Keresés

Részletes keresés

Lőrincz Creative Commons License 2001.02.15 0 0 693
Sziasztok!
Régen jártam errefelé, ennek sajnos nem én vagyok az oka, hanem az internet! kedves Csilla, azért iratkoztam le a listáról, mert nehezen jön be és inkább ezt a topicot választottam, amin jobban lehet csevegni. Az sklweboldal jól bejön, az egy más kérdés, hogy letölteni nemigen tudok. A scannerünk még mindig áll, a szerelő igérte, hogy a softwaret kicsréli, mert az a rossz. Különben a házi praktikákbók kiirtam ami az egyes számokban az érdekes, ha lesz időm leirom és elküldöm, esetleg tudod használni. A horgolás alapelemeinél tartottam (Csilla a Te változatodat vettem le) és találtam annál egy jobbat és érthetőbbet. Bocs, hogy hosszú vagyok, de akkor már leirom a csikos sálat. Olyan himzőfonalat kell venni, mint a hatszálas (tehát olyan formában van!) csak egyszálas. Ezekből lehet kapni árnyalatokat is. Egy szin egy minta sor. A minta rém egyszerű, egy sor kispálca egy sor 2 db. egy ráhajtásos pálca. Igy a sárgától mehetsz a bordóug, de esetleg sárga kék zöld. Kg. 1,5 m hosszú legyen a sál és 20-30 cm széles.
Lőrincz
Honee Creative Commons License 2001.02.14 0 0 692
Úgy látom, hogy ma kétszemélyessé vált a topic.:(
Talán később benéznek a többiek is.
Honee Creative Commons License 2001.02.14 0 0 691
Ez karácsony előtt egy link volt egy site-on. De már nincs ott. A Cica a site szerkesztője, így továbbra is azt tudom mondani, hogy tőle kellene megkérdezned. A képek tök jók, szóval járj utána.

Honee

Csilla Creative Commons License 2001.02.14 0 0 690
Főleg azért nézném meg mert a képek nem jöttek át és érdekelne.
Előzmény: Honee (688)
Csilla Creative Commons License 2001.02.14 0 0 689
Megérkezett. Majd átolvasom alaposan. Van erről egy site, meg lehet valahol nézni?
Előzmény: Honee (688)
Honee Creative Commons License 2001.02.14 0 0 688
Megérkezett?
Tényleg vedd fel a kapcsolatot a Cicával, érdemes! Mondd, hogy Honee által ismered.
Biztos, hogy vannak dolgai amiket tudna adni, vagy talán be is szállna.

Honee

Csilla Creative Commons License 2001.02.14 0 0 687
OK, várom...
Előzmény: Honee (686)
Honee Creative Commons License 2001.02.14 0 0 686
Csilla!

Küldök egy anyagot, ezt egy weblapon találtam, talán átszerkesztve, vagy a tulajt megkérdezve használható.

Honee

Csilla Creative Commons License 2001.02.14 0 0 685
Feltehetném ha megkapnám...
Igen, a kis praktikák, a szövés és a régi technikák még üres. De ha van ötleted vagy anyagod ezekbe a rovatokba szívesen látom.
Előzmény: Honee (684)
Honee Creative Commons License 2001.02.14 0 0 684
Még 2 dolog:

Valaki (elnézést, hogy nem emlékszem) írt egy nagyon hasznos német, talán kötés vagy horgolás, rövidítésfordítást az egyik hozzászólásban. Azt is feltehetnéd.
A másik, hogy a kis praktikákra azért nem lehet kattolni, mert üres?

Honee

Honee Creative Commons License 2001.02.14 0 0 683
Ja, reméljük...
Csilla Creative Commons License 2001.02.14 0 0 682
off
Arra gondoltam amire válaszoltál :-)))
Tudod egyes topicok néha ugy maguktól elhalnak. Sokkáig el volt halva a megnyitás után is aztán én fölélesztettem, ment egy darabig aztán újra elhalt, peddig hasznos és jó, de hát ez van. Na hátha most újra sikerül feltámasztani poraiból.
Előzmény: Honee (681)
Honee Creative Commons License 2001.02.14 0 0 681
Helloka!

Pont azért kérem ilyen hevesen a mintákat, mert nekem sajna nincs.:( A dokuban lévő weblapokon vannak, de nem értem rá. Nem érek én rá semmire.:(((((((((((((
Egy levél már jött Tőled, válaszoltam is. Ha újabbra gondolsz az még nem ért ide.

Honee

Csilla Creative Commons License 2001.02.14 0 0 680
Örülök hogy tetszik a lap :-)))
Te is megoszthatsz velünk mintákat :-)))
Ment neked mail.
Előzmény: Honee (679)
Honee Creative Commons License 2001.02.14 0 0 679
Hello Csilla!

A honlap nagyon tuti, kár, hogy nem érek rá böngészni, menteni, nyomtatni.:( Egyszer rászánok egy fél napot, de most nem megy. Remélem, amikor ez elkövetkezik, akkor már nagyon sok minden lesz rajta.:) Remélem, hogy a lányok megosztják velünk az eddig egymásnak küldött fájljaikat, mert én élet halok a jó mintákért, ötletekért. Most leírhatnám, hogy melyik téma érdekel, de nem teszem, mert szinte mind izgat:), már sok mindennel próbálkoztam, és mindegyik kézimunka nagyon jó úgyhogy küldjetek a Csillának sok-sok jó alapanyagot! :)

Honee

Csilla Creative Commons License 2001.02.14 0 0 678
Sokat segitettél igy is. Már emlitettem hogy jó lenne ha valaki összegyüjtené ezeket az infókat, Te most megtetted :-)))
Jó az ötleted. Amiket én kaptam vagy küldtem már nagyrészt fönt van. De várom a többiekét is.
A levlistára való fölíratkozás: van a weblapon egy Rólunk oldal ott szépen el van magyarázva minden, de ha valami nem világos szólj és segitek.
Jó kis topic az a Hogyan csinálom?... nem ártana felkelteni. Látom te már voltál is ott :-))) Megyek és segitek neked :-)))
Előzmény: Honee (677)
Honee Creative Commons License 2001.02.14 0 0 677
Szia Csilla!

Örülök, hogy megkaptad a fájlt. Bocsi, hogy olyan rendezetlen, de tényleg csak erre volt időm, pedig a rendszerezést én is szeretném végrehajtani, dehát... Nem is azért küldtem, hogy azonnal, máris feltedd, csak hogy hátha segítek és hozzájárulok vele...
Azokra gondolok, hogy valaki kért valami mintát, aztán aki tudott segíteni beszkennelte, vagy megvolt neki fájlban aztán emilen elküldözgettétek egymásnak. Ha már úgyis megvannak ezek a fájlok, és amint láttam elég sokat küldtetek egymásnak, akkor miért ne hasznosíthatnád őket? Hát, csak erre gondoltam.
Ja, és lenne egy kérdésem: hogyan lehet feliratkozni a levlistára? Ha csupán szólni kell Neked, akkor most alázattal megkérlek, hogy vegyél fel a tisztelt Tagok közé!:) Köszi!
Még egy kérdés: a Hogyan csinálom topic behalt, vagy mi a szösz? Mindenesetre most megyek és adok neki szívmasszázst.:)

Honee

Előzmény: Csilla (676)
Csilla Creative Commons License 2001.02.14 0 0 676
Szia Honee, meg érkezett a file, majd valahogy bekerülnek, de nem igérem hamarra mert elég sok meló. A linkekekt nem ártana leellenőrizni, és véleményezni, ami ugye jó sok meló. A cimeket is csoportositani kell. De ez is nagy segitség mert nekem arra már végkép nem volt időm hogy ezeket összeszedjem.
Milyen offban küldött fileokra gondolsz?
Előzmény: Honee (673)
Csilla Creative Commons License 2001.02.14 0 0 675
Zsuzsi kedves, én teljesen megértelek, de van egy bökkenő. Vannak akik sokkal ritkábban látogatják az oldalat és akkor ők már meg sem nézik a régebbi frissitéseket peddig lehet hogy nekik még azok is újjak. Azt javaslom hogy hogyha frissitek megírom a levlistán (ugye te is tag vagy?)hogy hol van frissités. Jó lesz igy?
Előzmény: Cyd (674)
Cyd Creative Commons License 2001.02.13 0 0 674
Csilla kedves !

Lehet egy halk kérésem ?
Mivel én szinte mindennapos látogatója vagyok a közösen szerkesztett oldalunknak, szeretném ha az utolsó frissítés mögé - estleg ha lehetne - beszúrnád, hogy hol frissítettél.
Ha lassu a net eléggé türelmetlen leszek mire végig böngészem az összes lehetséges helyet.
Köszönettel: Zsuzsi.

Honee Creative Commons License 2001.02.13 0 0 673
Hello Csilla!

Akkor a doku megy emilen, előre is bocsi azért, mert csak amolyan szedett-vedett, de csak gyors összemásolásra volt időm.
Már régen olvaslak Benneteket, egyszerűen, ha jól emlékszem rákerestem a neten, és kiköpte ezt a site-ot.:)
Sajnos csak átfutva sikerült olvasgatnom, majd egyszer (sohanapján:() biztosan alaposan is lesz időm tanulmányozni az ötleteiteket. Egyébként az lenne a javaslatom, hogy ha már egymásnak offban küldözgettetek fájlokat, azokat is begyűjthetnéd a többiektől, gyarapítaná az oldalt. Vélemény?

Honee

Előzmény: Csilla (672)
Csilla Creative Commons License 2001.02.13 0 0 672
Most látom az adataidnál hogy milyen kis újonc vagy itt az indexen :-))) Én majdnem egy éve kezdtem. Hogy találtál ide?
Előzmény: Honee (670)
Csilla Creative Commons License 2001.02.13 0 0 671
Szia!
Isten hozott köztünk!
Kérlek küld át nekem az a dokot a lelőhelyekkel és mindennel amit össze szedtél és fölteszem az oldalra. Hozzám fut be minden mint nyers anyag és én megmunkálom és irány a világháló. Majd a megadott cimet is megnézem. a foltozással én is ugy vagyok mint te, de talán ha össze jön itt nálunk egy kis csoport én is inkább neki látok (most akarok itt Erdélyben szerveződni egy kicsit).
Fen van a frissités :-)))
Jó munkát mindenkinek.
Előzmény: Honee (670)
Honee Creative Commons License 2001.02.13 0 0 670
Szijasztok lyányok!:)

Elég régen hozzákezdtem már a topic böngészéséhez, de most végre a végére jutottam. Megnéztem az SKL-t is, nagyon szuper, gratulálok mindenkinek, aki hozzájárult. Lehet, hogy ez most nekem is sikerül...
Csilla! Az alábbi címen angol rövidítéseket találsz, ha valakinek van rá ideje lefordíthatja.(nekem sajnos most nincs:()http://www.knitnet.com/current/patterns/aheadofs/9910abbr.htm
Ezen kívül "lelopkodtam a topicban általatok közzétett lelőhelyeket és ezen kívül még számos weboldalt is összegyűjtöttem egy dokuba, ha gondoljátok elküldhetem, ezzel is időt spórolva a szerkesztőknek.
Egyébként én leginkább kötős vagyok, már ha ráérek... A patchwork is érdekelne, talán azt meg tudnám varrni, mert ruhadarabokat nem mernék vállalni. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az előbbi hű de könnyű, csak azt, hogy az utóbbihoz semmi tehetségem, viszont a patchworkhöz talán...
Bocs, hogy hosszú voltam, remélem, hogy mostantól könnyebben követlek majd Benneteket.
Addig is jó mókolást:

Honee

Előzmény: Csilla (669)
Csilla Creative Commons License 2001.02.13 0 0 669
Már az olasz lapból származó ibolyákat és árvácskákat próbálom föltenni, csak szakadozik a net és lehet hogy nem sikerül ma.
Előzmény: Csilla (668)
Csilla Creative Commons License 2001.02.13 0 0 668
Sziasztok!
Nagy itt a csend... Én szépen haladok a babrás pulcsimmal, készen van a háta.
Van némi frissités a linkek, rendeyvénzek (kaptam infókat az Országos Foltos találkozóról)és a kersztszemes rovatban. Zsuzsi, most teszem föl az áhitott képet (illetve a kép és a leírás már fön van a mintát próbálom feltenni, csak lassú a net) :-))) Van itt még pár ibolyás és árvácskás kép olasz lapokból, remélem hamarosan felkerülnek azok is.
Lőrincz bocsi hogy igy rákérdezek. Szándékosan vagy véletlenül íratkoztál le a listáról? Nem akarlak én erőszakkal taggá tenni csak emélkszem hogy Te iratkoztál föl legelőször és most melepett a kijeelentkezésed.
Jó alkotást mindenkinek.
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.08 0 0 667
Ja, megpróbálom nektek demonstrálni, hogy milyen lesz a sál. Persze ha el nem bajszintom a demonstrálást, akkor legfeljebb csak fogpiszkáló lehet belőle, székely bácsi után szabadon...

IIIIIII

Törölt nick Creative Commons License 2001.02.08 0 0 666
666 - egy kis sátániság! :-)
Előzmény: Törölt nick (665)
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.08 0 0 665
Megvan a harmadik, zöld csík is!

Cic

Csilla Creative Commons License 2001.02.07 0 0 664
Ügyi vagy. Én is haladtam a pulcsimmal, kötöttem kb 10 centit ami teljesitmény az ilyen modelnél, már több mint egy harmada készen van.
Előzmény: Törölt nick (663)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!