Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.01.21 0 0 736
Nem hülyeség. Iratkozz fel néhány spam-re. Utána tele lesz a postaládád szerszámnagyobbító küldeményekkel. Mással is persze, de az csak a mellékhatás.
Előzmény: pingvin92 (735)
pingvin92 Creative Commons License 2006.01.21 0 0 735
Légyszi valaki írja már meg hogy hogy lehet jelq-ni!? De ne irjatok hülyeséget
kolakala Creative Commons License 2006.01.21 0 0 734
ma volt időm jobban megnézni a thundersplace.org-ot és a manuális gyakorlatokról itt találtam a legjobb leírást.Ha regisztráltok,akkor a videókat is meg lehet nézni a különböző tréningekről.ajánlom mindenkinek.


name78 Creative Commons License 2006.01.20 0 0 733

jaja. Szerintem, ha már több embernek sikerült, akkor mindenkinek sikerülhet, csak meg kell találni a megfelelő technikát. Talán mindenki kicsit másképp csinálja eleve, mint amik le vannak írva. Esetleg akinek 2 hónap után semmi eredmény, változtathatna a technikán kicsit, hátha az hozza meg az eredményt. Az meg, hogy reklám vagy sem, engem tökre nem érdekel. A reklámokat ígyis-úgyis megkapom a neten sajnos. Szerintem eleve a nethez tartozik.

Niino Creative Commons License 2006.01.19 0 0 732
Tesztelő szerintem sem kéne elmenned, az az igazság hogy ez a növesztés nagyon egyénfüggő...vagyis inkább a farokfüggő, valakinek ez használ valakinek az ! nem lehet egyértelműen megállapítani kinek mi jó ezért kell kipróbálni minél több fajta dolgot, már akit igazából érdekel a téma ! Én elég rég kezdtem és mondhatom hogy a jelq használt nekem ahogy iaszonnak is, de lehet hogy ha pumpával kezdjük az is használt volna. Nem lehet tudni.

én nem hiszem hogy Tesztelő reklámozna de ha még úgy is lenne mindenkinek a saját egyéni döntése felelőssége ha megveszi vagy nem........
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.19 0 0 731

O.K. Köszi!

 

:)

Előzmény: Tesztelö20 (729)
Tesztelö20 Creative Commons License 2006.01.19 0 0 730
de nem is akarom hogy magasztaljatok erre nekem nincs szükségem....nem akarok példakép se lenni.... elmondtam amit tudtam és kész amit tapasztaltam....egyszerü ember  vagyok én is nem nagy szám.. ;) sokan elértek már itt sokmindent.. niino iaszon meg mit tudom én kik... tehát ékes bizonyiték arra hogy müködhet... ez is az is amaz is.. 
Előzmény: Törölt nick (728)
Tesztelö20 Creative Commons License 2006.01.19 0 0 729

másodcilinder=vastag henger amibe a herégolyod is belemegy plusz pénzért adják de nekem ez felesleges én nem fogom használni....( sztem arra nincs szükség bár azt mondják hoz eredményt de azt én is veszélyesnek tartom.) . én nem alkalmaztam vagyis keveset ...(heresérvmütétem is volt anno gyerekkoromba)

a másik dolog meg az hogy a modszerek müködnek de tényleg nem tudni kinél mi...

iaszon nál pl a jelq.. de sztem azért nem nött már neki a vákutol mert már elérte a maxot amit növelhetett magán.. nekem is ez a max... sztem.. bár lehet elöbb vákumozott utána meg jelq zott én nem tudhatom... mert akkor rácáfol...

de amugy kibaszottul ellenzem én is hogy kétforintos kütyükér jol lelejmojják az emberT! de ez van! de már mindent elmondtam srácok nem hiszem hogy tudnék még ujat mondani....aki akar majd elér az email cimemen....csak ez az ügynökösdi kurvára szarul esik.. legalább ha ugy volna.. és? akkor azt mondanám az vagyok! !! de nem bazzeg! és még itt örülnek hogy juj!! nem válaszolt iaszonnak hogy reklámozott!!!

uristen most megfogtál! (egyértelmü a válasz számomra hogy csak beirtam egy cimet régen meg most hogy kérték de nem akartam!!! semmi jelentösége más is beirt már, ott minden le van irva stb. ezért nem válaszoltam rá egyböl!!! mert nem is akartam foglalkozni ilyen hülye rágalmakra!

Előzmény: Törölt nick (728)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.19 0 0 728

Szard már le bazmeg, hogy mit ugatnak mások!!!!!

Ne foglalkozzál már ilyenekkel! A fórum azé' van, hogy megosszuk tapasztalatainkat!

Aki beugat, hogy reklám az menjen már át pl a motoros segítség topicba, ahol minden második hozzászólás egy szervíz vagy szerelő elérhetősége!

Ugyan már! Még jó, hogy megmondod mit használsz! Használjon más mást, oszt még reklámozhatja is.

Tényleg nem kéne ilyenen felakadni! Mindenkinek saját döntése, mit vesz meg és mit nem. Majd a moderátorok kikúrnak, ha úgy vélik reklám! De hát a te esetedben hogy tennék már. Simán elmegy még...

 

Na de most komolyan.

Megnéztem már én is pár oldalt, nem vagyok elégedetlen a méretemmel, de ha már megtehetem, miért ne legyen jobb... :)))

 

Az adott oldalon vannak kérdések/válaszok. Ott szóesik az ún. másodcillinderről! na az mi? Mert az eszközök között nem találtam. És mire is jó az? Miben tér el a sima péniszcilindertől? Ha jól látom ez nincs benne az alapcsomagban. Neked van ilyen?

 

És most tényleg?

 

szard le a támadókat, és maradj itt azok kedvéért (akik mellesleg sztem többen vannak), akik kíváncsiak a véleményedre!

 

Köszi!

Előzmény: Tesztelö20 (727)
Tesztelö20 Creative Commons License 2006.01.19 0 0 727

Már bánom hogy ideirtam! Csak joindulatbol irtam ide hogy megosszam nekem mi sikerült  ... önzetlenül .. és erre!!??? :(  a legjobb bizonyiték ebben az esetben az ha innen elhuzom a csikot.. ugyis unom már ezt... !

Előzmény: Tesztelö20 (726)
Tesztelö20 Creative Commons License 2006.01.19 0 0 726
igen régen irtam irtam is hogy megirtam a cimet ahol vettem... és? azért irtam mert nem akartam felesleges kérdésekkel szarozni tudtam hogy ugyis megkérdik honnan van hogy müködik és ott minden le van irva .. ennyi!!  És? most a másik srác is beirta a másik oldal cimét meg a harmadik oldal cimét! mi ebbe oly különös??? De nem is érdekel a téma abszolute! Sziasztok!
Előzmény: Hyp!!! (724)
Hyp!!! Creative Commons License 2006.01.19 0 0 725
Nem rátok gondoltam,hanem az oldalak vezetőire!!!
Hyp!!! Creative Commons License 2006.01.19 0 0 724

Ez komoly volt!

Erre nem is mondott semmit hogy reklámoztatja!Mindegy,szerintem nincs ezzel gond,ha ez van a szerződésében,akkor el kell fogadni!Amúgy meg nem értem!Mindenki mást ír,valakinek semmi nem használ,valakinek használ!Nem is tudom kinek kell hinni,mert aki rábeszél erre a szarra,az a saját érdekét nézi!Semmi garanciális oldal nincs,ahol ténylegesen hihető minden!!

Tesztelö20 Creative Commons License 2006.01.19 0 0 723

ugyanannyit mint álva... elárulok egy titkot... a nyujtás fejés vákumozás mind rombolja a farkatok! DE! amit lerombol az regenerálodik és igy nagyobbá válik... én igy gondolom.... nekem a nyujtás is müködött anno... az orvosok persze azt mondják hogy ez képtelenség növelni nem lehet... meg sokmindent mondanak a vákumra is hogy javitja gyogyitja a potencia zavart meg egyfelöl mondják hogy rombolja(na most döntsd el mi az igaz)... a lényeg a regenerálodás.. ( a vastag hengert emlitettem hogy nem használtam.. egyrészt a hererák kialakulásátol féltem azért nem tettem másrész kinyulitja ott is a herezacsko szövetét ami nem tetszene.. és ott mikor a herémet is vákumoztam éreztem hogy a potenciám nem megfelelö szintü.. igy az abbahagytam és csak a vékony hengerrel csináltam... a potenciám a normális lett utána... )engem nem érdekel ki mit hisz el .. mindenki azt hisz amit akar.. a vákumot is fokozatosan használtam 5 ös 6 os 7- 8 - 10 es vákumértékig... de a 10 est  6 honap után értem el!!!  akkor ált fent a fél cm erhonap növekedés amikor 45 percet edzettem heti 5 szor 1 fajta hengerrel... ha a hengerbe beteszed már egyböl nagyobban jobban huzassa ki .... és ez idö mulásával állandosul...

amugy meg ismétlem! bárhol vehettek! nem kell ottt még véletlenül se megvenni!!! akármilyen vákum megfelel a célnak! vannak olcsobb helyek is! és más is müködhet! nekem a nyujtás is hatott anno!!! a jelq nem de másoktol hallottam hogy az is hatott.. kinek mi hat! nem vagyok jos! talán ez talán az ! talán semmi!

Sziasztok minden jot!

Előzmény: kolakala (717)
iaszon Creative Commons License 2006.01.19 0 0 722
Már sokszor rákérdeztek megmaradt-e a növekedés. Az volt hogy kábé 1 év jelq után lett 3 cm plusz hosszban. Amikor abbahagytam 1 hónap után lement +2.5 cmre, és azóta ez megmaradt.
Előzmény: name78 (714)
iaszon Creative Commons License 2006.01.19 0 0 721
Nem gyanakvó vagyok, hanem bizonyos. Tesztelö egy másik néven eleve azzal kezdte h reklámozta a cuccot de a moderák kivágták velem együtt, mert rászóltam.
Azután visszajött ezen a néven csak most levett a reklámból és úgy tesz mintha nem reklámozná. Tőlem reklámozhatja, ti meg csak dobjatok ki 45ezret érte.
Végül is jó érzés, el is lehet élvezni vele de nőni nem fog tőle.
Ahogy gondoljátok.
Előzmény: name78 (719)
ddd28 Creative Commons License 2006.01.19 0 0 720

nekem sem jött be a pumpa pedig fél évig nyomattam. vastagodott de az időleges volt max. pár napig volt a pumpálás után.

 

name78 Creative Commons License 2006.01.18 0 0 719

nemértem iaszon miért ilyen gyanakvó, tesztelö20 nem is írta volna ki a címet ha nem bombázzuk ezerrel h honnan vette. Ha végigolvasom a hozzászólásokat, szerintem egyérteműen téved.

Hyp!!! Creative Commons License 2006.01.18 0 0 718
Jaj tesztelő minek kell elmenned??Már kb 1 hónapja ezt írod!ne menj el!mindenki kíváncsi a tapasztalataidra,mert szinte nagy sikered volt!Ez motivál minket!
kolakala Creative Commons License 2006.01.18 0 0 717

találtam egy jó honlapot:thundersplace.org

tesztelo20:még erre válaszolj légyszives:lankadtan mennyit nőtt?

 

Tesztelö20 Creative Commons License 2006.01.18 0 0 716

mégvalami!

 

neked a jelq tol régen nött pár cm ert a bréd... ugy emlékszem olvastam régen a nyilatkozataidat.. az visszament? az az eredmény?  de amugy igazad van nem akarok semmit se reklámozni ugyhogy többet ide nem irok... max figyelgetek néha ide de nem irok mert zudulnak rám a rágalmak amiket alaptalannak érzek mert nem illik rám... megleszek én amugy is ha már nem irok ide.. csak gondoltam megosztom nekem mi jött össze... (pl: volt egy srác aki 5 cm ert növelte a jelq val a farkát.. irtam neki emailt..mondta hogy higyem el hogy tényleg nött és nem kitalálja! mondta hogy sokan támadták mert beirta a forumba hogy nött.. hogy ez nem lehet igaz orvosi képtelenség stb.. kapta a támadásokat..) na én ebböl kilépek és nem lesz kit támadni...Minden jot mindenkinek és sok sikert!

 

Előzmény: iaszon (712)
Tesztelö20 Creative Commons License 2006.01.18 0 0 715

 

hát én csak azt irtam amit tapasztaltam... bár lehet másnál mást hatást ért el... nem tudom... az is tény hogy nött és nem hazudok! ( elképzelhetö hogy mindenkinek más hat ki kell találnia mindenkinek mi jo neki olvashattunk mindenkitöl példákat rá hogy neki mi hatott ennyi én is megosztottam a tapasztalatom és kész) én ugy olvastam hogy ha szabályosan használja valaki nem fájdalmasan nem torzito modon a vákumot akkor nem kárositja hanem javitja az erekciot.. bár az tény hogy pumpálás után azért... én ugy gondoltam a megterhelés miatt nem jo kurni pár oráig.. ki van merülve a bré..  ;) 

Előzmény: iaszon (712)
name78 Creative Commons License 2006.01.18 0 0 714

iaszon!

 

Ha már idetévedtél, mint régebbi motoros, lécci mond el mit tapasztaltál hosszútávon a gyúrással. Köszi!

squashfan Creative Commons License 2006.01.18 0 0 713

Erről írjon már valaki véleményt:

http://penisz.fw.hu/

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy van-e valaki, akinek használt / nem használt.

 

iaszon Creative Commons License 2006.01.18 0 0 712

tesztelö20
Nagyon nyomatod ezt, piszok gyanus hogy ügynök vagy. Nem mintha baj lenne, csak átlátszóan gúnyolod a keretet és a masszázst, viszont komoly növekedést igérsz a pumpával.

Akkor tudja meg mindenki, hogy a nálam  pumpa semmi növesztést nem adott. Nem egy szart használtam hanem azt amit reklámozol és márkás. Az ára yó húzós volt. Igaz, olyan hengert adtak elsőre a készletbe amit kértem. A kiszolgálással semmi bajom. Csak sajna nem müx, 1 mm-t sem.

Van növekedés, átmeneti, kb fél nap. Főleg vastagság. Azután pár óra alatt visszamegy eredeti méretre. Imponálni még jó lenne igy is mert kurvajól néz ki. Csak az a gáz, hogy hiába imponálsz a nőnek vizuálisan ugyanez idő alatt rosszabb lett az erekció főleg úgy  hogy felállt de kúrás közben lelohadt. Bazze ez rosszabb mintha föl se áll. Olvastam, hogy rombolja a barlangos testeket.

 

Ez van fiúk.

Előzmény: Tesztelö20 (708)
valaki95 Creative Commons License 2006.01.17 0 0 711
Nem tudom, nekem tenyleg ment az emlitett szunetekkel a 8-10 ora, ha hasznalod a szivacsos csovet akkor nem szorit annyira es en egy kis textilszalaggal korbekotottem meg a szivacs korul  hogy ne csuszon ki. Nekem csak az elejen fordult elo 1-2x hogy kicsuszott de aztan rajottem erre a kis szovetszalagos rogzitesre es azota sose csuszik ki es nem is szorit nagyon, nem szoritja el a makkomat sem tenyleg. A pirula max segitett szerintem a ketto egyutt biztos hatasosabb.
Előzmény: nyujtozkodo (706)
valaki95 Creative Commons License 2006.01.17 0 0 710
Nekem eleve 5 cm volt az atlagos vastagsaga,kb kozepen merve.
Előzmény: name78 (704)
Tesztelö20 Creative Commons License 2006.01.17 0 0 709
majd én is elkezdek már árulni a neten fasznyujto cipöfüzöt 60 ezerért! az lesz az igazi üzlet! :D
Előzmény: Tesztelö20 (708)
Tesztelö20 Creative Commons License 2006.01.17 0 0 708
na még jo hogy nem ruháztam be erre a készülékre.. ;-) egy darab cipöfüzöt rákötöl az is ennyire müködik! :) ismerem az érzést mikor lecsuszik a makkrol a füzö... iszonyat szado!  :D sokat röhögtunk ezen a haverral... ö is probálta.. de feladtuk.. a vákum sokkal kényelmesebb...
Előzmény: nyujtozkodo (707)
nyujtozkodo Creative Commons License 2006.01.17 0 0 707

Flex Lee

Ha te az igényes kivitelüt vetted abban nem csak a műa. kötél van ami télleg szorít és csip, de van egy habszivacs csík is, ami puhitja a felfekvést. Ezzel együtt pokolian szorít az igaz. Ha pedig nem eléggé szoritod kicsuszik a makk, de ezt olyan alattomosan csinálja akkora fájdalommal,  h egy pillanatra megőrülök. :((((

Szal neked nincs ez a szivacs cső sem?

Előzmény: Flex Lee (677)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!