROS KELL!!!

LEGALÁBB PONTOSAN OLVASSÁTOK AMIT IROK!!!

Előzmény: name78 (673)
name78 Creative Commons License 2006.01.16 0 0 673

Pfff! Első ránézésre azt hittem, hogy a 45 rugó a motoros. Gondoltam ennyit talán megér. Aztán jött a megdöbbenés. Kicsit el vannak szállva.

Tesztelö20 Creative Commons License 2006.01.16 0 0 672

hi

 

na jo itt a cim

www.penen.hu

de ugyis kitörlik... és reklámozni se akarok mert semmi hasznom ebböl az egészböl..(bár ugy lenne!) igy csak reklámozom ezt a céget ami igy is nagy lovét kaszál.. mert biztosan..erekciot javitja nem rontja.. mérömüszeres vákum a biztonságos kezelési utmutatot is küldenek...  a tulpumpálástol sérülésed lehet erre valo a nyomásmérö rá...

Előzmény: Törölt nick (671)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.16 0 0 671

Nekem ezekhez egyetlen fenntartásos kérdésem lenne!:

Nem befolyásolják (rontják) ezek a módszerek/gépek hosszú távon az erekciókészséget? Nem lehet, hogy később már úgy agyon lesz kínozva a gyík, hogy fel se akar állni?

Sztem ez nagyon fontos! Erről itt nem nagyon beszéltek, csak a rövidtávú "haszonról".

Nos?

valaki95 Creative Commons License 2006.01.16 0 0 670
Ket honap keves, nekem 4 honap utan kezdett latszani valami es az is kb 1 cm a hosszban es 0,5 cm a vastagsagban. Ez nagyon egyen fuggo szerintem es ido kell amig megindul egy kicsit ehhez turelem kell.
Előzmény: nyujtozkodo (653)
name78 Creative Commons License 2006.01.16 0 0 669

igen ezeket én olvastam és én mindent végigolvastam, nem kérdezném csak úgy, mert nincs kedvem utánajárni. Amit én kérdeztem arra nem volt eddig válaszod.

Tudom, hogy azt írtad mind1 milyen csak gépes legyen, mert az biztonságosabb. Viszont engem nagyon érdekel, hogy Te konkrétan honnan vetted, mennyiért és milyen márkát!!!???

Előzmény: Tesztelö20 (668)
Tesztelö20 Creative Commons License 2006.01.16 0 0 668

na jol van lerom de utoljára! 5 *45 perc hetente

fél év alatt 3 cm

16 és fél röl 19 és fél re nött

kb 1 cm errel legyen vastagabb a henger az erektált péniszed vastagságátol.

bármilyen vákumos mérömüszeres jo!

de mérömüszer se muszály csak ajánlott

 

 

Előzmény: Tesztelö20 (667)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!