Keresés

Részletes keresés

Taktus Creative Commons License 2014.09.27 0 0 1087

Amúgy nem tudom hogy mi ez az egész hogy egészséges embereket is metélésre akarnak rávenni és már akár gyerekeket is ezzel fűzőgetnek!

 

 

Nem tudom hogy mi a valódi céljuk!

Mért is akarnak elmagyartalanítani minket(hiszen nem szokás hazánkba)

Milyen országot akarnak képviselni,majmolni ezek a hívek.

Milyen szándék/hátsószándék áll az egész mögött?

 

 

 

Ha valakinek fitymaszűkülete van akkor ha valakiVALÓ
BAN SEGÍTENI  akar mindent elmond,az összes lehetőséget akár jó orvost ajánl aki nem csak egy műtéti módot ismer és nem csak egy megoldást javasol és istenit.

Taktus Creative Commons License 2014.09.27 0 1 1086

Szia!

 

Igen korábban volt már erre példa,hogy kiálltam az álláspontom mellett,hogy nem kell feltétlenül és ész nélkül kell egyből vagdosni és bizony volt támadás emiatt.De nem igazán érdekelt.Ahogy leírtam hogy hazugásg hogy olyan gyorsan gyógyulna a műtét és annyira jó lenne minden.

 

Az bizony viszont érdekel hogy egészséges gyerekeket,fiatalokat is körülmetélésre akarnak rávenni,és hazugságokkal árasszák el őket.

 

Más fórumokon is volt aki ha rajta múlna akkor már gyerekkorban vagy akár csecsemő korban egészséges kisgyermeknél is mindenkit körülmetélne és úgy hogy őt nem metélték körül,mert hol nő,hol férfi az illető,épp kinek adja ki magát olyan hazugságokat ír le hogy a érzéstelenítő nem fáj,a seb gyorsan gyógyul és milyen szép és jó lesz minden!

 

Holott ha elolvassuk akiket körülmetéltek akkor le van írva hogy az érzéstelenítő igen is fájt!

Ha egy felnőtt férfinak fáj akkor egy kisgyereknek,kamasznak vagy csecsemőnek még jobban fájna legyünk már őszinték egyszer!!!!

Ha egy felnőttnek sokáig tart a gyógyulási idő,és kellemetlen,mert bedagad akkor a gyereknél is be fog úgyan úgy dagadni,tehát hagyjuk már a férebeszélést!!!!

 

Akár tetszik nekik akár nem  egy egészséges test esetén a nemiszerv körülmetélése csonkítás!!!!

És elég szomorú ha valaki egészséges kisgyereknél meg tudja ezt tenni,képes egy egészséges gyereket fájdalomnak,fölösleges műtétnek és hosszú gyógyulási időnek kitenni!

 

 

 

 

 

Előzmény: Kidobóstorta (1082)
Csi_cso_li_nem Creative Commons License 2014.09.17 0 2 1085

Sokaknak volt hasonló élménye

Előzmény: Eli07 (1084)
Eli07 Creative Commons License 2014.09.13 0 0 1084

Sziasztok,

Körülmetélésem volt 9 napja, azóta azt veszem észre, hogy a makk feje a húgycsőnyílásnál be van kicsit dagadva és a vizeletürítésnél kissé csípő égő érzést érzek amíg tart a pisilés. Kamillázás során belelógatom átlag 5 percig, Nem tudom kinek milyen tapasztata van, de szerintetek lehet, hogy a kamilla mivel a húgycsőnyílást is érzi, így nagyon kiszárítja a napi 3 kamillázás és ezmiatt dagadhat meg az a rész? Vagy esetleg a metélés miatti fék résznél a varratok miatt, vagyis még a műtét miatt lehetséges? Nem hiszem, hogy fertőzés lenne, mert csak a műtét óta van ez a duzzanat és ez az égő csípő érzés vizeléskor. Valakinek hasonló élménye volt?

Előre is köszönöm a választ!

Never Ever Creative Commons License 2014.09.13 0 0 1083

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni műtét ügyben. Tudnátok ajánlani nagyon jó pesti, esetleg miskolci orvost, aki nem egy elvetemült "mindenképpenlekellvágniazegészet" típusú hentes?
Előre is köszi! :)

Kidobóstorta Creative Commons License 2014.09.04 0 2 1082

Itt egy komoly ipar alakult ki időközben, az index szakirányú topicjai jól mutatják, mi folyik itt:

Van pár nagyon beteg ember, akik abban lelik örömüket, hogy levágatják a péniszükről az általuk fölöslegesnek ítélt előbőrt és igyekeznek másokat is erre buzdítani.

Addig nem (nagyon) gusztustalan ez, amíg az egyik unatkozó beteges figura a másik hasonszőrűt győzködi sikeresen.

Amikor viszont tájékozatlan és szégyellős tiniket, meg kisfiús anyukákat vernek át, ott már szerintem igen csúnya dolgok tudnak történni.

Mindehhez természetesen asszisztálnak azok, akik anyagilag érdekeltek abban, hogy a különlegességre/extremizmusra/fájdalomra vágyók jöjjenek, fizessenek. Nem véletlen, hogy az amputálás-fétisben szenvedő kicsi, de igen hangos csoport lelkesedését meglovagolja pár (közben nem kicsit hírhedtté vált) plasztikai sebész.

Ezek a figurák megegyeznek abban, hogy szeretik figyelmen kívül hagyni a problémákat, amiket elég sokan elég sokszor elég sok helyre leírtak már évekkel ezelőtt a neten ezerféle nyelven, ezerféle fórumon, kommentekben, válaszokban.

A legdurvább azonban a módszer, ami folyamatosan nagyon ijesztő, évek óta jól mutatja a valós szándékot: elég megnézni itt a topicokat, látszik, hogy ez a kis kör, ha valaki olyat mond, ami negatívan tünteti föl a fityma levágását, azt rövid úton betámadják. A moderáció nagyrészt évek óta arról szól ezekben a témákban, hogy aki a "jóvágású"-körnek nem bólogat, azt kimoderálják.

Vissza lehet nézni, érdemes!

Ezt csak azért mondom, mert ezek a veszélyes alakok nyilván téged is ki fognak kezdeni, esetleg provokálni fognak, ahogy itt már sokakat, majd ha merészelsz visszaszólni, tényeket fölsorolni, kimoderáltatnak pikk-pakk. Szóval, csak nagyon óvatosan.

Hihetetlenül kifinomult társaság, látszik, hogy sok pénz van ebben a dologban, csak ennyit mondok. Élőben természetesen egyik se vállalja a szavait, azt halkan teszem hozzá....

Előzmény: Taktus (1081)
Taktus Creative Commons License 2014.09.01 0 1 1081

Valóban sok orvos metélés párti és ha kell ha nem metélni akar.Van olyan ismerősőm akinél 2 orvos metélni akart és nini a 3. adott szteroidos kenőcsőt neki a srác 12 éves volt ekkor és magától helyrejött,némi fürdésben tornáztatással.Levágták volna fölölegesen neki a fitymáját.

 

Senki nem mondj hogy nem fájt volna neki.Fölösleges fájdalmat és kínt okoztak volna,ha a szülei nem körültekintőek és viszik el több helyre és csak mereven volt baj,3/4-éig  ment csak hátra,na ez nem olyan súlyos hogy vagdosni kelljen.

 

De a bemetszés sem lesz csúnya ha jó kezekben van az ember.

Jobb megtartani a fitymát,ha nem szükséges valóban eltávolítani,meg van annak is a szerpe.

Taktus Creative Commons License 2014.09.01 0 1 1080

Végre egy normális hozzászólás és egy ész érv,hogy ha nem muszály nem kell ész nélkül minden esetben fitymaszűkületnél metélni.Végre valaki leírja ezt is.

 

 

Korábban erről az oldalról más egészségügyis oldalakra is át jöttek fanatikus metélés pártiak akik enyhe szűkületeseket  vagy akár egészségeseket is, akár igen fiatal gyerekeket is arra akartak rávenni,arról meggyőzni,hogy fitymaszűkületre csak egy megoldás van a metélés.Ez önmagában sem igaz,van hogy nem is kell műteni sem!

 

VAgy arról győzdködtek hogy a metélt az milyen jó,milyen szép és milyen egészséges és mennyire is tetszik másoknak már csak ezért is aki egészséges az is csináltassa meg magának,honnan tudja hogy az valójában mennyire is tetszik mások szemében?Az tény hogy kisebb százalékban lehet elkapni betegséget,de egészséges péniszt nem kell körülmetélni,kis higéniával,odafigyeléssel a betegségeket el lehet kerülni és  a metélt pénisz sem ad teljes biztonságot.Utána azt probálták hazudni igen fiataloknak hogy nagyobbnak fog látszani.Európában nem igazán sok a metélt férfiak aránya így hogyan lehet olyat kijelenteni hogy ez mennyire tetszik a nőknek.Sok magyar nő még életében nem látott metélt péniszt induljunk ki ebből.

 

Elnézést a kiakadásomért,de ez nem játék,ezt nem lehet visszacsinálni.És némelyeknél negatív hatások érvényesültek,nem tetszett amit láttak.Óvatosan az ilyen kijelentésekkel!

 

A világon a többség nem metélt,haznánkban meg főleg nem így ilyen kijelentést hogyan lehet tenni. Ami felháborító.És még azt hazudtál hogy ez nem nagy ügy és milyen gyorsan gyógyul,egy-két nap és már semmi baj.Azért ezek igen meggondololatlan kijelentések!.

 

A beszámolok alapján már maga az érzéstelenítő sem kellemes és az első héten a seb vérezhet,gennyezhet és a kötésbe van hogy beleragad,megdagad a seb,és az átkötözés sem kellemes vagy a gézből kiszabadítás sem.Ödéma is keletkezhet és bizony van makk szárazság,érzékenység és valakinek a teljes gyógyulás után is fennáll ez a helyzet.Tehát ezeket is mind le kellene írni.Nem férevezetni aki ezzel a problémával küzd.

 

.Ami hazugság,hiszen igen fiatal korban de van hogy akár 20 évesen is enyhe szűkületnél,kitartó fityma hátrahúzogatással lehetőleg vízben,mert ott könnyebben megy kitartó munkával van hogy saját maga is megtudja oldani és megszűnik a szűkület.Én ismerettségembe is van rá példa.Vagy ha műteni kell nem csak metélni lehet,,van bemetszés,fityma plasztika is ,néha van hogy egy kenőcs is elég a kezelésre.

 

 

 

Én megértem ha valakinek nincs más kiút és sajnos csak ezzel lehet a betegségét megszüntetni!

Azzal nincs is baj!

De amikor hazugságokkal próbálnak másokra hatni,meggyőzni az már túlzás!

 

 

Remélem senkit nem sértettem meg,de úgy éreztem hogy muszály leírnom,mert ez nem egy kis játék,ez nem egy egy perces kis műtét,ami után 2 nappal már focizol,játszol minden fájdalom nélkül.

 

 

Ha valaki korrekt akar lenni akkor kérdezze meg az illetőt a betegsége mértékéről,és az összes lehetőséget mondja el és azt is hogy mivel jár!

 

Előzmény: Csi_cso_li_nem (1058)
nc66 Creative Commons License 2014.08.14 0 1 1079

Ne keseredj el, fitymaszűkülete mindenkinek van fiatal korában. Türelmesen kell nyújtogatni, addig amíg megfelelő nem lesz a mérete. Egy kicsit hamarabb is hozzáfoghattál volna.

Előzmény: szüz82 (1071)
Törölt nick Creative Commons License 2014.07.28 0 0 1078

Ide is írok, hátha itt olvassátok:

Elsősorban Mackónak írok, vagy Gabcsinak, de ő úgy látom törölte magát, de hátha olvassa, de bárkinek köszönöm, aki segíteni tud, vagy tanácsot adni.
Két hónapja volt a műtét, a seb begyógyult, érzékeny még körben, de enyhül. A féknél azonban még eléggé érzékeny, de attól nem tartok, azt hiszem az is enyhült már.
A makk érzékenysége viszont érdekesen alakul.
Nekem alapállapotban kb. a makk harmadáig ér a fityma, az orvos azt mondta. így csinálta az érzékenység miatt.
De nekem a húgycsőnyílásnál még elég rossz, kis seb is volt eleinte a húgycsőnyílás fék felöli végénél. Ha széthúzom a nyílást kis piros sebet látok még mindig, igaz ez nagyon kicsi, orvos nem is látta, de erős fényben látható.
A makk körben már jobb, a pereménél is, de érdekes egyszer jobb, aztán rosszabb.
Zuhanyozáskor, törülközésnél nincs probléma, de ha például a törülköző csak úgy hozzáér, az érzékeny, bár mintha az is enyhülne.
Ha ujjammal hozzáérek, nem fáj, ha végighúzom az ujjamat körben, akkor kis, enyhe fájdalmat érzek. De nem tudom, hogy ez csak idegi alapon van-e, csak ráparázok erre. Orvos szerint ez agyban is dől el.
Emiatt vagyok ideges, tudom a három hónap még nem telt el, de mozgás közben azért eléggé kellemetlen, mikor a fék hozzásúrlódik az alsóhoz, és már elég türelmetlen vagyok az egész miatt.
Éjszaka alsó nélkül alszom, mert így a húgycsőnyílásnál talán jobb, ha szabadon van, talán jobban gyógyul, illetve a makk pereme is ilyenkor szabadon van, nem nyomja vissza az alsó.
Orvos szerint nem kell kezelni semmivel, így nem is teszem, a féknél a bőr eléggé megvastagodott, de ez legyen a legnagyobb probléma.
Próbálok türelmes lenni, de idegileg eléggé megvisel, hogy ilyen lassú a javulás. Azzal nyugtatom magam, hogy érzem a javulást, és előbb-utóbb csak jó lesz.
Ha valakinek vannak ebben tapasztalatai, akkor kérem, írjon, ha tud valami tanácsot adni, köszönöm előre is.

Pennysta Creative Commons License 2014.07.26 0 0 1077

Ha majd megblankolnak és előbújik a makkod,  akkor nem foglak irigyelni. Ki fog végezni a makkérzékenység. Én 23 évesen láttam először a makkomat, hiába minden, érinthetetlen maradt. Gézbe van csomagolva, csak így tudok létezni.

Előzmény: szüz82 (1071)
be1234 Creative Commons License 2014.07.26 0 0 1076

Talán egy urológus természetgyógyásznő? Aki szájártétellel gyógyítja a fitymaszűkületet?  :D

Előzmény: Törölt nick (1072)
Csi_cso_li_nem Creative Commons License 2014.07.03 0 2 1075

Ha nincs letapadas, hanem szukulet van, akkor azert ovatosan a szakitassal. Ne repedezzen be a fityma belso erzekeny bore, mert akkor a repedes heges-sebes lesz es akkor aztan csak azt tudjak majd mondani, hogy le kell vagni az egesz fitymat.

Azt meg ne akard.

Bar van itt par lelkiismeretlen alak, akik alig varjak, hogy az egesz fitymadat levagjak, talan mar irtak is neked privat levelet... 

Előzmény: szüz82 (1073)
Pennysta Creative Commons License 2014.06.29 0 0 1074

Én a helyedben hátraszakítanám. Nem kell nyavajogni meg sírni, minden kisgyerek hátraszakítja magának, vagy ha nem, akkor az orvosa.

Előzmény: szüz82 (1073)
szüz82 Creative Commons License 2014.06.25 0 0 1073

nincs  le  tapadva  csak  a  börön  kicsi  a lyuk

 

Törölt nick Creative Commons License 2014.06.25 0 0 1072

Szia!

 

Miért kellene neked női urológus? Elég nagy szűkületed van, hogy bírta eddig?

Előzmény: szüz82 (1071)
szüz82 Creative Commons License 2014.06.25 0 0 1071

szüz82 Creative Commons License 2014.06.25 0 0 1070

van nöi urologus?

Törölt nick Creative Commons License 2014.06.25 0 0 1069

Szia!

 

Ha olvasod még a topikot, akkor írj kérlek, mailt, mert van egy sorstársad, akinek szerintem tudnál segítséget, tanácsot adni, magam is ritkán jövök ide, ezért írj mailt!

 

 

Előzmény: macko1000 (1053)
Törölt nick Creative Commons License 2014.05.26 0 0 1068

Hamarosan kell mennem a műtétre. Kb. 1 hónapja voltam a dokinál a kórházban az időpont miatt, aztán május végére kaptam az időpontot. Azt írtam már régebben, hogy elsősorban a makk érzékenysége miatt aggódok, az orvos ki is akadt kissé, mert biztos megunta a nyavalygásomat. Javasolta a bemetszést, de azt én nem szeretném, esztétikai okokból, illetve nem nagyon olvastam arról jókat.
Azóta viszont sokat javult az érzékenység, lehet, hogy a rendszeres tisztítás, törülés miatt? Kb. három hete vettem észre, hogy szappanozásnál, illetve utána a törülköző érintésénél nem olyan érzékeny már. Múlt hét eleje óta naponta mindig kicsit tovább hagyom hátrahúzva, és tudok úgy jönni-menni, autót vezetni, satöbbi. Szóval nem olyan vészes. Igazából a makk peremén elől van kis fájdalom, de nem vészes. Ha megigazítom az alsót, hogy a varrás ne érjen hozzá, akkor szinte semmi fájdalom nincs. Ez jó jel? Vagy nem jelent semmit?
Ma kb. 2 órát volt hátrahúzva, viszont a makk olyan ráncos lett, hogy kicsit megijedtem. Most attól tartok, hogy ha teljesen kiszárad, akkor ismét nő az érzékenység? Vagy ez csak felesleges aggódás?

Csi_cso_li_nem Creative Commons License 2014.04.25 0 2 1058

Vannak lelkiismeretes dokik. Meg SZTK doki is akad, aki normalis es nem akar vagni egybol mindenkirol mindent. Nezz jol korul, vigyazz magadra!

Előzmény: zzsp (1056)
zzsp Creative Commons License 2014.04.22 0 0 1056

Valaki tudna javasolni egy (szakrendelős) urológust Budapest területén, aki végez fitymaplasztikát is? Idáig csak olyan szakorvosokkal találkoztam, akik a circumcision kívül mást nem is ismernek... Bár rendesek voltak, mondták, hogy ők sem vágatnák le a sajátjukat sem, de sajnos nem ismernek más technikákat. (Akár üzenetben is)

Csi_cso_li_nem Creative Commons License 2014.03.31 0 2 1055

 Fekete dokiról nekem is negatív a véleményem.. Ha nem vagy a kliense akkor borzasztó elutasító és szűkszavú !!

 

 

Pontosan!

Előzmény: macko1000 (1049)
Törölt nick Creative Commons License 2014.03.16 0 0 1054

Szia!

 

2 hét után kezdődnek oldódni a varratok. Ha már van olyan amelyiket pici ollóval el tudod vágni, akkor tedd meg, s utána könnyebben kiesik, de az is lehet, hogy már ki tudod húzni. Nekem még azt mondta a doki, hogy dörzsöljem, s akkor könnyebben oldódik.

Előzmény: st17 (1052)
macko1000 Creative Commons License 2014.03.13 0 0 1053

szia

 

ki fognak nyugalom és türelem.

Előzmény: st17 (1052)
st17 Creative Commons License 2014.03.13 0 0 1052

hello,

Két hete volt műtétem, igazából minden rendben, de a varatok még bent vannak. Mintha kezdenék megadni magukat, de nem tudom. Mennyi idő míg kijönnek, a doki annyit mondott, biztos ki fognak esni? :)

macko1000 Creative Commons License 2014.03.13 0 0 1051

tökéketesen értettelek !!!! Leéltem úgy 40 évet ,hogy sohasem láttam a makkomat !! hogy , miért és hogyan hanyagolodott el az most teljesen mellékes!!Gondold át 40 év !! komplett letepadás, abszolut esélytelen volt bármi nyilván ebben az esetben nekem csak a műtét segített!!  Azn ismerősömnek megcsinálták a fék műtétet de egyszerű néhány őltés 10 perc és kész volt !! Nem volt fityma metszés!!

Előzmény: T-MERCs (1050)
T-MERCs Creative Commons License 2014.03.13 0 0 1050

Lehet, de úgy látom nem érted, mert leírtad ugyanazt, amit korábban is, Macko1000!

Én azt hangsúlyozom, hogy "neked nem volt segítséged, nekem szerencsére igen. Kicsit korábban kapsz észbe, és nem akkor kezdesz segítségért kiabálni, amikor már baj van, hanem még előtte tájékozódsz, ésszel megtervezed ezt az egészet, amibe éppen bele akarnál vágni, akár valaki segítségével és támogatásával, aki az orvosok többségével ellentétben valóban kihívásként tekint mások megsegítésére, és képben is van az ilyen természetű műtétekről, ráadásul elfogulatlan, és nem tukmál rá az emberre semmi olyat, amit nem ő akar, akkor lehet, nem kellett volna neked egyedül végigcsinálnod ezt az egészet, pláne tanácstalanul. Főleg úgy, hogy az orvosod is elmulasztott fontos dolgokról tájékoztatni téged!" Én világosan megértettem, amit leírtál! Nem azon van a hangsúly, hogy rajtad csak a műtét segített, én nem tudom, nem vagyok orvos, hanem azon, hogy van-e aki segít neked a bajban, vagy nincs? Függetlenül attól, hogy a te véleményed szerint rajtad csak a műtét segíthetett. Ha lehet, feleslegesen ne ismételjünk mondanivalót, csak, ha a másiknál evidens, hogy nem értette meg!

 

Ellenben az ismerősöddel mi van, akinek fékműtétet ajánlottál?

Előzmény: macko1000 (1049)
macko1000 Creative Commons License 2014.03.13 0 0 1049

Szia !!

 

Megnéztem a linket . vannak érdekes dolgok és tanulságosak is. De az én esetemre már csak a műtét volt jó! Nem azt mondom lehet azazakinek megoldás lenne még ez segitség is talán! Fekete dokiról nekem is negatív a véleményem.. Ha nem vagy a kliense akkor borzasztó elutasító és szűkszavú !! semmilyen segítséget nem hajlandó nyújtani csak ha fizetsz!! Na persze ez nem azt jelenti , hogy nem kiváló urológus hanem azt , hogy csak a pénz!!! Nekem van olyan ismerősöm akinek részlegest csinált és nem tkm et és ő mondta, hogy nem kell!!

Előzmény: T-MERCs (1048)
T-MERCs Creative Commons License 2014.03.13 0 0 1048

"Megmondom őszintén komoly az érvelésed és elgondolkodtató!! Viszont felháborító az orvosok hozzáállása!! Ha így van ahogy te mondod akkor kiben bizzon az ember??? Gondolom a tb csak műtétre ad pénzt az orvosoknak ezért nem érdekük az alternatív megoldás"

Nézd! Egyvalami tuti! Nem zörög a paraszt, ha nem fújja a szél. Amiket hallani és olvasni mindenfelé az orvosokról, nem is csoda, hogy az emberek nem mernek bízni bennük! Az urológusok többsége alapból metéléspárti (dr.feketével az élen, aki nem azt hangsúlyozza ki a fitymaszűkület témáját kisajátító oldalán, hogy melyik beavatkozás miért jó, hanem hogy a többi beavatkozással szemben miért CSAK a körülmetélés jó? Ez hol tükrözi a beteg vágyait, érdekét???)

Sok helyen olvasni, de volt hogy én is hallottam olyanról, hogy sokan mondták/mondják, "no én majd így, meg úgy, ha az orvos metélni akar", aztán amikor az orvos kijelenti, hogy metélni FOG, úgy lesokkolnak, hogy nem mernek szólni a saját érdekükben, pedig EMBER! A saját farkadról készülsz épp komoly, húsbavágó döntést hozni! Pont akkor nem nyitod ki a szád, amikor fontos lenne??? Pont akkor nem mernél felállni az asztalról, amikor kéne???

 

 

 

Gondolj csak bele Macko1000! Te magad is jó példa vagy erre az esetre. Az urológusnak édesmindegy az, hogy veled mit csinál, nem az ő farkáról van szó, HANEM A TIÉDRŐL! Neked fog fájni, amit veled tesz, nem neki! Arról nem is beszélve, hogy futószalagon jön a következő eset, ez neki már nem kihívás, inkább "csak nyűg"! Sokan talán ezért is fásulnak bele ebbe a pályába, nem csupán a pénzhiányba! Neki ez kötelező rutin, nem kihívás, nincs sikerélmény, nincs motiváció.... És ezek az emberek esküdtek fel arra, hogy embertársaikat segítsék,... hát komolyan mondom,... röhej!

 

Ennyire mindegy lenne akkor, kinek a kezébe adnád a farkadat?

 

 

Engem tudod mi akasztott ki??

Nekem csak berepedt a fékem, és az egyik doki kapásból metélni akart! Tájékoztatás nuku, alternatívák nuku. Fostam rendesen...

Most meg meg van oldva úgy, hogy a végeredmény kiváló, látszatra esztétikus, ráadásul nem orvos csinálta, hanem egy tehetséges egészségügyis, akinek szaktudása felér egy komoly szakorvoséval. Akkor? Hol kaptam én szerinted részletes felvilágosítást a különböző megoldási módokról? Egy biztos,... nem az urológián!

 

Neked nem volt segítséged, nekem szerencsére igen. :) Kicsit korábban kapsz észbe, és nem akkor kezdesz segítségért kiabálni, amikor már baj van, hanem még előtte tájékozódsz, ésszel megtervezed ezt az egészet, amibe éppen bele akarnál vágni, akár valaki segítségével és támogatásával, aki az orvosok többségével ellentétben valóban kihívásként tekint mások megsegítésére, és képben is van az ilyen természetű műtétekről, ráadásul elfogulatlan, és nem tukmál rá az emberre semmi olyat, amit nem ő akar, akkor lehet, nem kellett volna neked egyedül végigcsinálnod ezt az egészet, pláne tanácstalanul. Főleg úgy, hogy az orvosod is elmulasztott fontos dolgokról tájékoztatni téged!

 

Akit javasoltam, EE|33 egy ilyen srác, emellett jófej, és segítőkész, azt azonban nem tagadom, számomra furcsa volt eleinte az, hogy vannak még emberek, akikből az emberség és a segítőkészség nem veszett ki. Ráírtam egy privát üzenetben, és elkezdtünk beszélgetni Skype-n. Aztán idővel jóba lettünk, és amikor felismertem benne azt a képességet, hogy ő valóban hasznosan tud nekem segíteni, úgy, ahogy nekem is szükségem lenne rá, nem erőszakosan, ráadásul amit mondott az alapján állítom, szerintem nem beszél hülyeségeket, viszont jól átlátja a problémákat, amivel foglalkozik, onnantól nem volt kérdés, hogy neki megengedem, sőt megkérem őt, hogy kézbe vegye és vizsgálja meg a farkamat! Igaz, ehhez is idő kell, sok beszélgetés és bizalom. Enélkül nem megy.

A problémáról meg csak beszélni nem lehet, ezt meg kell mutatni, ahogy az orvosnál is, ennek viszont az az előnye, hogy nem kell hülye ábrákat meg kriksz-krakszokat rajzolgatni papíron, mert a megoldási módokat érthetően és értelmesen szemlélteti a sajátodon, hogy azt jobban elképzelhesd. Egész jól magyaráz, minden kérdést megválaszol ami a tárggyal kapcsolatos, nem beszél félre! Engem megtanított a szakszerű önvizsgálatra, és ugye EE|33 nem orvos, mégis, amit tud vetekszik egy szakértő tudásával! :)

Ráadásul figyelmes, empatikus és jófej, ami azért nagyon fontos, mer én eleinte feszült és szégyenlős voltam előtte, ő ezt nyugodtan, higgadtan és toleránsan kezelte, és a gátlásosságomat ezzel viszonylag hamar feloldotta. :)

A részletes vizsgálatot követően több lehetőséget felvázolt előttem, hogyan is kéne megoldani a bajomat, mindent átbeszéltünk. Elmagyarázta a saját fékalávarró módszerét is, nekem ez tetszett, ezért is döntöttem úgy saját felelősségemre, hogy vele csináltatom meg, főleg, hogy ahhoz szurizni sem kellett a farkam, mégsem fájt semmi, és a fitymafék helye is esztétikus lett. :D

 

 

Azt gondolom, nem mindegy, kinek a kezébe adod a farkad kezelésre, Macko1000! Éppen ezért kerestem és találtam valakit, aki átlátja az egészet, de a te érdekeidet tartja elsősorban szem előtt. Szerintem, ha te is még időben megkerested volna, jobban jártál volna, ugyanis fitymaszűkület, rövid fitymafék, letapadás meg ilyen gondokban EE|33 teljesen otthon van! És szerintem az ismerősödnek is tudna segíteni a rövid fék problémájában, akiről beszéltél, már ha még nem oldották meg neki a problémáját, vagy csak kíváncsi lenne más szakértő véleményére is, ahogy szerintem azazaki-nak is érdemes lenne őt felkeresnie!

 

Itt a profilja, ha valakit érdekel: http://www.kerdezd.hu/user/EE%7C33 , az email-címe meg ferfiegeszseg.ee33@gmail.com, ez is megtalálható az oldalon. Most már tudtommal csak ott elérhető, a gyakorikérdéseken valamiért nem, pedig az írásainak zöme még ott van. (Ha csak nem törölték azóta azokat is.)

 

Előzmény: macko1000 (1045)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!